Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy véletlenül (12 db)

Nem igazán.
Facebook bölcsességek szerint igaz.
Én nõ vagyok, és alátámasztom azt a tényt, mely szerint mindig a nõ választ.Eléri, hogy vadásznak érezd magad, miközben õ vesz rá, hogy megtedd a megfelelõ lépéseket felé.Nem egy Coelho-idézet ez, de attól még szerintem igaz.
3-mas vélenyét oszom
Én még soha nem szemeltem ki senkit. Jöttek maguktól.
Ó, hát én elhiszem, hogy vannak ilyen nagy játszmás nõk, de azért nem mki ilyen, én sem. az isten õrizzen amúgy az olyanoktól minden pasit, akik ennyire irányítani akarnak mindent.
Nem igaz.Ha kimosod, akkor csak rosszabbat teszel mert a vízzel bentebb segíted õket.
Egy frászt igaz. A spermiumok gyorsabban mozognak, mint azt gondolnád. Hiába mosod, öblíted, ami elindult, annál nincs nagyon visszaút. A víz meg talán csak beljebb segíti...
A kimosás abszolut hülyeség, a pasik szokták bevetni ezt a trükköt, hogy elkerüljék az óvszert-érthetõ is, csak az nem hogy a nõk ezt miért eszik meg? Ha már baj van, csak a 72 órás marad... És én is a gyógyszert javaslom, az a legbiztosabb védekezés..
Mire kimosod, már régen megtermékenyültél! Miért nem védekeztek?Vagy kiszakadt az óvszer? Akkor használj fogamzásgátlót!Az a legbiztosabb!!
Az egyik ismerõsöm, aki orvosin tanul, elmagyarázta azt nekem, hogy nem teljesen igaz, hogy az elõváladékban lehet életképes sperma! Jó abban, amelyik az orgazmus elõtt pár másodperccel jön, abban lehet, de elõtte nem! MIndegy! A másik, hogy szintén egy ismerõsöm mesélte, hogy történt egy baleset a barátnõje és közte szex közben és a csaj nem volt hajlandó eseményutánit bevenni, mert hogy az szerinte káros meg ilyesmi és milyen rosszil van tõle blabla és inkább ilyen kimosóvalamit vettek a gyógyszertárba! Az az igazság, hogy én ezen fel voltam háborodva, mert hogy miért nem gondolt bele a csaj, hogy mire felöltözik, meg összeszedik magukat és elmennek venni ilyet, azztán még haza, meg felhasználják, simán eljut a sperma a célba.... Szerintem a 72 órás tabi a legjobb megoldás ilyenbalesetek során! Vagy ugye a fogamzásgátló a megelõzés érdekében... Amúgy velem is történt ilyen baleset és én azonnal mentzem feliratni tabit, holott mondt exem ezt a kimosásos módszert, de ha logikusan belegondol az ember, jó nagy badarság...
Nem túlzottam igaz.Gyors kis fickók azok.Mire te elész a zuhanyig õk már védett helyen is lehetnek.Vagyis elég egynek védett helyen lennibelõle is lehet baba.
már a férfi elõváladéka is tartalmaz minimális spermát tehát attól is teherbe lehet esni.ha meg már benned van elkezdhetsz imádkozni!
nem eshetsz teherbe, de ez függ attól, hogy mikor van peteérésed ha elõtt és utána történt akkor nincs baj... de nem árt ha van egy esemény utáni tabletta a tarsolyolyában mindenkinek. aki pánikol és a félelmét állandóan a problémán tartja azaz energiával tölti fel, meg fogja élni a félelmét!!
szia.Nekem az anyukám mondta hogy nagyon nagyon piciket ecetet ha beleteszel a vizbe az nem árt és elõli a spermákat..Én még sosem alkalmaztam és nem is fogom nem nagyon hiszek benne.Szerintem sokkal logikusabb amit az elõttem szólók mondanak.Amit ne csinálj ilyen balesetek után hogy ne feküdj egy kis idõre sem hasra sokkal gyorsabban tudnak eljutni a célhoz a spermák .legalábbis én így tudom:)
Enyhén ecetes vízzel lehet mosni. Nem gyorsan kell, inkább lassan. Van erre való pumpa, hosszú csõvel a végén. Nem a legjobb módszer... alig hat valamit. Inkább elõtte gondoljatok rá: sokféle HATÁSOS módszer van már.

Az igaz, hogy az utrogestan hüvelykúp és az orál kapszula között semmi különbség nincs. Mert eddig hüvelyit használtam de most véletlenül orált írtak fel. És több helyen olvastam, hogy a kettő egy és ugyanaz! Vélemények?

