Találatok a következő kifejezésre: Igaz az, a kávé meg (2 db)

IGEN!!!!!!
Napi 1 nem túl erõs kávé nem árt a picinek.De a kólában lévõ mindenféle szar nem biztos, hogy a jó dolgok között van számontartva.
Én sosem voltam kólás de a terhesség elsõ pár hónapjában nagyon kívántam. Elvileg káros, mert a csontokból kivonja a kálciumot, de mértékkel nem hiszem, hogy hatalmas bûn lenne.Én mindent betratok, de idõnként megngedtem magamnak egy kis kólás élvezetet.
A legújabb kutatások sem tudták bizonyítani, hogy a kávé ártalmas lenne (napi egy csésze legalábbis), a kóla meg így is úgy is tömény méreg. A dohányzáshoz azért ne hasonlítsuk, az súlyosabb kategória. Én iszon kávét mert imádom, és mert sokat dolgozom, igaz napi felet :) és az elsõ három hónapban teljesen elhagytam, amíg a szervek fejlõdnek.
Ha valami jól esik , az nem káros!!!! Ha colát akarsz inni, nyugodtan igyáll!! Nagyon sokan tulzásba vannak esve , hogy mit szabad és mit nem. Nem kell mindent betartani! Hülyeség. A dohányzás kivétel, azt tényleg nem szabad! 34 hetes kismama
Az elöttem szólónak teljes mértékben igaza van!!! Nem kell eltúlozni a dolgokat!!!
A netten ha utánalolvasol kiderül ahogy írta az egyik elõttem szóló is, hogy a kávé nem ártalmas, napi négy kávé megengedett. Ez gondolom az amerikai gyenge fajtából, mert ott nem isznak erõs kávét és a kutatásokat általában õk csinálják. Én is iszom kávét, igaz azért napi egy adagnál nem többet. A Colával viszont más a helyzet, az még akkor is ártalmas ha nem vagy terhes, viszont ha kívánod közben ihatsz, de szerintem mértékkel és nagyon ritkán.
...még valami. A kávé nem, de még a Cola káros hatása sem ér fel azzal a sok rosszal amit a dohányzás képes okozni. Akár passzív akár aktív dohányzásról van szó. (utolsó válaszoló vagyok)

Mi az igazi feketeleves? Nem a kávé. Egy leves, amit keleten étkezés után esznek. De nem találtam meg, hiába kerestem rá.

Legjobb válasz: Tudtommal ez egy szójaszósszal készült leves, ettõl lesz fekete a színe. Emésztést segítõ hatása van.

Tudtommal ez egy szójaszósszal készült leves, ettõl lesz fekete a színe. Emésztést segítõ hatása van.
A kérdező hozzászólása: köszi, de a nevét akkor gondolom nem tudod...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!