Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy minden csaj (18 db)

Igaz, hogy a csajok élvezetesebben tudnak nyalni, mint mi, pasik?

Legjobb válasz: Próbáld ki.. Elvileg õk 'Erre születtek' :)))

Próbáld ki.. Elvileg õk 'Erre születtek' :) ))
Meglehet... :D
Biszex nõ vagyok és jelenleg egy másik nõvel járok, de azt mondom, hogy ez egyáltalán nem nem függõ. Volt pasi is, aki nagyon jól tudott nyalni, de csaj is, aki abszolút nem. Annyi, hogy a nõknek puhább ajkaik vannak és nekem személy szerint izgatóbb egy csillogó nõi szempárt látni a combjaim között, miközben nyal. ;) 23/N.
A pasik viszont állítólag jobban szopnak. ;)
Most egy hülyén fog hangzani, de egy nõt csak egy másik nõ; egy pasit csak egy másik pasi tud(na) tökéletesen kielégíteni szájjal.. mivel tudod, hogy neked mi lenne a legjobb.
kétlem:D
#4: Ezt soha nem fogom tudni megcáfolni, de óriási kételyek ébredtek bennem :D
Azt nem tudom, de pl. a nõi nõgyógyászok nagyon érzéketlenek tudnak lenni. Pedig pont azt gondolnád, hogy õ tudja, hogy milyen az. De épp az ellenkezõje. Szerintem ez nem lehet nemfüggõ. Az én pasim nagyon jól nyal, ezt nem lehetne überelni.
:) Ki mit élvez.

Hogy lehetne a csajokkal elhitetni, hogy ez a képen szereplő állítás igaz, és ne várjanak a hercegre? Mert azt látom, hogy minden lány (majdnem az összes) csak arra vár, nem a szerelemre.

http://www.utos.me/ne-a-hercegre-varj/

Legjobb válasz: Ez nem korfüggõ észlények. A kortól nem jön meg az ember esze, istenem. -.-" 40 évesen is valaki vár a hercegre és valaki 20 évesen sem. Miért kell mindig általánosítani? Azért akarod a csajokkal "elhitetni", h nincs herceg, h végre téged is észrevegyenek, vagy mi?

Ez nem korfüggõ észlények. A kortól nem jön meg az ember esze, istenem. -.-" 40 évesen is valaki vár a hercegre és valaki 20 évesen sem. Miért kell mindig általánosítani? Azért akarod a csajokkal "elhitetni", h nincs herceg, h végre téged is észrevegyenek, vagy mi?
Erre csak a 25 alatti csajok várnak, 25 felett már megjön az eszük.
Sehogy. 3o körül, majd õk is rájönnek erre. Kell egy kis idõ míg megtanulják használni a szürkeállományukat. Alantas életformák, de van vaginájuk, úgyhogy el kell viselnünk õket.
Igaz, nem ismerem a mai fiatal lányokat, de nem lehet, hogy egyszerûen csak te nem találtad meg azt, aki téged akar? Nem tudom, hány éves vagy, de ha esetleg tizenpár éves, akkor ne is számíts arra, hogy bármi igazán komoly összejön... 20 éves kor fölött igen sokat változik még az ember személyisége, világhoz való viszonya és csak onnantól tudja eldönteni, mit is akar valójában.
A kérdező hozzászólása: 21 vagyok.

Az igaz hogy sokkal jobban, szeretnek a pasik egy olyan csajt akivel nem kell szaeakodni szex terén mint sem egy, szűz lánnyal akire várni kell és tanítgatni?

Legjobb válasz: Így van. Két verzió van. Egyesek szeretik a szûz lányt, mert nem volt senki rajta kívül. A másik meg azt szereti, hogy nem kell kínlódni a csajjal, ezek azok a típusok akik sok csajt megtudnak fektetni.

