Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy nőknek (212 db)

Ez tényleg igaz, hogy Nokia 5800-ra és C5-03-ra lehet simbyaan Anna-t tenni? LINK

http://www.symbiantweet.com/symbian-anna-custom-firmware-v7-..

Legjobb válasz: És az ANNA os-t hogy lehet rátenni?

A kérdező hozzászólása: És az ANNA os-t hogy lehet rátenni?
A számítógépedre telepísd a Nokia Suite programot! Ha megvan a telódat kábelen kapcsold a géphez és indisd el ezt a progit, autómatikusan jelzi majd ha van frissités a telódhoz, ha az anna fut a telódon akkor azt is!
Igen az 5800ra Anna van. A Belle a jobb :) Azt nem lehet rárakni.
Magyar moddingról még nem tudok.A suite-ot felejtsd el, mert ez nem fog kijönni soha hivatalosan.Phoenix-el lehet feltenni ha lesz magyar verzió.

Az iPhone 5s-re és a Nokia Lumia 1520-ra is igaz, hogy sohasem lagol úgy mint a Nexus 5-re?

Legjobb válasz: Én inkább fordítva hasonlítanám iPhone 5-nél és Nokia Lumia 1520-nál természetes, hogy nem laggol, míg Android fronton a Nexus 5 a kivétel... de a lényeg, hogy igaz. :)

Én inkább fordítva hasonlítanám iPhone 5-nél és Nokia Lumia 1520-nál természetes, hogy nem laggol, míg Android fronton a Nexus 5 a kivétel... de a lényeg, hogy igaz. :)
Nem teljesen értem a kérdésed, de akkor mindegyikre kitérve leírom a tapasztalataimat: -iPhone 5s-em van, és sajnos nem igaz, hogy ne történne beakadás, ebbõl a szempontból iOS7 nem a legjobb, de olvasott tapasztalatok alapján 7.1 jobb lesz. Félreértés ne essék, mindenre azonnal reagál, csak animációk nem olyan folyamatosak, mint iOS6-tal voltak (ráadásul gyengébb készülékkel összehasonlítva). -Lumia 1520-szal nincs személyes tapasztalatom, csak Lumia 800-zal és 920-szal. WP7-et futtató 800 abszolút folyamatos, de 7.8 óta néha "elgondolkozik" a fõmenüben egy-egy érintésen, kb fél másodperces késleltetéssel indítja pl a levelezõt. 920 is gyors masina, de itt feltûnt, hogy néha meg-megakadnak az animációk - látszik, hogy WP8-nak nagyobb a hardveres követelménye. -Nexus 5 van munkahelyen, abszolút gyors, hozza az iPhone/WP "szintet", de ez már 4-re is igaz volt (alap rendszerre természetesen). Kamera alkalmazás viszont elég lomha, de lehet, hogy ezt már javították, rég nyomkodtam.
Amiket leírtál, egyik sem laggol. Nexus 5 a legjobb szoftverû andoiros telefon, folyamatosan fejlesztik, tuti nem fog laggolni 5 év múlva sem.
ha a lumiákat nézed az 520 se lagol pedig az a belépõmodell , nagyon eltalált az egész .

Az igaz hogy a nokia 03-02 ből minden 5. nokia x3-02 hibás?

Az igaz hogy a nokia 03-02 b?l minden 5. nokia x3-02 hibás?

Legjobb válasz: igaz

igaz

Igaz, hogy a naturisták, meg a nudisták közt az az egyik különbség, hogy a naturista nők nem borotválják a puncijukat, a nudista nők pedig igen?

Legjobb válasz: A nudisták szeretnek meztelenül járni-kelni, a naturisták is ezt teszik, csak õk mindenben a természetesség hívei, éppezért, ahogy mondtad, nem is borotválkoznak.

