Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy valakinek (848 db)

Tényleg igaz, hogy valakinek a haja nem bírja, hogy tépetre van levágva és megtörik? Miért van ez?

Legjobb válasz: nem igaz, a törést a helytelen ápolás és a hajszárító okozza...lassan 10 éve naponta mosok hajat, a samponon kívül nagy ritkán megy rá valami ápoló cucc, dm-es sampont használok, hajszárítót meg az elmúlt 10 évben max 20-30 alkalommal látott a fejem, mindig tépettre vágatom (egész konkrétan borotvával vágja), vágás kb fél évente, ha megnõ...mindig elmondja a fodrász, hogy ki fog hullani a hajam, aztán meg szentségel magában, hogy mennyit kell ritkítani, mert annyi van...mielõtt leszoktam a hajszárítóról havonta vágattam, mert mindig töredezett volt (ja és most ugyan félhosszú a hajam, de a derékig érõt se szárítottam pár éve)

nem igaz, a törést a helytelen ápolás és a hajszárító okozza...lassan 10 éve naponta mosok hajat, a samponon kívül nagy ritkán megy rá valami ápoló cucc, dm-es sampont használok, hajszárítót meg az elmúlt 10 évben max 20-30 alkalommal látott a fejem, mindig tépettre vágatom (egész konkrétan borotvával vágja), vágás kb fél évente, ha megnõ...mindig elmondja a fodrász, hogy ki fog hullani a hajam, aztán meg szentségel magában, hogy mennyit kell ritkítani, mert annyi van...mielõtt leszoktam a hajszárítóról havonta vágattam, mert mindig töredezett volt (ja és most ugyan félhosszú a hajam, de a derékig érõt se szárítottam pár éve)
Hát az enyémre biztos, hogy igaz.
A kérdező hozzászólása: Hát már én is ezen gondolkozom, mert már nem tudok másra gondolni.Hiába vágatom le pár hét és ugyanúgy megtörik, pedig használok hajpakolást is.A hajam nem vasalom és nem is szárítom:S
Most írta , hogy nem szárítja és nem is vasalja..egyébként én sem és mégse bírja a hajam ha tépett ez van..elsõ voltam am.
Igaz, mert a hajszálak nem egyforma hosszúak és jobban súrlódnak egymáshoz és roncsolódnak. http://www.noiportal.hu/main/npnews-3485.html "Arra azonban figyeljünk oda, hogy a túlzott ritkító vágás is ártalmas, mert a hajszálak nem egyforma hosszúságban súrlódnak egymáshoz, ezért könnyen eltörik egymást."
Sokkal több hajszálat nagyobb felületen érnek a környezeti ártalmak. Ennyi. Valószínûleg amúgy is törékeny a hajad, csak így többnek adsz esélyt. Szerintem inkább vágasd le egyenletesre, sokkal dúsabb is lesz, és kevésbé törik majd.

Igaz hogy valaki azért nem tud lefogyni mert olyan a fajtáa?

Nem tudok lefogyni pedig jól csinálok mindent!

Legjobb válasz: Nem nincs olyan,h valaki nem tud lefogyni. Olyan vagy, hogy valaki szerencsétlenebb katógriába tartozik és nehezebben fogy le vagy épp hormonális betegségben szenved és ez gátolja a fogyásban. Mit csinlász a fogyás érdekében ami állításod szerint jó?

Nem nincs olyan, h valaki nem tud lefogyni. Olyan vagy, hogy valaki szerencsétlenebb katógriába tartozik és nehezebben fogy le vagy épp hormonális betegségben szenved és ez gátolja a fogyásban. Mit csinlász a fogyás érdekében ami állításod szerint jó?
Nem igaz. Hülye példa, de láttál már régi fényképeket Auschwitzban fogvatartottakról? Láttál köztük kövéret?
Olyan van, hogy valaki kifogásokat keres, hogy miért nem tud lefogyni, olyan viszont nincs, hogy x nem tud fogyni. A súly a kalória egyensúly függvénye, ha többet eszel mint felhsználsz hízol, ellenkezõ esetben fogysz, feltéve ha nem cukrokkal és liszttel diátázol. :) )
Olyan a fajtája.... nóóóórmális? Nincs ilyen "fajta"... csak gyenge akarat :)
Lehet, hogy te nehezebben fogysz vagy könnyebben hizol de akkor is mindent lehet egy hatalmas akaraterõvel és önuralommal!Az én családomban anyukám 11o-kg apukam is hasonlo és 4 evvel ezelõtt rajtam is jócskán "volt mit fogni".Viszont most én kilogok a familibõl mert volt kitartásom és akaraterõm! 56kg-rõl 43-ra sikerült fogynom :) most meg kellene 2kg hogy elerjem álomsulyom!Szóval csak akaraterõn mulik!

