Találatok a következő kifejezésre: Igaz az, a fiúk azt jobban (6 db)

Igaz az, hogy a fiúk azt jobban élvezik, ha leszopják őket, mint ha lefekszenek velük? Amikor ők "kényeztetnek" egy lányt, akár nyelvvel, akár ujjal, azt ők élvezik?

Legjobb válasz: Szerintem......mindent elveznek ,amit csinalsz veluk.Persze ehhez hozza tartozik az oralis szex is....Ha jol sejtem a te meg nem csinaltal ilyet,es ezert vagy ilyen kivancsi.De azt ne felejtsd el hogy semmi sem kotelezo.Csak azt csinald amire igazan vagysz es szerintem ha szeretsz valakit ,meg sem kell kerjen ra...erzni fogod hogy tenyelg szeretned csinalni (meg ha az "elso" is lenne...)De hozza kell tennem hogy fele olyan elvezetes sincs ha "muszalybol" csinalod ....akkor inkabb undoritonak tunik. Es ha o a nyelvevel kenyeztet az egy fantasztikus erzes neked....es neki is ,foleg ha kozben te is kenyezteted ot. :))

Szerintem......mindent elveznek , amit csinalsz veluk.Persze ehhez hozza tartozik az oralis szex is....Ha jol sejtem a te meg nem csinaltal ilyet, es ezert vagy ilyen kivancsi.De azt ne felejtsd el hogy semmi sem kotelezo.Csak azt csinald amire igazan vagysz es szerintem ha szeretsz valakit , meg sem kell kerjen ra...erzni fogod hogy tenyelg szeretned csinalni (meg ha az "elso" is lenne...)De hozza kell tennem hogy fele olyan elvezetes sincs ha "muszalybol" csinalod ....akkor inkabb undoritonak tunik. Es ha o a nyelvevel kenyeztet az egy fantasztikus erzes neked....es neki is , foleg ha kozben te is kenyezteted ot. :) )
igen és nem. A d**ás a sz**ás között az a különbség, hogy míg az elöbbi a férfi szempontjából aktív feladat, addig az utóbbi passzív befogadó jellegû. Egyszerûen fogalmazva, az elsõ közben nem csak arra kell figyelnie, hogy vele mi történik, hanem arra is, hogy mit csinál, ez pedig némileg elvonja a figyelmét, azaz csökkenti az élvezetét. Az, hogy egy férfi élvezi-e azt, ha kényeztet egy lányt, jó kérdés. Igen, de nem úgy, ahogy azt elképzeled. Két dologból tevõdik össze. Egyrészrõl látvány, ami egy férfinak baromi fontos, másrészrõl meg a férfi alapvetõen irányító tipus. És mi lehetne nagyobb irányítás, mint valakinek nemcsakhogy élvezetet okozni, de szó szerint kézben tartani az élvezetét.
Más inger az orális szex, mint a szex, az tény, és finomabb is de nem olyan intenzív. A viúk többsége szereti, ha ujjaz, vagy nyal egy lányt, kevesen "muszályból" csinálják. Páromat jobban izgatja, ha engem kényzetet, mintha én õt.)
én a dugást jobban élvezem mintha leszopnak de mindenki más, van olyan haverom aki szinte már lesem fekzsik a nõjével mert az orális szexet sokkal jobban szereti. kinek ez kinek az. egy lányt orálisan kielégiteni kevés az a srác aki nem élveztbl csinálja. mert tök jó.
nekem mindkettõ jó...

Azt hallottam hogy a fiuknak az első sexnél jobban fáj mint a lányoknak ez igaz?

Legjobb válasz: hülyeség.... nekünk csak be kell dugni a lányokba dugjuk bele.nekik fáj

hülyeség.... nekünk csak be kell dugni a lányokba dugjuk bele.nekik fáj
Nem. Talan ha veletlen becuppan a hereje is a punciba talan, de nem hiszem, hogy tortenhet ilyen.
max ha a gólyóit megüti :D
ha a csaj szûk akkor jah.. de amúgy semmi baj ha ujjazzuk elõtte hogy kellõ izgalomban legyen, hogy csak becsússzon :D
10 éves mondta ezt? és te is 10 éves vagy?
na te vagy lány vagy, vagy pedig egy szûz fiú
jah, ez olyan mint mikor ütöd a téglát kalapáccsal, akkor sem a kalapácsnak fáj
Melyik hülyétõl hallottad?
Van benne igazság, mert a szûz lány össze-vissza karmolja a fiút, de van amelyik meg is harapja. Hallottál már a fogas punciról....??
A kérdező hozzászólása: és kb mennyi idõ után élvezi vagyis megszokja hogy nem fáj hanme élvezi a csaj?
nem kell állatkodni az elsõ alkalommal és akk jó lesz ;)
A kérdező hozzászólása: jó de elsõpár perc biztos hogy fájni fog neki de kb hány percig??
2 perc 16 másodpercig fáj neki. A következõ 1 perc 6 másodpercben már nem fáj neki és utána már élvezi. :) Arra viszont nagyon ügyelj, nehogy valamilyen fogas puncijú csajt fogj ki mert az leamputálja a szerszámodat még az elsõ 1 perc 56 másodpercben.
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az, hogy kamaszkorban a lányokat jobban féltik az édesanyjuk, mint a fiúkat?

