Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy sok tejterméket iszunk, (1 db)

Igaz, hogy ha sok tejterméket iszunk, eszünk akkor lányunk születik, ha pedig sok sós ételt eszünk akkor fiunk?

Tényleg igaz az amit a Nicsak! Ki beszél, még cím? filmben mondtak a terhességr?l?

Legjobb válasz: Mindezt a terhesség elõtt kellene? Mert szerintem hülyeség, nem ezen múlik. Ha meg közben kell ilyeneket enni akkor még nagyobb hülyeség, mivel ez már elválik a megtermékenyítés pillanatában.

Mindezt a terhesség elõtt kellene? Mert szerintem hülyeség, nem ezen múlik. Ha meg közben kell ilyeneket enni akkor még nagyobb hülyeség, mivel ez már elválik a megtermékenyítés pillanatában.
Ez már a megtermékenyüléskor eldõl! Biológia! :-)
Egyetértek az elõttem szólólókkal!:) Ez még az elõtt eldõl, mielõtt kiderülne te mit fogsz legjobban kívánni a terhességed alatt! Én eszek, iszok "össze-vissza" mindent, édeset, savanyút, sósat, keserût, tejet meg mindent és kislányom lesz.:) 26 hetes kismama
Szia!NEkem is kislányom lesz, és én pl. a tejbe tudnék belefulladni.De szerintem tuti nem attól lesz kislányom.Ezt mi nem tudjuk befolyásolni semmivel, hogy Istenke mivel ajándékoz meg minket!A lényeg hogy egészséges legyen. Minden jót! Üdv:34 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: hátt köszönöm:)
szió nekem azt mondták, hogyha savanyu, sos dolgokat kivanok, akkor fiu lesz, ha édes tejes dolgokat, akkor lány :D tobbgyermekes szuloket megkerdeztem, de nem tapasztaltak ilyet, szerintem kismamója válogatja.
szia! Én felváltva kívánok édes, illetve sós dolgokat, és elég sok tejterméket fogyasztok, kisfiam lesz:) )


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van olyan, aki végigdohányozta mindkét terhességét?

Nem vitatéma, akinek ez nem tetszik legyen szíves lapozzon arrébb. Mindenki tudja, hogy ártalmas, talán önző dolog és a többi, így ezeket mellőzni kérem, csak a kérdésre várok választ. Ha akadnak ilyenek, őket várom, akár privátban.
A kérdésem azért áll fent, mert az első terhességem teljesen lazán fogtam fel, dohányoztam rendesen, mint egyébként, a babának semmi baja nem lett, túlhordtam. Most kiderült, hogy babát várok, viszont sok bennem a kétely, köztük a dohányzás is. Nem tudom és talán nem is akarom letenni, évek óta dohányzom. Olyanok válasza érdekelne, akik 2 vagy több gyermekkel is dohányoztak. Meddig, mennyit, lett e valakinek is bármi baja?

30

8 hetesen virusos torokgyulladás, magas CRP eredmény mennyire nagy baj?

1 hete fáj a torkom, kohogok. Stodalt szedek, Ca pezsgotablettát, sok tea, méz citrom. Most jott meg a vérvétel eredmény a korzetitol magas CRP eredmény. Mar annyit sirtam, nagy bajt jelent ha a véremben benne van a gyulladás? mi lesz szegény babámmal? utálom magam hogy pont ilyenkor kellett osszeszednem a virust.

5

Ha a trombocyta szám 80. 000 alá csökken, tényleg csak egy speciális pesti klinikán szülhetek?

Volt valaki hasonló szituban? Már 10 évvel ezelőtt is alacsony volt, valószínűleg genetikailag ennyi, de most terhesség alatt elkezdett csökkeni. 24 hetesen most 120.000 volt. A doki azt mondta, 80.000 alatt nem szülhetek az általam választott kórházban. Pedig úgy tudtam, 50
000 alatt veszélyes.

0

Ma voltam uh-n ahol 8mmx10mm-es petezsákot láttak, és embrió sejtehtő. Csak 5 hetesnek írtak?

Szept.8-án volt utoljára meg, így már bőven 6.hetesnek kellene lennem. Ez nem baj?

5

Miért indul ilyen nehezen a pisilés? 9 hetes kismama vagyok és néhány napja azt veszem észre, hogy nagyon kell, aztán elég nehezen indul meg.

Sokat járok pisilni is, és úgy érzem nem tudom kipisilni magam, de nem hinném, hogy fel vagyok fázva, mert voltam már sokszor és az nem ilyen érzés.

6

27 hetes terhes vagyok, két napja befordult a babám, szerintetek az normális, hogy azóta érzem alulról, hogy ott a feje?

Olyan érzés amikor jövök megyek,mintha a gátamban nyomódna lefele. Ha kézzel megnyomom a gátamat fájdalmat érzek. Voltam dokinál kicsit megrövidült a méhszáj cx 2000.

8

Az első 12 hétben mit mondtatok az ismerősöknek, mikor babáról kérdeztek?

Mi elkövettük azt a hibát, hogy kikotyogtuk az ismerősöknek, babát tervezünk. Viszont mindenki előtt hallgatni szeretnénk a 12. hétig. Sorozatban jönnek a kérdések, épp most kezdett el zavaró lenni, hogy úgy néz ki, sikerült a baba.

7

Anyukák! Ez tényleg két csík? Érvényes attól, hogy halványabb?

Terhes lennék? Tényleg?

18

Nálatok hány hetesen váltak a pici rúgásai igencsak erőssé, olykor fájdalmassá?

7

Csak a kíváncsiság kedvéért. Tippelős. Hány hetes?

http://www.kepfeltoltes.hu/view/131024/image_www.kepfeltolte..

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!