Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy nagy (834 db)

5 hetes a babám. Hogyan tudnám megtanítani neki, hogy az ágyban aludjon el? Ölben elalszik és ahogy leteszem, elkezd üvölteni. Az igaz, hogy nagyon hasfájós.

Legjobb válasz: Mi két napja kezdtük el a következõt: Felkel, szopizik, büfiztetés, peluscsere, megint büfiztetés, játszás (egy kicsit) és amint egyet vagy a másodikat ásít, be az ágyba. Ott még nézelõdik, én pedig simogatom. Ha elkezd rúgkapálni vagy a hasa fájni és ordít, akkor kiveszem, mikor megnyukszik vissza a kiságyba. Macerás, de eddig bejött (ez a két nap) Ja, és besötétítek a szobában. (majd a sötítétést szándékozom elhagyni, de amíg meg nem tanul egyedül aludni, addig ez lesz a megoldás) Nekünk akkor szokott nagyon ordítani, amikor nem tudjuk, hogy hasfájás vagy nyûgösködés, amikor sokáig nem alszik, sokat ásít, és még minidig nem alszik. Ha átesik a holtponton, akkor már nagyon nehéz elaltatni. Sok sikert! 6 hetes babó anyukája

Mi két napja kezdtük el a következõt: Felkel, szopizik, büfiztetés, peluscsere, megint büfiztetés, játszás (egy kicsit) és amint egyet vagy a másodikat ásít, be az ágyba. Ott még nézelõdik, én pedig simogatom. Ha elkezd rúgkapálni vagy a hasa fájni és ordít, akkor kiveszem, mikor megnyukszik vissza a kiságyba. Macerás, de eddig bejött (ez a két nap) Ja, és besötétítek a szobában. (majd a sötítétést szándékozom elhagyni, de amíg meg nem tanul egyedül aludni, addig ez lesz a megoldás) Nekünk akkor szokott nagyon ordítani, amikor nem tudjuk, hogy hasfájás vagy nyûgösködés, amikor sokáig nem alszik, sokat ásít, és még minidig nem alszik. Ha átesik a holtponton, akkor már nagyon nehéz elaltatni. Sok sikert! 6 hetes babó anyukája
Szia! Mi is úgy csináltuk mint az elsõ válaszoló. Nekünk kb 1 hétig tartott. 5 percnél tovább sosoe hagytuk sírni olyankor kivettük megnyugtattuk ha megnyugodott vissza tettük még ébren. Azóta is magától alszik el 9 hónapos fiam. Azért vannak kivételek (mikor jött a foga) vagy õ 3 hónapos koráig hasfájós volt olyankor csak kézben aludt kb 2 perceket utánna jött az órdítás 2perc keze ökölbe, izzadt, és húzta a lábát a hasához. Senkinek nem kívánom borzalmas 2 hónap volt. aztán az angol víz végre segített rajta, de pont az volt az utolsó a listán. Bocsi kicsit elkalandoztam! A lényeg: minnél korábban kezded annál jobb!
Nagyon ismerõs amit írtatok :) mi 6 hetesen kezdtük el azzal a módszerrel aludni tanítani amit az elõttem lévõ hozzászólásban írtak. Nekünk több hét kellett hozzá, rengeteg sírással járt, de megérte 3 hónapos korára már nem volt gond az egyedül elalvással. Az a lényeg, hogy ha elhatároztátok, hogy akkor így legyen, legyetek nagyon következetesek, fõleg az elején, ne ringassátok el és ne hagyd hogy a válladon aludjon el, mindig még ébren tegyétek be az ágyba. Nekünk sokszor nagyon nehéz volt, volt hogy 20 percig is eltartott mire egyáltalán abbahagyta a sírást, de azt mondom megérte, mert azóta tényleg csak letesszük és kész, szóval a módszer nem könnyû, de beválik! :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a segítséget, úgy néz ki, sikerül!Annyit kérdeznék még, hogy simizni meddig kell, mert sokszor úgy néz ki, hogy elaludt, aztán otthagyom és elkezd sírni.
Ügyi vagy! :) ha felkel, csak simizd tovább, állítólag a babáknak 20 perc kell az elalváshoz, és ha felriadnak az egész kezdõdik elõlrõl, de ne aggódj egyre kevesebb ideig igényli majd a segítségedet, 5 hetesen, már az is nagyon szép eredmény, hogy egyáltalán a saját ágyában, egyedül el tud aludni! :)

Az igaz, hogy nagy köbcentis v8, 12 motorokba érdemes xW40-tõl magasabb viszkozítású olajat tölteni nyáron, mert nagyon nagy hõt termelnek?

Tehát ha a gépkönyv elõír normál használatra 0w40 vagy 5w40-es olajat, attól sportos használat mellett el lehet térni egy ilyen nagy motornál, hogy 10w60-at töltenénk bele, ami sportos használatra javassolt?

