Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy pasik (244 db)

Az igaz, hogy pasit csak pasi tud feledtetni?

Nagyon szép kapcsi alakúlt ki köztem és egy srác közt.Távolság,kor és egyéb tényezõk miatt ugysem lehet semmi köztünk.Szeretném hogy kikerûljek ebbõl a szép de mégis fájdalmas érzésekkel teli vonzódásból.Eddig nem sikerûlt.Mit tegyek?Fogjak mást?Én már nem birom csak õrlõdõk,vágyódom és hiába tudom értelmetlen,nem bírok nem gondolni rá.Kérli most ne oltsatok le,:(tényleg tanácsokra lenne szükségem.Köszönöm.

Legjobb válasz: Nem, nem igaz. Feledtetni nem tud, csak pótolni, de az újban is a régit keresnéd. Ez egy buta, szõke nõs tanács. Elõbb lépj túl rajta, aztán ha másba szerelmesedtél azzal kezdj kapcsolatot.

Nem, nem igaz. Feledtetni nem tud, csak pótolni, de az újban is a régit keresnéd. Ez egy buta, szõke nõs tanács. Elõbb lépj túl rajta, aztán ha másba szerelmesedtél azzal kezdj kapcsolatot.
Ha valóba véget akarsz vetni a kapcsolatnak, akkor vállad fel a fájdalmas heteket, hónapokat. Közben, foglald el magad rengeteg dologgal, hobbival, barátokkal, tanulással, sporttal, stb stb. Ha most megléped, akkor akár karácsonyra már egészen jól is lehetsz. Tavaszra pedig már OK lesz minden, pláne ha addig a képbe kerül egy másik srác is. De csak a felejtés miatt kár, pláne fiatalon. Mert nem hiszem, hogy 20nál több vagy. De inkább 15 :)
Én azt mondom, kutyaharapást szõrivel! Távolság, kor nem lehet akadály. Gyere össze vele! Aztán vagy rögtön, vagy idõvel majd kiábrándulsz belõle. Vagy nem. De az se rossz! Sõt!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszaitokat.
az egyik függõséget könnyû helyettesíteni egy másikkal(ha lefoglal), egyébként bármit bármivel(ha eléggé lefoglal)
szóval azért nem feltétlenül kell új pasi, hogy újra jól érezd magad, ha találsz egy új hobbyt az is egy megoldás
A kérdező hozzászólása: Igen értem:) , csak az a baj, hogy nem foglal le semmi.:(Csak rajta agyalok.....nem látom a kiutat.:(
Szerintem pasi kell, de talán nem komolytalan... ha valaki törõdik is veled, akkor könnyû lesz átértékelni a mostanit.

Tényleg igaz, hogy a pasik csak azért vannak együtt egy lánnyal, mert az ilyen címlapcsajokat nem kapják meg?

Azért nyáladzanak utánuk meg kommentelgetnek fészbukon,hogy dugnám meg ilyenek közben meg kapcsolatban vannak? egy pasinak sem a barátnője a legszebb?:S kort és nemet köszi

Legjobb válasz: Hát lányom, te még nagyon fiatal és naiv vagy, és tapasztalataidat a rózsaszín nõimagazinból, az álmodozásaidból meg a gagyi hollywoodi filmekbõl veszed. Már bocs, de ez van. Annyi sok zavart kell eloszlatni a fejedben, hogy nem is tudom, hol kezdjem. 1) Nem minden pasi egyforma. Te csak azt látod, aki kommentel, de aki nem kommentel, hanem csendben rajong a barátnõjéért, arról nem tudsz. Tehát ne vonj le általános következtetést. 2) A pasik bizony hajlamosak vagánykodásból olyanokat mondani, amiket a közösség úgymond "elvár", vagy õk úgy gondolják, hogy elvár. (Ez nem csak a pasikra igaz egyébként.) Nagyon sok ilyen dugnám-kommentelõ valójában csak alfahímnek akar látszani, de igazából nem dugná az illetõt. 3) A címlaplányok közel sem jönnek be annyi midnenkinek, mint gondolod. 4) Egy pasinak NEM a barátnõje a legszebb. A pasik nem vakulnak meg a szerelemtõl, illetve nem hülyülnek el (vagy csak részben). Nyilván felismernek egy szép nõi formát akkor is, ha nem a barátnõjük az. (Ami szintén vonatkozik a nõkre is.) Az egészben épp az a szép, hogy: "én akkor is a kedvesemet választom, ha a világ tele van gyönyörû nõkkel". (Régen rossz, ha valaki maradékelven választ, de biztos mindkét nembõl vannak ilyenek.) De azért ha valaki szerelembõl választ, attól még biztosan tisztában van azzal, hogy a barátnõjének a lába mondjuk nem illene be a modellválogatásba. 5) Ez nem is baj. Mivel a nõk 90%-a bármilyen fogyózás ellenére sem lehet modellalkatú (ki itt tér el, ki ott), ezért kár is sulykolni, hogy csak a modellek a szépek. Nekem pl pont a kismellû, alacsony, körteforma lányok jönnek be. 29/F

