Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy nem esik (1400 db)

A szűz jegyű férfiakra tényleg igaz, hogy maximalisták és minden apróságban megtalálják a hibát? Illetve igaz rájuk, hogy nem szeretnek kezdeményezni és nehezen mutatják ki az érzéseiket? Horoszkópban olvastam.

Legjobb válasz: Hát a szûz nõkre ez igaz, (biztos forrásokból tudom) , de szerintem a férfiakra is akkor! Mivel ezek a csillagjegy általános tulajdonságai.

Hát a szûz nõkre ez igaz, (biztos forrásokból tudom) , de szerintem a férfiakra is akkor! Mivel ezek a csillagjegy általános tulajdonságai.
Amelyikkel én élek, arra szerencsére nem igaz.

Miert mondja minden haverjanak, hogy lefekudtem vele? Pedig nem is igaz, igaz hogy smaci es tapi volt de semmi tobb.

Legjobb válasz: mert dicsekszik...szóval megkérdezted a srácot ahogy tanácsoltam, vagy ez egy teljesen más kérdés és nem függ össze az elõzõ hasonló kérdéssel?:)

mert dicsekszik...szóval megkérdezted a srácot ahogy tanácsoltam, vagy ez egy teljesen más kérdés és nem függ össze az elõzõ hasonló kérdéssel?:)
Azért mondja, mert szeretné hogy így legyen. Javaslom ne is várasd sokáig. Legyen jó mindkettõtöknek. Ha már úgyis mondja. De komolyra fordítva: Le kéne keverni annak a kis nyikhajnak egy akkora pofont, hogy csillagokat lásson. Ez egy semmirekellõ gyerek. Gondold el, hogy ha tényleg le is fekszetek, miket fog mesélni. Inkább talán ne is gondoljunk bele. Ismerem a kisfiúkat én is voltam. Hagyd ott és mond el hogy miért tetted. Legközelebb nem csinál ilyet. Te meg keress egy rendes gyereket! 25/f
Ezt már egyszer megkérdezted nem? TE HÜLYE VAGYOLSZ !!! KI NEM SZARJA LE A HAVERJAJIDAT TE KRETÉÉÉÉN KREEEETÉÉÉÉÉÉN KRETÉN KREEEEETTÉÉÉÉNNNKRETÉN KREEEEETTÉÉÉÉNNNKRETÉN KREEEEETTÉÉÉÉNNNKRETÉN KREEEEETTÉÉÉÉNNNKRETÉN KREEEEETTÉÉÉÉNNNKRETÉN KREEEEETTÉÉÉÉNNNKRETÉN KREEEEETTÉÉÉÉNNNKRETÉN KREEEEETTÉÉÉÉNNNKRETÉN
A kérdező hozzászólása: ez mas, azt en is olvastam de nem ahhoz tartozik.

Megéri a melegollós hajvágás? Sokkal hatásosabb, mint a sima, és igaz, hogy nem töredezik tôle a haj? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Én jobban szeretem, mint amikor sima ollóval vágják a hajam. Az nem igaz, hogy nem töredezik tõle a haj. Töredezni fog idõvel, viszont jóval késõbb, mintha sima ollóval vágnák.

