Találatok a következő kifejezésre: Igaz az, a fiúk azt (187 db)

Konszenzus: Nem mindenkinél igaz, de sokaknál igen! De ez jelenthet csak kinézetre való hasonlóságot, csak belsõ tulajdonságokra való hasonlóságot, vagy egyszerre mindkettõt. Több embertõl is hallottam már ilyet, meg úgy általánosan azt is, hogy kedveli a környezetében azokat az embereket, akik az apjára vagy az anyjára emlékeztetik -természetesen ha az apjáról/anyjáról is jó emlékei vannak. Nekem is volt olyan barátnõm aki ki is mondta hogy nagyon emlékeztetem az apjára. Anyukám elég vékony nõ és én is a magas, vékony, csontos lányokra bukom a leginkább, õk indítanak be a legjobban. Hogy a kettõnek mennyi köze van egymáshoz az persze sosem fog kiderülni, de szerintem azért van. Ez teljesen természetes.
Isten ments.
Hülyeség. Max annyiban igaz, hogy ha olyan nõt találok aki tetszik és olyan jól fõz mint az anyám akkor rögtön megkérem a kezét!
Elég gyakran igaz.
nem hinném
Ez totál így van.
100%os arányban
Te jól írtad, igaz. Odaírtad, hogy abban az esetben igaz lehet, hogyha felnéz a szülõkre. Ez így igaz. Bocs.
Az nem én voltam...
Szerintem ez is egy olyan sztereotípia, ami vagy így van, vagy nem. Biztos vannak, olyanok azok közül, akiknek jó a kapcsolata a szülõkkel, hogy valamelyik tulajdonságait szívesen látná viszont a párjában is. Mások meg pont hogy a szülõkkel ellentétes típusú párt választanak. A férjem kb. annyiban hasonlít apukámhoz, hogy mindkettõnek megvan a kellõ önbizalma. De itt véget is ér a hasonlóság mind külsõleg, mind belsõleg. Pedig nem rossz a viszonyom apukámmal, mégsem olyan párt választottam, mint õ.
"Ezt a tényt könyvek is bizonyítják." Ja, a vallásosak is ezt mondják.
Saját példámból kiindulva ez nem igaz. De az exem esetében (lány) meg így visszagondolva van valamennyi igazság.:)
Nyugodtan lepontozhattok!Akkor is így van!Olvastam.Egyébként nem az emberiség 100%-ára igaz.Rám pl.nem.
Azért az általánosságban elmondható, hogy a szülõk, mint sok minden másban is, ebben is példaként szolgálnak. Azért az tudatalatt benne van az emberben, hogy igen, a szüleim ilyenek és ilyenek voltak, és én így jöttem ki belõle (és az emberek általában elégedettek azzal, ahogy alakultak, mint jellem, mint ember), és ennélfogva annak reményében, hogy õk magukhoz hasonlóan relatíve jól sikerült gyerekeket neveljenek, hasonló párt keresnek maguknak. Ennek persze vannak árnyalatai. Sõt, nem is feltétlenül az apjára hasonlító fiúval jön össze a csaj, lehet, hogy az anyjára emlékezteti (tudat alatt), mert pl az anyja volt a határozottabb fél a családban, aki hordta a nadrágot és elvitte a hátán az egész famíliát. De a szülõi példa lehet elrettentõ jellegû is- fõleg ugye, azok esetében, ahol nem volt túlontúl boldog a gyerekkora (túlzott szigor, verések, ilyesmi). De még az ilyen negatív esetekben is nagyon sokszor, mikor már szülõ lesz az ember, ugyanazt csinálja a gyerekével, mint vele a saját szülei. Pedig tudja, hogy õ mennyire rosszul érezte magát, de mégis ugyanúgy fenyít, ugyanolyan szigorú, ugyanazt csinálja. És a másik... Van, mikor alkoholista szülõvel nõtt fel a gyerek. Aztán összeáll egy ígéretesnek tûnõ valakivel, boldogok, szerelmesek, stb, összeházasodnak. Pár év múlva a párja nekiáll inni, és egyre gyakrabban állít haza részegen. Nem tudhatta elõre az illetõ, hogy ez lesz belõle, de mégis ez történt. És szignifikánsan nagyobb arányban történik meg ez a séma azokkal, akiknek alkoholista szüleik voltak. Õk talán (feltételezés) tudat alatt megérzik az alkoholizmusra való hajlamot a másik emberben, és korai gyermekkorukkal kapcsolják össze, ami, mondhat bárki bármit, nagyonis meghatározó része az életnek. És sok mindent befolyásolnak az akkor szerzett tapasztalatok. Kezdõ pszichológusi tanulmányaimból ennyire tellett. Köszönöm a figyelmet.