Legjobb válasz: minnél nagyobb a W utáni szám annál jobb a meleg motornál az olaj kenõ képessége úgy tudom.

A kérdező hozzászólása: minnél nagyobb a W utáni szám annál jobb a meleg motornál az olaj kenõ képessége úgy tudom.
Badarság. Ragaszkodj a gépkönyvi elõíráshoz. Nagyteljesítményû motoroknak nagy a "hulladékhõjük" ez igaz, de ez nem abban nyilvánul meg hogy melegebben járnak mint a gyengébb motorok. Ez hõtan, ebbe most nem mennék bele. Közérthetõen mondva, az olaj nem melegszik magasabb hõfokra a nagy V motorkban sem, tehát felesleges, és adott esetben káros is lehet eltérni az elõírástól. Az hogy sok 10W-60-as olajat tudnak eladni a gyártók, az a felhasználók tudatlanságára vezethetõ vissza, gyakran azt hiszik hogy amelyik olaj jó a versenyautók motorjába, az az utcai használatú autóban is kitûnõen teljesít. Hát ez nem igaz! Egyébként szinte minden nagy teljesítményû motoron van külön olajhûtõ is, ami az esetleges melgedési problémákat hivatott kezelni.
Ha van rajta termosztát és megfelelõen gyárilag túlméretezett hûtõ, tök mindegy hogy 40°C van autópályán vagy -10°C a földúton. Ugyan úgy 85-90°C körül lesz a hûtõfolyadék üzemi hõmérséklete. Ahhoz meg bõven jó a W40-es olaj.
A kérdező hozzászólása: csak arra gondoltam, hogy néha ugye felszalad a fordualtszámmérõ...és nyáron ugye maxon megy a klíma is szóval ne legyen kevés a viszkozítás azért gondoltam, biztosra akarok menni, Ferrarinál is 10w40 utcára, 10w60 versenypályára.
Felesleges aggódnod, ha jó minõségû olajat használsz akkor még versenypályára is mehetsz az autóddal akkor is megfelelõ lesz a gyárilag ajánlott olaj.

A Skorpió jegyűekre ténlyeg igaz, hogy nagyon önzöek?

És úgy általában igazak rájuk a tipikus skorpió jellemzések?? Köszi

Legjobb válasz: néhányra biztosan. mondjuk azok közül a tíz közül, akiket ismerek, egyre sem. nagy marhaság arról ítélni, hogy vki a 12 jegy melyikébe tartozik... én hiszek az asztrológiában, de értek is hozzá vmennyire.

