Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy teherbe esni (31 db)

Igaz az, hogy szülés után nem lehet újra teherbe esni mindaddig, amig meg nem jön a szülés utáni első menzesz?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül igaz. Kisebb az esélye, de lehetséges a szoptatás alatt is teherbe esni.

Nem feltétlenül igaz. Kisebb az esélye, de lehetséges a szoptatás alatt is teherbe esni.
hát addig nem eshetsz teherbe míg nem lesz újbol peteérésed. van aki nagyon hamar teherbe esik, van aki nem. van aki a szoptatás alatt is pedig elvileg akkor nincs peteérés.
Mivel az elsõ menstruációt megelõzi egy peteérés kb két héttel, ( amirõl ugyebár akkor fogalmad sincs) simán teherbe eshetsz. A barátnõmnek így van éppen 1 év a két gyerkõc között.....
Teherbe lehet esni. A baratnom 10 honapig szoptatott, egyszer sem volt menzesze, aztan egyszer csak terhes lett.
Nem igaz! Az eselye kisebb, de vedekezes nelkul bizony megtortenhet, es nem ajanlak, mert rendkivul megterheli az edesanya szervezetet. Idealis esetben a 2 baba kozott legyen 1, 5 ev, ovatosan!
Szia, a sógornõm március elején szült, és most 12 hetes terhes. És ég mindig szoptat.Ha jól tudom...

Az ovuláció az 2 vérzés között van körülbelül és ugyhallottam hogy az ovuláció utáni 3. naptól a következő vérzésig nem lehet teherbe esni illetve kicsi az esélye.. Igaz ez?

Legjobb válasz: az ovuláció a ciklus 13-15. napja közé esik általában, ha az elsõ nap, amikor megjön. A petesejt az uvuláció idején szabadul ki és jellemzõen 1 napig marad megtermékenyíthetõ. A hímivarsejt 2 napig termékenyítõképes. (mindkettõ tovább is életben marad, de már nem termékenyítõ képes) ebbõl következõen az ovoluációt megelõzõ két nap és az azt követõ egy nap lehet teherbe esni. Elvileg. Ha arra játszol, hogy ne essél teherbe, akkor ebbõl következõen a menstruáció 11. és 16. napja között kell tartózkodnod a nemi élettõl. A módszer egyénbént teljes biztonságot nem ad, mert létezik spontán ovuláció is, ami a teljes ciklus alatt elõfordulhat. egyszóval tessék védekezni.

az ovuláció a ciklus 13-15. napja közé esik általában, ha az elsõ nap, amikor megjön. A petesejt az uvuláció idején szabadul ki és jellemzõen 1 napig marad megtermékenyíthetõ. A hímivarsejt 2 napig termékenyítõképes. (mindkettõ tovább is életben marad, de már nem termékenyítõ képes) ebbõl következõen az ovoluációt megelõzõ két nap és az azt követõ egy nap lehet teherbe esni. Elvileg. Ha arra játszol, hogy ne essél teherbe, akkor ebbõl következõen a menstruáció 11. és 16. napja között kell tartózkodnod a nemi élettõl. A módszer egyénbént teljes biztonságot nem ad, mert létezik spontán ovuláció is, ami a teljes ciklus alatt elõfordulhat. egyszóval tessék védekezni.
annak aki irta a választ teljesen igaza van szóval nyugodtan halgass rá!!!!! én is igy tudom!!!!!!

Igaz e az, hogy ha gyereket szeretnél és abba hagytad a fogamzásgátló szedését nagyobb esély van az első évben teherbe esni mint egy év után? Mert mi lassan egy éve próbálkozunk de semmi, mit tehetnék azért, hogy könnyebben teherbe esek?

