Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy után csak (73 db)

Igaz az, hogy a fiúk egy hosszú kapcsolat után csak "felejtőt" keresnek?

Tehát hogy nem szabad túl komolyan venni egy olyan srácot, akinek nemrég ért véget egy több éves kapcsolata, mert ő sem vesz túl komolyan. Csak valami átvezetés kell a hosszú kapcsolat után egy másikba. Igaz ez?

Legjobb válasz: ha egy férfi évekig élt kapcsolatban egy nõvel, akkor valamilyen szinten tényleg az új kapcsolattól várja a búfelejtést, de nem mindegy milyen szinten. volt olyan barátom, akirõl hónapok múlva derült ki hogy még mindig az elõttem lévõ kapcsolatát siratja, és csak pótléknak kellettem neki, mert egyedül képtelen volt feldolgozni hogy már egy éve kidobta a csaj, akivel 2 évig voltak együtt. nekem minden lehetséges alkalommal szidta, hogy milyen szemét ku.rva (tényleg gusztustalanul elbánt vele), de a hátam mögött írogatott neki, õrizgette a közös emlékeket, mindig tudta az épp aktuális telefonszámát, nézegette facebookon, stb. A kaput végül az tette be, amikor kerek perec követelte, hogy csináltassak olyan hajat mint az exnek volt. :D Itt lett elegem, miután szakítottunk persze sírt hogy az elején tényleg csak pótlék voltam de utána engem szeretett meg, de ezt a hülyeséget épeszû nõ ilyen viselkedés után leszarja ahogy van, úgyhogy ott el is váltak útjaink. a lényeg az hogy mindenkinek van elõélete és múltja, és nyilván egy hosszú kapcsolatot vagy nagy szerelmet nehéz elfelejteni, de akkor már ha úgy döntök hogy megpróbálom, megadom azt a tiszteletet a másiknak hogy nem túráztatom magamat a volt csajon/pasin, hanem ha bánt is, nem mutatom ki és nem utalgatok rá hogy milyen szintet kell megugrania az új páromnak.

ha egy férfi évekig élt kapcsolatban egy nõvel, akkor valamilyen szinten tényleg az új kapcsolattól várja a búfelejtést, de nem mindegy milyen szinten. volt olyan barátom, akirõl hónapok múlva derült ki hogy még mindig az elõttem lévõ kapcsolatát siratja, és csak pótléknak kellettem neki, mert egyedül képtelen volt feldolgozni hogy már egy éve kidobta a csaj, akivel 2 évig voltak együtt. nekem minden lehetséges alkalommal szidta, hogy milyen szemét ku.rva (tényleg gusztustalanul elbánt vele), de a hátam mögött írogatott neki, õrizgette a közös emlékeket, mindig tudta az épp aktuális telefonszámát, nézegette facebookon, stb. A kaput végül az tette be, amikor kerek perec követelte, hogy csináltassak olyan hajat mint az exnek volt. :D Itt lett elegem, miután szakítottunk persze sírt hogy az elején tényleg csak pótlék voltam de utána engem szeretett meg, de ezt a hülyeséget épeszû nõ ilyen viselkedés után leszarja ahogy van, úgyhogy ott el is váltak útjaink. a lényeg az hogy mindenkinek van elõélete és múltja, és nyilván egy hosszú kapcsolatot vagy nagy szerelmet nehéz elfelejteni, de akkor már ha úgy döntök hogy megpróbálom, megadom azt a tiszteletet a másiknak hogy nem túráztatom magamat a volt csajon/pasin, hanem ha bánt is, nem mutatom ki és nem utalgatok rá hogy milyen szintet kell megugrania az új páromnak.
Van benne valami...
van ilyen. változó.
Nem szükségszerûen, de gyakran megesik.
Embere válogatja. Mi az a "nemrég végetért"? Mennyire lelkis? Mióta ismeri az "új" lányt? Számtalan dolog közrejátszhat. Mióta húzták a szakítást? Miért ért véget?
Igaz lenne, de ott az a "csak" szó, igy nem adhatok igazat. Van ilyen, de egy rövidnek tervezett "felejtõ"-bõl is kialakulhat bármi.
Ez változó. Találkoztam már olyan sráccal akinek egy 3éves kapcsolata után nyomta nekem a szépszöveget, majd 2hét után megcsalt majd kidobott. Egy másik sráccal viszont másfél évig voltam együtt, miután szakitottam vele fél évig nemvolt senkije egyáltalán, majd összejött egy csajjal akivel 2-3 éve már együtt vannak.
Úgy bírom ezeket az általánosító kérdéseket.
igaz

Három honapos a kisfiam, egy orát szopizik és rengeteg jön vissza evés után. Igaz, hogy csak a fölösleg jön vissza?

