Találatok a következő kifejezésre: Igaz a hogy a (9421 db)

Igaz-e, hogy a szobában elhelyezett tükör elszívja az energiát alvás közben? Lehet-e tükröt tenni dekorációképpen a szobában? Van, aki azt mondja, tegyek nyugodtan, van, aki azt mondja, ne tegyek. Mi a véleményetek melyik a jó megoldás?

Legjobb válasz: Radiesztéziai szempontból lehet vele gond,mert bizonyos káros sugárzásokat felerõsíthet,attól függõen,milyen helyen van.Az energia térre van hatással.Lehet a szobában,csak ne láss bele az ágyadból és akkor nincs vele gond.

Igen, elszívja, de nem csak ez, hanem még a cukorba mártott féltégla, meg a rózsavízzel átitatott balatoni keszeg is. Legyél nagyon óvatos!!!!!
Radiesztéziai szempontból lehet vele gond, mert bizonyos káros sugárzásokat felerõsíthet, attól függõen, milyen helyen van.Az energia térre van hatással.Lehet a szobában, csak ne láss bele az ágyadból és akkor nincs vele gond.
Ez csak egy babona! Nekem mindig is volt nagy tükör a hálószobámban, volt amikor a fejem fölött, most az ágyammal szemben van. Ettõl függetlenül, jól alszom mindig. Ha beképzeled magadnak, hogy emiatt nem tudsz aludni, az nem a tükör hibája!
A tükör annyiban különbözik más anyagoktól, hogy jobb a fényvisszaverõ képessége... A sima üvegablakban is látod a tükörképedet, ha kint sötét van és ég a villany:) Szóval falazd körbe magad...:D
Nekem is van tükröm a hálóban de gondolkozom rajta, hogy áthelyezem valahova. Én meg valahol azt olvastam hogy a szellemek járnak át rajta. Bár ha logikusan gondolkodom akkor tök mindegy, hol jön át rajta, a hálóban vagy a szomszéd szobában. :)
Nem igaz. Az energiádat a Sátán szívja el, azzal, hogy ilyen ökörségekkel foglalkozol. Fordulj inkább Jézushoz, és hagyd el ezt a veszedelmes pogányságot! Pokolra fogsz jutni, kisanyám.
ekkora hülyeséget csak a melegvizben hûtött tökfejüek találnak ki
A tükör a szellemvilág kapja. Csatorna ahol különbözõ rezgésszámmal és polaritással rendelkezõ szellemek közlekednek. Éber állapotban az emberek nagy része ezt nem érzékeli. A különbözõ alvás, ill. tudatszinteken hatása viszont jelentkezik náluk. Különbözõ alvászavarokkal. Rossz álmokkal.Mentális zavarokkal. Gyakorlatilag, ha a hálószobába helyezünk el tükröt vagy egy szomszédos szobának falára, ami a hálószoba falával közös is hatással lehet ránk a tükör. Amellett, hogy egy fajta perverzió szeretkezés közben tükörbõl is figyelni a történéseket.
Jók a válaszolók, igen jól mulattam. A tükör amúgy jó a hálószobában, amíg szex megy. Éjjel viszont elég riasztó, ha a majdnem sötétben meglátod magad benne. Inkább olyan tükröt tegyél, ami egy nyitható szekrény belsõ oldalán van.
A kérdező hozzászólása: Több kisebb darabot ragasztottam fel az egyik sarokba dekorációként a számítógép fölé fejmagasságba.
A kérdező hozzászólása: Egészen a mennyezetig.
Az hogy butaság... A tükör jó kicsi, esetleg keskeny szobákba, hogy növelje a teret, vagy visszaverje a fényt... Nem von el semmilyen energiát...
igenis elszivja ha forró tükörre fekszel és ott szexelsz.
A tükör annyira elszívja az energiát, hogy ha mellé teszel egy üveg redbullt, sima víz lesz belõle reggelre.
Nagyon jó dolog a tükör a hálószobában, fõleg, ha szereted nézni magad szex közben.
Szerintem tegyél és este takard le egy ronggyal vagy törölközõvel. Atoll függ hogy hova szeretnéd rakni és hogy mekkora. ágyal szembe ne tedd csak ha eltakarod
Az nem lenne jó, ha ez igaz volna. Mármint képzeld el, van akinek az ágya felett van a tükör... Plusz a tükröt lefüggönyözni-letakarni hülyeség. Olyxan, mintha halott lenne a háznál... Különben is, minden emberre máshogy hatnak az ilyen dolgok. Szóval tedd be oda, nyugodtan, max. ha úgy érzed, hogy rossz, majd átteszed máshová...
nekünk egy hatalmas tükrös szekrény van a hálószobában, jól alszom, semmi gond nincs.
Én komolyan mondom nyomnék egy adagot a gatyámba ha éjszaka bele néznék aa zükörbe és meglátnám a sápadt felyem ahogy a fülhallgató rajtam van közben meg retek sötét is van.

