Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy salgótarjáni (4 db)

Igaz, hogy a Reptodiok a salgótarjáni Medvedisznóember leszármazottai?

Legjobb válasz: Én úgy hallottam hogy a Szõröstalpú cigányjeti és a Medvedisznóember leszármazottai a Reptoidok, de ez csak pletyka

Én úgy hallottam hogy a Szõröstalpú cigányjeti és a Medvedisznóember leszármazottai a Reptoidok, de ez csak pletyka
Nem
Anyád leszármazottjai b+...
Igen, igaz!
A kérdező hozzászólása: Most akkor igaz vagy nem? Egyik ezt mondja, másik meg azt :S
Nem igaz, mert valójában a Goa'uldok mellék termékei :(
Ne szórakozzatok a reptoidokkal!! Azt akarjátok, hogy titeket is kinyírjanak december 21.-én?
Igen ReptoidGyõzike is az õ leszármazotta, aki PlajádKozsó õsi ellensége. Õk egyszer egy Playbackkoncerten megsüketítették egymást, azóta pedig a reptoidok és a plejádok hadban állnak egymással.
4-5napot tartanak bent, ha császárral szülsz akkor 1hét.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ:)
Szia.Nekem a szülésznõm mondta, hogy aznap amikor szülsz nem számit másnaptól számolják és 4 nap, ha császsároznak akkor meg 5 nap persze ha minden rendben van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)

Igaz, hogy a salgótarjáni szülészeten embertelen körülmények vannak?

Legjobb válasz: Menj be a kórházba és nézz körül a szülészetén, ha terhes vagy kérd meg a fõnõvért hogy mutassa meg az osztályt. Akkor a saját szemeddel rögrön látod mi a helyzet, és le tudod szûrni mi az igazság.

Menj be a kórházba és nézz körül a szülészetén, ha terhes vagy kérd meg a fõnõvért hogy mutassa meg az osztályt. Akkor a saját szemeddel rögrön látod mi a helyzet, és le tudod szûrni mi az igazság.
Szia. Nekem a barátnõm ott szülte mindkét gyerekét, pedig az egri kórházhoz tartozott volna. Õ nagyon meg volt elégedve mindennel. Én is ott fogok szülni, de én nem voltam szülõszoba látogatáson. Szerintem ez nagyon relatív dolog, biztos vagyok benne, hogy egyetlen kórház sincs, amirõl mindenki pozitívan nyilatkozna. Üdv, 34 hetes kismama
szia!! én most szültem novemberben tarjánba!! csak annyit mondok!! nem lesz leány állom!! én is elõször szültemés ledöbbentem hogy a csecsemõs nõvérek is milyen gorombák!! a szülésznõt hála istennek kifogtam a legjobbat!!nagyon aranyos volt!! az orvosom csak a végére jött be!! sajna nem egy luxus körülmény ami ott van de mit is várhatnánk!!azért ellehet viselni csak akik ott dolgoznak nõvérek fúúúú!! inkább hadjuk!!remélem könnyû szülésed lesz!! grat a babához!!
Szia! Én egy 19 éves fiú vagyok, aki 7 hónaposan született Salgótarjánban. Anyám elmondása alapján valóban embertelenek az ottaniak. Igaz, ez 19 éve volt... Simán közölték anyamámmal hogy jobb ha lemond rólam, apámnak meg amikor bejött érdeklõdni szószerint ezt mondták: "Mit akar maga azzal a gyerekkel? Örüljön hogy él!". Ezekután átvittek a pásztói kórházba, ahol végülis teljes vércserével, meg nemtudommég mivel, de megmentettek... Most elgondolkozom azon, hogy ha tarjánba maradt volna anyum, akkor élnék-e...
Húha, mindenki milyen rossz véleménnyel van a salgótarjáni kórházról, pedig elvileg kiemelt kórház. Én is itt fogok szülni idén nyáron...


Salgótarjánban, vagy máshol a toxoplazma vizsgálat hogyan működik? A dokim adott beutalót és azt mondta térítésmentes, igaz ez?

Legjobb válasz: Nálunk Pécsen az volt. Nekem együtt csinálták a többi laborvizsgálattal. Levettek egy kémcsõ vért, csak annyi, hogy az ÁNTSZ-hez küldik. Onnan küldik majd az eredményt. Kb.3 hét mulva.

Nálunk Pécsen az volt. Nekem együtt csinálták a többi laborvizsgálattal. Levettek egy kémcsõ vért, csak annyi, hogy az ÁNTSZ-hez küldik. Onnan küldik majd az eredményt. Kb.3 hét mulva.
én még tavaly voltam a rókusban, csak vért vettek, és 3 hét az eredmény, nem kellett fizetnem. negativ lett, pedig 4 éve van szobacicám, most terhes vagyok és nem csináltattam, a macska valószinû nem hordozó.
Nálam is az volt, de hallottam olyan helyet, ahol kellett fizetni érte.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!