Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy teszt (144 db)

Amióta abbahagytam a gyógyszert, nem igazán volt rendes menszim, csak nagyon kevés, néha csak barnás, most is nagyon kevés van, igaz, hogy véres (bocs a szóért). A teszt negatív. Lehet, hogy csak a hormonjaim zavarodtak össze?

Legjobb válasz: Ha még nem vagy terhes akkor nem állt még helyre a hormonrendszered. Bár a negativ teszt nem jelent semmit,lehet hogy csinálnod kéne késõbb mégegyet hogy teljesen ki tudd zárni a terhesség lehetõségét.

Ha még nem vagy terhes akkor nem állt még helyre a hormonrendszered. Bár a negativ teszt nem jelent semmit, lehet hogy csinálnod kéne késõbb mégegyet hogy teljesen ki tudd zárni a terhesség lehetõségét.
Addj egy kis idõt magadnak amíg helyreáll a hormonháztartásod.1-2 negatív teszt még nem jelent semmit.Pár nap múlva csinálj még 1-et.
Szia. nekem is így volt. Ez a hormonháztartás felborulása miatt van. Igaz én csak 6 hónapig szedtem de amikor abbahagytam össze vissza jött meg és a mennyisége szinte semmi volt. 2 napig tartott. 3 hónapig volt ez és utána rendezõdött. Most pedig babát várunk:-)
Én kb. 14 hónapig szedtem tablettát, és 2, 5 hónapig nem jött meg. Aztán a doki felírt vmi sárgatest tablettát, aztán peteérést serkentõt. 4 napra megjött, de nem volt az igazi. További tapasztalatom nincs, azóta még nem volt menzesz. És már nem védekezünk. Szerintem mindenféleképpen menj dokihoz, kell egy kis hormonlöket, és hamarabb rendbe jössz.

Létezhet hogy a korán elvégzett terhességi teszt csak az Lh hormont jelzi ki és nem is a babát? A clearblue teszt igaz hogy nem lehet szellemcsíkos?

Legjobb válasz: Ma már vagy 5ször olvasom a kérdéseidet. NYUGIII!!! A CLEARBLUE IS LEHET SZELLEMCSÍKOS!!! Ne akard görcsösen mert ha mégsem baba akkor csalódni fogsz! Akkor vedd pozitívnak ha idõben jelenik meg a csík. Addig negatívnak számít! És az LH és a HCG hormon kémiailag szinte megegyezik, ezt jól tudod! Azért drukkolok hogy baba legyen, de tereld el kicsit a gondolataidat és várd meg hogy megjön-e.

Ma már vagy 5ször olvasom a kérdéseidet. NYUGIII!!! A CLEARBLUE IS LEHET SZELLEMCSÍKOS!!! Ne akard görcsösen mert ha mégsem baba akkor csalódni fogsz! Akkor vedd pozitívnak ha idõben jelenik meg a csík. Addig negatívnak számít! És az LH és a HCG hormon kémiailag szinte megegyezik, ezt jól tudod! Azért drukkolok hogy baba legyen, de tereld el kicsit a gondolataidat és várd meg hogy megjön-e.

Mióma? Az igaz, hogy menstruációkor ha a második nap is erõs a vérzés, az már nem egészséges? És az alvadtvér ilyenkor normális? A miómát észreveszik hüvelyi ultrahangon? A papa-teszt eredményére kihat-e?

Legjobb válasz: Teljesen normális, ha második nap is erõs a vérzés. És a mióma látszik hüvelyi UH-n. Nem hat ki a Pap (!!!)-teszt eredményére.

Teljesen normális, ha második nap is erõs a vérzés. És a mióma látszik hüvelyi UH-n. Nem hat ki a Pap (!!!)-teszt eredményére.
amit alvadt vérnek hiszem az maga a nyálkahártya ami leválik a méh faláról a menstruáció alatt. Emiatt vérzik. Normális ha valakinek a második nap is erös.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, h nem jól irtam a teszt nevét, nem tudtam pontosan magyarul. Kedves második válaszoló, felismerem azt amit mondasz, de az mellett látom az alvadt vért, amit eddig nem tapasztaltam. Én sem gondolnám, h nem normális ha második nap is erõs a vérzés, de ezt olvastam ma valahol, és meglepõdtem eléggé... Köszönöm a válaszokat:)
Ultrahangon látszik a mióma, hogy észreveszik-e, az már egy másik kérdés. Nekem nem vették észre, pedig 8 centis volt.
A kérdező hozzászólása: Hát itt ezek elég idióták!...
Nekem hüvelyi észre vettek, es csak 8mm-es volt! Szerencsére mar felszivodott!
Baromság. Ugyanúgy, mint az, hogy részeg ember nem hazudik.
Részegen leveti a gátlásait, felszabadultabb lesz, kicsit nyersebb, õszintébb. Elsõvel egyetértek annyiban, hogy részeg ember nem õszinte feltétlen, de a te kérdésedre a válaszom inkább olyan, hogy részegen nem fog olyat tenni, ami józanon ne villant volna már át az agyán.

