Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy teherbe (90 db)

Az igaz hogy amikor megvan a menstruacioja valakinek az a tuti hogy nem esik teherben miközben szexel? Igaz nem egészséges akkor csinálni.

Legjobb válasz: Kisebb jóval az esélye, de teherbe lehet esni akkor is. Az orgazmus is okozhat spontán peteérést.

Kisebb jóval az esélye, de teherbe lehet esni akkor is. Az orgazmus is okozhat spontán peteérést.
Menstruáció alatt is teherbe eshetsz ha nem védekeztek.
menstruació alatt nem is szabad szexelni, a fertõzések miatt, de teherbeeshetsz, igy is.. ez nem védekezés..
Nem igaz. Menzeszkor is teherbe lehet esni.

5hónapja elvetéltem mert volt egy be vérzés a méhembe! Az igaz hogy vetélés után hamarabb teherbe esek? Volt egy olyan gondom is hogy nem volt elötte pé. Se! Most meg az ovu. Mikr. -on egyik nap van páfrány másik nap meg nincs! Akkor ilyenkor mi van?

Legjobb válasz: A világon még nincs olyan otthon használatos ketyere amely 100%-ban megmutatja hogy van-e peteérés vagy sem. A vetélés után minden bizonnyal hamarbb teherbe lehet esni mert a hormonrendszer a terhességre van berendezkedve. Én a vetélés után 2 hónappal teherbe estem, meg is született a babám, már fél éves.

A világon még nincs olyan otthon használatos ketyere amely 100%-ban megmutatja hogy van-e peteérés vagy sem. A vetélés után minden bizonnyal hamarbb teherbe lehet esni mert a hormonrendszer a terhességre van berendezkedve. Én a vetélés után 2 hónappal teherbe estem, meg is született a babám, már fél éves.

Az igaz, hogy ha elmúlt a menstruáció utána való 2-3 napba nem lehet teherbe esni?

Legjobb válasz: Szia! Ez így 100%-ban nem igaz. Valóban nagyobb rá az esély a ciklusod közepe felé,de voltak már olyanok,akik közvetlenül menstruáció elõtt vagy után,illetve közben estek teherbe. Ha tudok,még segítek.

Szia! Ez így 100%-ban nem igaz. Valóban nagyobb rá az esély a ciklusod közepe felé, de voltak már olyanok, akik közvetlenül menstruáció elõtt vagy után, illetve közben estek teherbe. Ha tudok, még segítek.

Tényleg igaz, hogy aki császárral szült nehezebben esik újra teherbe, illetve, lehet, hogy nem is tud?

Ezt egy n?gyógyász mondta.

Legjobb válasz: jo orvos lehet...... ugyanugy teherbe tud esni illetve akár természetes uton is tud szülni

jo orvos lehet...... ugyanugy teherbe tud esni illetve akár természetes uton is tud szülni
A kérdező hozzászólása: nem az én dokim szerencsére
A példák nem ezt mutatják amúgy. Nem egy császáros anyuka van, aki túl hamar is teherbe esett a mûtét után. Valaki épp a harmadik császárjára készül... Igazából ritka olyat hallani, hogy császár után képtelen teherbe esni (hacsaknem ennek kifejezetten a mûtéti komplikáció az oka). Egy nõdoki biztos többet tud, de az én orvosom annyit mondott csak, hogy a mûtét jól sikerült, de azért várjak 2 évet legalább a két baba között. Ha gondolom baj lett volna, arról tájékoztatott volna, és felhívta volna a figyelmemet, hogy a második baba fogantatásával bajok lehetnek...de nem tette, és ahogy olvasgattam a témában, másoknál sem az a jellemzõ, hogy doki szerint nem lehet utána teherbe esni.
Jézusom..nagyon le akart beszélni téged a császárról ezek szerint. Be ne dõlj neki. Nincs összefüggés. Bár, ha valamit a doki elcseszett a császárnál, akkor lehetséges..
Ilyent még nem hallottam. Saját példám: 1. gyermekem 4 év próbálkozás után fogant, császárral született. 2. gyermekem elsõ próbálkozós hónapban fogant.
Mint például én :) Augusztus végén lesz a harmadik császárom :) 28 hkm
A kérdező hozzászólása: én is kicsit meglepõdtem, amikor hallottam.Az én dokim is azt mondta, hogy jól sikerült a mûtét, utána kb 10hét múlva voltam kontrollon ott már teljesen gyógyult voltam, rá 1 évre rákszûrés is megvolt.köszönöm a válaszokat
erre a legjobb példa az anyukám! 33 hetesen császárral születtem, mert baj volt az életjeleimmel, de rendbe hoztak. van egy öcsém és egy hugom és lesz egy 3. tesóm is. eddig a két tesó kisebb túlhordással, de egészségesen és természetesen születtek. köztem és a nagyobbik tesóm között nincs 2 év sem.