néhányra biztosan. mondjuk azok közül a tíz közül, akiket ismerek, egyre sem. nagy marhaság arról ítélni, hogy vki a 12 jegy melyikébe tartozik... én hiszek az asztrológiában, de értek is hozzá vmennyire.
Elég sok skorpió ismerõsöm van, és többségükrõl tudom, hogy önzõ, tapasztalatból és állandóan õk akarnak a középpontban lenni, de jószívûek.
Szerintem csak azzal önzõ aki nem fontos számára. Akiket szeretnek azokkal rendesek :) Fõleg ha tiszteled a dolgait és támogatod. Az tény, hogy kritikus alkatok és ami nem tetszik nekik azt szóvá teszik. Fordított esetben pedig egyszerûen csak szarnak a véleményedre :D Ez tapasztalat. Max annyit érhetsz el náluk hogy titkolózni kezdenek ha érzik, hogy valami nem tetszik neked..
én skorpió vagyok és egyáltalán nem vagyok önzõ. sõt..
Egy két sajtó-liba: "élveteket"=élvezetekt "alkójára"=lakójára etc. :) Bocs, beragadt a billentyûzetem, de szerintem így is érthetõ.
a horoszkóp szélhámosság, csak azért tûnik jónak, mert mikor olvasod, akkor azt akarod, hogy stimmeljen, és automatikusan az egyezéseket látod meg. *robin*
enis skorpio vagyok es nemtudom hogy a jegyem altal e de igen eleg sokmindenben onzo vagyok.persze ha a szeretteimrol van szo az mas.de egyebkent igenis jellemzo a legtobbre amiket irnak.de ez szerintem egy nagyon jo jegy es nemkell megijedni toluk.
persze... mindenki nagyon önzõ
Te komolyan azt képzeled, hogy 1 hónapon keresztül az egész Földön csak egyforma emberek születnek? Aztán 1 perc múlva egy újabb hónapig megint csak egyforma, de az elõzõktõl teljesen különbözõk???
Van egy ismerosom aki skorpio es van amikor telleg nagyon onzo es van amikor nem... Szal csak attol fugg, hogy milyen a kedve...
Nekem három skorpió pasim is volt, illetve a fiam is az. Én azt tapasztaltam, hogy a skorpiók egyszerûen elérik amit akarnak és kész. Nincs olyan, hogy nem. A fiam még csak 7 hónapos, õ egyszerûen csak ordít amíg fel nem veszem, de a skorpió exek eléggé rafinált módon tudták elérni az akaratukat. Azt tapasztaltam, hogy inkább akaratosak mint önzõek. De biztos van olyan skorpió, aki nem ilyen.
Én is skorpió vagyok és mindig az a fontos akit szeretek.Talán keveset foglalkozom magammal. Nem tartom önzõnek magam.
Apukám skorpió és egyáltalán nem önzõ!!! Sokan azt mondják, hogy az aszcendens a meghatározóbb.
Nekem is van tobb skorpio ismerosom. Az egyik a legjobb baratnom. Soha nem volt onzo sot! Mindig is nagyvonalu volt es a 7 eves kisfiat is erre tanitja, hogy adni jo! Ugyanakkor van egy magyar ismerosom akirol 15 evig azt hittem a baratnom es sajnos szembe kellett nezzek a tennyel, hogy onzo modon mindig annak hajbokolt akitol hasznot vart es tok mindegy kin gyalogolt at vagy eppen kirol hazudozott a remenybeli elorejutasa erdekeben. Szoval mit lehet ebbol levonni, hogy nem lehet altalanositani! Bar arrol meg vagyok gyozodve, hogy a bika jegyuek 70%-a nagyon anyagias!
Én 2 skorpiót ismerek, és igen, elég önzõek. De szerintem nem kéne általánosítani.
Én skorpió vagyok, és nem tartom magam önzõnek, sõt, ahogy az elõzõ válaszoló is ítra, én is mindent odaadok annak, akit szeretek. Tényleg nem lehet általánosítani, ha így lenne, akkor csak 12 féle ember létezne a Földön.
Hello! Nem hinném, hogy jegy alapján meg lehetne mondani bárkinek a pontos személyiségét. Én egy skorpiót ismerek, aki a húgom és a legjobb barátnõm egyben. Rá nem illik az önzõ jelzõ, mindenkiért meg tesz mindent. Az utolsóját is odaadja azoknak akiket szeret. Szóval nagyon jó szívû és cseppet sem önzõ.
Skorpió vagyok és igen, én belátom, hogy önzõ vagyok. Talán a legönzõbb fajta. De amilyen önzõ tudok lenni, annyira nagylelkû is. Mondjuk a barátaim.. nekik bármit elnézek, lenyelek, tûrök, adok. Értük bármit. Félre ne értessék, nem kihasználnak, csak nem éppen racionális gondolkodásúak, és ez irritál engem, de nem kötök beléjük és nem kritizálok. Viszont ha úgy érzem valamit elvesznek tõlem, szörnyen féltékeny tudok lenni és akkor elõjön az önzõ énem, aki lelki zsarolással éri el a célját. Vannak sötét pillanataim, ez van. Mindezek ellenére én szeretek skorpió lenni, és nagyon büszke vagyok rá. :) A horoszkóp pedig nem hülyeség, csak sok a tévesen kialakított kép róla. Van benne igazság. :D

Az igaz, hogy: Nagy p*csa nagy élvezet?

Sokan azt mondják igaz, én még nem próbáltam ki. Véleményetek?

Legjobb válasz: Lehet jó érzés, csak a szemed ne nyisd ki az aktus alatt, vagy csináljátok korom sötétben.

Lehet jó érzés, csak a szemed ne nyisd ki az aktus alatt, vagy csináljátok korom sötétben.
Többen mondták már, h a napba jó pakolni... kicsibe jó pakolni, na ezt még nem hallottam. Persze a nagy az relatív. Legyen átlagos M-es méret a csaj, és legyen formás feneke ami azért kicsit nagyobb. Nekem az jön be...
nagyba*
Tudod nagy kufferbe jó pakolni, csak nehéz vele utazni. (ezt arra mondom, hogy ...-ni jó lehet, de megjelenni vele utcán már kevesen szoktak)
Az M-es méretõ nõ AZAZ m-es mindenbõl a mérete az korántsem nagy, hanem átlagos. Az m-es méret az max 60-67kg.
Azt hiszem kicsit téves a szohasználatod. a "p*csa" maga a nemiszerv. A "kuffer" meg a fenékre vonatkozik. A nagy kufferbe jo pakolni meg a dagadt csajok önreklámja. Ha akarod probáld ki. Van akinek bejön, nekem nem.
ez nem így van igazából. Nagy test, nagy élvezet.:)
én próbáltam és igaz. nekem is volt mindenféle barátnõm, vékony és molett is de határozottan mondom hogy a dundikkal mindíg jobb volt
Én a bombázókat szeretem.A dagadtakat is meghúzom, ha nincs jobb, de akkor a vizuális gyönyör elmarad.:) Amúgy szeretem látni a csaj punciját.A zsírdisznóknál ez elég nehezen kivitelezhetõ.

