Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy van (2381 db)

Európában melyik ország autópájáin legnagyobbak a sebességhatárok? Igaz, hogy vannak olyanok, hogy például 180 felett nem mennek már utánnam stb?

Legjobb válasz: Az itthoni 130-nál nagyobb sebességhatárt csak Németországban találsz. Itt vannak egyes szakaszai az autópályáknak, ahol nincs felsõ sebességhatár, de ez nem általános. Viszont ha jól emlékszem, ott is 130-at ajánlanak. "Igaz, hogy vannak olyanok, hogy például 180 felett nem mennek már utánnam stb?" Ezt jó lenne kicsit konkrétabban is kifejteni? Kire gondolsz, kik nem mennek utánad?

Az itthoni 130-nál nagyobb sebességhatárt csak Németországban találsz. Itt vannak egyes szakaszai az autópályáknak, ahol nincs felsõ sebességhatár, de ez nem általános. Viszont ha jól emlékszem, ott is 130-at ajánlanak. "Igaz, hogy vannak olyanok, hogy például 180 felett nem mennek már utánnam stb?" Ezt jó lenne kicsit konkrétabban is kifejteni? Kire gondolsz, kik nem mennek utánad?
elõzõ, ez csak bizonyos szakaszokon van így van ahova kiteszik a 130-at, vagy akár a 100-at, és ha ott gyorsabban hajtasz, akkor keményen megvágnak, jobban mint itthon (arányaiban)
5-ös csacsiságot ír, de nem az õ hibája. Sokan hiszik úgy, hogy több országban nincs felsõ határ, Németországban meg aztán… De nincs így. Azokon a pályaszakaszokon, ahol lehet gyorsan menni, a döntés felelõssége ugyanúgy a vezetõé, mint a korlátozott helyeken. A különbség az, hogy a no limit részeken nem büntetnek gyorshajtásárt. De ha baj történik, és 130 felett történik, akkor az súlyosító körülmény.
Kedves kérdezõ. Amennyire tudom, nincs különbség Európában a sebességhatárok megállapításában. Eléggé azonos a magyarral. Így nincs jó válasz a kérdésedre. A pályán a 130 km/óra általánosságban a megengedett legnagyobb sebesség. Egyes országok egyes pályaszakaszain pedig a 130 a javasolt legnagyobb sebesség. Tehát nincs olyan, hogy itt 100, ott 130, amott meg 140, amit sorba lehetne rendezni.
Németország
22.39 Nem jól tudod, vannak különbségek, de nem lényeges. A svédeknél 120km/h a megengedett legnagyobb, a németeknél viszont 130 az ajánlott. De rengeteg helyen korlátozva van náluk, nem lehet ész nélkül száguldozni. Épp ma mentem Brake-ból(D) a lengyel határ felé, de végig korlátozva van azokon a szakaszokon. Üdv: egy kamionsofõr
Németország azthiszem Ott van a legtöbb motoros baleset meg tesztek :) Nagy a sebességhatár, így el is oszlik a nép, van olyan hogy hosszú km-en csak egyedül mész
Németországban az autópályán NINCS megengedett legnagyobb sebesség, olyan gyorsan mégy, ahogy tudsz.
Ezt h nem mennek utannad ezt nem egy filmbol lattad a meg gyorsebb iramban vagy ilyemi? Romaniaban a Dacia Logannal nem mennek utannad de autopalya sincs!
tényleg igaz ez a pletyka
A ronda relatív. De amíg nem békülsz ki önmagaddal addig ne várj nõt. Volt nekem is egy korszakom amíg azon a hülye felfogáson voltam, hogy mennyi jobb pasi van én meg átlagos semmi extra, hát nem is ugrottak az ölembe a nõk. Aztán rájöttem az erényeimre, azokra fókuszáltam és magamat is meglepõ sikereket értem el :) 24/F
tök mindegy hogy nézel ki ha magabiztos vagy és oda mersz menni a lányokhoz. Mit veszíthetsz? Nemet mond? jöhet a következõ. ennyi az egész
Igen, ha nem a bombázókra kezdesz el nyomulni. Azért tudd, hol a helyed..
ismerek vkit aki olyan ronda h lemegy a bányába és sikítva jön fel a szén xd de mégis egész jó barátnõje van. csak ne a plázap*csákra hajts, mert abból nem sok jó lesz ;)
Vannak kivételek de nem sok szerintem , ez a valo világ tesó : (
Egy nagydumás humoros csákó akármikor kenterbever egy nyüzüge üresfejû szépfiút! Játssz a leosztott lapjaiddal, legyél elbûvölõ, és nélkülöz hetetlen!