Legjobb válasz: Igaz, de nem 1 évre vonatkozóan. Csak az elsõ 2-3 hónapban. Régen a fogamzásgátlót pl. meddõségi központok alkalmazták az alábbi bemásolt okok miatt. 2004-06-09 20:17:00 Dr. Radványi Krisztina Terhesség tervezése fogamzásgátló után Naponta felmerülõ kérdés, nem egyszerû a válasz. A következõk a személyes véleményem, részben szakma A petefészekben lévõ petesejt éretlen alakjai már a lánymagzat méhen belüli életében kifejlõdnek. A nemi érés megkezdõdésekor /8-10! évesen/ kezdenek ismét fejlõdni, hogy az elsõ menstruáció elõtt megérjen és kiszabaduljon az elsõ és így tovább, amíg a klimax el nem jön. Minden hónapban több is kiválasztódik, de általában egy lesz a domináns, ez jut el az ovulációig, a többi elsorvad, vagy a következõ ciklusban használódik fel. És ezek a következõ ciklusban felhasználódókról lesz most szó. Ezek okozzák a fogamzásgátló szedési hibájából származó nem kívánt terhességeket, hiszen ott ülnek szemfülesen, lehetõségre várva és elég egy kis megingás a gátlásban, hogy felszabaduljanak és készre érjenek. Ez a nem szép tulajdonságuk. Most jöjjön, ami szép és hasznos. Amikor több éves gyógyszer szedés után tervezetten jön a baba, a tankönyvek szerint 3 hónapig kell új éleetet élnünk, egészségesen és azátn jöhet a baba. Igen ám, de amikor a gyógyszer szedését abbahagyjuk, ezek az elõbb említett félig megérett, várakozó petesejtek tovább érnek és van peteérés, néha több is. Ezért kb rendszeres a ciklus a gyógyszer abbahagyása után néhány hónapig. Kb mire letelik az elõírt 3 hónap, addigra ezek elfogynak és elkezdõdik a vérzészavar, hiszen a petefészek nem tért magához az új tüszõk érlelésében. Tehát ekkor kezdve a baba programot jön a kudarc élménye.Természetesen van gyógyszer, pl Diane35, ami nem "csak" egyszerû hormont tartalmaz, ez után megfontolandó a szünet. De mivel ha tabletta /bármelyik/ mellett esik teherbe valaki, akkor sem ok a terhesség megszakítására, legalábbis nem orvosi indikáció /tehát védõnõ, csekk, csak 12. hétig/, ezért gondolom, nem hiba utána próbálkozni, a sikeresebb idõszakban, tehát a három hónapon belül. Vagy kivárni, de akkor nagy türelemmel, mert lehet, hogy csak fél-egy év múlva lesz pozitiv a teszt. Errõl az oldalról van: http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/307853/2/?order=1&ite..

