Találatok a következő kifejezésre: Igaz az, a fiúk (196 db)

Az "A fiúk nem sírnak" (Boys don't cry) című film igaz történeten alapul?

A film végén az infók úgy jönnek, hogy azt éreztetik, igaz történeten alapul, de nem látom jelezve sehol. Köszi a választ!

Legjobb válasz: Ja, igaz történet Wiki szerint is.

Ja, igaz történet Wiki szerint is.

Azoknak, akiknek fiuk és lányuk is van: Igaz, hogy a fiúk tovább maradnak a pociban?

A fiúval tovább húztátok a terhességet, mint a kislánnyal?

Legjobb válasz: a fiamat 12 nappal túlhordtam, a lányomat csak 2 nappal.

a fiamat 12 nappal túlhordtam, a lányomat csak 2 nappal.
Szia!Az elsõ fiam 39.hétre született, a lányom 40.hétre, a kisfiam 38.hétre.Szerintem nem az a mérvadó hogy fiú vagy lány a baba.
A fiamat 2 nappal hortam túl. Anyu engem 11nappal, és sógornõmet is 11 nappal túlhordta anyósom szóval 2:1 a lányok javára :) de sztem ez egyéni nem lehet általánosítani. :)
fiúval nincs tapasztalatom, de a kisányomat 2 nappal túlhordtam.
Én a fiamat 11 nappal szültem hamarabba a kiírt idõpontnál, a lányomat meg 7 nappal hamarabb.
Én a lányomat 1 héttel elõbb szültem a fiamat pedig a 37-ik héten. Hát szerintem nincs annak semmi jelentõsége, hogy fiú vagy lány.
Az én fiam 2 héttel jött korábban :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Már kezdtem aggódni, hogy a fiam rá fog húzni, de látom ez nem törvényszerû. :) Jó egészséget nektek!

Az igaz hogy a fiúk egy adott lánnyal ha elösszőr szexelnek akkor a nagyon hamar elmennek?

Legjobb válasz: Nem igaz, sõt, van, hogy épp az új helyzet miatt kudarcot vallanak, én már jártam így.

Nem igaz, sõt, van, hogy épp az új helyzet miatt kudarcot vallanak, én már jártam így.
Általában a kávét még meg szoktam várni
Csak a tapasztalatlan pasik és azok akik nem törõdnek a nõvel
Azóta se voltam akkora penge, mint a legelsõnél. Aki törekszik, az akkor még nagyon.
nem igaz!

Mennyi az esélye annak hogy összejöjjek azzal a fival a Balatoni táborban aki nagyon teccik és ha minden igaz én i neki?

Legjobb válasz: Ez a 30% ugy jött ki,hogy a körülményeket nézve egy tábor.És a minden igaz kifejezés.Azt mondta ha minden igaz én is neki.Tehát ez nem tûnik biztosra hogy tényleg tetszik is a fiúnak ez bizonytalan és a tábor meg nem olyan társkeresõ randizásra alkalmas hely.Fõleg ha még távol is laknak egymástól meg hogy gondolom elég fiatalok is Így tehát ha összeismerkednek 50% hogy összejönnek,nah de ha nem tetszik a nem biztos hogy tetszik a pasinak akkor már csak 30% de ha már biztos hogy nem tetszik neki akkor 0.de azért próbálj meg vele többet beszélgetni szemezzél vele.Ha sokszor néz a szemedbe vagy véletlenül direkt hozzádér vagy dicsérget meg stb 100% hogy összejössz vele.

