Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy nők a menstruáció alatt (2 db)

Igaz, hogy a nők a menstruáció alatt nem fogékonyak?

Az a helyzet, hogy alakalmunk nincs arra ,hogy fogamzás gátlót írassunk fel és igaz-e , hogy a n?k a menstruáció alatt nem fogékonyak? Vagy ha valaki tudja hgy mikor lehetne legyen szives írja meg. A hüvejbe helyezhet? dolgokban nem bízunk.

Legjobb válasz: Ez egyáltalán nem igaz!Elõfordulhat,h valaki ekkor is teherbe esik,bár tényleg nem túl gyakori. Minden nemi életet élõ nõnek tanácsos évente egyszer résztvenni egy méhnyakrák szûrésen.Korai szakaszban gyógyítható gyógyszeres kezeléssel.Ekkor fel is lehet iratni tabit,utna meg a háziorvos is fel tudja írni,csak egyszer lásson nõgyógyász elõtte.

Ez egyáltalán nem igaz!Elõfordulhat, h valaki ekkor is teherbe esik, bár tényleg nem túl gyakori. Minden nemi életet élõ nõnek tanácsos évente egyszer résztvenni egy méhnyakrák szûrésen.Korai szakaszban gyógyítható gyógyszeres kezeléssel.Ekkor fel is lehet iratni tabit, utna meg a háziorvos is fel tudja írni, csak egyszer lásson nõgyógyász elõtte.
Utazzatok el pár várossal odébb és vegyetek pár óvszert. Ez megoldja a problémátokat. Igazság szerint egy nõ éltében nics olyan nap amikor kizárt a fogamzás, csak vannak olyan napok amikor kicsi a valószínûség. És mensi alatt amúgy is csak óvszerrel érdemes, mert a fiúk nem nagyon szeretik a maszatot.
NINCS ALKALMATOK ELMENNI???? olyan nincs!!! ez hülyeség. bocsi. egy napot vesz igénybe, sõt egy déletöttöt. most vagy fiatal vagy és félsz vagy nem tudom, de el kell menni. minden nõnek eki nemi életet él, ahogy elöttem is irták. egyszer felirjja nõgyógyász és utánna nincs gond. nem fáj.

Igaz az hogy menstruáció alatt a nők érzékenyebbek, hisztisebbek stb?

Ma jött meg a havim és ahogy eddig tapasztaltam mindig ilyen vagyok ilyenkor, de a körülöttem élők közül vlki azt állítja hogy ez nem normális mert ez idegrendszeri probléma miközben csak az első nap szoktam ilyen lenni, a hasam is fáj minden bajom van ilyenkor :( és egy cseppet sem megértő még leáll velem veszekedni.

Legjobb válasz: Teljesen normális. A legtöbb nõ ingerlékenyebb ilyenkor.

Teljesen normális. A legtöbb nõ ingerlékenyebb ilyenkor.
Én is hisztis, nyûgös vagyok olyankor, de túlzás szerintem idegrendszeri problémának nevezni.
azért lehet hogy érdemes volna kipróbálni a lobotómiát
Mivel csak az elsõ nap jön elõ, így ez nem idegrendszeri probléma, mert az szinte mindig meglenne.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a válaszokat :)
Szerintem sincs semmi baj, ilyenkor velem is mindig ez van.. Sírok ok nélkül, semmihez nincs kedvem stb, stb mind ez 7 napig aztán meg mint egy pampers baby :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!