Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy nincs (406 db)

Abban a hónapban amikor a Hsg-t csinálják, már lehet próbálkozni? Tényleg igaz, hogy nincs az országban kontrasztanyag?

Legjobb válasz: Szia!Lehet már próbálkozni mert direkt peteérés elõtt csinálják meg és elõfordulhat,hogy egybõl sikerül is a baba.De sajnos az igaz,hogy nincs kontrasztanyag :((Én október-november óta várok rá:(Remélem addig titokban összejön...

Szia!Lehet már próbálkozni mert direkt peteérés elõtt csinálják meg és elõfordulhat, hogy egybõl sikerül is a baba.De sajnos az igaz, hogy nincs kontrasztanyag :((Én október-november óta várok rá:(Remélem addig titokban összejön...
Szia!utolsó vagyok van már kontrasztanyag szólt az orvosom ha érdekel még.
Nem igaz :D
szerintem nem igaz! ahogy már elõttem is mondták, vannak nagyon szerencsétlen vonású nõk akiken csak a kilónyi vakolat segít..de ha azt lemossa este, ugyanolyan csúnya marad. a smink nem szépíti meg a nõket!!! sõt hosszútávon ha vkin minden egyes nap vastag vakolatréteg van annak mégcsúnyább lesz az arca, mert tönkremegy a bõre. nyilván sokat dob egy csúnyácskább nõn is ha igényes, ápolja a bõrét, a haját rendszeresen mossa, beszárítja, a fogaira is odafigyel...de sajnos van akinek nem kell reggelente 2 órát készülõdnie, hogy szép legyen mert szerencsés géneket örökölt, és van aki még 2 óra készülõdés után sem lesz sose szép, mert rossz génekkel született...:(
Szerintem igaz.. mármint... egy kiló sminkkel még a legcsúnyább lányból is lehet jót kihozni. Az már más kérdés, hogy ez nem épp természetes, és nem egészséges a bõrnek sem hosszú távon. Lebutítva tehát igaz.
nem igaz, ezt én is bizonyíthatom, eddig egyetlen egy olyan ember sem volt, aki önszántából azt mondta volna rám, hogy szép vagyok...meg úgy az emberek visszajelzésébõl is ez jön le, pl. ma egyik osztálytársammal azt beszélgettük, hogy tetszik egy fiú a suliból, csak nem merem leszólítani, mert úgy se lenne nála esélyem, mert elég ronda vagyok, a csaj meg kínosan hallgatott, magyarul egyet értett... 15l
Nagyon is vannak ronda lányok. De az ápolatlan sem túl vonzó. Viszont könnyebb megfürödni egy bombázónak, mint megszépülni egy ápolt csúnya lánynak!
Képzelj el mondjuk kövérkés, pattanásos, szemüveges csajt, aki mindig tiszta csinos ruhában jár, szép a haja, fehér a körme, kedves, és képzelj el egy szép arcú, jóalakú csajt, akinek zsíros a haja, szakadt koszos a ruhája (nem a szegénység miatt), és töredezett fekete körmei vannak. Esetleg sokszor piál, cigizik, és csúnyán beszél. Melyiket választanád? :)
Én az utolsó elõtti válaszolóval értek egyet!!!
Szerintem nem igaz. Van aki sokat ad magára, ápolt, mégis csúnya, mert az egész arcberendezése csúnya, egyszerûen sehogy sem tudom szépnek látni, hiába próbálkozom.
Persze, tényleg nagyon fontos a belsõ - de láttam már olyan szerencsétlen arcberendezkedésû nõket, hogy még ha nagyon jó alakja lett volna sem jutott volna eszembe semmi. Ha minden nap olyat kellene néznem, szerintem felsírnék éjszakánként. Szóval azt kell mondanom, hogy nem igaz az állítás.
Szerintem igaz, mert nekem a belsõ sokkal fontosabb, mint a külsõ.
Nincs ronda ember, csak különbözõ ízlés.
Lebutítva ugyan, de igaz.
Nincs ronda nõ csak kevés pálinka.
igaz!
"Nincs ronda nõ, csak lusta." Coco Chanel

Az Adipexet szedem negyedik napja, és igaz, hogy nincs étvágyam, viszont wc-n sem voltam azóta. Normális ez?

Legjobb válasz: Ha nem ettél semmit, akkor nincs minek kijönnie, tehát ez ilyen szempontból "normális".