Csak kíváncsiságból kérdem.:)

Legjobb válasz: Én jobban féltem a lányaim, mint a fiam. Szóval szerintem igaz.

Én jobban féltem a lányaim, mint a fiam. Szóval szerintem igaz.
Igen. De inkább csak szex-el kapcsolatos témákban. Például egy lányt megerõszakolhatnak, egy fiút meg már nem annyira, jobban is védi meg magát általában, bár manapság nem csodálkoznék, ha a lányok erõsebbek lennének a fiúknál, de ez már más téma.
Igen. Sosem féltem el, hogy egy ismerõsöm azt mondta, neki max tartasdijat kell fizetnie, ha a fia teherbeejt egy lányt, de a lánynak kell végig szenvednie az abortuszt, vagy a gyereket felnevelni.... Igaza volt.
Nekem apa azt mondta, hogy "nem mindegy, hogy a lányodon megy át a fél város vagy a fiad megy át a fél városon" :D
Igen, és ez néha nagyon idegesítõ. 16 éves vagyok, az öcsém 12 , õt simán elengedi már most egyedül edzeni vagy suliba, vagy közel lakó barátokhoz. Én pedig mielõtt találkozom a barátnõimmel mondjuk 3heti/havi 1x teljes kioktató leckét kapok hogy vigyázzak magamra. Na már most leszögezem, hogy az öcsém sokkal felelõtlenebb, pl simán átmegy a piros lámpán, rosszabb tanuló is. Ha elmegyek, mindig van nálam telefon és legkésõbb 6-7 körül itthon vagyok, de inkább korábban. Ja, és barátom sincs és nem is igazán akarok, mégis mindig megkapom az errõl szóló kioktatást is. Lehet, hogy a hülye tini fejemmel nem vagyok elég érett ahhoz, hogy ezt megértsem, de amíg nyilvános helyen, telefonnal, nem éjszaka és nem agyonsminkelve és mindent megmutató ruhában van és nem pasizni megy, addig igenis ugyanaz engedhetõ meg egy lánynak és egy fiúnak is. Sõt, a fiúk késõbb érnek, több veszélyes dolgot próbálnak ki, akkor meg pláne:-D
Teljes mértékben! Az öcsémet sokkal lazábban "fogják" mint engem. De azt hiszem érthetõ miért kell félteni a lányokat.. Bár egy beteg ember a fiúkkal is megcsinálja ugyanazt, de ez ritkább.
Igen, néha.
Szerintem igen, ez jellemzõ általában. Mondom ezt, mint a család egy szem "kicsi" lánya. Tudom, hogy csak szeretnek és azért féltenek, de sokszor az agyamra mennek. :DD A fiúkkal engedékenyebbek. Õk általában erõsebbek, kevésbé potenciális célpontjai a nemi erõszaknak, stb.
A kérdező hozzászólása: Utolsó ez nagyon jó.:DDDDDD
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, még jöhetnek vélemények.:)
Nálunk nem igaz. Anyám ugyanolyan maradt, apám érdekes :D Egyébként összességében jobban féltik a szülõk a lányukat mint a fiukat.
Engem szerintem ugyanúgy féltenek, lehet, hogy apa picit jobban félt:) Már az sem tetszik neki, ha fiúval beszélek:)

Fiúk számára nem létezik igazán rövid short a boltban, ilyenkor jön képbe a szabó. Avagy melyik tetszik jobban, az előtte, vagy az utána állapot?

http://imgur.com/gallery/JSqGyyw

Legjobb válasz: Ja bu*zisan néz ki, de csak azért mert most szinte csak a nõk hordanak ilyet. Jövõ nyáron lehet már minden harmadik férfi ilyet fog hordani, ráadásul jogosan ugyanis +40 fokban minek vegyünk fel hosszabb nadrágot? Szóval én praktikusnak látom a dolgot, ezért simán lehet hordani ilyet, de csak nyáron.

