Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy szabad (187 db)

Az igaz hogy a hörcsögöknek nem szabad ká betűvel kezdődőételt adni?

Az egyik hörim a pannónia sajttól halt meg. Most kett? hörim van.Eddig nem adtam nekik, deamg nem válaszoltok nem akarok adni. Ha egyáltalán lehet nekik adni, már nagyon sok hörim volt de nem adtam nekik. El?re is köszönöm a mielöbbi gyors válaszotokat. Gyimesi Tamara

Legjobb válasz: igaz hogy nem szabad, patkányomnak se meg hörijeimnek se adok, se káposztát, se krumplit, se semmi k betûst.

igaz hogy nem szabad, patkányomnak se meg hörijeimnek se adok, se káposztát, se krumplit, se semmi k betûst.
elõzõ vok, én narancsot, citromot, uborkát, paprikát, paradicsomot, jégsalátát, dinnyét, retket, répát, és hörcsög tápot adok nekik.
Tényleg nem szabad nekik K betûs kajákat adni sõt ezt a tengeri malacoknál is így van!
Ezek szerint problémák vannak a felfogóképességeddel. Lehet nekik adni krumpli kivételével, de csak ritkán és keveset, mert puffaszt.
Lehet nekik adni (krumpli kivételével), de csak ritkán és keveset, mert puffaszt.
Milyen többiek? 2 az igenhez, 2 a nemhez...
Lehet adni nekik K betûs ételt. Csak keveset. Adhatsz neki káposztát, karalábét, kukoricát, karfiolt. A krumplit pedig csak fõve. Só nélkül. És úgyis keveset. Én szoktam nekik adni! Nagyon szeretik mindet amit felsoroltam és semmi bajuk nincs tõle.
A kérdező hozzászólása: Köszi hörcsögös honlap készítõ! tényleg csak hallottam hogy nem szabad adni nekik de ki tudja hogy az igaz-e. Egyébként ki vagy te? Hogy hívnak?
(honlapszerkesztõ vagyok) Buthának hívnak és egy lány vagyok
A kérdező hozzászólása: Hány éves vagy?
dehogynem lehet. plö a káposztát szeretik nagyon, kell nekik!!
ez hülyeség ott a karalábé meg a káposzta amit már írtak.kukorica.kelbimbó.
utolsó vagyok: Kukoricát adhatsz nekik
Ne vitatkozzatok már! Ne adj nekik K betûs ételt nem kell adj nekik vizet inkább a K betûs kajákat meg hagyd ki inkább narancsot meg ilyeneket!!! A kérdezõnek meg semmi baja a felfogó képeségével inkább neked van Te eltudnád dönteni ha az egyik azt mondja a másik meg amazt??Nem hiszem elég nehéz lenne! Off: Köszi, hogy válaszoltál a kérdésemre :D (torpe_horcsog.mindenkilapja.hu-s vagyok) és képet nem tudsz küldeni róluk???Mert akkor kitudnám õket tenni a fõoldalra és bocsi, hogy ide írtam kitettem az OFF-ot csak így biztos, hogy eljut hozzád a kommentem) :D
Én sem adok nekik kivéve káposztát és kukoricát!
A kérdező hozzászólása: Egyébként ki vagy te ? Hogy hívnak? Hány éves vagy? Jársz iskolába? Hánydikos vagy?
A kérdező hozzászólása: 3 az igenhez, 2 a nemhez!
A kérdező hozzászólása: Atöbbiek mind azt mondták hogy ne adjak. És egyébként is neked van probléma a felfogó képességeddel.
A kérdező hozzászólása: Köszi tehát ne adjak nekik ugye?
13 éves vagyok! Te?

Igaz, hogy a palacsintasütőt nem szabad elmosogatni, zsírtalanítani?

Tegnap elmostam. Jó háziasszony révén:-) és leragadt benne a tojás, amit este sütöttem.

