Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy nézik (98 db)

A samoyedeket megszokták nyirni, hogy igy nézzenek ki igaz? Hogy néz ki ha nincsen megnyirva?

gondolom megnyirva ilyen:

Legjobb válasz: A szamojédet nem nyírják,max. a kiállítási kutyáknál igazítanak egy kicsit

A szamojédet nem nyírják, max. a kiállítási kutyáknál igazítanak egy kicsit
A legkevésbé sem, el vagy tévedve. Azokon a linkeken, amiken az általad nyírottnak gondolt kutyák vannak, na azok közül egyik sem nyírt. A legelsõ az idei Samoyed Club of America National Specialty-jének gyõztes kutyája, aki a 10-12 éves veteránok osztályából lett BISS, nem hiszem, hogy valaha érte ilyen célból olló. A második egy 6 hónapos kölyök nem nyírták és nem is hiszem, hogy valaha meg fogják nyírni. A harmadik kutyát nem ismerem meg, de az sem nyírott. Az utolsó linken lévõ meg simán ivartalanított, elõtte nem volt ekkora bundája. Vannak eltérések a bunda méret között, például az angol vérvonalú kutyáknak nagyobb, látványosabb szõrük szokott lenni, az amerikaiak inkább a felépítésre és a szõr minõségére mennek rá (ne legyen puha, selymes). Az olaszok azok, akik szokták nyírni a kutyákat, de ott is a körvonalak kiigazítása szokott történni.
sõt valójában mind fekete csak ki vannak hidrogénezve!
A kérdező hozzászólása: ááá szóval igy, nagyon szépen köszönöm a válaszokat. tudom, hogy elég buta kérdés volt, csak nem értettem, hogy némelyik miért olyan szép formás, és a másiknak meg miért olyan hosszú a szõre, de most már akkor ezt is megtudtam. mindenkinek megy a zöld kéz.:) amúgy csoda szép kutyusok.:)
Szépek, de legalább olyan öntudatosak is. :-) Én mindig azt szoktam mondani, hogy nehogy valaki csak a küllem alapján ilyen kutyát vegyen. Mert az angyali külsõ egy igazi kis ördögfiókát takar...
A kérdező hozzászólása: Tudom, van egy huskym.:D de imádom!
A szamikat nem szokták nyírni, csak ha szükséges a talpukon a kilógó szõröket vágják le. A kiállítási kutyákat is csak minimálisan a csánkuknál igazítják meg ritkító ollóval. Mint ahogy már elõttem is írták, lehetnek eltérések a különbözõ samoyed típusok és a szõrminõség között is. Egyébként a 4 linkelt kép közül kettõn az én kutyáim vannak. (A másodikon és az utolsón). Egyiket sem nyírjuk. Az utolsó egy ivartalanított szuka, nem volt ilyen nagy szõre ivartalanítás elõtt.

Az igaz hogy ha valaki nem néz ki túl jól de van önbizalma és magabiztos, az jobban bejön a nőknél, így neki könnyebb párkapcsolatot kialakítani, mint az aki jól néz ki de nem magabiztos, és nincs elég önbizalma?

Legjobb válasz: Igaz, mert aki magabiztos, az valószínûleg elégedett önmagával, jól érzi magát a bõrében és az sokkal jobb, mint az, aki jól néz ki, de mégsem elégedett magával...

Igaz, mert aki magabiztos, az valószínûleg elégedett önmagával, jól érzi magát a bõrében és az sokkal jobb, mint az, aki jól néz ki, de mégsem elégedett magával...
Én sajnos a "jól néz ki de nincs önbizalma" csoportba tartozok
Igaz, mert megfog minket a kisugárzása:) De az, hogy magabiztos ne azt jelentse nála, hogy rámenõs! L18

Milyen az igazi gobelinöltés? Hogy néz ki a hátulja?