Ja bu*zisan néz ki, de csak azért mert most szinte csak a nõk hordanak ilyet. Jövõ nyáron lehet már minden harmadik férfi ilyet fog hordani, ráadásul jogosan ugyanis +40 fokban minek vegyünk fel hosszabb nadrágot? Szóval én praktikusnak látom a dolgot, ezért simán lehet hordani ilyet, de csak nyáron.
Vége a nyárnak, nem unod még? :) Hányszor volt már ilyen kérdés? Egyébként elõbb azt döntsd el, hogy kinek akarsz tetszeni! Fiúknak vagy lányoknak? Ha lányoknak, akkor inkább az elõtte kép a nyerõ.
Szertintem is tök jól néz ki.
Pont ezt mondtam a baratomnak, hogy pasiknak miert nem csinalnak forronadragot? Szerintem szexi, jol nez ki. Mindenki hordjon olyat amiben jol erzi magat. A pasik is hordhatnak ilyet!
De létezik, egyre több b**in láttam ilyet
A kérdező hozzászólása: Bonyolult lehetett elképzelni, elvégre ott a kép :D
16.os vagyok, hát de én lány vagyok!! :D És a fiúk csak örülnek, hogyha rövidülnek a nadrágok-a szoknyák, de ha egy srác még 2013-ban felveszi a minit ( fiú minit) mert nektek másra is kell figyelni a történetben, akkor ne csodálkozzatok, ha meleg férfiak környékeznek meg :P Na, de a viccet félretéve tõlem hordjad, de én meglepõdnék, ha valakin ilyet látnék ( fiún)De lehet, hogy késõbb divat lesz, sosem lehet tudni
Szerintem gusztustalan.En a ferfias ferfiakat szeretem, nekem mar az elso is tul rovid.Meg kisfiukon sem lattam ilyet, nemhogy ferfiakon szerencsere:D Ha latnek valakit ilyenben nem hiszem, hogy vissza tudnam tartani a ram toro rohogest :D Ugy nez ki, mintha a huga nacijat vette volna kolcson:D Mindenesetre hordjad egeszseggel, csak ne lepodj meg, ha nem a nok figyelmet kelted fel vele az utcan:D
Ennyi erovel akkor mar mini szoknyat is hordhatnal, vagy pantos noi ruhat, az meg szellosebb:D
Hordjad csak, mi csajok is had legeltessuk a szemunket ne csak a " ferfiak".
A kérdező hozzászólása: #22: :)
Nekem a második képrõl rögtön az jutott eszembe, hogy wáó ez a nadrág nekem kell! Viszont én lány vagyok :D Szerintem fiúknak a már túl rövid, bár te tudod :)
a fiuk a 80as években simán hordtak ilyet, és nem bu ziz ta õket érte senki
A kérdező hozzászólása: #24: Nekem meg az (amikor elhoztam a szabótól) hogy wáó, hogy tudtam eredeti állapotában felvenni... :)
Nekem meg: Wáó, még a tegnapi ebédem is kihánytam mikor elképzeltelek benne.
Gondoltam, hogy pesti vagy, azok ilyen.....ilyenek...
A kérdező hozzászólása: #16: Na ugye, ahogy te sem tekinted rövidnadrágnak a combközépig érõt, ugyanúgy más is juthat ilyen következtetésre :) . Fõleg úgy, hogy nekem pláne a térdig érõket kellene elfogadnom. Az, hogy neked nem jön be, az szerintem tök rendben van. Amúgy azért ne félj, az enyém valószínûleg kicsit hosszabb, figyelembe kell venni bizonyos anatómiai eltéréseket. De az is tény, hogy combközépnél jóval feljebb ér.
12. vagyok. Hát rövidet. Nem combközépig ér, hanem felé. Álatlában a combközepes nadrágot nem hordok, az nekem nem rövidnadrág, és mivel a külsõm még megengedi, mini rövidgatyót hordok. a fenekem nincs kint, de attól függ, hogy hogyan igazítom a nadrágot. kis mini, de ha csak combközép fõlé érõ gatyót vesz egy fiú, az kiábrándító.
Ha ez egy nõi láb lenne, oké..de így, hogy pasi, szerintem nagyon gáz. 23L
mér akarsz buz i lenni?
<sarcasm> Üdv! Nem tudjátok hol kaphatok skót kockás mini szoknyát?? sürgõs! Üdv 22f </sarcasm>
A kérdező hozzászólása: #5: Örülök hogy tetszik :)
ez kérdés?._. szerintem még az elsõ is elég rövid..vagyis errefelé ilyen térdig érõ nadrágokat hordanak a fiúk. ráadásul b*zis is. azért mostanában már nincs olyan nagy meleg, hogy ne bírd ki hosszú/térdig érõ gatyába. de ha neked így tetszik, és nem érdekel ha megbámulnak, akkor oké!;)
A kérdező hozzászólása: #10: "errefelé ilyen térdig érõ nadrágokat hordanak" Na hát az elég probléma, ha valaki aszerint éli az életét, hogy mások mit/hogyan csinálnak :) . Nem mondom, hogy hágjunk át minden társadalmi normát, pl nyilván nem pisilek a Combinóba, meg ilyenek, de azért van egy határ valahol: amíg az ember nem követ el szeméremsértért, addig az a short olyan rövid (vagy hosszú) legyen, amilyennek õ akarja. A másik megközelítés is rossz: az öltözködés nem kibírásról szól. Kibírnám én a 3/4-est is, vagy akár a hosszúgatyát, de inkább azt veszem fel, ami tetszik, és amiben kényelmesen érzem magam.
Inkább az elõtte! A fiúknak nem való short, feltéve ha nem vagy transzi. De ha meglátnék egy fiút olyan rövidnadrágban, amilyenekben én is járok, rögtön az lenne az elsõ benyomásom, hogy tuti meleg!
A kérdező hozzászólása: #12: milyenben jársz?
10 vagyok. oké, mondom, ha neked tetszik nyugodt szívvel!:) pl. engem nem érdekelne ha ilyet hordanál:D
A fiuk hordanak sortot. A ferfiak viszont nem, csak sportolni veszik fel es utana atoltoznek...
Ez így igaz elõzõ, sõt még a '90-es években is hordtunk ilyen gatyákat. Akkoriban ez nagyon is divatos volt. :) Ma pedig a b_zizás a divat, csak tudnám miért.