Legjobb válasz: Igaz. Zsírozd át, és süss benne! Vagy csak süss benne zsírt. vagy olajban valami lebegõ dolgot(krumplit) Nem szabad semmit csinálni vele, ha leég a palacsinta, azon a pici helyen papírtörlõvel megtörölni, s átolajozni. Ahogy használod, rendbe fog jönni.

Igaz. Zsírozd át, és süss benne! Vagy csak süss benne zsírt. vagy olajban valami lebegõ dolgot(krumplit) Nem szabad semmit csinálni vele, ha leég a palacsinta, azon a pici helyen papírtörlõvel megtörölni, s átolajozni. Ahogy használod, rendbe fog jönni.
Igaz, akkor ha öntöttvas palacsintasütõd van. És ugyanúgy igaz az összes öntöttvas serpenyõre, edényre. Azokat nem szabad mosogatni, csak kitörölni, kicsit átzsírozni. De ha teflon serpenyõd van, akkor nyugodtam moshatod
Nem, nem igaz. Minden palacsintasütõt használat után el kell mosogatni. Gondoljunk csak az ételmaradékra és az elszaporodó baktériumokra. Viszont, ha öntöttvasból van a jószág, és már megszáradt, vékonyan kend át egy zsíros vagy olajos papírtörlõvel. Ha teflon, akkor nem kell kenegetni.
A vas palacsintasütõre érvényes ez a szabály! De ha belegondolok, ez nem valami higiénikus : ott áporodik, erjed, avasodik a zsír vagy olaj a serpenyõn?! Nem tudnék a családomnak olyan edényben sütni-fõzni, amit nem mosogattam el elõtte tisztességesen. Nekem nincs is ilyen VAS edényem! Vettem korszerû teflon palacsintasütõt, ebben az is jó, hogy sokkal kevesebb zsiradékkal lehet benne palacsintát ill. rántottát sütni.
A kérdező hozzászólása: *lévén
A kérdező hozzászólása: köszönöm, megyek használni:-)

Igaz, hogy külföldről nem szabad áthozni növényeket?

Kaktuszokat hoztam volna Németorzágból, de úgy hallom, hogy növényeket egyáltalán nem szabad hozni külföldről, mivel fennállhat az a veszély, hogy génmanipulált...stb... Ez igaz?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy EU-n belül nincs ilyen megkötés, de lehet, hogy tévedek... de ha így is van (mármint tévedek), ez így akkor sem igaz. Bizonyos növény-egészségügyi papíroknak kell meg lenniük. Hogy pontosan mi is ez arról postán tudnának - ha igaz- téged tájékoztatni. Ha Amerikából rendelnél pl. akkor tuti, hogy kellenének ezek a papírok a küldemény mellé. Onnan ezért is nem postáznak kész növényeket csak magokat. (nem értem miért, de szaporítóanyagra valamiért ez nem vonatkozik, pedig az hordozhat olyan betegségeket, amik jelenleg nálunk még nincsenek).

Én úgy tudom, hogy EU-n belül nincs ilyen megkötés, de lehet, hogy tévedek... de ha így is van (mármint tévedek), ez így akkor sem igaz. Bizonyos növény-egészségügyi papíroknak kell meg lenniük. Hogy pontosan mi is ez arról postán tudnának - ha igaz- téged tájékoztatni. Ha Amerikából rendelnél pl. akkor tuti, hogy kellenének ezek a papírok a küldemény mellé. Onnan ezért is nem postáznak kész növényeket csak magokat. (nem értem miért, de szaporítóanyagra valamiért ez nem vonatkozik, pedig az hordozhat olyan betegségeket, amik jelenleg nálunk még nincsenek).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! :)
Kaktuszokat nem szokás génmanipulálni... Eredeti élõhelyükön viszont legtöbbjük már CITES-es, mert borzasztóan megritkultak állományaik. De hogy innen a szomszédból sem lehet - bizonyára termesztett állományból származó - növényeket behozni, ez nekem új...