Hát lányom, te még nagyon fiatal és naiv vagy, és tapasztalataidat a rózsaszín nõimagazinból, az álmodozásaidból meg a gagyi hollywoodi filmekbõl veszed. Már bocs, de ez van. Annyi sok zavart kell eloszlatni a fejedben, hogy nem is tudom, hol kezdjem. 1) Nem minden pasi egyforma. Te csak azt látod, aki kommentel, de aki nem kommentel, hanem csendben rajong a barátnõjéért, arról nem tudsz. Tehát ne vonj le általános következtetést. 2) A pasik bizony hajlamosak vagánykodásból olyanokat mondani, amiket a közösség úgymond "elvár", vagy õk úgy gondolják, hogy elvár. (Ez nem csak a pasikra igaz egyébként.) Nagyon sok ilyen dugnám-kommentelõ valójában csak alfahímnek akar látszani, de igazából nem dugná az illetõt. 3) A címlaplányok közel sem jönnek be annyi midnenkinek, mint gondolod. 4) Egy pasinak NEM a barátnõje a legszebb. A pasik nem vakulnak meg a szerelemtõl, illetve nem hülyülnek el (vagy csak részben). Nyilván felismernek egy szép nõi formát akkor is, ha nem a barátnõjük az. (Ami szintén vonatkozik a nõkre is.) Az egészben épp az a szép, hogy: "én akkor is a kedvesemet választom, ha a világ tele van gyönyörû nõkkel". (Régen rossz, ha valaki maradékelven választ, de biztos mindkét nembõl vannak ilyenek.) De azért ha valaki szerelembõl választ, attól még biztosan tisztában van azzal, hogy a barátnõjének a lába mondjuk nem illene be a modellválogatásba. 5) Ez nem is baj. Mivel a nõk 90%-a bármilyen fogyózás ellenére sem lehet modellalkatú (ki itt tér el, ki ott), ezért kár is sulykolni, hogy csak a modellek a szépek. Nekem pl pont a kismellû, alacsony, körteforma lányok jönnek be. 29/F
Már megint az általánosítás... Egyébként a nõknek nagyobbak / teljesíthetetlenek az elvárásaik és van nekik is férfiideáljuk. Akkor mi itt a probléma, kérem?! Ti is csak "kényszerbõl" vagytok velünk? Ja, nem, nem vagyok ilyen. 21F
Igen, azért. Csak egy vigasztalo van, hogy ezeket a lányokat is unja valaki. (Régi vicc, de igaz!)
Azért a pasid nem csak a külsõdért van veled - jobb esetben. Egy címlapcsaj lehet, hogy jobban tetszik külsõre, de valamiért mégis járnak veled a pasik. Õk sem tökéletesek, általában mindenki a saját szintjével azonos párt keres.
A kérdező hozzászólása: na de jó. akkor majd ha a pasim azt mondja, hogy én vagyok neki a legszebb fejbekoksizom, hogy ne kamuzzon.
Hát kislány, lehet, hogy te nem érsz annyit egy férfinak se, hogy pont te kellj neki, s téged tartson a legszebbnek, és max csak pótléknak lehetsz jó, de ez nem mindenkivel van így. Ha ilyen vagy, hát így jártál. Ellenben van még valóban értékes nõ, aki életében nem járt címlapon (spec nem vágom, hogy miért pont õk lennének az ideál...), ahogyan van még értelmes férfi is, aki nem aljadék szexmániás, hanem normális ember. De ha nem vagy kompatibilis a normalitásra, nem is fogod észrevenni õket. (Zárójelben azért megsúgom, hogy engem teljesen hidegen hagynak a modellek, és nekem _tényleg_ a barátnõm a legszebb. Egy van legalább.)

Ha egy lány szerint jó pasi valaki, általában igaz, hogy a többi lány szerint is az?

