Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy nem árt (91 db)

Valamelyik oldalon azt olvastam, hogy a törpenyuszik szeretik a menta levelet ez tényleg igaz? (Mert most vettünk és arra is kíváncsi lennék, hogy nem árt-e nekik? )

Legjobb válasz: Én azon az elven vagyok, hogy amihez a természetben is hozzáférhetne, azt adok neki, és ha megeszi, egészségére, ha nem akkor meg valszeg nem tetszik a szaga/íze akkor úgy sem eszi meg...

Én azon az elven vagyok, hogy amihez a természetben is hozzáférhetne, azt adok neki, és ha megeszi, egészségére, ha nem akkor meg valszeg nem tetszik a szaga/íze akkor úgy sem eszi meg...
A kérdező hozzászólása: Köszi a kommentedet! Ja és kipróbáltam annyira ízlett nekik , hogy nem is kellett az orruk alá dugni mindjárt észre vették és még többet is ettek volna belõle a kelleténél úgyhogy nálunk bevált! :) )
Akkor jó! :) Az enyém kifejezetten szereti a zöldség zöldjét, a póréhagyma szárát (igaz veszettül törölgette utána száját, de elmajszolta :) A vöröshagyma külsõ haja pedig az egyik kedvence!
A kérdező hozzászólása: ÓÓ akkor majd azt is kipróbáljuk( a hagymának a héját). :) ) Köszi!:)
Felesleges lenne kidobni, mikor van egy kis konyhamalac! Most már csak egy kutyus kéne, hogy a husiféléket megegye!
Én úgy tudom, hogy hagymaféléket NEM szabad adni a nyuszinak!
Miért? Én csak a burgonyát tudom, mert abban keményítõ van...
Az én nyuszim pl. nem hajlandó megenni a mentát, fehér répát. Ez náluk is ízlés dolga mint nálunk embereknél, hogy mit szeretnek és mit nem.

Igaz, hogy az ART models ügynökség megbizható és nem vernek át?

Nem kell drága portfóliót kifizetni és munkát is adnak?

Legjobb válasz: Igaz, szerintem kifizetik azt is

Igaz, szerintem kifizetik azt is
Hát, nem is tudom... Egy ismerõsöm oda van leszerzõdtetve. A lánynak tényleg nagyon különleges arca van, de eddig nem készült vele túl sok kép...

Hol vettetek igazán vastag falvédőt kiságy mellé? Nálunk dől a hideg a falból, de nem találtunk igazán jót, ezért arra gondoltunk, hogy padlószőnyeget vágatunk a falra? Jó ötlet? Hogyan érdemes felszerelni?

Legjobb válasz: Én is varrtam a falvédõt, de mögé állítottam a kókuszmatracot. Nem vált be ez a matrac, vettünk inkább sima szivacsból, de a kókuszt kidobni nem akartam, erre pont jó. Meleg az ágy melletti sarok.:)

Én is varrtam a falvédõt, de mögé állítottam a kókuszmatracot. Nem vált be ez a matrac, vettünk inkább sima szivacsból, de a kókuszt kidobni nem akartam, erre pont jó. Meleg az ágy melletti sarok.:)
Mi is padlószõnyeget tettünk fel a falra, két darabot egymás mellé, aminek szegett a széle. Senki nem mondja meg, hogy az nem faliszõnyeg. Mi egyszerûen csak felszegeltük pici apró fejû szögekkel, ami beleolvadt a csíkos mintájú szõnyegbe. Így olyan, mintha fel lenne ragasztva a falra.
Én meg egy vastag polár plédet szögeltem a falra. :)
Én meg varrtam. :) Szép mintás anyagot választottam, belevarrtam a vatelint. Rá lehet tépõzárazni egy díszlécre, ami fel van fúrva a falba (férj keze munkája) Szép, egyedi, mosható-cserélhetõ, és jó meleg. :)
Szerintem itt néz körül, és szinte mindenki teljesít egyedi kérést is, ami lehet dupla vatelin bélés is. http://www.meska.hu/search?sort=relevancia&q=falv%C3%A9d%C5%91
Ugyanez a probléma nálunk is: nagyon hideg a fal a gyerekszobában. Vastag rongyszõnyeget tettünk a kiságy mellé. Teljesen bevált és még dekoratív is.