Legjobb válasz: Szia! Én régóta kézimunkázom, de én is csak most jöttem rá, hogy az igazi öltés akkor szép (a hátulja is), ha kétszerre csinálsz meg egy x-et. Elõször csinálja meg egy sort, a bal alsó sarokból indulva. Bal alsón kijön a tû, jobb felsõn be. Így a hátulján egyenes vonal keletkezik. Visszafelé, meg a jobb alsóból jön ki a tû, és szúrod a bal felsõ lyukba. Úgy is lehet csinálni, hogy ezeket az öltéseket egyszerre teszed egy keresztnél, és ha kész az x, akkor mész tovább. Csak arra kell vigyázni, hogy mindig ugyanarra dõljön a felsõ szál, minden színnél, mert csak akkor lesz igazán szép. A hátulja nem különösebben érdekel!! Engem. Jó idõtöltést!

Szia! Én régóta kézimunkázom, de én is csak most jöttem rá, hogy az igazi öltés akkor szép (a hátulja is), ha kétszerre csinálsz meg egy x-et. Elõször csinálja meg egy sort, a bal alsó sarokból indulva. Bal alsón kijön a tû, jobb felsõn be. Így a hátulján egyenes vonal keletkezik. Visszafelé, meg a jobb alsóból jön ki a tû, és szúrod a bal felsõ lyukba. Úgy is lehet csinálni, hogy ezeket az öltéseket egyszerre teszed egy keresztnél, és ha kész az x, akkor mész tovább. Csak arra kell vigyázni, hogy mindig ugyanarra dõljön a felsõ szál, minden színnél, mert csak akkor lesz igazán szép. A hátulja nem különösebben érdekel!! Engem. Jó idõtöltést!
A kérdező hozzászólása: Bocsi, de ez nem a gobelin öltés, hanem a keresztszemes... A gobelinöltés csak átlósan megy. Egyrészt. Másrészt én pont, hogy a hátuljáról kérdeztem.
A "gobelin" öltés nem azonos a "keresztszemes"-sel. A keresztszemesnél X-et kell mintázni, a gobelin-nél pedig egyszerû átlót mint a / jel, jó vastag fonallal. A hátoldal attól függ, hogyan haladsz: ha sorban akkor hátul függõleges "öltéseket" látsz.
a gobelin akkor szép, ha vízszintesen haladsz, soha se függõlegesen (tehát a sorokat vízszintesen varrod mindenhol(!!!) különben a legszebb kép is ronda lesz, és a hátulja attól függ, hogy spórolni akarsz a fonallal, vagy 4x annyit elhasználni 1 képre, pénz kérdése, szerintem a gobelin hátulja akkor szép, ha a varrást vízszintes sorokba varrod, és a hátulján függõlegesen állnak az öltések, ezt így nehéz elmagyarázni

Igaz hogy a fiúk sokszor nézik hogy a lány hogy néz ki?

Azt hallottam hogy a fiúknak van egy ideáljuk mondjuk hogy barna hajú sportos testalkat stb.

Legjobb válasz: Mindenkinek van egy ideálja de az nem jelenti azt hogy ne tetszhetne meg neki egy kicsit eltérö stilusu csaj vagy ne tetszhetne meg egy barna csaj ha éppen szöke az ideáll..

