Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy szüzesség elvesztése (8 db)

Nagyon fáj a szüzesség elvesztése, milyen fájdalmat érezhetek? és az igaz, hogy az elvesztése után vérezhetek?

Segítsetek.. :( nagyon kívánom már a barátomat.. ő 17 én 16 éves vagyok.. és ő már nem szűz, mondta nekem, hogy figyelne rám.. és nagyon rendes és szeretem:) de kimondottan a szemem előtt lebegnek azok a kérdések, hogy mennyire fog fájni.. meg hogy fogok-e vérezni.. és egy kicsit szégyenlős is vagyok:$ és attól is félek, hogy tetszeni fog-e neki a testem.. és az amit csinálni fogok :)

Legjobb válasz: Igen biztosra veheted, hogy vérezni fogsz. A fájdalmat nem tudom, mert férfi vagyok :D De szerintem nem lehet annyira komoly fájdalom ha nem hatol be túl durván túl nagy péróval. A tested miatt meg ne aggódj ha csak nem vagy 200 kiló.

Igen biztosra veheted, hogy vérezni fogsz. A fájdalmat nem tudom, mert férfi vagyok :D De szerintem nem lehet annyira komoly fájdalom ha nem hatol be túl durván túl nagy péróval. A tested miatt meg ne aggódj ha csak nem vagy 200 kiló.
nekem nagyon fájt az elsõ, de nem véreztem egy cseppet sem
Azt a fajdalmatnehez elmondani , kicsit olyan hasfajzos mintha megjonne de kozben elvezed is
EN vereztem es nagyon fajt. Nem fog elhanyni attol nem kell felned es ha veled jar akkro biztos hogy tetszik neked az alakod ettol nem kell paraznod. A lenyeg hogyprobalj minnel jobban elazulni es enged neki hogy kelojen fezgasson kivand ot, es ja elege kitagulsz nem fog annyira fajni, ne a fajasra koncetralj :)
A kérdező hozzászólása: és azt szerettem volna még, hogy érdemes-e ilyeneken aggódni.. ? :) valaki esetleg írhatna egy üzit is, és elmondaná nekem, hogy hogyan is történik ez:) köszönöm.
A kérdező hozzászólása: nem, dehogy vagyok 200 kiló :) azt mondta, hogy bombanõ vagyok :$ és attól féljek, hogy esetleg utána elhagy ?:(
A kérdező hozzászólása: de mégis milyen fájdalmat éreztél?

Igaz az, hogy szüzesség elvesztés után van olyan lány aki elhizik, vagy lefogy?

meg ha persze meg szexuális életet is él aztán még folyamatosan

Legjobb válasz: Szerintem ez hülyeség.

Szerintem ez hülyeség.
Igen.De nem a szüzesség elvesztésétõl, hanem a fogamzásgátló szedésétõl.
ez hülyes ég... max a fogamzásgátlótól a sextõl nem
Szerintem csak hízhat utána....De azt is csak 9 hónapig...
Ez egy nagy hülyeség (nem tudom kitõl hallottad, de mond meg neki, hogy nagy butaságokat beszél.) Eleve minden anyuka és apuka rögtön megtudná, hogy az õ kicsi lánya elvesztette a szûzességét. Szerinted hány olyan lány van, aki már nem szûz, de anyuci, apuci azt hiszi, hogy még az???
Istenkém.... No komment.
Se a szüzesség elvesztésétõl, se a fogamzásgátlótól nem hízik el az ember!!! (Még mielõtt az jönne, hogy de igen, elmondom hogy ezt egy nõgyógyász mondta nekem, hogy a nõk hajlamosak azt képzelni, hogy a fogamzásgátlótól híznak, de ez hülyeség!) Csak akkor hízunk el, ha nem mozgunk és sokat kajálunk olyan dolgokat mint pl csoki chips, és zsíros ételek! (de a szerencsésebbek még így se)
A kérdező hozzászólása: hat szerintem is hülyeség , csak annyi, hogy nem akartam tévhitben élni, de azért köszi a vélaszokat!
régen 30-40 évesen azért már elég szép zsirpárnákkal rendelkeztek a feleségek (falun), akkor ök is fogamzásgátlót szedtek, mondjuk 5 gyerek mellett?
12:43 jah, a legjobb barátnõm szülei sem tudják xD
. . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . .... . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . ... . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . .... . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } ... . . . . . .. /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .... . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . ... . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`...
Igaz! Az én öreganyám is elhízott a szüzessége elvesztése után 40 évvel!
Egyik barátom erre azt mondta, hogy "az a a liba hízik, amelyiket tömnek"