Legjobb válasz: Milyen idõszakoknként eszik ennyit? Mert lehet h sûrûn eszik és nem is éhes igazán, hanem csak pl. megnyugtatásból kell neki a cici.

Milyen idõszakoknként eszik ennyit? Mert lehet h sûrûn eszik és nem is éhes igazán, hanem csak pl. megnyugtatásból kell neki a cici.
Az én kisfiam rengeteg levegõt nyelt, akármeddig büfiztettem, azért nem biztos, hogy a levegõ akkor jön (tejcivel együtt), amikor mi akarjuk.
szerintem igaz, (ezt onnan tudod, hogy hízik rendesen), viszont megpróbálhatnád evés közben többször büfiztetni, mert sokszor a bent maradó levegõ a ludas a nagy bukásokban!
A kérdező hozzászólása: 4 oránkét eszik és közbe büfiztetem.

Azt hallottam, hogy akinek a szeme rossz (4 dioptria felett), nem szülhet természetes úton, csak császárral. Az én szemem, 5 és 5, 5 dioptriás. Igaz ez?

Legjobb válasz: Ilyen esetben el kell menni a szemészetre és az orvos véleménye a döntõ. Én úgy tudom, hogy nem feltétlen csak a dioptria nagysága a döntõ, hanem a szembetegség jellege. Vannak olyan szembetegségek amire a szemnyomás fokozódása veszélyes lehet. Akinek valamilyen retina sérülése volt korábban biztos, hogy nem engedélyezik a természetes szülést dioptriától függetlenül. Ha a szemfenék jó állapotban van akkor 4-5 dioptria esetén is lehet természetes úton szülni.

Ilyen esetben el kell menni a szemészetre és az orvos véleménye a döntõ. Én úgy tudom, hogy nem feltétlen csak a dioptria nagysága a döntõ, hanem a szembetegség jellege. Vannak olyan szembetegségek amire a szemnyomás fokozódása veszélyes lehet. Akinek valamilyen retina sérülése volt korábban biztos, hogy nem engedélyezik a természetes szülést dioptriától függetlenül. Ha a szemfenék jó állapotban van akkor 4-5 dioptria esetén is lehet természetes úton szülni.
Nekem -6.5 ös a szemem, elmentem szemészhez, és nem ellenezte a hüvelyi szülést, mert a szemfenék és a retina rendben volt.Elmondta, hogy szülés utáni napokban figyelni kell, hogy nem szúr e szemem, nem látok e homályosan, mert ha igen, azonnal szemészhez kell menni.Kontaktlencsében szültem, semmi gond nem volt.
szia! az én szemem -5-ös és hüvelyi úton szültem (kontaktlencsével) nekem a nõgyógyász mondta, hogy lehet így.
-7, 5 dioptriás szemmel én is hüvelyi úton szültem Minden rendben volt, pedig egy 4100 g-os babát kellett kinyomnom. A szemész szakvéleménye a döntõ.
Én is úgy halottam.
A barátnõm is császárral szült, 4en felül volt a dioptriája. a szakvélemény a lényeg a szemdokitól. az mit mond.
Én úgy tudom, hogy ennek ellenére bizonyos esetekben lehet hüvelyi úton szülni, ha az orvos jóvágyja. Egyébként a császár is természetes szülés, csak nem vaginális. Császáros anyuka.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ. Legközelebb mindenféleképpen megbeszélem az orvosommal.

Az igaz hogy a mensi után 1-2 évig nő csak az ember?

ez igaz?:) remélem hogy nem..

Legjobb válasz: Ennyire azért nem kõbe vésett szabály, de azért az igaz, hogy a lányok java része kb. 15-16 éves korára eléri a végleges magasságát. Márpedig manapság általában 12-13 évesen szokott megjönni, úgyhogy az szerintem olyan 3 év. Nyilván ettõl lehetnek eltérések, de 10 év múlva már biztos, hogy nem fogsz nõni.

