Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy nem esik le (57 db)

Megéri a melegollós hajvágás? Sokkal hatásosabb, mint a sima, és igaz, hogy nem töredezik tôle a haj? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Én jobban szeretem, mint amikor sima ollóval vágják a hajam. Az nem igaz, hogy nem töredezik tõle a haj. Töredezni fog idõvel, viszont jóval késõbb, mintha sima ollóval vágnák.

Én jobban szeretem, mint amikor sima ollóval vágják a hajam. Az nem igaz, hogy nem töredezik tõle a haj. Töredezni fog idõvel, viszont jóval késõbb, mintha sima ollóval vágnák.
A kérdező hozzászólása: Kb. mennyivel drágább, mint a sima?
Szia. Nekem nagyon bevált a melegollós hajvágás! Sima ollós vágás után 2-3 héttel már tört a hajam, melegollóssal 2-3 hónap után! És tényleg életerõsebbnek is tûnt a hajam! Ahol én voltam eddig 1000Ft-tal volt több egy vágás, mint a sima.
Elsõ vagyok. Nekem ugyanannyiért vágták a lapockáig érõ hajam, mint sima ollóval (2000 Ft).
Ikrek lány vagyok, egyik pasimat se csaltam meg. Na bumm. Nem ettõl függ...
Te nem ikrek vagy, hanem egy idióta...
Nekem volt iker barátnõm. össze vissza csalt , nekik nincs ilyen kötödésük maximum az hogy kényelemben éljenek. Van sok iker jegyû ismerõsöm és mind olyan hangulatember ha fiú ha lány.
Igen, igaz, ez tényleg így van.
Én is a dilis ikrek közé tartozom:) )) És sose tudtam volna megcsalni a páromat, inkább elvonultam, és akár 10x is... khm... szóval lenyugtattam manuálisan magam, ha annyira kellett:D:D, de nagyon aljas dolognak gondolom bárki (bármilyen jegy) részérõl, hogy félrelépjen, nekem ez megengedhetetlen és gusztustalannak tartom... amúgy azt mondják, hogy az ikrek nem társra, hanem "legjobb barátra" vágyik, meg nem érzelmes, hát... nekem ez pont fordítva van, szóval a horoszkópkészítõk jól ráfáztak velem, 5 perc alatt be tudnám bizonyítani, hogy nem is vagyok olyan ikrek, mint "kéne" :D:D
semmi baj, aranyos vagy, ha egy kicsit dilis is, az nem probléma :)
A kérdező hozzászólása: xDD jólvanna. kicsit dilis vok , és..... de kösz a válaszokaat ♥♥♥
Sõt, az a legvalószínûbb hogy az ikrek horoszópú majd jól seggbepisil.
Nekem a pasim ikrek!6 éve vagyunk együtt és nem csalt meg 1x sem!Ez egy baromság!Nem lehet ez alapján megitélni az embereket!
Én úgy olvastam a kérdést, hogy ikrek, és az egyiknek van krapekja. De a két csaj csereberél... Na most ki csal meg kit?
xDD elõzõnél a pont
Ikrek vagyok.És egy csomó bolondságot mond a horoszkópom, ami sosem volt igaz.Ez sem.
mondok egy titkot: akármilyen csillagjegynek van, lehet hogy megcsalja...
A legjobb barátnõm ikrek, és soha nem tudnám róla elképzelni, hogy hûtlen lenne. Szóval ez baromság. 23N

Igaz, hogy amíg nem esik le a köldökcsonk, addig jobb kisinget adni a babára mint body-t?

Legjobb válasz: Ezt még nem hallottam,pedig két gyerekkel túl vagyok 4 védõnénin és egyik sem mondta. Mi mindig bodyt hordtunk.

Ezt még nem hallottam, pedig két gyerekkel túl vagyok 4 védõnénin és egyik sem mondta. Mi mindig bodyt hordtunk.
A fiam is végig bodyban volt, a védõnõ sem említett ilyesmit, és nem volt semmi gond.
Én sem hallottam még ilyenrõl, meg mi le is fedtük neki puha gézzel és óvatosan rögzítettük amíg volt.

3 hónapja vagyok a barátommal csak petting volt. Igaz még nem szoptam le és nem vertem ki neki, de gondolkozom rajta. Nem nagy kínzás az neki, hogy felizgatom majd abba marad?

