Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy már van olyan (37 db)

Igaz, hogy ma már van olyan fogamzásgátló gyógyszer, amit szoptatás alatt is lehet szedni?

Van egy ismer?söm,aki mindkett? gyerekénél szedte szoptatás alatt és semmilyen káros hatása nem volt.Több orovostól is hallottam,hogy javasolják,akkor nem lehet káros a babára nézve,igaz?

Legjobb válasz: Én szedtem szülés után a szoptatás alatt fogamzásgátlót, de nekem rettenetesen felborult a hormonrendszerem és elapadt az anyatejem is. Szerintem más védekezési módot kellene választanod.

Én szedtem szülés után a szoptatás alatt fogamzásgátlót, de nekem rettenetesen felborult a hormonrendszerem és elapadt az anyatejem is. Szerintem más védekezési módot kellene választanod.
Én is szedtem mindkettõ babámnál.Ez a legbiztosabb.Nem hiányzik ilyenkor egy terhesség.Az egyik neve:Continuin.Jelentése:folyamatos, mivel minden nap kell szedni.Nekem rengeteg tejem volt mellette.Szerintem a tej nem ettõl függ.
Igen van, de nekem amiatt vették ki az epehólyagomat és miután abbahagytam és ki nem tisztult a szervezetembõl 6hónapig iszonyat gyulladásban volt az arcom, égett, fájt és nem tudtam vele semmit se kezdeni, mivel ki kellett, hogy ürüljön a szervezetembõl.Nem ijesztgetésnek szánom, de vannak mellékhatásai.A babámnak nem lett semmi baja.
Az elöttem szólóhoz csatlakozom, az a bogyó apaszt!! Szerintem ki lehet bírni másfajta módszerrel a védekezést arra a fél évre. Csak a baba érdekeit nézd, ilyenkor már nem a ti igényetek és kedvetek számít!
Én még csak 20 hetes vagyok, de két barátnõm is végig szedte a szoptatós bocsót a szülés után, mindkettõnek rengeteg teje volt-van , még most mésfél és kétéves babájukat is szoptatják. Egyiknek sincs semmi baja, nincs mellékhatása, rendben van minden, mindkét baba egészséges és jókedélyü, boldog!! Én is fogom szedni szülés után, az biztos!! Én még nem hallottam rosszat róla, csak most itt amit olvastam.

Szerinetek van olyan hogy valaki egész életében az ex- ét fogja igazán szeretni akkor is ha már férje lesz és gyereke? Ismertek ilyen embereket?

Legjobb válasz: Hát persze, hogy van. Attól még, hogy valaki elveszti a nagy szerelmét, attól még nem áll meg az élet és az ember társas lény, tehát idõvel találkozni fog olyan emberrel, akit társaként fogad el és összeköti vele az életét, de a nagy szerelem érzését már sosem fogja senki iránt ugyanúgy érezni. Az elsõ mindig különleges és minden utána érkezõt hozzá hasonlítunk. Akármilyen rossz belegondolni, sajnos így van. Nehéz ugyan elfogadni, de muszáj! 30/N