Ennyire azért nem kõbe vésett szabály, de azért az igaz, hogy a lányok java része kb. 15-16 éves korára eléri a végleges magasságát. Márpedig manapság általában 12-13 évesen szokott megjönni, úgyhogy az szerintem olyan 3 év. Nyilván ettõl lehetnek eltérések, de 10 év múlva már biztos, hogy nem fogsz nõni.
a legtöbb ismerõsömnél és nálam is így volt. de 12 évesen már 167 centi voltam, most 171, ennél magasabb nem is szerettem volna lenni. így is, mindig olyan fiúk tetszenek meg akik alacsonyabbak :/ a pici lányoknak meg mindenkinél van esélyük
Én 15 leszek szeptemberben és 165 vagyok :) sosem volt próblémám a fiúk magasságával, mindig megtaláltam az ideálisat magamnak.
165 centi felnõtt korban sem kevés lányoknak!
A kérdező hozzászólása: köszii a választ ! :)
Háát én 2 hónap híján voltam 13 (és akkor 163 cm), mikor megjött, utána 14 éves koromig nõttem még 2 centit, most 15, 5 vagyok, és jelenleg is ugyanakkora vagyok, mint 1, 5 évvel ezelõtt, ennél magasabb már nem is leszek :) Szóval szerintem általánosságban igaz.
Ez azzal van összefüggésben, hogy a testmagasságot a nemi hormonok is befolyásolják. A serdüléskor elkezdenek nemi hormonok termelõdni, amelyek hatására gyorsabb növekedés indul meg. Viszont az ember csak addig növekszik, amíg a hosszú csontjaiban van egy kis porclemez, ahol tud nyúlni. Ha az elcsontosodik, akkor nem nõ többet. A nemi hormonok pedig egyrészt nyújtják a testmagasságot, viszont a hatásukra bezáródnak ezek a porcok. Ezért nem szabad pl. olyan kislánynak fogamzásgátló tablettát adni, akinek még nyitva vannak a porcok.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat ! :) ))
A kérdező hozzászólása: most 14 leszek és 165 :S szerintetek mekkora leszek ?:/
A kérdező hozzászólása: csak tudjátok én gyerek modell vagyok.. és nem ártana ha magasra nõnék..:s

Igaz, hogy egy ilyen sms után csak, barátként néz rám? !

A történet bonyolult van 1 pasim és képbe jött egy másik srác kiderült tetszek neki nekem is tetszett ? de ugye én jártam "vkivel" és a srácal tökre baráti szinten voltunk erre ? ír nekem 4:20 kor smst : Azt hiszem szeretlek épp most jöttem rá...találkoztunk megbeszéltük aztmondta nem emlékszik mert hát bevolt baszva , és hogy rám nem tud úgy nézni mint csajra csak barát....

Legjobb válasz: ezeket ne úgy beszéld meg vele,hogy részeg... én is hajnal 3 és 5 között váltottam meg a világot. valószínû nem Õ az igazi.

ezeket ne úgy beszéld meg vele, hogy részeg... én is hajnal 3 és 5 között váltottam meg a világot. valószínû nem Õ az igazi.
2 õszinte ember van: a gyerek és a részeg. Szal én arra tippelnék, h barátságnál többet érez irántad.
16:51 ! Teljesen egyetértek! Lehet csak bepánikolt miután már a gátlásai újra talpra álltak...
mutasd meg neki az smst, és mond meg neki, hogy ne csak akkor legyen bátor, amikor be van rúgva.. vagy most mondja azt, hogy egyáltalán nem gondolta komolyan az smst.. és akkor innentõl kezdve le van zárva a téma...
16:36 : xDDDDD
Nem igaz.
Nem. Nekem szõke festett hajam van, és mindig használok rá sampont balzsamot mindent. Sõt kifejezetten van sampon meg minden hajápolási cucc festett hajra.
Az szép lenne.
Le van írva a hajfestékek tájékoztatójában is hogy samponnal kell alaposan lemosni. Anélkül nem igazán jönne ki a felesleges hajfesték a hajból.