Igaz-e, hogy szüzesség elvesztése után kb.10 napra elkezd menstruálni a csaj?

Én 18 vagyok, s a barátn?m is 18, s egy fél.Fél lefeküdni velem , ugyanis ? úgy hallota h a szüzesség elvesztése után kb. 10 napra elkezd menstruálni, és fél attól h az annya észreveszi h a menstruációs ciklusától eltér?en menstruál, és ebb?l rájön,hogy ? elvesztette szüzességét és nagyon mérges lenne reá.

Legjobb válasz: nem, ez hülyeség.

nem, ez hülyeség.
nem. nincs összefüggés. Egyébként a menstruáció elötti tizedik nap pont telibelövi a peteérést. Akkor még véletlenül sem ajánlanám. A gyerekáldás tuti lebuktatna benneteket...
Nem igaz, ezt csak valaki kitalálta! Hülyeség!
Ez így nem igaz, de az tény, hogy a szüzesség elvesztése felboríthatja a hormonális egyensúlyát, szóval akár késhet is miatta, de korábban is megjöhet. DE annyi minden felboríthatja még a megszokott rendszert a szexen kívül! Van egy javaslatom: mivel a barátnõd is 18 éves, menjen el nõgyógyászhoz (nem kell hozzá az anyja, menjen olyankor, amikor az anyja nem tud róla), írasson fel fogamzásgátlót. Szûzen is egész nyugodtan elkezdheti szedni, legalább már nem kell tartanotok a nem kívánt terhességtõl sem. Ez szépen beállítja a ciklusát napra pontosan. Ezután már szexelhettek, terhes sem lesz és menstruálni is óramû pontossággal fog.
érdekes hogy az anyja 18évesen még mérges lenne rá... a menzesz szerintem egyáltalán nemigaz.
Ha ennyire figyelik, akkor nem érné meg inkább beszélni a lány szüleivel? Vagy vallásosak?... Ha nem, csak szimplán fél, lehet, h sokkal jobb lenne tiszta lappal, mint titkolózva, mert ezt szerintem késõbb se fogjátok sokáig bírni.
nekem 3 hetet késett...
A kérdező hozzászólása: Nem vallásosak a szüleik, csak az anyjának a testvére pont ien korban esett teherbe, és az anyát hibáztatták h nem vigyázott a testvérére eléggé.S most attól fél az anyja h ez történik a lányával is, csak nem számol aval h mi mindent tud a mai tudomány... XXI. század...És koszi nagyon szépen válaszaitokat , néhány tanácsot még elfogadnék ;) S akkor az h hamarébb megjön az csupán koholmány?
Nem igaz. Egyébként meg bármitõl késhet / jöhet elõbb.

Igaz, hogy jobban fájna a szüzesség elvesztése ha akkor történik meg mielött megjönn?

Kinek volt igy?

Legjobb válasz: Szerintem erre seki nem fog neked ertelmes valaszt adni, hisz senki nem tudta 2szer elvesziteni a szuzesseget, es igy viszonyitasi alap sincs. De nem hiszem hogy lenne koze a menstruaciohoz.

Szerintem erre seki nem fog neked ertelmes valaszt adni, hisz senki nem tudta 2szer elvesziteni a szuzesseget, es igy viszonyitasi alap sincs. De nem hiszem hogy lenne koze a menstruaciohoz.

