Találatok a következő kifejezésre: Igaz az, a csikló (7 db)

Igaz az, hogy a (csikló) orgazmushoz egy pontot kell sokáig izgatni?

Legjobb válasz: Nem egy pontot, hanem konkrétan a csiklót kell izgatni.

Nem egy pontot, hanem konkrétan a csiklót kell izgatni.
Hát.. Geometriailag nem. De egy igen kis területet, és az sem mindegy, hogy hogyan. A legjobb talán a lapított nyelvvel körbe-körbe. De próbálgasd csak sokféleképpen.
A kérdező hozzászólása: Köszi, én igazából arra gondoltam, hogy.. mivel nekem iszonyatosan régóta nincs már vmiért orgazmusom.. most vhogy csak ebben látom a dolog nyitját. Észrevettem, hogy talán ha azt az egy erogén pontot izgatnám, én vagy a barátom.. akkor talán úgy. A barátom már kb. mindenhogy próbálta, és én is. De ugye nem sikerül sehogyse. Vagy nagyon nagyon hosszú türelem kéne hozzá?? :S
Szerintem ahhoz, hogy el tudj menni, a párodnak nagyon fel kell izgatnia téged, ne mindjárt "ott" kezdjétek, mert annál nagyobb hiba nincs, szerintem. Húzzátok egymás "idegeit", simogasson, csókolgasson mindenütt, kivéve "ott", és ezt csináljátok jó sokáig, aztán amikor már nem bírod tovább, mond hogy simogasson ott lent, de csak a kezével(!) egyenlõre, aztán jöhet a nyelve, na ekkor leszel igazán "kész". Mindenhez idõ kell, ha elkapkodjátok, nem lesz jó. :)
A kérdező hozzászólása: Kb. már mindent próbáltunk, az a baj, hogy valahogy õ se elég türelmes.. szinte kevesebb ideig bírja, mint én :) Sõt, általába sokkal hamarabb felizgul tõle, ha izgat engem, mint én. Már nem tudom, mi a megoldás. Amióta nincs orgazmusom (ami lassan fél év), azóta szinte nem találom "azt a pontot". :(

Mi az igazi különbség a vagina és a csikló között?

Utána olvastam és kérlek NE nézettek hülyének de képeken csak 2 hülye pontot jelölnek... mi a külömbség és mi a szerepe a vaginának? !

Legjobb válasz: Hmmm....a vagina a hüvelybemenetet jelenti...a csikló pedig egy olyan szerv amibe sok idegvégzõdés van egy kis szerv..és nem egy "lyuk" ahova valamit bele lehet dugni...mert a vaginának tudod az a szerepe hogy a férfi betudjon hatolni magyarul tudjatok szexuális kapcsolatot létesíteni...késõbb onnan bújik ki egy baba:) ..nem tudom hány éves lehetsz de ha nem tudod mi a különbség a kettõ között..:Shát rossz neked....csak figyelj oda kérlek bioszon:)

Hmmm....a vagina a hüvelybemenetet jelenti...a csikló pedig egy olyan szerv amibe sok idegvégzõdés van egy kis szerv..és nem egy "lyuk" ahova valamit bele lehet dugni...mert a vaginának tudod az a szerepe hogy a férfi betudjon hatolni magyarul tudjatok szexuális kapcsolatot létesíteni...késõbb onnan bújik ki egy baba:) ..nem tudom hány éves lehetsz de ha nem tudod mi a különbség a kettõ között..:Shát rossz neked....csak figyelj oda kérlek bioszon:)
Így van, a vagina maga a hüvely, ahova behatolsz, és ahol a baba kijön. A csikló pedig a hüvelybemenet felett középen lévõ kis szerv, amit szoktak úgy is nevezni, mint a férfi pénisz csak nagyon kicsiben. Ez egy igen könnyen igerlehetõ szerv, mint a férfinél a makk. A hüvely a tényleges közösülést szolgálja, a csikló pedig az izgatás, és segít az orgazmushoz jutni. A nõk többsége csak a csikló izgatása során jut el az orgazmusig.
addig oké, hogy kiugrasz, de miért? olyan jó, vagy olyan rossz?
A kérdező hozzászólása: mindkettõ. ha magamnak csinálom, nincs ilyen gondom, akkor jo, csak ha a párom izgat, akkor van ez.nem vele van baj, mert az elõzzõ párommal is ezvolt.
És milyen izgatásról van szó??? Mert nem mind1 hogy a kezével izgat vagy nyal.
A kérdező hozzászólása: a kezével
Csinálja erõsebben, vagy gyengébben, esetleg segédeszközzel.
Akkor ne ott érintse ahol... Hanem egy picit feljebb, vagy mellette két ujjal... Vagy egyszerûen ott, ahol te is érinted magadnak... Vezesd rá, mutasd meg neki! ;-)
nem nyal ki ne szobd le ennyi erre nem mondhat semit!
Milyen férfi az, aki nem szeret nyalni? Ha õ undorodik tõle, akkor undorodj te is! Elvégre itt a közös örömszerzés a cél!
onzo f.a.s.z!!
Nekem nincs közöm hozzám ez így van! De õ feltett egy kérdést, amirõl én elmondtam a privát véleményem! Arról én nem tehetek, hogy nem értesz vele egyet!
Nem lehet, hogy langyi a csávó? :D :D Ezek a dolgok ritkán váltanak ki normális paliból almosságot!! :O Minden esetre furi az emberke... :)
A kérdező hozzászólása: Persze, ujjazni szok, bár azt is néha úgy, hogy majd elalszik rajta, ha ránézek ahogy unottan ujjaz elmegy a kedvem az egésztõl :(
De legalább kézzel hajlandó simogatni és úgy a csúcsra juttatni? Kezdésnek mondjuk ez is elmegy...
A 8-asnak igaza van!! Én is imádok nyalni... ;) Nem is értem, hogy lehet attól undorodni... 27/F
"Milyen férfi az, aki nem szeret nyalni?" Akármilyen is, közöd sincs hozzá.
Mond meg neki kerek-perec!
Kommunikáció!!! Van szád, használd, de ne csak sz*pásra!!! Mond el te mit szeretnél, vagy mitõl indulnál be. Mond meg, hogy ingerelje a csiklódat!!!
Mondd meg neki, hogy akkor jössz igazán lázba, ha a csiklódat is ingerli
Egy illatos gusztusos puncit minden igazi férfi szívesen nyal.Gyere majd én jól kinyallak!:) A pasid meg csak jól kihasznál.