Iphonera lelehet ugyanazokat az alkalmazásokat tölteni mint androidra, és igaz hogy van ami androidon fizetõs iphonon meg nem?

A másik kérdésem az az hogy néztem mostanában az iphon 4 képernyõjét és van amelyik ilyen mattos árnyalat/ érintés ez a védõfólia miatt van?(nekem tetszik)

Legjobb válasz: Iphonera lelehet ugyanazokat az alkalmazásokat tölteni mint androidra A legnépszerûbbek megjelennek mindkét platformra. Viszont a játékok jellemzõen elõször iOS-re jönnek ki. és igaz hogy van ami androidon fizetõs iphonon meg nem? Ez inkább fordítva szokott lenni. De ez is egyre kevésbé jellemzõ. Egyre inkább freemium appok jönnek ki újabban. Az biztos, hogy valami fólia lehet.

Iphonera lelehet ugyanazokat az alkalmazásokat tölteni mint androidra A legnépszerûbbek megjelennek mindkét platformra. Viszont a játékok jellemzõen elõször iOS-re jönnek ki. és igaz hogy van ami androidon fizetõs iphonon meg nem? Ez inkább fordítva szokott lenni. De ez is egyre kevésbé jellemzõ. Egyre inkább freemium appok jönnek ki újabban. Az biztos, hogy valami fólia lehet.
Általában a legtöbb alkalmazás megtalálható mindkét platformra, néhány exkluzív név kivételével. Egyébként nem tartom valószínûnek, hogy egy alkalmazás fejlesztõje az egyik platformon pénzt kér el a programjáért, a másikon meg nem, de biztosat nem tudok mondani.
A kérdező hozzászólása: néztem az asphalt 8 androidon fizetõs volt iphonon meg nem ez miért van? a 3. kérdésem hogy a 32 gigás lasab mint mondjuk a 16 gigás vagy semmi különbség nincs a 2 közt?
A tárhely semmit nem számít. iOS-re sokszor vannak ilyen akciók. Én már egy rakás appot leszedtem így. Sõt volt, hogy egy ideig nem volt semmilyen iOS eszközöm, viszont az idõ alatt is le tudtam tölteni iTunes-szal az akciós appokat. Aztán meg amikor megvettem a telefont csak fogtam és feltettem ingyen az appokat, azokat is amik közben újra fizetõsek lettek.

Az igaz hogy van egy 60/2felömlös simsonom és azt halottam, hogy csak a hengert kell marni és megcsinálni és 4 felőmlös lesz a gép és még dugattyút kell venni bele és kész ez igaz?

Legjobb válasz: Ha van egy 60/2-es hengered, ami jelenleg üzemel, akkor belemarják a +2 felömlõt és kész. 4 felömlõs lesz. Másik dugót nem kell venni hozzá. A mihu féle tuningnál van úgy, hogy megreszelik a dugót, de azt is házilag készítik el.

Ha van egy 60/2-es hengered, ami jelenleg üzemel, akkor belemarják a +2 felömlõt és kész. 4 felömlõs lesz. Másik dugót nem kell venni hozzá. A mihu féle tuningnál van úgy, hogy megreszelik a dugót, de azt is házilag készítik el.
A kérdező hozzászólása: oké köszi!:)
Szívesen! :) Ha hasznos volt a válasz, egy zöld kezet elfogadok. ;)

Igaz, hogy van olyan, hogy a pikkelysömör miatt nem lehet vkinek gyereke? Állítólag elpusztulnak spermák tőle? !

Ma mondta egy munkatársam,hogy az ismer?seinek azért nem lehetett gyereke,mert a pasinak pikkelysömöre van és megöli a spermáit:S Az én barátomnak is van a karján meg a lábán pár,de pár éven belül gyereket szeretnénk és most kicsit megijedtem! Aztán megnyugtatott vki,hogy ismer olyat akinek szintén van és mégis van 3 gyereke. De ilyenr?l hallott még vki,hogy emiatt elpusztulnak a spermák???

Legjobb válasz: Szia,nekem is pikkelysömöröm van,volt.Jelenleg 38 hetes kismama vagyok,az iden elmult amiota terhes vagyok.Jelenleg tünetmentes.Szerintem az ,hogy a spermat megöli szerintem nem igaz.