Igaz, de nem 1 évre vonatkozóan. Csak az elsõ 2-3 hónapban. Régen a fogamzásgátlót pl. meddõségi központok alkalmazták az alábbi bemásolt okok miatt. 2004-06-09 20:17:00 Dr. Radványi Krisztina Terhesség tervezése fogamzásgátló után Naponta felmerülõ kérdés, nem egyszerû a válasz. A következõk a személyes véleményem, részben szakma A petefészekben lévõ petesejt éretlen alakjai már a lánymagzat méhen belüli életében kifejlõdnek. A nemi érés megkezdõdésekor /8-10! évesen/ kezdenek ismét fejlõdni, hogy az elsõ menstruáció elõtt megérjen és kiszabaduljon az elsõ és így tovább, amíg a klimax el nem jön. Minden hónapban több is kiválasztódik, de általában egy lesz a domináns, ez jut el az ovulációig, a többi elsorvad, vagy a következõ ciklusban használódik fel. És ezek a következõ ciklusban felhasználódókról lesz most szó. Ezek okozzák a fogamzásgátló szedési hibájából származó nem kívánt terhességeket, hiszen ott ülnek szemfülesen, lehetõségre várva és elég egy kis megingás a gátlásban, hogy felszabaduljanak és készre érjenek. Ez a nem szép tulajdonságuk. Most jöjjön, ami szép és hasznos. Amikor több éves gyógyszer szedés után tervezetten jön a baba, a tankönyvek szerint 3 hónapig kell új éleetet élnünk, egészségesen és azátn jöhet a baba. Igen ám, de amikor a gyógyszer szedését abbahagyjuk, ezek az elõbb említett félig megérett, várakozó petesejtek tovább érnek és van peteérés, néha több is. Ezért kb rendszeres a ciklus a gyógyszer abbahagyása után néhány hónapig. Kb mire letelik az elõírt 3 hónap, addigra ezek elfogynak és elkezdõdik a vérzészavar, hiszen a petefészek nem tért magához az új tüszõk érlelésében. Tehát ekkor kezdve a baba programot jön a kudarc élménye.Természetesen van gyógyszer, pl Diane35, ami nem "csak" egyszerû hormont tartalmaz, ez után megfontolandó a szünet. De mivel ha tabletta /bármelyik/ mellett esik teherbe valaki, akkor sem ok a terhesség megszakítására, legalábbis nem orvosi indikáció /tehát védõnõ, csekk, csak 12. hétig/, ezért gondolom, nem hiba utána próbálkozni, a sikeresebb idõszakban, tehát a három hónapon belül. Vagy kivárni, de akkor nagy türelemmel, mert lehet, hogy csak fél-egy év múlva lesz pozitiv a teszt. Errõl az oldalról van: http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/307853/2/?order=1&ite..
Szerintem ez csak modern kori babona. Akinek rendben vannak a belsõ nemi szervei, az akár azonnal teherbe eshet, elég sok példa van erre a személyes környezetemben is. De olyan is gyakran elõfordul sajnos, hogy több éves tablettaszedés után a szervezet nem tud visszaállni a mesterségesen fenntartott ciklusról a saját ciklusára, azaz egyszerûen nem indul be a hormontermelés, a peteérés, tüszõrepedés, méhnyálkahártya-megvastagodás folyamata. Hogy mit tehetnétek: egy évnyi próbálkozás után keressetek fel egy jó nõgyógyászt, vagy akár meddõsgi klinikát.
12:21 vagyok Próbálkoztál hõmérõzéssel, lh teszttel, teákkal? Én ezt a hármat csinátam és sikerült is mind a kétszer. ;) Amúgy 1 év után már el lehet kezdeni kutakodni, hogy mi lehet az ok. Egy vérvétel, hormonszint lehet nem ártana. Uh, petevezetõ stb. Párodnak esetleg egy spermavizsgálat. Azt is jó lenne tudni, hogy van-e egyátalán peteérésed. Erre jó mondjuk a hõmérõzés. Sztem konzultálj az orvosoddal, mert 1 év után már érdemes ezeket tisztázni. ;) Egy kétgyermekes szülésznõ ;)
A kérdező hozzászólása: Még nem próbálkoztam igazából semmivel. Mostanában, hogy ráakadtam erre az oldalra kapom a tanácsokat és elkezdem ezeket a bevált módszereket.:) Milyen teára gondolsz, pontosan mi a neve? Elõre is köszönöm a válaszokat
Cickafark és palástfû. Borzasztó az íze, de ha segít megéri. ;) Ehhez tudni kellene, hogy mikor van peteérésed. Erre jó a hõmérõzés, mert abból látszik. Meg az is, hogy volt-e egyátalán. Peteérésig cickafark, majd peteérés után palástfû. Jótékony hatása miatt én a 6. hétig ittam, utána csak azért nem, mert hánytam. :) LH teszt is jó, fõleg ha hõmérõzöl is mellette. Akkor szinte biztosra be tudod lõni a peteérést. Kétnaponta szex és ezek - ha minden rendben - 90%-ban meghozzák a várt babát. Egy hasznos oldal neked, ha most kezdessz ezekben elmélyülni: http://babatervezok.otthona.net/ Pl. ciklus.hu-n pedig te is vezethedet a saját görbédet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget mindenképpen megróbálom.:)

Az igaz, hogy ha elmúlt a menstruáció utána való 2-3 napba nem lehet teherbe esni?

Legjobb válasz: Szia! Ez így 100%-ban nem igaz. Valóban nagyobb rá az esély a ciklusod közepe felé,de voltak már olyanok,akik közvetlenül menstruáció elõtt vagy után,illetve közben estek teherbe. Ha tudok,még segítek.

Szia! Ez így 100%-ban nem igaz. Valóban nagyobb rá az esély a ciklusod közepe felé, de voltak már olyanok, akik közvetlenül menstruáció elõtt vagy után, illetve közben estek teherbe. Ha tudok, még segítek.

