Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy nők a (193 db)

Igaz, hogy csak a hosszú hajú nőket szeretik a férfiak és a rövid hajúak fölött elsiklik a tekintetük, hisz az nem szexi?

Legjobb válasz: 10-bõl kb. 8-9 férfinak a hosszú hajú lányok tetszenek inkább, szóval mondhatjuk, hogy igen, igaz.

10-bõl kb. 8-9 férfinak a hosszú hajú lányok tetszenek inkább, szóval mondhatjuk, hogy igen, igaz.
igaz!
Háát én azok közé tartozom akiknek a hosszú hajú nõkre szegõdik legelõször a figyelme. Ha van 2 egy kategóriájú csinos lány az 1-ik hosszú a másik rövid hajú akkor a hosszút választanám. A barátnõmnek alapbol nem engedném, hogy levágassa rövidre a haját.
A nõiesség egyik szimbóluma a hosszú haj. Mivel alapjáraton a fiúknak van rövid hajuk ezért tudat alatt a saját nemére emlékeztetheti ami egy heteroszexuális férfiben nem fog nemi vágyat kelteni.
Én nem általánosítanék. Ha így lenne, nem lenne "rövid hajas" szerelmespár.
Sztem nem igaz!!!
A rövid hajú nõk vagy leszbikusok, vagy azt hiszik, hogy így majd egyenlõek lesznek a férfiakkal.
Hát, nekem valahol a rövid és a félhosszú közti fazonú hajam van. Hasonló, mint amilyen Ashley Greene-nek van a Twilight-ban (nem, nem amiatt lett ilyen, nem vagyok oda a filmért, a könyvet nem olvastam). Sose volt gondom pasik terén (soha nem volt hosszú hajam, mert nem lehet). Nem csak ezen múlik, hogy megakad-e egy nõn a pasi szeme, vagy sem ;)
Ínséges idõ akkor lesz, ha majd a markodra leszel kénytelen fanyalodni.
Igaz. A nök is tudják ezt és ennek ellenére levágatják a hajukat. Számomra ez azt jelenti, hogy maguknak akarnak ezzel tetszeni nem nekünk. Dehát ezekben az inséges idökben az ember kénytelen ráfanyalodni a rövidhajuakra. :-)
Megint egy általánosítás. Nekem tetszenek a rövid hajúak is. Csak kopasz ne legyen:) 21F
Ez így nem igaz, azoknak egy feltartott nõ feliratú tábla is sokat segítene, azt hiszem.
Nekem amíg együtt voltunk, speciel hosszabb hajam volt mint barátnõmnek :D \m/ Nem igaz sztem :D
Szerintem ez így van, ennek ellenére levágatják és akik azt mondják hogy jol néz ki a rövid, meg h ne törõdj mások véleményével valószinüleg majdnem mind nõk.
Daniella vagyok, én szeretem. Állításod megdõlt.
Köszönöm-köszönöm. :D
Egy ilyen kérdés után a neuronjaim legszívesebben harakirit követnének el.
Daniella. De csodás neved van :)
Nincs olyan nõ, aki ne szeretné:D
Van egy Daniella nevû osztálytársam, és szereti:DDDDD
Te csak a D nevû lányokkal ismerkedsz?
Én szeretem! Dezsõke vagyok :)
Az egyik barátnõm Dóri, õ szereti. Nem igaz :)
Dezideráta vagyok es imadom xD
Szerintem csupa véletlen, vagy inkább összefüggéstelen dolog. Én szeretek, de még tudok is masszírozni. Mindenki csak dícséri a mûvemet. Jó lenne, ha lennének önként jelentkezõk, akiket jelképes összegért(hogy ne hogy azt higgyék, hogy valami perverz vagyok, aki erre élvezkedik) jelentkezne rá. De sajna mostanában az emberek nem foglalkoznak ilyennel. Félprofi vagyok, ha lehet így mondani... És mindenki szereti, ha jól csinálják neki.
Igaz. Ismertem egy Juliska nevû lányt, aki imádta, ha masszírozzák. Megváltoztatta a nevét Dórára, és azóta megutálta.
Ez mi ez az elmélet? Mi jön még - Sztálin egy libikókán?
véletlen egybeesések. ráérsz nagyon, h ezekre figyelsz :D
Micsoda gyönyörû nevek válaszolók! :D
Hát, D a vámpírvadász nem tudom, hogy nõ-e, de nem szokták így kényeztetni, mert nem lenne ennyire feszült...