Így van. Két verzió van. Egyesek szeretik a szûz lányt, mert nem volt senki rajta kívül. A másik meg azt szereti, hogy nem kell kínlódni a csajjal, ezek azok a típusok akik sok csajt megtudnak fektetni.
Szerintem ez hülyeség, maximum a bunkók gondolják így. Mindkét variációnak megvannak az elõnyei.
23f 8 as voltam
van aki szereti van aki nem :) én inkább szusz csajt szeretnek egyébként meg nem volt barátnõm
tegnapelõtt 21:46 Osztom :) Ha szereted, akkor tökmind1 :P
Azt nem értem, hogyan jut eszedbe ilyen kérdés! Bárkivel megdugathatod magad, de attól még nem lesz a párod! És bárkit viszel ágyba, úgyis a már/még meglévõ állapotod izgatja fel...
én spec direkt élvezem ha hosszan kell a lányt kényeztetni, hogy be tudjon fogadni 26/f
Ha szeretem a lányt, akkor nem bánom ha "szaeakodni" kell vele se. Türelmesség az egyik erényem. :D 29/F
mindkettõ más, mindkettõt másért szeretik De szerintem nincs sok különbség :) )
Teljesen igaz. A szûzek feleslegesen nagy feneket kerítenek az egésznek, túlmisztifikálják a szex jelentõségét. Ezen kívül ha te vagy egy lánynak az elsõ, akkor nagy valószínûséggel nem lehetsz az utolsó is, mert elõbb-utóbb kíváncsi lesz, milyen lenne mással, stb. Szóval se akkor nem jó, ha szûz, ha rövid távra tervezek (mert nem lehet azonnal megfektetni), se akkor, ha hosszú távra (mert úgyis elhagy/megcsal egy idõ után).

Ezek szerint mégis igaz az, hogy aki jó pasi az jó pasi minden csaj számára, aki csúnya az meg csúnya is marad minden lány szemében?

Még sosem volt barátnőm, pedig állítólag mindenkinek van párja, de nekem sosem jeleznek a lányok, hogy tetszenék nekik és, akárhány csajnál is próbálkoztam eddig, egyik sem akart tőlem semmit sem, egyértelműen a külsőm miatt. Akkor ezek szerint mégis igaz az, hogy aki jó pasi az jó pasi minden csaj számára, aki csúnya az meg csúnya is marad minden lány szemében?

Legjobb válasz: Ez így nem teljesen igaz, de az tény, hogy aki ronda, az sosem fog magának párt találni. Itt vagyok példának én, rettenetesen ocsmány vagyok, nem csoda, hogy még sosem volt senkim.

Ez így nem teljesen igaz, de az tény, hogy aki ronda, az sosem fog magának párt találni. Itt vagyok példának én, rettenetesen ocsmány vagyok, nem csoda, hogy még sosem volt senkim.
A "szépek" nem mindenkinek azok, viszont a rondák mindenkinek rondák.
Nem, ez így nem igaz.
Dehogyis:) mindenkinek más jön be:D
Nem szerintem ez nem igaz. Mindig a "menok" tarsasagahoz tartoztam es volt meno pasim is de a srac akivel most vagyok nem a legszebb es ezert a barataik komentaltak is eleget de nem erdekelt mert a kulsoje ellenera a srac kimondhatatlanul szeretett tisztelt megbecsult es odafigyelt ram es rajottem hogy ez a fontos egy sracban nem feltetlenul a kulsoje, a szomoru peddig az, hogy a legtobb lany megis a szuperjo buko barmokra bukik de en annak ellenere hogy csak 16 vagyok rajottem hogy altalaba a szep alma belul rodhadt.Ne aggodj szerintem akkor fog radtalalni a szerelem mikor legkevesbe varod es ez az igazi. Sok szerencset, szerintem ossze fog jonni;)
Ez így nem igaz. Ízlések és pofonok.
Igaz.
ezt akartam kérdezni pont nekem azt mondta egy csaj hogy igen
Nem.
Egyrészt sajnos igaz.Ilyenkor a pasi sugárzik a boldogságtól, magabiztosabb stb.. és ezt sok csaj észreveszi.És rányomul.
Szerintem igaz, és ku..a idegesítõ.
Akkor lehet én egy ritka kivétel vagyok, de egy pasiról ha kiderül, h van barátnõje már nem is érdekel tovább...hiába na nem vagyok egy harcos típus :) )
Én nem ezt tapasztaltam a 2, 5 évem alatt. Bár lehet, hogy nem vibráltam annyira az örömtõl, mint amennyire az elvárható lett volna egy párkapcsolatban élõ fiatalembertõl... Senki nem próbálkozott nálam, nem is vettem észre, hogy jeleket küldenének felém...
pont azt akartam írni amit az utolsó, gondolom néhány férfinál/srácnál/pasinál az hogy barátnõje lett, kivált belõle valami olyat amitõl vonzóbb lesz esetleg a lányok számára másnál pedig nem. Ez elsõsorban szerintem személyiségedtõl függ, hogy az mennyire változik attól hogy van egy barátnõd. Lehet valaki nem igazán beszél úgy róla meg nem is nagyon tud mit mondani, igazából nem is tudják hogy van barátnõje, õ meg ugyanolyan depis marad például mert pl a barátnõje is az.. stb.. élõ tapasztalattal igazán nem tudok beszámolni, semmi ilyet nem tapasztaltam...
igaz.