Missed ab után vagyok. és azon agyalok, hogy így is olyan nehezen estem teherbe (1 évig próbálkoztunk), igaz az hogy missed ab után fogékonyabb az ember teherbe esni? Ha igen meddig? 3 hónap után is? (annyi várakozási időt mondott a doki)

Csak azért kérdezem, mert nagyon szerettük volna ezt a babát is, de ha már így alakult, nyilván próbálkozni fogunk, csak félek, hogy megint várhatok egy évet vagy többet... :(

Legjobb válasz: Szia! A meddigre nem tudok írni semmit, a miértre? írok. Mert gyakorlatilag terhesség alkalmával a szervezet elkezd felépíteni egy bonyolult rendszert, hormonokat "gyárt", fejleszti a méhet, táplálja az embriót stb. Ez olyan, mintha vmi "újat" tanulna. Amikor sajnos elmegy a baba, annyi a pozitívum, hogy nem kell mindent "újratanulnia", még keringenek kósza terhességi hormonok a szervezetben,amik gyorsabban fel tudják venni a lépést az új terhességgel. Amúgy szerintem egy fél év simán benne van, h addig könnyebb az esély a teherbeesésre.

Szia! A meddigre nem tudok írni semmit, a miértre? írok. Mert gyakorlatilag terhesség alkalmával a szervezet elkezd felépíteni egy bonyolult rendszert, hormonokat "gyárt", fejleszti a méhet, táplálja az embriót stb. Ez olyan, mintha vmi "újat" tanulna. Amikor sajnos elmegy a baba, annyi a pozitívum, hogy nem kell mindent "újratanulnia", még keringenek kósza terhességi hormonok a szervezetben, amik gyorsabban fel tudják venni a lépést az új terhességgel. Amúgy szerintem egy fél év simán benne van, h addig könnyebb az esély a teherbeesésre.
Igen így van, kb fél évig sokkal "befogadóbb" rá a szervezeted az elõbb írt okok miatt! Kedves 1. válaszoló nagyon jól és érthetõ módon megfogalmaztad!!!! OTT A PONT!!!
ÓÓÓ, jól van!Akkor Ok, csak egy tipp volt!
En kivanom, hogy ugy legyen, ahogy szeretned, bar nekem nem sikerult. Februarban veszitettem el 8 hetes ikreket, mult honapban teherbe estem ismet, es 2pozi teszt utan 4nap mulva megjott. Tehat nekem missed ab.utan spontan veteles kovetkezett. De ez csak az en peldam, es remelem, tiszta szivbol kivanom, hogy nalad ne igy alakuljon!
Én fogékonyabb voltam. Decemberben volt missed ab-om. Áprilisban pedig megfogant a következõ baba. Ma már 17 hónapos nagy fiú :)
A kérdező hozzászólása: Én is ettõl félek ezért is tettem fel a kérdést, de tudom, hogy hiába mondanak is bármit az orvosok.. úgyis akkor leszek terhes, ha jönni akar a baba :) Ezt nem mi döntjük el
Nekem nem jött be, hogy fogékonyabb lettem volna utána. Rá másfél évre lettem újra terhes.
A kérdező hozzászólása: Nekem azt már fél éve nézték, de annak semmi baja :) azért köszike :D
Köszönöm, aranyos vagy!Viszont kívánok minden jót!!(Viszont tippem szerint a pajzsmirigyeddel van valami nekem is az volt hirtelen meghíztam ez a pajzsmirigybetegség egyik tünete és kaptam gyógyszert azóta jó)!
A kérdező hozzászólása: Igen egyébként, én már fél éve kaptam idõpontot endokrinológiára hormonvizsgálatra, mert nagyon sokat híztam, de arra sajnos pont akkor jutottam el amikor terhes voltam, úgyhogy csak fele annyi hormont tudtak nézni mint alapesetben..., de az doktornõ is azt mondta, hogy Õ úgy gondolja, hogy nagy hormonproblémám nem lehet, mivel teherbe estem, és a hormongondok nagy többségénél nem lehet teherbe esni... szóval ennek nagyon örülök, így legalább tudjuk, hogy lehet babánk.. :D remélem nektek is hamar összejön és Õ már itt marad veletek :D
Hûûû Én is remélem...! Nekem most volt egy spontán vetélésem és 2 és fél éve vártuk õt!Meddõségi centrumba járok és beszéltem a dokival, azt mondta, hogy ez már jó jel, hogy babás lettem! Nagyon sajnálom a helyzeted, hidd el átélem és a félelmeim ugyanazok, mint Neked!De hidd el nekünk is sikerülni fog!
A kérdező hozzászólása: Igen úgy gondoltam én is, hogy még a testünk nem felejtette el, hogy terhes volt, csak azt nem tudom meddig .. :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nagyon Drága vagy! Kívánom, hogy a következõvel ne legyen semmi gond!!!