Ha nem ettél semmit, akkor nincs minek kijönnie, tehát ez ilyen szempontból "normális".
az adipex egy eléggé káros gyógyszer, különben is csak illegális helyrõl szerezhetted, ami pl azt is jelentheti, hogy nem is adipexet szedsz.... eszel emellett? szedhetsz adipexet (kivéve a régi típusú aranysárgát) ha nem félsz a szív illetve májkárosodástól, mert elég hatékony fogyókúrás "gyógyszer", de sok mellékhatása van. vizet igyál nagyon sokat, és minimum 800kalóriát egyél meg, akkor is ha nem vagy éhes. adipex beszedése elõtt egyél, akkor jobban fog csúszni a kaja. ha nem megy a wc-zés, kevés dulcolax, és problem solved.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz, rengeteg káros mellékhatása van.Nekem egyáltalán nem volt étvágyam amikor 10éve szedtem, rengeteget fogytam, és utána a dupláját szedtem vissza, miközben az idegrendszeremet kicsinálta
A tévedések eloszlatása végett semmivel sem károsabb az Adipex mint az itthon kapható receptköteles gyógyszerek.Nem véletlen hogy Svájcban például az orvosok olyan szívbeteg embereknek írják fel akik mûtétre várnak, és le kell adniuk rövid idõ alatt tetemes mennyiséget.Csak éppen az Adipex kúra alatt is enni kell, ha mást nem gyümölcsöt vagy salátákat, mert különben lelassul az ember anyagcseréje mint ebben az esetben is.
Szedjed inkább a Reductilt, az legalább legális. A hugom két hónap alatt 16 kg-ot és 20 cm-t fogyott!
Nem! Nem normális dolog, hogy Adipexet szedsz.
A kérdező hozzászólása: Valamit muszáj csinálnom, mert rettenetes étvágyam van, önerõbõl sajnos nem megy!! De nem fogom túlzásba vinni, csak el akarom kezdeni valahogy a fogyit.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! A gyógyszer "Karcsitól" van, ha mond valamit neked... Igen, aranysárga. Étvágyam azért van, csak visszafogom magam egy kicsit. Kenyeret, cukrot egyáltalán nem eszek. Közben a "problémám" is megoldódott, igaz, több mint egy hétig nem voltam wc-n. Most már oké! Két hét alatt kb. 3-4 kg-t fogytam. Üdv.
én 20éve szedtem egyszer, akkor jó volt.mostanába 2hónapja kipróbáltam megint, most nem ért semmit.én kívánós vagyok sajnos, még ha nem is vagyok éhes, a finom lecsúszik.

Az igaz, hogy nincs csúnya csaj, csak kevés pálinka?

?:) ès 10/4 es csajjal összejönètek vagy csak kúrogatócimbi?

Legjobb válasz: Attól függ, milyen belsõ értékekkel rendelkezik. És a külsõ is számít, mármint nem az, hogy szép-e vagy csúnya-e, hanem hogy számomra kicsit is vonzó-e, ergo feláll-e rá a farkam.

Attól függ, milyen belsõ értékekkel rendelkezik. És a külsõ is számít, mármint nem az, hogy szép-e vagy csúnya-e, hanem hogy számomra kicsit is vonzó-e, ergo feláll-e rá a farkam.
Igaz.
Csak olyannal aki tetszik, de ittasan csináltam már sok hülyeséget. :-)
igaz
ja meg minél régebben nem szexeltél annál kevésbé számít:DDD
szerintem az utolsó mondatrészt nyugodtan el is vehetjük... nem találkoztál még olyan esettel amikor akár te akár mások mutattak valakire, hogy "úristen, hogy lehet pasija annak a ronda csajnak" vagy hasonló... mégis csak van, ezek szerint valaki szemében mégsem csúnya... na?
Nem igaz.
Ami nem Te vagy...
Argon?
Hogyne lenne... (a) Intenzív hormonkezelés; (b) Plasztikai sebészet a hangképzõ szerveiden; (c) Kén-hexafluorid belégzésével akár azonnali hatás; Melyik tetszik?
A kérdező hozzászólása: Menj már a fikába innen... :D
A kérdező hozzászólása: Ennyi hülyét egy rakásra...tisztelet a kivételnek...
Ordíbálni kell sok heavy metalt. Bagy elmenni beszédtechnikára.
A kérdező hozzászólása: Életemben nem próbáltam még a cigit...nem is fogom míg élek soha, még akkor sem ha héliumos lufi típusú hangom lenne.
A kérdező hozzászólása: Azért mert idegesít hogy minden fiú társamnak érces a hangja, nekem meg ilyen tompább, de néha érces, például korán kelésnél mély hangom van és érces, szó szerint zeng a mellkasom, de én annyira szeretném hogy úgy maradjon.Félre értés ne essék , egyáltalán nem magas a hangom, csak közepes... de nekem nem tetszik, csak ha olyan mint mikor felkelek.
A dohányzástól tényleg mélyebb lenne a hangod, de ezt annyira nem ajánlom. Miért szeretnéd mélyíteni a hangod?
cigizz rá
beszélj direkt mélyebb hangon! max debilnek néznek, de te megnyugodhatsz...