Igaz hogy 20percig nem szabad etetni?

Viburcol kúp.a leírásában nem találtam ilyet.csak hallottam.8hós fiam fürdés után kapja, utána rögtön eszik.nagyon nehezen tudom elaltatni, min.1óra. mindíg egyedül aludt, pár hete ez van és éjjel is sokszor kel, pedig 2hós kora óta átalussza az egész éjszakát. lehet mert etetem rögtön?

Legjobb válasz: miért adod neki a kúpot? fogzás miatt? Azért kérdezem, mert a nem alvása inkább azzal lehet összefüggésben, ami miatt a kúpot adod neki, nem hinném, hogy az evéssel. Én is olvastam valahol olyat, hogy a homeós dolgok után legalább 20-30 percig nem szabad enni a babának. végülis a Viburcol is homeos kúp, tehát vonatkozhat erre is, de konkrétan nem tudom, hogy így van-e. Esetleg próbáld meg, hogy nem adsz neki enni, vagy azt, hogy a kúpot elhagyod. lehet, hogy a szervezete másképpen reagál a kúp miatt.

miért adod neki a kúpot? fogzás miatt? Azért kérdezem, mert a nem alvása inkább azzal lehet összefüggésben, ami miatt a kúpot adod neki, nem hinném, hogy az evéssel. Én is olvastam valahol olyat, hogy a homeós dolgok után legalább 20-30 percig nem szabad enni a babának. végülis a Viburcol is homeos kúp, tehát vonatkozhat erre is, de konkrétan nem tudom, hogy így van-e. Esetleg próbáld meg, hogy nem adsz neki enni, vagy azt, hogy a kúpot elhagyod. lehet, hogy a szervezete másképpen reagál a kúp miatt.
Ezt nem hallottam.. Én fürcsi elõtt adom amúgy is, ha muszájm így megvan a 20perc.
Hát Én (fogzás miatt) adom, fürcsi után, és utána még eszik. És simán elalszik, magától. Szerintem nem az a baj, amit írsz, hanem szimplán a fogzás.
Az csak a homeós bogyóknál van, amit szájon át kell szedni, mert az nyálkahártyán keresztül szívódik fel és ezért elõtte és utána fél órán keresztül nem szabad sem enni, sem inni, mert az gátolja a felszívódást! A kúpnál értelem szerûen ilyen gond nem lehet! :) Nyugodtan adj neki utána rögtön enni!

Honnan tudom majd, miről lehet felismerni, ha megreped a magzatburok? Igaz, hogy ezután már nem szabad ülőfürdőt venni, csak zuhanyozni lehet? 35hkm

Legjobb válasz: Ha megreped a birok, folyik a magzatvíz (lehet csepegõtõl kezdve hirtelen ömlõ), akkor már ne fürödj, hanem irány a kórház! Onnantól nem szabad ülõfürdõt venni, hogy elkezd kinyílni a méhszáj (kb 36. héttõl, de egyénileg változik), mert fertõzést okozhat a magzatnál. A túl meleg vízrõl is el kell feledkezni, mert alhasi vérbõséget okoz. A te terhességi korodban már nem ajánlott, csak a zuhanyzás.

Ha megreped a birok, folyik a magzatvíz (lehet csepegõtõl kezdve hirtelen ömlõ), akkor már ne fürödj, hanem irány a kórház! Onnantól nem szabad ülõfürdõt venni, hogy elkezd kinyílni a méhszáj (kb 36. héttõl, de egyénileg változik), mert fertõzést okozhat a magzatnál. A túl meleg vízrõl is el kell feledkezni, mert alhasi vérbõséget okoz. A te terhességi korodban már nem ajánlott, csak a zuhanyzás.
Ha megreped a burok, akkor folyik a magzatvíz!

Igaz, hogy este 6 után nem szabad enni, mert raktároz a szervezet?

Vagy fehérjét lehet?