Szerintetek igaz, hogy általában a szép nőknek különleges nevük van?

Egyik ismer?söm mondta, eddig nem figyeltem, de lehet van benne valami.

Legjobb válasz: Általában, amilyen különleges nevet adnak, olyan szép lesz (pl. nintendo).

Általában, amilyen különleges nevet adnak, olyan szép lesz (pl. nintendo).
sztm sincs összefüggés
A kérdező hozzászólása: nem értem. hogy jön ide a nintendo?
Nincs összefüggés.
szerintem nem igaz. az én "legszebb" ismerõseimnek teljesen átlagos nevük van.
én egy szép férfit ismertem, akinek különleges neve van.
Nem hiszem.
semmi összefüggés

Igaz hogy régen a nők hírből nem ismerték az orgazmust és hogy nem házasodhattak szerelemből?

Legjobb válasz: régen a sex tabutéma volt. tehát ha nem beszéltek róla, attól még létezett...:P ergo az orgazmus is.

régen a sex tabutéma volt. tehát ha nem beszéltek róla, attól még létezett...:P ergo az orgazmus is.
igaz
jaja..
biza.
Régen a birtokok házasodtak.
Miért ne ismerhették volna az orgazmust? Korszak- és kultúrafüggõ. A franciák például már évszázadokkal ezelõtt is hatalmas orgiákat rendeztek, olyan dolgokkal, mint például gruppenszex (mindenki mindenkivel nemtõl függetlenül), kaki- és pisiszex, szado-mazo..ebbõl kifolyólag az orgazmust is ismerték. Érdekes olvasmány lehet Apollinaire-tõl a Tizenegyezer vesszõ, bemutatja a mocskos korabeli valóságot.
Ezt hívják érdekházasságnak.

Igaz, hogy csak a nők szoktak hisztizni és érzelmileg terrorizálni vagy ez csak egy alaptalan sztereotípia?

Legjobb válasz: hát... a barátom sokszor rosszabb ha hisztirõl van szó, mint egy nõ