Hát persze, hogy van. Attól még, hogy valaki elveszti a nagy szerelmét, attól még nem áll meg az élet és az ember társas lény, tehát idõvel találkozni fog olyan emberrel, akit társaként fogad el és összeköti vele az életét, de a nagy szerelem érzését már sosem fogja senki iránt ugyanúgy érezni. Az elsõ mindig különleges és minden utána érkezõt hozzá hasonlítunk. Akármilyen rossz belegondolni, sajnos így van. Nehéz ugyan elfogadni, de muszáj! 30/N
ebbe a világba már minden megtörténhet =/
A kérdező hozzászólása: Itt nem pont kimondottan az elsõre gondolok, hanem a nagy szerelemre, mert több is van egy ember életében.
Igen, én például ilyen vagyok (bár gyerekem még nincs.)
A kérdező hozzászólása: De így hogy lehet valaki igazán boldog? Akkor csak szenvedés az élet....:S
Megint én vagyok, nem jól fogalmaztam, tehát nem az elsõre gondoltam, hanem az ELSÕ NAGY SZERELEM-re! Akiért annyira odavoltál, hogy mindent megtettél volna érte és úgy érezted, hogy vele mindent meg lehetett beszélni, õ volt az igazi társad. Ha egy ilyen társat elveszít az ember, utána már minden további kapcsolata arról szól, hogy valamilyen szinten a nagy szerelmét keresi a másikban. Én tíz évig éltem együtt az exemmel, akivel megfogalmazhatatlan kötõdés volt köztünk, de volt egy nagy hibája, amit képtelen voltam elviselni és nem bírtam tovább tûrni, ezért leléptem. Hónapokig szenvedtem, nem találtam a helyem, néha még ma is hiányzik, pedig három éve már, hogy elhagytam. Õ viszont annyira belebetegedett, hogy még most is gyógyszereket szed és még mindig reménykedik, hogy visszatérek hozzá, pedig nekem is és neki is voltak azóta kapcsolataink.
Az igaz, hogy az elsõ különleges, mert hozzá hasonlítunk mindent, de... Attól még nekem inkább csak elrettentõ példa... De szerintem... Hogyha van egy pár. Szét válnak X dolog miatt. Akkor õk nem is voltak tökéletes pár... lehet, hogy mély benyomást tett pl. a lányban az a kapcsolat, mert pl. az álom pasijával járt, és nehéz volt róla lemondania... De attól még nem õ volt az igazi nagy szerelme, ha a pasi nem tekintette annak. Szerintem ilyen nincs... Ha megtalálod azt, aki viszont szeret, és nem csak összeakadtatok, és " Na jó akkor maradjunk együtt... Jó lesz ez így...." hozzáállással alapítotok családot, hanem tényleg... Igazi, forró, szenvedélyes szerelembõl... Akkor biztos, hogy eszedbe se jutna az ex-ed... Maximum csak annyira, hogy ... húú ez mennyivel jobb annál.....
Adja a Jó Isten, hogy ne így legyen... Élettársam és gyerekem van, de 4 év kevés volt túllépni az exen...

Vannak olyan emberek akik valójában tudatuk teljes tudatában találkoztak-e már földönkívüli lényekkel, és hogy ezt bizonyítani tudják, igazi bizonyítékokkal?

Olyanok válaszát várnám akik tényleg találkoztak velük, NEM elméleteket kérek a földöntúli élet bizonyítására, hanem mondjuk inkább beszámolókat.

Legjobb válasz: En 43 ba talkoztam eloszor ufoval mikor a nemetorszagban egy bunkerben orkodtem 2 nemet ss ezredes es maga a sotet vezer tarsasagaban lattam szalutaltam es mindenki viszakoszont nagy meglepetesemre onnan tudom h ufo volt h szerintem ijen leny nem letezik a vialagon most inkabb egy tintahalhoz hasonlitanam aki perfektul tud nemetul kicsit fura nem de igaz aztan meg tobszor lattam oket elmenni de akor az egyszer koszont nekem ,,Guten Tag''-ot ufo aztan 45 ben ki akartak vegezni par orrel egyutt de 2 en sikerult megszoknunk es e ketto kozul mar csak en vagyok eletben szerintem a tobbi kormany is talalkozott mar ufokal csak nem dorgoli az orrunk ala