Legjobb válasz: Lefekvés elõtt 2-3 órával nem szabad enni. Ez leginkább a több mûszakban dolgozókra érvényes. Egy éjszakástól nem várható el, hogy éjszaka ne egyen.

Lefekvés elõtt 2-3 órával nem szabad enni. Ez leginkább a több mûszakban dolgozókra érvényes. Egy éjszakástól nem várható el, hogy éjszaka ne egyen.
Lefekvés elõtt 2-3 órával még nyugodtan ehetsz, de könnyebb ételeket, zöldséget, sovány fehér húst, halat érdemes, legjobb az ezek kombinációjából készített saláta.
Igy van, raktároz, de fehérjével nyugodtan jol lakhatsz.de azt se kell tulzasba vinni, különben egesz éjjel forgolodni fogsz:)

Igaz hogy a kismamákat nem szabad hirtelen megijeszteni, mert baja lehet a babának?

Legjobb válasz: Ez babona. Épp olyan, mint hogy ne nézzen csúnya embert nehogy csúnya babája szülessen. Amúgy egy embert se lenne szabad ijeszgetni, mert az ijedtségtõl tényleg baja lehet, fõleg, ha gyenge a szíve.

Ez babona. Épp olyan, mint hogy ne nézzen csúnya embert nehogy csúnya babája szülessen. Amúgy egy embert se lenne szabad ijeszgetni, mert az ijedtségtõl tényleg baja lehet, fõleg, ha gyenge a szíve.
szerintem ettõl nem lesz baja a picinek. lehet arra gondoltak, hogy a hirtelen sokktól beindulhat a szülés, ha valaki már a babavárás vége felé jár.
Nehogy bedõlj ennek a népi mendemondának!
Youtube-on láttam egy videót, amin egy 12 év körüli kisfiú egy szörny maszkkal a fején megijesztette az anyját, aki kb 35-36 hetes terhes lehetett.És elfolyt a magzatvize, így megindult a szülése. Szerintem buta dolog ijesztgetni akárkit is, legyen az gyerek, felnõtt, idõs, de állapotost meg pláne nem... Szerintem igenis lehet abból baj, ha egy kismama nagyon megijed, és most nem egy ajtó becsapódására gondolok. Sokkal inkább egy baleset látványa, vagy horror film, vagy egy csúnya ijesztés.
És aki az elején van még a terhességnek?
Holy Shit...csak ennyi a válaszom ^^ Elképesztõ terhesen mennyire lebutulunk ^^ (akár tetszik akár nem, csak az igazat mondom ^^)
második válaszolónak szerintem a terhesség elején, közepén nem indulhat csak úgy be a szülés egy "egyszerû" ijedtségtõl, bár nem vagyok orvos.
Semmi baja nem lesz. Én sokszor ijedtem meg (pl becsapódott az ajtó...) és a babám makk egészségesen született! Max ha Te izgatott leszel azt érzi Õ is.
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszoló kire írtad?

Igaz hogy nem szabad huzamosabb ideig Nurofent adni a babáknak? Mi számít huzamosabb időnek?

Legjobb válasz: Rá van írva a tájékoztatóra, hogy egyhuzamban mennyi ideig adható. És tényleg nem szabad, rá tud szokni. Én fogzáskor adtam esténként, hogy tudjon aludni, de egy idõ után már hisztizett érte, akkor beszüntettem és adtam helyette kúpot.

Rá van írva a tájékoztatóra, hogy egyhuzamban mennyi ideig adható. És tényleg nem szabad, rá tud szokni. Én fogzáskor adtam esténként, hogy tudjon aludni, de egy idõ után már hisztizett érte, akkor beszüntettem és adtam helyette kúpot.

Az igaz hogy 16 év alatt nem szabad gumit használni?

Barátom azt mondta hogy nem szabad. Mondtam hogy azért próbáljuk ki, és nem maradt fent rendesen, mert neki még csak 9centis. Csináljuk megszakításos módszerrel?

