Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy nők a menstruáció (5 db)

Igaz, hogy a nők a menstruáció alatt nem fogékonyak?

Az a helyzet, hogy alakalmunk nincs arra ,hogy fogamzás gátlót írassunk fel és igaz-e , hogy a n?k a menstruáció alatt nem fogékonyak? Vagy ha valaki tudja hgy mikor lehetne legyen szives írja meg. A hüvejbe helyezhet? dolgokban nem bízunk.

Legjobb válasz: Ez egyáltalán nem igaz!Elõfordulhat,h valaki ekkor is teherbe esik,bár tényleg nem túl gyakori. Minden nemi életet élõ nõnek tanácsos évente egyszer résztvenni egy méhnyakrák szûrésen.Korai szakaszban gyógyítható gyógyszeres kezeléssel.Ekkor fel is lehet iratni tabit,utna meg a háziorvos is fel tudja írni,csak egyszer lásson nõgyógyász elõtte.

Ez egyáltalán nem igaz!Elõfordulhat, h valaki ekkor is teherbe esik, bár tényleg nem túl gyakori. Minden nemi életet élõ nõnek tanácsos évente egyszer résztvenni egy méhnyakrák szûrésen.Korai szakaszban gyógyítható gyógyszeres kezeléssel.Ekkor fel is lehet iratni tabit, utna meg a háziorvos is fel tudja írni, csak egyszer lásson nõgyógyász elõtte.
Utazzatok el pár várossal odébb és vegyetek pár óvszert. Ez megoldja a problémátokat. Igazság szerint egy nõ éltében nics olyan nap amikor kizárt a fogamzás, csak vannak olyan napok amikor kicsi a valószínûség. És mensi alatt amúgy is csak óvszerrel érdemes, mert a fiúk nem nagyon szeretik a maszatot.
NINCS ALKALMATOK ELMENNI???? olyan nincs!!! ez hülyeség. bocsi. egy napot vesz igénybe, sõt egy déletöttöt. most vagy fiatal vagy és félsz vagy nem tudom, de el kell menni. minden nõnek eki nemi életet él, ahogy elöttem is irták. egyszer felirjja nõgyógyász és utánna nincs gond. nem fáj.

Igaz, hogy a nők menstruáció közbe sokkal idegesebbek mint normálisan?

Pld. a barátn?m menstruációkor sokkal hamarabb felmérgel?dik valami miatt mint általában! Ennek a menstruáció lehet az oka?

Legjobb válasz: Ez változó, én pl elötte egy héttel vagyok feldagadva és ideges, hisztis, amikor megjön onnantol szuper jó, elmegyek pisilni 100x egy nap és másnap már nem vagyok felpuffadva és sokkal nyugodtabb vagyok a köv 3 hétben.