Az tényleg igaz, hogy, ha valaki szoptat, akkor nehezebben esik teherbe?

Legjobb válasz: Csak akkor esik nehezen teherbe ha naponta többször szoptat. Ha már csak kétszer v. háromszor egy nap akkor bármikor lehet peteérés és ha pont akkor szeretkeznek lehet úgy várandós hogy nem is jön meg a menstruációja. Ha nem gondol terhességre akkor nem is figyeli a testét a tüneteket amik a peteérést jelzik és könnyen becsúszik a 2. baba. igy korrekt.

Csak akkor esik nehezen teherbe ha naponta többször szoptat. Ha már csak kétszer v. háromszor egy nap akkor bármikor lehet peteérés és ha pont akkor szeretkeznek lehet úgy várandós hogy nem is jön meg a menstruációja. Ha nem gondol terhességre akkor nem is figyeli a testét a tüneteket amik a peteérést jelzik és könnyen becsúszik a 2. baba. igy korrekt.
Én nem tudom, de nekem mind a két unokatesóm a szülés után 3 hónappal esett teherbe, és akkor még javában szoptattak naponta többször.
Igaz, mert magas lehet a prolaktin szintje a szopi miatt. Nekem most lesz két éves a fiam, egyszer menstruáltam a szülés óta, az is lehet, hogy csak azért volt, mert már annyira megvastagodott a méhnyálkahártyám, hogy a saját súlya miatt levált, de nem volt peteérésem. Ez volt 3 hónapja, azóta semmi. Dokihoz rendszeresen járok, szeretnénk kistesót, de azt mondta az orvos, hogy amíg inger éri a cicit, addig nem fog összejönni. Szóval nekem teljesen el kell választanom a még most is szopikázó "nagyfiamat" ahhoz, hogy legyen peteérésem, és még utána is kell 1-2 hónap, hogy újra normálisan dolgozzanak a hormonjaim. De ez mindenkinél máshogy mûködik. Sógornõm babája fél éves, eddig csak anyatejet kapott, és szülés után 5 héttel már normálisan menstruált, azóta is szép 28 napos ciklusai vannak. Egyénfüggõ.
A kérdező hozzászólása: A kisfiam 21 hónapos lesz, fél éves volt, amikor megjött, és mostanra 1-2 nap eltéréssel, de egész szépen beállt a ciklusom. Már csak reggel igényli a szopit, napközben max. 2 alkalommmal, de inkább csak megnyugtatás végett. Én úgy érzem, hogy ennyi szopi mellett ez nem lehet gond, mondjuk még csak két hónapja próbálkozunk. Lehet, hogy most már ezt a kis szopit is érdemes lenne inkább elvenni?
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat!
6 hónapos volt a kislányom, mikor teherbe estem. Onnan vettem észre, hogy azonnal elutasította a kicsi a szopizást. Azt mondták az orvosok, hogy megváltozott a tej íze. Többé nem is szopizott, nagyon szomorú voltam.
Igen, ez régen nagyjából így volt.Ezért is igyekeztek az anyukák minél tovább szoptatni. Mára már ez is megváltozott, hiszen beleavatkoztunk a természet rendjébe. Nemcsak, hogy fogamzásgátlót szedünk, de az ezt szedõ nõk vizelete bekerül a folyókba - egyéb szennyezõdésektõl meg tudják az ivóvizet tisztítani, de ma még a hormonoktól nem. Ráadásul az állatok is hormont kapnak, hogy gyorsabban fejlõdjenek (és antibiotikumot, hogy ne legyenek betegek). Ezért is hízunk el !