Az igaz, hogy nagy lábhoz nagy férfiasság tartozik?

Pl mit mondanátok 45-ös lábra? Vagy az igazabb, hogy nagy orr azt jelenti? És az tényleg igaz, hogy normál állapotból nem lehet a merev hosszat megítélni? Mégis mennyit n?het/vastagodhat?

Legjobb válasz: Továbbá függ még a globális felmelegedéstõl és az 51es körzet ufóinak a fogmosási szokásaitól.

Továbbá függ még a globális felmelegedéstõl és az 51es körzet ufóinak a fogmosási szokásaitól.
elég nagy hülyeség meg babona. Semminek semmi köze hozzá. Vagy esetleg tudsz valami összefüggést a DNS-ben?
05:01 vagyok. Igen, arra. Meg arra, hogy ez mind hülyeség, meg babona, és nem ezek alapján kell pasit választani. Én csak azért írtam, mert nekem is a sógornõm mondta, de én soha nem figyeltem ilyeneket. Egyszer néztem meg, a mostani páromnál (kis ujjak és a méret), és nem volt igaz. Egyébként soha nem a méretre hajtottam, nekem a belsõ értékek többet számítottak.
Miért is?
És orvos látott már?
Szerencsére nem igaz.A férjemnek nagy orra, és nagy lába van.Ha a pénisze is ilyen nagy lenne, nem lenne a férjem.
A kérdező hozzászólása: 05:01 Nem teljesen értem... Arra célzol, hogy kicsi ujjai, de nagy szerszáma van? Mert személy szerint én nem látom az összefüggést a tartós kapcsolat és a férfiasság mérete között, ha ezt akartad. Jó most ez nagyon hülyén jön ki a kérdésem mellett, de azt hiszem, hogy csak be lettem paráztatva, mivel a barátomnak nagyon nagy lába, orra meg keze van, nah meg magas és izmos is, és aggódok, hogy akkor milyen mérete lesz lent... Tudom, hogy nem kéne, mert úgy jó ahogy van, de nem segít, amikor a barátnõk sorba felhozzák ezeket a cuccokat...
Ennek egy része nem igaz. Eleinte még én is figyeltem erre, azután elfelejtettem a dolgot, mert nem találtam összefüggést. Késõbb a sógornõm mondta, hogy figyeljem a pasik ujját. Nem figyeltem, csak amikor a mostani párommal megismerkedtem. Na, az övét megnéztem. Kicsike ujjai vannak, eszembe jutott a sógornõm, és gondoltam, egy próbát megér. Már 9 éve tart. A próba után mondtam a sógornõmnek, hogy felejtse el a sok marhaságot az ujjakkal, a lábakkal, meg az orrokkal.
Az is hülyeség, mindenkinél máshogy van, nekem pl. lógva 11cm, ez elég nagy ahhoz képest, hogy lógva, mereven pedig 17, és vastagabb lesz, ez az enyém, de van akinek pl 5 centi lógva és nagyobb mereven, sok féle van, emberenként változik, mondom hogy semmi összefüggés nincs semmivel.
Határozottan megcáfolom ezt az összefüggést! Semmi köze nincs hozzá!
A kérdező hozzászólása: Nah és a normál állapotú méret és a merev közti összefüggés? Mégis mennyit nõ/vastagszik? 10bõl 15 centi, ilyesmi? Vagy teljesen más arányok?
Hülyeség, nincs összefüggés, különálló dolog a péniszméret meg a többi testrész mérete, semmi mással nincs összefüggésben.
A kérdező hozzászólása: Nem tartom elképzelhetetlennek az összefüggést... ha például a gének, amik két dolgot kódolnak nagyon közel vannak egymáshoz, akkor nagy valószínûséggel együtt öröklõdnek és van összefüggés a két tulajdonság öröklõdése között, még ha maga a kettõ közt nincs is. Ezért érdekelne, hogy mi a tapasztalat. Mert egyfelõl sokan mondják h*lye babona csak, mások szerint meg van valami alapja, csak nem mindig igaz.
Basszus, van még olyan nõ, aki nem a pénztárcára hajt? Na ez függ össze a lábmérettel a legjobban. Akinek nagy a lába, vastag a pénztárcája. :) )))
Nagy butaság.
ATYAÉG!!! Akkor csak visszamaradt kutyák lennének... Megadnád az észkombájn állatorvos nevét? Vagy lehet csak a barátnõd ekkora észlény, és még kamuzik is...
A kérdező hozzászólása: koszonom fiuk lanyok a valaszokat, szerintem sem igaz csak latni akartam masok velemenyet is :)
ez jó...megcsökik:) ) Fürdesd nyugodtan, nem fog megcsökni:) ) Vajon ki találta ezt ki?
megcsokik?:O
A kérdező hozzászólása: vissamarad a novesben = megcsökik :)
Mit jelent az a szó hogy megcsokik?
Mit csinál?
A kérdező hozzászólása: Most hallottam allitolag allatorvos mondta a baratnomnek de en nem hiszem...talan viccelt...:)
UHHHHHH BAKKER......:) ez nagyon komoly, holnap megyek a dokimhoz oltatni, ezt elmesélem neki, de sztem bekaksizik tõle.....:)

A szűz emberekre igaz, hogy nagyon makacsok?