Egyszer tettem fel egy hasonló kérdést.

Legjobb válasz: Ízlések és pofonok. Vannak olyan tipikus jó pasik, akik általában véve 10 nõbõl 8 szerint is biztos, hogy jóképûek. Viszont a többi pasi, meg aki nem tipikusan jóképû, azok meg egyik lánynak-nõnek bejönnek, a másiknak meg nem. Ez olyan, hogy nem egy barátnõm mondta már erre vagy arra a pasira, hogy hú, de jó pasi, szerinted nem? Mire én, hogy szerintem egyáltalán nem. Mert más az ízlésünk, másfajta pasik jönnek be, viszont bizonyos pasikra, akik mondjuk sztárok és tipikusan tényleg a jóképû kategóriába tartoznak, arra meg mindketten-mindhárman vagy ahányan azt mondtuk, hogy igen, õ egy jó pasi. Szóval attól, hogy te egy lány szemében nem vagy elég jó, míg a másik meg igen, attól még nem jelenti azt, hogy az összes többi lány szemében is az a másik a tökéletes pasi, mert lehet hogy valakinek meg te vagy az ízlése.

Ízlések és pofonok. Vannak olyan tipikus jó pasik, akik általában véve 10 nõbõl 8 szerint is biztos, hogy jóképûek. Viszont a többi pasi, meg aki nem tipikusan jóképû, azok meg egyik lánynak-nõnek bejönnek, a másiknak meg nem. Ez olyan, hogy nem egy barátnõm mondta már erre vagy arra a pasira, hogy hú, de jó pasi, szerinted nem? Mire én, hogy szerintem egyáltalán nem. Mert más az ízlésünk, másfajta pasik jönnek be, viszont bizonyos pasikra, akik mondjuk sztárok és tipikusan tényleg a jóképû kategóriába tartoznak, arra meg mindketten-mindhárman vagy ahányan azt mondtuk, hogy igen, õ egy jó pasi. Szóval attól, hogy te egy lány szemében nem vagy elég jó, míg a másik meg igen, attól még nem jelenti azt, hogy az összes többi lány szemében is az a másik a tökéletes pasi, mert lehet hogy valakinek meg te vagy az ízlése.
Nem feltétlenül.
Egyetértek az elsõ kommentelõvel :) Vannak tipikusan jóképû srácok, meg olyanok akik csak bizonyos lányoknak jönnek be... Viszont van pár akik egyszerûen minden csajok nagytöbbségét leveszik a lábukról, azt hiszem ezt nevezik kisugárzásnak. Én azt hiszem , hogy sok átlagosnak kinézõ srácot tudnánk igazán sexinek titulálni, hogyha igazán menõ kisugárzásuk lenne. Mondjuk ez egy ördögi kör is mert általába akit nem ismernek el annak nincs önbizalma sem :) 16/l
hát az ötöslottó hárommilliárdos fõnyereményétéõl nekem is biztos megfelelõ lenne a kisugárzásom, igaz lányok?^^
Az én ízlésem nemigen fér össze a lányok/nõk átlagízlésével. A barátnõim is utalgattak rá, hogy elég pocsék ízlésem van pasik terén. Persze ezt nem azt jelenti, hogy a rondák jönnek be, épp ellenkezõleg, inkább csak a gyermekibb, lágyabb vonásokkal megáldott srácokra bukom. :) Ha emellé még hosszú haj (értsd minimum vállig érõ) és megnyerõ, udvarias, értelmes személyiség is társul az pedig számomra maga a tökély. Itt vagyok én, az élõ példa, szóval a válaszom nem.
Marhaság de tényleg a pasim makas vékony szemüveges és vannak pattanásai de én igy imádom másnak egyáltalán nem tetszik de nekem nagyon szoval izlések és pofonok igazábol leginkább a belsõ számit ;)

Én egy 19 éves lány vagyok és van egy nagy problémám. Még szűz vagyok. Igaz hogy voltam már pasival de úgy még nem szeretkeztem senkivel se csak megujjazott. Egy nős pasi a szerelmem. Megtegyem vele?

Hanem egy n?s pasiba aki jelenleg 34 éves. Viszont vele már egyszer készültünk megtenni a dolgot csak akkor nem történt meg mert nem adódott rá alkalmunk. Pedig mindketten nagyon kívánjuk egymást. Viszont van pár ember aki szerint nem ajánlatos n?s és tapasztalt pasival kezdeni mert fájdalmat fog okozni és maradandó bajaim származhatnak bel?le. Pedig vele akarok els?ként lefeküdni mert szeretem ?t. Másnál nem tudok rendesen izgalomba jönni! Ugye helyes ha ezzel a n?s pasival teszem meg el?ször?

