Találatok a következő kifejezésre: Igaz az, a dezodorokban (3 db)

Igaz az ha valaki használ dezodort az káros lehet? A ti családotokban használtok? Az én csaldombqn azt mondjak nem szabad elnOmni a saját tetszagunk mert akkor a párunk se találjuk meg. így se anya se apa nem használ dezodort. Nekem se lehet?

Legjobb válasz: nemismerek senkit aki ne használna dezodort. Nem káros,sõt hasznosmert megajkadályozza a baktériumok, gombák szaporodását a vizes hónaljadban. A párodat pedig nem szag alapján találod meg. Nyugodtan használj.

"Biztonságban" akkor érezhetjük magunkat, ha egy BDIH és NaTrue minõsített deo-t használunk. Kimutatták, hogy az alumíniumsókat tartalmazó izzadsággátlókat használók körében gyakrabban alakulnak ki jó-, illetve rosszindulatú melldaganatok. Az alumínium képes felhalmozódni a szervezetben, így az Alzheimer-kór kialakulásában is lehet szerepe. Ezeket valóban nem szabad megvenni.
nemismerek senkit aki ne használna dezodort. Nem káros, sõt hasznosmert megajkadályozza a baktériumok, gombák szaporodását a vizes hónaljadban. A párodat pedig nem szag alapján találod meg. Nyugodtan használj.
A desodor csökkenti is az izzadást és nem lesz sárga a ruha. Sárga pont az elszaporodó baktériumoktól lesz
Szerintem ha nem használsz és hagyod a testszagod párologni akkor nem fogsz. Nem állatok vagyunk, hogy ilyen szagokkal csalogassuk a kant.
Te hol a fenében éltél eddig? A föld alatt? Ha 40 fokos melegben nem használsz dezodort biztos lehetsz benne, hogy olyan büdös leszel, hogy ember nem tud majd veled egy szobában meglenni, akkor is, ha te ezt nem érzed... Helló, a 21. században élünk, ezek a találmányok bizony nem az ördögtõl valók...
Ez egy butaság.Rohadt büdös leszel dezodor nélkül.Ennyi erõbõl azt is mondhatnák, hogy ne fürödjél egyáltalán, mert csak úgy érzik meg a férfiak a mélyrõl jövõ, igazi mocsárszagot.
zuhanyzok napi 2x, és sportolás után is. finom illatú tusfürdõvel. Évente ha 10-szer használok parfümöt, egyébként semmit. És nem vagyok büdös, érzõdik valamennyire a tüsfürdõ illata. A deók csak eltömitik a pórusokat. 25/N
efelpéét inkább nee :D ne itt reklámozd.
Az aluminium sókat tartalmazó deók eltömeszelik a pólusokat, nem hagynak izzadni, és okozzák a fent már leírt problémákat, már pedig izzadni természetes dolog, csak büdösnek lenni nem az.Az FLP aloés deója hagy izzadni, csak a bacikat öli meg, így nem lesz büdös a használója, nagyon gazdaságos és nyomot sem hagy a ruhán.
Van jó néhány olyan márka, ami természetes összetevõket, illatanyagokat tartalmaz. Nem olcsók, de ezeket bátran használhatod. Keresd a flakonján a minõsítéseket!
25 N vagyok soha nwem használok nem igazán izzadok, 40 fokban sem Párom kritikus fajta, szólna ha büdös vagyok (nem érzed a saját illatod mindig)
A kérdező hozzászólása: Végülis van pénzem ha akarnék vehetnék és stikában használnám ezeket.
A kérdező hozzászólása: 25n soha nem is használtál deot? Se nálunk illatos tusfürdõ sincs csak sószappan.csak természetes dolgok vannak. De allitólag a sószappan az jó a bõrnek nem tudom án már mi lenne a jó
Ja régen nem voltak deok, sõt képzeld anno a paróka alatt tetvesek voltak és csontból készült pálcával vakargatták a fejüket.
A kérdező hozzászólása: De régen se használtak dezodort. Nagyon megváltozott ez a vilag.nem tudom mit tegyek ja nem vagOk büdös meg izzados se csak most melegekben azért izzad a honaljam olyan lesz a ruha honalja része.ha valaki hasznal dezodort akkor nem lesz nedves a ruha honalja? Vagy az csak illatosit?meg miért lesz sarga a feher ruha dezodorral nem lesz sárga?
A dezodor és a légfrissítõ a világ 2 legmocskosabb dolga. Gondold el!Permet, vegyszer a bõrödre!Gusztustalan. Ez csak egy üzlet, elhitetik veled, hogy büdös vagy, ha nem használod. Ha 40 fokos meleg van, akkor 10 perc után szinte mindegy mit fújtál vagy nem fújtál magadra, akkor is büdös leszel a buszon:D Fürdeni kell többet és átöltözni ha megizzadtál. Másrészt az izzadás természetes és méregtelenítõ hatású. Az izzadásgátló pont megakadályozza azt, hogy aminek felszínre kell jönnie, meg is történjen. A bõrre fújva is káros és a tüdõdnek is mikor belélegzed.

Igaz az, hogy a dezodorokban lévő Al származék rákkeltő?

Van olyan dezodor,amiben nincs ez az anyag?

Legjobb válasz: Igen,igaz. A bioboltokban vehetsz olyan dezodort,ami nem tartalmazza. Én is ilyet használok! Asszem deo crystal a neve,de sztem van más nevû is.