Van három sz?z ismer?söm, és min a hárman olyan makacsok mint a rosseb. Fejükbe vesznek valamit és onnantól mondhat nekik bárki bármit akkor is azt csinálják.

Legjobb válasz: És mi köze egy pár több tíz és százezer fényévre lebegõ gázgolyónak ahhoz, hogy kinek milyen a természete? :) Ha meg a testi "állapotra" gondolsz, azt is kétlem, hogy bármit befolyásolna, bár a mai társadalmi állapot miatt lehetséges.

És mi köze egy pár több tíz és százezer fényévre lebegõ gázgolyónak ahhoz, hogy kinek milyen a természete? :) Ha meg a testi "állapotra" gondolsz, azt is kétlem, hogy bármit befolyásolna, bár a mai társadalmi állapot miatt lehetséges.
Hmm én is szûz jegyben születtem, a makacsság rám is igaz.Lehet benne valami...
Én inkább úgy jellemezném õket, hogy nincs bennük semmi temperamentum, olyanok mintha nem éreznének semmit. Az érzelmeiket nem fejezik ki és fenemód kényelmesek, nem szívesen mozdulnak ki.
Igen nekem is vannak szûz ismerõseim szinte mindegyikre igaz, hogy nagyon makacsok, kivéve ha szerelmesek akkor ez valahogy elszáll!!
Amit az utolsó írt, az rám is igaz. Csak én Bak vagyok. :)
Exem szûz volt, az összes szüzekre jellemzõ tulajdonsága megvolt: nem szeretett sokat dumálni, kicsit magának való volt, inkább otthon szeretett lenni, nem volt oda a nagy társaságért meg a nyüzsiért, nem szeretett lelkizni, utált mindent, ami nem logikus és nem átlátható. Ami kifejezetten rossz tulajdonsága volt a dolgok halogatása, lustaság és nem volt egy egyenes jellem. Nekem ez volt a legnyomasztóbb mert én ami a szívemen a számon típus vagyok, utálom, ha szõnyeg alá vannak söpörve a dolgok. Jó tulajdonsága a türelem és hogy alkalmazkodó.
Rettenetesen önhittek a szüzek.Csak az a lehetséges, amit õk jónak és ésszerûnek látnak, tanácsot mástól nem fogadnak el, mert "nehogy már pont õ tanítson engem"...Gyakran ráfáznak az önfejûségükre, de jellemzõ rájuk, hogy a saját hibájukból sem tanulnak, sõt, nekik nem is lehet hibájuk, gondolják õk. Ismerek néhány szûz jegyût, sajnos jó tulajdonságaik ellenére is elég nehéz emberek.
Szerintem nem feltétlen makacsságról van szó. Én is szûz vagyok, és mielõtt kitalálom, hogy valami hogy jó, mérlegelem a lehetõségeket, így észérvek alapján döntök valami mellett. Most ha erre valaki zt mondja, hogy nem így jó, hanem úgy, és nem támasztja alá megfelelõ érvekkel, akkor nem fogok neki igazat adni. Ezt lehet makacsságnak értelmezni, de valójában nem az.
Makacsnak makacs vagyok, de ha fejembe veszek valamit és van alapos indok arra, hogy hülyeség, akkor nem makacskodom tovább. Továbbá az sem igaz, hogy nem fejezem ki az érzéseimet és, hogy fenemódon kényelmes lennék, ezáltal nem szeretek kimozdulni. Imádok a szabadban lenni, sétálni, pihenni, fûben fetrengeni, etc... Üdv. egy szûz jegyû anyuka :)
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 12:47 Amit te írtál pontosan rá illik a szûz emberekre.(azaz nem vesztették el a szüzességüket.)

Hány évesen érezted először igazán, hogy nagyon szeretnél megházasodni? Nemet is írjatok.

Én most, 18/L vagyok. Tudom, hogy még rengeteg fiúval kéne megismerkednem és kapcsolatot teremtenem, miel?tt férjhez megyek valakihez. DE nekem ehhez egyszer?en nincs kedvem. Nincs kedvem folyton új fiút keresni, kapcsolatot építeni, aztán meg ha szakítunk akkor szenvedni, felépülni a szakításból és kezdeni az egészet elölr?l valaki mással. Az exbartáommal 3 évig voltunk együtt, és azért ahgyott el mert már nem vagyunk szerelmesek egymásba és neki kell a kalandozás. :( Pedig szeretjük egymást. Miért nem lehet csak simán kitartani egymás mellett? Régen is így csinálták. Csak mostanában lett elterjedt, hogy mindenki kapcsolatból kapcsoltba ugrál. Biztos, hogy jó ez? Ha már megszerettünk valakit, miért ne kötnénk össze az életünket?