Legjobb válasz: Most ezt te tényleg komolyan kérdezed h helyes-e? Nem is az a gond h 34 éves, hanem most arra gondolok h egy nõs férfival. Az én erkölcsi értékrendembe ez nem fér bele a "helyes" kategóriába. Nem is gondolsz a feleségére? Még ha szereted is, akkor is, gondolj bele, mi lehet ebbõl az egészbõl? Lefekszel vele, õ meg valszeg többet nem akar tõled, hisz van 1 felesége. Neked hogy esne ha a helyébe lennél? Szerintem inkább keress egy tisztességes, normális pasit, aki megbecsül téged! Amugy én 18 vok,és nem konzervatív. Abban igazuk van akik mondták neked, h a végén neked fog fájni,na meg persze a feleségnek,akit csúnyán becsap az õ férje. Én egy ilyen pasival elvbõl nem állnák le. De ez az én véleményem.

Most ezt te tényleg komolyan kérdezed h helyes-e? Nem is az a gond h 34 éves, hanem most arra gondolok h egy nõs férfival. Az én erkölcsi értékrendembe ez nem fér bele a "helyes" kategóriába. Nem is gondolsz a feleségére? Még ha szereted is, akkor is, gondolj bele, mi lehet ebbõl az egészbõl? Lefekszel vele, õ meg valszeg többet nem akar tõled, hisz van 1 felesége. Neked hogy esne ha a helyébe lennél? Szerintem inkább keress egy tisztességes, normális pasit, aki megbecsül téged! Amugy én 18 vok, és nem konzervatív. Abban igazuk van akik mondták neked, h a végén neked fog fájni, na meg persze a feleségnek, akit csúnyán becsap az õ férje. Én egy ilyen pasival elvbõl nem állnák le. De ez az én véleményem.
Én is szörnyûnek tartom, de valószínûleg nem csak az ágyban vagy tapasztalatlan, hanem az életben is ha ezt megtennéd...
szerintem ha belegondolsz, hogy a feleségének ezzel valószínûleg mekkora fájdalmat okoz (már azzal, hogy veled van azzal is megcsalta) és valóban átérzed, akkor már is el kéne mennie a kedvednek az egésztõl... én a helyedben addig nem találkoznék vele, ameddig nem rendezi a dolgot a feleségével (márpedig ha komolyan gondolja veled, akkor megteszi)! gondolj már bele, hogy milyen szörnyû lehet megcsaltnak lenni! és te éppen erre készülsz egy nõs férfival! sztem itt ezen az oldalon is találsz olyan kérdéseket-válaszkat, amikbõl kiderül, hogy milyen érzés... egyébként meg ettõl az embertõl, aki a feleségét megcsalná, ne számíts te se sokkal többre... egyébként a 10 parancsolatban is benne van, úgyhogy nem csupán NEM helyes, hanem egyenesen bûn... Remélem megtalálod a helyes utat... ((most jut eszembe: ugye legalább nincsenek gyerekei???))
A 30-50es nõs férfiak többsége azért keres nállanál sokkal fiatalabb egyedülállo lányt mert némi szintem nincsenek megelégedvel a párjuk kapacitásával, de az helyett hogy a feleségével mindezt tisztázná, és kiprobálnának sok uj dolgot inkább ilyenkor fordulnak a hozzád hasonló fiatal, tapasztalatlan, és naiv lányokhoz, Mert a régi mondás is azt tartja h: "a friss hus mindig ropogosabb"(vagy valami iesmi:D) S fõként gondolom, h elmondtad neki h te még szüz vagy, és ez megjobban imponál neki. Ugyh szerintem egyáltalán nem erdemes az elso alkalmat egy ijjen házasságszegõre fecsérelni. És gondold magad a felesége helyébe...szegényke...s gondolom majd neked sem lenne valami jo erzes mikor majd a férjed is a 30-as éveiben felszarvazna téged
Hogy egy tapasztalt pasi fájdalmat okoz, maradandó károsodást? Ezt te sem gondohatod komolyan!!! Akkor mit tesz egy tapasztalatalatlan? Megöl? Azt el tudom képzelni, hogy lelkileg tönkretesz, de fizikálisan tuti nem. Hogy nõs vagy nem nõs, ez a te értékrended, ebbe nem szólhtunk bele. De a szüzességed talán jobb lenne egy jó kapcsolatban elveszteni, nem egy félredugással.
