Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy nem árt egy (23 db)

Igaz, hogy évente nem árt egy hónap szünetet tartani a tablettaszedésben?

Legjobb válasz: Cáfolom.sajna én 2 évig szedtem ALACSONY hormontartalmú gyógyszert,és rá fél évre derült ki hogy felborúlt emiatt a hormon háztartásom,pontosabban a prolaktinomból termelõdött rengeteg,majdnem nem lehetett babám !

Cáfolom.sajna én 2 évig szedtem ALACSONY hormontartalmú gyógyszert, és rá fél évre derült ki hogy felborúlt emiatt a hormon háztartásom, pontosabban a prolaktinomból termelõdött rengeteg, majdnem nem lehetett babám !
Nem igaz. A mai gyógyszereknek már olyan alacsony a hormontartalmuk, hogy a régen bevett és alkalmazott szünetet az év során már nem kell megtartani.
Igaza van mind a 2 elõttem szólónak.Csakhogy ma már odafigyelnek és nem írnak fel erõs fogamzásgátlót még a szülõ nõknek sem.Nem kell kihagyni idõt.
, , Cáfolom.sajna én 2 évig szedtem ALACSONY hormontartalmú gyógyszert, és rá fél évre derült ki hogy felborúlt emiatt a hormon háztartásom, pontosabban a prolaktinomból termelõdött rengeteg, majdnem nem lehetett babám !" Húgom 15 éves kora óta szed folyamatosan és most 28 éves és nem lehet gyereke természetes úton.Nem vagyok szakember de a megfigyeléseim szerint befolyásolja a termékenységet.Nagyon sok meddõ nõ van a tabik elterjedése óta.
A kérdező hozzászólása: megprobálom, köszi a válaszokat
A kérdező hozzászólása: 13:13 én nem tudom még nem tapasztaltam de léci ne veszekedjetek én a kérdésre a választ várom.Ha valakit megsértettem bocsánat, de sok kérdés alatt mindenki veszekszik nem tudom h ez mire jo???
Ha arra gondolsz, hogy hogyan lehet saját domain-ed (címed), akkor regisztráltatni kell egyet. Ezt bármelyik webhosting cég elvégzi neked. Kb. 2500Ft 2 évre. Namost ezzel nem tudsz mit kezdeni ha nincs valamiféle tárhelyed. Ha a Dotroll-nál regisztráltatsz egy domain-t, akkor kapsz 50MB ingyenes, reklámmentes tárhelyet, ami semmire nem (lesz) elég, de kezdésnek és tanuláshoz elegendõ. Ha magára az oldalak készítésére vagy kíváncsi, akkor ismerned kell az XHTML-t és a CSS-t. Ezután, hogy komolyabb dolgokat is tudj csinálni, meg kell ismerkedned a PHP-val.
Atw a legjobb . És legygyorsabb. és könnyû kezelni a php-t is . ;) Ha kell valakinek egy kis php segítség . ;) Msn : [email protected]
12:16 szerintem te nagyon tévedsz.. Még hogy az atw a legjobb ingyenes?? Ha fizetnének akkor sem futattnám az õk tárhelyükön az oldalam.. Reklámok! + lassú és gyenge a tárhelyük.. Nem megfelelõ, szerintem a legrosszabb, nem pedig a legjobb. A kédezõnek, igazi weblapot csak jól megtanult programozási tudással tudsz megcsinálni. Mivel nem kis meló

Az igaz, hogyha valakinek eltörik egy csontja akkor a szervezete arra "összpontosít", hogy az rendbejöjjön, és addig nem is növünk?

Valakitõl hallottam ezt, és látok benne némi igazságalapot, de nem tudom, igaz e. Végülis ha eltörik a sípcsontunk az beletelik egy kis idõbe ameddig újra összeforr, de akkor közben nem nyúlik a csontunk, stb. ? normális válaszokat várok :)

Legjobb válasz: Bármily meglepõ ez nem igaz :)

Bármily meglepõ ez nem igaz :)
A kérdező hozzászólása: Oh, köszönöm a válaszod azért :D

Ha volt már egy normális terhességem (gondolok itt arra, hogy nem volt méhen kívüli), akkor az igaz, hogy a másodiknál is nagyon kevés rá az esély?

másnak is elmúlt az 5. hét után a hasfájás? olyan izomláz szer?en fáj! nem elviselhetetlen,és nem is egyfolytába,csak úgy néha néha el?jön!