Az igaz, hogy valaki lehet úgy is terhes hogy közben van havija?

Egyik barátn?m mondta hogy egy n? lehet terhes úgy hogy közbe menstruál és észre se veszi hogy ? terhes. Én ezt hihetetlennek tartom szerintem ezt rosszul tudja. De nem vagyok magamba biztos. Szóval azért kérdezem hogy hátha ti biztosra tudjátok.

Legjobb válasz: tényleg létezik ilyen. http://www.terhesseg.com/menstruacio_terhesseg

Hoppá! Errõl olvastam a net-en, be is ollózom. Üdv! "Kérdés: Azt szeretném megtudni, hogy mennyi esélye van a teherbe esésnek ha az aktus a menstruáció utolsó napjaiban történt védekezés nélkül, bár megszakítással, de lehet, hogy nem tökéletes megszakítással... Válasz: Kezdeném azzal, hogy a menstruáció idején egyáltalán nem javasolt a szexuális élet, ennek szövõdményei lehetnek. Ha a ciklusa pontos, rendezett, akkor ebben az idõpontban gyakorlatilag alig van esély arra, hogy teherbe essen. Ha nem szeretne babát, akkor azért javasolnám, hogy valamiféle fogamzásgátló módszert alkalmazzanak, lehetõleg biztosabbat, mint a megszakítás. Dr. Ács Nándor"

Igaz hogy valaki 170cm alatt nem lehet stewardess?

KÖNYÖRGÖM NEEEE!

Legjobb válasz: Minden légitársaságnál változik ez a kritérium,de ezeket nagyon be kell tartani.Pl tegyük fel 185 cm a határ,és 184 centi vagy,akkor magassarkút nem hordhatsz.Az Easy Jet-es követelmények példának: Age 18+ Height 5'2" (1.58m) to 6'3" (1.90m) with weight in proportion to height Physically fit and able to pass a medical assessment Fluent in English, both spoken and written – you will be tested (if you are based in Europe you need to be fluent in the native language of the country and English) Able to swim 25m and tread water for at least 1 minute The right to live and work in the UK without restriction (applicants for Geneva and Basel require the right to work in Switzerland only) A passport allowing you to travel freely within the EU without restriction Confident in a customer facing sales role Good standard of education No visible tattoos or body piercing which cannot be covered discreetly Able to arrive at your chosen base within 90 minutes (unaided by easyJet) and be prepared to make this journey every day, at any time of the day A verifiable 5 year history Szval röviden jól ússz,legyen nyelvvizsgád,tudj angolul,és társalogni tudj még plusszban több nyelven,nelegyenek piercingjeid,és tetkóid,az elmúlt évet tud igazolni,hogy holvoltál,mit csináltál,lakj közel,fizikailag és mentálisan legyél toppon.