1. Az, hogy 19 évesen szûz vagy, nem probléma! 2. Ne tedd meg vele. Képzeld magad a feleség helyébe. Az, hogy a painak nincs lelkiismerete, meg bûntudata, az legyen az õ gondja. Legalább te gondolkozz józanul. 19 éves vagy. vagyis már felnõtt. Akkor gondolkozz is úgy+ 3. Képzeld el, milyen, ha Neked van egy 34 éves férjed, aki lesi, hogy mikor csengetnek már ki végre, vagyis hogy a nála 15 évvel fiatalabb csajokat hajkurássza. Ha ez kiderül, akkor annak a nõnek tönkremegy az élete, 0 lesz az önbecsülése, mí a pasi húzhat egy újabb strigulát a noteszébe! Ezt egy olyan srác írta, akinek a jelenlegi barátnõjének 2 éveig volt nõs pasija, csak nagyobb korkülömbséggel. Sokmindent mesélt (mondjuk képzelheted ez nekem is hogy esett megtudni, hogy egy eszköz volt, akit egy vén kéjenc arra használt, hogy olyat kapjon egy fiatal, gyönyörû lánytól, amit a felesége nem tudott megadni neki), és gondolhatod, nem leányálomba illõ dolgokat. Úgyhogy szerintem NE! További kérdésekért írj e-mailt nyugodtan. De még egyszer azt mondom, NE TEDD MEG!!! Üdv.: Z
Az elsõ válaszadókkal teljesen egyetértek. Gondolj bele!! Nem fog melletted kitartani! Fel sem vállal!! ÉS az hogy szereted...majd elmúlik! Keress valakit akivel akár az egész életed leélheted! Sokkal jobban jársz! Gondolj be...honnan tudod, hogy melletted, a feleségén kívül nincs-e harmadik, negyedik..vagy ki tudja hány szeretõje?! Szerintem ezzel a nõi önbecsülésed elötte, de a többség elött valahol a nulla alatt van!
Ha lefekszel vele, borítékolom a folytatást (tapasztalatból): Egy pár alkalomra még kellesz, addig hiteget, hogy téged szeret és a feleségét már nem. Aztán úgy dönt (esetleg egy mesével, ami arról szól, hogy milyen súlyos okok miatt "kénytelen" így dönteni), hogy nem rúgja fel a házasságát. Ezek után mi lehet? Egyedül maradsz és szenvedsz, vagy hosszú távra "mellékutca" leszel és szenvedsz. Inkább ne juss idáig! Keress valakit, akinek csak te vagy és tervezhetsz vele közös jövõt!
Hmm..ismerek egy 34 éves angoltanárt, aki kikezd jónéhány diákjával, mellette 7 v. 8 éve van barátnõe.Miután eleget játszott velük, lefektette õket 1-2szer kidobja, mondván, h a tanári erkölcsei...Persze minden egyes buta kislány bedõl neki, mert jól néz ki.Nem tartom magam konzervatívnak.Amúgy ha nem veled megcsalja az asszonyt mással.Véleményem szerint nem kell a feleséggel foglalkozni, ebbõl én nem csinálnék lelki problémát.(Amit feljebb írtam abból viszont igen...) Mindig is úgy tartottam, h akinek amilye van azzal foglalkozzon õ maga.Megcsalni megcsalhat egy 21 éves fiú is, meg egy 34 éve férfi. Amúgy azért ízgat fel ennyire, mert tapasztalt és tudja, h nyúljon egy lányhoz.(Én is egy ilyen férfi mellett tanultam meg a szex rejtelmeit, csak õ 22 éves volt akkor.)Fájni pedig szinte mindenkinél fog az elején...sõt, késõbb is lesz olyan.Csak a filmeken láthatsz olyat, h két vadidegen összefut, és az elsõ alaklommal együtt mennek el.(kb 5 perc ismeretség után)...a való világ nem mindig ilyen..sõt..inkább nem ilyen.Illetve, ha egy tapasztalt pasi fájdalmat okoz, akkor mit csinál egy olyan, aki még azt sem tudja, h hogyan nyúljon hozzád, és baromira izgul? Más nem tud felizgatni?Ez azért van mert a nõi agy kicsit fura, és ah érzem te is lelkizõs vagy.Nálunk az agy úgy mûködik, h elõször szerelem, aztán beszélhetsz a szexrõl is, de mivel most a pasit szereted, így kötve hiszem, h más is fel tudna izgatni.(Majd kinövöd..) Én azt mondom, h akarod tedd meg!Ha nem akarod, akkro ne azért feküdj le vele, mert ez elvárás.A feleséget meg felejtsd el, miért nem foglalkozott vele õ.De azért mérlegelj, ha van gyereke...ha el tudsz számolni a lelkiismereteddel.....
Az hogy 19 évesen még szûz vagy nem probléma, már bocsi! Az a probléma ahogyan az életet szemléled. Ilyen korban már lehetnél ezekben a kérdésekben érettebb!
Ha ezt megteszed, egy családot választasz szét.És szerintem a késõbbiekben, akármi történik is, bûntudatod lesz...