A nudisták szeretnek meztelenül járni-kelni, a naturisták is ezt teszik, csak õk mindenben a természetesség hívei, éppezért, ahogy mondtad, nem is borotválkoznak.
Ez így ebben a formában nem igaz.
nem egészen
Nem ez nem igaz. Mind a kettõ között van ilyen is olyan is. Ez nem különbség köztük.
Nem, ennek semmi köze a dologhoz, ez csupán divat kérdése: vannak urak akik borotválkoznak és vannak szakállas urak is. Minden esetre a kopaszpina divatja meghódította a világot: naturistak/nudisták és fürdõruhások között is egyaránt dívik. A hetvenes években egy nudistrandon egyetlen nõn több szõr volt, mint most az egész strandon. Tévedés ne essék, nem csak a nõknél divat, csak míg a nõknél 99%, addig az uraknél fele-fele. A valós különbség a naturista és a nudista között az, hogy a naturista csak rendezett, szeparált (mesterséges vagy természetes módon elválasztott) strandon, kizárólag más meztelen emberek között vetkõzik le, míg a nudistát nem igazán érdekli, hogy egy SZABADSTRANDON (a szabályozott gatyás strandon természetesen nem vetkõzik meztelenre, hiszen nem célja a közbotrány-okozás) a tíz méterrel odébb napozók, fürdõzõk ezt nagykabátban, fürdõruhában - vagy hozzá hasonlóan - meztelenül teszik-e. Az a mese, hogy szeretik a természetet vagy sem, egy régi história, de nem igazán döntõ: rengeteg olyan természetimádót és természetvédõt ismerek, akiknek eszük ágában sincs meztelenül napozni, fürdeni a fürdõszobájuknál nyilvánosabb helyen. Magamat és családomat e leírás alapján a nudisták közé sorolnám, noha rendszeresen járunk naturista strandokra is.
Ez marhaság. A különbség teljesen más, bár sokan nem értik a lényeget.

Az igaz hogy a magas, nök aza azaz a 174cm körüli magas nök a szépek? Mert én annyi vok és a sokan mondják hogy nagyon szépp vok! De én nem tartom magamamat szépnek! Mért?

Legjobb válasz: Mert ilyen a nõ :) Nem is ismerek senkit aki elégedett lenne magával! Persze a szépség is szubjektív kérdés. Kinek mi a szép. Általában a mediterrán típusú csajok jönnek be majdnem mindenkinek. Tapasztalataim szerint. De a magassággal nem függ össze.

Mert ilyen a nõ :) Nem is ismerek senkit aki elégedett lenne magával! Persze a szépség is szubjektív kérdés. Kinek mi a szép. Általában a mediterrán típusú csajok jönnek be majdnem mindenkinek. Tapasztalataim szerint. De a magassággal nem függ össze.
Nem a magasságtól függ a szépség. Egy alacsony nõ is lehet kifejezetten szép. Fontos az alak, az arc, a haj meg a körmök ápoltsága, na meg a megfelelõ öltözködés.
Az én tapasztalataim szerint meg a skandináv tipusú csajok jönnek be sok mindenkinek. Szóval az hogy ki a szép mindenki másképp gondolja. Neked meg ha többen is mondták már hogy szép vagy akkor biztosan igazuk van, örülj neki:) Ez nem a magasságtól függ.
hat az alacsonyabb nok is szepek.en csak 158 cm vagyok es 48 kg de igy is utanam neznek az utszan es azt is mondjak hogy szep vagyok, megis nagyobb meleket szeretnek es sorolhatnam...hat nem tudom ha lenne sok sok penzem akkor elerhetnem azt h amokr a tukorbe nezek akkor tetszek magamnak, lehet h t is, de ha nincs akkor hallgas masra oltoz csinosan, sminkeld magad, stb es meglatod tetszeni fogsz magadnak.
A kérdező hozzászólása: Ne azért, mondtam hogy valakit megbáncsak isten mencs!!!Tom hogy akicsi csajok is szépek!! Nekem pedig sokan mondják hogy szép vok !! És mégse vagyok magamal elégedett!! Mért van ez??????
Én 170 cm vagyok. A magasság csak pozitívum, mert egy hosszú, formás comb szebben mutat, mint egy rövidke... De a túl magas nõk sem szépek. Azt hiszem, te pont a határon vagy. Elég sok az alacsony férfi, és zavarja õket, ha magasabb vagy náluk. :)

Igaz, hogy a Nokia lumina 710 ébresztő órája kikapcsolt állapotban nem ébreszt? És milyen az aksija? Hamar merül?

Legjobb válasz: itt is azt írják, kikapcsolt állapotban nem ébreszt: http://www.mobilport.hu/tesztek/20120402/nokia_lumia_710_tes.. Akku max 2 napot bír átlagos használat mellett.

itt is azt írják, kikapcsolt állapotban nem ébreszt: http://www.mobilport.hu/tesztek/20120402/nokia_lumia_710_tes.. Akku max 2 napot bír átlagos használat mellett.
Ezek a telefokon bonyolultabb oprendszerrel mûködnek, mint a régebbiek, ezért sem fognak neked ébreszteni kikapcsolt állapotban.
Emlékszem, amikor megvettem az elsõ iphone-om (2G), az iphone-haterek legfõbb ellenérve az volt, hogy jó-jó, de miért nem ébreszt kikapcsolva?:)

A Nokia 5230nak tényleg buta a bluetootha? Mert azt hallottam hogy nem lehet vele normálisan küldeni-fogadni ez igaz? a nokia 5230ról még: nem lehet valahogy rakni rá állhívás funkciót? Vagy esetleg zenefelismerés funkciót?