En 43 ba talkoztam eloszor ufoval mikor a nemetorszagban egy bunkerben orkodtem 2 nemet ss ezredes es maga a sotet vezer tarsasagaban lattam szalutaltam es mindenki viszakoszont nagy meglepetesemre onnan tudom h ufo volt h szerintem ijen leny nem letezik a vialagon most inkabb egy tintahalhoz hasonlitanam aki perfektul tud nemetul kicsit fura nem de igaz aztan meg tobszor lattam oket elmenni de akor az egyszer koszont nekem , , Guten Tag''-ot ufo aztan 45 ben ki akartak vegezni par orrel egyutt de 2 en sikerult megszoknunk es e ketto kozul mar csak en vagyok eletben szerintem a tobbi kormany is talalkozott mar ufokal csak nem dorgoli az orrunk ala
Ha lenne konkrét bizonyítéka bárkinek is gondolod, hogy nem hallottál volna még róla? A beszámolókkal pedig csak az a gond, hogy rád van bízva, hogy hiszel az illetõnek vagy sem. Az ufókutatás a modern kori regék és mondák világához hasonlatos.
Ide biztos nem fognak írni semmi képen neked mert sok a siket...az E-mail cím biztosabb.
A kérdező hozzászólása: Jó de nem ilyen Balázs show verzióra gondoltam, amúgy XD. hanem mint az elõzõ. Ha kérhetném az email címemre írna egy kisebb történetet errõl már ha szabad kérni.
õk már igen:http://www.youtube.com/watch?v=IZn5cXaMKnM&feature=related
Az a baj, hogy a legtöbb ilyen észlelésnek van más magyarázata is, ezért nincsenek elfogadott beszámolók
A kérdező hozzászólása: és azokra akik tényleg találkoztak velük.
A kérdező hozzászólása: Ennek örülök, de ide névtelenül lehet írni, szóval én a bizonyítékokra lennék kíváncsi, nem történet mesélõkre, az email címemre lehet küldeni õket : [email protected]
Szia! Nekem ellenkezõ tapasztalatom van, mint az 1.- nek: az Emberek nem mondanák el egymásnak (max. akiben tényleg megbíznak), mert úgy sem hinné el nekik senki, a média pedig bolondot készítene belõlük. Az az Ember, aki valóban találkozott már földönkívüli lénnyel, nem áll ki a hegy tetejére és kürtöli szét. Tehát, vannak általad keresett Emberek. :)
Az amerikai kormány 70 éve tart földönkívülieket fogságban, de nem fogják elmondani és ha elmondják, majd úgy tálalják elénk, ahogy töréntek a dolgok.

Van olyan, hogy olyanban találjuk meg az igazit aki már másé? Normális válaszokat!

Legjobb válasz: Van, persze. Ilyenkor keresunk egy masik igazit, es hagyjuk a boldog parkapcsolatban elo embereket.

Van, persze. Ilyenkor keresunk egy masik igazit, es hagyjuk a boldog parkapcsolatban elo embereket.
Idõvel rájössz, hogy sok "igazi" van. Szóval igen. Lehet. És mindig lesz más. Jobb.
Olvasd el Paulo Coelho Brida címû könyvét és megleled a választ.
minden szerelem más, és (általában)minden szerelem szép...szóval attól nemkell félned, hogy most úristen milessz, ...de az tény, hogyha valaki elsõ pillantásra nagyon bejön és sokáig nemtudod elfelejteni ráadásul bármilyen okból kifolyólag nem lehet a tiéd...az tényleg gáz tud lenni...próbáld lekötni a figyelmed mással, ne szenvedtesd magad...:) én nálam pil nagyon ritkán van ilyen, de akkor nagyon erõsen... 23/F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, hát igen nagyon nehéz de el kell fogadni a helyzetet és egyszer biztos jobb és könnyebb lesz talán !!!

Igaz-e? Hogy van olyan oldal, hogy ha valamilyen programot feltöltesz rá, és azt 1000ren letöltik, akkor pénzt kapsz érte? Hallottam már ilyenről, de nem tudom hogy igaz-e?

ha tudtok adni linket azt megköszönném!

Legjobb válasz: Én még nem hallottam róla, de neheen hinném, hogy egyáltalán létezik ilyen. Esetleg felteszed a programot egy weboldalra, és a reklámbevétel után kaphatsz valami kis pénzt. De kötve hinném, hogy ezer letöltésért kicsit is komolyabb összeget kapnál. Másrészt vigyázz, szerzõi jogvédett programot amennyiben felteszel internetre, ráadásul anyagi haszonserzés céljából, bizony elég durván megütheted a bokádat!