Én jobban szeretem, mint amikor sima ollóval vágják a hajam. Az nem igaz, hogy nem töredezik tõle a haj. Töredezni fog idõvel, viszont jóval késõbb, mintha sima ollóval vágnák.
A kérdező hozzászólása: Kb. mennyivel drágább, mint a sima?
Szia. Nekem nagyon bevált a melegollós hajvágás! Sima ollós vágás után 2-3 héttel már tört a hajam, melegollóssal 2-3 hónap után! És tényleg életerõsebbnek is tûnt a hajam! Ahol én voltam eddig 1000Ft-tal volt több egy vágás, mint a sima.
Elsõ vagyok. Nekem ugyanannyiért vágták a lapockáig érõ hajam, mint sima ollóval (2000 Ft).
Ikrek lány vagyok, egyik pasimat se csaltam meg. Na bumm. Nem ettõl függ...
Te nem ikrek vagy, hanem egy idióta...
Nekem volt iker barátnõm. össze vissza csalt , nekik nincs ilyen kötödésük maximum az hogy kényelemben éljenek. Van sok iker jegyû ismerõsöm és mind olyan hangulatember ha fiú ha lány.
Igen, igaz, ez tényleg így van.
Én is a dilis ikrek közé tartozom:) )) És sose tudtam volna megcsalni a páromat, inkább elvonultam, és akár 10x is... khm... szóval lenyugtattam manuálisan magam, ha annyira kellett:D:D, de nagyon aljas dolognak gondolom bárki (bármilyen jegy) részérõl, hogy félrelépjen, nekem ez megengedhetetlen és gusztustalannak tartom... amúgy azt mondják, hogy az ikrek nem társra, hanem "legjobb barátra" vágyik, meg nem érzelmes, hát... nekem ez pont fordítva van, szóval a horoszkópkészítõk jól ráfáztak velem, 5 perc alatt be tudnám bizonyítani, hogy nem is vagyok olyan ikrek, mint "kéne" :D:D
semmi baj, aranyos vagy, ha egy kicsit dilis is, az nem probléma :)
A kérdező hozzászólása: xDD jólvanna. kicsit dilis vok , és..... de kösz a válaszokaat ♥♥♥
Sõt, az a legvalószínûbb hogy az ikrek horoszópú majd jól seggbepisil.
Nekem a pasim ikrek!6 éve vagyunk együtt és nem csalt meg 1x sem!Ez egy baromság!Nem lehet ez alapján megitélni az embereket!
Én úgy olvastam a kérdést, hogy ikrek, és az egyiknek van krapekja. De a két csaj csereberél... Na most ki csal meg kit?
xDD elõzõnél a pont
Ikrek vagyok.És egy csomó bolondságot mond a horoszkópom, ami sosem volt igaz.Ez sem.
mondok egy titkot: akármilyen csillagjegynek van, lehet hogy megcsalja...
A legjobb barátnõm ikrek, és soha nem tudnám róla elképzelni, hogy hûtlen lenne. Szóval ez baromság. 23N

Az igaz hogy amikor megvan a menstruacioja valakinek az a tuti hogy nem esik teherben miközben szexel? Igaz nem egészséges akkor csinálni.

Legjobb válasz: Kisebb jóval az esélye, de teherbe lehet esni akkor is. Az orgazmus is okozhat spontán peteérést.

Kisebb jóval az esélye, de teherbe lehet esni akkor is. Az orgazmus is okozhat spontán peteérést.
Menstruáció alatt is teherbe eshetsz ha nem védekeztek.
menstruació alatt nem is szabad szexelni, a fertõzések miatt, de teherbeeshetsz, igy is.. ez nem védekezés..
Nem igaz. Menzeszkor is teherbe lehet esni.
igaz
Miért?
Három napos edzéstervnél még éppen elmegy, de van jobb variáció. Négynaposnál már ne legyen együtt két nagy izomcsoport.
szerintem meg az egyik legjobb párosítás.
A kérdező hozzászólása: kösz :D
A kérdező hozzászólása: de nem nagyon jutottam elõbbre :)
Mert mindenki máshogy gondolja. Én azt mondom, hogy ha már van négy napod edzeni, akkor érdemes ezt a két nagy izomcsoportot külön edzeni és a lábat is. Betehetsz melléjük egy kisebbet, pl, bicepsz vagy tricepsz, de két nagy izomcsoportot nem célszerû SZERINTEM leedzeni egy edzésen. ezeket ajánlom: H:mell-bic K:láb Cs:váll-tric P:hát vagy: H:mell-váll K:láb Cs:hát P:kar
A kérdező hozzászólása: Köszi

Egy lánnyal túl kedves vagyok: mindig megbocsájtok könnyen neki ha valami hülyeséget csinál véletlen és stb. Igaz, hogy nem szabad túl kedvesnek jószívűnek lenni, hanem határozott és komolyabb legyek? ( Lányokat kérdezek, nagyon fontos )

Legjobb válasz: Komplex a dolog! Alapvetõen nincs azzal baj, ha jószívû vagy, és kedves, sõt! Csak, ne engedd, hogy kihasználjanak! Lehetsz megbocsájtó, és jószívû úgy is, ha ezt nem engeded! Azzal, ha mindent gyorsan megtorlás nélkül hagysz, könnyen vissza lehet élni, ha olyan az adott személy, akivel szemben állsz. Mondjuk, megeshet, hogy azt fogja gondolni egy idõ után, hogy ááá én megtehetek bármit, majd azt mondom, hogy bocs, és úgyis el lesz nekem nézve! Na, ezt azért ne engedd meg! Barátomnál estem picit ebbe a hibába, utána elgondolkodtam, és amikor olyat tett, akkor egy ideig elég közömbös voltam vele, és elmondtam, hogy nem oké, hogy õ feljogosítja magát arra, hogy bármit tehet, és egy bocsánatkéréssel el lesz intézve! Ez nem így mûködik azért..