Legjobb válasz: Ugyanolyan Bluetooth van benne mint a többi mobilba, ha valakinek rossz az legyen a maga baja! Zenefelismerést tényleg nem tud, az a Sony Ericcson-mobilok tulajdonsága, de mi az az állhívás??

Ugyanolyan Bluetooth van benne mint a többi mobilba, ha valakinek rossz az legyen a maga baja! Zenefelismerést tényleg nem tud, az a Sony Ericcson-mobilok tulajdonsága, de mi az az állhívás??
Zenefelismerésre: Shazam ID, vagy Trackid, mindkettõ van rá. Álhívás is van, de feljbõl nemtom a programot.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors választ. akkor szerintem azt fogok venni :)

Az mennyire igaz, hogy a nők a barom férfiakat választják párkapcsolat gyanánt?

Vagy ez csak a fiatal korosztályra jellemz??

Legjobb válasz: Abból indultam ki, hogy férfi vagy. Ha igaz akkor csak irigységbõl barmozod le a párkapcsolatban lévõ férfiakat, mert valamilyen okból zavar, hogy kapcsolatuk van. Tehát szerinted minden férfi barom, aki összejött egy nõvel? És te is az leszel mások szerint, ha lesz barátnõd?

Abból indultam ki, hogy férfi vagy. Ha igaz akkor csak irigységbõl barmozod le a párkapcsolatban lévõ férfiakat, mert valamilyen okból zavar, hogy kapcsolatuk van. Tehát szerinted minden férfi barom, aki összejött egy nõvel? És te is az leszel mások szerint, ha lesz barátnõd?
Remélem holnap már téged is kiválasztanak, és akkor visszaolvasod a kérdésed.
Szerintem meg a nõi szótárban barom = "kerüld el messzire az illetõt" Szóval hogy is jön itt képbe a párkapcsolat?:D
A kérdező hozzászólása: Jogos. :D De éppen azért érdekelt volna, hogy a nõk tényleg buknak a barom férfiakra, vagy ez csak megint típus függõ dolog. :)
rossz körökben mozogsz...ennyi... de hogy én mennyire rühellem az általánosítgató kérdéseket...mielõtt kiírod, miért nem keresel rá? annyi ilyen kérdés van itt fent, hogy már meg sem lehet számolni...
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hogy az általánosítgatást rám értetted-e Blair, de én nem (nem akarok annak tûnni) általánosítgattam. Szimplán csak a kezdeti lendületbõl írtam ki a kérdést, hogy választ kapjak rá hogy, hogy van ez, mint van ez. :) Épp azért érdekelne, hogy ha tényleg így van ez, akkor nekem kell vagy így, vagy úgy személyiségileg megváltozni, hogy párra leljek, mert ahogy a 2. oldalon írtam, az olyan srácok tudtommal nem "annyira" kelendõ áruk.
szerintem ez "nõk a barom férfiakat választják" elég "általánosan" hangzik, de nem is ez a lényeg. a kérdésre válaszolva szerintem 50-50 az arány...van aki azt választja és van aki nem. és speciel utálom a barmokat és mindig is a normális, nem önelégült, nem beképzelt és még sorolhatnám pasik társaságát kedveltem.
Rám pl. semennyire nem igaz :D Barátom kitûnõ tanuló, és nála kevés kedvesebb embert ismerek :D nem barom se értelmileg, se viselkedésileg :D 18L és 19F a barátom
A kérdező hozzászólása: Értelek utolsó, de gondolom a barátod eléggé magabiztos, talpraesett hapsi, nem? :D
naa.. neked a nyuszi, félõs ellentéte a bunkó?:D sztem a talpraesett, de ahogy érzed:D
A kérdező hozzászólása: Nem ellentétrõl kérdeztem, hanem, hogy személyiségileg milyen? Mert a barom férfiaknak, (meg a te pasidnak is) azoknak biztos, hogy elég magabiztosak voltak egész életükben. Még ha meg is billent valami nagyon az életükben, akkor is keresztül hajtottak rajta, és semmi nem állt az utukba.
