Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy nem esik le a (50 db)

Igaz, hogy amíg nem esik le a köldökcsonk, addig jobb kisinget adni a babára mint body-t?

Legjobb válasz: Ezt még nem hallottam,pedig két gyerekkel túl vagyok 4 védõnénin és egyik sem mondta. Mi mindig bodyt hordtunk.

Ezt még nem hallottam, pedig két gyerekkel túl vagyok 4 védõnénin és egyik sem mondta. Mi mindig bodyt hordtunk.
A fiam is végig bodyban volt, a védõnõ sem említett ilyesmit, és nem volt semmi gond.
Én sem hallottam még ilyenrõl, meg mi le is fedtük neki puha gézzel és óvatosan rögzítettük amíg volt.

Megéri a melegollós hajvágás? Sokkal hatásosabb, mint a sima, és igaz, hogy nem töredezik tôle a haj? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Én jobban szeretem, mint amikor sima ollóval vágják a hajam. Az nem igaz, hogy nem töredezik tõle a haj. Töredezni fog idõvel, viszont jóval késõbb, mintha sima ollóval vágnák.

Én jobban szeretem, mint amikor sima ollóval vágják a hajam. Az nem igaz, hogy nem töredezik tõle a haj. Töredezni fog idõvel, viszont jóval késõbb, mintha sima ollóval vágnák.
A kérdező hozzászólása: Kb. mennyivel drágább, mint a sima?
Szia. Nekem nagyon bevált a melegollós hajvágás! Sima ollós vágás után 2-3 héttel már tört a hajam, melegollóssal 2-3 hónap után! És tényleg életerõsebbnek is tûnt a hajam! Ahol én voltam eddig 1000Ft-tal volt több egy vágás, mint a sima.
Elsõ vagyok. Nekem ugyanannyiért vágták a lapockáig érõ hajam, mint sima ollóval (2000 Ft).

Levegyem a boxzsákot ha már nem használom? Mert hallottam olyat, hogy ha soha nem veszem le a kampóról akkor meggyengül a varrás és szétszakad mert húzodik, ez igaz?

Legjobb válasz: xDDDDD 1.Ha nem használod akkor miért nem vennéd le? Csak helypazarlás+porfógó ebben az esetben! 2.Nem kötekedni akarok,de ezt magadtól komolyan nem tudod eldönteni? :D

xDDDDD 1.Ha nem használod akkor miért nem vennéd le? Csak helypazarlás+porfógó ebben az esetben! 2.Nem kötekedni akarok, de ezt magadtól komolyan nem tudod eldönteni? :D
Gondolkozz.. használat után már nem használja hanem gondolom megy pihenni vagy fürdeni.. :D Nálunk a terembe leveszik és megszokták püfölni kicsit hogy az anyag elrendezõdjön benne.. :) szerintem jobb ha leveszed...

3 hónapja vagyok a barátommal csak petting volt. Igaz még nem szoptam le és nem vertem ki neki, de gondolkozom rajta. Nem nagy kínzás az neki, hogy felizgatom majd abba marad?

Nagy kínzás az neki,hogy felizgatom majd abba marad?

Legjobb válasz: Képzeld az õ helyébe magad h felizgat téged majd " ott hagy"