A cigány nyelv tényleg csak kb 800 szóból áll és egy hónap alatt megtanulható felsőfokon? Igaz, hogy nincs olyan szavuk, hogy 'jövő' és 'holnap'?

Legjobb válasz: Épp nézegettem a NYAK-on a statisztikákat, és eléggé elcsodálkoztam. Cigány nyelvbõl és eszperantó nyelvbõl rengeteg sikertelen vizsga születik. Jóval több a sikertelen vizsga, mint a sikeres. A sikertelen vizsgák kb. kétszer több, mint a sikeres. Ami szerintem jelent valamit. Gondolom ez azért van, mert mindenki úgy áll ezekhez a nyelvekhez, hogy ezek baromi egyszerûek, alig kell tanulni stb.

Épp nézegettem a NYAK-on a statisztikákat, és eléggé elcsodálkoztam. Cigány nyelvbõl és eszperantó nyelvbõl rengeteg sikertelen vizsga születik. Jóval több a sikertelen vizsga, mint a sikeres. A sikertelen vizsgák kb. kétszer több, mint a sikeres. Ami szerintem jelent valamit. Gondolom ez azért van, mert mindenki úgy áll ezekhez a nyelvekhez, hogy ezek baromi egyszerûek, alig kell tanulni stb.
Ja, meg az sem hogy "munka". Különben meg nem lehetsz olyan igénytelen, hogy cigányul akarj tanulni...
És nincs olyan szavuk sem hogy tisztesség. Legalábbis az online szótár szerint. RÖHEJ inkább mennék Szeribába bányát ganéjozni minthogy ezt a nyelvet tanuljam!!
Én úgy tudtam 300 szó viszont nehéz a nyelvtana. Elsõ meg jó volt:) lehetne még bõvíteni a nem ismert szavak listáját pl.tanulni, dolgozni, viselkedni:D
A kérdező hozzászólása: Nem akarok cigányul tanulni, csak az egyik osztálytársam mondta ezeket és érdekelt, hogy igaz-e. :D

Miért csak a csúnya és kövér lányok szabadok? Egyszerűen nem igaz, hogy nincs sehol sem egy szabad, nem foglalt, értelmes, kedves, szép lány sem már!

Eddig akármelyik nekem tetsző lánynál próbálkoztam mind több éves párkapcsolatban volt már. Ennyire elkapkodják a normális és egyben vonzó lányokat vagy csak én nem nyitottam eleget és pechem volt?

Legjobb válasz: Pont pech. Nagyon sok szabad és vonzó lány van. Viszont vannak köztük olyanok, akik nem is akarnak kapcsolatot, csak futó kalandokat.