Én még nem hallottam róla, de neheen hinném, hogy egyáltalán létezik ilyen. Esetleg felteszed a programot egy weboldalra, és a reklámbevétel után kaphatsz valami kis pénzt. De kötve hinném, hogy ezer letöltésért kicsit is komolyabb összeget kapnál. Másrészt vigyázz, szerzõi jogvédett programot amennyiben felteszel internetre, ráadásul anyagi haszonserzés céljából, bizony elég durván megütheted a bokádat!
Nem hallottam én se ilyen oldalról, de egyetértek az elõttem szólóval. Szép magyarosan úgy [email protected] a bsa az illegális tartalom jogtalan szerzéséért, birtoklásáért, továbbadásáért és nyerészkedésért, hogy nézhetsz! Szóval ne légy hülye, mert ez nem szabálysértés, hanem bûncselekmény és akkor gyakorolhatod a szappan után nyúlást! :P Interneten (leszámítva ha hirdetéseket teszel fel az oldaladra) nem lehet mezei halandónak pénzt keresni. Sok hülye spam is van errõl, hogy ha látogatsz oldalt, majd fizetnek centeket, de ez is kamu. Mivel az e-mail és a nem zárt oldalak látogatása ingyenes ezért ezzel nem lehet pénzt keresni. Ez logikus. Szóval ha kell pénz, menj el dolgozni, ahogy minden nem tanuló embernek kéne.
Pedig állítólag tényleg van ilyen oldal, pl. hotfile.com, vagy asszem az uploaded.to, filefactory.com is talán, de még vannak. Meg kell adni a PayPal címedet, és arra utalják(állítólag) a pénzt. Le vannak írva a dolgok, hogy milyen letöltésért mennyi pénz jár, hány letöltésért jár, stb, nézz utána :) Én így hallottam ezeket, persze nem tudni, igaz-e, hogy adnak pénzt tényleg, de az tény, hogy mostanában nagyon megszaporodtak a hotfile-os feltöltések.
Ja és az teljesen mindegy, hogy mit töltessz fel, lehet akár 110 megabyte-nyi értelmetlen adat, akkor is pl. "100 MB feletti feltöltés"-nek számít.

Hogyan tudom megtalálni a saját pálmalevelem? Tényleg igaz? Van olyan válaszoló, aki már megkereste?

Végigolvastam a www.palmalevelek.hu oldalt de nem találtam kielégít? választ... Körülbelül mennyibe kerül nekem megkerestetni? mennyi id? emgkerestetni? Mennyi az esély arra, hogy átvernek? Még valami... a webopldalon azt írják szükségük van az ujjlenyomatomra... ezzel utána nem tudnak visszaélni? ( gondolok itt arra h pl egy b?ncselekménynél az én ujjlenyomatom marad ott VÉLETLENÜL)

Legjobb válasz: Esetleg ha van kedved, majd olyan felületesen megoszthatnád velünk a tapasztalataidat a dologgal kapcsolatban.:)

Esetleg ha van kedved, majd olyan felületesen megoszthatnád velünk a tapasztalataidat a dologgal kapcsolatban.:)
Egy idõben engem is foglalkoztatott, de mára már úgy gondolom, hogy felesleges utánajárni, mert nem igaz. Csak gondolkodj el rajta mélyebben és rájössz, hogy a sok kérdés egy hatalmas üzletet jelent csupán.
Én is láttam a riportot. De megmondom neked õszintén fogalmam sincs, hogy mennyi valóság alapja van. Ha igaz lenne, akkor pedig a kérdés az, hogy meg kell-e tudnunk, vagy fel vagyunk-e készülve azokra a dolgokra.
mi a franc ez a pálmalevél????
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy butaság... de azért ezen a magyar szövetségen keresztül én megkerestetném... De csak ha nem keül százezrekbe... mondjuk úgy 10-20 ezer forintig.
11000 forintba kerül, 3-6 hónap alatt keresik meg. Az ára árfolyamfüggõ, max 18000 ft lehet. Én már nagyon várom az enyémet. decemberben volt ujlenyomatvétel.
A kérdező hozzászólása: Én is szeretnék bõvebben beszélgetni a támáról! Ha lehetne megoldhatnánk valahogy:)
http://lelkunkutja.blogter.hu/377659/palmalevelek_amire_a_so.. ez az oldal is elég hasznos, ha valakinek megkeresték már a pálmalevelét, akkor légyszi ossza meg velünk a tapasztalatát, nagyon érdekel a téma :)
Nekem tegnap "olvasták" fel a pálmalevelem. Ha tudni akarod az igazat errõl akkor priviben keress meg. Ha kérsz egy példányt a teljes hanganyagot odaadom ami készült. Én még "olcsón" megúsztam. Csak mert arról senki nem tájékoztatott hogy a jóslatuk (siker, gazdagság, egészség) csak akkor teljesül ha utána még hónapokig adakozok, fizetek súlyos tízezreket, hetente többször eljárok a "templomukba". Amúgy én egy éve fizettem 12000 Ft körüli regisztrációs díjat, tegnap pedig 18000 Ft-ot a felolvasásra. CD-n megkaptam a teljes hanganyagot.

