Találatok a következő kifejezésre: Igaz az, a Schomburk szarvas (1 db)

Igaz az, hogy a Schomburk szarvas agancsan levo pihes hartyat a kinai orvoslasban hasznaltak es ezert kimeletlenul irtottak a fajt?

Legjobb válasz: Ez a faj (Schomburg szarvas, a végén G-vel) a tudomány jelenlegi állása szerint ki is halt.

Ez a faj (Schomburg szarvas, a végén G-vel) a tudomány jelenlegi állása szerint ki is halt.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan szabaduljak meg a patkányoktól?

Remélem tudtok valami tuti módszert. Az udvaromon ősszel jelentek meg a patkányok. Azóta folyamatosan csapdákat teszek ki. Van élőfogó is.Kesztyűvel rakom ki a fogót,hogy ne érezze az emberszagot.Eddig fogtam hármat. Az egyiket reggelre úgy szétszedte a többi,hogy csak a bőre volt a fogóban.Ennek kb másfél hónapja. Azóta semmi! Még csak le sem csapja a fogót. Viszont a kisnyulakat elhordta a minap. Láttam is párat,szóval biztosan vannak bőven. A fogót elkerülik,a méreghez hozzá sem nyúlnak. Vettem gyöngytyúkot,hátha az riasztja,de ennek sincs eredménye. Mit csináljak??

4

Magyarországon lehet Vombatot tartani?

http://hu.wikipedia.org/wiki/Vombat

2

Valaki valamit tud a vándorló tűzlepkékről?

a biosz tanárom azt mondta hogy gyűjtsek a tűzlepkéről de a vándorlóról és arról semmit sem találtam kérlek segítsetek

2

Használt már valaki tehénnél rugásgátlót? Mennyire hasznos?

2

Ez ágyi poloska? fülemen mászott éjjel elkaptam puha volt eldobtam, undorító, ez az?

Egy hete mászott egy bogár az ágyon, de nem volt olyan kerekes formája mint a poloskának, de ugyan olyan színű volt és keskenyebb, kicseréltük a huzatokat, a huzatos szekrénybe meg találtam egy kiszáradt kukacot azis ilyen barnás pirosas volt, poloska lárva megtudom hogy fehérebb, hát ez nem úgy nézett ki

aztán az ágyunk meg olyan hogy fellehet nyitni ott van csomó ruhák könyvek füzetek, azokat múltkor kiszedtem, ott is volt olyan kukac vagy mi maradvány, és ma éjjel a fülemen mászott azthittem haszálam ezért meg akartam vakarni de ahogy oda nyúltam éreztem hogy valami bogár, tök puha volt, megijedtem eldobtam, megtaláltuk az iy olyan bogár volt mint korábban, és ez rohadt undorító így nem akarok abban az ágyban aludni többet, és ha belemászott volna a fűl lyukamba?? ahj nem birok bele gondolni hánynom kell, miez??

7

Milyen bogarat láthattunk a haverjaimmal kis korunkban?

Eszembe jutott, hogy amikor még gyerekek voltunk, a haverjaimmal láttunk egy számomra ismeretlen bogarat. A bogár a földbe egy gödröt ásott, ha ebbe a gödörbe beleesett egy hangya, akkor elkezdett rá földet dobálni, és így kapta el áldozatát. Röviden ennyit tudok róla. Ez milyen bogár?

2

Hogy lehet feldolgozni, ha meghal a háziállatom?

Félek, hogy mi lesz velem, ha meghal valamelyik tengerimalacom, mert úgy szeretem őket. Tudom hogy ez az állattartás velejárója, de hogy lehet ezt feldolgozni? Nektek hogy sikerült?

5

Költözös előtt törpenyuszi?

Otthonról fogok nemsokára elköltözni saját lakásba, jöhetne velem a nyuszi. Szerintetek érdemes két "újdonságba" belekezdeni egyszerre?

6

Békafóbia mire vezethető vissza?

Lassacskán megint előjönnek a békák. Számomra ez elég nehéz sok esetben, ugyanis félek és undorodom tőlük. Bántani nem tudnám, nem is akarom őket, csak ne kerüljön utamba egy se, mert hisztirohamot kapok. Ez már több egy kis félelemnél, nagyon rosszul érzem magam, amikor látom, hogy ott ugrál egy előttem. Mitől alakulhatott ki ez a fóbia? Semmi békával kapcsolatos megrázkódtató élményem nem rémlik kiskoromból.

4

Ez milyen állat lehet?

http://www.youtube.com/watch?v=hL5ZoofNYXM&feature=player_em..
A videó 2000-ben készült Angliában, Devon megyében.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!