Legjobb válasz: Az alakja mindkettõnek ugyanaz, kis fehér golyócska ami hüvelykapszulaként és orális szedésre is felírnak. A hüvelykapszula helyi hatású, jobban érvényesül, az orálnál pedig a mellékhatások erõsebbek, mint pld. álmosság (kinél mi). Mindkettõ progeszteron tartalma és annak hatására a szervezeted reagál a hõ valamilyen szintû emelkedésével, de elõfordulhat esti gyakori pisilési inger, pisilés. Ez utóbbi inkább az emelkedõ progeszteron szintnek köszönhetõ.

Az alakja mindkettõnek ugyanaz, kis fehér golyócska ami hüvelykapszulaként és orális szedésre is felírnak. A hüvelykapszula helyi hatású, jobban érvényesül, az orálnál pedig a mellékhatások erõsebbek, mint pld. álmosság (kinél mi). Mindkettõ progeszteron tartalma és annak hatására a szervezeted reagál a hõ valamilyen szintû emelkedésével, de elõfordulhat esti gyakori pisilési inger, pisilés. Ez utóbbi inkább az emelkedõ progeszteron szintnek köszönhetõ.
A dokim szerint teljesen ugyanaz. Márpedig õ a lombik program vezetõje...
A kérdező hozzászólása: Használhatom az orált nyugodtan hüvelybe?
Szerintem ne! Gondolom nem ugyanaz a vivõanyag. Ha már az van, edd meg, a hatóanyagtartalma ugyanaz.
Én visszamennék, és kérnék hüvelyit. Nekem si elõször oralt írtak, 6 hetes voltam, barnáztam, de nem segített. A hüvelyi pedig, ugyanakkora adagban 1 nap alatt elmúlasztotta a barnázást! A hüvelyi helyileg szívódik fel, nem megy keresztül a májon, és így sokkal hatékonyabb.

Igaz, ha véletlenül belémkerül a sperma és megtermékenyülök, akkor már másnap rosszul érzem magam, étvágytalan vagyok, és hányingerem van? Vagy lehet az első jel, hogy kimarad a menzeszem?

4 napja késik a menstruációm,de a hasam fáj. Lehetséges hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseríteni, de az egyik bnõmnek is hasonló jellegû tûnetei voltak , és végül tleg terhes lett:S Bár sokszor mondják, h másnap még nincsen semmiféle jel, amibõl megtudhatnád, h baj van-e..Hát, azért hallani ilyen rögtön köv. nap bekövetkezõ rosszullétekrõl.Mikor történt a dolog?Sürgõsségit(72 órás tabit) már nem tudsz bevenni?

Nem akarlak elkeseríteni, de az egyik bnõmnek is hasonló jellegû tûnetei voltak , és végül tleg terhes lett:S Bár sokszor mondják, h másnap még nincsen semmiféle jel, amibõl megtudhatnád, h baj van-e..Hát, azért hallani ilyen rögtön köv. nap bekövetkezõ rosszullétekrõl.Mikor történt a dolog?Sürgõsségit(72 órás tabit) már nem tudsz bevenni?
elöször is véletlenül nem kerül beléd a sperma. az akkor kerül beléd ha a partnered legalább belédhatolt. ha nem hatolt beléd nem kerülhetett beléd. (de ha csak ugymond betette de nem élvezett el is belédkerülhetett a sperma) a megtermékenyülés másnapján még nincsenek jelek. a beágyazódás a megtermékenyülés után egy héttel történik meg innentöl lehetnek jelek. a menstruáció elmaradás ésa menstruáció körüli rosszullét, hányinger viszont lehet jel. csinálj egy tesztet aminek már ki kell mutania hogy terhes vagy vagy nem. nekem tiniként sokszor késett mert rettegtem hogy terhes vagyok, mikor csináltam egy tesztet ami negatív lett természetesen (mert mindig védekeztünk, de egy tini mindig retteg hogy terhes lehet) másnapra megjött.
szia! mint fiú mondom a sorrendet... ha ez az elsõ hónap kihagyása - csúszása a menszeszednek akkor ez lehet a stressztõl idegeskedéstõl, ha nem jön meg 1-2 héten belül akkor menj nõgyógyszhoz kérj beutalót hasi ultra hangra ha terhesvagy akkor döntsd el szeretnéd vagy sem, ha nem akarod a 4-edik hónapig csak embrió ami a hasadban van, legálisan elvetheted...
Másnap még ilyen nincs. Ugyanis kb. 72 óra kell, mire beágyazódik, szóval másnap még nincsenek terhességi tünetek, az amúgy a terhesség elsõ három hónapjában szokott jelentkezni, és nem is mindenkinek. Ha nem jön meg, az utalhat terhességre, ha késik a menzesz, akkor csinálj tesztet és menj orvoshoz.
Csak az 5 nap míg a megtermékenyült petesejt lejut a méhedbe, elõtte még a sperma fel kell hogy jusson a petevezetékbe, és persze össze kell olvadjon a két sejt. Szóval az aktus után vagy egy hétig nem hiszem hogy rosszul lennél. Ellenben nekem az ilyen baleset után ugyanezek a tüneteim voltak, beleértve a késést is (az idegeskedés okozhatja az összes tünetedet)... Ha már elég rég volt az adott aktus, akkor csinálj tesztet. Ha nem, nyugodj meg szépen, és sportolj, szexelj (sok nõnek bejön hezitáló havira).