Igaz, hogy majdnem minden csaj lenyeli a spermát?

Legjobb válasz: Nekem a volt barátnõm elsõ együttlétkor lenyelte, majd késõbb kb 1 év múlva már nem. Egyéni izlés dolga. Valószínû ott romlott meg a kapcsolatunk...:) na jó ez nem igaz.

Nekem a volt barátnõm elsõ együttlétkor lenyelte, majd késõbb kb 1 év múlva már nem. Egyéni izlés dolga. Valószínû ott romlott meg a kapcsolatunk...:) na jó ez nem igaz.
én is lenyelem!
En inkäbb mellözöm!! De ez en vok:D
Én se nyelem le. Embere válogatja. :P
Szia eleinte nem merik lenyelni csak kevesük f kèsöbb majd igen vagy amikor több hatalmas orgazmusba rèszesited öket akkor föleg franciänäl mikor te is nyalod veszettül akkor kèpesek kiszivni minden csepjètMinden jot kivänok elöre is
Én lenyelem, szerintem így természetes!
Természetesen mindenkinek más az elfogadott. Számomra úgy befejezett az orális szex, ha lenyelem. Petranova
Szerintem fele fele az arány. Én annyira szeretem a párom, hogy mindent megtennék érte. Alap, hogy ezt az élvezetet is megadom neki!Nincs vele bajom.
Az tuti, ha egy férfi nagyon isteni orgazmust tud nekem okozni, akkor én nagyon hálás tudok lenni.....Alap, hogy nyelek....ezért vagyok a férfiak kedvence!:D:D:D
dehogy igaz! Én pl.nem nyelem le...pfujj ...:( sõt még azt sem szeretem ha a számban élvez
Ugye mondom èn akinek mèg nem volt orgazmusa az nem nyeli csak le a többi nyeli mint kacsa a nokedlit
Én is lenyelem. Természetes dolog.
Csak azt nem értem, hogy miért van az a lepontozva, aki lenyeli? Biztos vagyok benne, hogy ezeket a hozzászólásokat nem férfiak pontozzák le, hanem kegyetlenül féltékeny nõk, aki nem értik meg, hogy ez miért lehet jó. Azért jó, mert én szeretek egy férfit, aki úgy bánik velem, mint egy királynõvel, fanatasztikus az ágyban, tehát én a violágon mindent megadnék neki. Ha orálisan kényesztetem és látom, hogy mennyire élvezi, azonnal felizgulok. Azzal hogy lenyelem, megkoronázom az estét, pontot teszek az események végére, és elégedett vagyok, mert tudom, hogy a kedvesem most is elvarázsoltam. Ennyit a nagy titok! Petranova
én nem igazán szeretem az ízét. Szerencsére a párommal mindent meg tudunk beszélni, és nem akad ki azon, hogy nem nyelem le. Teljesen megérti, hogy nem bírom. Cserébe mindig alapos és jó orális kényesztetésben részesítem:-)
minden nap lenyelem, nagyon szeretem a párom vastag faszából lövõ spermát, imádom, szegényt folyton leszopom, ha már úgy sem tudunk beszélgetni mert más a nyelvünk, hagy szopikázzam le, imádom a faszt egy spanyol diák
szetintem nem de mindeggyik kiváncsi :) én mind egy cseppig lenyelem nagyon szeretem ha a nyelvemen érezheem kedvesen tejét, gyorsan behabzsolom a nedût nehogy kárba vesszen :) a spermának egy titka van kedveseim, nem vagyok túl öreg nõ de azt megtanultam hogy a kapcsolat sokban múlik attól hogy lenyeljük a tejét a kedvesünknek vagy sem. aki kételkedi próbálja meg othon :) jól megfeji a marhát , és mindjárt kapsz valamit :)