Igen, igaz. A bioboltokban vehetsz olyan dezodort, ami nem tartalmazza. Én is ilyet használok! Asszem deo crystal a neve, de sztem van más nevû is.
Tudtad-e, hogy az éjszakát 2 emberrel töltöd akkor nagyobb adag radioaktív sugárzást kapsz mintha paksi atoerõmû közvetlen közelében sátorozva töltenél 1 éjszakát egyedül? Na errõl ennyit...
Van a Forever cégnek az Aloe verás dezodorja, abban sincs ilyen.
ma màr minden ràkkeltö, jobb ha felakasszuk magunkat, mielött megràkosodnànk.ràkkeltö a tej, egyes àsvànyvizek, parfümök, ételek, lassan még a szex is ràkkeltö. nem tudom lehet van bennük valami, de én nem akarom ugy leélni az életemet, hogy mindig rettegnem kell mindentöl:most ezt nem veszem meg most azt nem. én ugy vagyok vele egyszer élek, és ezt ugy hasznàlom ki, ahogy csak lehet.lehet most te a ràktol félsz, holnap meg egy auto kiüt. most azt irjàk a bio termékek egészségesek, 2 év mulva meg az is ràkkeltö hatàsu lesz. szerintem nem kell azonnal mindentöl beparàzni!inkàbb egy ilyen parfüm, mint a cigi!!!!!!
Van valami az utolsó hozzászolóban... Tényleg minden rákkeltõ már. Ne törõdj vele, sokszor az következik be, amitõl félünk! (Titok c. könyv, olvasgasd!) És ne gondolj erre, mert hamarabb bekövetkezik. Arról nem is beszélve, hogy egy csomó biodolog csak kamu sajnos :S
Azért rákkeltõ, mert eltömíti a pórusaidat ez az anyag. Én is Aloe ever-shield-ot használok!
Szinte minden bolti deoban Al származék van, ennek van a legtökéletesebb izzadásgátló hatása, de szerintem is veszélyes, mert olyan molekulaméretû, hogy a nyirokrendszeren át bekerülhet a szervezetbe és ott rombol.Van pl. a dm-ben is egy deo (Alverde), amiben nincs Al, hanem a farnesol nevû hatóanyag dezodorál benne, csekélyebb hatással, mint az Al-származék, de azért mûködik.

Igaz az, hogy a boltban kapható tusfürdők, samponok, fogkrémek, dezodorok stb. károsak és rákkeltők?

Ha ez így van, miért engedik forgalomba? Mit lehet ellene tenni?

Legjobb válasz: Nem igaz! Gondolj csak bele! Mindenki rákos lesz? Akkor mától nem fürdök csak vízzel és termesztek zsályát is, hogy legyen mivel fogat mosnom :)

Nem igaz! Gondolj csak bele! Mindenki rákos lesz? Akkor mától nem fürdök csak vízzel és termesztek zsályát is, hogy legyen mivel fogat mosnom :)
Nem kéne egy kalap alá venni mindent amit írtál Az izzadásgátló stiftekben alumínium van, ami állítólag nem tesz jót a bõröd pórusainak. A fogkrémekben nátrium-fluorid van, ami valóban káros az emberre, de mégis erõltetik az adagolását...
szerintem minden káros ami nem természetes...lehet, hogy nem pont rákkeltõk, de nem természetesek..
Azért forgalmazzák, mert jó pénzt hoz.mostanában olvastam egy cikket arról, hogy Afrikában rágóbotot használnak fogmosás helyett és állitólag kimutatták, hogy egészségesebb, mint a fogkrém, több baktériumot pusztit el.el tudom hinni..az ember nagyon elfajult és maga alatt vágja a fát, hogy nem természetes dolgokat használ..szerintem ezek a mesterséges cuccok mindenképp károsak, a samponnál különösen igaz, pl.a zsiros hajra való samponoktól még hamarabb zsiros lesz az ember haja...
Elõzõ vagyok. Erre az egészre megint csak az az igaz, hogy mértékletesség. Ha pl a fürdéshez nagyon sok tusfürdõt használsz az biztos nem jó. Nekem ezzel kapcsolatosan van egy tapasztalatom. Amíg márkás hajpakolásokat használtam sok pénzért, illatos volt a hajam, de nem volt nagy változás az állapotában. Vettem olyat is még több pénzért ami csak természetes anyagokat ígért. Nem tudom ebbõl mi volt az igaz, de nem volt jó. Amióta mezei olívaolajat teszek a hajamra soha nem volt ilyen szép.
Kb. a 90%-a a bolti cuccoknak káros. Van néhány márka ami természetes, natúr krémeket gyárt, de nem túl sok, és általában elég drágák, de azért meg lehet találni azt ami bio is és pénztárcabarát is. Ha nagyon érdekel a téma, akkor keress rá a kozmetikumjaid hatóanyagára az antalvali.com oldalon.
amit reklámoznak az általában tele van vegyi anyagokkal, kõolajszármazék, például szintem minden kozmetikumban van. Olvass el egy összetevõ listát általában annyit értesz meg belõle, hogy. víz, alkohol, meg parfüm, de a többi 10-meg 20ismeretlen tehát fogalmad sincs mit kensz a bõrödre. vannak bio termékek, amiknél meg is érted, mibõl van egy adott termék.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!