Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy már van (296 db)

Trombitavirág teának milyen hatásai lehetnek? Igaz, hogy LSD van benne? Próbáltad már? Milyen élményeid vannak vele kapcsolatnban? "Ajánlod"? (Mért igen/nem? )

Legjobb válasz: Persze.. próbáld ki még a mákteát is meg egyél csattanómaszlagot -.- ha már drogra vágysz normálisat vegyél ne kísérletezz ilyenekkel belehalhatsz, de biztos tudod.

Persze.. próbáld ki még a mákteát is meg egyél csattanómaszlagot -.- ha már drogra vágysz normálisat vegyél ne kísérletezz ilyenekkel belehalhatsz, de biztos tudod.
Ma már van WIKIPÉDIA! NA most amit írok úgy írom, hogy én már átestem az angyaltrombitás négynapi kõkemény hallucináción! Semmi köze a THC-hoz, nem is értem, hogy hogyan írhatsz ekkora eszetlenséget! Hioszcamin, szkopolamin, meg tropán tartalma van, ami nem játék!!!!!! Ha éppen rosszkor szeditek le, halálos is lehet!!!! A mi éghajlatunkon, nem tudhatjátok mikor melyik alkaloid tetõzik a növényben!!!!!! Persze Indiában ahol 99% pára mellett folyamatosan van 40 fok, a sámánok bekészülnek és hallucinálnak 2 maszlag magtól!!! Itthon viszont édesapám, ha éppen szeptember olyan estéje után szedsz daturát amikor hûvösebb volt, és felment az atropin és antocián tartalma a növénynek akár bele is vakulhatsz!!!!! EZÉRT MONDOM MINDENKINEK SOHA DE SOHA NE PRÓBÁLJA KI!!!!!! Vagy ha igen akkor csakis durva szakértõ segítségével!!!!!!
A trombitavirágba (dmt) a hatoanyag hasonlo az a meskalinhoz de nem az ami bio fû néven fut a (salvia divinorum) látnokzsálya ami teljesen természetes a hatoanyaga a (salvinorin A) aminek a hatása 5 kemégyebb a sima vkender thc-nál
Utolsó válaszoló vagyok ha mindenáron drogozni akarsz akkor ne probálkozz a szintetikus anyagokkal mint pl: biofû ami eléggé elterjedt. Az egy vegyszer lényegében. A THCtól nem leszel skizofrén ez baromság. A THC nem vált ki skizofréniát kiindító dolgokat
Már bocsi h ezt mondom a THCs válaszolónak de te télleg ilyen fogyatékos vagy ???!!! ne mond a hülyeségeket a THC (Tetrahydocannabinol) a Cannabis (indiai kedner) tehát a fû egyik hatóanyaga amit csak a kenderfélék termelnek!!! A trombitavirág nem LSDt tartalmaz mert az LSD egy rozson élõsködõ gombából kivont vegyület ! a trombitavirág egy másféle hallucinogén anyagot tartalmaz amivel nem érdemes szórakozni mert köröbelül öl mint a csattanómaszlag ne játsz ilyenekkel
És a trombitavirág teának melyik részében van a thc?
A kérdező hozzászólása: U.i.. nem kell mindig rögtön a rosszra gondolni.
A kérdező hozzászólása: nem látom, hogy hol írtam azt, hogy ki akarom próbálni..:/ de azért köszi mindenkinek a tájékoztatást..az ajánlom részt csak azért kérdeztem, hogy tudjam hogyan áll hozzá a dologhoz olyan, aki próbálta.de nem drogoztam, nem drogozom és nem is tervezem. :D csak érdeklõdtem:) köszi a válaszokat:)
A trombitavirág THC-t(tetrahidro-cannabiol) tartalmaz nem pedig LSD-t. Viszont elég nagy mennyiségben tartalmazza azt. Amennyiben hajlamos vagy a skrizofréniára és THC-t viszel be a szervezetedbe, akkor simán az lehetsz. Jó kis betegség, életed végéig gyógszert kell szedned, hogy ne kattanj be. Rosszabb esetben, meg nem jössz rá, hogy bajod van és kinyírsz véletlenül valakit. Na hát nem kéne ilyen drogokkal próbálkozni. Ha mindenáron drogozni akarsz, akkor használj szintetikus cuccokat( lehetõleg ne LSD-t mert az megint ilyeneket csinál.
Ekkora kertészeti felkészültséggel felejtsetek el minden növényi eredetû drogot!!!!!!

A barátom 19 éves és még nem élte ki magát. Igaz, hogy már 3éve együtt vagyunk, de félek, mi van ha közben rátör a csajozós korszak. Amúgy nagyon jól megvagyunk és már a közös jövőt tervezzük. Lehetséges hogy egy fiú az1szerelmével éli le az életét?

