Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy van két egyforma weboldal (1 db)

Igaz, hogy ha van két egyforma weboldal a neten, akkor az egyiket letiltják a keresők?

Ha igaz akkor hogyan keres milliárdokat a domain neveket áruló cég aki egyforma 8 nyelv? weboldalakkal segíti azokat a tagjait akik nem tudnak weboldalt készíteni.

Legjobb válasz: Én is hallottam, hogy ha két vagy több különbözõ domainen teljesen ugyanaz a honlap fut, mindenféle design és egyéb tartalmi változtatás nélkül, akkor kicsivel hátrébb rangsorolja azt a Google a heurisztikájában. A többi keresõnél nem tudom van-e ilyen megkötés. De azért még kihozhatja õket találatként. Egyébként nem csak a keresõkkel lehet látogatottságot csinálni (bár tény, hogy jelentõs szeletét képezhetik egy-egy sok oldalból álló honlap látogatottságának). Ott vannak még a linkgyûjtemények, illetve az online és nem online hirdetési formák is.

Én is hallottam, hogy ha két vagy több különbözõ domainen teljesen ugyanaz a honlap fut, mindenféle design és egyéb tartalmi változtatás nélkül, akkor kicsivel hátrébb rangsorolja azt a Google a heurisztikájában. A többi keresõnél nem tudom van-e ilyen megkötés. De azért még kihozhatja õket találatként. Egyébként nem csak a keresõkkel lehet látogatottságot csinálni (bár tény, hogy jelentõs szeletét képezhetik egy-egy sok oldalból álló honlap látogatottságának). Ott vannak még a linkgyûjtemények, illetve az online és nem online hirdetési formák is.
A Google a következõt írja a találati lista végére: "A leghatékonyabb keresés érdekében rendszerünk kihagyott néhány, a megjelenített X találathoz nagyban hasonlító találatot. Ha a kihagyott találatokat is meg kívánja tekinteni, a keresés újbóli végrehajtásához kattintson ide."


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Webshop-ot szeretnék bérelni. Milyen paraméterekre érdemes figyelni a választásnál?

Főleg a SEO szempontjából, de bármi más is érdekel. Elég sok magyar szolgáltató van már, s nem tudom, hogy mi alapján válasszak közülük.

3

Miért létezik, hogy valaki azt gondolja, hogy például?

3000 ftból kijön 100 db névjegykártya, de minimum 60-70, grafikai tervezéssel?
Most komolyan..

5

Űrlap tartalmát, hogyan küldhetem el egy megadott e-mail címre?

PHP-ben készítek egy űrlapot (név, e-mail, telefon, stb) kb mint egy regisztrációnál, csak azt szeretném ha a megadott adatokat behelyettesítse egy üzenetbe (ez megvan) és ezt elküldje egy e-mail címre.

4

Hogy lehet "tobb oldalas weblapot" csinalni?

Kiiratom mysql adatbazisbol az adatokat, es azt szeretnem, ha megvan a 25, akkor egy masik oldalra tegye a kovetkezo 25-ot, es vannak pl. alul szamok, amikkel lehet leptetni.

Hogy lehet ezt megcsinalni?

5

A keresők kulcsszavak keresésekor azokat a HTML részleteket is átnézik, amelyek <! -- és --> jelek között vannak?

Tehát ha rengetegszer beírok egy általam kívánt kulcsszót <!-- és --> jelek közé, akkor előrébb leszek Google-ben?

4

Hogy kell kivágni alkzatot, hogy a háttér ne látszódjon?

Weblaphoz szeretnék fejlécet,de nemtudom úgy kivágni,hogy a háttér eltűnjön.Focis fejlécet szeretnék,melyhez leszedtem már a képeket,de a háttér nem fehér,igy tehát kikellene vágni csak a focistát.Hogy tudnám megcsinálni?

5

Mit ajánlotok, melyik a legjobb, ingyenes oldal, ha olyan blogot akarok elindítani, ahová szinte csak a képeimet tenném fel?

előre is köszönöm a segítségeket! :)

3

Eddig jó? Vélemény?

http://sohatobbee.blogspot.hu/

10

Blogger--->Képek törlése?

Régi blogjaimhoz feltöltött képeimet hol tudom kitörölni? Már rég kitöröltem magát a blogot, de még megvan a galériámban és az okostelefonom galériájában is. Segítsetek!

4

Hol lehet egy honlapot ingyenesen reklámozni, ha a bannercsere nem jöhet szóba?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!