Találatok a következő kifejezésre: Igaz az, 16 éven (10 db)

Az igaz hogy 16 év alatt nem szabad gumit használni?

Barátom azt mondta hogy nem szabad. Mondtam hogy azért próbáljuk ki, és nem maradt fent rendesen, mert neki még csak 9centis. Csináljuk megszakításos módszerrel?

Legjobb válasz: "neki még csak 9centis." Hát ha õ is 16-17 körül van akkor nem is fog nõni már! HÁÁHÁÁHÁÁ HÁÁÁHÁÁ HÁÁ :D Ezt megszívta a csávó :D Amúgy nem nem szabad - hanem kötelezõ kivéve ha nem szedsz gyóccert gyerek ellen. Vagy ha szereted az abortuszt akkor is mehet a "nagyon megbízható" megszakításos. De azért az a 9 centi :D HAHAHHAHA

"neki még csak 9centis." Hát ha õ is 16-17 körül van akkor nem is fog nõni már! HÁÁHÁÁHÁÁ HÁÁÁHÁÁ HÁÁ :D Ezt megszívta a csávó :D Amúgy nem nem szabad - hanem kötelezõ kivéve ha nem szedsz gyóccert gyerek ellen. Vagy ha szereted az abortuszt akkor is mehet a "nagyon megbízható" megszakításos. De azért az a 9 centi :D HAHAHHAHA
Aha, mert 16 év alatt nem vég a puncikoboldtól és leharapja tõbõl gumival vagy anélkül.
Hát nálunk még felvilágosító óra sem volt, még általánosban sem, max. arról beszélt hogy hogyan változik a testünk stb. És látod ha nálunk nem volt, lehet hogy máshol sem, ezért nem kell bunkónak lenni a kérdezõvel..
akkor neked elég rossz tanárod volt. nekünk elmondtak mindent. ez még hagyják, ugyanis voltak külön felvilágosító órák nem is egyszer. ezt nem csak a mi sulinkban csinálták, hanem országszerte jó pár helyen. ennyi az egész.
Amúgy nem értem minek jön mindenki ezzel a hülye biológiaórával.. az iskolába az emberi szervezet mûködését tanítják meg, és nem térnek ki az ilyesmi dolgokra. És képzeljétek, én is figyeltem biológia órán, és nagyon sok mindent nem tudtam egy jó darabig, mert nem magyarázták el. Itt azért kérdez az ember, mert tapasztalatlan, és nem tudja mit hogy kell, szóval nem lecseszni kéne hanem segíteni, nem kell azt hinni hogy a biológián olyan hûû de sok mindent elmondanak..
Ha nagy rá, vegyen kisebbet. Pl mysize gumiból van extrém is péniszre való is.
Szerencsétlen, hogy nem tudja rendesen feltenni. Egyébként, több fajta méretben lehet kapni, talán úgy kellene vásárolni, hogy megnézitek...
16 év alatt szexelni nem kéne, de ez a személyes véleményem. Én úgy gondolom, te vagy nagyon naiv vagy nagyon tájékozatlan vagy, de még inkább mind a kettõ. Nem tudom, a barátod mégis mivel indokolta meg azt, hogy nem szabad gumit használni? Vagy egyszerûen csak indok nélkül elhitted neki? Az elõttem szóló bár nagyon durván fogalmazott, de a lényegi kérdésben igaza van. Igenis kell az a gumi. Ha a barátodnak még csak 9 centis és nincs rá elég kicsi gumi (nem vagyok tisztában vele, hogy van-e ilyen kis méretre, de ezt például gyógyszertárban meg lehet érdeklõdni), akkor neki is nõnie kellene még, nem szexelni. Ha pedig végleg ekkora marad (és ezt a méretet tényleg