igaz. Hogy egy barátomat idézzem: "Hát lopom én a gec*t??"
persze hogy lenyelem van hogy õ nem akarja de én igen. szeretem amikor lecsúszik a torkomon, szerintem tök jó az állaga és egyszerûen jóérzés:)
Nem.
Mert mindegyik emo-s
Háj! Elõször is ne vegyél zsákbamacskát. Ismerd meg jól mielõtt összejössz vele, én az exemet 4 hónapig fûztem. Hagyj idõt arra, hogy megismerd, éljetek át 1-2 olyan helyzetet amiben kijöhet az igazi énje. Pl.: sport, valami probléma megoldása, vitatkozás, felidegesítés és megoldása. Modnjuk az igazság az, hogy egyféleképp viselkedik veled amíg ismerkedtek és lehet, hogy másféleképp mikor már amikorjárok. Ez fõleg vita és veszekedés során jön elõ, hogy pl.: már nem annyira türelmes, stb. Szal, ismerd meg alaposan. Am én is hasonló problémákkal küzdök! :D 19F
hát ha csak ezeknek élsz sz*r is:DD meg kell találni a jó oldalát, és máris szép.
Mért ?? Nem?? Megszületsz, tanulsz, munkát keresel, felnõsz, megházasodsz, dolgozol, egyre többet dolgozol, hogy felnevelj pár gyereket, hogy megállapítsák, hogy szar szülõ vagy és k urva szar az élet.
A kérdező hozzászólása: nem arról van szó hogy gondolkodnak meg ilyenek csak valamiért össze eddigi bnõm olyan volt hogy rájött "a kva szar élet " kifejezés ....
Még mindig nem tudjuk, hogy mi a baja a lányoknak!!! Lehet, hogy már nem csak vihorásznak, hanem gondolkodnak is???
Dehogy dilis mindenki! Nézd, a nõk sokkal tragikusabban fognak fel néhány dolgot, ami a pasikat zavarja. És ami szerinted hülyeség, és aggódsz miatta, amiatt meg õk nem aggódnak!
Ha vidám vagy, pont ezért imponálsz nekik. Úgymond reményt adsz és felvidítod õket.
A kérdező hozzászólása: hát jó tudni hogy nem vagyok egyedül xD
én is mindig a bolond/dilis lányokat fogom ki :D:D:D 19f
A kérdező hozzászólása: hát nem is velem az biztos életvidám srác vagyok nevetek egyfolytában meg ilyesmi ....
Mit nevezel bajnak??Lehet, hogy nem a lányokkal van a baj.
nem mind ilyen, de ne aggódj nem vagy egyeüdl, én is vonzom a lelkibetegeket és szeffosokat:D
Ha valóban életvidám srác vagy..és a lányokra rájön egy idõ után a de szar az élet szindróma... Azt tudod, hogy látszatot könnyû fenn tartani, az életét is addig hiszi tartalmasnak az ember...amíg nem tartanak elé tükröt, ami egy másik személyében testesül meg, akinek..hát sokkal tartalmasabb az élete.. Jobban nem tudom megfogalmazni, de ha te vagy a tükör, nem igazán tudsz mit csinálni. Tényleg nagyon jól ismerd meg elõtte a másikat. Hogy egy ugyanolyan életvidám csajszit fogj ki ;)

Igaz hogy ahhoz hogy egy csaj teherbe essen mind a kettõjüknek elkell élvezni?

Állítólag,ha a fiú élvez el hamarabb,akkor nemlesz terhes a csaj.Ez mennyire igaz?