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj, normális, a hasfájás, akár mensi szerû kisebb görcsök is, ha nincs vérzés. Boldog babavárást! 20 hetes pocakos.

Szia! Ne aggódj, normális, a hasfájás, akár mensi szerû kisebb görcsök is, ha nincs vérzés. Boldog babavárást! 20 hetes pocakos.

Ez csak jót jelenthet nem igaz? Szóval elég nagy esélyem van arra, hogy újra egy párt alkossunk? (hosszú)

Legjobb válasz: Huu! Hány évesek vagytok?! Szerintem üljetek le és beszéljétek át! Az hogy elmentek randizni nem kell, hogy pénzbe kerüljön! (ha kell ötlet szívesen adok) Ha igazán szeretne akkor nem jönne azzal, hogy még 2 hónap, meg hogy nem lehet bírni a távkapcsot! ha igazán szeretitek egymást akkor mindent kibirtok! Számomra nem te tünsz erõszakosnak, hanem õ hárít téged! Én az ilyen embert már rég ott hagytam volna! Az, hogy 2 hónapot várj és lelkileg erõsõdj! ez számomra felfoghatatlan! én pl.: a võlegényem mellet erõsõdtem meg lelkileg mert õ segített. Figyelj szerintem ha nem hajlandó megbeszélni és dönteni akkor te mond azt, hogy ez a döntés nekem nagyon fáj, de nem fogok 2 hónapig lógva maradni, ha most nem kellek akkor maradjunk csak barátok! Légy erõs nõ! Találsz jobbat! Én elhiszem, hogy bonyolult és, hogy õ az igazi, de itt nem veled van a baj! Ha nekem a legjobb barátnõm lennél akkor már rég lebeszéltelek volna róla! Mivel, az én párom is keveset keres, de soha nem mondaná azt, hogy 2 hónapig csak barátok legyünk! hát remélem nem azért mondja ezt mert más nõkre vadászik és megtart téged tartaléknak! Ha féltékeny vagy mond meg neki, hogy csak azért mert szeretlek és nem akarlak elvesziteni, de ha neki ez gondot jelent akkor majd közösen leküzditek. Legalább beszélgettek az érzéseitekrõl! Ja és ne keres mindenben jelet! Ha egyik nap becézget másik nap meg nem az nem azt jelenti, hogy már nem szeret, hanem lehet hogy fáradt! Hibákat meg mindenki vét, hiszen emberek vagyunk, ha nem tudja ezt elfogadni akkor 2 hónap múlva se tudja elfogadni! Tudom, hogy ez sablon szövegnek tünnik, de egy kapcsolatot nem a férfi irányítja és nem is a nõ! Ketten együtt! És nekem úgy tünik, hogy csak õ akar uralni téged, ezt ne hagyd! remélem azért tudtam segíteni! és tudom, hogy nagyon reménykedsz és, hogy nem tudod elképzelni nélküle az életed, de néha jobb ha megnézed mivel járnál jobban! Nézd saját magadat és azt, hogy lenne-e jövõtök együtt!