Örülök neki. Attól még megengeded, hogy elmondjam a véleményemet?
12-13! Direkt leírtam hogy csak akkor igaz ha szép gyerekkori emlékeik vannak a szüleikrõl.
Az emberek nagy százalékára igaz!Ezt a tényt könyvek is bizonyítják.
egyébként elég sok olyan eset is van, amikor egy alkoholista apának a lánya alkoholista férjet fog magának, vagy hogy a fia is alkoholista lesz...a gyerekkori minták megmaradnak, nem könnyû elszakadni tõlük, és autonóm döntéseket hozni...
Rohadtul nem így van... max abban az esetben, ha valamelyik szülõre felnéznek. Én egyikre se.
Ha ez igaz lenne, akkor egy alkoholista férfit keresnék magamnak... kössz nem.
10-est folytatva: Pl. itt van a 9-es válaszoló, akinek láthatóan rossz emlékei vannak az apjáról. Nyilván én is úgy értettem, hogy ez inkább azokra jellemzõ, akik boldog családban nõttek fel és jó emlékeik vannak a szüleirõl gyerekkorából.
Soha még csak szóba sem állnék olyan pasival, aki csak egy kicsit is olyan mint az apám, nem hogy még hozzá is menjek...
Nem igaz. Ha az lenne, az árvák sose találnának párt.
Igen. Ilyen nõt sehol sem fogok találni :)
Inkább a férfiak anyásak, én nem bírnám ki olyan ember mellett, mint az apám!
Ez nem igy mûködik.Az érzelmek dominálnak a fiuknál is . A többi már csak plusz lehet .
Hát ember válogatja :) Én a vékonyabb lányokat szeretem , formás mell fenék de jelenpillanatban egy husisabb csaj jön be ! Kinek mi áll jól :)
A kérdező hozzászólása: hát jó! xD
Nem akarlak megbántani, de az 51 kg az még mindig nem túl sok :/
A kérdező hozzászólása: xDD háát bárcsak találnék egy olyan fiút aki elfogadna úgy ahogy vagyok...és egyszer az életben azt érezhetném hogy igen én is lehetek csinos és a fiúknak nem csak a deszkák tetszenek :)
Szerintem szeretink az olyan lányokat, akiken szépek a kerek formák, de ha a kisugárzásod még rádob egy lapáttal, akkor csorog a nyáluk... :)
A kérdező hozzászólása: köszi aranyos vagy!! :)
nekem abszolut megfelelnel, a magasag es tomek is OK nincs semmi baj vele :)
A kérdező hozzászólása: nem nem híznék meg egy mert akárhogy is szeretne a fiú 100 kilósan.látni nem lennék boldog. Köszi a választ megértettem amire céloztál.
az megfelelõ, ha egészségesen táplálkozol, rendszeresen mozogsz, és annyi kiló vagy, amennyi. a fiúk meg mind másmilyen lányokat szeretnek. "gondoltam h a fiúknak is van valami elképzelésük a lányokról :) " lehet hogy van, csak az egyik a ducit szereti, a másik a vékonyat, a harmadik a magasat, a negyedik az alacsonyt... ha a fiúk a 100 kilósakat szeretnék, akkor képes lennél meghízni értük?
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :)
igen, a fiúk nem a csontkollekcióket kedvelik
Van is, de mindenkinek más és más... :)
A kérdező hozzászólása: értem köszi :) csak gondoltam h a fiúknak is van valami elképzelésük a lányokról :)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ :)