A kérdező hozzászólása: megprobálom, köszi a válaszokat
A kérdező hozzászólása: 13:13 én nem tudom még nem tapasztaltam de léci ne veszekedjetek én a kérdésre a választ várom.Ha valakit megsértettem bocsánat, de sok kérdés alatt mindenki veszekszik nem tudom h ez mire jo???
Ha arra gondolsz, hogy hogyan lehet saját domain-ed (címed), akkor regisztráltatni kell egyet. Ezt bármelyik webhosting cég elvégzi neked. Kb. 2500Ft 2 évre. Namost ezzel nem tudsz mit kezdeni ha nincs valamiféle tárhelyed. Ha a Dotroll-nál regisztráltatsz egy domain-t, akkor kapsz 50MB ingyenes, reklámmentes tárhelyet, ami semmire nem (lesz) elég, de kezdésnek és tanuláshoz elegendõ. Ha magára az oldalak készítésére vagy kíváncsi, akkor ismerned kell az XHTML-t és a CSS-t. Ezután, hogy komolyabb dolgokat is tudj csinálni, meg kell ismerkedned a PHP-val.
Atw a legjobb . És legygyorsabb. és könnyû kezelni a php-t is . ;) Ha kell valakinek egy kis php segítség . ;) Msn : [email protected]
12:16 szerintem te nagyon tévedsz.. Még hogy az atw a legjobb ingyenes?? Ha fizetnének akkor sem futattnám az õk tárhelyükön az oldalam.. Reklámok! + lassú és gyenge a tárhelyük.. Nem megfelelõ, szerintem a legrosszabb, nem pedig a legjobb. A kédezõnek, igazi weblapot csak jól megtanult programozási tudással tudsz megcsinálni. Mivel nem kis meló

Miért igaz, hogy a szilárd NaCl nem vezeti az elektromos áramot, vizes oldata pedig igen?

Legjobb válasz: Nem biztos hogy igazam van, de van egy tippem. Elõször is az áramvezetéshez elmozdulásra képe töltött részecskék kellenek. Szilárd állapotban kristályos (ionrácsos) , így a Na és Cl ionok kötöttek, nem tudnak mozogni. Vizes oldatában azonban szétbomlik, vegyesen vannak víz, Na+ és Cl- részek az egyvelegben, és a két ion képes mozogni.

Nem biztos hogy igazam van, de van egy tippem. Elõször is az áramvezetéshez elmozdulásra képe töltött részecskék kellenek. Szilárd állapotban kristályos (ionrácsos) , így a Na és Cl ionok kötöttek, nem tudnak mozogni. Vizes oldatában azonban szétbomlik, vegyesen vannak víz, Na+ és Cl- részek az egyvelegben, és a két ion képes mozogni.
A tipp helyes. Az ionrácsos NaCl-ban valóban helyhez kötöttek az ionok, nem tudnak elmozdulni, így hiába kapcsolsz rá elektromos térerõsséget, nem fognak annak irányába mozogni, nem indul be az elektromos áram. Az oldatban viszont a NaCl Na+ és Cl- ionokra disszociál, amik már tudnak mozogni.
Ugyanezért van, hogy a folyékony NaCl már vezeti az áramot.

Szerintetek igazam van? Ara gondoltam hogy nem baj hogy ha sok a Homokos Magyarországon, mivel így nekünk heteroknak nagyobb az esélyünk a nõknél. Na ki a kriály?

Legjobb válasz: Nem te. A nõk között sokkal több a homoszexuális, illetve az olyan biszexuális, aki csak nõkkel ismerkedik. Hogy ennek mi az oka, az más kérdés...

Nem te. A nõk között sokkal több a homoszexuális, illetve az olyan biszexuális, aki csak nõkkel ismerkedik. Hogy ennek mi az oka, az más kérdés...
Király gondolat! Erre jók a melegek. Messzire elkerülik a svéd asztalt. :D
A kérdező hozzászólása: Ja :D De az elsõ válaszolnak amúgy igaza van? Az nem jó.. :(
Sajnos a lezbi cicák nem hoznak szerencsét.
Igen az elsõ válaszolónak igaza van, több a meleg nõ. És király se vagy. :D Bocs!
Itt a király 1 bizonyos Német férfi volt...Õ kéne most vissza a mi világunka!!
Több lenne a meleg nõ? Érdekes, én nem ezt tapasztalom.
Te vagy a legeslegnagyobb király!!!

Igaz hogy a pánikbetegeknek nem szabadna tejterméket fogyasztani, mert olyan anyagokat tartalmaz ami csak árt ebben az állapotban?

Legjobb válasz: Nem. Nyílván a laktózra gondolsz, de ez csak hülyítés. Ha a pánikbetegség kezeletlen, akkor bármikor bármire berobbanthat a pánikroham. Ha pedig kezelt, akkor a gyógyszer megfogja a rohamokat, és a terápia megszûnteti. Vannak egyes gyógyszerek, amelyekkel együtt nem lehet egyes ételeket fogyasztani, pl. sajtot sem. Ez függtelen attól, hogy pánikbetegségre vagy súlyos depresszióra adták a szert. Ezekrõl a pszichiáter mindig köteles felvilágosítani szedés elõtt (ma már nagyon ritkán írnak fel ilyen gyógyszert).

Nem. Nyílván a laktózra gondolsz, de ez csak hülyítés. Ha a pánikbetegség kezeletlen, akkor bármikor bármire berobbanthat a pánikroham. Ha pedig kezelt, akkor a gyógyszer megfogja a rohamokat, és a terápia megszûnteti. Vannak egyes gyógyszerek, amelyekkel együtt nem lehet egyes ételeket fogyasztani, pl. sajtot sem. Ez függtelen attól, hogy pánikbetegségre vagy súlyos depresszióra adták a szert. Ezekrõl a pszichiáter mindig köteles felvilágosítani szedés elõtt (ma már nagyon ritkán írnak fel ilyen gyógyszert).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!