Igaz, hogy ha egy pasinak igazan tetszem, akkor mindenkeppen randira hiv?

Vagy mik azok a korulmenyek, amik miatt ugy dont, hogy inkabb megse, barmennyire is tetszik neki a lany.

Legjobb válasz: a pasik nagy része nem hívna el, ha tetszel neki, mert egyszerûen már félnek a nõktõl, annyi kikosarazás után, elutasítással a hátuk mögött ha nem lát esélyt, nincs visszajelzés, nem vagy vele kiemelten kedves, akkor nem biztos magában, sok pasi pedig ilyenkor inkább nem lép aki meg nyomulós, az akkor is elhív, ha te nem is akarsz vele semmit sokfélék a férfiak

a pasik nagy része nem hívna el, ha tetszel neki, mert egyszerûen már félnek a nõktõl, annyi kikosarazás után, elutasítással a hátuk mögött ha nem lát esélyt, nincs visszajelzés, nem vagy vele kiemelten kedves, akkor nem biztos magában, sok pasi pedig ilyenkor inkább nem lép aki meg nyomulós, az akkor is elhív, ha te nem is akarsz vele semmit sokfélék a férfiak
még annyit, hogy a nõknél mostanában divatos felsõbbrendû viselkedés, flegmaság sok pasiban kisebbségi érzetet kelt, ilyenkor nem mernek lépni ne legyél flegma, legyél kedves! kevés lány tud ma már kedvesen, nõiesen viselkedni, nem kell elõadni a nagy nõstényt, csak éreztesd vele, hogy tetszik neked
mondjuk hiába szép egy lány, ha olyan büdös, hogy tartani kell a 3 méter távolságot
Egyáltalán nem biztos, ha nincs jó alkalom , ha a lány sosincs egyedül, amikor a barátnõivel vagy akármilyen társasággal van biztos nem fog odamenni, és lehet hogy egyébként sem mert nincs bátorsága, vagy fél a visszautasítástól
A kérdező hozzászólása: Elso, ez azert egy kicsit extrem eset nem? Vagy volt mar ilyenben reszed? Masodik, koszonom a valaszt.
A kérdező hozzászólása: En nem vagyok flegma, nagyon is kedvesen probalok viselkedeni, mert engem is utasitottak mar el nagyon durvan, szoval tudom, hogy mennyire bele lehet tiporni a masik lelkivilagaba. Csak szeretnek tisztan latni es megerteni a ferfiakat.
Ha valaki akar valamit, akkor keresni fog, nem érdekli a barátnõk vihogása a háttérben. Persze, ha nem adsz jeleket, akkor ne várd.
Nem! Én odavoltam pár lányért de nagyon nagyon! Viszont túl láma voltam hozzá hogy bármit is lépjek. Nameg apám sem igazán barátnõfelszedõs tényezõ sajna! Bárcsak mai fejjel lehetnék ott!!!! Sajnálok minden elvesztegetett évet!!!! :( 28F
Én múlthéten megláttam egy gyönyörû csajt, és oda kellett mennem hozzá, hogy megtudjam a nevét, de ugye nem volt egyedül. Két barátnõje is ott volt mellette, de vettem egy nagy levegõt és odamentem hozzá. :) Sose lehet tudni, hogy mit tartogat a jövõ, épp ezért kell mindent megpróbálni ;)
Igaz.
...Kivéve, ha meg akarja farkalni, csakúgy...
Pontosan.Én már nem egyszer eljátszottam ezt és a vicc az, hogy néhány hónap eltelte után még mindig akart volna valamit a csaj, pedig úgy beszéltem vele, mint a kutyával.
Sajnos igaz... velem is ez a helyzet. :(
Engem egyszer felkeresett egy pasi újra, aztán végül megint nem akart semmit, na kösz :D Szóval szerintem felejtsd el az ilyet.

