Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy nem vagyok megelégedve egy (2 db)

Igaz, hogy ha nem vagyok megelégedve egy szolgáltatással, akkor a hűségídő letelte előtt megszüntethetem?

Konkrétan a Digi tv-re gondolok. A házon (bérelt) parabola van, az egészet a saját szakemberük szerelte-állította be. Ennek ellenére a m?sorok egy része élvezhetetlen, a kép állandóan kikockásodik, a hang gyakran teljesen elmegy, a kép lefagy, arról akár ne is beszéljünk, hogy ha t?lünk 10 km-re megjelenik egy felh?, akkor már meg is sz?nik az adás (("Rossz, vagy nincs jel").

Legjobb válasz: Szerintem a fogyasztóvédelemhez fordulhatsz ezzel. Kizártnak tartom, hogy olyanért kellene fizetned, ami használhatatlan. Mégha hûségnyilatkozatot is tettél.

Szerintem a fogyasztóvédelemhez fordulhatsz ezzel. Kizártnak tartom, hogy olyanért kellene fizetned, ami használhatatlan. Mégha hûségnyilatkozatot is tettél.
Nem. Ne forduljon a fogyasztóvédelemhez. A szolgáltatás megfelelõ beállítás esetén elérhetõ, mindenféle gond nélkül. Vagyis ne a fogyasztóvédelemnél kezdje, hanem reklamálja meg az ügyfélszolgálaton. Ki fognak menni, és be fogják becsülettel állítani. Ha az sem hozott eredményt, akkor próbálja meg mégegyszer a hibabejelentést, azt követõen már érdemes írásban megküldteni. Ha arra sincs érdemi reakció, akkor felbonthatja a szerzõdést, fordulhat a fogyasztóvédelemhez, stb. De elõbb próbálják már meg békés úton rendezni. Az, hogy te magadban forrsz, hogy sz..r valami, attól még a szolgáltató nem fogja tudni, hogy nálad nem mûködik.
A kérdező hozzászólása: A második válaszolónak: A gond az, hogy ez nem egyedi jelenség. Az ismerõsi körömben, akinek Digi tv-je van, mindenki ezekkel a gondokkal küzd. Gondolom, nem én lennék az elsõ, aki panasszal fordul hozzájuk. Felesleges köröket pedig nem szeretek futni. A tanácsot köszönöm, de a kérdésem tisztán jogi természetû volt.
A 2.válaszolónak igaza van.Mivel akarod bizonyítani a szolgáltatás hiányosságait, ha nem reklamálsz a szolgáltatónál?"Jogilag"is végig kell járni ezt az utat, különben neked kell fizetni a szerzõdésszegés miatt.Jogosan.
Pont, hogy jogi választ kaptál a második kérdésben. A fogyasztóvédelem védi a fogyasztót. A jog meg inkább a szolgáltatót. Az, hogy a szomszéd tehene is megdöglik, még nem azt jelenti, hogy a tiédnek is meg kell. Ha fizetsz egy szolgáltatásért, és NEM azt kapod ami szükséges, akkor elsõsorban arra van lehetõséged, hogy az ÁSZF-ben közöltek alapján megtedd a hibajelentést. Azt követõen a szolgáltató szintén az ÁSZF-ben foglaltak alapján gondoskodni fog a hiba elhárításáról, ha szükséges az értékcsökkenés mértékének meghatározásáról, stb. Amennyiben a hiba nem javítható, akkor a szerzõdés ellehetetlenülés miatt felbontható. De a Digi TV esetében EZ NEM IGAZ. Ott nincs ellehetetlenülés, mert a többszázezer elõfizetõnél mûködik. Nálad és a "haveroknál" nem. Meg kell csináltatni. Hiszen a SZOLGÁLTATÁS megfelelõen elérhetõ. (Most itt nem az a kérdés, hogy "minõségi" szolgáltatást nyújt-e a Digi, hanem az, hogy a kockásodás "alap" vagy sem. A válasz pedig erre az, hogy BEÁLLÍTÁSI HIBA, nem SZOLGÁLTATÓI HIBA. Tehát röviden: A szerzõdés hûségidõ alatti, következmény nélküli felbontása a részedrõl a kérdésedben közöltek szerint NEM állja meg a helyét.

A mészájam 2111 36 hetes vagyok van fogadot orvosom akivel nem vagyok megelégedve. tegnap voltam egy másik dokinál de ö nem válal montam neki hogy vizsgáljon meg és amikor megvizsgált azt monta hogy csak a kilsö mészáj van nyitva. Ki mondhat igazat?

kinek higyek?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem menj el egy teljesen független orvoshoz, mondjuk a tanácsadóba, ott is megvizsgálnak. Ha nem bízol az orvosodban, és nem vagy vele megelégedve, akkor a szülésnél is problémáid lesznek! Az ügyeletes orvosnál is lehet szülni, sokszor jobb mintha lenne orvosod!!!Kitartás! Üdv.31 hetes kismama.

Szia! Szerintem menj el egy teljesen független orvoshoz, mondjuk a tanácsadóba, ott is megvizsgálnak. Ha nem bízol az orvosodban, és nem vagy vele megelégedve, akkor a szülésnél is problémáid lesznek! Az ügyeletes orvosnál is lehet szülni, sokszor jobb mintha lenne orvosod!!!Kitartás! Üdv.31 hetes kismama.
az a doki aki nem akart elvállalni, lehet hogy nem is mondott igazat, de az is lehet, hogy visszazáródott a középsõ és a belsõ. A fogadott dokiddal csak most nem lettél megelégedve? Eddig? Most már nehezen vesz át bárki, mert nem õk kezeltek és ilyenkor már nem szeretnek átvenni senkit. A legjobb, ha megpróbálsz annál érdeklõdni, akihez tényleg tartozol. hátha az megfelelne, a védõnõ tudja ki az.
Olyan nincs, hogy visszazáródik a méhszáj, ha 1x kinyílt, csak továbbnyílhat. A 2111 elég komolynak tûnik, szerintem azzal már befektettek volna. Ha csak a külsõ lenne nyitva, akkor 2100 lenne, és azzal csak pihit javasolnak. Hát nem tom kinek higyjél.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!