Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy rendszeres (36 db)

Igaz, hogy rendszeres futás mellett, nem lehet olyan hatékonyan izmot növelni?

Tehát mondjuk heti 3szoros futás melletti 4 kondi nem ér annyit izomnövelés szempontjából, mintha csak kondiznék???

Legjobb válasz: igazából bármi lehet. Az elõttemszolók maximálisan igazat mondtak, de tudományosan bizonyított az is, hogy a futás igencsak növeli a tesztoszteront is. Elvileg nagyon hátráltatja az izomnövelést, de bakker az öcsém profi focistaként napi 4 óra futás mellett idõnként egy vödör tápkiegtõl annyit fejlõdik mint bármelyikünk a koxtól. az más tészta, hogy abbahagyja és visszaesik hamar. NAgydarab viszont nem leszel azt garantálom.

igazából bármi lehet. Az elõttemszolók maximálisan igazat mondtak, de tudományosan bizonyított az is, hogy a futás igencsak növeli a tesztoszteront is. Elvileg nagyon hátráltatja az izomnövelést, de bakker az öcsém profi focistaként napi 4 óra futás mellett idõnként egy vödör tápkiegtõl annyit fejlõdik mint bármelyikünk a koxtól. az más tészta, hogy abbahagyja és visszaesik hamar. NAgydarab viszont nem leszel azt garantálom.
Ezt mondd már el a katonaságnál a kiképzõknek is:) )) Ebbõl kiindulva a feltevés szerintem ökörség. A futás hasznos olyan szempontból, hogy fokozza az együttes állóképességet - csak a kondival ezt nem érheted el - szerintem.
Hát ha belegondolsz elég egyértelmû. A futás kalóriát éget. Az izomnöveléshez meg több kalória kell. Szóval ellentétes a két folyamat. Ha futsz, és izmot akarsz növelni, akkor növelned kell a kalóriabevitelt (CH+telítetlen zsír). Egyébként ha ezt megtudod csinálni, kifejezetten hasznos az aerob, mivel növeli az étvágyadat és az állóképességedet is.
Igen!!
Ha nem E-betûvel kezdõdik a legtöbb összetevõje, akkor igen!
meg ha nem cukorral kezdõdik az összetevõk listája :)
Igen, egészséges, de nem a tejcsokoládé, illetve a töltött csokik sem, csak a fekete csokoládé, mivel kutatások is kimutatták, hogy az összetétele miatt a stresszhormonok szintjét csökkenti :D és a + cukor és tartósítószer bevitel ebben az esetben elenyészõ, persze nem kell túlzásokba esni :D :D

Mitől lehet, hogy egész ciklusom alatt úgy fájnak a melleim, hogy nem igaz. Ma vagyok a 37. napomon és még nem jött meg. Igaz nem rendszeresek a ciklusaim. Mitől van mégis ez a fájdalom?

tesztet csináltam ,terhes nem vagyok. És látszódnak az erek is.

Legjobb válasz: 9napja késik,mikor csináltad a tesztet?Lehet még korai volt.. A mensi késését okozza megváltozott életvitel,stressz,táplálkozási szokásokban történõ változás stb.Bár a mellben beálló változások hormonális változásokra engednek következtetni,igaz bõven lehet az egy ciszta is. Amúgy menj el dokihoz.

9napja késik, mikor csináltad a tesztet?Lehet még korai volt.. A mensi késését okozza megváltozott életvitel, stressz, táplálkozási szokásokban történõ változás stb.Bár a mellben beálló változások hormonális változásokra engednek következtetni, igaz bõven lehet az egy ciszta is. Amúgy menj el dokihoz.

Igaz, hogy megszüntetik a rendszeres szociális segélyt azoknak az embereknek akiknek nincs 30 nap éves munkaviszonyuk az önkormányzatoknál?

De mi van azokkal, akiknek nem tudtak munkát biztosítani és nem a saját hibájukból nem dolgozták le azt a bizonyos éves 30 napot?

Legjobb válasz: igaz. ha nincs 30 nap bármilyen munkából származó munkaviszonyod, akkor nem kapsz pénzt. a munka lehet önkéntes is, az is számít.