Ismeri valaki ezt a ballagási verset? Pár sor az egész, valami ilyesmi van benne, hogy "emlékszem az ablakra, ami véletlenül betört. Igaz, valahogy odatévedt a papucsom, vagy tornacipõm is. " Nagyon vicces vers.

Legjobb válasz:
Nem ez? Keszthelyi Mangó Gabriella Az utolsó szó jogán Ballagóként most elismerem az ablaktörésben benne volt a kezem azaz csupán a tornacsukám ami repülni vágyott a szendvicsem után. És ezennel most elvállalom s az igazgatóit leülni már nem fogom hogy az órákon nem véletlen volt mikor a kakaó a padban kifolyt. És átadom most e vaskos kötetet ami tartalmazza az összes jó jegyet az összes jó jegyet szerzõ puskahadat megírása higgyék el nem volt kis feladat. S most az utolsó szó jogán Tisztelt Tanári Szék Kérem, hogy mentsék fel az elmenõk bûnös de szomorú lelkét! :)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nem ez? Keszthelyi Mangó Gabriella Az utolsó szó jogán Ballagóként most elismerem az ablaktörésben benne volt a kezem azaz csupán a tornacsukám ami repülni vágyott a szendvicsem után. És ezennel most elvállalom s az igazgatóit leülni már nem fogom hogy az órákon nem véletlen volt mikor a kakaó a padban kifolyt. És átadom most e vaskos kötetet ami tartalmazza az összes jó jegyet az összes jó jegyet szerzõ puskahadat megírása higgyék el nem volt kis feladat. S most az utolsó szó jogán Tisztelt Tanári Szék Kérem, hogy mentsék fel az elmenõk bûnös de szomorú lelkét! :)
A kérdező hozzászólása: Jaj, de jó, köszönöm szépen. Ez az.

Adott egy párkapcsolat, a nő véletlenül teherbe esik. Nem igazán akarja a gyereket, nincs erre felkészülve, de a férfi azt mondja, hogy ha el meri vetetni, akkor vége a kapcsolatnak. Ki hogyan döntene a nő helyében?

A férfinak joga van ezt mondani,vagy ez normális?30-on felül van mindkét fél.

Legjobb válasz: hát, itt megértem mindkét felet... ez tipikusan az a probléma, amit elõre meg kellett volna beszélni, hogy mi lesz, ha becsúszik a terhesség :( nem tudom, hogy döntenék, ha nagyon nem érzem késznek magam rá, akkor elvetetném akkor is, ha elhagynak miatta. de ha meg tud gyõzni a férfi, akkor hagynám, hogy meggyõzzön. és tökmindegy, hogy 30-on felül, van, aki 38 évesen lett saját bevallása szerint is érett a gyerekre, és most 3 gyerekes boldog anyuka, de ha korábban csúszik be, akkor lehet, hogy pocsék anya lett volna.