Az "A fiúk nem sírnak" (Boys don't cry) című film igaz történeten alapul?

A film végén az infók úgy jönnek, hogy azt éreztetik, igaz történeten alapul, de nem látom jelezve sehol. Köszi a választ!

Legjobb válasz: Ja, igaz történet Wiki szerint is.

Ja, igaz történet Wiki szerint is.

Igaz, hogy 20 éves kor után már kinőtték a lányok az ázsai fiúk tetszenek dolgot?

30 éves vagyok, diplomás, 173 cm-es sportos, van munkám csak képtelen vagyok párt találni. Nem is tudom mást gondolni, hogy nincs esélyem a helyi fiúkkal szemben. A körülöttem lévő vietnami lányoknak szinte kivétel nélkül magyar párjuk van, a magyar lányoknak pedig mintha nem nagyon jönnék be, pedig sokan mondták (magyar és vietnami lányok egyaránt) hogy helyes vagyok és jó a humorom. Egy dolgot viszont tudok magamról (lehet hogy hátrány) hogy nehezen nyílok meg, nem mennek nekem a laza dumák ismeretlenekkel, de akik megismernek, általában megkedvelnek.

Legjobb válasz: Én úgy vélem -bár sosem tetszettek különösen az ázsiai fiúk-, hogy az ázsiai férfiak testfelépítése alapjáraton nem olyan férfias, erõteljes mint pl. a magyaroké. Szerintem ha arányaiban ugyan annyira izmosak, egy ázsiai akkor is kisfiúsabbnak, gyengébbnek és vékonyabbnak tûnik. Cáfolj meg, ha tévedek, de szerintem ebben lehet valami.

Én úgy vélem -bár sosem tetszettek különösen az ázsiai fiúk-, hogy az ázsiai férfiak testfelépítése alapjáraton nem olyan férfias, erõteljes mint pl. a magyaroké. Szerintem ha arányaiban ugyan annyira izmosak, egy ázsiai akkor is kisfiúsabbnak, gyengébbnek és vékonyabbnak tûnik. Cáfolj meg, ha tévedek, de szerintem ebben lehet valami.
A kérdező hozzászólása: Miért? Mekkora vagy? :)
Nekem is nagyon tetszenek, de hozzám a legtöbb túl alacsony, nekem kéne akkorának lennem mint õk, és fordítva. :( 27/N
Én 26 éves vagyok és még mindig tetszenek az ázsiaiak, és már a japán zenés õrület elõtt is tetszettek =) Nekem meg pont az a bajom, hogy a magyar pasik nem tetszenek és mégis mindig csak azokkal találkozok...
Kérdezõ: Nem fogják megtudni. :D Bocsi. Próbálkozni kell, aztán vagy bejössz valakinek, vagy nem. Így megy ez mindenhol. :)
A kérdező hozzászólása: Ez kegyetlen, de õszinte. Sajnos hasonlók többségben vannak, így nem is mertem eddig próbálkozni, az elutasítás olyan, mintha az önbizalmamnak egy tökönrúgás :)
27 éves vagyok, de nekem soha egy pillanatig nem tetszettek az ázsiai férfiak...sem a négerek...nem vagyok rasszista, pont nem erdekel ki honnan szarmazik, de nem éreztem vonzalmat még sosem irantuk...
A kérdező hozzászólása: 14:26: ez az, ha nem ismernek, akkor honnan is fogják megtudni? mellesleg itt élek 20 éve és magyar állampolgár vagyok, ezzel nem lehet gond (mármint az asszimilációval). A külsõt nem tudom megváltoztatni, de nem is akarom, büszke vagyok a származásomra :) Utolsó: ha lenne ilyen lehetsõség, itt nem kérdezõsködnék :)
A kérdező hozzászólása: Fehér: nagyon sok hasonló javaslattal találkoztam, most nem itt a cél, de azért szeretném hangsúlyozni nem miattam nincs munkád. Egyik ország sem képes teljes önellátásra, tehát szükség van a cserefolyamatokra (gazdasági, technológiai, munkaerõi stb...) így a vándorlás elkerülhetetlen. Egéybként pedig ha minél többen vannak egy országban, nõ(het) a vásárlóerõ is, így elvileg még több munkára lenne szükség. Az ingyenélõk, élõsködõket természetesen meg kell szüntetni. Én pedig itt élek, dolgozom, és adózok. Az, hogy nagy a munkanélküliség, nem elsõsorban kell a bevándorlókat hibáztatni, szerintem.
Izé, ez mégse olyan nehéz: legyen egy ázsiai társaság, legyen egy magyar társaság, legyenek közös programjaik néha, ne nyomulj, de valahogy legyél a közös tevékenység motorja, legmenõbb tagja és fókuszpontja, jól láthatóan. Hamar 2-4 nõnemû fog megközelíteni a kinézetedtõl föggetlenül...
Szerintem az is baj lehet, hogy a legtöbb felnõtt nõ nem hiszem, hogy közeli kapcsolatot ápolna akár egy ázsiaival is. Nem tudják mit várjanak tõled, milyen a gondolkodásmódod, életstílusod, mennyire vagy "magyaros"... :D Könnyebb a helyiek közül szemezgetni :)
A kérdező hozzászólása: Elsõ: igen, ilyesmire gyanakszom, igyekszem ezen változtatni, de genetika az genetika. Ezek szerint értelmetlen magyar lányoknál próbálkoznom :) Második: hahaha, jogos a kérdés, azt hogy szeretnék párt találni (nemzetiségtõl függetlenül) de nem nagyon tudok, természetesen akárki nem jöhet szóba (nem mintha nagyon lenne kit válogatni). A kérdés az, ha általánosítható (már pedig ezt sosem szabad tenni), a 20 éven felüli magyar lányoknak nem jönnek be ázsiai fiúk (távolkeletiek)? mert ha igen, akkor le is szûkíthetem a kört. Harmadik: igen, nem véletlenül kérdeztem a 20 éven felüliek, mert a koreai-japán zenekar örület elõbb-utóbb ki lesz nõve (mint anno BackStreetboys és társaiért én is rajongtam), én a vonzalom iránt érdeklõdöm, nem a rajongás után :) nem akarlak ezzel megbántani, csak elmondom mit gondolok (ja, nem úgy nézek ki egyáltalán mint azok a zenészek, tehát nincs festve a hajam, szemem, arcom...:)
Én hasonló paraméterekkel rendelkezem mint te, a különbség, h magyar vagyok, nincs munkám de van csajom. Mi lenne ha hazamennél és akkor mind2nknek meglenne mindene? ;)
ÉN nem tetszek se az ázsiai se a magyar nõknek.
21 éves vagyok és még mindig nyáladzom az ázsiai fiúk után. :D Fõleg a japánok és a koreaiak tetszenek.
Mit tetszik mondani?
Bár lehet kicsit kései válasz, de.. Ne aggódj, rengeteg 20 éven felüli nõ van, akit érdekelnek a ázsiai fiúk/férfiak, csak meg kell találni õket ;)