Igaz, hogy az Unióban csak 2 folyamatosan ledolgozott év után lehet letelepedési engedély?

Ha úgy mész ki, hogy suli után, és nem dolgoztál még a saját országodban, kitolocolnak.

Legjobb válasz: He???? Ezt honnan szedted??? Nem te vagy itt az elsõ aki ilyet állít, honnan a fenébõl veszitek ezt??? Ilyen nincs, hogy suli után dolgozni kelljen otthon, kivéve persze, hogy ha hallgatói szerzõdésed van, mert akkor vagy dolgozol otthon,vagy visszafizeted a pénzt. De a másik EU-s ország konkrétan tojik rá, miért utasítanának vissza??? Én fogtam a gyerekeket, kibéreltünk itt egy lakást, bejelentkeztem a szerzõdéssel a lakásba, ezzel beírattam a gyerekeket a körzeti suliba, én meg igényeltem a NIE számot, oszt csókolom.

He???? Ezt honnan szedted??? Nem te vagy itt az elsõ aki ilyet állít, honnan a fenébõl veszitek ezt??? Ilyen nincs, hogy suli után dolgozni kelljen otthon, kivéve persze, hogy ha hallgatói szerzõdésed van, mert akkor vagy dolgozol otthon, vagy visszafizeted a pénzt. De a másik EU-s ország konkrétan tojik rá, miért utasítanának vissza??? Én fogtam a gyerekeket, kibéreltünk itt egy lakást, bejelentkeztem a szerzõdéssel a lakásba, ezzel beírattam a gyerekeket a körzeti suliba, én meg igényeltem a NIE számot, oszt csókolom.
Ez kb olyan lehet, mint ahogy évekig terjedt az is, hogy friss jogsival 2 évig nem vezethetsz egyedül, csak ha ül melletted olyan akinek 2 évnél idõsebb a jogsija. Ezt is mindenki tudta, csak valòjában ilyen szabály nincsen....
Ilyen jogsi szabályról nem is hallottam csak olyanról, hogy nem vontathat. De az igaz is. Nem azzal kevered elõzõ?
3: persze hogy nem volt ilyen szabaly csak a vontatasra vonatkozott, de epp ez az, hogy sokan tulkombinaltak. Szerintem a kerdezo altal emlitett remhir is onnan indulhatott, hogy akinek allami tamogatott osztondija van, annak otthon kell melozni vagy visszafizeti, ebbol meg azt csavartak ki, hogy mindenkinek le kell dolgozni otthon x evet kikoltozes elott.
Ja értem :-) Mondjuk ez a szerzõdés is 20 évrõl szól amiben a képzési idõ kétszeresét kell dolgozni. Tehát ki lehet menni nyugodtan. Aztán kinti fizetésbõl lazán kifizetni vagy pár év után hazajonni.
"Nem azzal kevered elõzõ?" Nem nem kevertem én semmit. Épp azért említettem, hogy arról is mindenki tudott, sõt minden 5. embernek a rendkívül hozzáértõ haverja mondta, mégsem volt soha ilyen szabály...
igaz
Úgy érted, hogy aerob mozgás közben? Szerintem elõbb elkezdõdik, mint 40 perc!
Én 20 perc, fél óráról tudok.
Hát az krvnagy urban legend. :D Ilyen 5 perc után indul be vagy mennyi után tudtommal. Mindenesetre semmiképp se 40 után. 45-60 perc kb egy aerob edzés nem? vagyis annyi már normálisnak mondható és hasznosnak.
Nem igaz.
Szerencsére nincs baj a fogammal, de ha mégis lenne, akkor szerintem biztos, hogy kifehérítenék. (Május 9-én leszek 18 éves.)
nekem fehérítették amikor levették a fogszabályzómat. lehettem vagy 14 15 éves
Mosd szódabikarbónával, kemény fejû fogkefével, az ki tudja fehéríteni, és azt olcsón megúszod.
A 15 éves húgomnak is fehérítették már.
A kérdező hozzászólása: nekem a fogorvosom ma mondta h 18 alatt nem fehérítenek, de ezek szerint átvágott. :P most vették le az alsó fogszabályzóm, és nagyon sárgák. pedig naponta 3x mosok fogat + szájvíz..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!