Legjobb válasz: -.-'' ilyen nincs

-.-'' ilyen nincs
Nem igaz, de a teherbeesés esélyét növelheti a nõi orgazmus által kiváltott spontán peteérés (ez persze elég ritka).
Baz.meg ! Nem tudtam , hogy a Pandák tudnak írni! Mert ez az opció csak náluk mûködik!
:) )))
OK, elfogadom, logikus... Mondjuk én abból az alaptézisbõl indultam ki, hogy én élvezek el elõbb... :D
Soha nem hallottam még ilyen összefüggésrõl. Védekezésrõl viszont igen!
Veronika Ha a hüvelyben a sperma akkor szivja magába amikor akarja. Ha a srác elélvez, majd lelankad, de nyelvvel kielégiti a lányt, a feltétel teljesül :) Be tudja szivni ami bent marad, és még nem folyt ki:)
Havonta abban a 3-4 napban eshet teherbe a nõ, amikor peteérése van. Ez a 28 napos ciklus része. A többi 24 napban kicsit az esélye a terhességnek. Ehhez pedig nem muszáj elélveznie egyik félnek sem, elég egy kis kéjnedv is szerencsés esetben és megtörténhet a dolog.
Honnan szedik az ilyen baromságokat? Kérdezõ! Tényleg érdekel! Kitõl hallottad, vagy hol olvastad ezt?
Dowd: ez csak akkor van, ha mindkét fél egyszerre élvez el... a többi az igaz! :) ))
erre az oldalra már nem is érdemes feljárni megváltozott minden. régen flesh volt de mára már elleptek a hülyék sajnálom h igy alakult.
Semennyire. Ha a sperma bent van a hüvelyben, bármi lehet. Bár kétségtelen tény, hogy a nõi orgazmuskor a méhszáj pulzáló mozgása vákumot okoz, és "beszivja" magába a spermát ezzel tovább növeli fogamzás esélyét, de enélkül is éppen elég nagy lehet :) ))
Nem igaz.
Semennyire... a méhszájon van egy nyílás, azon feljutnak a spermiumok, akár elélvez a nõ, akár nem... Ha nem így lenne, akkor nemi erõszaktól hogyan lehetne teherbe esni például?
A kérdező hozzászólása: Haverom mondta, hogy a nõvére mondta neki...

Az igaz, hogy a duci lányok sokkal jobban megbecsülik a párjukat, mint a vékony csajok?

Mert egy ducibb lány sokkal nehezebben talál pasit magának, mint egy csinos vékony lány, és ezért jobban meg is becsüli, jobban szereti és jobban értékeli, hogy valaki vele is hajlandó járni? Meg állítólag a duci lányok kedvesebbek is, és nem olyan beképzeltek, mint a vékonyabb csinos lányok, akiket amúgy is sok fiú udvarol körbe és emiatt önteltek lesznek. Ez is igaz? Hogy a duci lányoknak nincs annyi önbizalmuk és ezért sokkal kevésbé nagyképűek és sokkal kedvesebbek, szerényebbek, szelídebbek, mint a sovány csajok.

Legjobb válasz: Az, hogy nehezebben találnak párt,az hülyeség.. Én kövér vagyok, ha épp nem volt pasim akkor nem azért nem találtam, mert nem vagyok vékony. Nem testalkat kérdése csak ez, hanem beállítottság, személyiség kérdése is. Miért gondoljátok, hogy attól, hogy nektek nem tetszenek a duci lányok, attól másnak sem tetszünk? :) 22/L