hát, itt megértem mindkét felet... ez tipikusan az a probléma, amit elõre meg kellett volna beszélni, hogy mi lesz, ha becsúszik a terhesség :( nem tudom, hogy döntenék, ha nagyon nem érzem késznek magam rá, akkor elvetetném akkor is, ha elhagynak miatta. de ha meg tud gyõzni a férfi, akkor hagynám, hogy meggyõzzön. és tökmindegy, hogy 30-on felül, van, aki 38 évesen lett saját bevallása szerint is érett a gyerekre, és most 3 gyerekes boldog anyuka, de ha korábban csúszik be, akkor lehet, hogy pocsék anya lett volna.
Mi lesz azzal a szegény gyerekkel ha apuka be sokkal az üvöltõ csecsemõtõl és lelép (gyakori eset) az anya nem is akarta biztos hogy majd szeretetben fogja nevelni vagy csak kolonc lesz a nyakán (sajna nem példátlan) Ha apa nem lép le csak hozzá se ér a gyerekhez mert azért akarta hogy a nõ ne hagya el (gyakori) ki fogja szeretni azt a gyereket ki fog vele bajlódni, ki nevelni Kényszerbõl szülni nem szabad.
A nõ sosem akart gyereket, vagy még nem szeretett volna, mert vagy nem állnak úgy, vagy nem érzi magát késznek, esetleg mert a kapcsolatuk nincs még azon a szinten? Egyébként akárhogy is, a férfitõl nem szép dolog a zsarolás. Ezt közösen kellene átbeszélni, észérvekkel talán tudna hatni a párjára, de az ilyen fenyegetés... Hát én már csak azért sem tartanám meg, mert olyan férfinek nem akarok szülni, aki így akar rávenni dolgokra.
Elvetetném.
Én elvetetném, aztán elhagynám. Nyilvánvaló, hogy a nõ nincs felkészülve az anyaságra, mire meg fel lenne, butaság lenne szülni. Szegény férfinek még lenne késõbb lehetõsége egy fiatalabb csajjal.
Ha már felmerül a kérdés, hogy dönteni kell, akkor ez a kapcsolat valószínûleg nem elég erõs. A férfi akarja a gyereket, a nõ nem. El kell vetetni, és a kapcsolatot meg kell szüntetni.
A férfi vegye szépen feleségül a nõt, és minden meg van oldva.
Én megszülném, aztán szakítanék. Ha annyira akar egy gyereket, nevelje fel egyedül.
ha 30 felett nincs felkészülve akkor feleslegesen rabolja a férfi idejét, aki gyereket akar 20 éves lenne, azt mondom oké...de 30 felett?
a nõ kizárólagos joga a választás, ám elég liba ha nem tartja meg
Ez patthelyzet. A férfi apaságra vágyik, bunkóság megvonni ezt tõle. A nõ nincs felkészülve az anyaságra, bunkóság rákényszeríteni. A kapcsolat alapjaiban van hiba. Mindkét fél más irányba néz, más irányba tart. Egy jó párkapcsolathoz közös célok kellenek. Baba ide vagy oda, a probléma az õ létrejötte elõtt is fennállt. Egymás idejét rabolják csak. Ha ezt nem tudják megoldani, nem tudnak kompromisszumot kötni, hogy mindkét félnek jó legyen, akkor bukta.
Nem tartanam meg. Ha mar kezdettöl fogva nem akarta az egyik, mi ertelme csaladot alapitani? Az meg, hogy mi lesz a gyerekkel, ha az edesanyja nem is akarja igazan... Mar magzat kortol serül a lelke. Merthogy erzik ezt mar olyankor is. A kapcsolatot vagy uj alapokra kell helyezni, ahol közös döntesek vannak egyoldalu utasitgatasok helyett, vagy abba kell hagyni, a gyereket meg elvetetni. Volt olyan ismerösöm is, ahol a ferj mondta ugyanezt a felesegenek, es megtartottak a gyereket, semmi gond nem volt utana. Lehet, hogy a nöböl itt is kivaltja a gyerek születese az anyai ösztönöket, de nem tuti. Lutrira meg gyereket vallalni eleg ketseges megoldas. Amugy se a ferfinak, se a nönek nincs joga a parjara rakenyszeriteni a gyereket, ha az nem akarja. Akarmennyi idösek is.
Ismerek egy olyan párt, ahol a feleség teljesen bepánikolt, amikor kiderült, hogy jön a repeta, vagyis a második, és komolyan el akarta vetetni. Erre a férj bedobta, hogy akkor õ bizony elválik. Azóta 2, 5 éves a kislány, és anyu kedvence, mert szakasztott ugyanúgy néz ki mint õ. De nem rajta múlt, hogy megtartották, és a "becsúszás" pedig pláne nem. Ja, amúgy azóta is imádják egymásta anyu és apu. Az én esetemben nem lenne olyan, hogy nem vagyok felkészülve. Nem mondhatom azt, hogy a szexre kész vagyok, de egy véletlen gyerekre nem...
pont ma jön ki az új manga...és még elég messze van a végétõl...még van egy elég erõs ellenség...szóval ezt még sokáig húzhatják...
Én úgy tudom, hogy a mangát még idén lezárják és az animét is végigviszik, szóval tippre jövõ év vége felé lehet a finálé.
Nincs messze a vége. Már többször mondták, h ezév végén vagy a következõ elején véget ér. Am nem "tugyjka", hanem "tudja". Az meg, h a Shippuuden után még lesz vmi, olyan fanok szüleménye, akik létrehozták a Dragon Ball AF-ot, tehát nem, nem lesz ilyen (legalábbis a mangaka nem jelentette be)
A mangát figyelembe véve és a fillér mániát az animekésztõk részérõl 460 rész minimum. Most a 368-dik rész jön majd ki. Szóval van még.
ha csak az animét nézed és nem olvasod a mangát akkor spoiler jön 1. már nagyon a végénél tartunk a sztorinak. de ha nem a nagy háború után választják rögtön hokagévá hanem vmikor utána, akkor (teljesen elrontják a történetet)húzhatják még, meg ha az ellenségnek még elképesztõkk erõt adnak akkor is de az is borzalmas lenne hisz már most isteni erõt birtokol és teljesen irreális lesz az egész (már alapból elrontották a naruto-t a végére nem kellene ennél jobban) 2.ha a manga hamarosan abbamarad akkor nem lesz az animébõl se új széria, ha meg folytatni akarja a mangaka az után is hogy naruto hokage lesz, vagy kikényszerítik belõle az elszakadni képtelen rajongók úgy elrontják majd mint a bleach-t (az is szépen le lett volna árva. kicsit talán szomorúan de jól. most meg hogy folytatták béna aaz egész) bár én nem mézek dragon ball-t de azt tudom hogy ott is kikényszerítették a mangakából a folytatást.
Állítólag a mangát idén fejezik be. Az anime meg levan maradva a magától+ néha nem jelennek meg részek, mert azt mondták hogy filler már nem lesz

