Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy tavaknal (1 db)

Ami biztos hogy jobb minöségi nád nö, mintha nincs learatva vagy leégetve.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen fajta kutya:Bátor a félénk kutya? Tehát milyen fajta?

Nem tudom kitalálni hogy milyen lehet

3

Achát csiga (afrikai óriás csiga) egyedül petézik?

Egyedül él egy achát csigám, ami a mai napon petéket rakott (pont a szülinapomra), én úgy tudom, hogy a csigák hímnősek de kell pár neki a megtermékenyítéshez... akkor a mostani peték terméketlenek ? dobja ki őket ?
köszi

2

Hol lehet venni nőstény kecskét?

Kecskét szeretnék venni!Lehetőleg nőstényt!Valaki valami ajánlatot esetleg!

1

Mi lehet a baja a törpehörcsögömnek?

Ma reggel benéztem a hörcsög ketrecbe, és a hörcsögöm megse mozdul, ki se tudja nyitni a szemét, és néha néha hozzá nyúl az arcához, mintha tüsszenteni akarna.. nagyon lassan veszi a levegőt is. Lényegében olyan mint ha egy mozgó hulla lenne :(:(

28

Hosszúszőrű kutyám van, kinti. Télen nem vágtuk le a szőrét, de mostanra teljesen gubancos. Kutyakozmetikust szeretnék hívni, de félek, hogy felelőtlennek gondol hogy így néz ki a kutyám. Szerintetek?

5

Állatszerető emberek vagytok? Akkor miért esztek húst? !

Az emberek egyes állatokat annyira szeretnek, folyton kényeztetik, vigyáznak, nehogy valami bajuk legyen, nehogy FÁJDALMUK legyen, szaladnak velük hamar az orvoshoz. Ugyanakkor másikokat megesznek, tudják, hogy azért ölték meg őket, hogy ők telezabálják magukat a húsukkal! Azoknak is fájt, ők is FÉLTEK!
Miért van ez a KETTÕS MÉRCE?

53

Homoki sün vagy homoki disznó. Valaki hallott már róla?

Szóval az egyik barátnőm szerint van egy ilyen nevű állat. Ezek a jellemzői: homokban él és tölcsér alakú a kijárata. Úgy kell megfogni, hogy a tölcsér alakú kijáratba bele kell rakni egy hangyát és rá kell fújni. Valamint szürke a színe és kicsi. Ha hallottatok már ilyenről, vagy tudjátok a rendes nevét, akkor légyszi írjatok! köszi :)

3

A pingvin hogyan kakil?

8

Miért tűntek el ennyire a szitakötők?

mostanában szinte nem vagy csak alig látok gyerek koromban pedig rengeteg volt a patak partján vízpartokon ....

2

Mit tudtok a holdszarvú ganéjturó bogárról?

Előfordulása, életmódja, megfigyelése.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!