"Igaz hogy a fiúk sokszor nézik hogy a lány hogy néz ki?" Te hány évesen tudsz ilyen nagy baromságot kérdezni?
Mindenkinek van egy ideálja de az nem jelenti azt hogy ne tetszhetne meg neki egy kicsit eltérö stilusu csaj vagy ne tetszhetne meg egy barna csaj ha éppen szöke az ideáll..
Mert a lányok nem ugyanezt csinálják a fiúkkal?
nem én a kisugárzást nézem elõször ...így az egész csajszit, ohgy miylen. ha valamivel megfog a külseje, nyert ügye van :)
kezdõdik...
DRAMA DRAMA DRAMA
TERHES VAGY!
nem mindenkinek van pontos ideálja, de azért nagyjából mindenkinek megvan, hogy kb. mi az ami szóba jöhet
Ha szõke vagy, az ciki, nem lesz pasid, fõleg, hogy terhes vagy...
sok troll :D És igen nekünk evolúcióilag fontosabb a külsõ mint nektek. De hogy barna vagy szõke a haj az hót mindegy sztem xD F18
Ez kizárt dolog, ugyanis nem tudom
IGEN.
A kérdező hozzászólása: jó tényleg hülyén kérdeztem bocs... de amúgy mik ezek a hozzászólások hogy terhes vagy stb. ?! ilyenekre nem vagyok kíváncsi köszönöm...
A kérdező hozzászólása: azért kérdeztem mert hallottam hogy valaki azért nem jött össze egy csajjal mert a lány szõke volt de a fiú a barnákra bukott.
A kérdező hozzászólása: 1. nem vagyok szõke 2. mi van ezzel hogy terhes vagyok??? ez honnan jött?

Hogyan zajlik az érettségi? Tényleg igaz, hogy még azt is nézik, hogy hogy ülsz? A tanár folyton evvel riogat! Nagyon idegesítő!

Legjobb válasz: nem, azt nem nézik hogy ülsz :) szerintem annyira nem volt nehéz most csinálom a kereskedelmi vizsgát az szerintem nehezebb

nem, azt nem nézik hogy ülsz :) szerintem annyira nem volt nehéz most csinálom a kereskedelmi vizsgát az szerintem nehezebb
vagyis úgy értem hogy most készülök vizsgára ami jövõ évben lesz remélem sikerülni fog...
nem annyira vészes, csak ijesztgetnek h.komolyan vedd...szerintem a tanár arra gondol, h.a testttartásod sokat elárul, ha összehúzódsz, akkor esetleg úgy tûnhet, pánikolsz..csak lazán.nyugi.nem esznek meg.nem érdekük megszívatni.csak 1-2 ilyen pervert tanár van.. amúgy nyugi!!!!!semmi extra...ezt anno én se hittem el, de tényleg.semmiben se másabb mint egy normál felelés.csak nagyobb az anyag, de idõd meg van felkészülni, és nem feltétlen kell bemagolni a dolgokat....ha rendesen készültél 4(6)évig, nem lesz gáz.ne engedd h.beparáztassanak!
A középszintû érettségi nálunk egy vicc volt konkrétan. Nem kell véresen komolyan venni mindent, aránylag nagy lazaság lesz, de ne égesd magad puskázással meg csalással.

Igaz, hogy ha egy YouTube-os videót 20000-nél többen néznek meg, akkor a YouTube jogdíjat fizet a feltöltőnek?

Legjobb válasz: Nem, ebben a formában. Ha kellõen sok nézõd és feliratkozód van, akkor részt vehetsz a partnerprogramban. Õk reklámokat helyeznek el a videóidban, és azok után fizetnek.

Nem, ebben a formában. Ha kellõen sok nézõd és feliratkozód van, akkor részt vehetsz a partnerprogramban. Õk reklámokat helyeznek el a videóidban, és azok után fizetnek.
1 milliós nézettség kell.
A kérdező hozzászólása: Olyasmi, mint a Google AdSense?

Nem számít hogyan néz ki egy nő. Ha magabiztos, akkor szexi is! Ez IGAZ?

arra lennék kiváncsi hogy a férfiak tényleg így gondolják e ... nem vagyok az az úristen de gy?ny?r? és az a depocsék sem.. de átlagosnak sem mondhatnám magam ... igazából sokan megnéznek... ezzel azt szeretném meg tudni h ha nagyonn önbizalmam lesz akkor "szebbnek" látszok-e?