Komplex a dolog! Alapvetõen nincs azzal baj, ha jószívû vagy, és kedves, sõt! Csak, ne engedd, hogy kihasználjanak! Lehetsz megbocsájtó, és jószívû úgy is, ha ezt nem engeded! Azzal, ha mindent gyorsan megtorlás nélkül hagysz, könnyen vissza lehet élni, ha olyan az adott személy, akivel szemben állsz. Mondjuk, megeshet, hogy azt fogja gondolni egy idõ után, hogy ááá én megtehetek bármit, majd azt mondom, hogy bocs, és úgyis el lesz nekem nézve! Na, ezt azért ne engedd meg! Barátomnál estem picit ebbe a hibába, utána elgondolkodtam, és amikor olyat tett, akkor egy ideig elég közömbös voltam vele, és elmondtam, hogy nem oké, hogy õ feljogosítja magát arra, hogy bármit tehet, és egy bocsánatkéréssel el lesz intézve! Ez nem így mûködik azért..
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ. :) de ez nagyon rossz :( az elején sokkal jobb viszonyban voltunk, most már komoylabb. :(. Mit tudnék tenni?
Azt, hogy ha veszekszik pl ok nélkül, akkor elmondod, hogy ez így nem oké, egy darabig lehetsz kissé ridegebb is, és ha elnézést kér, akkor megmondhatod te is, hogy ez így nem okés, és örülnél neki, ha elszámolna 10.ig mielõtt megbánt! Mondhatod, hogy szeretnél egy békés, boldog kapcsolatot, és jó lenne, ha nem akadnátok fenn apróságokon, mert ez neked nem felel meg!

Az igaz, hogy nem szabad egyik cici után a másikból szoptatni, mert keveredik a már emésztett tej a még emésztetlennel és ezért fájhat a baba hasa?

Legjobb válasz: Nekem is a fiamnál azt mondták, hogy ne szoptassam olyan gyakran (mert kezdõ anyukaként minden sírására azt hittem hogy éhes de a cicizéstõl csak rosszabb lett, mert eszméletlen mód fájt a hasa és ráadásul mindig csak az elsõ tejet szívta ki.) Szóval hogy 2 és fél óra teljen el a 2 szopi között, és hogy jól szívja ki az "elsõ" mellet, mert van olyan baba (a fiam ilyen volt) akinek az elsõ hígabb cukordús tejtõl zöld lesz a széklete és nagyon fáj a pocija. A lányom elsõ perctõl kezdve 3 óránként eszik és sose volt még gond hogy melyik cicibõl eszik elõször meg utána stb. Szóval lehet hogy ez gyerekfüggõ is :) Van amelyik érzékenyebb van amelyik kevésbé.

Nekem is a fiamnál azt mondták, hogy ne szoptassam olyan gyakran (mert kezdõ anyukaként minden sírására azt hittem hogy éhes de a cicizéstõl csak rosszabb lett, mert eszméletlen mód fájt a hasa és ráadásul mindig csak az elsõ tejet szívta ki.) Szóval hogy 2 és fél óra teljen el a 2 szopi között, és hogy jól szívja ki az "elsõ" mellet, mert van olyan baba (a fiam ilyen volt) akinek az elsõ hígabb cukordús tejtõl zöld lesz a széklete és nagyon fáj a pocija. A lányom elsõ perctõl kezdve 3 óránként eszik és sose volt még gond hogy melyik cicibõl eszik elõször meg utána stb. Szóval lehet hogy ez gyerekfüggõ is :) Van amelyik érzékenyebb van amelyik kevésbé.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ezt a kimerítõ választ!

Apás szülés? Véleményetek? Első babás vagyok, közeleg a nagy nap és a párom minden nap mást akar, maga sem tudja mi lenne jobb. Szeretné de fél. Szerintetek? Igaz hogy nem lát semmi véres "jelenetet"?

Legjobb válasz: Mond meg a párodnak,élete legnagyobb élménye lesz,ne hagyja ki,mert bánni fogja.ezt a párom üzeni.õ ott állt a vállamnál,nem látott semmit,de amennyire felpörgött a szülésnél,annyira nem érdekelte volna ha mindenhonnan vér jönne,észre se vette volna,de nem is volt olyan.viszont nagy élmény volt.annyira,de annyira sokat jelentett hogy ott volt.fogta a kezem,és mindig mondta mennyire vagyunk a végétõl.na még egy kicsi cica,na még egy, ügyes vagy,csak így tovább...szóval nagy élménye volt.ne aggódjon nem fog véres dolgot látni ha nem akar.de ez az õ döntése kell hogy legyen,ne erõltesd.de mutasd meg neki az a tegnapi taxisofõröst videót,aki egy idegen nõ gyerekét segítette világra.Az a pasi sírt a meg hatodságtól,pedig semmi köze nem volt a nõhöz,élete legnagyobb élményének nevezi.ne hagyjátok ki.És nem utolsó sorban,sokkal meghittebb lesz a bab és közte a kapcsolat is.