Én ezt méh nem vettem észre magamon.
Nos, én is "idegbeteg" vagyok ilyenkor, pontosabban elõtte.De meg nem tudnám mondani, mi jó....Mert ha nem szól hozzám az a baj, akkor azt hiszem nem is veszi észre hogy vmi bajom van, ha idegesben szól hozzám, az a világvége, ha kedvesebb akkor meg bõgök...sztem ki kell tapaszatlnod, de azt javaslom semmiképp ne kérd hogy magyarázza el, miért ideges.Ha a párom ezt kérdi ilyenkor na akko kapom csak fel igazán a vizet mert nem akarom megint azt mondani hogy "attól", pedig attól....más magyarázat meg nem jut eszembe amire foghatnám, és ez a tehetetlenség is dühít.Minden elismerésem a pasiké akik ilynekor is elviselnek minket.És örülök hogy így érdeklõdsz, és próbálod megérteni a párodat :)
az én párom azt mondta egyszer, hogy onnan tudja megállapítani mikor fogok menstruálni, hogy olyankor mindenért leszidom.. hát igen, a nõknek se könnyû ám..
Én közvetlenül elõtte vagyok sokkal idegesebb, errõl már mindig tudom, hogy ojjéééé, hamarosan meg fog jönni. :[
Szerintem már az is sokat segít ha nem állsz le vele vitatkozni, ha valami hülyeségen kiakad, hanem ráhagyod...és fõleg nem teszed szóvá, hogy miért ideges...
Én is idegbeteg vagyok olyankor, de tényleg minden kis apróság kiakaszt, fõleg ha még görcsölök is, na akkor jobb, ha élõ ember nincs a közelemben :) A legjobb amit tehetsz szerintem is, hogy békén hagyod, nem kötözködsz vele, ha bunkó hagyd rá, ne sértõdj meg rajta tényleg csak a menstruáció miatt van!Ha nem lesz ilyen baja, megint normális lesz :) Én is örülök, hogy érdeklõdsz, hogy ilyenkor mi van a nõkkel, nem csak lehülyézed!Értelmes férfiak ezt meg szeretnék érteni:)
Igen, én is ingerültebb vagyok mint máskor.Van olyan hogy kis hülyeségeken veszekszem s sírógörcsöm is volt már akkor a semmitõl!!!!Nagyon komoly amúgy.....
Bizony! Bizony! Én is ingerültebb vagyok olyankor. Apró dolgokon felhúzom magam. A hormonok okozzák nem is maga a menstruáció!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! De tényleg :)
Ez változó, én pl elötte egy héttel vagyok feldagadva és ideges, hisztis, amikor megjön onnantol szuper jó, elmegyek pisilni 100x egy nap és másnap már nem vagyok felpuffadva és sokkal nyugodtabb vagyok a köv 3 hétben.
A legtöbb nõnél valóban így van.
Bizony ám, olyankor vannak nõk akik igazi hárpiává válnak. Én is. Ezért vagyunk mi nõk házisárkányok.
A kérdező hozzászólása: Hát köszi! De tényleg nagyon szeretem :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Nagyon szeretem a barátnõmet és próbálok jobban odafigyelni rá! És olyankor mit tanácsoltok mit csináljak? kezdjem el lenyugtatni, szépen beszéljek vele vagy hagyjam egyedül kicsit?
A kérdező hozzászólása: az érdekelne igazából hogy mit tegyek ha ideges?
Én inkább feszült szoktam lenni illetve elõtte pár napra nagyon bújós vagyok és kívánom hogy foglalkozzanak velem.Amikor fájdalmaim vannak akkor meg inkább nyûgös, mint ideges!
én biztos ingerültebb vagyok. kiakadok minden hülyeségen, van hogy nem lehet kibírni velem egy szobában :)
nálam az válik be, ha békén hagynak. ilyenkor a párom mindent rám hagy, nem kérdezget. hamar megszokta, hogy olyankor jobb, ha nyugiban hagy és akkor nincs konfliktus.
Hogy mit tegyél? Próbáld kerülni a konfliktushelyzeteket vele, ne legyél kioktató, hagyd rá, ha ideges és ne szólj érte.
Én fõleg a mensi elõtti 1-2 napban tudok nagyon könnyen felidegesedni, nem pedig alatta. Ezt úgy hívják tudományosan, hogy PMS, ami pre-menstruation syndrome-ot jelent.
Ha valaki hozzámszól valami rosszat "olyankor", akkor úgy ordítok, mint egy elmebeteg õrült, pedig én nem vagyok az az idegbeteg fajta úgy alapból...De olyankor meg mint aki bevett valamit v nemtudom:D Szörnyû vagyok... Minden kis hülyeségért ordítani tudok akárkivel.
De jó neked!!!!:) :)
én vagyok az ellenpélda, teljesen nyugodt és kiegyensúlyozott vagyok olyankor. de a legtöbbeket valóban megviseli.

Igaz az hogy a nők nagyrésze menstruácio előtt egy nappal és közbe jobban kivánja a szexet?

Legjobb válasz: szerintem nem mindenki így van ezzel.Én pl. ilyenkor egyáltalán nem kívánom.Annyira érzékeny és fáj mindenem hogy el is megy a kedvem tõle hogy ilyet kívánjak.Inkább akkor amikor nincs meg :)

szerintem nem mindenki így van ezzel.Én pl. ilyenkor egyáltalán nem kívánom.Annyira érzékeny és fáj mindenem hogy el is megy a kedvem tõle hogy ilyet kívánjak.Inkább akkor amikor nincs meg :)
Velem is így van, de nem tudok rá magyarázatot. Talán hormonok...
én is kívánom, csak nekem akkor lejebb jöna méhszájam és fáj ha meglöki barátom!
Igaz bizony. Olyankor én majd megõrülök, annyira kívánom!!!!!
Valahogy lelkileg jobban kívánjuk olyankor a törõdést, és ezáltal a szeretkezést is, no meg benne van az is, hogy tocsogunk a vértõl és most nem lehet, és ezért akarjuk :P
A kérdező hozzászólása: AHa értem én is észrevettem barátnõmön hogy olyankor folyamatosan búlyik meg 1 percre se enged el ... olyankor nagyon meglátszik ralyta...és én persze ennek tökre örülök:) gondolom akkor minden nõ ilyen

Igaz, hogy a lidl-nél a nőknek menstruációkor szalagot kell viselni a hajukban?

...