Azoknak, akiknek fiuk és lányuk is van: Igaz, hogy a fiúk tovább maradnak a pociban?

A fiúval tovább húztátok a terhességet, mint a kislánnyal?

Legjobb válasz: a fiamat 12 nappal túlhordtam, a lányomat csak 2 nappal.

a fiamat 12 nappal túlhordtam, a lányomat csak 2 nappal.
Szia!Az elsõ fiam 39.hétre született, a lányom 40.hétre, a kisfiam 38.hétre.Szerintem nem az a mérvadó hogy fiú vagy lány a baba.
A fiamat 2 nappal hortam túl. Anyu engem 11nappal, és sógornõmet is 11 nappal túlhordta anyósom szóval 2:1 a lányok javára :) de sztem ez egyéni nem lehet általánosítani. :)
fiúval nincs tapasztalatom, de a kisányomat 2 nappal túlhordtam.
Én a fiamat 11 nappal szültem hamarabba a kiírt idõpontnál, a lányomat meg 7 nappal hamarabb.
Én a lányomat 1 héttel elõbb szültem a fiamat pedig a 37-ik héten. Hát szerintem nincs annak semmi jelentõsége, hogy fiú vagy lány.
Az én fiam 2 héttel jött korábban :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Már kezdtem aggódni, hogy a fiam rá fog húzni, de látom ez nem törvényszerû. :) Jó egészséget nektek!

Az igaz hogy a fiúk egy adott lánnyal ha elösszőr szexelnek akkor a nagyon hamar elmennek?

Legjobb válasz: Nem igaz, sõt, van, hogy épp az új helyzet miatt kudarcot vallanak, én már jártam így.

Nem igaz, sõt, van, hogy épp az új helyzet miatt kudarcot vallanak, én már jártam így.
Általában a kávét még meg szoktam várni
Csak a tapasztalatlan pasik és azok akik nem törõdnek a nõvel
Azóta se voltam akkora penge, mint a legelsõnél. Aki törekszik, az akkor még nagyon.
nem igaz!

Mennyi az esélye annak hogy összejöjjek azzal a fival a Balatoni táborban aki nagyon teccik és ha minden igaz én i neki?