hát... a barátom sokszor rosszabb ha hisztirõl van szó, mint egy nõ
Nem, nem igaz.
A volt barátom hisztijét és lelki terrorját bármelyik nõ megirigyelhette volna, szóval a kijelentés téves :D Másrészrõl mindenkinek mást jelent a hiszti. Az ex olyanra is rásütötte, ha csak normális hangnemben elmondtam, miért nem értek vele egyet. Ugyanezt a viselkedést a mostani párom értelmes eszmecsereként emlegeti, nem hisztiként.
persze...ember függõ, nem pedig nem függõ...a férfiak is szoktak.Másrészt mit is nevezünk hisztinek? Mert könnyû mindenre ezt rávágni, ha egy pasi tényleg megsérti a barátnõjét pl azzal, hogy más nõkrõl áradozik a háta mögött és a csaj merte venni a bátorságot, hogy ezt felemlegesse, mert rosszul esett neki-baráti körömben nem egy ilyen volt, ami a pasi szerint CSAK "hiszti"...
Kérlek, középsuliban az elsõ nagy szerelmem - 22 éves volt :) minden kis ugratás, vagy félreértelmezett mondatrész után duzzogva elrohant. Ha valami nem tetszett neki, hisztizett. Ha valamire rá akart volna venni, már vette elõ a zsarolást. Nem csoda, hogy 2 hónapnál tovább nem bírtam. Igen, "férfirõl" beszélünk.
Kérdés kinek-mi a hiszti, én spec nem szoktam hisztizni (legalábbis a 30 évem alatt egyik pasim se vágta még a fejemhez, hogy hisztizek), nem tartok senkit sem terrorban sem, úgyhogy rám ez abszolut nem jellemzõ. Barátnõm barátja rendszeresen rászól a barátnõmre, hogy hisztizik, holott csak elmondja a véleményét - ami ha nem egyezik a barátjáéval, akkor egybõl ráragasztja a hisztis jelzõt.
Nem, ez így biztos nem igaz. Tény, hogy a nõk gyakrabban, de semmiképpen sem kizárólag. 26/L
Nem, így ez nem igaz. Sok ember van, aki hisztizik, férfiak és nõk is egyaránt. A különbség az az, hogy sokszor ha egy nõ hangot ad a nem tetszésének valamivel kapcsolatban, akkor a férfiak rámondják, . hogy hiszti. A lelki terror pedig szintén mindkét nemet érinti: nézzük csak meg az otthon terpeszkedõ heréket, akik félelemben tartják a feleségeiket, ezzel együtt az érzelmi zsaroló mártírmamákat sem kell félteni.
Nem mondanám, hogy minden nõ, de igenis vannak ilyenek. Egy kolleganõm sokat "rinyál", sok mindent kihisztizik magának mind a melóhelyen, mind otthon a papucsától. Én is csajból vagyok, de még engem is meglep egynémelyik produkciója. Azért kapott fizetésemelést, mert hisztérikusan elõadta, hogy õk most gyerekre gyúrnak, kell a pénz, a férfi fõnök megadta a kért összeget, kisietett az irodából, a nõ egy perc alatt lenyugodott, elmúlt a hisztije, és kijelentette, hogy õ nem lesz terhes, nem fog meghízni...
Nem, de azért minden bizonnyal gyakrabban mint ahány férfi
Hû fiam, mennyi idõs vagy, hogy még nem láttál nõt hisztizni?:D
nem igaz. a férjem 100x többet hisztizik és "terrorizál" ha valamit nem kap meg rögtön vagy nem úgy törénik ahogy azt õ elképzelte...
De ha a férjed kérdeznénk meg errõl, õ meg az ellenkezõjét állítani, összeilletek XD

Az E vitamintól, igaz, hogy nő a nők sexuális étvágya?

Legjobb válasz: Állítólag jó hatással van rá. De inkább ha vitaminhiánya van akkor csökken a vágy. Úgy nagyon nem növeli. Én régóta szedek vitamint, amiben sok E-vitamin is van, de nem vettem észre semmit.

Állítólag jó hatással van rá. De inkább ha vitaminhiánya van akkor csökken a vágy. Úgy nagyon nem növeli. Én régóta szedek vitamint, amiben sok E-vitamin is van, de nem vettem észre semmit.
Én úgy hallottam hogy nem a nõkét hanem a férfiakét növeli. Ugyanis az E vitaminnak olyan hatása van hogy a herében növeli a hímivarsejtek termelését.Aminek következtében a herétõl a férfiagy jelzéseket kap hogy túl sok a hímivarsejt és "üríteni" kellene(na persze ennek nincs tudtában a férfi õ csak az utóhatást érzi hogy szexelni szeretne:D) Tehát a férfi kanosabb lesz és kívánni fogja a szexet. Az E vitamint ezért más néven nevezik szexvitaminnak is.

Nokia telefon (WI-FI-s) tulajdonosok! Valóban igaz, hogy rossz a készülék WI-FI vételi képessége?

Tényleg megszakad, nehezen csatlakozik, nem látja a WI-FI routert és lassú az adatátvitel?

Legjobb válasz: Nekem c3-am van. Elég lassúcska, a saját böngészõjét meg inkább hagyjuk :)Azzal semmit nem tudtam csinálni. Ezért Én elküldtem magamnak e-mailben pár honlap linkjét és elmentettem (google, origo, index stb)a telóba( "internetszolgáltatások" menüpont). Ezeket így böngészés nélkül elérem. Rendszeres internetezésre nem szívesen használnám, arra itt van a gépem. Ha neten keresztül kellene intéznem valamit rajta, hát szarban lennék :D Csatlakozással nincsen baj amúgy, néha van, hogy a vonatról, fõútvonalról is simán megtalálja a lakóházak wifijeit. A töltési sebesség már nem olyan bajnok. Még is azt kell, hogy mondjam, hogy 26 ért nekem teljesen megérte. Jól kezelhetõ, kényelmes, brutálisan sokáig bírja az akksija, jól látható a kijelzõje, és mindent tud amire egy telefon való.