Flörtölés során tényleg igaz hogy mindig egy picit teszünk meg abból, amit legszívesebben tennénk? . Pici beszéd, pici cukkolás, pici érintés.

Legjobb válasz: nem csak flört során. általában olyanokat teszünk, amit a másiktól is szeretnénk visszakapni

nem csak flört során. általában olyanokat teszünk, amit a másiktól is szeretnénk visszakapni
A kérdező hozzászólása: de pl:Ha te megérintessz valakit(ellenkezõ nem) akkor te azt várod h vissza érintsen, ebben az esetben?
általában igen
és ha azt akarom hogy megöleljen akkor öleljem meg vagy mi? :D úúú de jó is lenne *-*

Miért tesznek a sörbe kukoricadarát? Spórólásból? Igaz, hogy ha olyan sört iszom amiben kukoricadara adalék van attól könnyebben megfájdul a fejem?

Legjobb válasz: Igen. Spórolásból tesznek bele, és igen kukoricadarás sörtõl másnap nagy valószínûséggel fájni fog a fejed, mehet a hasad és rossz lehet a közérzeted..

Igen. Spórolásból tesznek bele, és igen kukoricadarás sörtõl másnap nagy valószínûséggel fájni fog a fejed, mehet a hasad és rossz lehet a közérzeted..

Igaz, hogy azok a cigányok, akik bűnelkövetésre adják a fejüket, csak azért teszik, mert különben nem tudnak ennivalóhoz jutni?

Ezt a megállapítást az egyik kérdésnél láttam kiírva a kérdez?t?l kommentnek. Jót derültem rajta. Szerintetek igaz?

Legjobb válasz: jaja ez eleg fura, h azert rabolnak, mert ehesek. Csak azt nem ertem, h miert kell meg melle osszerugdosni meg megkeselni az embert? De biztos az ehseg teszi...