Nagy kínzás az neki,hogy felizgatom majd abba marad?

Legjobb válasz: Képzeld az õ helyébe magad h felizgat téged majd " ott hagy"

Képzeld az õ helyébe magad h felizgat téged majd " ott hagy"
de, az
el sem tudod te azt képzelni! ha már felizgatod, akkor fejezd is !!!
...akkor fejezd is be!
De az.
Nagyobb szemétség nincs is, esetleg ami egyszer velem volt, hogy már majdnem betettem, erre be nyögi(szó szerint) hogy még nem áll készen rá...Én meg ki se verhettem, meg semmi...Nagy nehezen lenyeltem, mert szûz volt, aztán elõbb utóbb megdugtam...
Ha felizgatod a srácot, az igenis fizikai fájdalommal jár. Ez nem hiszti, hogy sürgetni akarja a dolgokat, hanem egész egyszerûen FÁJ. Ennek oka nagyon egyszerû: Szexuálisan izgatott állapotban (csók, tapi, simi) elõször megmerevedik a kígyó, aztán a prosztata elkezdi termelni a váladékot, amiben a spermiumok úszhatnak, ezzel is felkészülve a nemi aktusra. Ha sokáig tart az izgalmi állapot, akkor ezek a testnedvek, váladékok szintúgy sokáig termelõdnek, és a kis vezetékek (ondóvezeték pl.) térfogata véges. Tehát ha még ezen felül megy beléjük a cucc, egész egyszerûen feszíti õket a sok váladék - az ondóvezetéket és a (mellék-)heréket is. Szóval "csak" ezért is tennéd jól, hogy a barátodat kielégíted (legalább csak kézzel, ha még nem akarod a szádba venni), hiszen így elkerülheted ezt a kellemetlen fájós részt. Tapasztalatból beszélek, tudom, milyen ez.
A kérdező hozzászólása: Igen az eszembe véstem , köszönöm szépen! Remélem jól fogom csinálni holnap kiderül! :) Drukkoljatok!
Na jó volt? :-P
A kérdező hozzászólása: Elég szarul sült el a dolog! Nem élvezett el az az igazság! szóval elég nagy csalódás , de majd legközelebb már jobb lesz!
Hát ez elég furcsa! De a reakciója gondolom elég pozitív volt, mármint hogy végül sor került erre is. :-)
A kérdező hozzászólása: Másodjára sikerült nem is akárhogy!
OK, akkor sok örömet a továbbiakban! :-D
:D biztos nem csak ezért! na jó, 20 évvel ez elõtt én sem mertem volna!
A kérdező hozzászólása: ezért nem te vagy a barátom :D
én biztos már rég rád vertem volna a helyében! :)
Ha várni akarsz akkor minek markolászod a dárdát? Ha várni akarsz ne hemperegj az ágyban egy sráccal, hanem menj el sétálni vele....
Én rengeteget pettingeltem a barátommal az elõtt.Semmi panasza nem volt, nem jött rá a "jaj ki kellene jönni a cuccnak" címû történek. Persze sokféle ember van, de szerintem nagyrészt ezt azért mondják a fiúk, mihamarabb rávegyenek az "erõteljesebb" dolgokra, nem kell bedõlni a hisztijüknek.Igen is várjon ki téged türelmesen, nem egy lövõgép, max otthon kiveri.
A kérdező hozzászólása: milyen fizikai fájdalom?
Azt ne csináld, nálam fizikai fájdalommal jár.
vagy verd ki neki, vagy szopjad le !
Ez elèg rossz èrzès tud lenni ám.
A kérdező hozzászólása: Igen gondoltam már erre többször vártam h szóljon h neki így nem jó...de még nem tette meg a barátaim azt tanácsolták h akkor csináljak így tovább... mit javasoltok?mit csináljak ha még lefeküdni nem akarok vele?
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! mindenkinek! :D

Igaz, hogy az egyetemisták azzal szórakoznak, hogy felszálnak több százan a villamosra és addig ugrálnak rajta amíg az le nem ugrik a sínről?