Képzeld az õ helyébe magad h felizgat téged majd " ott hagy"
de, az
el sem tudod te azt képzelni! ha már felizgatod, akkor fejezd is !!!
...akkor fejezd is be!
De az.
Nagyobb szemétség nincs is, esetleg ami egyszer velem volt, hogy már majdnem betettem, erre be nyögi(szó szerint) hogy még nem áll készen rá...Én meg ki se verhettem, meg semmi...Nagy nehezen lenyeltem, mert szûz volt, aztán elõbb utóbb megdugtam...
Ha felizgatod a srácot, az igenis fizikai fájdalommal jár. Ez nem hiszti, hogy sürgetni akarja a dolgokat, hanem egész egyszerûen FÁJ. Ennek oka nagyon egyszerû: Szexuálisan izgatott állapotban (csók, tapi, simi) elõször megmerevedik a kígyó, aztán a prosztata elkezdi termelni a váladékot, amiben a spermiumok úszhatnak, ezzel is felkészülve a nemi aktusra. Ha sokáig tart az izgalmi állapot, akkor ezek a testnedvek, váladékok szintúgy sokáig termelõdnek, és a kis vezetékek (ondóvezeték pl.) térfogata véges. Tehát ha még ezen felül megy beléjük a cucc, egész egyszerûen feszíti õket a sok váladék - az ondóvezetéket és a (mellék-)heréket is. Szóval "csak" ezért is tennéd jól, hogy a barátodat kielégíted (legalább csak kézzel, ha még nem akarod a szádba venni), hiszen így elkerülheted ezt a kellemetlen fájós részt. Tapasztalatból beszélek, tudom, milyen ez.
A kérdező hozzászólása: Igen az eszembe véstem , köszönöm szépen! Remélem jól fogom csinálni holnap kiderül! :) Drukkoljatok!
Na jó volt? :-P
A kérdező hozzászólása: Elég szarul sült el a dolog! Nem élvezett el az az igazság! szóval elég nagy csalódás , de majd legközelebb már jobb lesz!
Hát ez elég furcsa! De a reakciója gondolom elég pozitív volt, mármint hogy végül sor került erre is. :-)
A kérdező hozzászólása: Másodjára sikerült nem is akárhogy!
OK, akkor sok örömet a továbbiakban! :-D
:D biztos nem csak ezért! na jó, 20 évvel ez elõtt én sem mertem volna!
A kérdező hozzászólása: ezért nem te vagy a barátom :D
én biztos már rég rád vertem volna a helyében! :)
Ha várni akarsz akkor minek markolászod a dárdát? Ha várni akarsz ne hemperegj az ágyban egy sráccal, hanem menj el sétálni vele....
Én rengeteget pettingeltem a barátommal az elõtt.Semmi panasza nem volt, nem jött rá a "jaj ki kellene jönni a cuccnak" címû történek. Persze sokféle ember van, de szerintem nagyrészt ezt azért mondják a fiúk, mihamarabb rávegyenek az "erõteljesebb" dolgokra, nem kell bedõlni a hisztijüknek.Igen is várjon ki téged türelmesen, nem egy lövõgép, max otthon kiveri.
A kérdező hozzászólása: milyen fizikai fájdalom?
Azt ne csináld, nálam fizikai fájdalommal jár.
vagy verd ki neki, vagy szopjad le !
Ez elèg rossz èrzès tud lenni ám.
A kérdező hozzászólása: Igen gondoltam már erre többször vártam h szóljon h neki így nem jó...de még nem tette meg a barátaim azt tanácsolták h akkor csináljak így tovább... mit javasoltok?mit csináljak ha még lefeküdni nem akarok vele?
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! mindenkinek! :D

Igaz hogy a kocsik kerekéről azért nem lazulnak le a csavarok mer azok kúposak és rászorulnak amikor betekered?

A robogó kerekének a csavarja is ilyen? ott csak egy csavar van középen és úgy láttam nincs biztosítólemez.

Legjobb válasz: általában a hátsó kerékhez egy sasszeget szoktak rakni, am meg semmmivel nincs lerögzítve a motor kereke. Az elsõ kerék igazából meg egy hosszú csavar a végén egy anyával. A kocsik kerekérõl meg nem lazulnak meg a csavarok ha normálisan van ráhúzva.

általában a hátsó kerékhez egy sasszeget szoktak rakni, am meg semmmivel nincs lerögzítve a motor kereke. Az elsõ kerék igazából meg egy hosszú csavar a végén egy anyával. A kocsik kerekérõl meg nem lazulnak meg a csavarok ha normálisan van ráhúzva.

Az apukam cigizik mar vagy 20 eve es mind igergeti nekunk hogy le fog rola szokni de ez nem igaz es mondtuk neki hogy menjen el az orvoshoz de o nem akkar sose! Mondjatok meg pls hogy hogy szoktassam le a cigirol?

Legjobb válasz: Nem fog sikerülni mert Õ nem akar igazán leszokni!Ezt ne is várja senki tõle!Ha nagyon erõltetitek akkor inkább lelkiismeretfurdalása lessz és még nehezebb abbahagynia! Van sok praktika,de az elhatározás a fontos,utána már könnyû!!14 éves koromtól dohányoztam,az idén febr,6-án beirtam ide a Kedvencek közé hogy Leszokás a dohányzásról. Ennyi volt-47évig szívtam-elég volt!A leszokás nem segit!!!---ABBAHAGYNI kell. Azóta én nem szivom,a két lányom meg a nejem szívják.Néha mondom Nekik hogy jobb lenne ha abbahagynák,de persze nem használ.Magamról tudom hogy majd ha saját elhatározásuk lessz akkor abbahagyják,addig békén hagyom Õket.

Nem fog sikerülni mert Õ nem akar igazán leszokni!Ezt ne is várja senki tõle!Ha nagyon erõltetitek akkor inkább lelkiismeretfurdalása lessz és még nehezebb abbahagynia! Van sok praktika, de az elhatározás a fontos, utána már könnyû!!14 éves koromtól dohányoztam, az idén febr, 6-án beirtam ide a Kedvencek közé hogy Leszokás a dohányzásról. Ennyi volt-47évig szívtam-elég volt!A leszokás nem segit!!!---ABBAHAGYNI kell. Azóta én nem szivom, a két lányom meg a nejem szívják.Néha mondom Nekik hogy jobb lenne ha abbahagynák, de persze nem használ.Magamról tudom hogy majd ha saját elhatározásuk lessz akkor abbahagyják, addig békén hagyom Õket.
ha magától nem akar leszokni, akkor te sehogysem...
Ha az ember akar is nehéz, ha nem akar pedg nyilván lehetetlen

Igaz, hogy az egyetemisták azzal szórakoznak, hogy felszálnak több százan a villamosra és addig ugrálnak rajta amíg az le nem ugrik a sínről?