Legjobb válasz: Ez a 30% ugy jött ki,hogy a körülményeket nézve egy tábor.És a minden igaz kifejezés.Azt mondta ha minden igaz én is neki.Tehát ez nem tûnik biztosra hogy tényleg tetszik is a fiúnak ez bizonytalan és a tábor meg nem olyan társkeresõ randizásra alkalmas hely.Fõleg ha még távol is laknak egymástól meg hogy gondolom elég fiatalok is Így tehát ha összeismerkednek 50% hogy összejönnek,nah de ha nem tetszik a nem biztos hogy tetszik a pasinak akkor már csak 30% de ha már biztos hogy nem tetszik neki akkor 0.de azért próbálj meg vele többet beszélgetni szemezzél vele.Ha sokszor néz a szemedbe vagy véletlenül direkt hozzádér vagy dicsérget meg stb 100% hogy összejössz vele.

Ez a 30% ugy jött ki, hogy a körülményeket nézve egy tábor.És a minden igaz kifejezés.Azt mondta ha minden igaz én is neki.Tehát ez nem tûnik biztosra hogy tényleg tetszik is a fiúnak ez bizonytalan és a tábor meg nem olyan társkeresõ randizásra alkalmas hely.Fõleg ha még távol is laknak egymástól meg hogy gondolom elég fiatalok is Így tehát ha összeismerkednek 50% hogy összejönnek, nah de ha nem tetszik a nem biztos hogy tetszik a pasinak akkor már csak 30% de ha már biztos hogy nem tetszik neki akkor 0.de azért próbálj meg vele többet beszélgetni szemezzél vele.Ha sokszor néz a szemedbe vagy véletlenül direkt hozzádér vagy dicsérget meg stb 100% hogy összejössz vele.
30%? Ez hogyan jött ki? Érdekes képleteket alkalmazol:-)! Én inkább 50% ot adnék...vagy sikerül vagy nem. Nade komolyra forditva... Itt nincsenek esélyek, erre nem fogsz reális választ kapni. Igazából rajtad múlik minden, hogy hogyan alakitod a dolgokat, beszélgetéseket, történéseket. Ha Te is tetszel neki, akkor venni fogja a lapot és összejöttök. De az is lehet hogy Õ fog kezdeményezni. Persze lehet hogy félénk kicsit, de ha picit feldobod neki a labdát, akkor ha észreveszi lecsap rá. A balaton nagyon szép és jó hely, esténként a parton nagyokat lehet sétálni ketten meghitten. Próbáld úgy csinálni hogy csak ketten maradjatok és nyugodtan megnyilhassatok egymásnak érzelmileg. Remélem sikerül. Sok sikert Nektek!
31% Az egyik legismertebb asztrologiai keplet alapjan: P[k] = 5 e^cos (0, 11pí*k + 0, 2pí) * log (0, 11pí*(k+K) = ? Nekem 31% jott ki. Tenyleg majdnem jol mondtak fennt.Azert orulj a plusz 1 szazaleknak. Bemeneti valtozok: k: osszejossz vele vagy nem. Ennek a valosziuseget keressuk (P[k]) K: 20080608 (ez az ertek jelenti az idointervallumot: 2008 juniustol augusztusig) pi: 3.14 (altalanos szerelmi alapkonstans) e: 2.71 (Erosz konstans) A tobbit gondolom te is vagod. Elemi szogfuggvenyek, logaritumus es exponencialis fuggvenyek ismerete. Ennyi. Ha vki hibat lat, szoljon!
Meggyõztél! 30%:-D Ment a stopos-ujj, megérdemled a pontot! Azért Téged nem lehet egyszerû megfogni kérdésekkel kedves válaszoló:-). Tehát 30%, de én akkoris drukkolok Nektek!
30%
szerintem is 30

Igaz az, hogy a fiúk azt jobban élvezik, ha leszopják őket, mint ha lefekszenek velük? Amikor ők "kényeztetnek" egy lányt, akár nyelvvel, akár ujjal, azt ők élvezik?