igaz. ha nincs 30 nap bármilyen munkából származó munkaviszonyod, akkor nem kapsz pénzt. a munka lehet önkéntes is, az is számít.
A kérdező hozzászólása: Ez hülyeség. Szerintem országszerte rengeteg ember van akinek az önkormányzatok nem tudtak még 30 nap munkát sem biztosítani. Akkor azokkal mi lesz? Önhibájukon kívül nem tudtak dolgozni, most meg azt a 20 ezer forintot is elveszik tõlük? ezt nem nagyon akarom elhinni.
aki nem dolgozik, ne is egyék
Ez igaz.Aki nem tudja igazolni, az nem kaphat segélyt semmilyen formában.Ez van: A foglalkoztatást helyettesítõ támogatásra való jogosultságot évente felül kell vizsgálni. A folyósítás egy éve alatt a juttatásra jogosult személynek legalább 30 munkanap munkaviszonyt – beleértve az egyszerûsített foglalkoztatást, közfoglalkoztatást, közérdekû önkéntes munkatevékenységet – kell igazolni. A jogosultsági feltétel teljesül abban az esetben is, ha az érintett 6 hónap idõtartamot meghaladó munkaerõ-piaci képzésben, vagy munkaerõ-piaci programban vesz részt. Megszûnik a 35 év alatti, alapfokú iskolai végzettséggel nem rendelkezõ álláskeresõk kötelezõ képzésben való részvételi kötelezettsége.
A 30 nap háztartási munka is megfelelõ hozzá. Havi ezer forintos regisztrációs díja van, adó és járulékmentes. Itt részletesen elolvashatod a feltételeit: http://nav.gov.hu/data/cms215896/47._fuzet___Haztartasi_munk..

Az tényleg igaz, hogy ha elkezdek valamit sportolni (pl: rendszeresen eljárok futni) akkor a magasságom is nő egy kicsit?

Valahol régen ezen a honlapon olvastam, csak már nem teljesen emlékszek rá.. :S

Legjobb válasz: nem igaz

nem igaz

Alapozó rendszeres, mindennapi használata tényleg maradandóan károsítja a bőrt? Igaz, hogy hamarabb ráncosodik tőle? Vannak itt akik napi szinten használják?

Legjobb válasz: Tény, hogy a napi szinten való sminkelés "igénybe veszi" a bõrt deha jó minõségû alapozót használsz, minden este alaposan lemosod az arcodról, és néha kényezteted az arcod valamilyen pakolással, nem lehet nagy baj. Viszont fontos, hogy míg télen a sûrûbb állagú alapozó is megfelel, nyáron folyékonyabb állagút vagy színezett hidratálót használj.

Tény, hogy a napi szinten való sminkelés "igénybe veszi" a bõrt deha jó minõségû alapozót használsz, minden este alaposan lemosod az arcodról, és néha kényezteted az arcod valamilyen pakolással, nem lehet nagy baj. Viszont fontos, hogy míg télen a sûrûbb állagú alapozó is megfelel, nyáron folyékonyabb állagút vagy színezett hidratálót használj.
ami ráncosít szerintem az a genetika és az idõjárás. Tehát védd a naptól, széltõl, krémezd. Én szoktam púdert minden nap, gyakran alapozót is, de nem rontotta a bõrömet, igaz, nekem zsíros eleve.

Melyik igaz, hogy ha megvan egy lánynak nemesik teherbe vagy ha 1-7 nap múlva jön meg, ha nem jut be sok, ha 2-3 napja rendszeresen alkoholt fogyaszt szerintetek?

vagy ti mikr?l tudtok?

Legjobb válasz: Szerintem te be vagy baszva, vagy csak nem tudsz fogalmazni. De majdnem biztos, hogy terhes vagy.