teljes erekcióban produkálta?) akkor legyen szíves utánanézni, hol talál a méretének megfelelõ gumit, és nem kihasználni téged. Mert valóban csak annyi, hogy gumi nélkül akarja csinálni. Ami pedig a fogamzásgátló gyógyszert illeti, nem tudom pontosan mennyi idõs vagy 16 alatt, de mivel legjobb esetben is még szinte gyerek, ezért a hormonális fogamzásgátlás NEM való neked. Egyedüli kivétel, ha már beállt rendszeres menstruációd van, amikor talán szóba jöhetne. Ellenkezõ esetben úgy tönkre teszed a szervezetedet vele, hogy lehet sose fog normálisan mûködni késõbb magától. A megszakításos módszer abszolút nem biztonságos, sem teherbe esés, sem nemi betegségek ellen! Kérlek, szedd össze az eszed, olvass utána ezeknek a dolgoknak (pl. a kamaszpanasz oldalon van a korosztályodnak megfelelõ felvilágosító anyag), mert különben nagyon meg fogod járni!
A kérdező hozzászólása: De ha nem marad fent rendesen a gumi, akkor tényleg mit lehetne tenni?
Ennyire értelmes és okos embereket a világ nem hordott még a hátán. Kérdezõ te nem vagy normális és hülye is vagy, ezt megmondom neked egyenes, már bocsi. 16 évesen érdekes, hogy ezt nem tudod, hisz már általánosban is tanítottak biológia órát. Azt sem értem igazából, hogy a könyvek vagy az internet ilyenkor hol a f***ba van. Minek szexeltek ha azt se tudjátok, mi is ez, hogy is mûködik stb.. stb... Nem tudom kikerülni, hogy ne nyilvánítsam ki a véleményemet, de ez már akkora durva kérdés és hozzá magyarázat, hogy az valaki hihetetlen. Ha megszakításos módszert szeretnétek akkor jó felé haladtok arra, hogy PAPÁS-MAMÁST játszatok csak éppenséggel a való életben. Nem viccelek, nem muszáj elhinni, a te érdekedben írom. Rohadtul nem megbízható, ez a módszer nem az ilyen tudatlan tökkel ütött embereknek való mint amilyenek ti vagytok, hanem azoknak a PÁROKNAK akiknek NEM baj, ha becsúszik a baba (Mert mondjuk õk már felnõttek, tudják biztosítani a megfelelõ anyagi háttért és van munkájuk, adott esetben házuk is) A barátodról már ne is beszéljünk, az egy idióta, nem normális kis hülye gyerek, aki elakarja VELED HITETNI, hogy nem lehet 16 év alatt gumit használni, mert anélkül akarja. Ennyire egyszerû. Nem tudom, hogy honnan vette ezt a hülyeséget, de ez nem így van. Nyugodtan lehet használni 16 év alatt, de még egy 12 éves is használhatja (bár adja az ég, h ne kerüljenek ilyen helyzetbe). Szóval ha szeretnéd kipróbálni, hogy milyen a babázgatás igaziból is akkor hajrá, ne használjatok gumit. Hátha a végén még elkapsz valami nemibetegséget is.
Naagyon remélem hogy ez csak vmi kamu kérdés, mert ha nem akkor nagyon butus lány vagy.... Vagy gumi vagy gyógyszer , más módszer a te korodban nem elfogadható.PONT
16 év alatt nem is igazán kéne ilyesmivel foglalkozni legalábbis gyakorlatban de ha már igy van akkor gyógyszer mivel a gumi leesik.. -.-... mennyivel vagytok 16 alatt ...