Legjobb válasz: Ez így ebben a formában nem igaz. Te a Sárga szöcskére gondolsz, ami a BME Kandós Ifjúsági Napok keretében tartanak meg minden évben. Iylenkor a Kandó elõtt felszállnak a villamosra és ütemesen ugrálnak rajta, amitõl a villamos valóban bólogatni kezd. De a sínrõl nem ugrik le, ez egy Urban legend, szájról-szájra terjed, hogy valaki ismert valakit aki látta amikor a másik hallotta, hogy leugrott :D Régen rendes forgalmi villamossal csinálták, most már a BKV-val egyeztetnek, kapnak külön villamost, amit BKV-s kocsi kísér, és utána átnézik a villamost károkat keresve, amit az egyetem megtérítene, dehát nem okoz kárt benne, lényegében a pályaállapotok nagyobb behatásokat okoznak benne.

Ez így ebben a formában nem igaz. Te a Sárga szöcskére gondolsz, ami a BME Kandós Ifjúsági Napok keretében tartanak meg minden évben. Iylenkor a Kandó elõtt felszállnak a villamosra és ütemesen ugrálnak rajta, amitõl a villamos valóban bólogatni kezd. De a sínrõl nem ugrik le, ez egy Urban legend, szájról-szájra terjed, hogy valaki ismert valakit aki látta amikor a másik hallotta, hogy leugrott :D Régen rendes forgalmi villamossal csinálták, most már a BKV-val egyeztetnek, kapnak külön villamost, amit BKV-s kocsi kísér, és utána átnézik a villamost károkat keresve, amit az egyetem megtérítene, dehát nem okoz kárt benne, lényegében a pályaállapotok nagyobb behatásokat okoznak benne.
Nem hiszem.Én még soha nem találkkoztam ilyennel.Kétlem, hogy csak azért verbuválnának több száz fõs csapatot, hogy kisiklassák a villamost.Meg aztán fel sem férnek több százan egy villamosra.
9-es. szerintem úgy is megérti mindenki ha nem raksz mögé 26 millió felkiáltójelet!!!!!! ha viszont nem külön villamos van erre a célra akkor baromira örülhetnek nektek az utasok.
De tény, hogy a BKV tud róla. Ahogy az összes villamosvezetõ is, akik azon a vonalon mennek :-D
A kérdező hozzászólása: Én is úgy hallottam valahonnan csak nem voltam benne biztos, hogy tényleg létezik ilyen, de ezek szerint igen.:D Köszi a videót és a válaszokat. Nagyon állat.
ez tök jó :DD
http://youtu.be/whqYsvnw_Kw Gondolom ez a legenda abból ered, hogy a videón is láthatóan jelentõsenkileng a kasztnija a villamosnak. De ezt így csak az ICS-ken lehet megcsinálni, mert ilyen a lengéscsillapítása.
Itt egy videó róla: http://youtu.be/7enW0kKtEbQ
sose hallottam ilyenrõl.
Tuti agyonverném az ilyet.
Hát, minden bizonnyal úgy is érthetõ, viszont nincs kellõképpen kihangsúlyozva. És igen, nagyon örülnek. Bár elképzelhetõ, hogy egy megállóig ezt könnyebb kibírni utasként, mint egy húgy és szrszagú csövest, vagy egy kötekedõ halmozottan hátrányos helyzetût. - persze ezek nem legitimálják (vagy inkább úgy fogalmazok, hogy nem ezek legitimálják) ezt. De ennyi szerintem belefér évente egyszer. Késõ este az az 1-2 emberke meg csak kibírja néhány száz szórakozását 5 perc erejéig. És a fiatalság szól errõl is... - akinek nem, azt sajnálom, de nehezen is tudnám elmagyarázni olyannak. Mint egy katolikus papnak azt, hogy kefélni jó dolog. A szemében lehet, hogy parázna mittudoménmi is lehetek, ha átkufircolok valakivel egy hétvégét úgy, hogy mellette csak anyagcsere, tisztálkodás és alvás van. 80 évesen nem hinném, hogy képes leszek erre.

Az igaz, hogy ha borotválkozás közben hideg vízzel öblítem le a borotvát, és nem melegben, akkor tovább marad éles?

Legjobb válasz: Nem. Késeknél igaz, hogy nagy meleg hatására kilágyulnak, és emiatt hamarabb kicsorbulnak, elvesztik az élüket, de a borotvák éle teflonnal védett, tehát hõálló.