Azt halottam hogy egy no csak ugy tud teherbe esni ha o is el élvez szeretkezés kozben. Vajon ebben mi az igaz?

Legjobb válasz: Ez nem igaz! Attól lehet terhes, hogy a sperma bejut...

Ez nem igaz! Attól lehet terhes, hogy a sperma bejut...
semmi.vagy kamu a sok megerõszakolt nõ a történelem során, mert élvezték valójában!
Nem igaz. A nõi orgazmus növelheti a teherbeesés esélyét, mert petekilökõdést okozHAT. De ügyebár a havi ciklus alatt legalább egyszer mindenképpen történik peteérés, így azt a petesejtet meg lehet termékenyíteni, akármit is csinál a nõ szex közben.
Tény, hogy nincs közöm hozzá. De az is tény, hogy szerintem súlyos hiba volt. És ezt a VÉLEMÉNYT fenntartom, felõlem tuskózhatsz, amennyit akarsz.
Sir B. sztem ehhez semmi közöd nincs mért szültem meg a lányom. nem ez volt a kérdés azt hiszem. ha nem tudsz kollektívan hozzászólni akkor inkább ne tedd meg. TUSKÓ!
semmi
Ja, a kisbabát meg a gólya hozza, mi? Ezt egy óvodástól hallottad? :D
Hát, ebben SEMMI se igaz!
Bár kérdés, minek annak a pasinak szülni, aki még egy orgazmust se tudott okozni...
Kérdezõ, ez egy hülyeség! Gondolj bele, mennyi nõ panaszkodik névtelenül, hogy még sosem volt orgazmusa. Nekik talán sosem születik gyerekük emiatt? Dehogynem. :)
De csak ha làny vagy
Nem igaz!!!De ha gondolod pròbàljuk ki de majd ne èlvezd
semmi sem igaz belölle. 3 hete szültem, de orgazmusom nem volt evvel a párommal még életemben... igy mikor teherbe estem se volt
Már kihalt volna az emberiség, ha igaz lenne.:)

Igaz hogy olyan 60 év feletti pasiktól akiknek kevés spermája van nem lehet teherbe esni? és igaz hogy jobbak az ágyban? Meg hogy perverzek?

mert barin?m azt mondta állandóan öklözni akarja a 6x éves csávója.

Legjobb válasz: 6x éves tanáromnak 4 éves kisfia van. Mit gondolsz?:D

6x éves tanáromnak 4 éves kisfia van. Mit gondolsz?:D
A kérdező hozzászólása: de télleg kevesebb a spermájuk?
Igaz hogy képesek gyereket nemzeni. Nem jobbak az ágyban semmivel. A kiscsajoknak mindenki jobb az ágyban, aki náluk többször [email protected] és pár évvel idõsebb. Az öklözés pedig nem perverz.
A kérdező hozzászólása: hát engem még nem öklöztek fájdalmaslehet tehát perverz
Nem mindenkinek fáj. Tág punci kérdése. Hányas vagy biológiából? Szerintem tudod, hány spermium kell egy petesejtnek a megtermékenyülésre. A férfinek meg a barátnõdnek gratulálok a pedofília és az apakomplexus miatt. Az írásodból úgy gondolom még 16 sem vagy a "barinõddel" együtt.

Igaz hogy a pasik is teherbe tudnak esni?

mondta a biosz tanár, és akkor hol jön a gyerek?

Legjobb válasz: Mivel nincs méhük így elég egyértelmû hogy nem igaz mégis hol hordják ki a gyereket a gyomrukban? XD