Az igaz hogy ha valaki reggel van együtt a párjával, akkor könnyebben vagyis hamarabb teherbe esik?

Legjobb válasz: lehet mert aktivabbak a spermák is de teherbe lehet esni ott este is.

lehet mert aktivabbak a spermák is de teherbe lehet esni ott este is.
Nem tudom.ami nálunk bevált az az volt, hogy nagyon szeretjük egymást, és igazán élvezzük az együtt töltött perceket, és nem gyártás jellenege van a szexnek, hanem az örömszerzés a cél.A baba az , ár csak másodlagos jó.A második tabimentes hónapban megfogant.Az elsõben még volt azért kiegészítõ védekezés.

Igaz hogy olyan 60 év feletti pasiktól akiknek kevés spermája van nem lehet teherbe esni? és igaz hogy jobbak az ágyban? Meg hogy perverzek?

mert barin?m azt mondta állandóan öklözni akarja a 6x éves csávója.

Legjobb válasz: 6x éves tanáromnak 4 éves kisfia van. Mit gondolsz?:D

6x éves tanáromnak 4 éves kisfia van. Mit gondolsz?:D
A kérdező hozzászólása: de télleg kevesebb a spermájuk?
Igaz hogy képesek gyereket nemzeni. Nem jobbak az ágyban semmivel. A kiscsajoknak mindenki jobb az ágyban, aki náluk többször [email protected] és pár évvel idõsebb. Az öklözés pedig nem perverz.
A kérdező hozzászólása: hát engem még nem öklöztek fájdalmaslehet tehát perverz
Nem mindenkinek fáj. Tág punci kérdése. Hányas vagy biológiából? Szerintem tudod, hány spermium kell egy petesejtnek a megtermékenyülésre. A férfinek meg a barátnõdnek gratulálok a pedofília és az apakomplexus miatt. Az írásodból úgy gondolom még 16 sem vagy a "barinõddel" együtt.

Igaz, hogy egy no erzi, hogy nehezzeben eshet teherbe?

Vagyis,h tudja nem lesz konnyu osszehozni a kisbabat!!Sajnos baratnom mindig ezt mondja es nemtudok tanacsot adni neki!!Es meg egy kerdes!Igaz,hogy aki terhes erzekennye valnak a fogai?Ezt ma hallotam!!Koszonom!

Legjobb válasz: Az elsõ kérdésedre: nem, nem igaz.

Az elsõ kérdésedre: nem, nem igaz.
A kérdező hozzászólása: Koszonom hat valahogy igy gondoltam enis, de nemtudok milyen tanacsot adni neki, h ne gondolja ezt!Visszamenoleg anyukaja reszerol is nehezen estek teherbe es o ugy gondolja o is olyan!!
Szia. Nyugtasd meg a barátnõdet, lehet õ könnyebben fog teherbe esni, mint nõtagú családtagjai. És nem kell erre gondolni, jön a baba, ha õ akarja. Ha 1 év múlva sem sikerül, az orvos fog neki tanácsot adni. És szerintem is érzékenyebbek az ember fogai, ha terhes. Nekem egy szalámiszeletben lévõ kis csontdarab kettétörte az egészséges fogamat, amit ki kellett húzni mikor babát vártam. Az idõben elkezdett kalciumfogyasztás viszont segít ebben.
Mikor még tini voltam , jött egy megmagyarázhatatlanul fura érzetem , hogy nem fog könnyen jönni a baba ha eljön az ideje erre tisztán emlékszem. És ahogy ez az érzés jött úgy aztán az évek folyamán el is halványult , nem érdekelt még akkoriban a babakérdés. 31 leszek 4 éve nem védekeztünk. Páromnak volt jó spermaeredménye , most viszont olyan rossz , hogy ezért lombikozunk na és azért mert elöli a méhnyaknyákom a hímivarsejteket más bajom nincs bár ez éppen elég. De sokan szerintem azért félnek attól hogy nekik nem fog sikerülni a baba spontán mert annyi de annyi olyan esetet hallani , ahol segítség nélkül nem lehet baba és inszemmel vagy lombikkal van "csak" esély. És felmerül a kérdés sokakban ha nem is mkiben : mi van ha nekem sem sikerül könnyen vagy nem is lehet? Hiszek a nõi megérzésben.
A fogak, igen érzékennyé válnak, én már több ilyet is hallottam! És igaz, hogy én még nem voltam terhes, de volt már méhre rátapadt cisztám és tünetek közé tartozott a fogfájás is + minden terhességi tünetem volt. Ha valami zavar van, akkor is fáj 1-2 napig, aztán hirtelen abbamarad! És mindig kiderült, hogy valami nõgyógyászati dolog állt a háttérben!

