Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy teljesen fehér, (5 db)

Hogyhogy Jacko Paris lánya teljesen fehér? És igaz, hogy Jacko teljesen kopasz volt?

Legjobb válasz: ja a halála elött tényleg kopasz volt. parókát viselt. paaris szerintem meg azért fehér, mert ugye az anyja is fehér, és egy fekete meg egy fehér embernek nem mindig kevert börszinû lesz a gyereke, van h teljesen fekete vagy teljesen fehér

ja a halála elött tényleg kopasz volt. parókát viselt. paaris szerintem meg azért fehér, mert ugye az anyja is fehér, és egy fekete meg egy fehér embernek nem mindig kevert börszinû lesz a gyereke, van h teljesen fekete vagy teljesen fehér
Jacko mindhárom gyermeke fehér, mivel nem õ nemzette õket. Lombikprogrammal születtek; fehér férfi spermájával termékenyítettek meg egy fehér nõi petesejtet.
nos... nem! mindhárom gyerek saját spermából van, és Blanket anyja pedig fekete... én pedig jobban hiszek Michael-nak, mint a magazinoknak... :) és nem Jacko! de a kérdésre válaszolva: Paris azért fehér, mert az anyja is az, és Michael elvileg az volt, de sztem... áh, mindegy!

Igaz hogy a teljes kiőrlésű kenyér nem hizlal kevésbé, mint a fehér?

Legjobb válasz: Az igaz, hogy ugyanannyi szénhidrát van benne, viszont nem mindegy, hogy mennyi idõ alatt szívódik fel. Amíg a fehér kenyér felviszi a vércukrot, és utána le is megy, addig a teljes kiõrlésû esetén szinten marad, egyenletesen a vércukor. Nah meg sok értékes rost van benne :)

Az igaz, hogy ugyanannyi szénhidrát van benne, viszont nem mindegy, hogy mennyi idõ alatt szívódik fel. Amíg a fehér kenyér felviszi a vércukrot, és utána le is megy, addig a teljes kiõrlésû esetén szinten marad, egyenletesen a vércukor. Nah meg sok értékes rost van benne :)
Tapasztalatom szerint igaz vagy legalábbis nincs sok különbség
Nem teljesen, a teljesnek alacsonyabb a GI-je, valamint amelyiket én ismerem abban 42g szénhidrát van, míg a fehérben 52-57g.

Igaz, hogy a teljesen fehér, kék szemű macskák süketek?

Legjobb válasz: dehogy igaz. kitõl hallottál iylen hülyeséget?

dehogy igaz. kitõl hallottál iylen hülyeséget?
nem feltétlenül igaz, de tényleg gyakori
Én csak megerõsíteni tudnám ezt a kérdést.Van egy 11 hetes fehér , kék szemû házi kandurom és sajna süket.Bizonyos dolgokra fülel ugyan, de ha leesik valami meg se kottyan neki :(
Teljes életet él, megszokta az itteni kinti világot is, de most elköltözünk, s kezdhetem elõröl a beszoktatást.Persze azt mondták, tartsam benn, de boldogtalan volt.Imád kint mindent.Õ a szemével hall. Kétszeresen falja a világot.Azt mondtam neki: Nem akarom, hogy boldogtalan légy, ezért hódítsd meg a világot.Ha életre való vagy , túléled, ha nem, boldog voltál...
Csõ! Én akkor döbbentem meg, amikor rájöttem egyik napról a másikra: ez a fehér, kék szemû cica tök süket...Leányzó, gyönyörû és süket. Már az a fura nekem, ha egy macska hall...
Nekem több macskám is van/volt. Fehérek is. De ezzel a problémával most találkozom elõször. Az egyik fehér kölyök úgy tûnik teljesen süket... Nagyon sajnálom szegényt, pedig egyébként nagyon eleven, játékos cica. De gondolom, hogy akkor ez genetikai probléma lehet, és nyilván az orvosok sem tudnak segíteni.
lehet, hogy a 95%-uk süket, de marad 5%, amelyik nem. tök sima, otthoni tesztekkel is el lehet dönteni, hogy hall-e vagy nem. pl. kopogsz a háta mögött, kulcscsomót csörgetsz mögötte, ilyenek. csak arra figyelj, hogy ne amiatt nézzen rád, mert mozogsz. de ha elviszed állatorvoshoz, az is meg tudja mondani, hogy hall-e vagy nem.
Valamit olvastam régebben, hogy a szemük növekedése elnyom egy ideget a koponyájukban, ami a halláshoz fontos. Ebben a magyarázatban nem vagyok biztos, de a süketség tényleg úgy van. Felnõtt korára sok fehér macska süket lesz. Ha mögé állsz, és tapsolsz, nem hallja.
Nekem volt jó pár fehér macskám, de ahogy megfigyeltem általában csak a hím kékszemû macskák voltak süketek a nõstények nem nagyon.
A kérdező hozzászólása: Na én is a National Geographicon hallottam.
Nem törvényszeerû, de valóban gyakori jelenség, úgyhogy nem hülyeség!
nekünk van egy vörös fehér (Süti névre hallgató) gyönyörû kékszemû macsekunk, de a hallása tökéletes. pedig még csak öt hetes.
A miénk süket...
Igen, úgy van ahogy az uccsó hsz. írta. Én állatorvostól tudom, de olvatam a Geographic cikkét is.
National Geographicon olvastam: Érdekes macska tények: # A fehér szõrû kékszemû macskák 95 százaléka süket.
Nem minden macska süket amelyik fehér és kék szemû. A perzsa macskáknál azt hiszem gyarkoribb, legalább is ahogy én tapasztaltam, van néhány tenyésztõ ismerõsöm. Meg volt egy felemás szemû macskám aki süket volt a kék szeme felõli fülére.
Nem igaz.Ez épp olyan mintha az mondanánk hogy a szõke nõkre hogy hülyék. Honnan vetted ezt a hülyeséget hogy süketek a fehér macskák?
az én macskám teljesen hófehér kék illetve zöld szeme van és IGEN Süket sajnos..
PÉ-kor fehér, nyúlós a folyás, mert az segíti a spermiumok gyorsaságát.
Ha félidõben voltál, és fehér nyúlós folyásod volt az lehetett peteérés.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, az eredményem ma szûletett, TERHES VAGYOK:) :) :)
G R A T U L Á L O K !!! És irigyellek is!

Létezik, hogy vki még 5-6 nap után is érzi a pé-t? Ha 25én volt, akkor normális, hogy azóta is van fehér-krémes folyásom, görcsöl a hasam, igaz enyhébben, mindjárt megjön érzésem van, teljesen úgy érzem magam, mint amikor menstruálok, derekam is fáj?

De a mensiig még van 8 napom. Valakivel volt már ilyen? Ja meg hányingerem is van. Egyébként meg eddig még soha az életben nem vettem észre a pé-met. Nem volt semmi ilyen panaszom. Vagy normális, hogy pé és mensi között egyfolytában ezt érzi valaki?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!