Párotokkal kapcsolatban volt már olyan érzésetek, hogy mi van, ha mégsem ő az igazi? Mi lett a dolog vége?

Legjobb válasz: Volt olyan érzésem,de mégis hozzámentem.6 év múlva el is váltunk.

Volt olyan érzésem, de mégis hozzámentem.6 év múlva el is váltunk.
Szerintem mindenki érzett már hasonlót. Ne aggódj, ha nincs szó házasságról, gyerekekrõl, azaz nincs tétje a dolognak, akkor legyetek együtt, amíg jól érzitek magatokat. Az idõ úgyis felfedi majd, hogy egymáshoz valóak vagytok-e.
Mikor összejöttünk, nagyon boldog voltam. Elsõ szerelem, elsõ pasi. :) A hétvégét nála töltöttem egy alkalommal, és a konyhában épp vacsit csináltunk, amikor odajött, és nagyon érzékien megölelt. Akkor belém hasított egy nagyon szomorú, és fájdalmas érzés. Valahogy azt éreztem, hogy ezeknek a boldog idõknek egyszer vége lesz, és úgy sem fogunk mi együtt maradni. Rá két és fél év múlva így is lett. Vége lett a kapcsolatunknak.
(#3 - Te csak szimplán nem hittél magatokban, az más.)
Ugyan, miért ne hittem volna? 1 hónapja voltunk együtt, ilyenkor még semmi negatív dolog nem derül ki a másikról. Aztán ahogy kezdtek eltünedezni a rózsaszín felhõcskék, már komolyan éreztem, hogy ez így nem lesz jó. Szóval a vége ugyanaz. :)
"Ugyan, miért ne hittem volna?" "Valahogy azt éreztem, hogy ezeknek a boldog idõknek egyszer vége lesz, és úgy sem fogunk mi együtt maradni."
Kérlek, ne csavard ki a szavaimat. Az elsõ válaszomban nem írtam egy szót sem arról, hogy mennyi ideje voltunk együtt. Aki meg akarja érteni, az megérti.
Há' akkor elválsz, oszt jónapot.

Van olyan, hogy valaki beleszeret valakibe akit nem ismer igazán, de a párja már annyit beszél róla, hogy elkezdte érdekelni?

Mert valami hasonló történt velem. Legalább is nem tudom mit érzek, csak azt tudom, hogy nagyon tetszik a fiú és egyre inkább érdekel. Szeretem a páromat, de valahogy egyre jobban érdekel az a fiú is.A párom állandóan róla beszél, eddig egyszer találkoztunk és nagyon megkedveltem, na meg egy olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amikkel a párom nem és jó lenne ha ? is hasonló lenne. A fiúnak van barátn?je, szóval nem akarom ?ket elszakítani egymástól, amúgyse lenne esélyem, na meg apáromat sem akarom elhagyni egy "fellángolás" miatt, vagy tudom is én mi ez.Ilyne megesett már valakivel?Inkább kerüljem a társaságát a fiúnak, vagy ismerjem meg jobban, hát ha kiábrándulok bel?le?Nem tudom mi lenne a helyes megoldás ilyen esetben, mert még ilyen nem történt velem...

Legjobb válasz: Mindenkivel megesett már az ilyesmi...az újdonság varázsa szerintem, no meg persze az ismeretlené! Hamar el fog ez lobbani, ne aggódj! Lehet, hogy találkozol vele úgy rendesen egy társaságban, beszélgettek, és kiderül, hogy túldimenzionáltad a adolgot. Ne aggódj!