Nekem c3-am van. Elég lassúcska, a saját böngészõjét meg inkább hagyjuk :) Azzal semmit nem tudtam csinálni. Ezért Én elküldtem magamnak e-mailben pár honlap linkjét és elmentettem (google, origo, index stb)a telóba( "internetszolgáltatások" menüpont). Ezeket így böngészés nélkül elérem. Rendszeres internetezésre nem szívesen használnám, arra itt van a gépem. Ha neten keresztül kellene intéznem valamit rajta, hát szarban lennék :D Csatlakozással nincsen baj amúgy, néha van, hogy a vonatról, fõútvonalról is simán megtalálja a lakóházak wifijeit. A töltési sebesség már nem olyan bajnok. Még is azt kell, hogy mondjam, hogy 26 ért nekem teljesen megérte. Jól kezelhetõ, kényelmes, brutálisan sokáig bírja az akksija, jól látható a kijelzõje, és mindent tud amire egy telefon való.
Na azért itt álljunk meg! Tény, hogy a mostani érintõs piacon a Nokia nem a legjobb, de a régebbi gombos, Symbianos Nokiák nagyon tartósak és megbízhatóak. Nekem 3 éve van N95 8GB-om és még mindig teljesen jól megállja a helyét és a Symbiant is nagyon szeretem. Fogadjunk elõzõ, hogy 3 éve még sóvárogtál egy N95 után.
Lehet, hogy most a sok Nokia fan le fog pontozni, de nekem a Nokiákról az a véleményem, hogy S.Z.A.R.! Fabatkát sem ér, fõleg a SMART telók terén! Egy fostalicska Symbian-os Nokia-ért, amiben van egy húsz mpx-es kamera lassan többet kérnek érte, mint egy használt LADA-ért! :D De most komolyra fordítva a szót, amennyiért veszel Nokiát, annyiért úgy ezerszer jobb telót veszel, ha már annyi pénzt kidobok egy telóért, akkor az már majdan tökéletes legyen, ne ilyen suck (csak ne mondjak példákat) !
Nokia 5800 van nekem semmi baja nincs a WIFInek..gyors, gondmentes:)
Nekem is tökéletes N95 8GB-al.
Egyik osztálytársamnak X6, a másiknak 5800-ja van. Mindkettõnek nagyon jó a wifije
A kérdező hozzászólása: 5800 és X6 tulajdonosok véleményére is kíváncsi vagyok, mert pl. a Mobilarénán az X6 WI-FIjérõl elég negatívat írnak. Íme: http://kepfeltoltes.hu/view/110221/x6wlan_www.kepfeltoltes.h..
Szia! Nekem nokia N95 8gb-om van és TÖKÉLETES! Gyors, mint a villám, nem veszti el a jelet, azonnal tud csatlakozni, nem fagy!
Hát nekem Nokia 5530-am volt nem a legjobb mert nekem mindig lefagyott, magátol kikapcsolt a wifi-jével egyedül nem volt gondom és a sebessége is jó volt.
A kérdező hozzászólása: Eddig 2-bõl 2 hasznos. Köszi!
E51-em van, csatlakozás oké, de a sebesség nagyon gyenge, szerintem nem érdemes ezért új készüléket vásárolnod, de lehet hogy az újabb készülékeknél már más a helyzet. Én megõrülök mire betölt vmit, de ettõl függetlenül szeretem az e51-em és nem tervezem lecserélni amig birja.
A kérdező hozzászólása: Nekem is van egy féléves Nokia telefonom. Nincs is vele baj. De sokat olvastam a kérdésben szereplõ problémáról. Fõként azért érdekel, hogy megéri-e eladnom a mostani készülékemet amiatt, hogy vegyek egy másikat amiben van WI-FI. Ugyanis ez a funkció legalább 40 ezer plusszt jelentene. További kommentek, tapasztalatok jöhetnek :-)
Igaza van az elõttem szólónak!! Nekem 5800 és szuper jó telefon!!:) )

Igaz, hogy régebben a nők büszkék voltak a szeméremszőrükre és semmi pénzért nem borotválták volna le?