Igaz hogy az olasz pasik nem szeretik a magyar nőket?

egy ismer?söm mondta, aki ott volt, de nem tudom, ennek mi volna az alapja, tényleg így van?

Legjobb válasz: Nem igaz, az olasz pasik imádják a magyar nõket!

Nem igaz, az olasz pasik imádják a magyar nõket!
némelyik férfi mind egyforma :O))
Ez itt ugy mûködik Olaszban hogy rahajtanak a nõkre és ha elutasítják utána....persze ha van férje/pasija akkor is (mondjuk ez nem minden esetben de ez elõfordul ) Az olasz nõk mivel csúnyák ....na ok utaljak a magyar nõket
vicces vagy, anyám és a húga is olasz pasival jöttek össze (anyám válás után XD)
melegek
Szeretik hát, mert olasz berkekben úgy hírlik, nálunk mindeki pornószínésznõ, de ha nem is az, általában a kelet-európai nõkrõl azt gondolják, hogy könnyen megkapható r*bancok. Sajnos elég híres-hírhedt olaszban a budapesti pornóipar. Cicciolinát pedig már ne is említsük. Hát ezért vannak annyira oda értünk.
egy ismerõsöm kint él egy ideje, a barátja olasz de úgy tapasztalta egy kalap alá veszik a magyarokat ( nõket is ) a többi kelet/közép európaival, sõt az Afrikából, vagy ilyen -olyan szigetvilágból érkezett menekültekkel is.
Mikor kint voltam Velencében egyszer elsétáltam barátaimmal egy bordélyház mellett, ott hallottam magyar nõket. A kitört, szúnyoghálós ablakon keresztül nem úgy látszott, mintha nem szeretnék õket... némelyik éppen franciázni készült, ha nem csalt a látásom....
Elég sokat járok Olaszországba és imádják a magyar nõket. :D Nekem most barátom van, de õket ez nem igazán érdekelte. Na, én hûséges vagyok, de nem adják fel a küzdelmet :D

Hogyan tud egy szép, okos lány igazán magába bolondítani egy pasit? Úgy igazán! Hogy az úr azt érezze: igen, ő kell nekem! Bármi áron!

Legjobb válasz: A legtöbb amit tehetsz h önmagadat adod. nem érdemes taktikázni. Sztem. Legalábbis nálam eddig mindig beváûlt h önmagamat adtam. sokszor tulságosan is. nem is akartam h szerelmes legyen belém a pasi,és mégis meg van õrülve értem...

A legtöbb amit tehetsz h önmagadat adod. nem érdemes taktikázni. Sztem. Legalábbis nálam eddig mindig beváûlt h önmagamat adtam. sokszor tulságosan is. nem is akartam h szerelmes legyen belém a pasi, és mégis meg van õrülve értem...
A bármi áron, azt jól gondold meg. Csak azt ne feledd, hogy ha ezt túlzásba viszed, akkor pont az ellenkezõjét fogod elérni. Vagy bele megy, de csak addig amig megdug egy-két alkalommal és ennyi volt. A legjobb, hogy önamagadat adod, és vagy elfogadja vagy nem. Ne akarj valaki más lenni, azzal csak rosszabb lesz. Sajnos tapasztaltam ilyet.
A lányoknak könnyebb ez a dolog mint a fiúknak. Két fajta lehetõséged van elõször is : rámosolyogsz kacsintassz , oda oda szólsz neki stb ( mondjuk ez a rámosolyogsz dolog a leghatásosabb én el tudok olvadni tõle) a másik ha ezeket nem vette volna észre mint itt már olvastam 1 tanácsban valahol: olyat pucsítassz elõtte hogy a kukija is ketté áll tõle.
Ha az az illetõ lány szép és legfõképp OKOS akkor nem tesz fel ilyen kérdéseket hanem ingujjból zsebre vágja a pasit.
A kérdező hozzászólása: Igaz! Megfontolandó.
attól függ rövid v hosszu távra?!Sztem a pasik azokat a nõket tisztelik és azokba habarodnak bele aki kedves, jo hallgató és soha nem rámenõs.Aki hagyja h a férfi férfi legyen.persze mindenképp kell h vonzódjon vmilyen szinten hozzád, de még is el lehet rontani.Pl.legyél elfoglalt hadd éreze azt h nem csak õ van a világon.És iciripicit távolságtartónak lenni , mert ez felébreszti bennük a vadászösztönt.JAh és utolsó tipp soha ne panaszkodj neki és mutasd ki h öröm vele lenni és h jo a társaságában lenni.ezt nagyon értékelik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzászólásokat!

