Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy szüzesség (43 db)

Igaz, hogy jobban fájna a szüzesség elvesztése ha akkor történik meg mielött megjönn?

Kinek volt igy?

Legjobb válasz: Szerintem erre seki nem fog neked ertelmes valaszt adni, hisz senki nem tudta 2szer elvesziteni a szuzesseget, es igy viszonyitasi alap sincs. De nem hiszem hogy lenne koze a menstruaciohoz.

Szerintem erre seki nem fog neked ertelmes valaszt adni, hisz senki nem tudta 2szer elvesziteni a szuzesseget, es igy viszonyitasi alap sincs. De nem hiszem hogy lenne koze a menstruaciohoz.

Az igaz, hogy ha valaki elveszti a szüzességét, utána megváltozik a hormonháztartása?

Pl. fiúk jobban elkezdenek sz?rösödni, lányoknak n? a melle stb.

Legjobb válasz: nem a szüzesség elvezstésétõl, hanem a nemi izgalomtól.

nem a szüzesség elvezstésétõl, hanem a nemi izgalomtól.
:-) nem igaz
Nem igaz.
Én is hallottam már ilyet, nem tudom igaz-e, lehet, hogy vkinél tényleg az. :D Az én mellem viszont nem nõtt semennyit se a szüzesség elvesztése után. :)
A fogamzásgátlókról hallottam ilyet. Persze a nõknél.
Nem is értem, hogy mi köze lenne hozzá. A szüzesség elvesztése semmilyen hormont, váladékot vagy ilyesmit nem termel olyna mértékben, hogy megváltoztasson akármit is. A rendszeres nemi élet már talán, de egyetlen szex az lókolbász.
rendszeres szexuális kapcsolat élésének (DE CSAK A RENDSZERES) következménye lehet hogy kevesebb pattanásod lesz :D

Igaz, hogy az első szexuális együttlét után még jobban ragaszkodunk a párunkhoz? (főleg ha akkor veszítjük el a szüzességünket)

Én úgy vettem észre hogy igen, és kíváncsi lennék, hogy ti hogy gondoljátok!

Legjobb válasz: "Ezért fekszik össze a sok kis kamasz fûvel-fával.:S Õk úgy látszik nem éreznek semmit." ne általánosítsunk kérem:D amúgy nállam is igy van..a mostani párommal vesztettem el a szüzességem, és õ is szûz volt még.. És annyira ragaszkodunk egymáshoz azóta is:$ amikor tehetjük mindig együtt vagyunk... /Még else mentél már hiányzol eset:D/ 16/L

"Ezért fekszik össze a sok kis kamasz fûvel-fával.:S Õk úgy látszik nem éreznek semmit." ne általánosítsunk kérem:D amúgy nállam is igy van..a mostani párommal vesztettem el a szüzességem, és õ is szûz volt még.. És annyira ragaszkodunk egymáshoz azóta is:$ amikor tehetjük mindig együtt vagyunk... /Még else mentél már hiányzol eset:D/ 16/L
Én is így vagyok ezzel, az elsõ együttlét után jobban ragaszkodom hozzá.
Én pont így vagyok vele, ahogy te. Megtörtént az elsõ, aztán egyre jobban összemelegedtünk. Mai napig nem járunk, de nagyon jóban vagyunk.
2.01-es vagyok: 20f
Én is így vagyok vele. Csak az a baj, hogy egyre kevesebben vannak így ezzel. Ezért fekszik össze a sok kis kamasz fûvel-fával.:S Õk úgy látszik nem éreznek semmit.
rám nem igazán vonatkozik. persze minden ember más...:)
A kérdező hozzászólása: Azért jó, hogy más is így van ezzel!:-) További válaszokat várok!
énis ígyvagyok vele:) már 7 hónapja történt és azóta is együtt vagyunk:) és nemnagyon tudom elképzelni nélküle:$
nálam is ez a helyzet:) 15 éves voltam, mikor járni kezdtünk, 17, mikor vele vesztettem el a szüzességem, most 21 vagyok és együtt élünk talán még szerelmesebben mint régen:)
A kérdező hozzászólása: Úgy látom, nem sok ember van akinél ez nem így van!:)

Igaz, hogy a szüzesség elvesztése utáni első menstruáció késhet?