Legjobb válasz: "neki még csak 9centis." Hát ha õ is 16-17 körül van akkor nem is fog nõni már! HÁÁHÁÁHÁÁ HÁÁÁHÁÁ HÁÁ :D Ezt megszívta a csávó :D Amúgy nem nem szabad - hanem kötelezõ kivéve ha nem szedsz gyóccert gyerek ellen. Vagy ha szereted az abortuszt akkor is mehet a "nagyon megbízható" megszakításos. De azért az a 9 centi :D HAHAHHAHA

"neki még csak 9centis." Hát ha õ is 16-17 körül van akkor nem is fog nõni már! HÁÁHÁÁHÁÁ HÁÁÁHÁÁ HÁÁ :D Ezt megszívta a csávó :D Amúgy nem nem szabad - hanem kötelezõ kivéve ha nem szedsz gyóccert gyerek ellen. Vagy ha szereted az abortuszt akkor is mehet a "nagyon megbízható" megszakításos. De azért az a 9 centi :D HAHAHHAHA
Aha, mert 16 év alatt nem vég a puncikoboldtól és leharapja tõbõl gumival vagy anélkül.
Hát nálunk még felvilágosító óra sem volt, még általánosban sem, max. arról beszélt hogy hogyan változik a testünk stb. És látod ha nálunk nem volt, lehet hogy máshol sem, ezért nem kell bunkónak lenni a kérdezõvel..
akkor neked elég rossz tanárod volt. nekünk elmondtak mindent. ez még hagyják, ugyanis voltak külön felvilágosító órák nem is egyszer. ezt nem csak a mi sulinkban csinálták, hanem országszerte jó pár helyen. ennyi az egész.
Amúgy nem értem minek jön mindenki ezzel a hülye biológiaórával.. az iskolába az emberi szervezet mûködését tanítják meg, és nem térnek ki az ilyesmi dolgokra. És képzeljétek, én is figyeltem biológia órán, és nagyon sok mindent nem tudtam egy jó darabig, mert nem magyarázták el. Itt azért kérdez az ember, mert tapasztalatlan, és nem tudja mit hogy kell, szóval nem lecseszni kéne hanem segíteni, nem kell azt hinni hogy a biológián olyan hûû de sok mindent elmondanak..
Ha nagy rá, vegyen kisebbet. Pl mysize gumiból van extrém is péniszre való is.
Szerencsétlen, hogy nem tudja rendesen feltenni. Egyébként, több fajta méretben lehet kapni, talán úgy kellene vásárolni, hogy megnézitek...
16 év alatt szexelni nem kéne, de ez a személyes véleményem. Én úgy gondolom, te vagy nagyon naiv vagy nagyon tájékozatlan vagy, de még inkább mind a kettõ. Nem tudom, a barátod mégis mivel indokolta meg azt, hogy nem szabad gumit használni? Vagy egyszerûen csak indok nélkül elhitted neki? Az elõttem szóló bár nagyon durván fogalmazott, de a lényegi kérdésben igaza van. Igenis kell az a gumi. Ha a barátodnak még csak 9 centis és nincs rá elég kicsi gumi (nem vagyok tisztában vele, hogy van-e ilyen kis méretre, de ezt például gyógyszertárban meg lehet érdeklõdni), akkor neki is nõnie kellene még, nem szexelni. Ha pedig végleg ekkora marad (és ezt a méretet tényleg teljes erekcióban produkálta?) akkor legyen szíves utánanézni, hol talál a méretének megfelelõ gumit, és nem kihasználni téged. Mert valóban