Legjobb válasz: Szia, nincs szerencséd, hogy személyemben elsõként egy nõ ír, de tudok egy okosságot etéren.:) Ez pediga saját tapasztalatom. Sokféle lelki tartalom van az emberben, és ha az a magabiztosság a szexuális vonzalom terén kell legyen, és akkor igaz az állításod. Ha máshol van, akkor attól még nem leszel "széles körben" szexinek tartva, szexinek látszva - magyartalanul.:) És lehet egy nõ énerõ nélkül, félénken, visszahúzódóan is vonzó, ha adottságaiból adódóan afelõl sosem volt kétsége, hogy õt bizony a férfiak törvényszerû, hogy "meg akarják húzni". Aki ebben kételkedik a lelke leghátsó rejtett bugyrában is, az lehet bármilyen szupernõ, nehezen fog szeretõt "bevonzani".

Szia, nincs szerencséd, hogy személyemben elsõként egy nõ ír, de tudok egy okosságot etéren.:) Ez pediga saját tapasztalatom. Sokféle lelki tartalom van az emberben, és ha az a magabiztosság a szexuális vonzalom terén kell legyen, és akkor igaz az állításod. Ha máshol van, akkor attól még nem leszel "széles körben" szexinek tartva, szexinek látszva - magyartalanul.:) És lehet egy nõ énerõ nélkül, félénken, visszahúzódóan is vonzó, ha adottságaiból adódóan afelõl sosem volt kétsége, hogy õt bizony a férfiak törvényszerû, hogy "meg akarják húzni". Aki ebben kételkedik a lelke leghátsó rejtett bugyrában is, az lehet bármilyen szupernõ, nehezen fog szeretõt "bevonzani".
Szerintem igenis számít, a túlzott önbizalom pedig inkább taszító, mint vonzó. Ha egy nõ nõies tud maradni (mind öltözködésben, mind viselkedésben), az mindennél többet ér egy férfi szemében, mint bármiféle bebeszélt önbizalom.
Szerintem nagyon sokat számít egy nõnél, hogy milyen a kisugárzása. Én ezt úgy értelmezem, hogy ha árad belõle az életkedv, a nyitottság, az egy nagy jó pont. http://www.fokuszbanano.hu/images/site/csaj1.jpg (Vigyázat, nem a folyton bulizós cicababákra gondolok, akik mindenen vihognak, az már egy másik kategória. :DD)
nem
A kérdező hozzászólása: elsõ .. köszönöm ... :)
A kérdező hozzászólása: mentek a zöldek ... köszönöm :)

Az igaz, hogy lefogyhatok azzal, ha a tükör előtt állok, és azt mondogatom magamnak, hogy jól nézek ki, pont jó vagyok így, meg stb?

Azért mert azt hallottam, hogy minden az agyban d?l el. Ha azt mondogatnám, hogy jaj de kövér vagyok, akkor híznék??? Egyébként 157 cm és 53 kg vagyok.

Legjobb válasz: A Te esetedben használhat a dolog, mivel amennyire ennyi adatból meg lehet állapítani, nincs túlsúlyod. Ez viszont nem igazi (kilókban, izom/zsír arányban történõ) változást generálna, hanem a testképeden javíthatna. Ami valóban fejben dõl el. Ahogy fent is írták, növelheti az önbizalmadat, ha szeretettel és elfogadással nézel önmagadra. Emellett ha még azt is hozzáteszed, hogy nagy kedvvel mozgok/sportolok, hogy egészségesebb, csinosabb legyek, az már gyakorlatilag is hozhat eredményt, fõleg, ha tényleg hozzáfogsz és sportolsz valamit.