Legjobb válasz: olyan 6- 7 évesen :) persze nem tudtam, hogy mit jelent igazából a házasság, csak akkor már megfordultam egy- két laodalomban, és azt olyan szépnek találtam, hogy fehér ruhában van a menyasszony, és mindenki szinte istennõnek nézi- legalábbis mi, kisgyerekek annak néztük, és én is istennõ akartam lenni :) Most 22 vagyok, egyszer majd férjhez fogok menni, de jól megnézem magamnak, hogy kihez... Három volt osztálytársam már férjhez ment, közülük kettõ elvált. Akkor kérdem én: érdemes volt elkapkodni a dolgot?

olyan 6- 7 évesen :) persze nem tudtam, hogy mit jelent igazából a házasság, csak akkor már megfordultam egy- két laodalomban, és azt olyan szépnek találtam, hogy fehér ruhában van a menyasszony, és mindenki szinte istennõnek nézi- legalábbis mi, kisgyerekek annak néztük, és én is istennõ akartam lenni :) Most 22 vagyok, egyszer majd férjhez fogok menni, de jól megnézem magamnak, hogy kihez... Három volt osztálytársam már férjhez ment, közülük kettõ elvált. Akkor kérdem én: érdemes volt elkapkodni a dolgot?
Ha õ azt mondja, hogy már nem szerelmes, akkor te nem jelentheted ki, hogy pedig szeretitek egymást. Ha õ nem akar tovább ebben a kapcsolatban maradni, akkor nem tudsz mit tenni. Vagy jobb lenne, ha úgy maradna veled, hogy közben nem érzi jól magát, aztán esetleg kezdene félre kacsintgani? Az sokkal rosszabb, mintha csak egyszerûen szakít. Különben amikor ennyi idõs voltam, pont ugyan így gondolkodtam, hogy nincs nekem kedvem újra és újra eljutni arra a szintre, amikor már stabil a kapcsolat, stb, csak az az egy maradjon olyan örökké. Aztán mégsem lett így, mert hiába volt ott a biztos pont az életemben, mégis eljött az ideje, amikor már azt éreztem, hogy mást is meg kell ismernem, nem élhetem le így az életem. Ja, és amúgy most, 23 évesen érzem azt, hogy férjhez mennék már szívesen, de igazából párom nincs már egy jó ideje, de annyira nem zavar a dolog.
Régen azért volt ilyen, mert a pasik tartották el a nõket és ne hidd, hogy akkora szerelmi házasságok voltak. Szerintem jobb így, hogy tapasztalatot szerez, kiéli magát. Ha már nem szeretek valakit, akkor minek legyek vele? Én szeretek élni és tudom, hogy lesznek gyerekeim meg feleségem, akik majd az elsõ helyne állnak az életemben, de amíg erre nem érek meg és nem érzem, hogy ez örömet okozna vagy szükségem van rá, addig nem is akarok így élni. Örülök, hogy most zajlik az élet. F/21
én 17/L vagyok és másfél évvel ezelõtt megtaláltam az Igazit:) nagyon szeretjük egymást tudom hogy ki fogunk tartani egymás mellett:)
ha már a 21. századnál tartunk, miért is ragaszkodik mindenki annyira a házassághoz? az megnyugtatja a lelkivilágodat h te tartozol valakihez? aztán 10 év tán meggondolod magad és elválsz... idióta 1 szokás, sztem nem egy templomi szertartás, vagy egy polgári szerzõdés kell ahhoz, hogy családként éljen 2 ember + esetleg a gyerekeik együtt...
Én is hasonlóan gondolkozom. elsõ párommal 2 évig voltam együtt.utána volt egy 2 hetes "kapcsolatom". A mostani párommal több mint 3 éve vagyok, Februárban megkérte a kezem és azóta az esküvõt tervezgetjük(csak gyõzzünk spórolni :) ).Fiatal vagyok, de akár már ma hozzá mennék.De persze mindenki más, és sok mindetõl függ(érettség, megfelelõ pár). Jövõre szeretnénk megtartani az esküvõt. 20/L
Gyerekkoromban mindig fehér ruháról álmodtam...szalagavatómon meg volt.Néha tök jó lenne, ha férjhez mehetnék.De h már megteszem, akkor az normálisn történjen.Nem csak közjegyzõhöz akarok menni 2 tanúval.Ehhez persze pénz kell, de ha majd egyszer jobb lesz itthon a pénzügyi háttér... 4 éve vagyok együtt a párommal és van egy fél éves lányunk.Úgy érzem, hogy vele szeretnék megöregedni és unokázni...:) Ez a éld ki magad mielõtt megtalálnád az igazit dolog annyira irritál.2 barátom volt a jelenlegi elõtt.Az egyik katonának ment 2 hónap után, a másik meg csúnyán becsapott.3 hónap után ott hagytam.Szóval ezek nem is voltak komolyak...