Szia, nekem is pikkelysömöröm van, volt.Jelenleg 38 hetes kismama vagyok, az iden elmult amiota terhes vagyok.Jelenleg tünetmentes.Szerintem az , hogy a spermat megöli szerintem nem igaz.
Nem igaz!!! Neten is rengeteg ismerõsömnek született gyereke és általában ez a betegség öröklõdik, tehát valahogy csak szaporodtak, akiktõl örökölték. :) ))
Na most látszik az igazi stílusod, mikor nem erõlteted :)
Már megint ugyanaz a Hoki Gyuri, aki fejébe vette, hogy izgatóan fogalmaz.
Azt pedig egészen halkan érdemes már csak megjegyezni, szemben mindazzal amit dédelgetsz, ilyen stílus mellett te életben nem fogsz túllépni pár zugblog és poet.hu színvonalán ragadt internetes oldal publikációján, és mentsd meg magad a lejáratástól - felesleges megjelent könyveket vagy köteteket hazudni. Írói véna... nagyon nem látod reálisan magad. Mindaz alapján amit írtál, beképzelt kis görcs vagy, aki pusztán azért, mert kettõvel több szót ismer a nagyátlagnál, máris mindenki más fölé helyezi magát. Az írókban alkotói alázat van, benned viszont csak okoskodásba burkolt komplexusok. Ha nem világos miért, olvastasd el valakivel ott fent, az eredetileg kiírt kérdést. Röhej vagy. Nem azért, mert vélt vagy valós érzékenység van benned, hanem mert kirakatba dobva önmagadat reklámozod, azt is mérték nélkül.
Persze, mosolyogtató kérdés... aha. Túl sok ilyen kérdés van ahhoz, hogy elhiggyük, hogy csak poén volt. Egy tanács: Ne így akarj csajozni, nagyon gáz.
Komolyan, hogyan süllyedhet valaki ennyire szánalmas szintre? :D
4-es vagyok és nõ. Attól, hogy valaki szánalmasnak gondol egy hozzád hasonló nyomorékot még nem lesz egybõl férfi, csak igényes. Illetve ez az erõltetett stílus, amit nyomatsz nagyon gyenge. Látszik, hogy csak erõlteted magad és vagy 10 percedbe telik leírni egy-egy ilyen mondatot.
ez valami pedofil akarna lenni?
Bocsi :D :D :D :D :D Ezt nem tudom abbahagyni :D :D :D :D :D :D :D Jobb mint egy 1.5 órás vígjáték!!! :D :D :D :D :D
A kérdező hozzászólása: Mit vársz akkor, ha csak támadó válaszokat kapok, amikor egyáltalán nem volt rossz szándék a kérdésben? Uramisten.
Szerintem te valami modern mûvészi humorérzékkel rendelkezel amit csak te értesz és ez neked tökéletes. A válaszaid meg abban a lekezelõ brit eleganciát ábrázoló gusztustalanságban íródtak amitõl a hátamon fut végig a szõr. De persze aztán megmutattad valódi alpári éned. Most persze kiakadhatsz ezen de én ha még dühös leszek akkor sem írok olyat hogy gyökér vagy mi a rák. Te is csak próbálsz több intelligenciát pérselni egy kis helyre amit a prózai írásban nyílvánítasz ki.
A kérdező hozzászólása: 14-es, miben segíthetek neked? Nagyon frusztrált vagy. Komolyan segítek, ha tudok bármiben. Mi a rák van veletek emberek?
Szíved? Inkább egy kanos állat vagy.
A kérdező hozzászólása: Miért vagyok az? Mert vállalom férfi létemre, hogy van szívem? Ez a mai világ furasága?
Fura vagy. És ezt úgy mondom, hogy én is fura vagyok. Úgyhogy nagyon fura lehetsz.
A kérdező hozzászólása: Nem akartam, csak tényleg normális kis poént, bókot akartam írni. Jesszus, most nagyon durván kiakadtam.
A kérdező hozzászólása: de most könyörgöm mi a baj? ez csak egy poén kérdés akart lenni. amolyan jót mosolyogtató...istenem...komolyan mi a baj? nem értem miért kellett így leoltani.
A kérdező hozzászólása: ti betegek vagytok? ez a kérdés csak poén volt de az embertelen hozzáállásotok miatt kaptatok oltást. szerintem ti valami gyökérrel kevertek össze. milyen zugblog meg poet.hu? OMG
A kérdező hozzászólása: Felfoghatatlannak tartom ezt a rossz inudlatot, mely az itt lévõ emberek részérõl érkezik. De nem okollak érte benneteket, mert saját sikertelenségetek kovácsai vagytok. Nos, míg én már rengetegszer megtapasztaltam ezen dolgokat, amikrõl írok (írói vénám lévén), ti valószínûleg sosem fogjátok. A humorérzéketek egyenletesen borzalmas. Az önbizalom meggyengült pilléreinek hordozói vagytok, ugyanis egy névtelen oldalon képesek vagytok így kikelni magatokból. Ez szánalmas. Különben az értelmi képességekkel is gondok vannak, nem férfiaknak szólt a kérdés. Balekok.
Mert a kérdésedben és válaszodban is érzõdött az a magasabbrendûség amit a neten az emberek ritkán viselnek el hisz õk normális egyenlõ félként kommunikálnak egymással (pár kivétellel) És az elsõ válaszodban ahogy még magasabbra próbáltál emelkedni jobban hergelte õket emellett egy általánosítással odavágtál nekik (nincs itt senkinek humorérzéke) Az írói tudással pedig nem kell dicsekedni mert én már ovodában megtanultam. Ja és még egy írás tõlled: "ugyanis egy névtelen oldalon képesek vagytok így kikelni magatokból. " Erre a részre meg annyit mondok irónia.