Mindenkivel megesett már az ilyesmi...az újdonság varázsa szerintem, no meg persze az ismeretlené! Hamar el fog ez lobbani, ne aggódj! Lehet, hogy találkozol vele úgy rendesen egy társaságban, beszélgettek, és kiderül, hogy túldimenzionáltad a adolgot. Ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Köszi, hát remélem, mert már kezdek megõrülni, hogy mindig rá gondolok, pedig csak annyit tudok róla amit a párom mesél, na meg azt tudom, hogy néz ki.
hány éves vagy és mióta vagy a pároddal? csak mert lehet mind2 fiút érdemes volna szüneteltetni. Nem lehet hogy nem õ az igazi?
A kérdező hozzászólása: Lassan 3 éve vagyunk együtt és én 27 vagyok.
"szerelmes vagy a szerelembe" a nõk romantikusak, ez van. Nem kapsz meg mindent a párodtól! nem olyan romantikus a kapcsolatotok mnt amilyet igényelnél.
A kérdező hozzászólása: Ez mondjuk igaz, na meg kicsit túl unalmas is lett a mindennapunk. Hiányzik az az izgalom és újdonság amit a kapcsolatunk elején éltünk át.Kellene valami változás.Tervben már megvan, de egyenlõre semmi változás:-(

A szomszed azt mondja nem kell a teknosnek futes, o a csapi vizet hasznalja evek ota es semmi bajuk. Igaz ez? Es mitol van, hogy beszurkult a pancelja? Mar nem olyan szep mint mikor kaptuk?

A kalcium rakodhat le ra mert az por,es mi haszna ha az egesz ugyis az akvarium aljara szall?Nem volt meg tekink,segitsetek.

Legjobb válasz: Szia! Kisebb korban kb 1éves korukig kell nekik a 28fokos víz. Utána lehet szép lassan csökkenteni. Ha már elmult 5-6éves akkor már télleg nem kell fûtés. Elvan 20-22 fokos szobahõmérsékletû vízben.

Szia! Kisebb korban kb 1éves korukig kell nekik a 28fokos víz. Utána lehet szép lassan csökkenteni. Ha már elmult 5-6éves akkor már télleg nem kell fûtés. Elvan 20-22 fokos szobahõmérsékletû vízben.
Télen a teknõs igényli a fûtést. Nekem most olyan 25 fokra van beállítva. Nyáron, vagyis amikor melegebb van, ki szoktam venni a fûtõt. Ami nagyon fontos egy teknõs tartásánál, az a szûrõ. A teknõsök nagyon gyorsan és sokat emésztenek, hamar koszolódik a víz, ezért -hacsak nem akarok 2 naponta cserélni a vizet - érdemes szûrõt használni. Maga a teknõs sem fog úgy koszolódni. Én 3 hetente cserélem a vizet, olyankor a tekik páncélját is meg szoktam sikálni, hogy szép tiszták legyenek (van egy erre a célra használt fogkeféjük :)
A kérdező hozzászólása: Koszike!AKkor beszerzek egy vizmelegitot, mert azt nem kaptam ajndekba:) .A vizet2-3 naponta csereljuk, de megprobalom a fogkefet is.KOszi
Pártolom az elöttem szolót.:) nekemis votle gy tekim:) de valahogy kimászot:Ovotl ebne nekiegy kõ.de nemoylan nagy.és valahogy kimászott.)máogsem tudom hogyan csinálta:D
Azért szorúlt be a teknõsöd a páncéljába, mert meghízott. Az én teknõsöm is cspi vízben van, és nincs fûtése. Az akváriumában van egy nagy kõ amire ha fázik kimegy, a követ megvilágítottam egy lámpával, így bíztosítom neki a meleget.

Miért van az, hogy egy lánynak elég lánynak lennie és lehet párja, ellenben nekem fiúként már lassan olyan érzéseim vananak, hogy ultra ronda vagyok (pedig ez nem igaz fiúk szerint átlagos vagyok), csak, mert nem vagyok tökéletes arcra meg testre?