Huu! Hány évesek vagytok?! Szerintem üljetek le és beszéljétek át! Az hogy elmentek randizni nem kell, hogy pénzbe kerüljön! (ha kell ötlet szívesen adok) Ha igazán szeretne akkor nem jönne azzal, hogy még 2 hónap, meg hogy nem lehet bírni a távkapcsot! ha igazán szeretitek egymást akkor mindent kibirtok! Számomra nem te tünsz erõszakosnak, hanem õ hárít téged! Én az ilyen embert már rég ott hagytam volna! Az, hogy 2 hónapot várj és lelkileg erõsõdj! ez számomra felfoghatatlan! én pl.: a võlegényem mellet erõsõdtem meg lelkileg mert õ segített. Figyelj szerintem ha nem hajlandó megbeszélni és dönteni akkor te mond azt, hogy ez a döntés nekem nagyon fáj, de nem fogok 2 hónapig lógva maradni, ha most nem kellek akkor maradjunk csak barátok! Légy erõs nõ! Találsz jobbat! Én elhiszem, hogy bonyolult és, hogy õ az igazi, de itt nem veled van a baj! Ha nekem a legjobb barátnõm lennél akkor már rég lebeszéltelek volna róla! Mivel, az én párom is keveset keres, de soha nem mondaná azt, hogy 2 hónapig csak barátok legyünk! hát remélem nem azért mondja ezt mert más nõkre vadászik és megtart téged tartaléknak! Ha féltékeny vagy mond meg neki, hogy csak azért mert szeretlek és nem akarlak elvesziteni, de ha neki ez gondot jelent akkor majd közösen leküzditek. Legalább beszélgettek az érzéseitekrõl! Ja és ne keres mindenben jelet! Ha egyik nap becézget másik nap meg nem az nem azt jelenti, hogy már nem szeret, hanem lehet hogy fáradt! Hibákat meg mindenki vét, hiszen emberek vagyunk, ha nem tudja ezt elfogadni akkor 2 hónap múlva se tudja elfogadni! Tudom, hogy ez sablon szövegnek tünnik, de egy kapcsolatot nem a férfi irányítja és nem is a nõ! Ketten együtt! És nekem úgy tünik, hogy csak õ akar uralni téged, ezt ne hagyd! remélem azért tudtam segíteni! és tudom, hogy nagyon reménykedsz és, hogy nem tudod elképzelni nélküle az életed, de néha jobb ha megnézed mivel járnál jobban! Nézd saját magadat és azt, hogy lenne-e jövõtök együtt!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom elolvastad-e az elõzményt, azért akar két hónapot várni. Mert engem még kísért a múlt, és õ egyszer csúnyán megégette magát. Gondolom tesztelni akar, és jogosan.
olvastam! De ha a múltadat nem fogadja el, akkor téged se fog! se most se két hónap múlva! Ha meg tesztel akkor meg ne hagyd, ha nincs bizalom egy kapcsolatban akkor nem is érdemes folytatni/ újrakezdeni! de ez csak az én véleményem!
Szia! Nekem más a véleményem. Tudom, hogy sokan mondják, hogy jaj, legyél büszke, meg legyen tartásod stb... Nem, hogyha szerelmes vagy, beszélhet neked bárki tartásról, meg nõi büszkeségrõl, tudom, ismerem a helyzetet, amikor lebeszélni próbálnak mások valakirõl, és ilyenekkel jönnek. DE! Én azt tanácsolom, hogy csak magadra hallgass! Még egy legközelebbi barátnõ is tudna rossz tanácsot adni, hát ég mi, akik semmit nem tudnak, és nem is ismernek titeket! Tehát, csak magadra és a szívedre hallgass! Ha úgy érzed, van értelme, akkor küzdj érte! 2 hónap nem 2 év, hamar eltelik. Ha akkor sem lesz semmi változás, akkor legalább elmondhatod, hogy mindent megpróbáltál, de nem sikerült. De így, nem dõlhetsz hátra nyugodtan, mivel nem kapaszkodtál bele az utolsó szalmaszálba is! HA úgy érzed, szereted, és akarod, próbálkozz, ne törõdj senkivel! "Ha teljes hosszában pofára esel, akkor is elõrébb jutsz." Szurkolok nagyon!!
A kérdező hozzászólása: De aranyos vagy, köszönöm ^^

Regisztráltam Deviantart-ra, töltöttem is fel egy rajzot, de nem igazán értek az oldalhoz. Hogyan lehet egy rajzot eladni, miket érdemes csinálni? Valaki aki jártas arra, legyen szíves.

Legjobb válasz: Nem vagyok prémium tag (havonta pénzt kell érte fizetni), de elvileg pénzt kérhetsz azért, hogy mások kinyomtassák a munkádat. Hogy miket érdemes csinálni? Csatlakozz csoportokhoz, és tölts fel oda képeket, hogy aztán többekhez is eljusson, de jól válaszd meg a csoportot (például a legfrissebb képemet (http://atis1.deviantart.com/art/Cityscape-with-a-girl-394854..) MS Paint-tel csináltam, ezért a PaintArmy csoportba töltöm fel, már csak arra várok, hogy elfogadják)

Nem vagyok prémium tag (havonta pénzt kell érte fizetni), de elvileg pénzt kérhetsz azért, hogy mások kinyomtassák a munkádat. Hogy miket érdemes csinálni? Csatlakozz csoportokhoz, és tölts fel oda képeket, hogy aztán többekhez is eljusson, de jól válaszd meg a csoportot (például a legfrissebb képemet (http://atis1.deviantart.com/art/Cityscape-with-a-girl-394854..) MS Paint-tel csináltam, ezért a PaintArmy csoportba töltöm fel, már csak arra várok, hogy elfogadják)

Igaz az hogy, ha egy ember sokat beszél öngyilkoságárol soha nem lesz képes ara?