Minden légitársaságnál változik ez a kritérium, de ezeket nagyon be kell tartani.Pl tegyük fel 185 cm a határ, és 184 centi vagy, akkor magassarkút nem hordhatsz.Az Easy Jet-es követelmények példának: Age 18+ Height 5'2" (1.58m) to 6'3" (1.90m) with weight in proportion to height Physically fit and able to pass a medical assessment Fluent in English, both spoken and written – you will be tested (if you are based in Europe you need to be fluent in the native language of the country and English) Able to swim 25m and tread water for at least 1 minute The right to live and work in the UK without restriction (applicants for Geneva and Basel require the right to work in Switzerland only) A passport allowing you to travel freely within the EU without restriction Confident in a customer facing sales role Good standard of education No visible tattoos or body piercing which cannot be covered discreetly Able to arrive at your chosen base within 90 minutes (unaided by easyJet) and be prepared to make this journey every day, at any time of the day A verifiable 5 year history Szval röviden jól ússz, legyen nyelvvizsgád, tudj angolul, és társalogni tudj még plusszban több nyelven, nelegyenek piercingjeid, és tetkóid, az elmúlt évet tud igazolni, hogy holvoltál, mit csináltál, lakj közel, fizikailag és mentálisan legyél toppon.
Utolsó, nagyon komoly esztétikai kritériumok vannak ám, a testmagasságok is kb olyan rendszerben vannak szabályozva mint a kommandósoknál :D De kérdezõ nemolyan jó munka ám ez az elején...Ruhát legtöbb helyen Neked kell fizetned, kaját, egyéb cuccokat, a reptérrõl 5 percre kell laknod, hogy vészesetben is betudjanak hívni akár hajnalban is ha szükség van rád.A fizu sincs az egekben az elején ám, és fárasztó meló.
erre találták fel a középkorban a nyújtógépet :D
170cm fölött örülhetsz ha nem fejeled le a repcsi tetejét szal biztos nem lesz gond :D
Az Aer Lingusnál férfi 190 cm alatt nem lehet l.k. Nõknél nem tudom, mekkora a kritérium a magassággal kapcsolatban.
Ez így konkrétan nem igaz, de van elvárt minimum magasság: a felvételi eljárás része, hogy megvizsgálják, a jelentkezõ elér-e cipõ nélkül egy, 212 cm magasságban elhelyezett vonalat, ez feltétel. Magát a magasságot nem méregetik, de ezt igen. Ha eléred, jó, ha nem éred el, nem jó, mivel nem érnéd el a repülõgép felsõ tárolóit.
A magasság kritérium nem a kinézet miatt van, hanem hogy kényelmesen és biztonságosan elérd a gépen a fenti tárolókat. Ebbõl kifolyólag a kritérium légitársaságonként változhat attól függõen, hogy milyen fajta gépeik vannak. Találkoztam már olyannal, ahol 165 volt a minimum magasság. Szóval ne csüggedj el, keress olyan társaságot, ahol felvesznek.
Utolsó elõtti*
akkor lehet 170 alatt:)
na igen, az elég nagy kritériumok...
én ezt nem hallottam:D szerintem ez nem így vagy, mivel nem modelleket keresnek...esetleg annyi feltétel lehet, hogy dekoratív, jó megjelenésû legyen...:)
Emirates és WizzAir nõknek elõírt minimális magasság 165 cm, Qatar Airways 162 cm min., Ryanair 158 cm min.

Szerintetek igaz, hogy valaki minél több smiley-t használ, annál kevésbé intelligens?

Nekem valahogy visszataszító érzés olyan sok smiley-t látni egy szövegben, olyankor el sem olvasom.

Legjobb válasz: Szerintem a smiley használat önmagában nem utal egyáltalán ilyesmire, viszont ha teleikszdézi a szöveget plusz ilyeneket ír, hogy 'vok', 'naon', 'ijen' 'wan', na ott vannak bajok...

Szerintem a smiley használat önmagában nem utal egyáltalán ilyesmire, viszont ha teleikszdézi a szöveget plusz ilyeneket ír, hogy 'vok', 'naon', 'ijen' 'wan', na ott vannak bajok...
szerintem nem igaz :D:D:D:D:D:D:D
Hát... Hallottam már ilyen véleményt, mint a tied, de szerintem az, hogy hány smiley-t használ valaki, más dolgoktól is függ, nemcsak az intelligenciától. pl. épp milyen kedve van, vagy lehet, hogy csak biztos akar lenni benne, hogy nem érted félre a mondandóját stb. De a túl sok smiley tényleg zavaró lehet néha. :)
Nincs összefüggés. Legalábbis erre vonatkozó kutatási eredményt még nem láttam. Amugy ha már ott van mindenhol, minden szövegdoboz alján, - legyen az bármilyen weblap - akkor azt hiszem, sokan élni fognak vele. Néha kifejezõbb, mint 3 mondat.
Ezhü kyeség, énis mindigszmáljit has ználok éás mégis letok irni egy mondatot :D xD
Így szerintem nem igaz, de sok esetben affektáló, õszintétlen. Mint az élõ beszédben a mondat végére iktatott mûvihogás: "hihihi, én jeleztem, hogy nem mondom komolyan, ha megsértõdsz, azért nem vállalok felelõsséget"
Nem hinném, legfeljebb az ÉRZELMI intelligenciája fejlettebb a szmájli-használóknak, mert ezt a módját is megragadják az érzelmek kifejezésének.:) Szerintem azért terjedhetett el ilyesmi, mert sokszor (tévesen!) egymás ellentéteként tekintenek az érzelmi intelligenciára és a racionális tudásra.
:D xD :O :P ?
attól is függ szerintem, milyen szmájlikat. Én pl azt írom, hogy "szmájli" és kisbetûvel kezdem a mondatokat pl MSNen (meg itt is :D) de csak néhány féle szmásjlit használok, és csak azért, mert tényleg a hangulatomat/Érzéseimet szeretném kifejezni velük, nem pedig mert jól néz ki, vagy kedvem vagy odatenni vagy mert az menõ... Valóságban pedig teljesen értelmes, normális mondatokat tudok fogalmazni, és tudom, hogy nem "szmájli".
:D:P:) =);D(L)(8)(K)(@)('.')(U)
Szerintem ez nem igaz. Én is sok szmájlit használok, és nem tartom magam uninteligensnek. Bár ettõl még lehetek az... XP
Ez inkább komolytalanság, gyerekesség kérdése, hogy mennyi szmáyl-t használ.