Legjobb válasz: Szerintem......mindent elveznek ,amit csinalsz veluk.Persze ehhez hozza tartozik az oralis szex is....Ha jol sejtem a te meg nem csinaltal ilyet,es ezert vagy ilyen kivancsi.De azt ne felejtsd el hogy semmi sem kotelezo.Csak azt csinald amire igazan vagysz es szerintem ha szeretsz valakit ,meg sem kell kerjen ra...erzni fogod hogy tenyelg szeretned csinalni (meg ha az "elso" is lenne...)De hozza kell tennem hogy fele olyan elvezetes sincs ha "muszalybol" csinalod ....akkor inkabb undoritonak tunik. Es ha o a nyelvevel kenyeztet az egy fantasztikus erzes neked....es neki is ,foleg ha kozben te is kenyezteted ot. :))

Szerintem......mindent elveznek , amit csinalsz veluk.Persze ehhez hozza tartozik az oralis szex is....Ha jol sejtem a te meg nem csinaltal ilyet, es ezert vagy ilyen kivancsi.De azt ne felejtsd el hogy semmi sem kotelezo.Csak azt csinald amire igazan vagysz es szerintem ha szeretsz valakit , meg sem kell kerjen ra...erzni fogod hogy tenyelg szeretned csinalni (meg ha az "elso" is lenne...)De hozza kell tennem hogy fele olyan elvezetes sincs ha "muszalybol" csinalod ....akkor inkabb undoritonak tunik. Es ha o a nyelvevel kenyeztet az egy fantasztikus erzes neked....es neki is , foleg ha kozben te is kenyezteted ot. :) )
igen és nem. A d**ás a sz**ás között az a különbség, hogy míg az elöbbi a férfi szempontjából aktív feladat, addig az utóbbi passzív befogadó jellegû. Egyszerûen fogalmazva, az elsõ közben nem csak arra kell figyelnie, hogy vele mi történik, hanem arra is, hogy mit csinál, ez pedig némileg elvonja a figyelmét, azaz csökkenti az élvezetét. Az, hogy egy férfi élvezi-e azt, ha kényeztet egy lányt, jó kérdés. Igen, de nem úgy, ahogy azt elképzeled. Két dologból tevõdik össze. Egyrészrõl látvány, ami egy férfinak baromi fontos, másrészrõl meg a férfi alapvetõen irányító tipus. És mi lehetne nagyobb irányítás, mint valakinek nemcsakhogy élvezetet okozni, de szó szerint kézben tartani az élvezetét.
Más inger az orális szex, mint a szex, az tény, és finomabb is de nem olyan intenzív. A viúk többsége szereti, ha ujjaz, vagy nyal egy lányt, kevesen "muszályból" csinálják. Páromat jobban izgatja, ha engem kényzetet, mintha én õt.)
én a dugást jobban élvezem mintha leszopnak de mindenki más, van olyan haverom aki szinte már lesem fekzsik a nõjével mert az orális szexet sokkal jobban szereti. kinek ez kinek az. egy lányt orálisan kielégiteni kevés az a srác aki nem élveztbl csinálja. mert tök jó.
nekem mindkettõ jó...

2 éve van párkapcsolatom és van egy 4 hónapos kisfiam és az a baj hogy az apa nem igazán foglalkozik a fiával igaz azért mert sokáig dolgozik a hét minden napján meg ha itthon van mindig kitalál valamit hogy ne hogy velünk legyen?

Miért csinálj ezt? A másik az hogy az anya jobban érdekli mint mi ugyanis mindig az anyát hivja fel ha valami baja van! Meg többet ér neki a haverja mint mi! Miért? Pedig nagyon akkarta a babát! Most meg? Anyosom meg bele szol az életünkbe ellenem akarja forditani a fiát?

Legjobb válasz: nekem is ugyanez volt,h megszületett a gyerek,õ meg a haverokhoz ment.rá két évre szét is mentünk.mert mindenhol volt csak otthon nem.