Legjobb válasz: Az egy elég elterjedt tévhit, hogy aki beszél róla, az nem teszi meg. De ez nem igaz. Érdemes utánaolvasni a "cry for help" nevû jelenségnek.

Az egy elég elterjedt tévhit, hogy aki beszél róla, az nem teszi meg. De ez nem igaz. Érdemes utánaolvasni a "cry for help" nevû jelenségnek.
állítólag igen, mert öngyilkosságról sok mindent lehet beszélni, pl hogyan lehet azt csinálni, és hogy milyen érzés lehet, és ha öngyilkos is akarna lenni az ember, felmerül benne a gondolatok, hogy mennyire fájna az neki, ha megtenné, de mégsem sikerülne, túléli, és milyen károkat tett magában, amitõl a fájdalomtól szenvedne. sok minden felmerül ilyenkor az emberben, viszont ha egyáltalán nem beszél ilyenekrõl, akkor kevésbé jutnak dolgok az eszébe, és hajlamos megtenni, olyankor nem a testi fájdalomra gondolva, hanem az érzelmi fájdalomra gondolva.
Azt szokták mondani, hogy az az ember, aki öngyilkos akar lenni, az nem fogja kibeszélni, nem fogja nagy dobra verni, nem fenyegetõzik vele, hanem szépen, csendben és titokban meg fogja tenni. Amelyik ember sokat beszél róla, pláne akár ezzel akarja magára felhívni a figyelmet, az nem valószínû, hogy meg fogja tenni.
Általában aki beszél róla, az csak figyelmet akar, szeretet akar "kicsikarni". De voltak már nõk, akik begyógyszerezték magukat, majd azzal a lendülettel szóltak mindenkinek, hogy rohanjanak õt megmenteni, csakhogy elszámították magukat az adagolással, ilyen volt például az elsõ magyar szépségkirálynõ is. Néha addig fenyegetõznek, míg akarva-akaratlanul, de tényleg megteszik.
A kérdező hozzászólása: és ha altatót vessz be nagy menyiségbe?
Az utolsó nagyon helyesen beszél. Nincs örök érvényû szabály az öngyilkosságra. Semmivel se kevésbé fenyegetett, az aki beszél róla, mint aki nem. Sajnos, a valódi öngyilkos szándékról nagyon keveset tudunk még.

Külföldre érdemes dombornyomott kártyát vinni? Angliában például lehet kérni, hogy arra menjen a fizetés és ne kelljen ott csináltatni egy újat, amit hazaérve nem igazán lehet használni, illetve drágán.

Legjobb válasz: A pénz nem bankkártyára érkezik, hanem bankszámlára!! Ha valóban dolgozni mész ki, akkor ott helyben nyissál egy számlát, kapsz hozzá kártyát... ha a munkáltatót megkérdezed, akkor biztos tud segíteni, hogy melyik bankoknak jók a kondíciói. Bolond lenne bárki horribilis összegeket költeni arra, hogy egy angol bankból magyar számlára utaljon... Amikor meg hazajössz, akkor megszünteted a bankszámlát és leadod a hozzá tartozó kártyát.

A pénz nem bankkártyára érkezik, hanem bankszámlára!! Ha valóban dolgozni mész ki, akkor ott helyben nyissál egy számlát, kapsz hozzá kártyát... ha a munkáltatót megkérdezed, akkor biztos tud segíteni, hogy melyik bankoknak jók a kondíciói. Bolond lenne bárki horribilis összegeket költeni arra, hogy egy angol bankból magyar számlára utaljon... Amikor meg hazajössz, akkor megszünteted a bankszámlát és leadod a hozzá tartozó kártyát.
A dombornyomott sokkal jobb a másiknál, külföldön is hamarabb elfogadják.
Ha külföldön akarsz dolgozni, akkor mindenképpen az adott országban kell kártyát igényelned. Egyik cég sem fog magyar kártyára fizetést utalni. Azért nekik is pénzbe kerülne a pénzutalás ha magyar kártyára menne. De ha csak vásárolni vagy nyaralni mennél külföldre, akkor jó a dombornyomott is. Voltaképpen akkor mindegy ha visa vagy maestro kártya
Külföldön munkába álláshoz a legális munkavállalás feltételei mellett az ottani bankszámla is feltétel, azaz a kutyát nem érdekli hogy van-e otthoni dombornyomott kártyád.
U.K.-rõl beszélek konkrétan.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!