Valami használható ötletet tudnátok adni? A barátom 30 centivel magasabb nálam és nem igazán tudjuk összehozni a hátulról behatolós pózt, sem állva, sem kutyában, pedig az a kedvencem, mert közben tud a csiklómmal is foglalkozni.

Hogyan lehetne ezt megoldani? Vagy van más olyan póz is,amiben a kezével is hozzám fér aktus közben? 19/L

Legjobb válasz: hatulrol alva ugy kellene csinalni hogy eggyik labad felteszed az agyra vagy szekre vagy akarhova. A pasid meg egy pocs ha nem fer oda mas pozokban .en pl minden pozba oda ferek a kezemmel is

hatulrol alva ugy kellene csinalni hogy eggyik labad felteszed az agyra vagy szekre vagy akarhova. A pasid meg egy pocs ha nem fer oda mas pozokban .en pl minden pozba oda ferek a kezemmel is
Nekem is volt már közel 30cm-el lacsonyabb barátnöm, de nem okozott gondot. Én állva kifejezetten szerettem csinálni, egyszerüen berogyasztottam a térdeim és csináltam. Kutyapózban sem volt gond, csak ügyeskedni kell.
Próbáljátok meg úgy, hogy fekszetek az ágyon oldalt, te neki háttal. Esetleg felemelheted az egyik lábad. Akkor biztos tudja izgatni a csiklódat is közbe. Vagy ezt is próbáltátok már? Így sem mûködött?
Oldalról-hátulról próbáltátok már? (Tudod, ahol te vagy a kis kifli, õ meg a nagy.) Kb. ugyan ez az eredmény. Rajtatok múlik, hogy mennyire kényelmes.
Ekkora hülyeséget! Tegye széjjelebb a tetves lábát és így térdelve is meg állva is meg lehet oldani! De ha ennyire bénák vagytok, és még csak lábujjhegyre sem tudsz állni, akkor álljál rá egy kis sámlira. :DDDDDD
Nem kell sámli meg semmi hasonló, sõt még ágaskodnod sem szükséges végig. Egyszerûen vegyél fel egy magas sarkú cipõt ilyenkor, és csináljátok állva! Attól nemcsak hogy magasabbra kerül a popsid minimum 10 centivel, de még a testtartásod is sokkal szexibb, kihívóbb lesz közben. Úgyhogy neki is biztosan tetszeni fog, nem fog ellenkezni. Plusz rögtön tudni fogja, ha magas sarkúban talál, azt szeretnéd, hogy hátulról kapjon el. :D

Nem igazán élvezem ha ujjaz a párom csak azt ha a csiklómat izgatja. Ez "baj"?

Legjobb válasz: Nem baj.Mivel általában a legjobb a lányoknak,ha a csiklójukat izgatja a párjuk.Érzékenyebb,mint a hüvely.

Nem baj.Mivel általában a legjobb a lányoknak, ha a csiklójukat izgatja a párjuk.Érzékenyebb, mint a hüvely.
vannak olyan csajok akik csak akkor tudnak elélvezni ha a csiklójukat izgatják, ez is bizonyítja h nem számít a méret csak a másikra irányuló figyelem
Idõvel megtanulod, ha képes vagy hüvelyi orgazmusra.

Lányok! Csak a csikló általi orgazmust sikerült elérni a lánnyal, a vaginális nem megy, pedig az olvastam, hogy minél nagyobb a pénisz, annál nagyobb a nő orgazmusa. Ez igaz?

Az enyém állítólag elég nagy, tudtok segíteni?

Legjobb válasz: Hajolj elõre és tedd amit gondolok a hatalmas péniszeddel! Meglátszik 0 a nemiségrõl, a szexualitásról, egyáltalán a nõkrõl a tudásotok. Minden harmadik kérdés a pénisz méretével van elfoglalva. Hol éltek ti???

Hajolj elõre és tedd amit gondolok a hatalmas péniszeddel! Meglátszik 0 a nemiségrõl, a szexualitásról, egyáltalán a nõkrõl a tudásotok. Minden harmadik kérdés a pénisz méretével van elfoglalva. Hol éltek ti???
"pedig az olvastam, hogy minél nagyobb a pénisz, annál nagyobb a nõ orgazmusa." Beleolvastál az email spamek közé? Ott írnak ilyeneket.
Félreolvastad. Minél nagyobb a PÉNZ...
Minél kisebb a pénisz, annál nagyobb az orgazmus. Hajtsd össze, vagy vágj belõle. Ja és videózd. 21F
"Ez igaz?" Nem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!