11.18! Ez jó volt! Én sem értem mi a férfiaknál ez a megalománia. Miért áhítoznak a 30 centisre.
A Te esetedben használhat a dolog, mivel amennyire ennyi adatból meg lehet állapítani, nincs túlsúlyod. Ez viszont nem igazi (kilókban, izom/zsír arányban történõ) változást generálna, hanem a testképeden javíthatna. Ami valóban fejben dõl el. Ahogy fent is írták, növelheti az önbizalmadat, ha szeretettel és elfogadással nézel önmagadra. Emellett ha még azt is hozzáteszed, hogy nagy kedvvel mozgok/sportolok, hogy egészségesebb, csinosabb legyek, az már gyakorlatilag is hozhat eredményt, fõleg, ha tényleg hozzáfogsz és sportolsz valamit.
ez hülyeség, hogy mondasz valamit, és lefogysz. vagy meghízol. csak önbizalmat, akaraterõt és kitartást ad.
Hülyeség. Második, te meg mutass nekem egy nõt, akinek 30 centis [email protected] kell.
LOLXDXD nem :D Ha minden ilyen könnyû lenne akkor nekem 30 centis falloszom és 3% testzsírom lenne illetve félkézzel emelnék tonnát fejfölé. Ahhoz, hogy fogyj diéta kell és sport. Bár nem értem minek akarsz fogyni...
én sem értem miért akar vlki 30centis falloszt, nkem így 28 centisen is nagyon kényelmetlen néha :D
Köszi! Sokat segítenél a képpel:)
"LOLXDXD nem :D Ha minden ilyen könnyû lenne akkor nekem 30 centis falloszom és 3% testzsírom lenne illetve félkézzel emelnék tonnát fejfölé." Ezt jól megmondta, akkor nekem meg 32 centis falloszom, 175 centi mellé 60 kiló lennék (nem pedig 68, amúgy diétázok és sportolok), és 12 perc alatt lefutnák 3000 métert. XD Komolyan, amúgy azzal csak nõ az önbizalmad.
de lehet fogyni állj ott pár évet a tükör elõtt és akkor nem eszel majd lefogysz...
Valamelyik ismert hollywoodi színésznõ így fogyózik, nem jut eszembe, melyik. Én is szoktam régebben, és mûködött. 58 és 63 kiló között. De 74 kilónál nem megy ez így magában. Különben a kövérek általában tényleg azt mondogatják a tükör elõtt:" jaj de csúnya kövér vagyok. " A csinik, meg azt: "jól van, oké. így már mehetek, sikerült ma is jól kinéznem"
azért érdemes esz utóbbin is elgondolkodni.
"jól van, oké. így már mehetek, sikerült ma is jól kinéznem" hát igen, azért ez elég inspiráló mondat, mint pl.edzés után belenézni a tükörbe, hogy "igen, ma is tettem valamit azért, hogy ez igy maradjon/fejlõdjön"
A kérdező hozzászólása: Szia 13:39! Szívesen küldök neked képet, de szerintem nem nézek ki annyi kilónak, mint amennyi vagyok!! Amint tudok küldök neked!!! :)
Szia! Nem tudsz képet küldeni magadról priviben? fejednek nem kell látszódnia, sõt az se baj, ha ruha van rajtad..én is 157cm vagyok, de sjanos 63kg társul hozzá, nekem 55-53 lenne az álomsúly, kiváncsi vagyok, hogy kb. milyen az:) Köszi!
Szia, szerintem is agyban dõl el, de szerintem diétázás helyett inkább sportolj valamit, futás, aerobik stb. mert fogyni nem is, de alakformálás az sose árt:) Ja és 167 cm-hez 45 kiló elég gáz...
A kérdező hozzászólása: Emígy 167 cm-hez nem kevés egy kicsit a 45 kg? nem rosszból kérdezem!!
A kérdező hozzászólása: Természetesen nem csak mondogatom magamnak, diétázom is!!! :)
Mennyi?? Én 167cm vagyok és 45 kg.
Valóban az agyban dõl el, ott határozódik el, hogy fogyni szeretnék, onnan jön a tiltás, ha enni szeretnék, onnan jön az akarat, hogy én ezt most így csinálom és megcsinálom És valóban lefogysz, szerintem tükör nem kell hozzá..
Itt nem errõl van szó, hogy kell-e valakinek vagy sem. De ha ennyire zavar a példám, akkor adok másikat: - ha ez ilyen könnyû lenne akkor már rég milliomos lennék Remélem így már megfelel az elvárásaidnak, és nem kötsz már belém.
Ha evés helyett is a tükör elõtt állsz és ezt mondogatod, biztos le fogsz fogyni. De hova is? A súlyod épp ideális.
ettõl leszel nagyképû p*csa majd, mondogasd sokat a tükör elõtt:Szexi ribanc vagyok, lecummantok minden BMWs kancigányt!