Szerintetek gáz, ha egy fiúnak "baba" arca van és emiatt nem néz ki 16-nak, csak pl 14-nek? És igaz, ha valaki még nem néz ki 16 évesnek az pár év múlva nagyon érett lesz?

Kérlek mindkett?re válaszoljatok!!! Köszönöm!

Legjobb válasz: Nem mintha olyan nagyon nagy különbség lenne egy 14 és egy 16 éves fiu között..Majd ha 30 évesen is tizenévesnek nézel ki, akkor mondhatod, hogy babaarcod van.Amugy sztem nem gáz.

Nem mintha olyan nagyon nagy különbség lenne egy 14 és egy 16 éves fiu között..Majd ha 30 évesen is tizenévesnek nézel ki, akkor mondhatod, hogy babaarcod van.Amugy sztem nem gáz.
Egyáltalán nem gáz...:) örülj neki...én pl.15 éves csajszi vagyok és van mikor 20nak néznek...na ez az ami gáz...:S pedig semmi érdekes nincs rajtam nem festem magam néha vasalom a hajam vagy göndörítem...átlagos ruhát hordok csõszárú farmer top pulcsi deszkás cipõ vagy épp torna cipõ...:S és ha a korodnál kevesebbnek nézel az nem jelenti azt hogy 2 év múlva érett leszel...:) szerintem örülj annak hogy baba arcod van sok csajszi szereti :)
A kérdező hozzászólása: Köszikee! :)
Általában ha valakinek baba arca van az olyan is marad. De ez nem baj, különbözõek vagyunk. Van, akinek pont az tetszik. Egyébiránt még bõven változhat az arcod, felesleges ezzel törõdnöd. Esetleg a továbbiakban majd variálhatsz az arcszõrzettel, hátha sikerül karakteresebbé varázsolni. Amúgy szerintem sincs sok különbség egy 14 és egy 16 éves fiú arca között. Egy 16 és egy 30 éves férfi arca között annál inkább. :) "És igaz, ha valaki még nem néz ki 16 évesnek az pár év múlva nagyon érett lesz?" Jaj ez a sok hülyeség, amit terjesztenek... Arra gondolsz, hogy késõbb hirtelen, sokszorosan érettebb lesz az arcod? :DD Nem.

Szerintetek igaz lehet, hogy már voltak az életemben olyan 13-16 év körüli tini csajok, akiknek annak ellenére bejöttem külsőre, hogy a legtöbb tini meg felnőtt lány szerint is ronda vagyok és csak röhögni tudnak a nyomi, kisfiús vonásaimat látva?

Vagy inkább észre sem vesznek úgy a legtöbb esetben, sőt embernek sem néz a legtöbb lány, de mégis néha volt olyan, hogy például buszon nagyon szeemzett velem lány vagy úgy a szeme sarkából engem nézett és észrevettem. Sőt még fordultak már utánam is lányok, ráadásul nem is csúnya lányok. Egyszer pedig egy csaj odahívott magukhoz, volt ott a legjobb barátnője és pár fiú és azt mondták, hogy tetszem a lánynak, de a lány meg megijedt és hát nem is tudtam vele így beszélni sajnos, pedig szívesen megismertem volna, igaz én is elég félénk sárc voltam akkor még, de ma már tudnám kezelni a hasonló szitut.

Legjobb válasz: Igazad van!

Igazad van!
Erre mondják: tipikus lúzer.
nem mondom h értem de igazad van.
saját magadnak mondasz ellen elõször csúnya vagy aztán meg mondod a példákat hogy tetszel a lányoknak
4es. Ezzel nem mond ellent! Antonio Cassano is bélronda ember, mégis egy csomó nõnek tetszik, akiket meg is dugott.

Igaz az, hogy 16 éven fölül a házassághoz csak szülői beleegyezés kell?

Legjobb válasz: 18 év alatt kiskorunak számít valaki, így mindenhez szülöi beleegyezés kell. így természetesen a házasághoz is.

18 év alatt kiskorunak számít valaki, így mindenhez szülöi beleegyezés kell. így természetesen a házasághoz is.
Ez egyáltalán nem igaz. A gyámhatóság engedélye is kell hozzá.
Szerintem valamit elírtál a kérdésben, mert akkor az én 21 éves esküvõmhöz is kellett volna a szülõi áldás, ami ugyan csak formaság, de emiatt nem tilthatják le. Amúgy ha a 16-18 év közöttire gondolsz, akkor oda tényleg kell a gyámhatóság engedélye.
16-tól 18 éves korig kell a szülõi engedély ÉS/VAGY gyámhatósági endegély, 16 éves kor alatt sehogy nem elehet házasodni. Még jó!
nem, oda a gyámügyes is kell!