Ez a 30% ugy jött ki, hogy a körülményeket nézve egy tábor.És a minden igaz kifejezés.Azt mondta ha minden igaz én is neki.Tehát ez nem tûnik biztosra hogy tényleg tetszik is a fiúnak ez bizonytalan és a tábor meg nem olyan társkeresõ randizásra alkalmas hely.Fõleg ha még távol is laknak egymástól meg hogy gondolom elég fiatalok is Így tehát ha összeismerkednek 50% hogy összejönnek, nah de ha nem tetszik a nem biztos hogy tetszik a pasinak akkor már csak 30% de ha már biztos hogy nem tetszik neki akkor 0.de azért próbálj meg vele többet beszélgetni szemezzél vele.Ha sokszor néz a szemedbe vagy véletlenül direkt hozzádér vagy dicsérget meg stb 100% hogy összejössz vele.
30%? Ez hogyan jött ki? Érdekes képleteket alkalmazol:-)! Én inkább 50% ot adnék...vagy sikerül vagy nem. Nade komolyra forditva... Itt nincsenek esélyek, erre nem fogsz reális választ kapni. Igazából rajtad múlik minden, hogy hogyan alakitod a dolgokat, beszélgetéseket, történéseket. Ha Te is tetszel neki, akkor venni fogja a lapot és összejöttök. De az is lehet hogy Õ fog kezdeményezni. Persze lehet hogy félénk kicsit, de ha picit feldobod neki a labdát, akkor ha észreveszi lecsap rá. A balaton nagyon szép és jó hely, esténként a parton nagyokat lehet sétálni ketten meghitten. Próbáld úgy csinálni hogy csak ketten maradjatok és nyugodtan megnyilhassatok egymásnak érzelmileg. Remélem sikerül. Sok sikert Nektek!
31% Az egyik legismertebb asztrologiai keplet alapjan: P[k] = 5 e^cos (0, 11pí*k + 0, 2pí) * log (0, 11pí*(k+K) = ? Nekem 31% jott ki. Tenyleg majdnem jol mondtak fennt.Azert orulj a plusz 1 szazaleknak. Bemeneti valtozok: k: osszejossz vele vagy nem. Ennek a valosziuseget keressuk (P[k]) K: 20080608 (ez az ertek jelenti az idointervallumot: 2008 juniustol augusztusig) pi: 3.14 (altalanos szerelmi alapkonstans) e: 2.71 (Erosz konstans) A tobbit gondolom te is vagod. Elemi szogfuggvenyek, logaritumus es exponencialis fuggvenyek ismerete. Ennyi. Ha vki hibat lat, szoljon!
Meggyõztél! 30%:-D Ment a stopos-ujj, megérdemled a pontot! Azért Téged nem lehet egyszerû megfogni kérdésekkel kedves válaszoló:-). Tehát 30%, de én akkoris drukkolok Nektek!
30%
szerintem is 30

Mekkora az esely teherbeesesre, ha a huvelybe nemi sperma kerul? Vagy onnan nem igazan tudnak a "fiuk" beljebb vandorolni?

Legjobb válasz: Elég egy sperma is! A "fiuk" pedig 72 órán át életképesen vándorolnak, keresve a petesejtet, mert nagyon okosak ám! tehát ugyanakkora az esély, mintha namcsaknémi jutott volna be, hanem sok.

Elég egy sperma is! A "fiuk" pedig 72 órán át életképesen vándorolnak, keresve a petesejtet, mert nagyon okosak ám! tehát ugyanakkora az esély, mintha namcsaknémi jutott volna be, hanem sok.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszt/jo hirt! ;)

2 éve van párkapcsolatom és van egy 4 hónapos kisfiam és az a baj hogy az apa nem igazán foglalkozik a fiával igaz azért mert sokáig dolgozik a hét minden napján meg ha itthon van mindig kitalál valamit hogy ne hogy velünk legyen?

Miért csinálj ezt? A másik az hogy az anya jobban érdekli mint mi ugyanis mindig az anyát hivja fel ha valami baja van! Meg többet ér neki a haverja mint mi! Miért? Pedig nagyon akkarta a babát! Most meg? Anyosom meg bele szol az életünkbe ellenem akarja forditani a fiát?

Legjobb válasz: nekem is ugyanez volt,h megszületett a gyerek,õ meg a haverokhoz ment.rá két évre szét is mentünk.mert mindenhol volt csak otthon nem.