Az igaz hogy a lányok mire eljutnak a topra addigra sokkal többet/jobban élveznek el mint a fiúk egyszerre azt az egyet?

Bocsi a hülye fogalmazásért , remélem érthet? :D

Legjobb válasz: Ja,csak elkell jutni a topra ez elsõre nem mindig jön össze:(

Ja, csak elkell jutni a topra ez elsõre nem mindig jön össze:(
Igaz. Sokkal jobb nekik a szex mint nekünk fiúknak és mégis kéretik magukat. Fel nem fogom mire jó nekik hogy könyörögtetik az embert. persze aki kigyúrt izmos és jól néz ki annak meg õk könyörögnek.
en meg inkabb pasi , a nemkivant terhesseg miatt , bocs az offert ja es sztem senki sem tudja mennyire jo nektek , vagy nekunk az orgazmus mivel senki sem elte at a amsiket :)
Nyisd ki szépen a biológia tankönyvedet az emberi szaporodásnál. Szinte mindben van ilyen "élvezeti görbe". De a lényeget elmondhatom: A férfiak általában erõteljesebben élik meg az orgazmust, viszont igen rövid ideig tart. A lányok általában jóval lassabban izgulnak fel és jutnak el az orgazmusig, viszont tovább tart, lassabban múlik el az izgalom és megfelelõ izgatás esetén akár többször is elélvezhetnek egymás után. (Az általábant nem véletlen tettem oda, lehetnek eltérések.)
A kérdező hozzászólása: LÁNY AKAROK LENNI :D
persze embere válogatja de hallottam olyan lányról aki orgazmuskor egész testében remeg percekig.
1.vagyok:én 3x eltudokmenni 1, 5órán belül.Szóval a többszöri az nem csak nõi privilégium. Bocs.OFF
Többször élvezünk el ha jó a pasi.Mondjuk én képes vagyok 5-6 percenként az orgazmusra így egy együttlét igen kellemes tud lenni :P Viszont nálunk lehet terhesség, havonta görcsölések, stb..van elõnye nõnek lenni de hátránya is.
17:56 Hm, nem is tudom, talán mert van bennük félsz a csalódás miatt. Nekünk nem az a cél, hogy szórjuk a gyerekeket.

Az igaz hogy menstruacio alatt jobban kivanjak egymast a parok? :d Fiuk, jobban felizgultok?

Legjobb válasz: Inkább csak a kíváncsiság hajtja az embert nem pedig jobban felizgulnak.

Inkább csak a kíváncsiság hajtja az embert nem pedig jobban felizgulnak.
Nõknél jelentkezhet libidó emelkedés, tehát lehetnek kívánósabbak, de hidd el, nincs az a normális szexualitású férfi, aki jobban beindul egy véres nunira, mint egy nem véresre...
Én akkor olyan rosszul vagyok, hogy a legnagyobb gondom, hogy leküzdjem a vele járó hányingeremet :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!