Az, hogy nehezebben találnak párt, az hülyeség.. Én kövér vagyok, ha épp nem volt pasim akkor nem azért nem találtam, mert nem vagyok vékony. Nem testalkat kérdése csak ez, hanem beállítottság, személyiség kérdése is. Miért gondoljátok, hogy attól, hogy nektek nem tetszenek a duci lányok, attól másnak sem tetszünk? :) 22/L
Nem.
kövér lány vagyok és vannak kövér lány ismerõseim is. És soha nem okozott gondot a párkeresés, nem vagyok önbizalom hiányos. Ez nem alkati, hanem beállítottság kérdése.
nem. Ismerek olyan testes lányt, akinek félévente új pasija van, és az esetek többségében õ szakít. Ismerek olyat is, aki minden további nélkül kapható egyéjszakára is. Az, hogy ki mennyire szapora, nincs összefüggésben a testzsírszázalékkal..még akkor sem, ha valaki ezzel akar kampányolni a ducilányokkal járó párkapcsolati elõnyök mellett sem. 23/l
Nem.
"Nem hinném, mindenesetre könnyebb megdugni õket, kevésbé engedhetik meg maguknak, hogy válogassanak." Ez mekkora gyökérség. Igenis megengedhetik maguknak, hogy a hozzád hasonló retardált agyatlan tagokat páros lábbal rugdossanak a szomszéd városba.
Ezt a dagadt csajok találták ki a szabadidejükben, futás helyett.
én csak annyit tudok hogy jobbak az ágyba, odaadobak, mert evel akkarják kompenzálni a kövéségüket.
Nem hinném, mindenesetre könnyebb megdugni õket, kevésbé engedhetik meg maguknak, hogy válogassanak.
A 17-es válasza marha vicces :D megy a zöld!
A duci csajokkal csak annyi a bajom, hogy én 169cm/63 kg vagyok ezzel az átlag fiú alkattal a ducik olyanokat basztak a fejemhez, hogy õk imádnak tûsarkút felvenni, illetve hozzájuk képest vagyok vékony, úgyhogy koccoljak. :D Plusz baromira nem látom hogy odaadóbbak, ragaszkodóbbak lennének, sõt, ha nincs igazuk, akkor is igazuk van mert teremtenek magunknak okot rá, maximum ráfognak mindent a súlyukra, kinézetükre. Viszont a csöcseik Elsõ Osztályú Termék :D
Annyiban igaz, hogy aki nehezebben szerez partnert magának az jobban megbecsüli ha talál. De ez mindenre igaz. Pénz, szerelem, egészség, blablabla. A ducik általában nehezebben találnak, ergo jobban megbecsülik. Tisztelet a kivétel. Egy 10/10-es csaj könnyebben talál, az lehet, hogy semmibe nézi.
azért ez elég parasztság már nem azért....mintha a vékony lányok nem becsülnék meg a barátjukat...hátok.
Nekem z a véleményem, hogy igen, van ilyen. De van olyan is aki ebbl hasznot húz vagy is DDuci, de ntelt is.. L-Ducibb.
Utolsó válaszolónak: Szívembõl szóltál. Köszönöm!!! Egyébként sok ember 'nem tudja a megfelelõ polcra pakolni' magát. Én nagyon sok önbizalomból is túlsúllyal rendelkezõ nõvel/lánnyal találkozom, aki beképzelt, sértegeti a sportosabb és vékonyabb nõket, de még a vékonyabb hapsiknak is beszólnak, vagy részletezik, hogy mennyire nem kellene nekik, amikor szegény pasi még csak nem is nézett rájuk. Könnyû olyannak nem kelleni, akinél szóba sem jöhetnek.
Már hányok ezektõl az általánosításoktól. Nyilván csak az lehet kedves, aki zsírdisznó, a vékonyak meg mind beképzeltek. Inkább békélj meg a kinézeteddel, akkor nem fogsz ilyen kérdéseket feltenni.
Nevelés kérdése és persze az internet TV rádió stb nagyon befolyásolja õket ezért ilyen rossz a mai világ elszomorító látni hallani 1-es dolgokról
6-os vagyok. Látom nem volt sikere a megjegyzésemnek :) Ez csak egy szubjektív megfigyelés részemrõl, akinek nem inge, ne vegye magára :) Nyilván nem mindenkire igaz. Egyébként lány vagyok.
Nem a duci csajok is olyanok belülrõl mint a vékonyabbak. Sok nõnél meg csak nézõpont kérdése hogy daginak számít-e. Nekem a barátnõm nem volt épp nádszál én meg hozzá képest igen, mégis imádtuk egymást és nagyon jó volt a szex is. A probléma csak az volt, hogy neki mással is jó volt.:) Viszont én nem azért szeretem a duci csajokat mert rendesebbek hanem mert ízlenek.Persze nem minden méretû jön be.:) Az viszont igaz talán, hogy akinek a személyisége nem oké valamiért az csak ezzel foglalkozik.
Fürggyé' le!!
Nefürgyééle
kezdjel bûzleni és dörgölözz a barátnõkhöz.
bõrgyógyász... talán
Menj el orvoshoz.
ez ugye csak kamu?:)
Susimacííííí^^ am sztem. menny oda a lányhoz... vedd le a pólód és szagoltasd meg vele magad. és akkor mondhatod neki: Csak a te kedvedééé fürdöttem léééé.
Hát ha büdös vagy nem sokat tehetsz büdös maradsz :D Én segitek neked mondok pár tanácsot:fogj egy vastag kötelet+széket ---nem tetszik ? se baj Fogj egy zsiletet ez se tetszik na ne már ???? ak van egy tanácsom.Meny el ha a börorvos nem mond semmit fül orvoshoz :) ezt komolyan mondom....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!