A férfiak is tudnak mit kezdeni a gyerekükkel, csak a legtöbbjük lusta hozzá, azt gondolja, a takarítás, a fõzés, a gyereknevelés az asszony dolga, õk meg üldögélnek a tutiban.
nekem is ugyanez volt, h megszületett a gyerek, õ meg a haverokhoz ment.rá két évre szét is mentünk.mert mindenhol volt csak otthon nem.
Terveztétek a babát? Hiszen még 1 éve sem voltatok együtt, amikor terhes lettél. Együtt éltetek már? Szerintem gyors neki a tempó és menekül :-(
Nem tud még mit kezdeni vele. Egy csecsemõ még "semmire se jó" némely férfinek. Ha tudtad, hogy az anyja és a haverja a fontosabb, miért szültél neki gyereket?
Kedves Kérdezõ! Az a különbség, hogy mi a szülés által spontán belekerülünk az anyaságba, de az apaságot tanulni kell. 4 hónapos gyermek körül az apának túl sok teendõje még nincs, annak majd késõbb lesz az ideje, mikor az apa bemutatja a világot a fiának, és a világnak a fiát. Nálad most az anyaság került elõtérbe, ezért pillanatnyilag veled sem tud mit kezdeni. Amennyiben visszaerõsödik a nõi oldalad újra egymásra találtok. Semmi nem lesz olyan, mint szülés elõtt és senki. Õ sem, te sem. Hogy megunt feleség leszel-e csak rajtad múlik. Ölellek szeretettel és jó egészséget kívánok nektek.
Legyél kemény csaj, rángasd be az alsógatyájánál fogva a gyerek mellé és parancsold meg, hogy játsszon vele.Mert ha nem, akkor elfenekeled.
varj amig kommunikalni tud a gyerekkel. elotte a legtobb ferfi nemmtud vele mit kezdeni, fel, hogy osszetori
A kérdező hozzászólása: 9:27 -es! tudom hogy még nem tud mit kezdeni a 4 hónapos fiával de fiam vágyik rá és nem akarom ugyan azt mint én kicsinek hogy apa nélkül nõttem fel! tudod az fáj a legjobban hogy nem is tudunk kommunikálni mert anyósom is velünk lakik és ö hamarabb elmondja a dolgokat mint én és már nem tudok neki újat mondani! hála az istenek nem vagyok a felesége és nem is leszek mivel sem én sem ö nem akar megházasodni!!
A kérdező hozzászólása: ettöl függetlenül szeretem de már nem igazán birom idegekkel! ö elmehet mindenhova én meg még anyukámhoz pedig jön a jó idö! nem értem az egészet....
A kérdező hozzászólása: nem tudtam még akkor hogy fontosabb az anya meg a haverja mióta megszületett a fiam azóta lett!!
A kérdező hozzászólása: terveztük csak késöbre igen már két éve együtt lakunk!!
Az is megeshet, hogy nem elõled menekül hanem a közted és az anyósod közt fennálló feszült viszonyt nem bírja. A férfiak általában nem jó villámhárítók, fõleg ha az anyjukról meg a társukról van szó. A kettõtök csip-csup ügyeivel biztos hogy nem fog foglalkozni azt oldjátok meg ti magatok, mert õ inkább elmegy a haverokkal, minthogy otthon hallgassa két asszony panaszkodását. Mióta a világ világ két dudás sosem fért meg egy csárdában, jobb lenne külön lennetek, de ha ez nem megoldható akkor alkalmazkodj maximálisan fõleg, ha nem akarod apa nélkül felnevelni a gyermeket. Továbbra is azt mondom, hogy 4 hónapos gyermek inkább a nyugalmat igényli semmint a játszást az apjával. Ezért törekedj inkább a békés megegyezésre a férjeddel is és az édesanyjával is, mert most már te is édesanya vagy és lesz olyan idõ amikor anyós leszel. Amit most adsz késõbb azt kapod vissza, efelõl ne legyenek kétségeid. Na, a legjobbakat nektek!
Lehet hogy akarni akarta a babot de igazabol meg nem keszult fel ra !!nem erte el az apai oszton!! az hogy 4 honapos babaval nem tud mit kezdeni egy apa nos ezt is megcafolnam !!az en parom imadja a kislanyat aki most 7 honapos de elso naptol fogva torodik vele sot meg a pelenkat is cserelni !!adj neki egy kis idot !!majd csak ra jon hogy apa, nem pedig tinedzser!!
A kérdező hozzászólása: ha nincs itthon a párom hozzám sem szol az anyosom ha pedig itthon van párom akkor meg inkább az anyával beszélget mint hogy megnéze a fiát! a másik az utolsónak szol hogy irigyelek mert 7 hónapos kislányod büszke lehet majd az apukájára sajnos az én párom nem rakja tisztába felsem veszi a kezébe és még fürdetni sem akarja!! már néha azon is gondolkoztam hogy egy idõre haza költöznék mig párom át gondolja hogy mit is szeretne valojában meg h s mint!!!
Megértelek.... Az én párom is majdnem ilyen! Van egy 2 éves kislányunk, õ azért játszik vele, meg minden(ha éppen nem alszik...) A Párom minden egyes nap munka után az anyjával van, utánna az öccsénél! Ngy dilemma, de már nem tudok tûrni tovább, sztem elhagyjuk:(...