Nem. Késeknél igaz, hogy nagy meleg hatására kilágyulnak, és emiatt hamarabb kicsorbulnak, elvesztik az élüket, de a borotvák éle teflonnal védett, tehát hõálló.
Szerintem legfeljebb ha gõzölgõ forró vízbe mártod. Langyos, vagy csak kicsit meleg vízbe, amivel az arcodat is mosod, ami kb 30-35 fokos lehet, és nem a hideg 18-20 fokos csapvízbe, attól semmi baja nem lesz. Ez nem jelentõs hõkülönbség.
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok, és zuhanyzás közben használom a borotvát, és az elég forró víz, amit akkor használok

A barátnőmet orálisan kényesztettem és mokor élvezet közbe egy kicsit lepisilt. De ő azt mondta hogy nem igaz ő mem pisilt le akkor mi ez?

Nem sokk jött csak egy kicsi spricc.

Legjobb válasz: könnyen lehet, hogy igaza volt. szerintem te is meg tudod különböztetni a pisitõl. az élvezet színtelen, szagtalan, kicsit édeskés ízû, a pisit gondolom nem kell leírnom

könnyen lehet, hogy igaza volt. szerintem te is meg tudod különböztetni a pisitõl. az élvezet színtelen, szagtalan, kicsit édeskés ízû, a pisit gondolom nem kell leírnom
Nem sokk jött? Helyes. Ronda dolog lenne, ha sokkolna ahogy a barátnõd elélvez.
Elélvezett a barátnõd. Örülj neki, hogy elérted! :) A komentekhez: NEM hüvelyváladék (csak a mirigyek vannak a hüvelyben), és a húgycsövön keresztül távozik. "A nõi ejakuláció során, az orgazmussal egy idõben folyadék távozik a húgycsõbõl, a G-pont vagy a csiklók erõteljes ingerlésének köszönhetõen. Sokan – helytelenül – azt hiszik, hogy ilyenkor a nõk egyszerûen bepisilnek az élvezettõl, pedig nem errõl van szó: legelõször a nyolcvanas évek elején vizsgálták meg a tudósok az ilyenkor kilövellt testnedv összetételét, és megállapították, hogy ez a folyadék állagát (és nem összetételét!) tekintve sokkal inkább a spermához hasonlít. Az eddigi legátfogóbb vizsgálatra 2002-ben került sor, Emanuele Jannini, olasz endokrinológus laboratóriumában. Kiderítette, hogy bár a folyadék a húgycsõn keresztül éri el a külvilágot, nem a húgyhólyagból ered, hanem a vaginában található mirigyekbõl, amelyek a beteljesülés során ki is ürülnek."
A huvely gorcsossen osszerandul orgazmus kozben es ilyenkor spriccel egy kis huvelyvaladekot, foleg ha mar jo hosszu elojatek volt es omlik a csajbol a valadek...szerintem, de meg en sem lattam ilyet eloben.
Maydy4- nek igaza van, elmagyarázhatnátok ha nem pisi....akkómi? Tudtommal a nõknek nincs olyan szerve amibõl más jöhet.
#9: a húgycsövön távozik, ez nem kérdés. A kérdés az, hogy ami ott távozik az mi. Példának okáért - talán te is tudod - a férfiaknál is a húgycsövön keresztül távozik az ondó.
Mondjatok mar meg hogy anatomiailag hol van az a szerv ahol spriccelve tud tavozni is barmi, a hugycsovon kivul! Egészen nyugodt lehet a kérdezo hogy egy kis pisit kapott.
A kérdező hozzászólása: Jo hoosszu elöjáték .Peobáld huzni a kéjt mikkor már majdnem elélvez vegyél vissza. Csináld ezt jo sokkáig utána nagyot fog élvwzni
Csodálatos élmény lehet eljuttatni egy lányt olyan szintû orgazmusig, hogy spricceljen! :) Nekem eddig még nem sikerült, sajnos, pedig mindig nagyon igyekszem...
A kérdező hozzászólása: Pasi vok
4" ugye? :-D szintén egy szerencsés lány vagy?
2! igaza van N
A kérdező hozzászólása: Nem taszit a dolog söt örülök nekki hogy ilyen nagyot tud élvezni.
17:09 Te aztán okos vagy! És arrol már hallottál hogy a fiuknak van heréjük, ondóvezetékük ami a hugycsõhöz csatlakozva "lövi" ki a napi betevõt!? Nõknek semmi ilyenyük nincs. A hugycsõ csak a hugyhólyaghoz van kötve oszt doszt
Format factory http://www.formatoz.com/
Akkor most jön a leg alapabb kérdés: És milyen formátumban van most? ...
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ válasz adó! Mp4 formátumba van. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!