Elhagytam a páromat 3hónapja! Nagyon szeret még mindig azt mondja és hogy hiába próbál lányokhoz közelebb kerülni nem tud mert eszében vagyok! Ez igaz lehet? Én nem hiszem, hogy pasik nem tudnak csak úgy szexelni érzelmek nélkül! Szerintetek?

Legjobb válasz: Nekem is mondott ilyet volt pasim,azt kiderült,hogy van barátnõje -.-" De ez körülményektõl és a pasi személyétõl függ!Írj még róla/rólatok pár idetartozó információt

Nekem is mondott ilyet volt pasim, azt kiderült, hogy van barátnõje -.-" De ez körülményektõl és a pasi személyétõl függ!Írj még róla/rólatok pár idetartozó információt
Szia! Én fiú vagyok, és én is nem régen szakítottam, és nekem is mindig az eszemben van. Én pl. soha nem tudnék érzelem nélkül, egy lánnyal szexelni.

Igaz, hogy a pasikat nem zavarja a pattanás?

Nagyon el vagyok keseredve, mert 2-3 hónapja hirtelen nagyon sok pattanás jött ki rajtam. Bár már kezelés alatt állok, de azt mondta az orvos, hogy minimum fél-1 év, mire rendbejön az arcom. A körülöttem lév? fiúkat viszont mintha nem zavarná annyira, mint engem. Akikkel bizalmasabb a kapcsolatom, azoktól meg is kérdeztem, és azt mondta, hogy ugyan, múló dolog. Tényleg így van, vagy csak nagyon szeretnek?

Legjobb válasz: Egész életemben tele voltam pattanásokkal + zsíros ronda tág pórusú a bõröm, mégis imádnak a pasik, és én sem értem miért, tényleg ronda a bõröm, ahogy végignézek az embereken szinte senkinek nincs ilyen ocsmány feje mint nekem, mégis a pasiknak tetszek. Nagyon is. Hogy miért fogalmam sincs, de szóval én azt vettem észre nem érdekli õket az ilyesmi. Persze akad olyan akit zavar... de az ritkább.

Egész életemben tele voltam pattanásokkal + zsíros ronda tág pórusú a bõröm, mégis imádnak a pasik, és én sem értem miért, tényleg ronda a bõröm, ahogy végignézek az embereken szinte senkinek nincs ilyen ocsmány feje mint nekem, mégis a pasiknak tetszek. Nagyon is. Hogy miért fogalmam sincs, de szóval én azt vettem észre nem érdekli õket az ilyesmi. Persze akad olyan akit zavar... de az ritkább.
nagyon szeretnek
Tényleg így van. Én nem vagyok pattanásos fajta, de ilyenkor, melegben ki szoktak jönni a hátamon, a kutyát se érdekli, a barátomat fõleg nem. Az arcomon is szoktak kijönni picikék, fõleg menszi elõtt, de az se érdekli. Engem sem zavar, természetes dolog, majd elmúlik. Engem az szokott zavarni, hogy nagyon sokszor borotválkozás után, a nunim is, sokszor a lábam is kipirosodik (bár azt általában epilálom). De a barátomat ez sem zavarja, elvégre ez is természetes dolog, nem tehetünk róla. Nyugodj meg! 20L
Ha nagyon olyan akkor az gáz akármennyire is természetes dolog. De ettõl senki nem fog utálni
Van különbség az akne és a pattanás között. Az utóbbi elviselhetõbb számomra(bár a korosztályomban lévõ lányok kevésbé pattanásosak), de az akne az már durvább, lehet, hogy kihagynám az olyan lányt.
Ja én is olyan voltam, majd elmúlik. Ismerek 1 ilyen lányt, tök szép az arca, és tök aranyos, de neki is tele van pattanással. Egyáltalán nem zavar! És ez komoly. Ha nem akarnék összejönni vele, az nem a pattanások miatt lenne!
Ha annyira zavarj, használj korrektort, az annyira nem sül be melegbe se

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!