Igaz hogy a pasik is teherbe tudnak esni?

mondta a biosz tanár, és akkor hol jön a gyerek?

Legjobb válasz: Mivel nincs méhük így elég egyértelmû hogy nem igaz mégis hol hordják ki a gyereket a gyomrukban? XD

Én sem értem Dr... ha nincs méhül, hol hordják ki? hol fejlõdik? És alapvetõen: hogy tudna a hímivarsejt "megtermékenyedni"?
Mivel nincs méhük így elég egyértelmû hogy nem igaz mégis hol hordják ki a gyereket a gyomrukban? XD
A pasiknak nincs méhük, ezér nemtud hol megfoganni a gyerek.De amúgy hogy gondoltad? Egy másik pasitól?
a hugycsovon. csak meg nem eppen kifejlett. a biosz tanarod bolond, nem eshetnek teherbe a fiuk.
Valószínûleg nem azt mondta a tanárod, hogy teherbe eshetnek, hanem hogy terhesek lehetnek, a kettõ nem ugyan az! Teherbe nem eshetnek, mivel jól mondták elõttem; nincs méhük, azonban kihordani ugyanúgy (illetve majdnem ugyanúgy) képesek a gyermeket, mint a nõk. Ezt már bizonyították, hisz van rá élõ példa. Szülni természetesen szintén nem tud egy férfi, ezért a hasfal felnyitásával képesek kiemelni a csecsemõt. Bõvebben utánaolvashatsz az interneten, hisz tudod; barátod a Google. Dr.
Szerintem a biosztanárod azért mondta mert tudta hogy ha nem is hiszed el teljesen, nem vágod rá rögtön hogy teljes képtelenség, hanem elgondolkozol, holott teljes képtelenség. Tudod, mi kell a gyerek megfoganásához-kihordásához? Magas nõi hormonszint, menstruációs ciklus, nõi nemiszervrendszer (petefészek-petevezetõ-méh-hüvely-petesejtek)... szerinted, ezekbõl megvan neki BÁRMELYIK? De ha másra gondoltál, elárulom, pár éve történt egy érdekes eset. Egy férfi esett teherbe. Egy apró bibi volt: a férfi valójában nõ volt, csak átoperálták - de "alul" még megmaradt a régi. De genetikai értelemben õ sem férfi, szóval errõl ennyit.
Szerintem a hermafroditákra gondold (van akinek méhe is van), vagy olyan nõkre akik férfivá operáltatták maguk.Máshogy nem lehet. Viszont a díóknál volt és egy-két hüllõnél vagy 2éltûnél saját maguk megtudják termékenyíteni ...igaz a nõstények.
Szerintem csak szórakozott a biosz tanár, te meg be is vetted. :)
kihugyozza :D
Vagy anális szex útján esik a pasi teherbe, és akkor a fenekén, vagy orális, és akkor a száján. Ha nagyon nincs szerencséje, akkor meg kirágja magát. Inkább figyeltél volna a bioszon...
Anyám borogass... már hogy tudna ilyet férfi?Hol tapadna meg a gyerek?És kedves Dr, méh hiányában hol tapad a placenta?szerintem ön vagy halbiológus, vagy jogász dr ne haragudjon.A másik meg... nõ SEM tud kihordani olyan magzatot, ami méhenkívül kezd el cseperedni, sõt az egy életveszélyes állapot.Amúgy az elsõ pár komment állati jó, félórája ezen röhögök :) )))))
a válaszolónak aki küldte a kurucinfós linket. azért benne van, hogy mind a két pasi eredetileg csaj volt. bármennyire is át van operáltatva szerintem a méhe megmaradt... vagy nem? mert én nem tudom...
Ez nagyon meleg .. Te jóóó isten : D..
