Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy rendszeres de nem (3 db)

Igaz, hogy a rendszeres (de nem túl megeröltető) sporttevékenység csökkenti a tej mennyiségét?

Legjobb válasz: Mindenképpen van összefüggés.Ha szoptatsz akkor csak annyit tornázz,ami még nem megerõltetõ,és a pulzosod ne járjon az egekben.A melleid szépek maradnak,ha spormelltartót viselsz közben.

Mindenképpen van összefüggés.Ha szoptatsz akkor csak annyit tornázz, ami még nem megerõltetõ, és a pulzosod ne járjon az egekben.A melleid szépek maradnak, ha spormelltartót viselsz közben.
Egyik ismerõsöm mind a három gyermeke születése elõtt és a szülés után is úszott(nem mellesleg megkönnyíti a szülést, nem sokat, hetente max egyszer, csak kedvtelésbõl), és mind anyatejen nõttek fel.Nem tudom, h mennyi teje lett volna, ha nem úszik, így nem lehet megítélni, h több lenne-e ha nem úszna..
Ez így biztosan nem igaz. Több olyan ismerõsöm is van, aki szoptatás alatt aktívan sportolt (persze nem közvetlenül a szülés után), és ez nem okozott semmilyen problémát.

Megszokott kerdes, PC izom! Hogyan lehet ra edzeni szoritason kivul? Es hogy kell hasznalni action kozben, ugy ertem ha elkezdek szoritani utani jon a csucs! Mar 2honapja edzek rendszeresen napi 300-500 szoritas, a valtozas elindult de nem az igazi!

Sajnos tul szegeny a sexualis eletem a kulfoldi munkam miatt,ez is inkabb hatraltat mert gyakorlatban is hasznalni kell.Lehet ez a gond??

Legjobb válasz: A PC izom fejlesztéséhez [email protected] a hónod alá egy nagy PC-t és cipeld egész nap!

A PC izom fejlesztéséhez [email protected] a hónod alá egy nagy PC-t és cipeld egész nap!

Nem látogatom rendszeresen a HVG honlapját, de mikor megnézem a cikkeket, mindig megy a lehúzás és hogy mennyire trágya az egész kormányzás. Ez igaz?

Szóval tényleg ilyen katasztrofálisak az Orbán-kormány intézkedései vagy csak a HVG fújja fel ezt túlzottan?

Legjobb válasz: Tényleg [email protected], és ezt a HVG még fel is fújja, mert baloldali újság, és jó nekik, ha mi utáljuk a jobboldalt (fideszt). Azonban sajnos a Fidesz intézkedésein nem kell sokat fújni. Tehát sok-sok túlragozás után: Igen, a fidesz trágya.

Tényleg [email protected], és ezt a HVG még fel is fújja, mert baloldali újság, és jó nekik, ha mi utáljuk a jobboldalt (fideszt). Azonban sajnos a Fidesz intézkedésein nem kell sokat fújni. Tehát sok-sok túlragozás után: Igen, a fidesz trágya.
Olvass jobboldali közgazdászokat is, akik jelenleg nem a kormánynak dolgoznak. Õk is mélyen kritizálják a jelenlegi gazdaságpolitikát. Egyre rosszabb a helyzet. 1, 2%-os GDP csökkenés volt a múlt év jelen idõszakához képest. Mi ez ha nem kudarc? Ehhez képest Matolcsy, a BBC-nen azt nyilatkozta, hogy a magyar helyzet tündérmese. Komolyan, a mostani nyilatkozatok felérnek egy öszödi beszéddel.
A kérdező hozzászólása: Ha ez így van, elszomorító, hogy nincs az országnak egy eredményes kormánya...
A kérdező hozzászólása: De még csak pártja sem!
A kérdező hozzászólása: #2/4! Hol tudnék ilyen jobboldali közgazdászoktól olvasni? Ahol a kritikán túl akár tippek is vannak?
A Startlapon néha lehet jobboldali közgazdászoktól, elemzõktõl is olvasni kritikus cikkeket. Bár elég ritkán. A HVG pedig nem szokott túlozni.
Chikán Attilára keress rá, õ az elõzõ Orbán-kormány gazdasági minisztere volt, szóval igazán nem lehet baloldalisággal vádolni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!