Legjobb válasz: Ez így ebben a formában nem igaz. Te a Sárga szöcskére gondolsz, ami a BME Kandós Ifjúsági Napok keretében tartanak meg minden évben. Iylenkor a Kandó elõtt felszállnak a villamosra és ütemesen ugrálnak rajta, amitõl a villamos valóban bólogatni kezd. De a sínrõl nem ugrik le, ez egy Urban legend, szájról-szájra terjed, hogy valaki ismert valakit aki látta amikor a másik hallotta, hogy leugrott :D Régen rendes forgalmi villamossal csinálták, most már a BKV-val egyeztetnek, kapnak külön villamost, amit BKV-s kocsi kísér, és utána átnézik a villamost károkat keresve, amit az egyetem megtérítene, dehát nem okoz kárt benne, lényegében a pályaállapotok nagyobb behatásokat okoznak benne.

Ez így ebben a formában nem igaz. Te a Sárga szöcskére gondolsz, ami a BME Kandós Ifjúsági Napok keretében tartanak meg minden évben. Iylenkor a Kandó elõtt felszállnak a villamosra és ütemesen ugrálnak rajta, amitõl a villamos valóban bólogatni kezd. De a sínrõl nem ugrik le, ez egy Urban legend, szájról-szájra terjed, hogy valaki ismert valakit aki látta amikor a másik hallotta, hogy leugrott :D Régen rendes forgalmi villamossal csinálták, most már a BKV-val egyeztetnek, kapnak külön villamost, amit BKV-s kocsi kísér, és utána átnézik a villamost károkat keresve, amit az egyetem megtérítene, dehát nem okoz kárt benne, lényegében a pályaállapotok nagyobb behatásokat okoznak benne.
Nem hiszem.Én még soha nem találkkoztam ilyennel.Kétlem, hogy csak azért verbuválnának több száz fõs csapatot, hogy kisiklassák a villamost.Meg aztán fel sem férnek több százan egy villamosra.
9-es. szerintem úgy is megérti mindenki ha nem raksz mögé 26 millió felkiáltójelet!!!!!! ha viszont nem külön villamos van erre a célra akkor baromira örülhetnek nektek az utasok.
De tény, hogy a BKV tud róla. Ahogy az összes villamosvezetõ is, akik azon a vonalon mennek :-D
A kérdező hozzászólása: Én is úgy hallottam valahonnan csak nem voltam benne biztos, hogy tényleg létezik ilyen, de ezek szerint igen.:D Köszi a videót és a válaszokat. Nagyon állat.
ez tök jó :DD
http://youtu.be/whqYsvnw_Kw Gondolom ez a legenda abból ered, hogy a videón is láthatóan jelentõsenkileng a kasztnija a villamosnak. De ezt így csak az ICS-ken lehet megcsinálni, mert ilyen a lengéscsillapítása.
Itt egy videó róla: http://youtu.be/7enW0kKtEbQ
sose hallottam ilyenrõl.
Tuti agyonverném az ilyet.
Hát, minden bizonnyal úgy is érthetõ, viszont nincs kellõképpen kihangsúlyozva. És igen, nagyon örülnek. Bár elképzelhetõ, hogy egy megállóig ezt könnyebb kibírni utasként, mint egy húgy és szrszagú csövest, vagy egy kötekedõ halmozottan hátrányos helyzetût. - persze ezek nem legitimálják (vagy inkább úgy fogalmazok, hogy nem ezek legitimálják) ezt. De ennyi szerintem belefér évente egyszer. Késõ este az az 1-2 emberke meg csak kibírja néhány száz szórakozását 5 perc erejéig. És a fiatalság szól errõl is... - akinek nem, azt sajnálom, de nehezen is tudnám elmagyarázni olyannak. Mint egy katolikus papnak azt, hogy kefélni jó dolog. A szemében lehet, hogy parázna mittudoménmi is lehetek, ha átkufircolok valakivel egy hétvégét úgy, hogy mellette csak anyagcsere, tisztálkodás és alvás van. 80 évesen nem hinném, hogy képes leszek erre.
Format factory http://www.formatoz.com/
Akkor most jön a leg alapabb kérdés: És milyen formátumban van most? ...
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ válasz adó! Mp4 formátumba van. :)

Igaz, hogy régebben a nők büszkék voltak a szeméremszőrükre és semmi pénzért nem borotválták volna le?

A nagynénémtől származik az információ. Ha így van, akkor jelenleg miért számít gáznak ha szőrös a punci?