A nagynénémtől származik az információ. Ha így van, akkor jelenleg miért számít gáznak ha szőrös a punci?

Legjobb válasz: Igen, annyira büszkék voltak rá, hogy mindig mutogatták is... :-D Nem "büszkék voltak", hanem az idõben sokkal több szexuális tiltás volt, fõleg illedelmes úri lánykák számára... A szeméremszõrzet egy olyan tabu volt, amelyrõl nem is beszéltek. Honnan vette volna egy leány az ötletet, hogy azt le is lehet(ne) vágni? És fõleg MINEK? Mert hogy a fiúk... Jaj ne, hát arról meg szó se essék, micsoda illetlenség... Aztán jött a szexuális forradalom, és elsöpörte ezeket a gátlásokat. Megszûnt a prüdéria (na jó, nem mindenkinél), és a szexuális szokásokról, szexuális DIVATRÓL is egyre több szó esett. Ma már nem felháborítóan illetlen dolog errõl beszélni (persze megfelelõ stílusban és -keretek között), adott esetben kitárgyalni, hogy kinek mi is tetszik, vagy mi a véleménye a dologról. Mint ahogy most mi is tesszük. Pedro

Igen, annyira büszkék voltak rá, hogy mindig mutogatták is... :-D Nem "büszkék voltak", hanem az idõben sokkal több szexuális tiltás volt, fõleg illedelmes úri lánykák számára... A szeméremszõrzet egy olyan tabu volt, amelyrõl nem is beszéltek. Honnan vette volna egy leány az ötletet, hogy azt le is lehet(ne) vágni? És fõleg MINEK? Mert hogy a fiúk... Jaj ne, hát arról meg szó se essék, micsoda illetlenség... Aztán jött a szexuális forradalom, és elsöpörte ezeket a gátlásokat. Megszûnt a prüdéria (na jó, nem mindenkinél), és a szexuális szokásokról, szexuális DIVATRÓL is egyre több szó esett. Ma már nem felháborítóan illetlen dolog errõl beszélni (persze megfelelõ stílusban és -keretek között), adott esetben kitárgyalni, hogy kinek mi is tetszik, vagy mi a véleménye a dologról. Mint ahogy most mi is tesszük. Pedro
Pont azért, amiért a házasság elõtti szex is megszokottá vált. Változnak az idõk, változnak a szokások, változik a divat.
Nagymamám életében egyszer borotválta le a bikinivonalát, de többet nem, mert szúrt, mikor elkezdett visszanõni és nem volt kedve vacakolni vele, meg hát ugye régebben nem volt divat, mint ahogy az elsõ hozzászóló is írta, változnak az idõk és a divat is.Régebben nem csináltak ilyen nagy ügyet a szõrtelenítésbõl, mint most. Egyébként én szoktam hagyni egy kis csíkot, mert sem nekem, sem a páromnak nem jön be, ha teljesen csupasz vagyok, viszont én nem tudom elképzelni, hogy ne tartsam karban magam, így jobban tetszek magamnak.
Azt gondolom a világ nõ részének igen kis hányada borotvál, gyantázik stb. Azért van mondjuk Kina, India, Afrika népessége, bár nem végeztem ezirányú vizsgálatot, de azt gondolom abban a régiókban ez fel sem merül...
igen. anyám 60 éves lesz és mindig büszke volt a sûrû fekete szõrére. most sajnálja h kihullott nagy része. teljesen megbotránkozik, amikor mondom h ez tök undorító meg nem érdekel 21L
Én azt hallottam, hogy a nemi szerv szõrtelenítésének a ruhadivathoz van köze. Ha megnézel egy régi fürdõruhát, jóval többet takart, mint a mai kis bikinialsó, amit szinte fölösleges felvenni, annyira nem takar semmit. A régi fürdõruhákból nem lógott ki a szõr, ma viszont ha egy nõ strandra megy és nem borotválja le magát, akkor elég furán fest. Meg valamiért elterjedt az a butaság, hogy aki nem szõrteleníti magát, az nem higiénikus, ezért nézik le azokat, akik szõrösen hagyják magukat. Valójában pont annyira nem higiénikus, mint a haj, ami ugye szintén szõrzet. Rendszeresen tisztálkodni kell és kész.
A kérdező hozzászólása: Nem 100 évvel ezelõttre gondoltam, hanem a hetvenes nyolcvanas évekre.
Igen, pont akkoriban történtek ezek a változások. A felfogásbeli, és a divat is... Kb az idõben alakult ki a szokás, hogy a bikinivonalat szõrtelenítették. Majd késõbb jött a fazonírozás, a mindenféle (néha vicces) alakzatra nyírás, végül nem is olyan nagyon régen a teljes szõrtelenítés... Pedro