Komplex számok. Az alábbi számok közül, mellyekre igaz az, hogy a konjugáltja megegyezik az ellentettjével? 5, -2i, 3+2i, -3, -i, 1-i

Legjobb válasz: a + b*i Ellentettje: -a - b*i Konjugáltja: a - b*i -a - b*i = a - b*i -2a = 0 a = 0 Ha a valós rész nulla, akkor igaz az, hogy az ellentettje egyenlõ a konjugáltjával. 5 nem igaz -2i igaz 3+2i nem igaz -3 nem igaz -i igaz 1-i nem igaz

a + b*i Ellentettje: -a - b*i Konjugáltja: a - b*i -a - b*i = a - b*i -2a = 0 a = 0 Ha a valós rész nulla, akkor igaz az, hogy az ellentettje egyenlõ a konjugáltjával. 5 nem igaz -2i igaz 3+2i nem igaz -3 nem igaz -i igaz 1-i nem igaz
Semmenyire sem igaz, ilyen nincs.
Szerintem semmi nem igaz belõle.
Semmi.

Igaz az hogy a legtöbb nőt akkor tudod megdugni ha nem vagy vele kedves? Én is ezt tapasztalom.

Eddig akár hány csajjal kedves voltam egyiket sem tudtam az ágyig elvinni,amikor az eget lehazudtam az égről és hát nem éppen kedves voltam,akkor mindig az ágyamban kötöttek ki..éa jó kemlnyen engedték hogy meg keféljem őket.Ki érti ezt...:D

Legjobb válasz: Nem igaz. Lényeg, hogy ne legyél csúnya és világfájdalmas. Ha meg mindkettõ vagy, akkor ne várj nagy siker.

Nem igaz. Lényeg, hogy ne legyél csúnya és világfájdalmas. Ha meg mindkettõ vagy, akkor ne várj nagy siker.
nem tudom de én nem is voltam még kedves egyikkel se :D nem érdemli azt egyik se.ÉS valóban nevdesedik is a puncijuk erõsen a bunkóságra.Örülj neki hogy ilyen buták.
Valójában ha nem vagy túl kedves bármilyen furán is hangzik határozottabb is vagy, és igen könnyebben ágyba lehet vinni, ezt én is aláírom.
barki barmit mondd, ez igy van.
Vannak olyan lányok, akiknél ez tényleg így mûködik. De engem a hideg kiráz a bunkó férfiaktól, és rohadtul nem tudnak meghatni. Mondjuk azok a lányok, akiket ágyba viszel, gondolom nem túlzottan értelmes teremtések... Talán ezért van. :) 18/L
nõként próbálom felfogni ez miért jön be, de valahogy nem megy... ha valaki bunkón nyit felém, akkor énis bunkó vagyok és elhajtom a francba. Lehetséges, hogy akiket sikerül ágyba vinned tényleg nem értelmesek+önértékelési problémákkal küzdenek. 20

Igaz az hogy a cobra 11-nek saját autópályát építettek?

Azt hallottam hogy ne kellessen lezárni a nemzetközi autópályát a forgatás miatt, ezért inkább építettek egyet, ez mennire igaz, és ha így van a google földön hogy találom meg a legkönnyebben és milyen hosszú?

Legjobb válasz: Biztos nem igaz. Vagy megoldják green screen-nel, vagy máshogy, de hogy saját autópályát még csak részlegesen sem építettek az biztos.