Igaz hogy valakit akadályozhat a növésben a mandulája?

Azt hogy közvetett vagy közvetlenül nem tudom. Állítólag elveheti az ember étvágyát. Legalábbis a gyerekorvos ilyesmit mondott öcsémnek, azért nincs étvágya és nem eszik eleget, azért olyan kicsi. Ez kacsa vagy van valami valóságalapja? (nem azt mondta hogy mindenkinek, hanem van rá esély, de úgy hogy nincs begyulladva vagy ilyesmi..)

Legjobb válasz: Nekem a fiam eddig elég szépen nõtt, szóval õt nem akadályozta. De neki is ki kellett vetetni, mivel alvászavaros lett és félõ volt, hogy a nem elegendõ nyugodt alvás miatt egyéb idegrendszeri problémái, magatartászavara lehet, illetve nekünk is mondták, hogy "csodák" szoktak történni egy-egy mandulakivétel után. A gyereknek jobb lesz az étvágya és kezelhetõbb lesz.

Nekem a fiam eddig elég szépen nõtt, szóval õt nem akadályozta. De neki is ki kellett vetetni, mivel alvászavaros lett és félõ volt, hogy a nem elegendõ nyugodt alvás miatt egyéb idegrendszeri problémái, magatartászavara lehet, illetve nekünk is mondták, hogy "csodák" szoktak történni egy-egy mandulakivétel után. A gyereknek jobb lesz az étvágya és kezelhetõbb lesz.
A kérdező hozzászólása: Aha értem. Csak tudod ez a mûtét nem valami biztonságot. Annyi rosszat lehet errõl hallani.
A kérdező hozzászólása: Mármint tudom "rutinmûtét", de mégis elõfordulnak balesetek, akár halál, de lehet hogy a hangszál megsértése miatt örökre eltorzul a hangja, stb...

Tényleg igaz hogy valaki már 5-7 hetes terhesen is táppénzre mehet, ha nincs semmi problémája?

Egyik ismerõsöm egy éve csinált egy kft. Nem jött össze, de oda be van jelentve mintha dolgozna, és nem lehet onnan kijelenteni hiába nem jött össze semmi és fizetni se tud semmit. Most terhes lett és azt mondta táppénzre megy, és mivel most van "1 éves munkaviszonya" (kicsit több), mire szül 2 év lesz a táppénzzel együtt és akkor több gyest kap meg minden. Ez így tényleg megoldható?

Legjobb válasz: Meg. Én is táppénzen voltam az elejétõl. A fogadott dokim úgy tüntette fel minden leleten, h veszélyeztetett terhes vagyok. (nem voltam az)

Meg. Én is táppénzen voltam az elejétõl. A fogadott dokim úgy tüntette fel minden leleten, h veszélyeztetett terhes vagyok. (nem voltam az)
Így igaz, én is itthon vagyok, csak kb.2 hetet dolgoztam, míg mindennek utána jártam.Én kevesebbet kerestem volna terhesen, mint amúgy, ezért nekem így érte meg anyagilag, mert nem rontom le az éves átlagomat, amibõl majd a Gyedem számolják.Persze januártól már nem számít a keresetem a Gyedbe, úgyhogy lehet még visszamegyek nem tudom.12 hetes vagyok most.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Mi jövõre tervezünk babát, januártól miért nem számít bele?
Mert 2014.májusában fogok szülni, és akkor a tavalyi bérembõl számítják a Gyedem, azaz a 2013as évi bérembõl átlagot vesznek, és az lesz a Gyedem alapja, amit ezzel a pár hónappal lerontottam volna.
A kérdező hozzászólása: Ja értem, már megijedtem hogy mire mi odáig jutunk már nem fog beleszámítani :)
A szülést megelõzõ évi kereseted lesz a Gyed alapja.