Igaz, hogy a fiúk tánc közben megtudják állapítani, hogy milyen a lány az ágyban?

Legjobb válasz: ez nemfeltétlen igaz. ha nagyon mozgatja a csípõjén, az lehet baromi idétlen is, és inkább kinevetik, minthogy arra gondoljanak h ez biztos jó az ágyban. ha szexi mozgásod van (ami nemannyit jelent h vadul riszálod a csípõd) változatosan táncolsz, szépen hajlik a tested, olyan finoman, akkoraz vonzó, és valszeg arra késztet h belegondoljanak milyen lehet az ágyban

ez nemfeltétlen igaz. ha nagyon mozgatja a csípõjén, az lehet baromi idétlen is, és inkább kinevetik, minthogy arra gondoljanak h ez biztos jó az ágyban. ha szexi mozgásod van (ami nemannyit jelent h vadul riszálod a csípõd) változatosan táncolsz, szépen hajlik a tested, olyan finoman, akkoraz vonzó, és valszeg arra késztet h belegondoljanak milyen lehet az ágyban
meglehet...ha lassú tánc, akkor minél jobban odabújik hozzád, az ágyban annál érzékibb, és szereti ha a kényeztetik, szereti magát biztonságban érezni. Disco: ha megfordul és rázza a fenekét a péniszed elõtt, akkor az ágyban is sokkal vadabb, többet akar... a romantikus táncok meg...csak érzéki, odabújós, olykor van nõ kezd el salsa-zni, vagy mittomén ezek az izék...
Ilyenrõl még nem hallottam, de aki igen, az írja le, kíváncsi vagyok... tényleg. Mert én kapásból azt mondanám hogy lehetetlen megállapítani, hacsak nem dugja meg a fiú tánc közben. F
Nem... Csak következtetünk a csípõmozgásból.:) -ReapeR-23/F
Nekem egyszer azt mondta egy tánctanár, hogy a tánc ugyanaz függõlegesben, mint a szex vízszintesben. Végülis igaza van. Egymásra reagálás, egymásra hangolódás, milyen heves, milyen figyelmes, mennyire vad, mennyire tétova... Szerintem lehet rá következtetni. Nagyon más senki sem lehet az ágyban, mint az életben egyébként.
nahát nahát, azért volt már olyan is ugye, ami azért sûrûbb, hogy akik pakolgatják magukat nõk azok fadarabok az ágyban... Nem hinném hogy egy profi táncos pl isten ijó az ágyban, csak azért mert jól ring a csípõje :D
A kérdező hozzászólása: Bõvebben le tudnád írni? :-) Mert kíváncsi vagyok rá! Ha pl nagyon mozgatja a csípõjét a lány, akkor abból azt vonják le a fiúk, hogy aktív az ágyban? Vagy mit?
Nem.
Hülyeség...miért ne? Csak azok nem szeretik, akik könnyû prédára hajtanak.
Nem igaz, hiszen akkor mindegyik magányos lenne. Egyébként is inkább legyen önbizalom hiányos, mint beképzelt, nagyzoló, fennhéjázó.
azért az nem baj ha van véleménye és kiáll magáért, tehát is-is.
Ha egy lánynak hiába bókolsz, hiába dicséred és mondod sokszor, mennyire szép, de õ tagadja, makacsul ellenzi... hát az kegyetlenül idegesítõ tud lenni. De az, hogy önbizalom hiányos, az magában nem hátrány, legalábbis nekem nem az, de szerintem sok más srácnak sem. 19/f
nekem sincs túl sok önbizalmam és mellettük valami miatt picit jobban önmagam tudok lenni. szerintem egyértelmûen hülyeség, hogy nem szeretik.