Szerintem te be vagy baszva, vagy csak nem tudsz fogalmazni. De majdnem biztos, hogy terhes vagy.
2 féle nõ van, az egyik akkor is várandós lesz ha melléülsz az ágyon, a másik fajtának meg a nehezen jön össze.ha megvan a bajod is simán lehetsz terhes.ha egyetlen életképes sperma is beágyazódik a petédbe terhes leszel, ha ittál alkoholt hanem, ha kevés ment be hanem, ha kimostad hanem. am meg a lactacyd v mi a neve intim mosóizé-k közt van amivel ha utána kimosod a sunád akkor kiöli õket, de ez sem 100%os sõt...
Csak akkor ha legalább nyolcan legfeljebb huszonhárman élveznek beléd két órán belül
Én arról tudok, hogy ha mindenféle védekezés nélkül szexel az ember, akkor lazán teherbe esik a leányzó. MINDIG van egy cseppnyi esély ezekre a dolgokra, menstruáció közben is, az alkoholos dolgot még nem is hallottam, az 1-7 napos dolgot meg nem értem... Ha teherbe estél, némely esetben az elsõ 1-2 hónapban még vérezhetsz, így ez sem egy teljesen biztos jel. Az "idõben kiveszem" kezdetû mondókákban se nagyon bízz. Bár a férfi érzi, hogy mikor jön ki mennyi, de annak is megvan a maga kockázata. A gumi is kiszakadhat, és a tabletta mellett is estek már teherbe. Olyan, aki szex NÉLKÜL esett teherbe, csak egy van, és õ is inkább legenda-szinten (Szûz Mária- elnézést a mélyen hívõktõl). Így szerintem ez lesz a legbiztonságosabb megoldás. A többivel szerintem ne nagyon kísérletezz. Mármint, amiket te soroltál fel. A gumi vagy egyéb többé-kevésbé megbízható védekezési módszer az igazi.
Szerintem mindenki arról tud, ha nem akarsz teherbe esni, akkor ismerkedj meg a gumival meg a gyógyszerrel! Ha meg rendszeresen alkoholt fogyaszt akkor jó eséllyel hívják alkesznak!
A kérdező hozzászólása: de ha a férfi fogyaszt alkoholt 2-3 napja rendszeresen. és ha 3-4 éve jött meg elõször kb. akkor mennyi esélyem van rá? (egy kiszakadásról van szó)
Akkor is szép eséllyel indultok 1 pozitív tesztre! Az meg tök mindegy melyikõtök iszik alkoholt nem befolyásolja!!!
figy vegyél be eseményutánit. tényleg nem rosszból, de nekünk is kiszakadt a gumi és a barátom nem 2-3 napja ivott akkor, hanem kb egy hete, mert ez Sziget után történt és én terhes vagyok.
Bármikor teherbe lehet esni!!!! Százalékos kisebb-nagyobb esélyek vannak, de bármikor. Én menstruáció alatt estem teherbe (mondjuk mi direkt nem védekeztünk), de éppen egy nagy buli után. Nem értem, hogy az alkoholnak milyen bármiféle befolyása lehet a teherbeesésre? Ha terhes lettél, akkor utána is ihatsz akármennyit, lehet, hogy károsodik a baba, de elvetélni nem fogsz valószínûleg. Ezek nem védekezések és megoldások!!!!! Ha meg kiszakad a gumi, miért nem lehet elmenni egy 72 órás tablettáért, miért itt kell írogatni hülyeségeket? Hemzseg ez az oldal az olyan fiataloktól, akiknek fogalmuk sincs semmirõl, de azért részegen, meg orrba szájba szexelnek. Mi történt az elmúlt 10 évben??? Mert nem vagyok idõs, és utálok ilyeneket írni, hogy "a fiatalok...", de komolyan. Tájékozódjatok már kicsit a dolgokról, és ne itt sírjatok hülyeségeken!

Az igaz hogy a pár hetes magzatok meghalnak ha valaki olyan gyógyszert szed rendszeresen amit nem szabadna terhesség alatt?

Tényleg ilyen érzékenyek a picik? És ha például iszik is egy keveset plusz még gyógyszer?

Legjobb válasz: Ja, és lehet, hogy nem megy el tõle a magzat, csak nyomorék, beteg, agykárosult lesz egy életre, aztán az okos anyuka megnézheti magát, hogy rontott el egybõl 2 életet... 2. voltam.

Ja, és lehet, hogy nem megy el tõle a magzat, csak nyomorék, beteg, agykárosult lesz egy életre, aztán az okos anyuka megnézheti magát, hogy rontott el egybõl 2 életet... 2. voltam.
Nem biztos hogy meghal, de lehet egészségkárosodása...
Ha nem akarod a babát, menj el abortuszra! Gondolom a társadalom már fejlõdött annyit, hogy ne ilyen módszerekkel szakítsa meg a terhességet, vagy a nehéz súly emelgetése, stb.
Nem szabad ezzel kísérletezni. Nagyon beteg gyerek lehet belõle.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok terhes csak nagyon rossz hogy ilyen érzékenyek és nagyon kell vigyázni!
Az élet elsõ néhány hete a legérzékenyebb idõszak, ilyenkor ágyazódik be a zigóta a méhfalba, alakul ki a keringés és az idegrendszer alapjai. A terhességek jelentõs része gyógyszer nélkül is spontán vetéléssel végzõdik, ill. a terhességek jelentõs része ikerterhesség, amikben ált. az egyik baba elmegy. Ehhez jön a gyógyszerek kémiai hatása, ami fokozhatja a vetélés esélyét, és valóban fejlõdési rendellenességeket is okozhat.

Igaz, hogy ha egyszer kinyomják a kutya bűzmirigyét, akkor utána nem tud majd ürülni magától, és azután rendszeresen ki kell nyomni az orvosnál?