Igaz, hogy van 1 stúdió New Yorkba, ahol halott színésznők szellemi kisértenek a pincébe?

Legjobb válasz: ismét majdnem sikerült hibátlanul kiírni. Igaz, hogy van egy stúdió New Yorkban, ahol halott színésznõk szellemei kísértenek a pincében? próbálkozz még egy kicsit.

ismét majdnem sikerült hibátlanul kiírni. Igaz, hogy van egy stúdió New Yorkban, ahol halott színésznõk szellemei kísértenek a pincében? próbálkozz még egy kicsit.
Aha ott kisírt egy napiszar celeb is SP!

Az igaz, hogy vannak olyanok akik meg tudnak élni vaterázásból?

Õk hogyan csinálják? Nem lopott cuccokkal kereskednek?

Legjobb válasz: Igaz, de maximum pár tucat ilyen ember van a 2-3 százezer felhasználó közül.

Igaz, de maximum pár tucat ilyen ember van a 2-3 százezer felhasználó közül.
Úgy csinálják, hogy nem akarnak 1 terméken meggazdagodni. Ha valamit 500Ft-ért árulsz, és abból 200 haszon, az már nagyon jó. Sokan azt mondanák, hogy õ annyiért nem fog postára menni meg stb.

Igaz, hogy vannak a harmadik dimenziónál (általunk mérhető világ) és a negyedik dimenziónál (idő) magasabb dimenziók, és az azokban a dimenziókban történő eseményektől jött létre az Univerzumunk?

Valahol hallottam egy olyan teóriát, hogy vannak ezek a magasabb dimenziók és ezekben is történnek olyasmi dolgok, mint a mi világunkban, tehát atomok, részecskék ütköznek, fuzionálnak stb... csak ezek nem atomok meg ilyesmik, hanem valamilyen teljesen más anyag amit mi a harmadik dimenzióból nem tudunk szemlélni.

Legjobb válasz: Az elmélet alapja hibás. Igaz, hogy a dolgok folyamatosan vesztenek energiát, de ezzel növelik más dolgok energiáját, mivel az ENERGIA NEM VÉSZ EL. Az Õsrobbanás elmélete nem állítja, hogy korábban nem volt semmi. Elméletben volt egy nagyon sûrû és forró pont, ami felrobban. Tehát elõtte is volt valami (forró pont). Hogy mitõl bomlik meg a pont egyensúlya? Ezt nem tudom, de attól még nem feltételezem rögtön, hogy a tizenhatodik dimenzió miatt.