Igaz, hogy valaki azért nem esik teherbe, mert nem megfelelő a leendő apa, és anya vércsoportja?

Most hallottam,hogy a vércsoport is befolyásolja a termékenyítést.Vannak összeférhetetlen vércsoportok,ebben az esetben nem lesz magzat.Igaz ez?

Legjobb válasz: utolsó vagyok.Nem az elsõ babát gátolhatja hanem a következõt,ha nem kapja meg az anti D-t az ember,mivel az anya szervezete az elsõ baba után kezd ellenanyagot termelni.

utolsó vagyok.Nem az elsõ babát gátolhatja hanem a következõt, ha nem kapja meg az anti D-t az ember, mivel az anya szervezete az elsõ baba után kezd ellenanyagot termelni.
Ez nem igaz. A harmadik válaszoló pedig arra gondol, hogy RH negatív anyának anti-D-t kell kapnia a szülés után, ha RH pozitív a kisbaba, mert különben az ellenanyag, amit termel, lehetetlenné teszi a következõ terhességet.
szia.RH - a vércsoprtom, apukának RH pozitív.Miután szültem injekciót kaptam és simán összejött utána a következõ baba is.
Nem igaz. Elviekben az én szüleim sem összeférhetõek és mégis itt vagyok. :-) 30/N
Én úgy tudom, csak az RH+ ill. RH- esetében igaz ez. De már erre is van gyógyszeres megoldás.
A kérdező hozzászólása: De akkor valóban létezik ez?És milyen vércsoportok esetében van így?
Utolsónak igaza van...:) Nálunk úgy van ez, hogy én 0-, apa 0+...Az elsõ gyermek 8 hónap próba után sikerült, kaptam anti-D-t..:) Aztán még jött 2 gyermek..:) Mind 3 gyermek 0+ lett..A termékenységet nem befolyásolja a vércsoport..Szerintem..(Jah?Szüleimnél detto ugyanez a helyzet áll fenn..:) És itt vagyok)
A 19:22-es válasszal egyébként mi a probléma? Ha az, hogy lemaradt a litánia, hogy a 2. terhesség létrejötténél jelent gondot, akkor elnézést... Nem tartottam szükségesnek a szószaporítást, arra gondolván, hogy ennyi információ alapján is be tudja "guglizni" az, akit érdekel... pl.: http://bertengo.com/12/terhesseg-komplikaciok-rh-osszeferhet..
Szia! Ismerõsömnél simán összejött a terhesség, évente esett teherbe a nõ! A baj az volt, hogy állandóan elvetélt! Ha jól tudom a 8. vetélésnél jöttek rá, hogy a baba ereiben apa vére folyik, és ezért löki ki anya szervezete elõbb vagy utóbb! De mivel erre rájöttek, és kezelve lett, így lett egy egészséges babájuk! :) Szóval nem teherbeesni nehéz, hanem a picit megtartani!
A kérdező hozzászólása: A google sajnos nem adott egyértelmû választ a sok információ közül!Elõször úgy próbáltam megkeresni.De köszi mindenkinek az infót!

Igaz, hogy valaki csak fénnyel táplálkozik?

Pár éve volt ilyen a tévében is. Van aki ezt elhiszi? Nekem olyan hihetetlen? Esetleg tapasztalat?

Legjobb válasz: még a növényeknek is szükségük van szén-dioxidra és vízre a fotoszintézis mellé, szóval a válaszom: TERMODINAMIKAI KÉPTELENSÉG!