Igaz, hogy a szüzesség elvesztése utáni első menstruáció késhet?

Legjobb válasz: Igen,miutan elveszted a szuzesseged altalaban kesik a mensi.

Igen, miutan elveszted a szuzesseged altalaban kesik a mensi.
én is most feküdtem le a barátommal és nekem sem jön meg viszont fáj a hasam..és igen és azt képzelem h terhes vagyok..ti mit gondoltok?
most vesztetem el, múlthéten, e héten kelltt volna emgjönnie, de késik :ss
nyugi..ha barnázol akkor megfog jönni:) ha mégsem..akkor tesztelj megint.
Nekem 8.napja késik.:( Forduljuk nõgyógyászhoz? vagy várjak még vele? azt olvastam még a 2 hét is elfogadott ilyenkor késésnek. 7nap késés után negatívat teszteltem. 3 napja barnás folyást tapasztalok. elõször csak nagyon keveset, mára pedig egyre több. véleményeket várok :(
Igen lehet, nekem anno 2 hetet késett , volt is para rendesen , soha nem örültem még ennyi a mikulásnak mint anno.
csak magamból kiindulva, elõtte napra pontosan jött meg 5 évig, utána pedig 1, 5 hetet késett..sztem normális, ne parázz..már irták elõttem a hormonokat megbolygatja, ennyi:) )
hát, nekem lassan egy hónapja volt az elsõ alkalom, azóta volt többször is, és még nem jött meg. remélem nincs semmi gond és csak késik. ha most meg jön akkor fogok a legjobban örülni, ennek...
Nekem is késik...remélem igazatok van.nagyon fosok, hogy mi lesz..de az tuti, ha megjön, valószínûleg életemben elõször fogok örülni neki.szurkoljatok.
Nálam anno nem volt semmi késés!
nekem 3 hetet késett...:) védekeztünk, d ene tudjátok meg, mekkora para volt.. :S huh :)
amúgy hogy van ez hatással a mensire? bocs, h itt kérdezem
A kérdező hozzászólása: 2 hét?Az nemsok?
Igen, a hormonrendszerre hatással van az elsõ alkalom, tehát akár késhet is.
Igen, a barátnõmnek és nekem is 2 hetet késett anno.
egyik barátnõm is most veszitette el. Neki 2hete volt menstruációja, és másnap megjött. Szerintem is felbolygatja kicsit a hormonháztartást..
Ja
Nekem fájt, de ugyanakkor jó érzés volt :) Utána véreztem egész nap, de fokozatosan elmúlt.
Nekem a 4. vagy az 5.verzett s igen nekem nagyon fajt
Persze, fáj, de közben jó érzés is. Egyáltalán nem vészes. Nekem utána vérzett 2-3 napig .
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :)
elõzõ vagyok* Természetesen aktus elõtt is ujjazzon meg, hogy kitágulj kicsit.
ha elõtte sokszor megujjaznak (már mint nem közvetlen aktus elõtt, hanem mondjuk 3-4 héttel elõtte rendszeresen csináljátok) akkor se vérezni, se fájni nem igazán fog. Akkor fájhat még, ha rástresszelsz. Ne tedd, lazulj el és élvezd. Elõtte meg jó hosszú elõjáték hogy kellõképpen fel legyél izgulva. Nálunk ez mind meg volt és se nem fájt, se nem vérzett.
van aki nem vérzik, nekem vérzett és nagyon fájt, épp csak belémhatolt, és ki is huzta mert nem birtam, pedig vigyázott volba rám... a második is fájt de nem annyira és csak az elejên.azóta jô 21/L, 16 voltam
Nekem pl nem vérzett, és csak az elsõ 1-2 percben fájt, utána olyan volt, mintha nem is az elsõ lett volna.
Elõfordul hogy nem vérzik, de elõvigyázatosságból érdemes 1-2 törcsit magad alá rakni, mielõtt belevágtok. Fájni szinte biztosan fog az elsõ alkalommal, valószínûleg a következõ 3-4-nél is, de fokozatosan elmúlik, és átveszi a helyét az élvezet.
én nem véreztem mondjuk én fiú vagyok :D
A kérdező hozzászólása: Vannak olyanok is, akiknek nem vérzik, vagy kivétel nélkül mindenki?
Egyesek belehalnak.
Fáj, gátrepedésed lesz, 1 napot vérzel
Eegen nagyon fáj. És sokaknál vérzik is. Nálam is vérzett sõt utána is párszor.
nekem nem vérzett, és nem is fájt. De már én akartam a dolgot, a pasi meg tudta, mit csinál. Ezen is sok múlik.