Igaz hogy aki 16 év alatti az nemtud játszani a Battlefield 3-al?

megvettem a bf3-at(ez még 2012-be volt), játszottam vele, elvoltam mint a befõtt, aztán meguntam egy kicsit abbahagytam egy jó félévre, egyik nap beakartam jelentkezni a battlelog-ba és azt írja ki hogy rossz email vagy jelszó.miközben az originbe simán betudtam lépni, nem értettem a dolgot, elkezdtem keresgélni hogy ennek mi az oka és akkor hallottam meg ezt hogy 16 év alatt nem lehet bf3-azni ami mondjuk hihetõ mert még nem töltöttem be a 16-ot.hallottam olyat hogy az origin supportját kell felhívni telefonon és ott megváltoztathatom az életkoromat, ha ez igaz akkor kérnék telefonszámot vagy más segítséget is elfogadnék, köszönöm szépen.Egyébként dec.29-én töltöm be a 16-ot szóval meg is várhatom :D

Legjobb válasz: Ez érdekes. De regelhettél volna más szül. dátummal is xd. Szntem simán a prof. beállításoknál átírhatod, de passzolom nincs originem, ott van helyette a steam.

Ez érdekes. De regelhettél volna más szül. dátummal is xd. Szntem simán a prof. beállításoknál átírhatod, de passzolom nincs originem, ott van helyette a steam.
A kérdező hozzászólása: persze csak azelõtt még nem volt ez hogy 16 év alatt nem lehet játszani...mert mostmár alapból ha originen regelni akarsz akkor ha 1996 felettieket írsz be akkor kidob hogy fiatal vagy aztán kitilt téged nehogy öregebbnek regeld be magad :D
A kérdező hozzászólása: ja és nemtudom beállítani a profilom mert teljesen le lett tiltva nemtudok sehonnan se belelépni.egy megoldás van, ez a telefonszám és ott meglehet elvileg

Miért van az, hogy huszonéves fiatal fiúként, nekem igazán csak a 14-16 év körüli, fiatal, cuki, formás lányok jönnek be?

Lehet vékony vagy husis, a lényeg, hogy arca bejöjjön meg, fiatal bőre legyen, meg a szép hosszú, ápolt haj is vonz nagyon. Ma is láttam több nekem tetsző lányt a buszon. Az egyik különösen bejött, szép fekete haja volt, meg barna szeme és olyan jól is állt neki az a szolíd stílus ruhában. Kis cukorfalat volt, úgy megzabáltam volna. :D

Legjobb válasz: Mert a huszonéves lányoknak már nincs fiatal bõrük és szép arcuk??? Húszéves is lehet "cukorfalat". És tizenéves is lehet béna. Ez tök hülyeség. Lehet, hogy félsz a korod beli lányoktól? A kis fiatalokat még el tudod kábítani, mert tetszik nekik, hogy idõsebb vagy náluk? De a nem gyerekkorúakhoz nem érzed elég férfinak magad?

Mert a huszonéves lányoknak már nincs fiatal bõrük és szép arcuk??? Húszéves is lehet "cukorfalat". És tizenéves is lehet béna. Ez tök hülyeség. Lehet, hogy félsz a korod beli lányoktól? A kis fiatalokat még el tudod kábítani, mert tetszik nekik, hogy idõsebb vagy náluk? De a nem gyerekkorúakhoz nem érzed elég férfinak magad?
Van így más is -_-
told arrább a biciklit. akinek az életéhez tartoznak a hasonló korú lányok, aki foglalkozik tizenéves lányokkal rendszeresen foglalkozásából adódóan, annak felháborító és kiakasztó olvasni ezeket a sorokat. ne rájuk csorgasd a nyálad. 24F

A sűrgősségi fogamzásgátlónál van valami korhatár? Azt hallottam, hogy elvileg 16 éven felülieknek adják ki szülői beleegyezés nélkül. Ez igaz?