még a növényeknek is szükségük van szén-dioxidra és vízre a fotoszintézis mellé, szóval a válaszom: TERMODINAMIKAI KÉPTELENSÉG!
Hidd el, vannak ilyen böszme emberek. Pár éve egy kisfiú lett áldozata a szülei hülyeségének, akik hittek benne.
Itt van a cikk az indiai jógiról, akit ellenörzött körülmények közt hetekig vizsgáltak egy katonai kórházban, és nem eszik semmit: http://index.hu/tudomany/2010/04/30/hetven_eve_nem_eszik_es_..
Volt egy ilyen kísérlet, pár éve, pontos adatokat nem tudok mondani, de egy indiai manuszt figyeltek pár hónapon keresztül. Az eredmény szerint nem evett, nem ivott, nem volt széklete és vizelete. Úgy gondolom képtelenség, messzirõl jött ember azt mond amit akar. Egyszerûen nem vagyok hajlandó ezt elhinni :) Cáfoljatok meg, sok sikert hozzá!
Odamegy az ablakhoz, kitátja a száját és tátog, ha besüt a nap. Figyelmeztetés ! A fényétkezés, nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást. A részletekröl kérdezze meg pszichiátriai kezelõorvosát és forumtársait.
Maximum a napelemes készülékek :) Az emberi szervezet EGYSZERÛEN NEM TUDJA TISZTÁN FÉNYENERGIÁBÓL ELÕÁLLÍTANI az élethez szükséges dolgokat.
Már miért lenne termodinamikai képtelenség? Az energiának meg van a forrása, ha ebbõl létre tudja hozni a megfelelõ anyagokat a szervezet, akkor mûködik.
Persze a napelem...
A kérdező hozzászólása: Én is azt nem értem, hogy végül is, ha egy nyomi kis virágot is csak leraksz, az sem marad meg, attól, hogy rásüt a nap, de hogy ezt valaki komolyan ki merje próbálni... Egy sima léböjt kúrán is rosszl lettem az ötödik napon, pedig nem vizet ittam, hogy rendes tápanyagban gazdag valódi zöldség és gyümölcs leveket, de hogy semmit.... Én azért kipróbálnám, hogy be rakom egy ilyen való világ villába tényleg kaja nélkül azt aki hirdeti, hogy nem eszik semmit és nézném éjjel nappal hetekig..
A kérdező hozzászólása: Mondjuk, ha tényleg a leghosszabb éhezés 74 nap volt, akkor én egy ilyen 90 napot tûznék ki annak, aki állítja, hogy nem eszik SOHA. Ezek a jógik érdekesek, ezek csinálnak olyat, hogy teszthalottak, ha úgy akarják meg ilyesmi nem? Mert azt elhiszem, hogy kitolja azt a hosszt, hogy amíg nem képes enni, elvégre a gyöngyhalászok ezt csinálják a levegõvétellel, de azt, hogy életében soha semmit, mert abszolút nincs rá szükség, abba belefájdul a fejem, ha elképzelem, hogy lehet..
Az ember sok mindenre képes a tudatával, meggyógyíthatja a testet (placebo hatás), de még a víz kristályszerkezetét is képes módosítani. http://www.youtube.com/watch?v=aBuGpJsXJuQ&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=IkSj3rhpvzE&feature=related Ezek alapján egy Indiai jógi, aki szinte egész életében csak a meditációnak, lelki gyakorlatoknak, tudatának erõsítésének élt ki tudja mire képes.
fénnyel? ja! reflektorfényben.
Csak azért mert a ti korlátolt elmétek képtelen ezt felfogni attól még létezik. Komolyan úgy beszéltek itt mintha minden törvényszerûségét, folyamatát ismernétek minden létezõ dolognak, holott legtöbben még a saját mûködésetekrõl sem tudtok semmit. Csak a belétek nevelt, kondícionált világlátásotokat fröcsögitek. Szánalmas... Az indiai jógiról: a tudósok 12 napig vizsgálták és mérési eredményekkel alátámasztották azt hogy nem evett és ivott semmit az ott tartózkodása alatt. Jobb híján - mivel fingjuk sem volt hogy lehet ez - a vérét vizsgálták, amiben szintén nem találtak semmi különlegeset. Szóval EZ MÁR BE VAN BIZONYÍTVA! Ne fontos hogy elhiszed-e vagy sem, ez megtörtént és bizonyított!!!
Persze, most is be van kapcsolva az asztali lámpám és annak a fényét harapom. Tök nehéz megrágni.

Létezik, hogy valakinek sosem jön el az igazi?

Még szenvedélyes vagy nagy h?fokú szerelmet nem éreztem senki iránt sem, s nem ragaszkodott hozzám egy fiú sem igazából. Igaz, hogy még "csak" 23 éves vagyok, de sosem éreztem 1 fiúnál sem, hogy passzolna hozzám, pedig sok fiúval ismerkedek. Eddig 1 barátom volt negyed évig, tudtam, hogy nem fog sokáig tartani a kapcsolatom, mert más világ volt. Már az összes barátn?mnek van barátja. Írjatok, kíváncsi vagyok a véleményetekre! köszi!