Legjobb válasz: Igen,miutan elveszted a szuzesseged altalaban kesik a mensi.

Igen, miutan elveszted a szuzesseged altalaban kesik a mensi.
én is most feküdtem le a barátommal és nekem sem jön meg viszont fáj a hasam..és igen és azt képzelem h terhes vagyok..ti mit gondoltok?
most vesztetem el, múlthéten, e héten kelltt volna emgjönnie, de késik :ss
nyugi..ha barnázol akkor megfog jönni:) ha mégsem..akkor tesztelj megint.
Nekem 8.napja késik.:( Forduljuk nõgyógyászhoz? vagy várjak még vele? azt olvastam még a 2 hét is elfogadott ilyenkor késésnek. 7nap késés után negatívat teszteltem. 3 napja barnás folyást tapasztalok. elõször csak nagyon keveset, mára pedig egyre több. véleményeket várok :(
Igen lehet, nekem anno 2 hetet késett , volt is para rendesen , soha nem örültem még ennyi a mikulásnak mint anno.
csak magamból kiindulva, elõtte napra pontosan jött meg 5 évig, utána pedig 1, 5 hetet késett..sztem normális, ne parázz..már irták elõttem a hormonokat megbolygatja, ennyi:) )
hát, nekem lassan egy hónapja volt az elsõ alkalom, azóta volt többször is, és még nem jött meg. remélem nincs semmi gond és csak késik. ha most meg jön akkor fogok a legjobban örülni, ennek...
Nekem is késik...remélem igazatok van.nagyon fosok, hogy mi lesz..de az tuti, ha megjön, valószínûleg életemben elõször fogok örülni neki.szurkoljatok.
Nálam anno nem volt semmi késés!
nekem 3 hetet késett...:) védekeztünk, d ene tudjátok meg, mekkora para volt.. :S huh :)
amúgy hogy van ez hatással a mensire? bocs, h itt kérdezem
A kérdező hozzászólása: 2 hét?Az nemsok?
Igen, a hormonrendszerre hatással van az elsõ alkalom, tehát akár késhet is.
Igen, a barátnõmnek és nekem is 2 hetet késett anno.
egyik barátnõm is most veszitette el. Neki 2hete volt menstruációja, és másnap megjött. Szerintem is felbolygatja kicsit a hormonháztartást..
Nem igazán van ehhez köze.
A kérdező hozzászólása: na ennek örülök hogy van valakinek ilyen tapasztalata is ! :)
Szerintem igen. (L)
A kérdező hozzászólása: hmm.. :/ értem hát akkor ritka esetben fordul elõ ez a dolog...
több mint tíz éve nem láttam és nem beszéltem vele pedig egy helyen lakunk szerinted?
A kérdező hozzászólása: :) hát sokat számít...
A kérdező hozzászólása: értem. hát igen én is hallottam már sok ilyenrõl hogy az exét szerette a lány..
Ja még azt is hozzá tenném, hogy attól függ mennyire volt figyelmes a srác az elsõ alkalomnál.Nagyon figyel oda.Csak a lányról szól az elsõ alkalom, hogy neki jó legyen.Akkor valóban kötõdni fog.Mert egy számára ilyen fontos dolognál, ilyen jót tett.
van, akinél így van! fõleg lányoknál. ilyenkor van h már a lánynak van komoly kapcsolata, de sokszor jár a fejében az ex. sajnos
A kérdező hozzászólása: igen én is így gondoltam ! tudom hogy nem a szex miatt.. de az is benne van valamilyen szinten köszönöm a választ!
Akkor ha elsõ igaz szerelem.De akkor se szex miatt :)
A kérdező hozzászólása: értem köszönöm a válaszokat! kár .. ez így olyan jól hangzott hogy mindig kötõdés lesz az az ember iránt akivel történik..
nem 21
A kérdező hozzászólása: hmm. értem csak mert én mindenhol ezt olvastam hogy kötõdés mindig lesz a két ember között
Részemrõl ez nem igazolódott be!
Én 6 év után is úgy emlékszem annaköa délutánnak minden mozzanatára mint ha tegnap történt volna. Igaz szerelmes is voltam. Nem beszéltem vele már több mint 5 éve, de akkor de nem csak a szexre, a személyisége is jól az emlékeimben van. De nem csak én vagyok ezzel így. Barátnõim is nagyon nehezen tudták elfelejteni az elsõ pasijukat, pedig nem voltak szerelmesek. 3 évig tartott nekik mire teljesen túlléptek rajtuk. Írjákösok helyen h az elsõ szexuális élmény meghatározó lesz egész életünkben. Talánmnem is a személy a fontos, az csak azért kell h szebb legyen az emlék. Én azóta már rég mást szeretek. De az elsõ ELSÕnek külön helye lesz mindig. 23L