Legjobb válasz: Igen, annyira büszkék voltak rá, hogy mindig mutogatták is... :-D Nem "büszkék voltak", hanem az idõben sokkal több szexuális tiltás volt, fõleg illedelmes úri lánykák számára... A szeméremszõrzet egy olyan tabu volt, amelyrõl nem is beszéltek. Honnan vette volna egy leány az ötletet, hogy azt le is lehet(ne) vágni? És fõleg MINEK? Mert hogy a fiúk... Jaj ne, hát arról meg szó se essék, micsoda illetlenség... Aztán jött a szexuális forradalom, és elsöpörte ezeket a gátlásokat. Megszûnt a prüdéria (na jó, nem mindenkinél), és a szexuális szokásokról, szexuális DIVATRÓL is egyre több szó esett. Ma már nem felháborítóan illetlen dolog errõl beszélni (persze megfelelõ stílusban és -keretek között), adott esetben kitárgyalni, hogy kinek mi is tetszik, vagy mi a véleménye a dologról. Mint ahogy most mi is tesszük. Pedro

Igen, annyira büszkék voltak rá, hogy mindig mutogatták is... :-D Nem "büszkék voltak", hanem az idõben sokkal több szexuális tiltás volt, fõleg illedelmes úri lánykák számára... A szeméremszõrzet egy olyan tabu volt, amelyrõl nem is beszéltek. Honnan vette volna egy leány az ötletet, hogy azt le is lehet(ne) vágni? És fõleg MINEK? Mert hogy a fiúk... Jaj ne, hát arról meg szó se essék, micsoda illetlenség... Aztán jött a szexuális forradalom, és elsöpörte ezeket a gátlásokat. Megszûnt a prüdéria (na jó, nem mindenkinél), és a szexuális szokásokról, szexuális DIVATRÓL is egyre több szó esett. Ma már nem felháborítóan illetlen dolog errõl beszélni (persze megfelelõ stílusban és -keretek között), adott esetben kitárgyalni, hogy kinek mi is tetszik, vagy mi a véleménye a dologról. Mint ahogy most mi is tesszük. Pedro
Pont azért, amiért a házasság elõtti szex is megszokottá vált. Változnak az idõk, változnak a szokások, változik a divat.
Nagymamám életében egyszer borotválta le a bikinivonalát, de többet nem, mert szúrt, mikor elkezdett visszanõni és nem volt kedve vacakolni vele, meg hát ugye régebben nem volt divat, mint ahogy az elsõ hozzászóló is írta, változnak az idõk és a divat is.Régebben nem csináltak ilyen nagy ügyet a szõrtelenítésbõl, mint most. Egyébként én szoktam hagyni egy kis csíkot, mert sem nekem, sem a páromnak nem jön be, ha teljesen csupasz vagyok, viszont én nem tudom elképzelni, hogy ne tartsam karban magam, így jobban tetszek magamnak.
Azt gondolom a világ nõ részének igen kis hányada borotvál, gyantázik stb. Azért van mondjuk Kina, India, Afrika népessége, bár nem végeztem ezirányú vizsgálatot, de azt gondolom abban a régiókban ez fel sem merül...
igen. anyám 60 éves lesz és mindig büszke volt a sûrû fekete szõrére. most sajnálja h kihullott nagy része. teljesen megbotránkozik, amikor mondom h ez tök undorító meg nem érdekel 21L
Én azt hallottam, hogy a nemi szerv szõrtelenítésének a ruhadivathoz van köze. Ha megnézel egy régi fürdõruhát, jóval többet takart, mint a mai kis bikinialsó, amit szinte fölösleges felvenni, annyira nem takar semmit. A régi fürdõruhákból nem lógott ki a szõr, ma viszont ha egy nõ strandra megy és nem borotválja le magát, akkor elég furán fest. Meg valamiért elterjedt az a butaság, hogy aki nem szõrteleníti magát, az nem higiénikus, ezért nézik le azokat, akik szõrösen hagyják magukat. Valójában pont annyira nem higiénikus, mint a haj, ami ugye szintén szõrzet. Rendszeresen tisztálkodni kell és kész.
A kérdező hozzászólása: Nem 100 évvel ezelõttre gondoltam, hanem a hetvenes nyolcvanas évekre.
Igen, pont akkoriban történtek ezek a változások. A felfogásbeli, és a divat is... Kb az idõben alakult ki a szokás, hogy a bikinivonalat szõrtelenítették. Majd késõbb jött a fazonírozás, a mindenféle (néha vicces) alakzatra nyírás, végül nem is olyan nagyon régen a teljes szõrtelenítés... Pedro

Az igaz, hogy ha borotválkozás közben hideg vízzel öblítem le a borotvát, és nem melegben, akkor tovább marad éles?