Legjobb válasz: En sokszor ereztem langocskakat de igazabol 25 evesen lettem igazan szerelmes. Nekem is eleg rossz volt, hogy mindenkinek van valakije en meg arulom a petrezselymet. Igaz ugyan, hogy a nagy szerelem nem ugy alakult ahogy szerettem volna de 5 evre ra, megtalaltam az Igazit. Egy 10-essel vagyok nalad idosebb...az eddigi tapasztalataim szerint nem jo, ha kizarolag szerelembol hazasodunk. A szerelem elmulik es egyeb kozhelyek de nagyon igaz. HA hosszutavu tarsat keresunk akkor nagyon fontos, hogy az ertekeink, erdeklodesi korunk, hatterunk hasonlok legyenek...es jobban fog mukodni, mint egy kb. 2-3 evig langolo, perzselo szerelem amibe aztan ha nem ugy sikerul meg jol bele is halunk egy kicsiket.... En hiszek abban, hogy mindenkinek eljon az, akivel pont osszepasszol csak szem kell hozza, hogy eszrevegyuk es ez a nehezebb. Kitartas! Ha valaki, hat en tudom milyen xar egyedul sokaig!

En sokszor ereztem langocskakat de igazabol 25 evesen lettem igazan szerelmes. Nekem is eleg rossz volt, hogy mindenkinek van valakije en meg arulom a petrezselymet. Igaz ugyan, hogy a nagy szerelem nem ugy alakult ahogy szerettem volna de 5 evre ra, megtalaltam az Igazit. Egy 10-essel vagyok nalad idosebb...az eddigi tapasztalataim szerint nem jo, ha kizarolag szerelembol hazasodunk. A szerelem elmulik es egyeb kozhelyek de nagyon igaz. HA hosszutavu tarsat keresunk akkor nagyon fontos, hogy az ertekeink, erdeklodesi korunk, hatterunk hasonlok legyenek...es jobban fog mukodni, mint egy kb. 2-3 evig langolo, perzselo szerelem amibe aztan ha nem ugy sikerul meg jol bele is halunk egy kicsiket.... En hiszek abban, hogy mindenkinek eljon az, akivel pont osszepasszol csak szem kell hozza, hogy eszrevegyuk es ez a nehezebb. Kitartas! Ha valaki, hat en tudom milyen xar egyedul sokaig!
Én az a fajta lány vagyok, aki sosem volt egyedül, de senkiben sem találta meg azt, amit igazán keresett volna.Mindig valami baj volt, és ha éreztem, h valami nincs meg a pasiban, akkor már hagytam is a francba.Aztán egyszer csak kaptam egy mailt egy fiútól, h tanítsam meg íjászkodni.Ezzel megismertem azt a férfit, aki nélkül nem tudnék élni.Nem csak azért mert szeretem, hanem mert megvan benne mindaz, amit egy férfiban kerestem. Látod, én is rengeteg pasit ismertem, d eegy ekkora fatális véletlen kellett, h megismerjem azt, akit kerestem.Bevallása szerint én meg egy olyan nõ vagyok, amilyet õ keresett, de nem talált sehol. Csak várj és járj nyitott szemmel, hidd el el fog jönni.(Anya 28 évesen ismerte meg a jelenlegi férjét, és úgy látszik együtt is fonak megöregedni.)
Szia! Én 24 évesen találtam meg az igazit. Azóta is együtt vagyunk. Ne aggódj nincs korhoz kötve a szerelem eljövetele. Van még idõd, nem vagy lekésve semmirõl. Az elsõ kapcsolatom 20 évesen volt, és össze vissza 4 pasim volt. Ezzel 3-mal volt szexuális kapcsolatom. Nem mindenki pasifaló, és a kevés késõn jött szerelem a legjobb mert már érett vagy. Én 26 éves vagyok, párom 34 és azt mondta 2 évvel ezelõtt hogy most tanult meg szeretni. Láthatod nem siettem el én sem. Kitartás!
Nekem eljött az igazi, de sajnos nem lehet az enyém, a barátságunk súlya elnyomja a szerelmünk ángját, pedig mindketten szeretjük egymást, de nem szeretnénk ha a kapcsolat megromlana akkor a barátságunk is oda legyen, pedig én tisztán érzem, hogy nekem õ az igazi... de hát ilyen az élet, nem kaphatunk meg mindig mindent...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!