csak annyi, hogy gumi nélkül akarja csinálni. Ami pedig a fogamzásgátló gyógyszert illeti, nem tudom pontosan mennyi idõs vagy 16 alatt, de mivel legjobb esetben is még szinte gyerek, ezért a hormonális fogamzásgátlás NEM való neked. Egyedüli kivétel, ha már beállt rendszeres menstruációd van, amikor talán szóba jöhetne. Ellenkezõ esetben úgy tönkre teszed a szervezetedet vele, hogy lehet sose fog normálisan mûködni késõbb magától. A megszakításos módszer abszolút nem biztonságos, sem teherbe esés, sem nemi betegségek ellen! Kérlek, szedd össze az eszed, olvass utána ezeknek a dolgoknak (pl. a kamaszpanasz oldalon van a korosztályodnak megfelelõ felvilágosító anyag), mert különben nagyon meg fogod járni!
A kérdező hozzászólása: De ha nem marad fent rendesen a gumi, akkor tényleg mit lehetne tenni?
Ennyire értelmes és okos embereket a világ nem hordott még a hátán. Kérdezõ te nem vagy normális és hülye is vagy, ezt megmondom neked egyenes, már bocsi. 16 évesen érdekes, hogy ezt nem tudod, hisz már általánosban is tanítottak biológia órát. Azt sem értem igazából, hogy a könyvek vagy az internet ilyenkor hol a f***ba van. Minek szexeltek ha azt se tudjátok, mi is ez, hogy is mûködik stb.. stb... Nem tudom kikerülni, hogy ne nyilvánítsam ki a véleményemet, de ez már akkora durva kérdés és hozzá magyarázat, hogy az valaki hihetetlen. Ha megszakításos módszert szeretnétek akkor jó felé haladtok arra, hogy PAPÁS-MAMÁST játszatok csak éppenséggel a való életben. Nem viccelek, nem muszáj elhinni, a te érdekedben írom. Rohadtul nem megbízható, ez a módszer nem az ilyen tudatlan tökkel ütött embereknek való mint amilyenek ti vagytok, hanem azoknak a PÁROKNAK akiknek NEM baj, ha becsúszik a baba (Mert mondjuk õk már felnõttek, tudják biztosítani a megfelelõ anyagi háttért és van munkájuk, adott esetben házuk is) A barátodról már ne is beszéljünk, az egy idióta, nem normális kis hülye gyerek, aki elakarja VELED HITETNI, hogy nem lehet 16 év alatt gumit használni, mert anélkül akarja. Ennyire egyszerû. Nem tudom, hogy honnan vette ezt a hülyeséget, de ez nem így van. Nyugodtan lehet használni 16 év alatt, de még egy 12 éves is használhatja (bár adja az ég, h ne kerüljenek ilyen helyzetbe). Szóval ha szeretnéd kipróbálni, hogy milyen a babázgatás igaziból is akkor hajrá, ne használjatok gumit. Hátha a végén még elkapsz valami nemibetegséget is.
Naagyon remélem hogy ez csak vmi kamu kérdés, mert ha nem akkor nagyon butus lány vagy.... Vagy gumi vagy gyógyszer , más módszer a te korodban nem elfogadható.PONT
16 év alatt nem is igazán kéne ilyesmivel foglalkozni legalábbis gyakorlatban de ha már igy van akkor gyógyszer mivel a gumi leesik.. -.-... mennyivel vagytok 16 alatt ...