A párom elõször nem akarta, aztán mégis bejött.A fejemnél volt, így semmi véres dolgot nem látott, õ vághatta el a köldökzsinórt, és azóta is arról áradozik milyen hatalmas élmény volt, amit minden apukának ki kéne próbálni.A második gyereknél kérés nélkül jött.:) )
Mond meg a párodnak, élete legnagyobb élménye lesz, ne hagyja ki, mert bánni fogja.ezt a párom üzeni.õ ott állt a vállamnál, nem látott semmit, de amennyire felpörgött a szülésnél, annyira nem érdekelte volna ha mindenhonnan vér jönne, észre se vette volna, de nem is volt olyan.viszont nagy élmény volt.annyira, de annyira sokat jelentett hogy ott volt.fogta a kezem, és mindig mondta mennyire vagyunk a végétõl.na még egy kicsi cica, na még egy, ügyes vagy, csak így tovább...szóval nagy élménye volt.ne aggódjon nem fog véres dolgot látni ha nem akar.de ez az õ döntése kell hogy legyen, ne erõltesd.de mutasd meg neki az a tegnapi taxisofõröst videót, aki egy idegen nõ gyerekét segítette világra.Az a pasi sírt a meg hatodságtól, pedig semmi köze nem volt a nõhöz, élete legnagyobb élményének nevezi.ne hagyjátok ki.És nem utolsó sorban, sokkal meghittebb lesz a bab és közte a kapcsolat is.
Azt mondják, hogy aki a vajúdás alatt bent van, az már a végére is ott szokott maradni, mégha elõtte máshogy is gondolta. Úgy is a fejednél lesz, onnan nem látja premier plánba az eseményeket. Könnyû szülést nektek!
Az én férjem is végig benn volt. Nagyon sokat jelentett a jelenléte. Szegénykém nagyon mást nem tudott csinálni, csak fogta a kezem, mikor jöttek a fájások. Ez volt a lehetõ legtöbb, amit tehetett és ezért örökké hálás leszek neki. Most megkérdeztem, hogy "látott-e véres jelenetet". Azt mondja: hát persze! A fejemnél állt, félhomály volt. De látta. Ma sem csinálná másképp, mindenképp ott lenne velem. Ha a férjed esetleg mégsem menne be, tartsd tiszteletben és ne gondolj rá haraggal. Minden esetre gyönyörû élmény mindhármótoknak! Könnyû szülést kívánok neked!
Férfije válogatja.Nem mindenkinek való.Döntse el Õ.Mért ne látna??Fõleg ha a kezébe adják az ollót, hogy vágja el a köldökzsinórt.És ott fog látni szétterpesztve a "mocskos" valóságban.Ne légy erõszakos.Szerintem ez valahogy a nõk a dolga.
A kérdező hozzászólása: örülök hogy mást is foglalkoztat a kérdés :) Erõltetni nem fogom, majd lesz ahogy lennie kell.De azért elmesélem neki amiket írtatok :) Szép napot nektek
Szia! Én is apás szülést szeretnék, és apárom nálunk is hezitál, ezért megegyeztünk, hogy majd akkor amikor élesben megy a dolog, eldönti, hogy bejön-e vagy sem. Ezt a döntést rá bízom, mert erõltetni nem szabad, nehogy késõbb probléma legyen. A bnõmtõl megundorodott a férje, mert nem akart bemenni, de az asszonyka beráncigálta. Nem akarok így járni, ezért majd õ dönt az utolsó pillanatban, hogy felkészült-e, vagy sem.
A párom bent volt végig. Õ látott "úgy is" amikor elhagyta a szobát és még nem voltam összevarva. Nem zavarta. Érdemes a férfira bízni, mert sokan nem bírják. Volt olyan ismerõs aki a végén maga küldte ki a férjét mert nem akarta hogy ilyen kínok között lássa. Nekem viszonylag könnyû szülésem volt, de nagyon lelkileg megviselte a férjem. Utána sírt amikor a picit a kezébe adták. Nekem kellett vigasztalni, de nagy élmény volt a számára. Szerinte nagyon nehéz volt szenvedni látni, ahogy kikötözték a lábam szíve szerint a dokinak ment volna, de azért a másodikra is jönni akar.
ja, amit akartam még írni, hogy lehet hogy már kórházban máshogy van, én csak ezt az egy példát tudom:) az elõzõ voltam