Az igaz hogy a lányok nagy része kötődik ahoz a fiúhoz aki elvette a szüzességét? :0

:D

Legjobb válasz: Én sem kötõdöm. Vagyis persze, míg együtt voltunk, mert elsõ szerelem, meg minden. De pl. valamelyik nap is találkoztunk, de nem igazán éreztem már semmit. Szóval vagy az amerikaiak hülyék, vagy mindenki más. :D Minden filmben szerelmesek maradnak az elsõ sráccal... :D

Én sem kötõdöm. Vagyis persze, míg együtt voltunk, mert elsõ szerelem, meg minden. De pl. valamelyik nap is találkoztunk, de nem igazán éreztem már semmit. Szóval vagy az amerikaiak hülyék, vagy mindenki más. :D Minden filmben szerelmesek maradnak az elsõ sráccal... :D
Nem hiszem, legalábbis én abszolút nem kötõdöm, pedig hosszú kapcsolat volt. Inkább csak nevetek magamon utólag, hogy mit akartam egyáltalán attól a kis .... :) De hát fiatal voltam még és vak a szerelemtõl.
egyáltalán nem kötõdöm hozzá, lehet meg se ismerném 22L
Attól függ, hogy milyen vagy. Hogy a barátnõd milyen, és hogy el vagytok-e. Nálam igaz. Neki én voltam az elsõ. Jól kijöttünk minden téren. Egy idõ után ugye bár, minden elmúlik. Így 1, 5 év után szakítottunk. De nagyon nehezen tudtam magamról "levakarni". 22/F
Mert nem én voltam az elsõ.
hát én abszolút nem... 20/L
hát én részemrõl sincs kötõdés:) L/17
Egyáltalán nem érzek iránta semmit abszolút semleges
Én valamilyen szinten kötõdöm...Õ volt az elsõ szerelmem is...nagyon jól elvoltunk, imádtuk egymást...s ennek már 6 éve, de néha rámjön hogy hiányzik... L22
Én valamilyen szinten igen.Hossszú kapcsolat volt, pár hónapja már külön vagyunk.De megmaradt egy szép emlékként és igazából örülök, hogy vele voltam elõször és nem mással.Neki is én voltam az elsõ.Nem érzek már iránta semmi olyat, de elfelejteni se fogom soha. 20l
Hát, mivel azt sem tudom ki volt az, így nagyon nem...
igaz! legalábbbis nálam! Nekem az egyetlen exem, akivel tartom a kapcsolatot, az a személy akivel elõször voltam együtt:) nem sûrûn, kb 2 havonta találkozunk, de sokszor emailezünk barátok lettünk:)
En sem nem az a lenyeg ki az elso hanem ki az egyetlen :)

Igaz, hogy az Aprócska blues című szám Rúzsa Magditól, egy olyan férfiról szól, aki megerőszakolta őt és egyben el vette a szüzességét?