Az elmélet alapja hibás. Igaz, hogy a dolgok folyamatosan vesztenek energiát, de ezzel növelik más dolgok energiáját, mivel az ENERGIA NEM VÉSZ EL. Az Õsrobbanás elmélete nem állítja, hogy korábban nem volt semmi. Elméletben volt egy nagyon sûrû és forró pont, ami felrobban. Tehát elõtte is volt valami (forró pont). Hogy mitõl bomlik meg a pont egyensúlya? Ezt nem tudom, de attól még nem feltételezem rögtön, hogy a tizenhatodik dimenzió miatt.
Akár igaz is lehet, nem tudom ahogy senki más, az általad leírtak alapján: "amit mi a harmadik dimenzióból nem tudunk szemlélni". Érdekel a téma, ha valaki tud linkelni ezzel a témával foglalkozó cikket esetleg blogot, azt megköszönöm!
Kérdezõ: nagyjából stimmel, amit írsz, de nem "magasabb" dimenzió", hanem több dimenziós tér. A több dimenziós terek tudnak hatni a kevesebb dimenziósakra és viszont: léteznek pl. olyan körülmények, ahol elektronok 2 vagy csak 1 dimenzióban tudnak mozogni, és ott másképp is viselkednek, mint 3 dimenzióban. De még mindig mérhetõk - tehát a hatás megvan.
A fizika nyilván kicsit máshogy néz ki, komplexebb, de egy magasabb dimenzióban attól még érvényesek lehetnek a mi alapfogalmaink, Attól még van (lehet) erõ és ellenerõ, energia. Igaz az energiaminimum és az entrópiamaximum, igaz az energiamegmaradás. És ezek a fizika alapjai, nem az, hogy hány kiterjedésrõl van szó. És ha ezek igazak, akkor miért ne lenne igaz ott is, hogy a dimenziók nem hatnak az alacsonyabb és magasabbrendû dimenziókra. Szerintem ez is logikus megközelítés. Elképzelhetõ, hogy más dimenziók hatottak a mienkre, ezért jött létre az õsrobbanás, de felmerül a kérdés: Ha ekkora hatást gyakoroltak ránk akkor, akkor most miért nem érezzük õket? Ha mi tudnánk hatni egy 2D-s világra, nem döntenénk úgy, hogy egyszer csak csinálunk valami nagyon fontosat, aztán otthagyjuk (OK, a példa kicsit hibás, de azért érted). Szerintem logikusabb, hogy a dimenziók nem hatnak egymásra.
Kérdezõ, tényként kezelsz olyan dolgokat, amiket valaki felvetett, hogy talán így van. 1. Nem tudjuk, hogy az Univerzum "körbegörbül"-e. Lehet, hogy tényleg így van, de nem tudni. 2. Miért lennének mások a törvényszerûségek egy magasabb dimenzióban? Einstein pont arról beszél (többek közt), hogy a dimenziókat egyben fogjuk fel, ne külön.
A kérdező hozzászólása: "Értem amit mondasz, de ha a gyakorlatban nézed a dolgokat, pl ûrhajóval mész egy irányba nagyon sokáig. Egy idõ után el kell hogy érd azt a pontot, ameddig abban a pillanatban tágult az univerzum. Arra lennék kíváncsi, hogy mi történik akkor ha ott tovább mész. Leesel, eltûnsz, nekimész valaminek vagy egyszerûen nem történik semmi? :D" Szerintem ha ezt csinálnád akkor az történne, mintha a Földön az Egyenlítõ mentén elindulnál Nyugat vagy Keleti irányba annak érdekében, hogy elhagyd a Földet, vagy megtudd, hogy mi van a Földön kívül, és közben egyszersem jutna eszedbe felnézni az égre, és meg sem fordulna a fejedben, hogy FELFELÉ is van tér, és arra is lehet menni, akár egy egyszerû felugrással, akár ûrhajóval. Ilyenek a harmadiknál magasabb dimenziók is. Azokba háromdimenziós mozgással nem lehet eljutni, ahogy "kétdimenziós" mozgással sem lehet elhagyni a Földet. Szerintem az történne, hogy elindulnál egy irányba, és egy csomó év múlva visszaérkeznél a Naprendszerbe, csak a "másik irány" felõl, mivel az Univerzum "körbegörbül" Viszont ez azt is jelentheti, hogy a magasabb dimenziókban teljesen mások a fizika törvényei és a tér és az idõ általunk ismert fogalma irreveláns. Ha ez igaz, akkor gyakorlatilag bármilyen magasabb dimenziós kölcsönhatás reakciója vagy mellékterméke lehet egy anyaggal kibélelt háromdimenziós tér és négydimenziós idõ létrejövetele, ami a mi, három dimenziós szemünkkel Õsrobbanásként manifesztálódik.
Kilépsz az õsrobbanás vonzáskörzetébõl, és mész a semmiben, amíg el nem éred egy másik õsrobbanás vonzáskörzetét, azaz egy "másik univerumot". De csak egy feltételezés, hogy van ilyen. Ha mégsincs, akkor csak mész simán a végtelenbe.