De tényleg elismerem, hogy nem vagyok adonisz meg nincs tökély arcom sem, nincs tökéletes arcszerkezetem, de érzem, hogy nem vagyok én olyan ronda, csak a csajok foylton ezzel támadnka, hogy ronda vagyok, ezt főleg a szép lányoknál vettem észre, pedig én csak ismerkedni szeretnék, nem is járni velük egyből, hiszen honnan tudhatnám előre, melyik lány felel meg nekem. Erre a szép csajok elkezdenek bunkózni velem meg sértegetni csak, mert nekik nem jöttem be külsőre. Az a durva, hogy annyi nem szép lányt ismerek és még nekik is van párjuk, ellenben egy fiú, ha csak átlagos is külsőre, akkor már el van ásva az élete, esélytelen egy párkapcsolatra. Annyira fáj már ez enkem, hogy hiába szeretnék egy rendes barátnőt, akivel kölcsönös a vonzalom, nem találok sehol és sehogy sem. Hát nem igaz, hogy tényleg ennyire ronda vagyok, nem bírom ezt már feldolgozni sem. :(

Legjobb válasz: Azért elég a lányoknak csak lánynak lenni mert õk lányok. Viszont a fiúk nagy részével az a baj hogy õk is "lányok" és a lányoknak nem lányok kellenek hanem férfiak... Szóval amíg itt sírsz mint egy lány ne várj csodát.

Azért elég a lányoknak csak lánynak lenni mert õk lányok. Viszont a fiúk nagy részével az a baj hogy õk is "lányok" és a lányoknak nem lányok kellenek hanem férfiak... Szóval amíg itt sírsz mint egy lány ne várj csodát.
"Miért van az, hogy egy lánynak elég lánynak lennie és lehet párja" 1. Nem picsognak itt a GYK-n. 2. P*na, az p*ina, akad majd elég aki vállalkozik, hogy betömje.
A kérdező hozzászólása: Amíg nem nyavalyagotam, addig sem kellettem a csajoknak, sõt mindig úgy csinálok, mintha minden rendben lenne, szégyellem, hogy ennyire utálnak a csajok a külsõm miatt.
Hány ilyen kérdés lesz még????!!! már kezdem unni... -.- Egyetértek azzal aki azt mondja, hogy ne itt nyavajogj...Ha így állsz hozzá, soha az életben nem lesz senkid. Azokkal a csajokkal meg ne foglalkozz, akik beszólnak, vagy szólj vissza te is.
jaja, kort! Meg a bepróbált lányok korát. Esetleg belinkelhetnél direkt linkként(!!!) egy képet magadról, akár FB-ról is.
Kort irhatnál mert ha 20 alatt vagy akkor én eltolom a biciglit, mivel ott nincs mirõl beszélni.
hát öcsém ilyen az élet ahelyett hogy itt sírsz-rísz menny aztán csajozz be minden nõt meg lehet kapni csak türelem és kitartás kell vannak olyan csajok akiknél pénz másoknál elég ha humoros vagy de legyen jó beszélõkéd nem mindig az ideálokat kell keresni mert az nem mindig a legjobb és kicsi rá az esély hogy ideállal jössz össze
"Hát nem igaz, hogy tényleg ennyire ronda vagyok, nem bírom ezt már feldolgozni sem. :(" Remek...
"tökély" Most meg ez a szó ragadt be, mint az elõzõ kérdésnél látható... Hány reged van neked, amit párhuzamosan használsz?
Neeeeem, ma már nem fogok hozzá elmagyarázni, hogy idióta vagy. Majd holnap. De legyen elég így elsõre annyi, hogy nincs igazad.
sírjál csak ettõl biztos jobb lesz.
barátom teljesen igazad van, egy cipõben járunk, tudom ez nem válasz a kérdésedre de muszáj volt lerírnom
dehát elvileg átlagos vagy, nem? Nem öltözködsz esetleg valami szubkultúrának megfelelõen? (pl rokker, nadrág közepét bokáján hordó repper, stb) Mutass már egy képet!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!