Én sem értem Dr... ha nincs méhül, hol hordják ki? hol fejlõdik? És alapvetõen: hogy tudna a hímivarsejt "megtermékenyedni"?
Mivel nincs méhük így elég egyértelmû hogy nem igaz mégis hol hordják ki a gyereket a gyomrukban? XD
A pasiknak nincs méhük, ezér nemtud hol megfoganni a gyerek.De amúgy hogy gondoltad? Egy másik pasitól?
a hugycsovon. csak meg nem eppen kifejlett. a biosz tanarod bolond, nem eshetnek teherbe a fiuk.
Valószínûleg nem azt mondta a tanárod, hogy teherbe eshetnek, hanem hogy terhesek lehetnek, a kettõ nem ugyan az! Teherbe nem eshetnek, mivel jól mondták elõttem; nincs méhük, azonban kihordani ugyanúgy (illetve majdnem ugyanúgy) képesek a gyermeket, mint a nõk. Ezt már bizonyították, hisz van rá élõ példa. Szülni természetesen szintén nem tud egy férfi, ezért a hasfal felnyitásával képesek kiemelni a csecsemõt. Bõvebben utánaolvashatsz az interneten, hisz tudod; barátod a Google. Dr.
Szerintem a biosztanárod azért mondta mert tudta hogy ha nem is hiszed el teljesen, nem vágod rá rögtön hogy teljes képtelenség, hanem elgondolkozol, holott teljes képtelenség. Tudod, mi kell a gyerek megfoganásához-kihordásához? Magas nõi hormonszint, menstruációs ciklus, nõi nemiszervrendszer (petefészek-petevezetõ-méh-hüvely-petesejtek)... szerinted, ezekbõl megvan neki BÁRMELYIK? De ha másra gondoltál, elárulom, pár éve történt egy érdekes eset. Egy férfi esett teherbe. Egy apró bibi volt: a férfi valójában nõ volt, csak átoperálták - de "alul" még megmaradt a régi. De genetikai értelemben õ sem férfi, szóval errõl ennyit.
Szerintem a hermafroditákra gondold (van akinek méhe is van), vagy olyan nõkre akik férfivá operáltatták maguk.Máshogy nem lehet. Viszont a díóknál volt és egy-két hüllõnél vagy 2éltûnél saját maguk megtudják termékenyíteni ...igaz a nõstények.
Szerintem csak szórakozott a biosz tanár, te meg be is vetted. :)
kihugyozza :D
Vagy anális szex útján esik a pasi teherbe, és akkor a fenekén, vagy orális, és akkor a száján. Ha nagyon nincs szerencséje, akkor meg kirágja magát. Inkább figyeltél volna a bioszon...
Anyám borogass... már hogy tudna ilyet férfi?Hol tapadna meg a gyerek?És kedves Dr, méh hiányában hol tapad a placenta?szerintem ön vagy halbiológus, vagy jogász dr ne haragudjon.A másik meg... nõ SEM tud kihordani olyan magzatot, ami méhenkívül kezd el cseperedni, sõt az egy életveszélyes állapot.Amúgy az elsõ pár komment állati jó, félórája ezen röhögök :) )))))
a válaszolónak aki küldte a kurucinfós linket. azért benne van, hogy mind a két pasi eredetileg csaj volt. bármennyire is át van operáltatva szerintem a méhe megmaradt... vagy nem? mert én nem tudom...
Ez nagyon meleg .. Te jóóó isten : D..
"ez normális dolog ?" Miért: az normális, hogy egy meddõ párnak gyereke születhet? Régen az sem volt lehetséges - ma meg már elfogadott módszer. Még csak az sem igaz, hogy a gyerek minden ilyen esetnél maga is meddõ lesz: mert lehet, hogy betegség miatt nem sikerült vagy túl késõn akartak gyereket. MOST nem normális a férfi szülés - de ha mondjuk hirtelen eltûnne minden nõ, akkor nem ártana tudni, hogy van egy ilyen lehetõség.
Az volt kérdés, hogy lehet-e, és nem az hogy normális dolog ez. Szal lehet, de elég beteg egyezzünk meg abban:)
*töltést
Utolsónak: és szerinted ez normális dolog ? A férfi attól férfi, hogy [email protected] van, és a gyerek APJA, és a nõ attól nõ, hogy õ a gyerek ANYJA, és Õ esik teherbe. A kettõ közötti átmenetbõl meg árvízkor töltés kell csinálni a falu hátárába, másra nem jók.
Szomorú, hogy a válaszolók 90%-ának fogalma sincs errõl. Hány évesek vagytok? Vagy ti is pókereztetek biológia órán? Teherbe esni a férfi nem tud! De ha beültetnek egy zigótát, az éppen úgy fog viselkedni benne, mint a nõben, méhen kívüli terhességnél. Tehát szerencsés esetben szépen beágyazódik majd valahova, és elkezd növekedni. 3 hónapig képes növekedni... mivel köldökzsinór az nincs. Éppen olyan veszélyes a dolog, mint a nõben a méhen kívüli terhesség. A férfi végig veszélyeztetett terhes - és 3 hónap múlva császárral kell szülnie (mivel szülõcsatornája sincs). Még mielõtt a következõ kérdést felteszitek: igen, szoptatni is tudja a gyereket. Hormonokkal kell felkészíteni erre, mert magától nem lesz teje - és kb. harmadannyit tud produkálni, mint egy nõ (az összetétele ugyanaz, úgyhogy jó a gyereknek). Mivel egyes nõk 3 gyereket simán tudnak szoptatni, ezért vannak olyan férfiak, akik megbirkóznának 1 gyerekkel.
vicces. hol hordaná ki a férfi a magzatot? belerakja egy szatyorba?
Jaj, emberek, ne vicceljünk már, még meg is próbáljuk magyarázni???
A biosztanárod csak behúzta a fejed. Nézz csak meg egy ábrát a fértitestrõl belülrõl; hol van ott a méh? Sehol. Méh nélkül gyerek sem fejlõdik.
hol horgyák ki ? kezükbe vagy mittoom én
Meg a nõi petesejt hogy kerül a férfiba és az hol termékenyedik meg a herezacsiba?:D
Nõknél is van méhen kívüli terhesség, szal a pasi is kitudja hordani a hasfalában volt már rá példa!
köldökzsinor hol alakul ki?hisz az a méhbõl jön vagy nem? meg egyáltalán hol van hozzá hely?
A kérdező hozzászólása: magát fecsinálja vagy nem tom, pókereztünk órán azér nem halotam tejjesen
És hogy csinálja fel magát? Uristen ilyen baromságot hány éves vagy? 8?? hát ne haragudj de gondolkodhatnál mielött felteszel egy ilyen idiota kérdést.....