Legjobb válasz: azt nem tudom, hogy tud-e ürülni, de a kutyakozmetikusoknál ez úgy van, ha egyszer kinyomják, akkor utána folyamatosan ki kell nyomni.:)

azt nem tudom, hogy tud-e ürülni, de a kutyakozmetikusoknál ez úgy van, ha egyszer kinyomják, akkor utána folyamatosan ki kell nyomni.:)
Nekünk a néhai Rudi kutyánknak kb 3-4 évesen volt hátviszketõs gondja, akkor nyomták ki a bûzmirigyét. Olyan 5-ször mentünk vissza, újranyomásra. Nem tudom, mi volt az ürüléssel utána, de az biztos, hogy a hátviszketése nem jött elõ többé, pedig nem nyomattuk ki újra 14 éves koráig, amikor is az örök vadászmezõkre ávozott.
Érdemes beiktatni csontos napokat, elõsegiti a bûzmirigy ürülését.
A kérdező hozzászólása: Na jó, de miért "kell" havonta utána? :)
A kérdező hozzászólása: Te jó ég, de érdekes, amit írsz, köszi! Az enyém is nagyon hátviszketõs, sose gondoltam volna, hogy összefüggés van, más miatt nyomták ki neki.
Nem "kell" akkor kell, ha megint nem ürül. Sajnos tapasztalat, hogyha rosszul nyomják ki (általában kozmetikus, akinek nem is szabadna), vagy azért telt meg, mert be volt gyulladva és a gyulladást nem kezelik, akkor újra meggyûlik.

Az igaz, hogy a rendszeres kondizástól megáll a pénisz növekedése?

Legjobb válasz: Várjunk csak nem te voltál az a f*sz aki beírt valami baromságot és annyira leoltottalak hogy vissza sem tudtál írni?

Várjunk csak nem te voltál az a f*sz aki beírt valami baromságot és annyira leoltottalak hogy vissza sem tudtál írni?
És ki a f*szt érdekel hogy kit ítélsz el?Vagy hogy mi a véleményed?Írtam már sokszor de írom megint:ha valamihez hülye vagy ne pofázz bele. Az olyanokkal meg nem vagyok hajalandó foglalkozni akik annyira sötétek hogy maradandó károsodásuk lesz, belehalnak vagy a kúra után lemegy a víz és nem marad semmi. Ez pont az a kategória hogy:megérdemlik
szerencsére igaz. nekem már a térdem verte...
jesszusom
Nem kondizás, hanem edzés... csak a parasztok nevezik kondizásnak... A Kérdésre a válasz teljesen igaz... Mint ahogy az is, hogy a növésben is megállsz... Sõt... ha túl sokat kondizol a farkad befelé fog nõni és egyszer csak kijön a seggeden. Idióta... Mitõl állna meg a növekedéstõl? Sõt.. az edzés növekedési hormonokat szabadít fel... Az áll meg a növésben és annak lesznek ilyen problémái, akik nem képesek várni és kemény edzés helyett koxolnak... Ezen az oldalon is van pár ember... heXor, és társa... valahol megvitatták mibõl mennyit kell szúrni, ahhoz, hogy 35-40 éves korukra- de ha szerencséjük van, akkor elõbb- úgy nézzenek ki, mint egy 60-70 éves vén csicska-.-"
hopp 2es csicskag*ci jelentekzett
Haxor... nem nem én vagyok az. Csupán elítélem a koxosokat... Utolsó! A 21. században senki nem von párhuzamot a paraszt és a mezõgazdaságban dolgozó között... Hogy kondizásnak hívod? Szíved joga...Viszont az egyéni véleménynyilvánítás jogát had tartsam már meg... A koxos részen röhögni tudsz? Tedd azt... Sajnos fiatal korom ellenére egy jó barátomat a kox miatt vesztettem el és soha, de soha nem fogom támogatni a koxot... Az egyetlen vicces dolog, amikor hónap végén megyek edzeni és látom, hogy a sok gyökérnek elfogyott a pénze mert le vannak eresztve...
A kérdezõnek: Hát mit gondolsz Valamit valamiért.... :) Egyébként meg nehogy te mondd már meg, második, hogy ki a paraszt, az alapján, mert kondizásnak hívják egyesek a testépítést... ( szvsz még mindig jobb, mintha gyúrást mondanánk, de lényegében mind1), képzeld én is kondizásnak hívom.... és lehet, hogy paraszt is vagyok, mert falun lakok és a mezõgazdaságból élünk, de ez k_rvára független attól, hogy egy adott sport nevének melyik szinonimáját használom. Szóval jobb lenne, ha psszt... A koxos részén meg csak röhögni tudok. Nyugi, én sem értek annyira hozzá, de legalább nem pofázok bele mások dolgába, meg amihez nem értek.
A kérdező hozzászólása: Csak hallottam. Nem kell nagyképûsködni. Azért köszönöm a válaszokat.
Nem. de az agyad elsorvad :-) Jajj, már kezdõdiiiiik.....
Lehet, hogy te, meg pár nagyvárosi nem von párhuzamot közte, de attól még u.azt jelenti, csak pár ember elkezdte másra is használni. Lényeg a lényeg h nem lesz attól senki kancigány, h gyúrásnak hívja, meg senki nem lesz paraszt attól, hogy kondizásnak hívja... Hát a haverod meg elég súlyos példája annak, hogy elõször tájékozódni kéne az adagolásról, meg mindenrõl és aztán belevágni...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!