Legjobb válasz: "Hazánkban csak orvosi rendelvényre lehet feliratni, vagy a sürgõsségi ambulancián megvenni a gyógyszert. Fontos viszont az idõtényezõ, mivel a készítmény csak 72 órán belül hat, hatása pedig idõvel egyre csökken. Az ország bármely területérõl hívható központi sürgõsségi ambulancia számának (06303030456) felhívásával részletesebb információkat is kaphatnak." sajnos én nem tudom, azt igen, hogy amerikában így van

"Hazánkban csak orvosi rendelvényre lehet feliratni, vagy a sürgõsségi ambulancián megvenni a gyógyszert. Fontos viszont az idõtényezõ, mivel a készítmény csak 72 órán belül hat, hatása pedig idõvel egyre csökken. Az ország bármely területérõl hívható központi sürgõsségi ambulancia számának (06303030456) felhívásával részletesebb információkat is kaphatnak." sajnos én nem tudom, azt igen, hogy amerikában így van

16 hetes terhes vagyok. Igaz az, hogy terhesen nem szabad cica közelébe lenni, mert valami fertőzést lehet kapni? Most ezért zárjam ki a 13 éve velem élő cicámat?

Legjobb válasz: Nem kell kizárni!!Valószínûleg a toxoplazmád már pozitív így már átestél a fertõzésen!!De viszont az almot ne te takarítsd hanem a párod!! :)

Nem kell kizárni!!Valószínûleg a toxoplazmád már pozitív így már átestél a fertõzésen!!De viszont az almot ne te takarítsd hanem a párod!! :)
Én a helyedben bizony kiraknám a macskát.Nekem azt mondta a nõgyógyászom semmi jóhoz nem vezet ha állat van a lakásban. Két elhalt terhességem volt és én még a hörcsögöt is eltüntettem otthonról.Sógornõmnek nem sikerült még egy babát sem megtartani de hiába könyörgünk neki nem kell az a cica!Hiába nem te cseréled az almot õ nyalja a fenekét és a lábával is széthordhatja a lakásban a bacikat! Nem akartalak megijeszteni de jobb óvatosnak lenni! Boldog baba várást! 20hkm
Az elsõ laboreredményeid között kell lennie olyan sornak, hogy Toxo/Toxopl. IgG és IgM. Ha az IgG meg van jelölve, vagyis magas érték (referencián kívül esik), akkor már átestél és nem vagy veszélyben. Ha nem volt korábban ilyen fertõzésed, akkor legyél óvatos és ne te cseréld a cicaalmot, kicsit kevesebb közvetlen kontaktus a cicussal és nem lesz gond.
4-dik vagyok!igen a nõgyógyásznak szólj!
A nõgyogyónak! Ha most mész afp-re, egy vérvétel alatt megoldják. Csak egy kicsit tovább kell várni az eredményre. :) De a cicát nem kell kizárni, ahogy írták elõttem is, cica után kézmosás, és az almot ne te ürítsd, takarítsd.
A kérdező hozzászólása: A háziorvosnak vagy a nõgyógyásznak szóljak?
Szia!szólj a dokidnak és csináltatatni kell toxnplazma tesztet!ha pozitív gyógyszert adnak!testvéremnél így volt!Sok egészséget nektek!
A macskától elkaphatsz egy fertözést (toxoplazmózis), ami a gyerek fejlödését károsithatja. De ha már régebben átestél ezen a fertözésen - amik a legtöbbször felnöttnél tünetmentes - akkor megfelelö ellenanyagon vannak a szervezetedben, ezért újabb fertözést nem kapsz. A babádnak nem lesz baja, ha MINDEN alkalommal, ha hozzáértsz a cicához, azonnal szappannal kezet mosol, a cica-wc-t ne te takaritsd, és lehetöleg ne aludj a cicával egy szobában. Azt, hogy van-e benned ellenanyad, egy egyszerü teszttel meg lehet állapitani.
toxoplasmosis. Ne te csréld ki macskaalmot. Sûrûbb kézmosás. nem kell kizárni.
Igaza van az utólsónak!én is imádtam a kutyámat mégis kiköltöztettük az udvarra!van meleg, bélelt ólja!hidd el nem lesz baja!a baba fontosabb!ha megszülök én utánna sem engedem be!de ismerek olyat, aki pici baba melett bennt tart kutyáj és macskát is!ezt nem értem, de nem is ítélem el!mindenki maga tudja mi jó a babájának!37h kismama
12 tõl van de azért nézz utána
Na vajon miért?! -_-
okos szülõ vagy
Már ha Te vagy az apa, és nem pedig a pedo, akibe a 14 éves lány lett "szerelmes"... Ide általában ugyanis azok írnak ki ilyen kérdést.
Ha már betölti a 14-et és õ akarja, akkor már nem kiskorú megrontása. Ugyanis 14 éves korig beszélhetünk kiskorúról. 14 év felett 18 éves korig fiatalkorúról beszélünk és az nem ugyanaz. Ott már nem történik kiskorú megrontása, ha a fiatalkorú is beleegyezik.
A korban hozzád illõk nem állnak szóba veled?
Miért érdekel ez téged?
A beleegyezési korhatárnak itt tudsz utána nézni: http://hu.wikipedia.org/wiki/Beleegyez%C3%A9si_korhat%C3%A1r Ha 16 éves a lányod, a férfi pedig 18 felett van, azt nem bünteti a törvény.
Már nem. Változott újra a BTK ilyen tekintetben. Most már 18. életévét be NEM töltött személy létesíthet szexuális kapcsolatot 12. életévét betöltött személlyel. 18 év felett még mindig 14 a korhatár.
hát van miér
A kérdező hozzászólása: Igazat meg vallva a lányom szerelmes lett egy nála sokkal idõsebb paliba...Azt mondja tudja , hogy nem lehet semmi közöttük , de aggódom érte!
Ha elmúlt 14. , akkor azzal fekszik le akivel akar.