Nem rég hallottam ezt. Valaki meg tudná mutatni, hol írják ezt a neten, vagy hallott még err?l valaki?

Legjobb válasz: én sosem hallottam errõl... szerintem nem igaz.. Vajdasági vagyok, barátnõm kishegyesi és imserte, gondolom nagyobb híre lett volna a faluban.

én sosem hallottam errõl... szerintem nem igaz.. Vajdasági vagyok, barátnõm kishegyesi és imserte, gondolom nagyobb híre lett volna a faluban.
Ez baromság!

Igaz, hogy jobb egy lánynak úgy elvesztenie szüzességét, hogy iszik?

Legjobb válasz: Persze, úgy a legjobb!!!!! Viccet félretéve, Nem... 1. Ha sokat iszik akkor nem fog semmire sem emlékezni. 2. Az alkohol vizet von el a szervezetbõl, igen onnan lentrõl is és elég száraz lehet majd, ami megnehezíti az együttlétet, fõleg az elsõt. Nem azt mondom hogy egy pohár bort nem ihat meg elõtte ha jólesik neki, de úgy rendesen inni elõtte azt ne! :)

Persze, úgy a legjobb!!!!! Viccet félretéve, Nem... 1. Ha sokat iszik akkor nem fog semmire sem emlékezni. 2. Az alkohol vizet von el a szervezetbõl, igen onnan lentrõl is és elég száraz lehet majd, ami megnehezíti az együttlétet, fõleg az elsõt. Nem azt mondom hogy egy pohár bort nem ihat meg elõtte ha jólesik neki, de úgy rendesen inni elõtte azt ne! :)
az ivást max úgy tudom elképzelni ha elõte közös fürdõzés vagy kajálás egy pohár borral vagy pezsgõvel, akkor pici oldottabb leszel, de ha csak az miatt akarsz inni akkor nem érdemes
Egy feles nem árt meg senkinek, segít ellazulni, de többet ne igyál. Azt se fogod utána tudni, szûz vagy-e még.
Nem...
Hát ha nagyon izgulós, elõtte lecsúszhat egy pohár pezsgõ/bor, de azért részeg semmiképp ne legyen.
Szégyen gyalázat. Az ilyeneket visszarúgnám az anyjukba.
ez miért lenne jó? ez marhaság N
Röviden, ment a zöld kész, mindenkinek!
osztom a hozásállást az elõttem leírtakat!
Persze mértékkel miért ne? tegyük fel elõtte együtt borozgattok és kicsit bevagy csiccsentve.Sokkal oldottabb a hangulat, te is felszabadultabb vagy és nem fogsz rágörcsölni esetleg.
Persze, piásan a legjobb.
dugás közben azért elég lehangoló, ha fogod a poharat is iszogatsz! Én személy szerint mérges lennék, hogy szürcsölsz a fülembe! Persze, hogy kell inni, máskülönben kiszáradsz! :D :D :D :D :D :D

Igaz, hogy nem a legjobb misszionárius pózban elveszíteni a szüzességet?

Egy oldalon több cikkben is szót ejtettek arról,hogy lovaglóban jobb,mert akkor a lány kezében van az irányítás a behatolás mélységével és a gyorsasággal kapcsolatban, és,hogy nem fáj annyira.Ez igaz?

Legjobb válasz: Nézd, nem tudom. De itt MINDENKI a misszionáriust javasolja, kivétel nélkül. Ha gondolod, megpróbálhatod a lovagló pózt is: 1. Ha nem jó, még mindig lehet váltani misszionáriusra. 2. Jobb esetben van annyi kommunikáció a két fél között, és van olyan színvonalas a srác, hogy misszionáriusban is odafigyeljen arra, hogy mit lehet és meddig.