Nem igaz. Viszont ha úgy próbál önbizalmat szerezni, h minden kicsit jobban kinézõ pasival flörtöl a pozitív visszajelzés reményében (ismerek ilyet), az gáz.
sztem pont forditva...
Elõbb érzik, de az másfajta szerelem :) http://kepfeltoltes.hu/130725/szerelem_www.kepfeltoltes.hu_...
ezt sztem embere válogatja.
Azt mondják igen. Bár lehet, hogy inkább úgy, ahogy a második válaszoló írta :) )
Szerintem meg hülyeség. Nem a nemeken múlik, hanem a személyen.
Ja, a lányok csak akkor amikor már túl késõ:D De nem hiszem, hogy minden pasi ugyanannyi idõ alatt veszi észre.
Szerintem pont, hogy késõbb.
Magadtól nem jössz rá hogy ekkora baromságot hogy lehet kérdezni.?
Konszenzus: Nem mindenkinél igaz, de sokaknál igen! De ez jelenthet csak kinézetre való hasonlóságot, csak belsõ tulajdonságokra való hasonlóságot, vagy egyszerre mindkettõt. Több embertõl is hallottam már ilyet, meg úgy általánosan azt is, hogy kedveli a környezetében azokat az embereket, akik az apjára vagy az anyjára emlékeztetik -természetesen ha az apjáról/anyjáról is jó emlékei vannak. Nekem is volt olyan barátnõm aki ki is mondta hogy nagyon emlékeztetem az apjára. Anyukám elég vékony nõ és én is a magas, vékony, csontos lányokra bukom a leginkább, õk indítanak be a legjobban. Hogy a kettõnek mennyi köze van egymáshoz az persze sosem fog kiderülni, de szerintem azért van. Ez teljesen természetes.
Isten ments.
Hülyeség. Max annyiban igaz, hogy ha olyan nõt találok aki tetszik és olyan jól fõz mint az anyám akkor rögtön megkérem a kezét!
Elég gyakran igaz.
nem hinném
Ez totál így van.
100%os arányban
Te jól írtad, igaz. Odaírtad, hogy abban az esetben igaz lehet, hogyha felnéz a szülõkre. Ez így igaz. Bocs.
Az nem én voltam...
Szerintem ez is egy olyan sztereotípia, ami vagy így van, vagy nem. Biztos vannak, olyanok azok közül, akiknek jó a kapcsolata a szülõkkel, hogy valamelyik tulajdonságait szívesen látná viszont a párjában is. Mások meg pont hogy a szülõkkel ellentétes típusú párt választanak. A férjem kb. annyiban hasonlít apukámhoz, hogy mindkettõnek megvan a kellõ önbizalma. De itt véget is ér a hasonlóság mind külsõleg, mind belsõleg. Pedig nem rossz a viszonyom apukámmal, mégsem olyan párt választottam, mint õ.
"Ezt a tényt könyvek is bizonyítják." Ja, a vallásosak is ezt mondják.
Saját példámból kiindulva ez nem igaz. De az exem esetében (lány) meg így visszagondolva van valamennyi igazság.:)
Nyugodtan lepontozhattok!Akkor is így van!Olvastam.Egyébként nem az emberiség 100%-ára igaz.Rám pl.nem.