Legjobb válasz: Adhatnának a munkavégzés sebességét illetõen is valami jelzést. A piros a lassú, a sárga a normál, a zöld a gyors... Akkor lehet dönteni ki hova áll be a sorba. :)

Adhatnának a munkavégzés sebességét illetõen is valami jelzést. A piros a lassú, a sárga a normál, a zöld a gyors... Akkor lehet dönteni ki hova áll be a sorba. :)
Óránként járna 1-2 perc szünet a munka törvénykönyve szerint. Nem ilyen munkakörben dolgozom, de óránként amúgy is felállok, mert elzsibbad a lábam/szemem (ha állnék, akkor meg azért mozognék vagy leülnék). Kávét fõzök, sétálok egyet, vagy pakolok valamit, hogy ne egy pózban üljek 9-10 órán át.
Igen, menstruálok, mivel nõ vagyok.....ezért írtam, hogy sztem ki lehet bírni 3 órát a legerõsebb napokon is, legalábbis sztem a többség nem tocsig 1 óra után ilyenkor sem, persze elhiszem, h vannak kivételek, de nem ez az általános....
Te menstruáltál már???? Vannak, akiknek az elsõ 1-2 nap olyan erõsen van meg, hogy hiába a legvastagabb betét vagy a legnagyobb tampon, nem bírnak ki vele 3 órát, hanem 1 óra múlva tocsognak. Az meg kissé luxus, hogy havonta 1-2 napot szabadságon legyen az ember, ha a munkanapjára esik.
Azért azt nem hiszem, hogy 3 órán át fel sem állhatnak a pénztárból, hogy kimenjenek wc-re, annyit meg mindenki kibír....Szóval sztem ez hülyeség. Különben is, akinek rövid a haja hova köti a szalagot?
13: Nem a fõnök érdeke, hogy tudja, épp megvan a Julikának a kettes pénztárban... a dolgozó akar ilyenkor többször kimenni a mosdóba betétet/tampont cserélni, tehát azért szól a fõnökének.
Jaj ne mááááár, most komolyan......És ha én pl. nem mondom meg, hogy megvan? Ki ellenõrzi és hogyan??? Ekkora hülyeséget rég hallottam, persze, biztos bejelentik, hogy ma megvan, a fõnök meg hozza is a szalagot....
A kérdező hozzászólása: Milyen rendesek ezek a nõkkel, mert megengedik nekik, hogy gyakrabban mehessenek WC-re és ehhez feltétlenül szükség volt arra, hogy diszkriminálják õket.
Még súlyosabb a botrány: megfigyelték és jegyzõkönyvezték a dolgozók viselkedését, wc-re menését, beszélgetéseit... http://www.spiegel.de/wirtschaft/stasi-methoden-beim-discoun..
xxxxD
http://gazdasag.ma.hu/tart/rcikk/c/0/151565/1 Utolsó bekezdés: a cseheknél hordanak menstruáció idején piros (milyen találó) hajpántot.
Te jó ég! Ez szánalmas!
Attól, hogy van szalag, még nem biztos, hogy mindenki tudja miért van ott. Pl ha most ezt a kérdést nem olvasom el, nem tudnám én sem.
Ez de ciki. Faxa lehet, hogy az összes vevõ tudja róluk, hogy meg van nekik.
Mert õket állítólag akkor gyakrabban engedik ki a fõnökeik a pénztárból vécére.
off, miért van erre szükség azt meg tudjátok mondani?
Hallottam róla, de szerintem Magyarországon ezt nem vezették be végül.
Én úgy hallottam, hogy csuklószalagot, meg hogy embertelenek a körülmények. Bár az sok helyen az.
Nekem volt osztálytársam dolgozik ott, sosem mondott ilyet, biztos mesélte volna, mert azért ez elég durva. #16: Az a hülyeséged amit irkálsz, hogy "Az meg kissé luxus, hogy havonta 1-2 napot szabadságon legyen az ember, ha a munkanapjára esik." - nem drágám, az lenne a normális, csak a magadhoz hasonló pajorok, akikkel bármit megtehetnek, elviselik, hogy egy évben huszonpár szabadnapjuk legyen, ami kontinensszerte az egyik legkevesebb. Nem kellene engedni, hogy alázzanak, akkor majd nem mernének ilyeneket csinálni.

Igaz az hogy menstruáció alatt a nők érzékenyebbek, hisztisebbek stb?

Ma jött meg a havim és ahogy eddig tapasztaltam mindig ilyen vagyok ilyenkor, de a körülöttem élők közül vlki azt állítja hogy ez nem normális mert ez idegrendszeri probléma miközben csak az első nap szoktam ilyen lenni, a hasam is fáj minden bajom van ilyenkor :( és egy cseppet sem megértő még leáll velem veszekedni.

Legjobb válasz: Teljesen normális. A legtöbb nõ ingerlékenyebb ilyenkor.

Teljesen normális. A legtöbb nõ ingerlékenyebb ilyenkor.
Én is hisztis, nyûgös vagyok olyankor, de túlzás szerintem idegrendszeri problémának nevezni.
azért lehet hogy érdemes volna kipróbálni a lobotómiát
Mivel csak az elsõ nap jön elõ, így ez nem idegrendszeri probléma, mert az szinte mindig meglenne.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a válaszokat :)
Szerintem sincs semmi baj, ilyenkor velem is mindig ez van.. Sírok ok nélkül, semmihez nincs kedvem stb, stb mind ez 7 napig aztán meg mint egy pampers baby :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!