A férfiak is tudnak mit kezdeni a gyerekükkel, csak a legtöbbjük lusta hozzá, azt gondolja, a takarítás, a fõzés, a gyereknevelés az asszony dolga, õk meg üldögélnek a tutiban.
nekem is ugyanez volt, h megszületett a gyerek, õ meg a haverokhoz ment.rá két évre szét is mentünk.mert mindenhol volt csak otthon nem.
Terveztétek a babát? Hiszen még 1 éve sem voltatok együtt, amikor terhes lettél. Együtt éltetek már? Szerintem gyors neki a tempó és menekül :-(
Nem tud még mit kezdeni vele. Egy csecsemõ még "semmire se jó" némely férfinek. Ha tudtad, hogy az anyja és a haverja a fontosabb, miért szültél neki gyereket?
Kedves Kérdezõ! Az a különbség, hogy mi a szülés által spontán belekerülünk az anyaságba, de az apaságot tanulni kell. 4 hónapos gyermek körül az apának túl sok teendõje még nincs, annak majd késõbb lesz az ideje, mikor az apa bemutatja a világot a fiának, és a világnak a fiát. Nálad most az anyaság került elõtérbe, ezért pillanatnyilag veled sem tud mit kezdeni. Amennyiben visszaerõsödik a nõi oldalad újra egymásra találtok. Semmi nem lesz olyan, mint szülés elõtt és senki. Õ sem, te sem. Hogy megunt feleség leszel-e csak rajtad múlik. Ölellek szeretettel és jó egészséget kívánok nektek.
Legyél kemény csaj, rángasd be az alsógatyájánál fogva a gyerek mellé és parancsold meg, hogy játsszon vele.Mert ha nem, akkor elfenekeled.
varj amig kommunikalni tud a gyerekkel. elotte a legtobb ferfi nemmtud vele mit kezdeni, fel, hogy osszetori
A kérdező hozzászólása: 9:27 -es! tudom hogy még nem tud mit kezdeni a 4 hónapos fiával de fiam vágyik rá és nem akarom ugyan azt mint én kicsinek hogy apa nélkül nõttem fel! tudod az fáj a legjobban hogy nem is tudunk kommunikálni mert anyósom is velünk lakik és ö hamarabb elmondja a dolgokat mint én és már nem tudok neki újat mondani! hála az istenek nem vagyok a felesége és nem is leszek mivel sem én sem ö nem akar megházasodni!!
A kérdező hozzászólása: ettöl függetlenül szeretem de már nem igazán birom idegekkel! ö elmehet mindenhova én meg még anyukámhoz pedig jön a jó idö! nem értem az egészet....
A kérdező hozzászólása: nem tudtam még akkor hogy fontosabb az anya meg a haverja mióta megszületett a fiam azóta lett!!
A kérdező hozzászólása: terveztük csak késöbre igen már két éve együtt lakunk!!
Az is megeshet, hogy nem elõled menekül hanem a közted és az anyósod közt fennálló feszült viszonyt nem bírja. A férfiak általában nem jó villámhárítók, fõleg ha az anyjukról meg a társukról van szó. A kettõtök csip-csup ügyeivel biztos hogy nem fog foglalkozni azt oldjátok meg ti magatok, mert õ inkább elmegy a haverokkal, minthogy otthon hallgassa két asszony panaszkodását. Mióta a világ világ két dudás sosem fért meg egy csárdában, jobb lenne külön lennetek, de ha ez nem megoldható akkor alkalmazkodj maximálisan fõleg, ha nem akarod apa nélkül felnevelni a gyermeket. Továbbra is azt mondom, hogy 4 hónapos gyermek inkább a nyugalmat igényli semmint a játszást az apjával. Ezért törekedj inkább a békés megegyezésre a férjeddel is és az édesanyjával is, mert most már te is édesanya vagy és lesz olyan idõ amikor anyós leszel. Amit most adsz késõbb azt kapod vissza, efelõl ne legyenek kétségeid. Na, a legjobbakat nektek!
Lehet hogy akarni akarta a babot de igazabol meg nem keszult fel ra !!nem erte el az apai oszton!! az hogy 4 honapos babaval nem tud mit kezdeni egy apa nos ezt is megcafolnam !!az en parom imadja a kislanyat aki most 7 honapos de elso naptol fogva torodik vele sot meg a pelenkat is cserelni !!adj neki egy kis idot !!majd csak ra jon hogy apa, nem pedig tinedzser!!
A kérdező hozzászólása: ha nincs itthon a párom hozzám sem szol az anyosom ha pedig itthon van párom akkor meg inkább az anyával beszélget mint hogy megnéze a fiát! a másik az utolsónak szol hogy irigyelek mert 7 hónapos kislányod büszke lehet majd az apukájára sajnos az én párom nem rakja tisztába felsem veszi a kezébe és még fürdetni sem akarja!! már néha azon is gondolkoztam hogy egy idõre haza költöznék mig párom át gondolja hogy mit is szeretne valojában meg h s mint!!!
Megértelek.... Az én párom is majdnem ilyen! Van egy 2 éves kislányunk, õ azért játszik vele, meg minden(ha éppen nem alszik...) A Párom minden egyes nap munka után az anyjával van, utánna az öccsénél! Ngy dilemma, de már nem tudok tûrni tovább, sztem elhagyjuk:(...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!