Igaz, hogy azokat a nőket, akiknek abortuszuk volt, és nem térték meg haláluk előtt, a pokolban széttépik?

Valahol olvastam, hogy azokat akiknek abortuszuk volt, vagy más gyilkosságot követtek el, örökké kegyetlenül kínozni fogják a pokolban.

Legjobb válasz: Utolsó! Azért ne keverjük a dolgokat... a gravitáció létezése bizonyított tény. Istené nem, és nem is lesz soha. Ez egy elég nagy különbség, tehát nagyon is hibás a példád!

Utolsó! Azért ne keverjük a dolgokat... a gravitáció létezése bizonyított tény. Istené nem, és nem is lesz soha. Ez egy elég nagy különbség, tehát nagyon is hibás a példád!
Nem, nem igaz.Ne különbözõ vad szekták vagy horrorírók munkáit olvasva mûvelõdj vallás témakörben.
Bárcsak megtapasztalnád a gravitáció nélküli létet akkor legalább megtérnél a kis istenedhez :D:D Egyébként van gravitáció ez teszi lehetõvé hogy ne szálj ki az ûrbe pl ugyanis vonz a föld magja, de nem kell elhinned szállj csak ki az ûrbe ha ennyi értelem szorúlt beléd...
Tudom most mindenki lepontoz, de sajnos legyen bárki is ha meg nem tér bûneibõl, a pokolba kerül és kínoztatik örökkön örökké. Ez rám is vonatkozik, meg rád is, de ha Isten segítséget kéred, és belé "kapaszkodsz" mikor szinte lehetetlen kitartani -meg fogod nyerni az élet koronáját. DE meg kell harcolni a hitnek szép harcát.
Nem, nincs igazad! Nekem nem bizonyította be senki, hogy a gravitáció létezik és soha nem is fogja. Persze ettõl függetlenül tiszteletben tartom, hogy Te bedõlsz ilyen marhaságoknak... Remélem érzed az iróniát..:P
A válasz: igen! De viszont, ha megbánja, megtér, akkor üdvözül. Üdvözül az is, aki kinyír 30 embert, de megbánja, megtér, és Jézust követi. Lehet nem elhinni, hogy Isten létezik. Szabad akarat van. Én pl nem hiszek a gravitációban. Leugrok a 10.-rõl és meghalok. A gravitáció nem tud azzal mit kezdeni, hogy én nem hittem el az õ létezését. Pedig az iskolában informáltak róla, de én mégse hittem!
Persze a sátán mindent megtesz hogy ezt ne hidd el, és minél hamarabb a pokolra kerüljön mindenki- mert gyûlöli Istent és gyûlöl téged. Rá(a Sátánra) már kivan mondva az ítélet:kénköves tüzes tóba vettetik örökre ; és mivelhogy Ö már ugyis elveszik azt akarja hogy minden ember oda kerüljön vele eggyütt. Nem muszálj elhidd a Bibliai igazságokat, de ne feledd ha igy teszel, lehet hogy nem lesz következõ lehetõség elfogadni a kegyelmet és örökre elkárhozol..
Szóval a vegetáriánus buddhisták pokolra jutnak, míg a gyermekmolesztáló papok a mennybe?
Micsoda bolondság már ez? a legnagyobb keresztény gondolkodók szerint is a mennybe, azaz Isten jelenlétébe kerülnek majd az erkölcsös hívõk, akik Istent más formában imádták. Gandhi is, a dalai Láma is. A gyermekmolesztáló papok, ha NEM TÉRNEK MEG BELÕLE, AKKOR A POKOLRA. A kulcsszó nem a megbánás, hanem a megtérés. Tudjátok, mi az? Jézus azt mondta a házasságtörõ nõnek: megbocsátok neked, menj el és többé ne vétkezzél. Na, ez a megtérés. Egyébként az ember a halála után megsemmisül, Istenhez annak a szelleme kerül, akit Isten ítéletkor magához hív. A pokol az nem hely hanem egy lelki állapot, annak a lelke van ilyen állapotban, aki NEM AKAR Istenhez kerülni. Tehát egy hívõ ember, bármilyen vallású is, ha erkölcsös, akkor tuti mehet Istenhez.