Biztos nem igaz. Vagy megoldják green screen-nel, vagy máshogy, de hogy saját autópályát még csak részlegesen sem építettek az biztos.
De ez így igaz. Egy részleges autópályát építettek. Ez még a fókuszban is volt kb 2 éve. Németországban már a 17. évad megy szóval elég sikeres sorozat. (M:O:-on a 15. goole adta a tippet. :D) Megtehetik elég sok autót törnek nagy a költségvetésük.
Green sceen? :D te hülye vagy öcsém.
screen :D
A kérdező hozzászólása: És akkor bárnilyen hátteret kitudnak az autópálya mellé vetiteni és ezt a trükköt csak ott vagy más jeleneteknél is használják (pl. városi jeleneteknél), na és az õrset ott építették fel vagy azt máshol?
A kérdező hozzászólása: És ez az autópálya hol található? Köln mellett vagy valahol jóval messzebb (egy gps koordináta is sokat segítene).
http://epitos.blog.hu/2009/03/03/alarm_fur_cobra_11 itt a bizonyíték, hogy építettek autópályát, https://maps.google.hu/maps?q=aldenhoven&ie=UTF-8&ei=w89iUr-.. itt megnézheted (mûholdra állítsd a google mapst, hogy lásd). A pályán fõleg akciójeleneteket forgatnak, a többit elvileg a rendes pályákon, az autóban beszélgetõs jelenetek pedig green boxszal készülnek. Minden mást megtalálsz a linkelt oldalon.
ja, az õrs pedig Kölnben van, beírod szintén google mapsbe, hogy action concept köln, és ki is ad elvileg két lehetõséget. Megint csak mûholddal szerintem rá fogsz jönni, melyik a Cobra 11-es :D

Igaz az, hogy a deo spray-ekben amelyikben van aluminium, rákot is lehet kapni?

Legjobb válasz: igaz. de gondolom elég hosszú ideig kell használnod, hogy baj legyen.. én amúgy pont ezért nem használok olyan dezodort, amiben alumínium van - bár nyilván mindegyik tele van káros anyagokkal..

igaz. de gondolom elég hosszú ideig kell használnod, hogy baj legyen.. én amúgy pont ezért nem használok olyan dezodort, amiben alumínium van - bár nyilván mindegyik tele van káros anyagokkal..
Állítólag igen. Az a baj, hogy szinte mindegyik drogériásban van sajnos. Próbáltam én is ilyen Alverdét meg hasonlókat, amikben nincs, de azok meg nem érnek semmit a szagok ellen. Azt meg ki vállalja be...
igen az van minden izzadsággátló termékben, a neve is mutatja, hogy meggátolja az izzadságot és ez nagyon rossz, mert izzadni természetes és szükséges különben nem tud kiürülni a méreganag, szóval válassz olyan terméket ami hagy izzadni csak a kellemetlen szagot szûnteti meg !
2. válaszoló vagyok. Nem tudom érdekel-e, de múltkor láttam a Rossmannban, hogy a Niveának már van egy Natural nevû családja is, és ha jól emlékszem 2 fajta sprayükben sincs aluminium. Most akciósak is a Niveák, úgyhogy én biztosan ki fogom próbálni. :)
Nem igaz!
Igen Nem
A kérdező hozzászólása: Ez a gondolat onnan ered, hogy egy könyvbõl(Milan Kundera a lét elviselhetetlen könnyûsége) olvastam errõl. Most biztos nincs? És aki kiakarja csináltatni magát, hová menjen?
Egy jó magas ház tetejére, és szabadesés.
Nem olvastam még a könyvet, de szerintem ez csak fikció.
A kérdező hozzászólása: Sok történelem volt benne. Pl. A csehszlovák forradalom.
Mit értesz csehszlovák forradalmon? 1968-at?
Én is hallottam már róla. Jelenleg biztos hogy nincs ilyen. Az is bûncselekmény, ha valakit hagysz, hogy öngyilkos legyen. Az EU-ban nem lehet ilyen! #7! Amikor az õsi szlovákok, akik már a rómaiak elõtt itt éltek, fellázadtak a gonosz magyarok ellen, amikor azok idejöttek röpke 1200 éve. /nem tudom, hogy mirõl van szó, nem olvastam a könyvet, ez csak irónia/
A kérdező hozzászólása: Azt a forradalmat értem, mikor a csehszlovákok fellázadtak a kommunista vezetés ellen.

Igaz az, hogy a reptoid inváziót csak Marilyn Manson tudja megállítani?

feltéve ha lesz hozzá kedve

Legjobb válasz: Igaz, hiszem Mr. Manson mindenre képes, és reménykedjünk ,hogy lesz hozzá kedve.