honnan veszed h az én pasim barom?? igazából én fogtam ki õt, õ csak megtette a lépéseket:D
A kérdező hozzászólása: Nem arra gondoltam, és nem is a pasidnak szántam, hogy barom. :D Azt akartam mondani, hogy benne volt egy olyasfajta önbizalom + magabiztosság, ami mellette még legjobban a bunkó pasikban mutatkozik meg, de a pasid nem bunkó. (szerintem, de nem is ismerem :D )
"Értelek utolsó, de gondolom a barátod eléggé magabiztos, talpraesett hapsi, nem? :D" Nem nagyképû, meg nem is nyuszi. Picit félénk volt az elején, de én is, és összeszedtük magunkat, mostmár elég magabiztos :DD de még mindig nem lekezelõ bunkó... számomra az övé a tökéletes stílus :) pont jó :D
Rosszul tudod. Mintahogyan neked sem csak egy bizinyos nõtípus tetszik, úgy a nõknek sem mindig ugyanaz a pali kell. Szerintem elõbb-utóbb találsz majd valakit, és errõl a kérdésrõl meg fog változni a véleményed.
A kérdező hozzászólása: Na ácsi ácsi! Én nem akadtam fenn semmin, és köszönöm az eddigi válaszokat. :) #5-ös: Nem vagyok irigy csak szeretném megtudni, hogy ez kell ahhoz, hogy végre legyen barátnõm, mert tudtommal aki nyuszi, félõs, magába forduló, stb. az tuti biztos élete végéig egyedül marad, ha nem változik meg a hozzáállása a dolgokhoz, vagy rosszul tudom?
Max dugásra, párkapcsolatra már nem hinném. De minthogy manapság sajnos sok a csak dugni akaró ember, inkább csak egymás mellett maradnak emiatt, minthogy tudatos párkapcsolatot alakítsanak ki. Ezt a tini (15-17 éves) korosztályra értem leginkább. Bár felnõttek közt is akad. F24
Az elején minden férfi ígér fût-fát, egyik sem barom. Nem lehet tudni ezeket elõre.
A kérdező hozzászólása: Ezt kifejtenéd számomra egy kicsit jobban elsõ, hogy mire gondoltál?
hat ez marhasag..
Akik a külsõségre mennek, valószínûleg. Érdekesmód az én környezetemben nem egy aranyos, kedves, jófiúnak van normális párkapcsolata. Van, amelyik nõnek a barmok kellenek, de azok vessenek csak magukra.
Ez azoknak a férfiaknak a kifogása, akik mem találnak párt. Legyen magabiztos, erõs, de NE BAROM! Aki bunkó, buta stb. az eleve szóba sem jöhet nálam.
Ja, és 20/L
ez csak annyiban igaz, amennyiben az is, h minden férfi k.rvázik.. na.. :D
#10: Akkor meséld csak szépen, hogy miért dübörög a prostiipar soha nem látott mértékben, annak ellenére, hogy rengeteg prosti van, és az áraik is az égben vannak? 20 éve nagyapám adott egy lila papír 500-ast a csajnak, és egész este, hajnalig vele volt. Most meg 1 óra annyi reálértéken......
miért nem fosod le? Nem tök mindegy? Mindenki válasszon valamit, aztán kussoljon és örüljön, hogy van lyuk a valagán szerintem :)
egy elõzõ kérdésnél másként vélekedtek a férfiak.. ott még nagyban elvoltak, h nem undorodnak a feleségüktõl, és én voltam a rossz, h nem akarok szülni.. akkor döntsétek már el, h feleség vagy k.rva:D
Akinek nincs feleség/barátnõ, annak ku.rva. Egyre kevesebbeknek van barátnõjük, és egyre többeknek a ku.rva, vagy a kezük.
Rosszul állsz hozzá, a népesség 99.9%-a barom, mindegy, hogy nõ vagy férfi, hát meg is találják egymást. Én tényleg nem értem miért akadsz ezen fenn?
A kérdező hozzászólása: Értelek, és örülök neki, hogy tik jól elvagytok egymással, csak én is örülnék ha találnék végre valakit magam mellé. :)

Az szerintetek igaz, hogy a szexuális, , éhségre" lehet következtetni a nők testalkatából?