Miért csak a csúnya és kövér lányok szabadok? Egyszerűen nem igaz, hogy nincs sehol sem egy szabad, nem foglalt, értelmes, kedves, szép lány sem már!

Eddig akármelyik nekem tetsző lánynál próbálkoztam mind több éves párkapcsolatban volt már. Ennyire elkapkodják a normális és egyben vonzó lányokat vagy csak én nem nyitottam eleget és pechem volt?

Legjobb válasz: Pont pech. Nagyon sok szabad és vonzó lány van. Viszont vannak köztük olyanok, akik nem is akarnak kapcsolatot, csak futó kalandokat.

Pont pech. Nagyon sok szabad és vonzó lány van. Viszont vannak köztük olyanok, akik nem is akarnak kapcsolatot, csak futó kalandokat.
Vagy csak azt mondják, hogy kapcsolatban vannak, mert nem jössz be nekik :)
Normális lány (de ez szubjektív) vagyok és nem kapkodtak el. Szóval peched volt idáig.
A szépség igen relatív fogalom. És így leszólni a szabad lányokat... Nem lehet, hogy csak a kifogás kellett nekik, hogy lerázzanak? Ha így állsz hozzá az életben is, nem csodálnám...
Én is mindig ilyeneket találok ki ha nem jön be egy fiú akinek tetszek.
A normális lányokat mind elkapkodták már a jóképû srácok, kivéve azokat, akik a herceget várják fehér lovon.
Megint egy elkeseredett balfék
Nem tartom magam csúnyának se kövérnek, szabad vagyok, de 90%, hogy messze élsz. :D 30/N
Hopp... 20/N :D
21. Te egy mekkora retardált barom vagy. Gondolom te tökéletes vagy. Gratulálok. Seg.gfej
Ja, hogy te meg a szépségkirálynõkre buksz! Gondolom akkor te is valami deltás testalkatú szõke herceg vagy minimum... Egyrészt, ha ilyen válogatós vagy, akkor eleve minden lányban találsz valami kifogásolhatót. Én azt látom, hogy nagyon sok szép, csinos, magára igényes lány van, aki szingli, vagy legalábbis az én környezetemben. A belsõ értékeket is figyelembe kellene venned, persze hazudik, aki azt mondja, hogy nem számít a külsõ, de ha csúnyának és kövérnek nevezed a számodra nem vonzó lányokat, akkor gyanítom, hogy azoknak is elmegy tõled a kedvük, akik esetleg tetszenének neked... 23/L
Lila nyuszi, melyik megyében laksz?
"csúnya és kövér lányok szabadok" Basszus, ha válogatós vagy, akkor ne csodálkozz... estleg, néztél már tükörbe? Hogy te milyen "jóképû" macsó vagy? Tudod, lehet hogy benned van a hiba, hogy nem vagy elég megnyerõ. És pont a rendes, értelmes lányok vannak egyedül. mert apasik 90 %-a a sarki lányokra hajt!!!!
Kikérem magamnak. Normális vagyok, és nem is ronda, de rám se bagóznak, mert nem riszálok péntek este félrészegen.Vagy ha mégis bepróbálkozik valaki, akkor meg olyanok, akikkel ha nem muszáj, szóba se állok, mert körítés ide vagy oda, úgy is a szex a lényege, méghozzá minél hamarabb, hogy jöhessen a következõ... utálom a XXI. századot. utálom, hogy ilyen szemétdomb lett a társadalom(tisztelet a kivételnek), és legszívesebben 20-30 évvel elõbb élnék, csak ne itt, mikor az idióta kortársaim miatt beskatulyáznak. 15/L
kövér csúnya lány nem lehet kedves és értelmes?
Elég nagy lúzernek tûnsz.... Tele van ilyenekkel ez az oldal!
igen-igen tudjuk minden nõ hülye amiért pasija van.. kapj már észhez! ha olyan vonzó lennél nem siránkoznál ezen!
20:43 Ország másik vége kb.
lila nyuszi.. Heves megye mien közel van?
Ez logika, eleve aki szép több figyelmet és érdeklõdést kap, és aki emellé értelmes és kedves is, azt nem csak megdugni akarják = nagyobb eséllyel olyannal akad össze aki meg is becsüli és nem engedi el. :)
A kérdező hozzászólása: Adtak elérhetõséget és láttam a sok képet a barátjaikkal, ennyire hülye én sem vagyok, hogy nézzek utána nem kamuztak-e. Tudom, hogy szokás náluk, ha telószámot adnak akkor is egybõl megcsörgetem ott helyben õket, nehogy átvágjanak és kamuszámot adjanak meg.
#20 De ha ti leszarjátok és lekoptatjátok a csúnya és alacsony srácokat, az teljesen rendben van, ugye?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!