Nem feltétlenül igaz, hogy az õsrobbanással alakult ki a mai téridõ.
Értem amit mondasz, de ha a gyakorlatban nézed a dolgokat, pl ûrhajóval mész egy irányba nagyon sokáig. Egy idõ után el kell hogy érd azt a pontot, ameddig abban a pillanatban tágult az univerzum. Arra lennék kíváncsi, hogy mi történik akkor ha ott tovább mész. Leesel, eltûnsz, nekimész valaminek vagy egyszerûen nem történik semmi? :D
A kérdező hozzászólása: "A kérdés az, hogy mi történne, ha eljutnánk az ezen kívüli részekre. Ha megtudnánk mi van az univerzumon kívüli részeken, " Ezzel csak az a probléma, hogy lehetséges, hogy az Õsrobbanás nemcsak az Univerzum anyagát hozta létre, hanem az általunk ismert háromdimenziós teret és négydimenziós idõt is. Ha ez igaz, akkor azt a területet, ahová az õsrobbanás eljutott, egy felfúvódó buborékként kell elképzelni, amiben mûködik az idõ és az általunk ismert háromdimenziós mozgás, és az a terület ahová még "nem jutott el" az gyakorlatilag egy nulldimenziós rész, ahová a háromdimenziós térmozgás törvényeinek hiánya miatt nem lehet bejutni és annyira nincs ott semmi, hogy még idõ sincsen.
Ha az univerzum az õsrobbanás óta folyamatosan tágul, akkor meg lehet határozni az õsrobbanás feltételes idõpontja alapján az univerzum jelenlegi méretét. A kérdés az, hogy mi történne, ha eljutnánk az ezen kívüli részekre. Ha megtudnánk mi van az univerzumon kívüli részeken, lehetne következtetni arra, hogy mi volt az õsrobbanás elõtt, mi okozta azt és hova tart jelenleg a világ. Lehet, hogy ezen a ponton kapcsolódnak be a magasabb dimenziók is.
Vannak magasabb dimenziók, de azon nem hatnak ki ránk. Képzeld el, hogy van egy két dimenziós világ. Nem tudod érzékelni, egyszerûen átnyúlsz rajta, hiszen egyáltalán nincs vastagsága. Hogy tudnál te a három dimenzióban létrehozni egy két dimenziós világot? Sehogy! És ez akkor se mûködik, ha 10Drõl meg 3Drõl beszélünk. Egy 3D-s térre se az alacsonyabb se a magasabbrendû dimenziók nem tudnak hatni. Egyébként kérlek linkeld be vagy magyarázd el, hogy a kitágul-összehúzódik elmélet miért mond ellent a termodinamika 2. fõtételének? A 2. fõtétel a folyamatok irányáról szól, az entrópiamaximumra törekvésrõl. Szó nincs energiáról benne. A rendszer energiája egyszerûen nem csökkenhet az energiamegmaradás elve miatt.
Na, látom belefutottál a húr-elméletbe :) A több dimenzió feltételezés, de egészen jól belepasszol az eddigi világismereteinkbe. Wikipédián (pláne az angolon: String theory) nagyon szép cikk van róla. Ajánlom figyelmetekbe :)
A kérdező hozzászólása: Ha ez igaz, akkor egy lehetséges választ adhatna arra, hogy hogyan jöhetett létre az Univerzum egy nem-ciklikus folyamattal. A régebbi teória az volt, hogy az Univerzum "végtelen", meg történik a Nagy Bumm, kitágul, megáll a tágulás, összeszûkül aztán megint Nagy Bumm és mindig is ez ment és mindig is ez lesz. Azonban a termodinamika második törvénye ezt a modellt nem engedni, mivel minden egyes ciklus után egyre kevesebb energiája lenne az univerzumnak. Az új teória az, hogy a Nagy Bumm egyszercsak megtörtént, az Univerzum tágul, egy idõ után annyira ki fog tágulni, hogy nem ütközik többé elég anyag új csillagok keletkezéséhez, a csillagok kihunynak, a szétesett Naprendszerekbõl mindent beszívnak a fekete lyukak, aztán a fekete lyukak is elpárolognak. A proton felezési ideje lejár és minden anyag megsemmisül, kivéve a fotonok. Ebbõl a modellbõl viszont nem lehet tudni, hogy mitõl lett a Nagy Bumm, mivel a mérhetõ világban így a Nagy Bumm elõtt nem volt semmi, és a protonok szétbomlása után nem lesz elég energia, hogy egy újabb Nagy Bumm történjen. Viszont amennyiben az az elmélet, hogy a magasabb dimenziókban történõ reakciók hatással vannak a mi dimenziónkra, megmagyarázhatja, hogy hogyan keletkezett a Nagy Bumm a "semmibõl"
Nem a témához kapcsolódik, de akit érdekel/érdekli a dolgok tudományos megközelítése, ezt a cikket olvassa el: http://www.idokep.hu/hirek/a-fenynel-is-gyorsabban