Igaz, hiszem Mr. Manson mindenre képes, és reménykedjünk , hogy lesz hozzá kedve.
Az OPNI-ban tudnának erre korrekt választ adni, de bezárták.
vagy Chuck Norris
Mit keresnek a reptoidos kérdések a humorban? Tessék át menni az UFo észlelésbe!
Nem, nem tudja.felpüffedt a feje az alkoholtól, és 2 nap múlva szétdurran.
A kettõ nem egy rovat? :-D
A k u r v anyád náthás f a sz á r a húzzál már a reptoidjaiddal együtt !

Igaz az, hogy a boltban kapható tusfürdők, samponok, fogkrémek, dezodorok stb. károsak és rákkeltők?

Ha ez így van, miért engedik forgalomba? Mit lehet ellene tenni?

Legjobb válasz: Nem igaz! Gondolj csak bele! Mindenki rákos lesz? Akkor mától nem fürdök csak vízzel és termesztek zsályát is, hogy legyen mivel fogat mosnom :)

Nem igaz! Gondolj csak bele! Mindenki rákos lesz? Akkor mától nem fürdök csak vízzel és termesztek zsályát is, hogy legyen mivel fogat mosnom :)
Nem kéne egy kalap alá venni mindent amit írtál Az izzadásgátló stiftekben alumínium van, ami állítólag nem tesz jót a bõröd pórusainak. A fogkrémekben nátrium-fluorid van, ami valóban káros az emberre, de mégis erõltetik az adagolását...
szerintem minden káros ami nem természetes...lehet, hogy nem pont rákkeltõk, de nem természetesek..
Azért forgalmazzák, mert jó pénzt hoz.mostanában olvastam egy cikket arról, hogy Afrikában rágóbotot használnak fogmosás helyett és állitólag kimutatták, hogy egészségesebb, mint a fogkrém, több baktériumot pusztit el.el tudom hinni..az ember nagyon elfajult és maga alatt vágja a fát, hogy nem természetes dolgokat használ..szerintem ezek a mesterséges cuccok mindenképp károsak, a samponnál különösen igaz, pl.a zsiros hajra való samponoktól még hamarabb zsiros lesz az ember haja...
Elõzõ vagyok. Erre az egészre megint csak az az igaz, hogy mértékletesség. Ha pl a fürdéshez nagyon sok tusfürdõt használsz az biztos nem jó. Nekem ezzel kapcsolatosan van egy tapasztalatom. Amíg márkás hajpakolásokat használtam sok pénzért, illatos volt a hajam, de nem volt nagy változás az állapotában. Vettem olyat is még több pénzért ami csak természetes anyagokat ígért. Nem tudom ebbõl mi volt az igaz, de nem volt jó. Amióta mezei olívaolajat teszek a hajamra soha nem volt ilyen szép.
Kb. a 90%-a a bolti cuccoknak káros. Van néhány márka ami természetes, natúr krémeket gyárt, de nem túl sok, és általában elég drágák, de azért meg lehet találni azt ami bio is és pénztárcabarát is. Ha nagyon érdekel a téma, akkor keress rá a kozmetikumjaid hatóanyagára az antalvali.com oldalon.
amit reklámoznak az általában tele van vegyi anyagokkal, kõolajszármazék, például szintem minden kozmetikumban van. Olvass el egy összetevõ listát általában annyit értesz meg belõle, hogy. víz, alkohol, meg parfüm, de a többi 10-meg 20ismeretlen tehát fogalmad sincs mit kensz a bõrödre. vannak bio termékek, amiknél meg is érted, mibõl van egy adott termék.

Igaz lehet, hogy a dokikat megbüntetik, ha felír valamit receptre, de én nem váltom ki?

Legjobb válasz: Természetesen nem igaz. Ha ez igaz lenne, akkor az összes doktor mezitláb, ingben gatyában rendelne, mert annyira leszegényednének a sok bûntetés miatt.

Természetesen nem igaz. Ha ez igaz lenne, akkor az összes doktor mezitláb, ingben gatyában rendelne, mert annyira leszegényednének a sok bûntetés miatt.
Ez nekem új dolog. Nem hiszem. Hiszen a dokinak mi köze van mindehhez. Mindenféle büntetésekrõl már hallottam, de ezért......??? A magam részérõl ezt kizárnám. Üdv, HajDoktor

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!