szia4! az én párom ugyan így van vele, bár mi még "csak" félidõnél járunk mindig is foglalkoztatott a kérdés, mindig azt mondta, hogy õ nem jön be, majd mikor az egyik nem rég szült bnõm itt volt, és elmesélte hogy az õ párja hogy élte meg egyre jobban hajlik rá, én mondjuk azt mondtam neki majd ott eldönti, hogy akarja-e, én szeretném, de a döntés az övé... ja igen, elmesélte neki, hogy ha nem akar véres jelenetet látni nem muszáj! ha végig a válladnál van nem fog látni, a köldökzsinórt se muszáj elvágnia, ha nem akarja, a babát ha minden rendben van és viszik vizsgálni elkísérheti, sõt fel ajánlják neki, hogy õ írja rá a karszalagra a baba nevét, tehát amíg az anyát varrják addig a apával lesz elfoglalva majdnem mindenki, persze jó értelembe:)
Az én párom egészen a szülés pillanatáig, azt mondta nem jön be...mikor már mentem a szülõszoba felé, a szülésznõ megkérdezte tõle, hogy bejön kis papa?Erre felállt és bejött.Pedig nagyon fél az orvosi mûszerektõl, a vért nem bírja és az injekciós tûtõl retteg :D Elmondása szerint semmit sem látott, bár a fejem mögött állt és a lábam le volt takarva, úgyhogy elhiszem neki :) Bár a köldök zsinórt nem vágta el, de nagyon hálás vagyok neki, hogy bejött velem és mindig azt mondja, hogy "a világ legszebb dolga, hogy láthatta ahogy megszületik a lánya".Könnyû szülést és jó egészséget kívánok!!! :D
szerintem ne menjen be veled a szülõszobára, a párom ugyanilyen határozatlan volt, végül olyan gyorsan megszületett a kislányunk hogy lekéste a szülést és már csak a "szervizelésem" után ért a kórházba, így már szépen megmosdatva, felöltöztetve, megnyugtatva láthatta a kicsi lányát és bár nem õ, hanem én vághattam el a köldökzsinórt, de utólag bevallotta, hogy õ nem tudta volna végignézni a "fájdalmat" mégha rövid ideig tartott is :) könnyû és gyors szülést, 1 hónapos kislány édesanyja
Ne hagyja ki! Én szinte nem is véreztem. Amikor mondta "cicám, látom a fejét" -soha nem fogom elfelejteni és õ sem! Õ fél?? Akkor Te??? Azért ne erõltesd, de a filmekben látott sok hülyeséget felejtse el. Én nem ordítottam, nem szidtam, hogy mit tett velem :) Az sem elhanyagolható, hogy õ látja elõször a kicsit. Nálunk egy csomó részletet mesélt késõbb, amire én nem emlékeztem, vagy nem láttam.
nálunk is ugyanígy volt, a férjem rettentõ bizonytalan volt, végül megegyeztünk, hogy bejön, de ha bármikor úgy érzi, sértõdés nélkül kimehet. végül a vajúdásnál végig ott volt, és állítólag ilyenkor a legtöbben már a kitolásnál is maradnak - hát õt kiküldte az orvos, mert félõ volt hogy összeesik :) de nem bántam, így végülis részese volt a szülésnek és sokat számított nekem hogy bent volt ameddig bírta, és neki is jó, hogy nem kellett "kényszerbõl" végignéznie vmit amit nem akart. a helyzet hozta így. lehet hogy nálatok végig hõs lesz és korántsem rázza meg úgy a dolog mint ahogy most elképzeli. amúgy a férjem azt mondta, számára a legborzasztóbb az az érzés volt, hogy szenvedni lát és nem tud ÚGY segíteni ahogy õ szeretné.
Férfi válogatja. Vannak olyan férfi típusok akik teljesen kétségbe tudnak esni ilyen helyzetekben és ilyenkor csak a gond van vele. Egy nõnek szülésnél teljesen nyugodtnak kell lennie és csak saját magára figyelnie, nem pedig az a dolga, hogy a férjét nyugtatgassa. Jól gondoljátok meg a dolgot!
Nekem azt mondta a párom, hogy ha szeretném bejön velem, de magától nem jönne. Én nem erõltetem a dolgot, mert aztán még azon is idegeskedhetek, hogy õ hogy van? Minden esetre azt szeretném, hogy legalább a vajúdásnál ott legyen, mert amíg tudok szeretnék sétálni, hogy jobban táguljak és ehhez kell az õ segítsége is. A kitolásnál meg meglátjuk mi lesz. Én mindenesetre nem erõltetem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!