Az igaz, hogy a cigi befolyásolja a pénisz növekedését, ha 16-18 év között dohányzunk?

Legjobb válasz: a cigeretténak érszûkítõ hatása van. Más egyebek mellett. Nem kizárt, hogy hatással lehet rá. Bár a magam részérõl inkább arra tippelnék, hogy ha nem is a méretet, de az erekciót azt mindenképpen befolyásolja.

a cigeretténak érszûkítõ hatása van. Más egyebek mellett. Nem kizárt, hogy hatással lehet rá. Bár a magam részérõl inkább arra tippelnék, hogy ha nem is a méretet, de az erekciót azt mindenképpen befolyásolja.
Azt hiszem, a leginkább az lenne a hasznos, ha azt mondanák itt jó sokan, hogy: IGEN, TÖRPEFARKAD LESZ! (Bocsánat a stílusért) Közel negyven évesen ezt azért írom, mert amúgy nem feltétlen igaz, de ha benned ez az aggály él, legalább nem dohányoznál. Ne dohányozz! Én húsz éve dohányzom (mondjuk a hímtagommal nincsen bajom ...), ebbõl az elsõ öt évben azzal hitegettem magam, hogy bármikor le tudok szokni. Nem tudok. Ne szokj rá! Nem feltétlen a szexuális életed megy rá, hanem az egész - idõ elõtt!
A cigi csökkenti a merevedési képességet. Azon kívül a spermiumok számát is csökkenti. És több rendellenes sperma termelõdik az oxigénhiány miatt. Vagyis lehetsz impotens, meddõ, vagy születhet beteg gyereked. Persze sokan megússzák. De az a néhány, akik nem, azokat ez a statisztikai adat aligha vigasztalja. Bár van pasi, akki egyszerûen kisétál a családból, és az anyukára hagyja a beteg gyerek gondját. Szerencsére nem mind...
Nem csökkenti hanem csökkentheti.Nem feltétele a dohányzásnak hogy egészségügyileg tönkre kell vágnia. És nem okoz hanem okozhat!
Szerintem igen, mivel a növekedést is gátolja, tehát ez is hozzátartozik.
az én mellem nem nõtt meg, a cigi miatt. fütykösöm nincs, arról nem tudok beszámolni...
Nem 16-18 hanem 13-24 év között igenis csökkenhet, a csajok melle is :( azért szar ha a scaj cigizik, mit fogok fogdosni? :P NWO
a cigi befolyásolja a növekedést... az ember 18-22 éves korig fejlõdik. utána max azért lehet kisebb a mell, hogy fogyni kezd tõle.
nem befolyásolja a növekedést nem tudatmod.szer lol a hormonjaidhoz és a csontodhoz köze nincs

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!