Találatok a következő kifejezésre: Igaz az, a csikló orgazmushoz (2 db)

Igaz az, hogy a (csikló) orgazmushoz egy pontot kell sokáig izgatni?

Legjobb válasz: Nem egy pontot, hanem konkrétan a csiklót kell izgatni.

Nem egy pontot, hanem konkrétan a csiklót kell izgatni.
Hát.. Geometriailag nem. De egy igen kis területet, és az sem mindegy, hogy hogyan. A legjobb talán a lapított nyelvvel körbe-körbe. De próbálgasd csak sokféleképpen.
A kérdező hozzászólása: Köszi, én igazából arra gondoltam, hogy.. mivel nekem iszonyatosan régóta nincs már vmiért orgazmusom.. most vhogy csak ebben látom a dolog nyitját. Észrevettem, hogy talán ha azt az egy erogén pontot izgatnám, én vagy a barátom.. akkor talán úgy. A barátom már kb. mindenhogy próbálta, és én is. De ugye nem sikerül sehogyse. Vagy nagyon nagyon hosszú türelem kéne hozzá?? :S
Szerintem ahhoz, hogy el tudj menni, a párodnak nagyon fel kell izgatnia téged, ne mindjárt "ott" kezdjétek, mert annál nagyobb hiba nincs, szerintem. Húzzátok egymás "idegeit", simogasson, csókolgasson mindenütt, kivéve "ott", és ezt csináljátok jó sokáig, aztán amikor már nem bírod tovább, mond hogy simogasson ott lent, de csak a kezével(!) egyenlõre, aztán jöhet a nyelve, na ekkor leszel igazán "kész". Mindenhez idõ kell, ha elkapkodjátok, nem lesz jó. :)
A kérdező hozzászólása: Kb. már mindent próbáltunk, az a baj, hogy valahogy õ se elég türelmes.. szinte kevesebb ideig bírja, mint én :) Sõt, általába sokkal hamarabb felizgul tõle, ha izgat engem, mint én. Már nem tudom, mi a megoldás. Amióta nincs orgazmusom (ami lassan fél év), azóta szinte nem találom "azt a pontot". :(

Lányok! Csak a csikló általi orgazmust sikerült elérni a lánnyal, a vaginális nem megy, pedig az olvastam, hogy minél nagyobb a pénisz, annál nagyobb a nő orgazmusa. Ez igaz?

Az enyém állítólag elég nagy, tudtok segíteni?

Legjobb válasz: Hajolj elõre és tedd amit gondolok a hatalmas péniszeddel! Meglátszik 0 a nemiségrõl, a szexualitásról, egyáltalán a nõkrõl a tudásotok. Minden harmadik kérdés a pénisz méretével van elfoglalva. Hol éltek ti???

Hajolj elõre és tedd amit gondolok a hatalmas péniszeddel! Meglátszik 0 a nemiségrõl, a szexualitásról, egyáltalán a nõkrõl a tudásotok. Minden harmadik kérdés a pénisz méretével van elfoglalva. Hol éltek ti???
"pedig az olvastam, hogy minél nagyobb a pénisz, annál nagyobb a nõ orgazmusa." Beleolvastál az email spamek közé? Ott írnak ilyeneket.
Félreolvastad. Minél nagyobb a PÉNZ...
Minél kisebb a pénisz, annál nagyobb az orgazmus. Hajtsd össze, vagy vágj belõle. Ja és videózd. 21F
"Ez igaz?" Nem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!