Nézd, nem tudom. De itt MINDENKI a misszionáriust javasolja, kivétel nélkül. Ha gondolod, megpróbálhatod a lovagló pózt is: 1. Ha nem jó, még mindig lehet váltani misszionáriusra. 2. Jobb esetben van annyi kommunikáció a két fél között, és van olyan színvonalas a srác, hogy misszionáriusban is odafigyeljen arra, hogy mit lehet és meddig.
A misszionáriust mindig mindenki ajánlja, bár gõzöm sincs hogy miért, az a jó az elsõ együttlétnél, ha a lány van felül. Tényleg. Sok újat nem mondtam, ajánlani tudom csak.
Ha lovagolnom kellett volna már elsõ alkalommal, akkor még mindig szûz lennék. :) Sokkal nehezebb lett volna magamnak fájdalmat okozni. Egy kósza ötletként felmerült, meg is próbáltuk, de egy fél másodpercig se bírtam. Persze attól még lehet, hogy másnak a lovagló megfelelõbb elsõre. Oda kell figyelnie a férfinak a lányra és akkor misszionárius pózban sem okoz a kelleténél több fájdalmat. Ha nem bíztam volna eléggé a partneremben, ha tartottam volna attól, hogy nem áll meg, amikor mondom, nem figyel oda, hogy hogy jó, akkor bizonyára 1) nem õt választom 2) ha õ lett volna az utolsó férfi a földön, akkor a lovaglót erõltetem. 27/N

Az igaz, hogy aki elvette a szuzessegemet, ahhoz egy eleten keresztul kotodni fogok?

felek, hogy igy lesz. szakitottunk (bekeben), tavolsag es egyeb akadalyok miatt, kozben mar akadtak mas fiuk is, de megis ugy erzem hogy hozza BARMIKOR visszamennek ha ugy adodna... ez nem fog elmulni? igazabol szerelmes sem voltam, de megis hianyzik..

Legjobb válasz: szerintem el fog múlni idõvel...általában akivel elveszti az ember abba különösképp szerelmes, és igen jobban kötõdik hozzá, de a mai világban szerintem csak ideig-óráig...így hogy szerelmes sem voltál, valszeg fõként a szép emlékek gyötörnek, de örülj annak hogy szépek, és hogy szívesen gondolsz rá, ha úgy adódik, úgyis találkoztok még, mindenképp próbálj meg szépen lassan mást keresni. nem kell pár nap alatt pánikszerûen, hagyd magadban lenyugodni az érzéseket és gondolatokat, aztán kinyílik a világ, meglátod mennyi olyan dolog van benne amit eddig nem is figyeltél:) remélem segítettem...