ovis voltam, mikor nagyon szerettem volna férjhez menni a szomszéd tini fiúhoz :-DDDD Azóta egyszer sem foglalkoztatott a dolog 25/L
Én már majdnem 3 éve vagyok a jelenlegi párommal, és imádjuk egymást.Gyakran emlegeti az eljegyzés témát is=) De amúgy is gyakran mondta eddig is hogy ha elvégzi az egyetemet akkor el fog venni.Én elhiszem neki, és tudom, hogy együtt éljük majd le az életünket.Sokszor emlegetjük azt is, hogy majd 60 évesen üldögélünk a teraszon és nézzük a naplementét...Tudom, hogy ez így lesz, habár a házassághoz én nem ragaszkodok, csak legyünk együtt és akkro minden jó=) Egyébként én kb 1 éve, amióta mondogatja, azóta gondolok sokat a házasságra. 20L
17 éves voltam, amikor összejöttem a párommal, õ 27. Most vagyok 23 . . . Tudom, hogy vele fogom elélni az életemet, de valahogy nem érzem sürgetõnek azt a papírt. Mint szokták mondani: mindennek eljön az ideje, ki mikor érzi :)
én házasságra még nem vágyom, egy babára annál inkább. persze tudom h még nincs meg hozzá az anyagi háttér és még várnunk kell 5-6 évet, de már akkor is sznék :) 20 l
20évesen, és a párom meg nem érzi úgy most se, hogy ez fontos lenne, gyerekünk van, de így se. Nekem meg ez nagyon fáj. 23/L
Azt hhiszem 18 ébesen!! :D Most 26 vagyok van egy csodálatos párom, van már egy gyerekünk is, különösebben nincs bennem az, hogy házasodjunk össze. Annyira jól megvagyunk így is. Azt nem mondom, hogy soha nem házasodunk össze, de azt se, hogy egyszer biztos összeházasodunk. Ennyi idõs fejjel már tudom, hogy nem a papíron múlik, hogy jó-e egy kapcsolat. Azt szerintem is jól látod, hogy sokan egybõl kilépnek a kapcsolatból, ha valami már egy picit nem jó. Nem azt mondom, ha valaki tényleg boldogtalan persze lépjen ki! Viszont nem hiszem, hogy 18 évesen ekkora elvárásaid kellene hogy legyenek. Hogy azzal a fiúval, aki valószínûleg az elsõ volt az életedben örökr együtt maradjatok. A szerelem egy idõ után elhalványul mindegy hány éves vagy, de nem hiszem, hogy egy 18 évestõl azt kéne várni, hogy ha már nem szerelmes csak barátsággal szereti a másikat mégis maradjon vele.
Soha. Mindigis egy igazi, csodás, megbízható, õszinte kapcsolatra vágytam, papírokra sosem. Meg is találtam. L/26
Kell a több kapcsolat mielõtt férjhez megy az ember, mert szerelem és szerelem között hatalmas külömség van.Én mikor megismertem a férjemet, akkor tudtam meg mi is az igazi szerelem. Visszagondolva némelyik "szerelmes állapotomra" elmosolyodok.Akkor, arra az érzésre én azt hittem hogy szerelem?! Mindamellett nem a házasság köteléke adja meg az egymás melletti kitartást.Sok volt osztálytársamnál látom, hogy "elvált", és x éves gyereke van.Ennek mi értelme?Nem kell semmit sem elkapkodni.
Kedves kérdezõ. Nekem úgy tûnik te még sose voltál szerelmes (még bõven is rá idõd) és azt egyszer ki kell próbálnod, megéri, úgyhogy szerintem ne menj hozzá a következõ pasihoz akivel jól megvagytok. Nekem se tetszik ez az ugrálás ahogy írod, de abban hiszek, hogy ahhoz, hogy megtaláld azt akivel le akarod élni az életed keresgélned kell és nem biztos, hogy az elsõ vagy második, vagy harmadik pasid lesz az, persze ha egyszer megtalálod meg kell becsülni az kétségtelen, ismerkedni pedig érdemes, mert akkor jóval több rá az esély hogy megtalálod.
24 évesen-5 év után- szerettem volna, ha a párom megkéri a kezem...szerettem volna hozzá menni..késöbb meg is kért, majd elhagyott mert berezelt(10 évvel volt idõsebb és már egy váláson túl)..szeretnék esküvõt, de ahhoz kell egy érzés: kell az az érzés, hogy õt akarom látni öregen is! Ez ha nincs..nem lesz esküvõm senkivel... 26/l
Bocsi, az lemaradt hogy abban egyet értek hogy nem kell az a sok ugrálás, fûvel-fával való együttlét. De az kell, hogy legyen legalább 2 srác, férfi akiket össze tudsz hasonlítani.Sokan nem hiszik, de igenis vannak akik fiatalon, 2.-3. kapcsolatuknál megtalálják az igazit

Tényleg igaz, hogy nagy kofferba jó pakolni?