"ez normális dolog ?" Miért: az normális, hogy egy meddõ párnak gyereke születhet? Régen az sem volt lehetséges - ma meg már elfogadott módszer. Még csak az sem igaz, hogy a gyerek minden ilyen esetnél maga is meddõ lesz: mert lehet, hogy betegség miatt nem sikerült vagy túl késõn akartak gyereket. MOST nem normális a férfi szülés - de ha mondjuk hirtelen eltûnne minden nõ, akkor nem ártana tudni, hogy van egy ilyen lehetõség.
Az volt kérdés, hogy lehet-e, és nem az hogy normális dolog ez. Szal lehet, de elég beteg egyezzünk meg abban:)
*töltést
Utolsónak: és szerinted ez normális dolog ? A férfi attól férfi, hogy [email protected] van, és a gyerek APJA, és a nõ attól nõ, hogy õ a gyerek ANYJA, és Õ esik teherbe. A kettõ közötti átmenetbõl meg árvízkor töltés kell csinálni a falu hátárába, másra nem jók.
Szomorú, hogy a válaszolók 90%-ának fogalma sincs errõl. Hány évesek vagytok? Vagy ti is pókereztetek biológia órán? Teherbe esni a férfi nem tud! De ha beültetnek egy zigótát, az éppen úgy fog viselkedni benne, mint a nõben, méhen kívüli terhességnél. Tehát szerencsés esetben szépen beágyazódik majd valahova, és elkezd növekedni. 3 hónapig képes növekedni... mivel köldökzsinór az nincs. Éppen olyan veszélyes a dolog, mint a nõben a méhen kívüli terhesség. A férfi végig veszélyeztetett terhes - és 3 hónap múlva császárral kell szülnie (mivel szülõcsatornája sincs). Még mielõtt a következõ kérdést felteszitek: igen, szoptatni is tudja a gyereket. Hormonokkal kell felkészíteni erre, mert magától nem lesz teje - és kb. harmadannyit tud produkálni, mint egy nõ (az összetétele ugyanaz, úgyhogy jó a gyereknek). Mivel egyes nõk 3 gyereket simán tudnak szoptatni, ezért vannak olyan férfiak, akik megbirkóznának 1 gyerekkel.
vicces. hol hordaná ki a férfi a magzatot? belerakja egy szatyorba?
Jaj, emberek, ne vicceljünk már, még meg is próbáljuk magyarázni???
A biosztanárod csak behúzta a fejed. Nézz csak meg egy ábrát a fértitestrõl belülrõl; hol van ott a méh? Sehol. Méh nélkül gyerek sem fejlõdik.
hol horgyák ki ? kezükbe vagy mittoom én
Meg a nõi petesejt hogy kerül a férfiba és az hol termékenyedik meg a herezacsiba?:D
Nõknél is van méhen kívüli terhesség, szal a pasi is kitudja hordani a hasfalában volt már rá példa!
köldökzsinor hol alakul ki?hisz az a méhbõl jön vagy nem? meg egyáltalán hol van hozzá hely?
A kérdező hozzászólása: magát fecsinálja vagy nem tom, pókereztünk órán azér nem halotam tejjesen
És hogy csinálja fel magát? Uristen ilyen baromságot hány éves vagy? 8?? hát ne haragudj de gondolkodhatnál mielött felteszel egy ilyen idiota kérdést.....

Igaz, hogy a cukorbetegek nehezebben esnek teherbe?

Én már 10 éve inzulinos cukorbeteg vagyok.

Legjobb válasz: Szerintem ez nem igaz,fõleg ha odafigyelsz magadra.

Szerintem ez nem igaz, fõleg ha odafigyelsz magadra.
Ezt nem tudom, de a cukorbeteg férfiakra igaz, hogy nagyon nehezen áll fel nekik, gyakran inpotensek lesznek a betegség következtében. Így persze nem tudnak babát csinálni sem hagyományos módon.
nem igaz. ha betartasz mindent, amit be kell, akkor nem kell félni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!