Pont pech. Nagyon sok szabad és vonzó lány van. Viszont vannak köztük olyanok, akik nem is akarnak kapcsolatot, csak futó kalandokat.
Vagy csak azt mondják, hogy kapcsolatban vannak, mert nem jössz be nekik :)
Normális lány (de ez szubjektív) vagyok és nem kapkodtak el. Szóval peched volt idáig.
A szépség igen relatív fogalom. És így leszólni a szabad lányokat... Nem lehet, hogy csak a kifogás kellett nekik, hogy lerázzanak? Ha így állsz hozzá az életben is, nem csodálnám...
Én is mindig ilyeneket találok ki ha nem jön be egy fiú akinek tetszek.
A normális lányokat mind elkapkodták már a jóképû srácok, kivéve azokat, akik a herceget várják fehér lovon.
Megint egy elkeseredett balfék
Nem tartom magam csúnyának se kövérnek, szabad vagyok, de 90%, hogy messze élsz. :D 30/N
Hopp... 20/N :D
21. Te egy mekkora retardált barom vagy. Gondolom te tökéletes vagy. Gratulálok. Seg.gfej
Ja, hogy te meg a szépségkirálynõkre buksz! Gondolom akkor te is valami deltás testalkatú szõke herceg vagy minimum... Egyrészt, ha ilyen válogatós vagy, akkor eleve minden lányban találsz valami kifogásolhatót. Én azt látom, hogy nagyon sok szép, csinos, magára igényes lány van, aki szingli, vagy legalábbis az én környezetemben. A belsõ értékeket is figyelembe kellene venned, persze hazudik, aki azt mondja, hogy nem számít a külsõ, de ha csúnyának és kövérnek nevezed a számodra nem vonzó lányokat, akkor gyanítom, hogy azoknak is elmegy tõled a kedvük, akik esetleg tetszenének neked... 23/L
Lila nyuszi, melyik megyében laksz?
"csúnya és kövér lányok szabadok" Basszus, ha válogatós vagy, akkor ne csodálkozz... estleg, néztél már tükörbe? Hogy te milyen "jóképû" macsó vagy? Tudod, lehet hogy benned van a hiba, hogy nem vagy elég megnyerõ. És pont a rendes, értelmes lányok vannak egyedül. mert apasik 90 %-a a sarki lányokra hajt!!!!
Kikérem magamnak. Normális vagyok, és nem is ronda, de rám se bagóznak, mert nem riszálok péntek este félrészegen.Vagy ha mégis bepróbálkozik valaki, akkor meg olyanok, akikkel ha nem muszáj, szóba se állok, mert körítés ide vagy oda, úgy is a szex a lényege, méghozzá minél hamarabb, hogy jöhessen a következõ... utálom a XXI. századot. utálom, hogy ilyen szemétdomb lett a társadalom(tisztelet a kivételnek), és legszívesebben 20-30 évvel elõbb élnék, csak ne itt, mikor az idióta kortársaim miatt beskatulyáznak. 15/L
kövér csúnya lány nem lehet kedves és értelmes?
Elég nagy lúzernek tûnsz.... Tele van ilyenekkel ez az oldal!
igen-igen tudjuk minden nõ hülye amiért pasija van.. kapj már észhez! ha olyan vonzó lennél nem siránkoznál ezen!
20:43 Ország másik vége kb.
lila nyuszi.. Heves megye mien közel van?
Ez logika, eleve aki szép több figyelmet és érdeklõdést kap, és aki emellé értelmes és kedves is, azt nem csak megdugni akarják = nagyobb eséllyel olyannal akad össze aki meg is becsüli és nem engedi el. :)
A kérdező hozzászólása: Adtak elérhetõséget és láttam a sok képet a barátjaikkal, ennyire hülye én sem vagyok, hogy nézzek utána nem kamuztak-e. Tudom, hogy szokás náluk, ha telószámot adnak akkor is egybõl megcsörgetem ott helyben õket, nehogy átvágjanak és kamuszámot adjanak meg.
#20 De ha ti leszarjátok és lekoptatjátok a csúnya és alacsony srácokat, az teljesen rendben van, ugye?

Nem igaz hogy nincs egy Wallhack cod6 ra 1.2.208 ra?

mindeki csal már fasz*om

Legjobb válasz: csiter gec!

csiter gec!
FUUUUUU
szerezz barátnõt!

Igaz, hogy egy profi fotósnak nincs igazán magánélete?

úgyértem, hogy ha komolyan veszi a munkáját, akkor nincs ideje a magánéletre...