jaja ez eleg fura, h azert rabolnak, mert ehesek. Csak azt nem ertem, h miert kell meg melle osszerugdosni meg megkeselni az embert? De biztos az ehseg teszi...
hm, persze, igaz, ezért rabolnak ki védtelen embereket, veszik el a telefonjukat, mp3-ukat, stb. aki éhes az zsömlét, kenyeret lop a tescobol, vagy pick szalámit.
Hát, ha csak errõl lenne szó, akkor nem csak a magyarokat rabolnák ki, és vernék össze, hanem a saját fajtájukat is. Úgyhogy annyira nem lehetnek éhesek, inkább csak lusták és agresszívak. NÉÉÉÉGY
Nyílván azért verik szét az embert minden ok nélül mert ezáltal kielégítik az éhségérzetüket......
Eddig nem tudtam, hogy a cigányok kannibálok.
Teljesen mindegy milyen okból bûnöznek a cigányok. Az a szomorú hogy sokan védik õket, és mivel éheznek ezért lophatnak, sõt gyilkolhatnak is, ráadásul van olyan ember akit ez egyáltalán nem zavar (lsd. utolsó válaszoló is).Sajnos itt tartunk Magyarország, hogy azt csukják börtönbe aki védekezik.
A válaszom megegyezik a kérdéssel. Csak azért eszem mert éhes vagyok. Egyébként nem ennék ! Egyébként azért dolgozom, hogy a családomat el tudjam tartani. Lehet hogy a génjeimet át kellene beléjük oltani. Megjegyzem én sem szeretek dolgozni, de tudtok jobbat. JA! ! LOPNI !
El lehetne menni valahová dolgozni. Legalább meg kellene próbálni. Nem csak a cigányoknak, mindenkinek.
A telefont stb. el is lehet adni. Valóban nagyon sok cigány (és magyar) is éhezik! Munka pedig még a magyaroknak sincs! Cigányt pedig nem vesznek fel sehova!
szerintem igaz, kár hogy a "helyes" válasz a kérdésre : "dögöljön meg mind benne van a vérükben!!!!négy444!"
nalunk is ez volt, hivtak oket epitkezesre, meg ebedet is kaptak volna. Erre mi volt? nem erdekelte oket, megmondtak, h bolondok lennenek dolgozni, pedig napi 5000ret kaptak volna. ket hettel kesobb meg a rendorok vittek el, az egyiket, mert kirabolt es osszevert egy oregasszonyt a buszmegalloban.
"vajon miért ?" én is ezt kérdezem, nem volt valami extra amirõl tudnunk kéne? (há' persze hogy nem!)
Egy faluban élö ismerösösm kerti és szölö-munkát ajánlott egy éhezö cigányférfinak, aki nem vállalta el !! nem kell a pénzed, -mondta ! vajon miért ?
De akiknek fél kilós aranylánc lóg a nyakában, azok is bûnöznek, vagy tévedek?Azok bûnöznek még csak igazán....Talán még jobban mint a papucsos alfajaik.
Ha összevernek pár embert attól nem lesznek kevésbé éhesek....Gyakran csak a balhé kedvéért kötnek...
Lényegében van olyan aki azért lop csak, de ez nagyon elenyészõ kisebbség. Mikor elolvastam a kérdést rögtön a telkünk jutott az eszünkbe ahova betörtek(cigány volt az elkövetõ és ezt onnan tudom, hogy ujjlenyomat alapján megtalálták és szembesítettek vele minket).A lényeg az volt, hogy van egy szerszámos bódénk.Feltörték, de nem vittek el belõle semmit mert csak szerszám volt benne.Miért nem vitte el a szerszámot is?Mert azzal dolgozni kellene.Az ott élõ cigányok az önkormányzattól ingyen kaptak üres telkeket amikre felépítettek 1-1 ilyen vályog viskót és abban élnek.A területet lehetne mûvelni, csak nem akarják.Hozzám még egyszer nem jött oda egyik sem, hogy van- egy kis sárgarépa magod(pedig adtam volna).Nem az nem kell, mindig csak pénzt kértek, és gondolom nem vetõmagra.Úgyhogy errõl ennyit.
Szóval azokat akik csak azért gyilkolnak, rabolnak mert éhesek te nem veted meg? Hát gratulálok. Mintha nem lenne egy cigánynak ugyanannyi esélye a XXI. sz-ban a tanulásra, és a munkára mint a többi magyar embernek. Ugyanannyi esélyük van akár egyetemre is járni, sõt néhányuknak sikerül is. Ha meg éhesek akkor menjenek a szeméttelepre guberálni, ha annyira nyomorultak voltak, hogy nem gondoltak a jövõjükre. Ugyanez szól a magyaroknak is (bár ilyen olyan kevés van mint repülõ hal). Gratulálok neked Sverdans.
A bûnelkövetõ cigányok között is vannak rétegek. Van a vidéki (de akár fõvárosi is lehetne) cigány, aki AKAR dolgozni, de nincs munka (nem csak neki). na õ lehet, hogy ezért lop. van a "rajoskodó", aki azért lop, mert az menõ, minek fizessen érte stb. Az ilyen embereket én mélyen megvetem. van a gazdag, aki nem pitiáner tételben játszik, hanem "üzletelget" Ezt a fajtát is megvetem van a normális, aki akar dolgozni, van is munkahelye, el is tudja tartani a családját, nem is lop. Amúgy én is láttam ezt a megállapítást, azt hittem hanyatt esek a röhögéstõl! Hogy lehet valaki ilyen tudatlan?!
Fajtafüggetlenül a bûnözések túlnyomó többsége megélhetési jellegû, tehát nem "passzióból" hanem haszonszerzési indítékkal zajlik. Vannak persze extrém esetek is (sorozatgyilkos, perverz kéjgyilkos stb), de alapvetõen a lopást mindig az anyagi haszon motiválja.
A kérdés így nem igaz. Nem azért folyamodnak bûnözésre mert éhesek, hanem azért mert más módját a megszerzésre nem ismerik. Ezt látták a családba és ez a legkézzelfoghatóbb és leggyorsabb módja a pillanatnyi szükségleteinek kielégítésére.Az erkölcsi normákat nem ismerik a szokásjognak élnek. A munka számukra egy szükséges rossz, ami nem illik bele s szabad életükbe. Nem akarnak civilizált emberek lenni vagyis számukra a civilizáció más értelmet kap és ennek megfelelõen is élnek.