Legjobb válasz: Bármi lehetséges, de sztem nem az elsõ szerelmével fogja leélni az életét, hiszen még nem látott mindent és nem tapasztalt, nem tudja milyen lehet egy másik lánnyal, de ha szeretitek egymást akkor semmi ok a kétségre, de ha kétségeket érzel, próbáld meg újra elcsábítani a kapcsolatodban, kedveskedj neki, de azért, h neked is jó legyen, vezesd rá arra, h õ is tegye ugyanezt...Sok sikert

Bármi lehetséges, de sztem nem az elsõ szerelmével fogja leélni az életét, hiszen még nem látott mindent és nem tapasztalt, nem tudja milyen lehet egy másik lánnyal, de ha szeretitek egymást akkor semmi ok a kétségre, de ha kétségeket érzel, próbáld meg újra elcsábítani a kapcsolatodban, kedveskedj neki, de azért, h neked is jó legyen, vezesd rá arra, h õ is tegye ugyanezt...Sok sikert
Vannak bizonyos fiúk, akik sok év múlva is képesek szakítani (mint ahogy ezt sok lány is természetesen így teszi), és szerintem ennek egyetlen oka van: a változatosság hiánya. Gondolj bele, egyszer belédszeret, miért kéne elmúlnia? 3 év alatt már alaposan megismert, tehát valószínûen nem az lenne a szakítás indoka, hogy "nem így képzeltelek el". Mindig el kell tudni csábítani: más ruhák, hajszín, szórakozóhelyek, kirándulások, stb... Szép napot!
Ha tényleg nagyon jól kiegészítitek egymást, és vissza akarod kapni ha ilyen történik, akkor ha rátör a kankorszak, engedd meg neki hogy kipróbáljon ezt azt kicsit szétnézzen más lányok felé, és ha elege lett visszatérjen hozzád. Kicsit szokatlannak tûnhet ez, de a szerelmetek a fontos, a többi csak testiség, hadd próbálja ki hogy minden puncinak ugyan olyan e az íze, ez így természetes, de ha tényleg komolyan vesz téged akkor visszatér hozzád ha te is engeded! jobb alternatívát nem tudok kitalálni, én biztos ezt tenném, aztán együtt öregednék meg a választottammal.
egy haverom bizonyíték arra, hogy lehetséges. Ha a csaj megérik a dologra el is veszi rögtön. Mellesleg én is képesnek érzem magam rá.

Mar 1 eve nem szoptatok de meg mindig jon a cicimbol tej, ga megnyomom, mennyire igaz hogy ha van meg tejem az megakadalyozza az ujabb teherbeesest?

Legjobb válasz: Hát én erre nem hagyatkoznék. Egyébként nem kellett volna már elapadni a tejnek ennyi idõ után? Szerintem kerss fel egy dokit ez ügyben.

Hát én erre nem hagyatkoznék. Egyébként nem kellett volna már elapadni a tejnek ennyi idõ után? Szerintem kerss fel egy dokit ez ügyben.
A kérdező hozzászólása: hat nem folyik a tejem de ha megnyomom, meg spriccol a tej sokszor de valamikor csak eppen hogy egy csepp jon belole
Nem, nem akadalyozza meg. Sok ismerosomnek volt meg teje mikor jott a masodik baba.
én szoptatás alatt végig menstruáltam minden hónapban. És egyáltalán nem véd meg a terhességtõl.
A kérdező hozzászólása: akkor valoszinu mas dolog miatt nem esek teherbe:(
szia! lehet, h magas maradt a veredben a prolaktin, ami a szoptatasert felelos hormon. Lehet, h ez miatt nem esel teherbe. Kerj kivizsgalast, lehet kezelni.
A kérdező hozzászólása: koszi szepen!

Európában melyik ország autópájáin legnagyobbak a sebességhatárok? Igaz, hogy vannak olyanok, hogy például 180 felett nem mennek már utánnam stb?

Legjobb válasz: Az itthoni 130-nál nagyobb sebességhatárt csak Németországban találsz. Itt vannak egyes szakaszai az autópályáknak, ahol nincs felsõ sebességhatár, de ez nem általános. Viszont ha jól emlékszem, ott is 130-at ajánlanak. "Igaz, hogy vannak olyanok, hogy például 180 felett nem mennek már utánnam stb?" Ezt jó lenne kicsit konkrétabban is kifejteni? Kire gondolsz, kik nem mennek utánad?