Tényleg igaz, hogy a vékonyabb lányoknak jobban fáj a szüzesség elvesztése? Én nagyon félek tőle. :/

Legjobb válasz: Ez inkább egyéni fájdalomküszöb kérdése,mint testtömegé :) De nem vészes.

Ez inkább egyéni fájdalomküszöb kérdése, mint testtömegé :) De nem vészes.
Ez butaság. Nincs összefüggés!!
Nincsen összefüggés. És nagyon fontos, hogy megértsd, hogy a szüzesség kérdése csak egy hülye mítosz. Persze, lehet hogy kellemetlen lesz, vagy fájni fog, de erre nem szabad rágörcsölni, mert akkor még annyira sem fogod élvezni, mint amennyire a problémázás nélkül élveznéd a dolgot. Nem szabad az elsõ szextõl csodát várni - semmilyen értelemben. Valószínûleg nem a legjobb szexuális élményed lesz, de ha úgy állsz hozzá, mint most, hogy félsz tõle, akkor csak a saját dolgodat nehezíted meg. A szüzesség elvesztését manapság túldramatizálják. Ehhez kötik, hogy milyen ember vagy, mennyit érsz - lányként, mert a férifakat nem kategorizálják be ez alapján. Ha túl korán elveszted, könnyûvérû, ha túl késõn, akkor meg frigid vagy, legalábbis az emberek szerint. Vagy azt is hallhatod, hogy ha még 20 évesen is szûz vagy, akkor az mennyire értékes személyiséget rejt. Ez is baromság. Egy szûz lány semmivel sem értékesebb, mint egy nem szûz, a mai világban már nem ez alapján megy a párválasztás - a legtöbb esetben. Az, hogy ki mennyire értékes, mint személy, nem az határozza meg, hogy lefeküdt-e már valakivel, vagy nem, hanem az, hogy milyen, mint ember. Aztán elterjedt ez is, hogy borzasztóan fáj. Persze, biztos van, akinek nagyon fáj. De egy odafigyelõ, gyengéd partnerrel, kellõ tudással és odafigyeléssel közel sem lesz akkora borzalmas dolog, mint amilyennek gondolod.
Szerintem egyforma. Nekem az összes szûz csajomat úgy kellett lefognom, mert menekülni akart, pedig vékony is volt meg vaskosabb is. Ne félj, egyszer meg kell történnie, de készülj fel, hogy minden tiszta vér lesz!
Inkább a félelem növeli a fájdalmat, de a testalkathoz semmi köze.
nekem nagyon fájt de nem vagyok egy vékony se egy nagy viziló. :D valahol a kettõ között, és nem a barátom fogott le engem, hanem én szorítottam õt de nagyon nyugtatott és gyorsan elmúlt a fájdalom :)

Igaz hogy a szüzesség elvesztése után nő a méret? F

Legjobb válasz: Mármint az egód mérete? Igen.

Mármint az egód mérete? Igen.
Már megint ugyanez a kérdés ... :-( Nem! Még mindig nem!
Nõ az önbizalmad, így könnyebben tudod majd a répát felállítani. Szóval gyakorlatilag nagyobb lesz igen, de nem fog egy grammal több hús sem lenni benne, csak jobban használod majd.
igen. kb 5 centivel nagyobb lesz a méreted. szóval most ess neki egy csajnak hogy nagyobb legyen a pélód

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!