Valaki elmondaná, hogy is van ez az emelt érettségi? Ha emelt törit teszek mennyitől kapom meg a +40 pontot? És az igaz, hogy csak akkor kapom meg a +40 pontot, ha a törit duplázom meg a pontszámításnál?

Legjobb válasz: Tehát ha a Nemzetvédelmire jelentkezek kat.vezre(ott a törit,matekot,magyart nézik) és töribõl teszek emeltet 60%-ra,de a töribõl és matekból jobb a középszintû érettségim és ezekbõl számítják a pontokat akkor megkapom a +40 pontot?

A kérdező hozzászólása: Tehát ha a Nemzetvédelmire jelentkezek kat.vezre(ott a törit, matekot, magyart nézik) és töribõl teszek emeltet 60%-ra, de a töribõl és matekból jobb a középszintû érettségim és ezekbõl számítják a pontokat akkor megkapom a +40 pontot?
Minimum 40%-ot kell teljesítened, hogy megkapd a pluszpontot. (Ettõl függetlenül érdemes minél jobb eredményt elérni, mert nem mindegy, hogy 50% + 40 pontod vagy pl. 85% + 40 pontod van.) Az emelt szintûért járó pluszpontot minden esetben megkapod, HA lehetséges felvételi tárgyad. (Nyilván, ha orvosira mész, ahol biológiát, fizikát vagy kémiát figyelnek, nem kapsz pluszt töriért.)
Persze, hogy nem, természetesen csak akkor kapod meg a plusz 40-et, ha az emelt szintû százalékával számolnak...
30%-tól kapod meg, nem 40-tõl. És csak akkor kapod meg, ha felvételi tárgy és abból a árgyból számolnak pontot. Pl. felvételi tárgyak: magyar, matek, töri, és töribõl csinálsz emeltet 30% felett. Ha a matekot és a törit számolják, akkor megkapod a pluszpontot, de ha a magyart és a matekot, akkor nem!!

Igaz, hogy a tesz-vesz fizetős lett? Ha igen hogyan számláznak?

Legjobb válasz: Sajnos igaz... Pedig pont most terveztem, hogy megpróbálok egy-két dolgot eladni, mert eddig csak vásároltam, de ezek után nem fogok... Itt elolvashatod:http://www.teszvesz.hu/info/93/new_pricelist_2009.php Gáz...

Sajnos igaz... Pedig pont most terveztem, hogy megpróbálok egy-két dolgot eladni, mert eddig csak vásároltam, de ezek után nem fogok... Itt elolvashatod:http://www.teszvesz.hu/info/93/new_pricelist_2009.php Gáz...

Babát szeretnénk. Megvan dagadva a hüvelyem. Utalhat-e ez babára vagy sem márc.5-én volt meg utoljára és a teszt igaz hogy negatív volt de a petefészkem szurkál mind két oldalon. Terhes vagyok?

Legjobb válasz: persze h lehetsz ha jól számolom épp most lehetsz 6 hetes ami azt jelenti h még nem bizti h a teszt kimutatja!Mikor teszteltél és melyik tesztet használtad?jah és reggeli elsõ vizeletbõl?

persze h lehetsz ha jól számolom épp most lehetsz 6 hetes ami azt jelenti h még nem bizti h a teszt kimutatja!Mikor teszteltél és melyik tesztet használtad?jah és reggeli elsõ vizeletbõl?
A kérdező hozzászólása: Az a teszt neve hogy pregimax plusz. Tegnap d.u és ma reggel is csináltam egyet.Annyira reménykedem hátha...
Sztem hétfõn vagy kedden tesztelj, nekem hathetesen mutatta ki a teszt de elég halványan!Ezt a tesztet nem ismerem de nagyon szoritok neked !Kérlek irj h mi lett!elsõ válaszoló vagyok!19 hetes kismami
Szia! Szerintem meg már rég el kellett volna menned dokihoz. Ha egy hónappal késõbb lettél volna beteg, és terhes vagy azt is ki kellett volna már mutatnia a tesztnek. Ami tüneteket leírtál nem biztos, hogy terhességre utalnak, inkább valami fertõzésre.Amit lehet, hogy kezelni kellene. A terhes teszt a hcg nevû hormont mutatja ki, ami jelen van a szervezetbe terhesség esetén.Tehát neked már több mint egy hónapja pozitív lenne, ha terhes lennél. Ha pedig nincs jelen, akkor vagy nem vagy terhes, vagy valami gond van. Tehát, szerintem mindenképp irány az orvos. Sok sikert, remélem mielõbb pozitív lesz a teszted:) ))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!