"Tehát egy hívõ ember, bármilyen vallású is, ha erkölcsös, akkor tuti mehet Istenhez." na és aki nem hívõ, de egész életében erkölcsösen, a törvényeket betartva, másokat tisztelve élt?
Miért igazságtalan? Épp ez az -ilyen kegyelmes az Ur, de ha nem látod be hogy bûnös vagy és szükséged van Jézus vérére, és a bûnbocsánatra , akkor nem fogod KIÉRDEMELNI a te kisvagy nagy jótettedel azt hogy Istennel legyél, mert lehetetlen, csak Jézus érdemelte ki helyettünk, és a kérdés hogy elfogadod-e? Ha elutasítod a kegyelmet akkor sajna a pokolra kerülsz. Ez nem megfélemlítés hanem realítás.
'Üdvözül az is, aki kinyír 30 embert, de megbánja, megtér, és Jézust követi.' Aha. Aki meg világ életében jó ember volt, segített másokon, de nem vette be a gyomra a kereszténység torz és megfélemlítésen alapuló eszméit az elkárhozik a pokolban? Ez nem csak hogy igazságtalan, de még némiképp logikátlan is nem?
Jaj, haggyuk mar az ilyen "tanusagteteleket".Rengeteg mindent lehet mondani, ki lehet talalni, es ha hozzabiggyesztem, hogy az "Ur adta latomasban lattam", vagy hogy a lelkem ott volt, akkor attol egybol igaz is lesz?
Ha nem bánják meg amit tettek akkor igen, ugyanis ezzel a saját gyermeküket gyilkoltatták meg, elõre megfontolt szándékkal, visszautasítva azt a nagyon kicsi kis gyereket. http://metropolita.hu/2009/09/02/akit-villamcsapas-ert-felta..
Nem igaz.persze lehet ebben hinni, de értelmes, nem elvakult ember megérti Isten szeretetének a lényegét.
(UI. Ezzel nem azt akarom sugallni, hogy csak a saját kísérlet az egyetlen módszer amivel tesztelhetõ hogy mi igaz)
Nagyon helyes ha nem hiszel a gravitációban. Pont ez a lényeg hogy nem hinni kell. Ne higgy el semmit csak azért mert az iskolában azt mondják, õk csak felhívják rá a figyelmedet. Próbálgasd a gravitációt, és be tudod magadnak bizonyítani hogy úgy mûködik ahogy mondják. Bocs az offért.
"na és aki nem hívõ, de egész életében erkölcsösen, a törvényeket betartva, másokat tisztelve élt?" Ha nem hisz, nincs kihez mennie, mivel Isten a szívünkben lakik. Ha ott nem adsz neki helyet, nincs benned, tehát nincs olyan részed, ami túlélje a halált. "Megsemmisülsz" és utolsó ítéletkor feltámaszt Istenminden lélekkel együtt. Ha jó ember voltál, akkor jó. De nincs is olyan, hogy rossz ember, a bûnök lesznek megsemmisítve, nem a rossz emberek. Ezért kell "jónak" lenni, azaz nem szabad létrontásban élni.

Az igaz hogy a nokia 03-02 ből minden 5. nokia x3-02 hibás?

Az igaz hogy a nokia 03-02 b?l minden 5. nokia x3-02 hibás?

Legjobb válasz: igaz

igaz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!