Szia! Én is ilyen helyzetben vagyok csak, hogy mi nem úgy váltunk el, ahogy ti. Én még mai napig se tudom, hogy miért lett vége ennek a kapcsolatnak, de van egy jó pár feltételezésem. Mi jártunk 2 hónapot es én kb 1 hónap mulva odaadtam magam, s elveszitettem a szüzességem, mert úgy éreztem, hogy megbizhatok benne, hogy igazán szeret. Az elején igy is volt. Mostmár 3 hónapja, hogy vége és mégse tudom elfelejteni, de hiszek magamban, hogy sikerülni fog. Szóval te is higgy magadban, és nézd meg megfog változni minden...
Nyugi, nem igaz! Csak beleszerettél és még nem sikerult teljesen elfelejtened! Majd az ido begyógyítja a sebeket, vagy nem:) )) Nekem pl. volt egy sima haverom aki miatt már egy fél éve fáj a szivem, de ez már más téma!!! Amúgy honnan valósi az a pasid?:)
JAJ DEHOGY!!!!!! Önmagában annak nincsen "kötõ ereje", hogy õ vette el a szüzességedet. Ez csak egy hülye mítosz. Nem születik a szûzhártya átszakításával semmiféle extra spirituális kötelék. Ha kötõdsz hozzá, ez a kapcsolat (megszokás? nosztalgia? félelem az újtól?) miatt van, ez akkor is meglenne, ha õ a 3. vagy a 10. lett volna életed során.
Elfelejteni nem fogod, de ha jön egy srác, akibe még sokkal jobban beleszerelmesedsz, az majd feledteti, "a helyére ül".
Nosztalgia ölõ ötletek.. Sajnos csak annyit tudsz tenni, hogy ha eszedbe jut, másra gondolsz, tv-zel, elmész otthonról, zenét hallgatsz. Önkontroll... Szerintem (saját tapasztalatból adódóan) mindig lesznek olyan pillanatok, amikor egyedül vagy, amikor nem tudsz elaludni, amikor eszedbe jut, és rá fogsz gondolni. De szerintem ez így van rendjén. Ha szeretsz valakit gondolsz rá. Én is gondolok a volt barátomra akit szerettem, de most van másik párom, akit mégjobban szeretek. Egy folyamat az egész, egyre kevesebbet gondolsz majd rá, ehhez persze az is kell, hogy ne találkozzatok, ne b eszélgessetek, meg hasonlók
ez fugg sok mindentol, ha az elso szerelem volt, akkor biztos, mindig emlekezni fogsz, de meg ha nem is voltal szerelmes, a kovetkezo baratodat valamilyen mertekben az elsohoz fogod hasonlitani, mivel meg csak vele voltal. Ha nem akarsz kotodni annyira, akkor probalj ne gondolkodni rajta es koncentralni a jovore.
hat szerintem mindig a szived melyen vagyni fogsz ra es ilyen erzeseid lesznek mint most van:kotodni fogsz hozza mindig...kiveve ha talalsz egy olyan fiut aki torodik veled es nagyon szereted...nah akkor szerintem mar nem fogsz kotodni hozza olyan nagyon
szerintem el fog múlni idõvel...általában akivel elveszti az ember abba különösképp szerelmes, és igen jobban kötõdik hozzá, de a mai világban szerintem csak ideig-óráig...így hogy szerelmes sem voltál, valszeg fõként a szép emlékek gyötörnek, de örülj annak hogy szépek, és hogy szívesen gondolsz rá, ha úgy adódik, úgyis találkoztok még, mindenképp próbálj meg szépen lassan mást keresni. nem kell pár nap alatt pánikszerûen, hagyd magadban lenyugodni az érzéseket és gondolatokat, aztán kinyílik a világ, meglátod mennyi olyan dolog van benne amit eddig nem is figyeltél:) remélem segítettem...
BAROMSÁG!!! ÉN FFI VOK... 18 ÉVESEN VESZITETTEM EL ZÁNKÁN, ÉS AZÓTA SEM TALÁLKOZTAM VELE... NEM IS HIÁNYZIK!!! Mi a f...ért kell egy õszinte válasz lepontozni?! A szeme legyen ugróbajnok...
Ragaszkodni nem fogsz, csak egyszerûen nem felejted el, soha! rá mindig emlékezni fogsz, ennyi!!
BAROMSÁG!!! ÉN FFI VOK... 18 ÉVESEN VESZITETTEM EL ZÁNKÁN, ÉS AZÓTA SEM TALÁLKOZTAM VELE... NEM IS HIÁNYZIK!!!
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat. utolsonak uzenem hogy Rio de Janeiro:)
A kérdező hozzászólása: ja es a tavolsag 8000 km, ugyhogy ne irja senki, hogy ez athidalhato. "azert akkora f*sza neki sincsen", hogy egy kedves baraotm obszcen szavaival eljek :) :)
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat, hat igen, hajlamos vagyok erosen a nosztalgiara es ezt kellene lekuzdenem. O jobban elvan mint en, mert o utazott haza. en ugyanabban a kornyezetben maradtam ahol hatalmas az ur amit maga utan hagyott. konnyen mondja, hogy a jelenre koncentraljak. pedig ezt kellene. nosztalgia-olo otletek esetleg? :)
Szia..mintha az en sztorim lenne..a koztunk levo tavolsag ugyan nem 800km, de akkor is tavolsag..en sem voltam szerelmes bele..megis kotodtem/kotodok hozza..Ez nem torvenyszeru, de megis fontos nekem..sokat gondolok ra:( ilyenkor igyekszem masra terelni a figyelmem:) neha sikerul..minden jot!:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!