Legjobb válasz: Miért is nem szakma a fotózás? Azért mert mindenki fotósnak képzeli magát aki elköltött némi aprópénzt (150-200e Ft a fotográfiában aprópénz) belépõ tükörreflexes fényképezõgépre de az alapokkal sincs tisztában? Ettõl még nem lesznek fotográfusok. A fotográfia nem csak szakma de hivatás is, legalább is azok szemében akik komolyan veszik. Elméleti és gyakorlati tudást, tapasztalatot, felszerelést és elképesztõ mennyiségû befektetett munkát és idõt igényel. A kérdésre válaszolva ez nem csak a fotográfiára igaz, hanem gyakorlatilag mindenre amit nem alkalmazottként csinálsz, hanem vállalkozóként. Ha vállalkozó vagy, rajtad múlik, hogy mit sikerül elérned, hogy meddig jutsz fel azon a bizonyos ranglétrán. Persze szerencse kérdése is de csak szerencsével nem lehet feljutni viszont anélkül is fel lehet legfeljebb tovább tart. A saját példámból kiindulva, ha valaki fotográfusként szeretne dolgozni, vállalkozóként (tehát felejtsük most el azokat akik alkalmazottként, havi fix munkabérért dolgoznak) területtõl függõen kénytelen kiépíteni egy brandet. Az online világban ez nem is olyan nehéz, gondolhatnánk, de az. Eléggé az. Az elmúlt öt évem ráment arra, hogy az emberek megismerjék a nevem és a fotóim. A legtöbb esetben nem volt hétvége vagy éjszaka vagy pihenõnap. Fotózás volt, utazás a fotózás helyszínére, vagy éppen céltalan bolyongás a helyszínt keresve. Képfeldolgozás volt, retusálás, feltöltés, blogolás és a közösségi marketing építése. Embertelen mennyiségû pénzt, idõt és energiát emészt fel ha ezt valaki komolyan gondolja és még bõven nem tartok ott ahol szeretnék (talán ez így is marad, vagyis én remélem, hogy így marad mert ez visz majd elõre). Hogy miért van erre szükség? Azért mert ha nem ismernek, nem lesznek megbízásaid és felkopik az állad és teljesen feleslegesen csináltál addig mindent. Egyébként nem mondanám, hogy nincs magánélete, mert van. Csak más és máskor mint másoknak. Szép világ ez, ha valaki õszintén tudja szeretni és nem csak meggazdagodni akar belõle. Fõleg mert meggazdagodni azt nem lehet. Itthon nem. Fõleg amíg ilyen a megítélésünk, amikor még szakmának sem tekintik azt amit csinálunk. Én ettõl függetlenül bizakodó vagyok és bízom benne, hogy ha keveseknek is, de sikerül majd megfelelõ szinten és színvonalon ûzni ezt a nemes mesterséget és én majd köztük lehetek.

Miért is nem szakma a fotózás? Azért mert mindenki fotósnak képzeli magát aki elköltött némi aprópénzt (150-200e Ft a fotográfiában aprópénz) belépõ tükörreflexes fényképezõgépre de az alapokkal sincs tisztában? Ettõl még nem lesznek fotográfusok. A fotográfia nem csak szakma de hivatás is, legalább is azok szemében akik komolyan veszik. Elméleti és gyakorlati tudást, tapasztalatot, felszerelést és elképesztõ mennyiségû befektetett munkát és idõt igényel. A kérdésre válaszolva ez nem csak a fotográfiára igaz, hanem gyakorlatilag mindenre amit nem alkalmazottként csinálsz, hanem vállalkozóként. Ha vállalkozó vagy, rajtad múlik, hogy mit sikerül elérned, hogy meddig jutsz fel azon a bizonyos ranglétrán. Persze szerencse kérdése is de csak szerencsével nem lehet feljutni viszont anélkül is fel lehet legfeljebb tovább tart. A saját példámból kiindulva, ha valaki fotográfusként szeretne dolgozni, vállalkozóként (tehát felejtsük most el azokat akik alkalmazottként, havi fix munkabérért dolgoznak) területtõl függõen kénytelen kiépíteni egy brandet. Az online világban ez nem is olyan nehéz, gondolhatnánk, de az. Eléggé az. Az elmúlt öt évem ráment arra, hogy az emberek megismerjék a nevem és a fotóim. A legtöbb esetben nem volt hétvége vagy éjszaka vagy pihenõnap. Fotózás volt, utazás a fotózás helyszínére, vagy éppen céltalan bolyongás a helyszínt keresve. Képfeldolgozás volt, retusálás, feltöltés, blogolás és a közösségi marketing építése. Embertelen mennyiségû pénzt, idõt és energiát emészt fel ha ezt valaki komolyan gondolja és még bõven nem tartok ott ahol szeretnék (talán ez így is marad, vagyis én remélem, hogy így marad mert ez visz majd elõre). Hogy miért van erre szükség? Azért mert ha nem ismernek, nem lesznek megbízásaid és felkopik az állad és teljesen feleslegesen csináltál addig mindent. Egyébként nem mondanám, hogy nincs magánélete, mert van. Csak más és máskor mint másoknak. Szép világ ez, ha valaki õszintén tudja szeretni és nem csak meggazdagodni akar belõle. Fõleg mert meggazdagodni azt nem lehet. Itthon nem. Fõleg amíg ilyen a megítélésünk, amikor még szakmának sem tekintik azt amit csinálunk. Én ettõl függetlenül bizakodó vagyok és bízom benne, hogy ha keveseknek is, de sikerül majd megfelelõ szinten és színvonalon ûzni ezt a nemes mesterséget és én majd köztük lehetek.
De lehet, csak meg kell tanulni beosztani az idodet, osszeegyeztetni a munkat a sajat programoddal es talalni valaki, aki elfogadja, hogy van, hogy hetvegen sem vagy szabad meg ilyenek. Nem konnyu, de lehet.
Miért ne lenne már szakma? Elsõ válaszoló vagyok. Jól lepontoztatok... pff... Nálunk két fotós is van a családban, bár jelenleg más munkából élnek, de nem az idõhiány miatt váltottak, csak egyszerûen így alakult. Hobbi szinten a mai napig fotóznak, van is stúdiónk. Teljesen normális, és komoly szakma, az idõbeosztás pedig elég szabad, viszont nyilván a pénzszerzéshez dolgozni kell. Melyik másik szakmára nem igaz ez!?
Ez kb. minden szakmára igaz. A fotósban nincs semmi olyan, ami miatt ez fokozottan igaz lenne rá.
HA valamit sokáéig csinálsz, az az egyéb idõbõl megy el.És az alap szükségleteken nem is lehet, de a magánéleten és a társas életen lehet spórolni. Viszont igaza van az elsõnek, minden foglalkozásnál így van.A fotózást nem merném szakmának hívni, szerintem nem az... De ez csak az én véleményem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ezt a leírást :) (ment a zöld hüvelykujj)