Legjobb válasz: Nem. Késeknél igaz, hogy nagy meleg hatására kilágyulnak, és emiatt hamarabb kicsorbulnak, elvesztik az élüket, de a borotvák éle teflonnal védett, tehát hõálló.

Nem. Késeknél igaz, hogy nagy meleg hatására kilágyulnak, és emiatt hamarabb kicsorbulnak, elvesztik az élüket, de a borotvák éle teflonnal védett, tehát hõálló.
Szerintem legfeljebb ha gõzölgõ forró vízbe mártod. Langyos, vagy csak kicsit meleg vízbe, amivel az arcodat is mosod, ami kb 30-35 fokos lehet, és nem a hideg 18-20 fokos csapvízbe, attól semmi baja nem lesz. Ez nem jelentõs hõkülönbség.
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok, és zuhanyzás közben használom a borotvát, és az elég forró víz, amit akkor használok

Igaz hogy ha étkezés után elszívok egy szál cigarettát nem rakódik le annyi zsír és nem hízok tőle?

Legjobb válasz: Igaz. De ha halálra zabálod magad, és utána elszívsz egy cigit, attól még hízni fogsz. De ha cigivel akarsz fogyózni, akkor ne is próbálkozz, nem fog menni. A cigi nem fogyasztószer, csak gyorsítja az anyagcserét, stb...

Igaz. De ha halálra zabálod magad, és utána elszívsz egy cigit, attól még hízni fogsz. De ha cigivel akarsz fogyózni, akkor ne is próbálkozz, nem fog menni. A cigi nem fogyasztószer, csak gyorsítja az anyagcserét, stb...
Nem azt írta, hogy a dohányzásnak és az egészséges életmódnak köze van egymáshoz, csak feltett egy kérdést. Amúgy szerintem ez nem igaz, én minden étkezés után rágyújtok, és nem fogyok tõle.
ha elárulod hogy milyen biológiai tényen alapul ez, akkor gratulálok neked, a dohányzás és a fogyás, és egészséges életmód hogy fér össze?? tehát NEM NEM IGAZ!!!! ez kb olyan, mintha tömeggyilkos akarna szerelmesverseket írni....
Haaat...en rengeteg tulsulyos embert ismerek, akik dohanyoznak (rossz, egeszsegtelen szokas!!). Ha ez igaz lenne, ok mar mind vekonyak lennenek :) .
Szia! Én 18 hetes terhes vagyok. Elsö gyerekemmel 29 kg- híztam. Most a 18 hét alatt 2kg-ot sem híztam még... Recept: minden étkezés elött egyél egy darab gyümölcsöt! egí cikk narancsot, egy konzerv barackot, egy fél banánt, 2 harapás almát, vagy igyál egy pohár gyümölcslét - nem pancsolékot! Az evés elötti gyümölcs felgyorsítja az emésztést és nem haggya a zsírokat lerakodni. ezáltal nem híztam én sem eddig. A védõnõm sok "alanyon" kipróbálta és bejött. Sok sikert! A ciginek meg max a tüdöbetegséghez van köze nem a fogyókurához...
Nem igaz! A dohányzó embereknek a napi kalória szükséglete 500 kcal-val nagyobb.Ezért van az ha valaki leszokik hízni fog.Ha vissza vagy rá szokik attól még nem fogy le.Inkább sportolj sokkal többet ér!!!!!!
a fekete kávé tej, cukor nélkül ugyanazt a hatást produkálja (néha még eredményesebb)
Igen, igaz. De Jézusom, ezért rá ne szokj a cigire!! Ha elmész futni, vagy biciklizni, vagy csak sétálsz egyet, akkor sem rakódik le a zsír... Vagy ha olyan ételeket fogyasztasz amik nem hizlílnak. Ha mozogsz és egészségesen táplálkozol, még a tüdõrák esélye is kisebb. Hát nem nagyszerû? :)
inkább vegyél zsirmegkötõ tablettát, ez gátolja a zsirfelszivódását, néhány db egy hónapban belefér, nem mindennapra !!! mozgás, mozgás, mozgás!!! ezt semmi más nem pótolja még a diéta sem
nem a fogyáshoz van köze, hanem az anyagcseréhez. a fogyás csak egy következmény. De ha így nézed, akkor igen igaz, a dohányosok szervezete kevésbé bontja le a megemésztett tápanyagot, az étel hogy mondjam " átfolyik a testen". de nem csak a zsírlerakódásra igaz, hanem a fehérjére, a szénhidrátra, stb.-kre. Amúgy meg aki azt írta felettem, hogy fusson pár kört, illetve sportoljon tele hassal, annak gratulálok