Szerinted igaz a mondás: Amilyen az anyja, olyan a lánya? Illetve hogy nézd meg az anyját, és tudod mire számíthatsz később?

Legjobb válasz: Nézd meg az anyját, mert õ is úgy fog kinézni vagy viselkedni öregkorára.

Nézd meg az anyját, mert õ is úgy fog kinézni vagy viselkedni öregkorára.
Nem minden esetbn mert ha egy anyuka például alkesz nem biztos hogy a lánya is az, lehet épp ellemkezõleg rá se néz a piára...
Van valóságalapja, de nyilván nem lehet komoly párhuzamot vonni. Mondjuk arra pl. lehet mondani, ha egy huszonéves nõ negyvenes/ötvenes anyukája mondjuk tök fiatalosan néz ki, akkor valószínûleg a lánya is ezt örökölte és õ is fiatalosan fog kinézni annyi idõsen. Legalább is nálunk ez így van, anyukám 49 éves, és általában akik nem ismerik, 35-re tippelik. Viszont pl. az õ természetébõl nem lehet az enyémre következtetni. Anyukám türelmes, diplomatikus, higgadt. Én meg apukám természetét örököltem, lobbanékony vagyok, a pillanat hevében gyakran megsértek másokat, és hajlamos vagyok hamar elveszíteni a türelmem. Szóval pont az ellenkezõje :)
De ne ragadjatok le annal hogy az anya depresszios, alkoholista vagy akarmi más volt es a lanya nem.nyilvan nem. De ha a lany egy olyan csaladban nott fel , ahol az anya egy teljesen mas eletfelfogasu, szelsoseges elvek szerint neveli a lanyt , ami a normalis embereknek furcsa vagy akarmi mas ...akkor nagyon is igaz lehet lehet hogy olyan a lanya mint az anyja.
elõfordul , de nem kéne altalanositani.
Nem én sok olyat ismerek akinek a drágalátos anyukája egy gyenge depis alkesz a lánya meg tök klasz csaj. A férfiakra úgyan ez igaz sokan tekintik elrettentõ példának a szüleiket.
Ilyen mondás konkrétan nincs is. Olyan mondás van, hogy: Nézd meg az anyját, vedd el a lányát. De ez a mondás nem a jellemre, hanem a külsõre vonatkozik, legalábbis én így tudom. A másik, ami ehez hasonló, egy film címe: Amilyen az apja, olyan a lánya.
remélem nem..
Az én esetemben igaz, bár nálunk nincsenek igazán súlyos problémák (anyukám nem alkoholista, agresszív stb), de így felnõtten beismertem hogy anyukám makacsságát, értékrendjét, konzervativizmusát -egyszóval nem csak a pozitív tulajdonságokat- örököltem én is. Nekem is megdöbbentõ volt de észrevettem magamon sokszor hogy úgy viselkedek, reagálok dolgokra mint õ. 23/L
Nem minden esetben igaz ez a mondás. Semmi kép sem lehet pusztán az anyukáról következtetni. Elviekben a gyerek ugyan annyira hasonlíthat az anyjára mint az apjára kérdés , hogy melyik családtól mit hozhat. Lehet , hogy anyu családjának a külsõ jegyeit viseli de apu személyiségeit hordózza vagy épp fordítva. Ha van a családba szociális probléma nagy rá az esély, hogy a gyermek ezt a részt épp kiküszöbölni próbálja az élete során.
Az oké , hogy örökelhet sõt örököl is bizonyos géneket, tulajdonságokat lehet épp az ellenkezõje is.
Igen, szerintem igaz.
Általában igaz, a kivétel meg ugye erõsíti...
Jellemzõen igaz.