Legjobb válasz: utazáskor :D amúgy a közepes kofferba.

utazáskor :D amúgy a közepes kofferba.
ez az arányoktól függ szerintem :) ha dagadt akkor nem jó , de ha mûbõr az sem annyira :)
Igen! Bár én a hátizsákot jobban szeretem :)
Hát, ha nem zavar, hogy lötyög benne a cucc... Én jobban szeretem, ha pont meg tudom tölteni :)
Igaz!:) Nincs is jobb mint kutyapózban dugni egy hatalmas nõi popsit:)
Szokták is mondani h nagykufferba jó pakolni csak szégyen vele utazni ;D de am ha latina fajta akkor tuti :)
Igen.
Utálom a nagy kufferokat (sosem pakolnék ilyenbe), csakis a kicsi formásakat... ;) Mindig kevés cuccal utazom...

Igaz, hogy nagyon sok párnál, közösüléskor a pénisz nem éri el, azaz nem tudja ingerelni a csiklót?

Azaz,attól függhet,hogy milyen született testi adottságokkal rendelkezik az adott pár. (mekkora csikló és mekkora pénisz) Ezért akiknél nem ingerlõdik a pénisz által a csikló,ott "kézzel kell" rásegíteni az ingerlést,ha egyébként a hüvelyi úton történõ kielégülés nem mûködik.

Legjobb válasz: Behatoláskor max. a szeméremcsont ingerelheti a csiklót, mivel a pénisz a hüvelyben van. Ha pedig hátulról hatol be a férfi, akkor meg mindenképpen kézzel kell simogatni.

Behatoláskor max. a szeméremcsont ingerelheti a csiklót, mivel a pénisz a hüvelyben van. Ha pedig hátulról hatol be a férfi, akkor meg mindenképpen kézzel kell simogatni.
Igaz.
Az igaz, viszont ebbõl nem kéne h következzen, hogy "a nõknek marad az önkielégítés". Ez csak akkor van, ha a fiú kizárólag önmagára figyel.
[link]
#8: a csikló kint van a közösülés (kivéve a BTK meghatározását) azt jelenti, hogy a hímvesszõ bent van. E közben nem tud hozzáérni a csiklóhoz. Próbáld ki, és figyelj erõsen.
A kérdező hozzászólása: 8-as. a kérdést feltettem és a saját hozzászólásommal még jobban igyekeztem világossá tenni a kérdésemet. légy szíves olvasd el. Nem szeretném ismételgetni saját magamat a kérdésedre adandó válaszommal. A 7-dik válaszoló értette a kérdést és annak lényegét, tökéletes választ is adott. Várom a többiek tapasztalatát, véleményét.
Nem értem ám, mi a kérdés. [link]
"Behatolás és közösülés közben, szinte soha, senkinél nem ingerli, ingerlõdik a pénisz által a csikló? Ezért nem tud sok nõ elélvezni és ezáltal nem is szorgalmazza a közösülést, szexet, hanem inkább ön kielégít. Amikor meg szexelne, közösülne, azt azért kívánja mert igazából a gyengédségre és ölelésre vágyik, nem feltétlen elvárva a kielégülést mert azt majd "elvégzi magának" akár egyedül is?" Hát kérdezõ, ezt nagyonnagyon eltaláltad! Nálam (sajnos) pont így van!! :( 19/L
Még olvasd át párszor a Biológia könyvet :D
Mielõtt felteszel egy illyen kérdést, olvass el elõtte egy biológia könyvet minimum. Hát már miért ne lehetne elérni?Legegyszerübb ha orálisan kielégíted s ennyi...bár elõször szerezz egy nõt és egy biológia könyvet.
Hát ha a csiklot nem éri el az nagy gáz :D
A kérdező hozzászólása: Behatolás és közösülés közben, szinte soha, senkinél nem ingerli, ingerlõdik a pénisz által a csikló? Ezért nem tud sok nõ elélvezni és ezáltal nem is szorgalmazza a közösülést, szexet, hanem inkább ön kielégít. Amikor meg szexelne, közösülne, azt azért kívánja mert igazából a gyengédségre és ölelésre vágyik, nem feltétlen elvárva a kielégülést mert azt majd "elvégzi magának" akár egyedül is?
A pénisz csak bizonyos közösülési pozitúrákban ingerli közvetlenül a csiklót. Ilyenkor teljesen normális, ha a lány igényli a kézi segítség. Nem kell ezt szégyellni.
A kérdező hozzászólása: Érdekesek az eddigi válaszok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!