Azért az általánosságban elmondható, hogy a szülõk, mint sok minden másban is, ebben is példaként szolgálnak. Azért az tudatalatt benne van az emberben, hogy igen, a szüleim ilyenek és ilyenek voltak, és én így jöttem ki belõle (és az emberek általában elégedettek azzal, ahogy alakultak, mint jellem, mint ember), és ennélfogva annak reményében, hogy õk magukhoz hasonlóan relatíve jól sikerült gyerekeket neveljenek, hasonló párt keresnek maguknak. Ennek persze vannak árnyalatai. Sõt, nem is feltétlenül az apjára hasonlító fiúval jön össze a csaj, lehet, hogy az anyjára emlékezteti (tudat alatt), mert pl az anyja volt a határozottabb fél a családban, aki hordta a nadrágot és elvitte a hátán az egész famíliát. De a szülõi példa lehet elrettentõ jellegû is- fõleg ugye, azok esetében, ahol nem volt túlontúl boldog a gyerekkora (túlzott szigor, verések, ilyesmi). De még az ilyen negatív esetekben is nagyon sokszor, mikor már szülõ lesz az ember, ugyanazt csinálja a gyerekével, mint vele a saját szülei. Pedig tudja, hogy õ mennyire rosszul érezte magát, de mégis ugyanúgy fenyít, ugyanolyan szigorú, ugyanazt csinálja. És a másik... Van, mikor alkoholista szülõvel nõtt fel a gyerek. Aztán összeáll egy ígéretesnek tûnõ valakivel, boldogok, szerelmesek, stb, összeházasodnak. Pár év múlva a párja nekiáll inni, és egyre gyakrabban állít haza részegen. Nem tudhatta elõre az illetõ, hogy ez lesz belõle, de mégis ez történt. És szignifikánsan nagyobb arányban történik meg ez a séma azokkal, akiknek alkoholista szüleik voltak. Õk talán (feltételezés) tudat alatt megérzik az alkoholizmusra való hajlamot a másik emberben, és korai gyermekkorukkal kapcsolják össze, ami, mondhat bárki bármit, nagyonis meghatározó része az életnek. És sok mindent befolyásolnak az akkor szerzett tapasztalatok. Kezdõ pszichológusi tanulmányaimból ennyire tellett. Köszönöm a figyelmet.
Örülök neki. Attól még megengeded, hogy elmondjam a véleményemet?
12-13! Direkt leírtam hogy csak akkor igaz ha szép gyerekkori emlékeik vannak a szüleikrõl.
Az emberek nagy százalékára igaz!Ezt a tényt könyvek is bizonyítják.
egyébként elég sok olyan eset is van, amikor egy alkoholista apának a lánya alkoholista férjet fog magának, vagy hogy a fia is alkoholista lesz...a gyerekkori minták megmaradnak, nem könnyû elszakadni tõlük, és autonóm döntéseket hozni...
Rohadtul nem így van... max abban az esetben, ha valamelyik szülõre felnéznek. Én egyikre se.
Ha ez igaz lenne, akkor egy alkoholista férfit keresnék magamnak... kössz nem.
10-est folytatva: Pl. itt van a 9-es válaszoló, akinek láthatóan rossz emlékei vannak az apjáról. Nyilván én is úgy értettem, hogy ez inkább azokra jellemzõ, akik boldog családban nõttek fel és jó emlékeik vannak a szüleirõl gyerekkorából.
Soha még csak szóba sem állnék olyan pasival, aki csak egy kicsit is olyan mint az apám, nem hogy még hozzá is menjek...
Nem igaz. Ha az lenne, az árvák sose találnának párt.
Igen. Ilyen nõt sehol sem fogok találni :)
Inkább a férfiak anyásak, én nem bírnám ki olyan ember mellett, mint az apám!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!