Igaz, hogy vannak olyan fiúk akiknek tetszenek a duci lányok?

Sajnos én eléggé duci vagyok, de félre ne értsetek, most nem fogyókúra tippekért írok. Eddig nem igazán volt szerencsém a fiúkkal, és ezt a testalkatomnak tudtam be. De fiú ismer?seim azt állítják h vannak olyan fiúk, férfiak akiknek kifejezetten a teltebb, ducibb n?k, lányok jönnek be...fiúk t?letek kérdezem f?leg..van ennek valóság alapja, vagy csak nyugtatni akartak a barátaim?

Legjobb válasz: Igen igaz, egyrészt nagy számmal vannak akiknek tényleg az jön be +még otvannak az olyanok akiknek nem annyira számít a külsõ, inkább a belsõ tulajdonság, úgyhogy nyugodt lehetsz ilyen téren.

Igen igaz, egyrészt nagy számmal vannak akiknek tényleg az jön be +még otvannak az olyanok akiknek nem annyira számít a külsõ, inkább a belsõ tulajdonság, úgyhogy nyugodt lehetsz ilyen téren.
Persze, hogy vannak. Azok a férfiak akik a jóalakú nõket nem kaphatják meg és beérik a gyengébb minõséggel és ráfogják, hogy de a "belsõ szépség"....
22:56 os te elég sötét vagy.. Izlések és pofonok...
Jelentem, nekem tetszenek. Szóval igaz, hogy vannak.
Persze hogy vannak. Miért ne lehetnének? A duci lányoknak ráadásul szép telt mellük is van. És általában nincsenek annyira elszállva maguktól mint a csontvázak...
Biztos ducipornót is jobb nézni ugye? Ott azért jobban tetszik a jó pipihusi igaz?
Sokan vannak...:D
Természetesen vannak.
A szex is élvezetesebb a duci csajszikkal:)
És puhábbak is és sokkal jobb hozzájuk bújni :)
http://www.imagebam.com/image/d46a7970882626, nekem ez a nõ kifejezetten tetszik.
Egy duci lány sokkal szebb, fõleg ha az arca is szép.
Nem lenne egyszerûbb ha lefogynál? Ahelyett, hogy nyugtató válaszokat várnál?
Nem jobb a szex duci csajokkal. srácok be ne döljetek ennek a maszlagnak. Sajnos a mondás NEM igaz. Nem véletlen tartunk mindanyian szeretõt aszony mellett 30 felett. u.i: Nézd meg az anyját vedd el a lányát! 39/F.
Hány kg tól van neked a Duci szó?
Mind szép és jó, hogy sok fiúnak tetszenek a duci lányok és ez megnyugtat téged... De az nem zavar, hogy a duciság az egészségednek árt? A fiúk tetszése fontosabb.. Ezt sosem értettem...
Nekem sem jön be, undorítónak tartom.
Leszoktam a disznóhúsról, csak a fiatal csirkét szeretem!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a pozitív hozzászólásokat! Jól esett, ezután egy picit bátrabb leszek e téren.
Mennyire vagy duci??? Én sem voltam minidg ilyen mst, de azért akadtak pasik, jelentkezõk. csontváz msot se vagyok ( 169/66) de már alacsonyabb és vékonyabb pasikkal se érezem maagm rosszul...
Valóban vannak, jómagam is egy ilyen hím egyed volnék.. Csakhát a kérdés már kicsit "elévült", sajnos.. Én pedig duci barátnõt nem találok magam mellé, szóval... :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!