Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy tavaknal a vizparti (1 db)

Ami biztos hogy jobb minöségi nád nö, mintha nincs learatva vagy leégetve.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Egy homár tényleg képes lenne letépni egy ember újját?

Vagy még kettőt is ha akarja?

8

Miért haltak meg a békáink?

Kertes házban élünk, a tyúkok körül volt három barnavarangyunk. (NEM tartottuk őket fogságban, saját szabad elhatározásukból költöztek oda!) Nyár elején csináltunk nekik a körtefa alá két kis tavacskát, az egyik egy gödör volt, kifóliázva, a másik egy leásott tejesrekesz. Szerettek benne pancsolni. Ma reggelre mindhármukat holtan találtuk a rekeszben. Mi történhetett szegényekkel, vajon miért halhattak meg?

1

Szeretnék egy perzsa cicát, de párom hallani semakar arról, hogy a házban tartsuk. Viszont neki van egy németjuhász kölyök kutyája akivel szerintem nem jönne ki jól a cicus. Hogyan győzhetném meg a páromat?

5

Kutyaverseny? Többi lent-->

Sziasztok! "Kutya versenybe" szeretném benevezni a kiskutyámat online, gyönyörű szép yorki. Tudnátok október hónapra kutya versenyt ?

0

Mit szóltok a kecskeméti és a kiskunfélegyházi veszett rókához?

Én pesti vagyok, de még így is félek, nehogy eljöjjön idáig a vírus. Hiába van beoltva a kutyusom, itt, ahol lakom nagyon sokan nem oltatják a kutyáikat. Valamint rengeteg kóbor macska van erre.

7

Ti szoktátok valahogy melegíteni a rágcsálótok ketrecét télen?

Arra gondoltam, hogy beszerzek valami ketrec melegítőt, de nem tudom hogy keressek erre rá, mit érdemes venni.
A hörcsögöm ketrecének aljára akarom beszerelni, úgy, hogy a hörcsög ne tudja megenni, tehát kívülről lenne a ketrec alatt, viszont a műanyagot ami felette van és a höri házát melegíteni valamilyen szinten, legalább 20 fokra jó lenne.
Próbált már ilyet valaki?

5

Ha rakok a tengerimalacom mellé egy másikat akkor lesz harc?

Van egy tengerimalackám és magányos szeretnénk még egyet de kicsit félek, hogy verekedni fognak. Nem egy időset szeretnék. Ha lesz harc mit kell csinálni?

2

Egy zebroidot lehetne idomítani, olyan feladatokra használni mint egy lovat?

lovaglásra, szekérhúzásra, szántásra lehetne tanítani egy ilyen keverék állatot?

4

Mi a véleményetek erről a hirdetésről?

Sziasztok!
Találtam ezt a hirdetést,több hirdetési oldalon is fent van,link:
Kíváncsiságból írtam 2féle emailcímről is,szóról szóra megegyezik a válasz!Törtmagyar írásban válaszol az illető,papnak mondja magát,amikor képeket kértem a cicáról az internetről letöltött képet küldött csak,amikor kértem hogy küldjön friss képet azt írta majd fog küldeni,de ő most Ukrajnában van misszión,de visszaküldi a cicát Magyar országra egy állatszállító céggel,amit fizessek ki,persze hogy előre azt hiszem hogy 18 000forintot,meg adjam meg az adataim hogy át tudja íratni a macska tulajdonváltozását a minisztériumba meg!Na ezen bepörögtem egyből olyan sejtésem támadt hogy ez átvágás.Erre alkudoztam hogy küldje el a macskát és ha ideér kifizetem a szállítást,ebbe már nem igen ment bele,először a macska papírjait akarta elküldeni és ha megkaptam a papírokat akkor fizessek és küldi a macskát!
Szerintetek is sántít valami a dologban?
Ez csak kamu lehet vagy létezik ilyen hogy a minisztériumban kel átíratni?Köszi a véleményeket!

6

Mért kakil a macskám eszméletlen büdöset? Mit lehet tenni?

az a lényeg hogy szobacicam van, és nem tudom hova rakni az almot már hogy ne legyen büdös az egész lakásban! kiszedem mindig ha belepiszkit és leviszem kukába, de ez igy sem állapot! mit lehet tenni? milyen almot ajánlotok?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!