Olvastam véletlenül statisztikát, hogy ázsia egyes országaiban (Dél-Korea, Japán) 9 egész valamennyi az átlag péniszméret. Szóval ha én oda mennék nyaralni, akkor a magam 18 cm-jével egy igazi csõdör lehetnék?

9,16 ?? vagy valami ilyesmit láttam. Ez nyilván nagyon elkeserítõ az ázsiai nõk számára. Biztosan nagyon vágynak már a kielégülésre. Namost ez azt jelenti, ha egy magamfajta odamegy és nemcsak péniszméretre, de egyéb más adottságokban is teljesen korrekt, akkor ott a legjobb nõk szemében is egy igazi férfiideál álompasi leszek?

Legjobb válasz: Az ázsiai nõknek ez a normális és a kielégítõ. A tiedet látva fejvesztve rohannának haza.

Az ázsiai nõknek ez a normális és a kielégítõ. A tiedet látva fejvesztve rohannának haza.
A 8. nak nagyon igaza van.
kérdezõ, te mentálisan sérült vagy..? a kielégülésnek semmi köze a péniszmérethez
Ez elég kevésnek tûnik, én 12-re emlékszem, hogy annyi az ázsiai rassz átlaga. Amúgy meg menj el Afrikába, és ugyanezzel a logikával mindenki kiröhögi a 18 centis "bébip*csöd"! Visszatérve Ázsiára, nem igaz feltétlenül, hogy te leszel az álompasi, mert a japán stb. kultúrában egészen más értékek vannak, mint az "elkorcsosult" Nyugaton.
Jól van, látom te is a méreten lovagolsz.. És biztos milyen rossz azoknak a nõknek.. Menjél mentsd meg õket.
Hát hajrá..
Ez még eddig senki másnak nem jutott eszébe csak neked.... bravó...se
Veletlenul... Ez olyan edes:D
Ahogy az európai p*nci sikítva rohanna a 35 centis n**gger pélótól, úgy menekülnek az ázsiaiak is a te 15centid elõl. Szóval ne sok sikerélményre számíts!
Ezen én is gondolkodtam xD Egyetem után kimegyek és mindenkit megk*rok :D
A kérdező hozzászólása: 18 centi a p*csöm nem 15, de nyitott vagyok arra, hogy itt biztos sokan jobban ismerik az anatómiámat mint én magam ;) Nemtom, én még mindig azt vallom, hogy ázsiában sincs az a papi fegyelem mint amit a filmekbe látni, fõleg az említett országokban ami maga a "nyugat" életszínvonal, ott is sok lehet a ribi, akik a magas, jóképû, nagyfarkú európaira buknak... de majd meglátom, remélem :)

Azon aggódok, hogy a mi házunk véletlenül világvége biztossá lett építve, és körülöttünk már kihalt mindenki. Igaz lehet ez?

Legjobb válasz: Igen, mert a szüleid reptoidok, és megakartak védeni téged mindenki mást pedig elpusztítani:D

Igen, mert a szüleid reptoidok, és megakartak védeni téged mindenki mást pedig elpusztítani:D
Igen minden kihalt...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!