lehet, hogy azért van benne valami, mert azért számít, hogy az ember milyen nevelést kapott. bizonyos viselkedési formákat gyerekkorban kell elsajátítani, mert késõbb egyrészt nehéz, másrészt erõltetettnek hat. szerintem azt is érdemes megnézni, hogy egy lány hogyan viselkedik az apjával (persze, ha egyébként normális az apja). mert ha vele türelmetlen, kötekedõ, neadjisten kifejezetten gonosz, akkor valószínû, hogy késõbb a férjével is az lesz. ezek a minták eléggé rögzülnek.
Nálunk nem...
Errõl már hallottam, de... Családomban apai ágon mind teltebbek a nõk, anyám csak a két terhessége alatt volt több ötven kilónál, és én mégsem számítok éppen vékonynak... Akkor ez mitõl van?
Külsõre vagy belsõre? KÜLSÕRE nagyobb részt IGAZ! BELSÕRE viszont inkább NEM. Szerintem jó, ha az ember megfigyeli a saját felmenõit, mert akkor nagyjából tudhatja, hogy milyen lesz õ. És ha nem tetszik a látvány, akkor fiatal korától kezdve oda tud figyelni, ha valamit el akar kerülni. Pl anyai felmenõim normál, inkább vékony testalkatúak, és a nõnemûek combtájon hajlamosak hízni, ha sokat ülnek. Apám egész jól meghízott öregkorára, viszont az õ szülei nem. Én tök olyan formájú vagyok, mint anyám volt ennyi évesen. De azért nem fogok extrém zabálásokba, mert mi van, ha úgy járok, mint apám, amit nem hiszek, mert sportosan élek, de azért odafigyelek... Tehát szerintem egyértelmû következtetéseket nem lehet levonni, de azt igen, hogy mire van hajlama az embernek. És azért elmondható, hogy ALKATILAG A NÕK AZ ANYJUKRA HASONLÍTANAK! Arcvonásokban viszont sokszor az apjukra, de az inkább csak kislánykorban feltûnõ.
Én apukámra hasonlítok, mint a külsõ vonásaimban, mind pedig a természetemben. Szóval esetemben totálisan nem igaz ez a mondás. Amúgy az összes ilyen és ehhez hasonló általánosítás baromság, aki ez alapján választ párt, nem lehet túl intelligens... L/24
nem hiszem, itt az én példám: anyum nagyon szeret társasági életet élni, rengeteg barátnõje van, lobbanékony én utálom a társaságot, nemigazán vannak barátaim, olyan vagyok mint egy lajhár, állva megoperálsz, viszont ha sietek idegbeteg módjára teszem és ezek csak amik hirtelen eszembe jutottak
Én inkább apámra hasonlítok természetre, úgyhogy az utóbbi mondás nálam igaz lehet. :D
A kérdező hozzászólása: Örülök a nagyjából egybehangzó véleményeknek, szerintem sincs túl nagy igazságalapja. Fõleg olyan szülõk esetén, ahol az anyával voltak ilyen-olyan gondok, azt mondanám, a gyerek inkább próbálja úgy élni az életét, hogy vele ez ne történjen meg..
Ja, ha egy anyának tetkója van, a 10 éves lányának is az van. Ha ehy anya ilegteti magát, a lánya is.
Vannak nem igazi cigányok is?
Fekete, barna, sötétbarna. És enyves a kezük? :) )
Mindenük sötét...
Fekete haj, barna bõr... innen kezdõdik.
Haja fekete, rohadt büdös, barna/fekete a bõre, a szeme pedig olyan mint 1 szem
Én még sose mertem odanézni sem. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!