Tisztelt Doktor úr! 20 éves vagyok. azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy kb fél éve volt nekem cisztám, de gyógyítható volt és sajnos visszatér mindig. A párommal szeretnénk gyereket, de nem tudok teherbe esni sajnos már 1 éve próbálkozunk. Igaz, volt

Tisztelt Doktor úr! 20 éves vagyok. azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy kb fél éve volt nekem cisztám, de gyógyítható volt és sajnos visszatér mindig. A párommal szeretnénk gyereket, de nem tudok teherbe esni sajnos már 1 éve próbálkozunk. Igaz, volt nekem egy abortuszom kb. 2008-ban. Mitől nem esek teherbe? Igaz, voltam orvosnál és azt mondták, hogy próbálkozzunk tovább és ha nem esek teherbe kb fél éven belül, akkor menjek vissza. Az Ön véleményére lennék kíváncsi, doktor úr! Kétségbe vagyok esve nagyon! Segítsen kérem! Tisztelettel, Tímea

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Javaslom, hogy mielőbb keressen fel egy meddőségi szakrendelést, mert részletes kivizsgálás indokolt. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Javaslom, hogy mielőbb keressen fel egy meddőségi szakrendelést, mert részletes kivizsgálás indokolt. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! 20 éves vagyok. azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy kb fél éve volt nekem cisztám, de gyógyítható volt és sajnos visszatér mindig. A párommal szeretnénk gyereket, de nem tudok teherbe esni sajnos már 1 éve próbálkozunk. Igaz, volt

Tisztelt Doktor úr! 20 éves vagyok. azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy kb fél éve volt nekem cisztám, de gyógyítható volt és sajnos visszatér mindig. A párommal szeretnénk gyereket, de nem tudok teherbe esni sajnos már 1 éve próbálkozunk. Igaz, volt nekem egy abortuszom kb. 2008-ban. Mitől nem esek teherbe? Igaz, voltam orvosnál és azt mondták, hogy próbálkozzunk tovább és ha nem esek teherbe kb fél éven belül, akkor menjek vissza. Az Ön véleményére lennék kíváncsi, doktor úr! Kétségbe vagyok esve nagyon! Segítsen kérem! Tisztelettel, Tímea

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Javaslom, hogy mielőbb keressen fel egy meddőségi szakrendelést, mert részletes kivizsgálás indokolt. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Javaslom, hogy mielőbb keressen fel egy meddőségi szakrendelést, mert részletes kivizsgálás indokolt. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!