A barátnőmet orálisan kényesztettem és mokor élvezet közbe egy kicsit lepisilt. De ő azt mondta hogy nem igaz ő mem pisilt le akkor mi ez?

Nem sokk jött csak egy kicsi spricc.

Legjobb válasz: könnyen lehet, hogy igaza volt. szerintem te is meg tudod különböztetni a pisitõl. az élvezet színtelen, szagtalan, kicsit édeskés ízû, a pisit gondolom nem kell leírnom

könnyen lehet, hogy igaza volt. szerintem te is meg tudod különböztetni a pisitõl. az élvezet színtelen, szagtalan, kicsit édeskés ízû, a pisit gondolom nem kell leírnom
Nem sokk jött? Helyes. Ronda dolog lenne, ha sokkolna ahogy a barátnõd elélvez.
Elélvezett a barátnõd. Örülj neki, hogy elérted! :) A komentekhez: NEM hüvelyváladék (csak a mirigyek vannak a hüvelyben), és a húgycsövön keresztül távozik. "A nõi ejakuláció során, az orgazmussal egy idõben folyadék távozik a húgycsõbõl, a G-pont vagy a csiklók erõteljes ingerlésének köszönhetõen. Sokan – helytelenül – azt hiszik, hogy ilyenkor a nõk egyszerûen bepisilnek az élvezettõl, pedig nem errõl van szó: legelõször a nyolcvanas évek elején vizsgálták meg a tudósok az ilyenkor kilövellt testnedv összetételét, és megállapították, hogy ez a folyadék állagát (és nem összetételét!) tekintve sokkal inkább a spermához hasonlít. Az eddigi legátfogóbb vizsgálatra 2002-ben került sor, Emanuele Jannini, olasz endokrinológus laboratóriumában. Kiderítette, hogy bár a folyadék a húgycsõn keresztül éri el a külvilágot, nem a húgyhólyagból ered, hanem a vaginában található mirigyekbõl, amelyek a beteljesülés során ki is ürülnek."
A huvely gorcsossen osszerandul orgazmus kozben es ilyenkor spriccel egy kis huvelyvaladekot, foleg ha mar jo hosszu elojatek volt es omlik a csajbol a valadek...szerintem, de meg en sem lattam ilyet eloben.
Maydy4- nek igaza van, elmagyarázhatnátok ha nem pisi....akkómi? Tudtommal a nõknek nincs olyan szerve amibõl más jöhet.
#9: a húgycsövön távozik, ez nem kérdés. A kérdés az, hogy ami ott távozik az mi. Példának okáért - talán te is tudod - a férfiaknál is a húgycsövön keresztül távozik az ondó.
Mondjatok mar meg hogy anatomiailag hol van az a szerv ahol spriccelve tud tavozni is barmi, a hugycsovon kivul! Egészen nyugodt lehet a kérdezo hogy egy kis pisit kapott.
A kérdező hozzászólása: Jo hoosszu elöjáték .Peobáld huzni a kéjt mikkor már majdnem elélvez vegyél vissza. Csináld ezt jo sokkáig utána nagyot fog élvwzni
Csodálatos élmény lehet eljuttatni egy lányt olyan szintû orgazmusig, hogy spricceljen! :) Nekem eddig még nem sikerült, sajnos, pedig mindig nagyon igyekszem...
A kérdező hozzászólása: Pasi vok
4" ugye? :-D szintén egy szerencsés lány vagy?
2! igaza van N
A kérdező hozzászólása: Nem taszit a dolog söt örülök nekki hogy ilyen nagyot tud élvezni.
17:09 Te aztán okos vagy! És arrol már hallottál hogy a fiuknak van heréjük, ondóvezetékük ami a hugycsõhöz csatlakozva "lövi" ki a napi betevõt!? Nõknek semmi ilyenyük nincs. A hugycsõ csak a hugyhólyaghoz van kötve oszt doszt

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!