Legjobb válasz: Ezt hogy kell érteni? Hogy a húsibbak kívánósabbak? :) Ha erre gondolsz, akkor nem igaz, én elég vékony nõ vagyok (50 kg), és ha végre lenne barátom, akit szeretek, akkor képes lennék akár napi 5x is, ha épp nem többször.:)

Ezt hogy kell érteni? Hogy a húsibbak kívánósabbak? :) Ha erre gondolsz, akkor nem igaz, én elég vékony nõ vagyok (50 kg), és ha végre lenne barátom, akit szeretek, akkor képes lennék akár napi 5x is, ha épp nem többször.:)
A kérdező hozzászólása: Igen arra. (De nem konkrétan kövérre gondolok). De ezt nem én állítom, nekem ezt egy harmincas férfi ismerõsöm mondta.
hát én 54 vagyok, , , és nagyon fontos nekem h a partnerem nagyon szeresse a szexet..de eddig a volt barátaimnál én mindig többször akartam és sosem volt elég..pedig nem vagyok telt
semmi köze hozzá az alkatnak! sok esetben pedig partner függõ, vagyis van akivel éjjel-nappal is, van akivel csak hébe-hóba. minden ember mást-mást vált ki a másikból
Pont ugyanannyira, amennyire a jövõre a madarak beleibõl, vagy a csillagok állásából.
Nem testalkatfüggõ a dolog, bár, amikor a nõgyógyászom elõször írt fel nekem tabit, mondta, hogy azt is figyelembe vette, hogy milyen testalkat vagyok (a hormonoknak köze van hozzá) De ez más, mint a szexuális étvágy, bár lehet benne valami.
Szerintem az ismerõsöd nem így értette. Én is megfigyeltem, hogy mivel nem szokott barátnõm lenni és látszik rajtam gondolom, hogy egyedül vagyok, ezt a testesebb csajok (valószínûleg nem annyira kelendõek ezt a reménykedõ boci nézésükbõl gondolom) egybõl kiszúrják. Ezekbõl én arra következtetek, hogy nem igazán van szexuális életük, ezért jobban ki vannak éhezve. De szerintem maximum ennyi lehet.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, nem nem erre értette. :)

Férfiak! (? ) Igaz, hogy a férfiak 80%-a nem szereti a határozott nőket? Ha így igaz, akkor miért?

Legjobb válasz: Definiáld mi az hogy "határozott". A 80% az honnan jön, ki/mikor/hol csinálta statisztikát?

Definiáld mi az hogy "határozott". A 80% az honnan jön, ki/mikor/hol csinálta statisztikát?
Én konkrétan iszonyodom az ilyen típusú nõktõl, egy nõt az különbözteti meg a férfitól, hogy nõ. :) És minél közelebb van egy férfi stílusához, életmódjához, annál nem nõiesebb. A férfiak szeretik megvédeni azt, akit szeretnek, szeretik, ha felnéznek rájuk a férfias tulajdonságukért, stb...folytassam? Ezek teljesen közhely dolgok, nem nagyon van rajta mit magyarázni. Mert nem jönnek be az ilyen nõk, és kész.
az attól függ milyen helyzetben. mert ha pl árulom a kocsim, jön a határozott nõi vevõ mondjuk, akkor nekem az tuti jó, hogy 10 perc alatt felméri és eldönti, hogy kell-e neki vagy nem. nem rabolja az idõmet, meg nem kezd el nyafogni, bizonytalankodni. párkapcsolatban meg alapból nem viselem el, ha folyamatosan el akarja venni tõlem a kontrollt. de volt több határozott barátnõm és pont az volt bennük a legjobb, hogy nem kellett õket folyamatosan istápolni és egyáltalán nem akartak irányítani engem, vagy drasztikusan megváltoztatni, uh végeredményeben nincsen gond velük ha tényleg ilyenek és nem csak szerep.
A határozottsággal semmi baj. Viszont sokan a kompromisszumképtelen, követelõzõ, túlzottan is tárgyilagos embereket is "határozott"-nak mondják. Ezek pedig eléggé negatív jellemvonások.
Sok embernek fogalomzavara van.
Sok embernek fogalomzavara van a határozottsággal kapcsolatban.A határozottság az nem= a másikon való uralkodással, és a másokon való uralkodással.A határozott nõ tudja mit akar, és tudja, hogy amit csinál azt jól csinálja.Elismeri, ha hibázik, és nincs igaza.Ki tud állni magáért.Ha nagyon határozatlan, akkor a gyerekét sem tudja megvédeni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!