Barátom váltig állítja hogy nincs olyan horrorfilm ami megijesztené. Mondanátok olyan igazán ijesztő filmeket hogy megmutassam neki hogy nincs igaza? : )

Nem a kaszabolós véres filmekre gondolok,inkább valóban a szemtakarós kanapéfogós filmek után érdekl?dnék ha van olyan egyáltalán..:) Nagy horrorfilmesek vagyunk,de unom már hogy ? vigyorogva ül én meg ugrálok a hirtelen jeleneteknél..Szeretnék megnézetni vele egy olyan filmet amin mind2-en összef*ssuk magunkat...El?re is köszönöm :)

Legjobb válasz: Rec2-ben van egy olyan jelenet,hogy altatnak hosszan aztán derült égbõl tele lesz a gatyád. Azért maradt meg mert egyik haverom mindenkivel megnézette:) Tehát Rec 2

Rec2-ben van egy olyan jelenet, hogy altatnak hosszan aztán derült égbõl tele lesz a gatyád. Azért maradt meg mert egyik haverom mindenkivel megnézette:) Tehát Rec 2
The Thing (1982)
motel 1 2 3
Strangers ettol nem fog felni de amikor otthon lesz egyedul vagy csak este telerakja a gatyeszt
Szerintem érdemes Slendermant vagy Paranormal Activity ( csak az elsõt a többi szat sem ér) vagy Silent Hill, Rec2 és még sorolhatnám. Érdemes keresgélni kutakodno minél jobb filmek után. (Én már egyszer elintéztem nõvérem lakásában egy kis szivatást a polcal, érdemes!)
A kérdező hozzászólása: Ismerjük a Negyedik típusú találkozásokat, és a Paranormal Activity-t is..De ez a damilos trükk tetszik, egyszer kipróbálom köszi az ötletet :) )
Paranormal Activity-t nézettél már vele? Mert ha még nem, akkor bedobhadsz egy olyan trükköt is, hogy az egyik ilyesztõ jelenetnél leszakad a polc. (meg lehet oldani damillal és találékonysággal)
Negyedik Típusú Találkozásokat ajánlom, ha hisz valamennyire az ufókban. :DD
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod, sajnos a Rec filmeket is gagyinak tartja...:/ :)
Hú, hát ti aztán jól feladtátok a leckét.Nem könnyû feladat.Szerintem a szellemes filmek zöme felejtõs.Ami meg volna azt tuti, hogy láttátok.Én amiken leizzadok azok más kategóriák.Íme egy két link.Mindet láttam természetesen, és garantált köröm és ököl rágás.A teljesség igénye nélkül: 1 Ils(Õk)http://kritikusszemmel.blogspot.hu/2009/09/ils-them-2006.html 2, Hívatlanok http://www.youtube.com/watch?v=gqRb0Sl9TZw 3, L’interieur (Inside) http://geekz.blog.hu/2008/03/26/filmkritika_inside_francia_2..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!