Az itthoni 130-nál nagyobb sebességhatárt csak Németországban találsz. Itt vannak egyes szakaszai az autópályáknak, ahol nincs felsõ sebességhatár, de ez nem általános. Viszont ha jól emlékszem, ott is 130-at ajánlanak. "Igaz, hogy vannak olyanok, hogy például 180 felett nem mennek már utánnam stb?" Ezt jó lenne kicsit konkrétabban is kifejteni? Kire gondolsz, kik nem mennek utánad?
elõzõ, ez csak bizonyos szakaszokon van így van ahova kiteszik a 130-at, vagy akár a 100-at, és ha ott gyorsabban hajtasz, akkor keményen megvágnak, jobban mint itthon (arányaiban)
5-ös csacsiságot ír, de nem az õ hibája. Sokan hiszik úgy, hogy több országban nincs felsõ határ, Németországban meg aztán… De nincs így. Azokon a pályaszakaszokon, ahol lehet gyorsan menni, a döntés felelõssége ugyanúgy a vezetõé, mint a korlátozott helyeken. A különbség az, hogy a no limit részeken nem büntetnek gyorshajtásárt. De ha baj történik, és 130 felett történik, akkor az súlyosító körülmény.
Kedves kérdezõ. Amennyire tudom, nincs különbség Európában a sebességhatárok megállapításában. Eléggé azonos a magyarral. Így nincs jó válasz a kérdésedre. A pályán a 130 km/óra általánosságban a megengedett legnagyobb sebesség. Egyes országok egyes pályaszakaszain pedig a 130 a javasolt legnagyobb sebesség. Tehát nincs olyan, hogy itt 100, ott 130, amott meg 140, amit sorba lehetne rendezni.
Németország
22.39 Nem jól tudod, vannak különbségek, de nem lényeges. A svédeknél 120km/h a megengedett legnagyobb, a németeknél viszont 130 az ajánlott. De rengeteg helyen korlátozva van náluk, nem lehet ész nélkül száguldozni. Épp ma mentem Brake-ból(D) a lengyel határ felé, de végig korlátozva van azokon a szakaszokon. Üdv: egy kamionsofõr
Németország azthiszem Ott van a legtöbb motoros baleset meg tesztek :) Nagy a sebességhatár, így el is oszlik a nép, van olyan hogy hosszú km-en csak egyedül mész
Németországban az autópályán NINCS megengedett legnagyobb sebesség, olyan gyorsan mégy, ahogy tudsz.
Ezt h nem mennek utannad ezt nem egy filmbol lattad a meg gyorsebb iramban vagy ilyemi? Romaniaban a Dacia Logannal nem mennek utannad de autopalya sincs!

Igaz, hogy a savasságtól is lehet valakinek hüvelyi folyása? (Savasságot úgy értem, hogy sok savas ételt eszik, és lúgosítania kéne már, mert már túlságosan el van savasodva)

És mondanátok nekem lúgosító ételeket, italokat, és olyan savas ételeket, italokat, amit mell?zni kéne, ha lúgosítani akarok? (mert el vagyok savasodva) És egy lábmassz?r mondta, hogy ett?l lehet hüvelyi folyásom. És van is, de nem gomba, mert a n?gyógyász által felírt 2 gyógyszer nem ért semmit. 15/L

Legjobb válasz: Igaz. Lúgosít: Minden zöldség, teljes gabona, barna kenyér, a legtöbb gyümölcs, gyógyteák, gyümölcslé. Savasít: sok hús, cukor, fehérliszt, édesség, üdítõ, borsmenta tea, kávé. TUdod, hogy némi váladék a holddal változóan szükséges? Peteéréskor bõ, áttetszõ, közben fehér, tapadós? Ha nem viszket, akkor jó.

Igaz. Lúgosít: Minden zöldség, teljes gabona, barna kenyér, a legtöbb gyümölcs, gyógyteák, gyümölcslé. Savasít: sok hús, cukor, fehérliszt, édesség, üdítõ, borsmenta tea, kávé. TUdod, hogy némi váladék a holddal változóan szükséges? Peteéréskor bõ, áttetszõ, közben fehér, tapadós? Ha nem viszket, akkor jó.
A kérdező hozzászólása: nem viszket, de már 3 éve tart, és valamikor csak sárga, valamikor színtelen, de amiko megszárad a bugyimon, mindig sárga :)
A hüvely normális pH-ja 5 körüli, vagyis SAVAS. Ez a JÓ, mert így a kórokozók nehezebben telepednek meg benne. Ha a pH eltolódik lúgos irányba, akkor a fertõzések és folyások gyakoribbak lesznek. U.i.: Már ezer kérdés volt "étrendi" savasítás-lúgosítás témakörben, és mindig le lett írva, hogy az egész baromság, mert a szervezetben pufferrendszerek vannak.

Mit gondoltok, nagyot szívhatok, ha most felveszek 200 ezer forintnyi diákhitelt úgy, hogy már csak egy féléven van hátra a suliból? Tényleg igaz, hogy sokkal többet kell visszafizetni, mint ami a kamatok alapján kiszámítható lenne?

Elég sok rosszat hallottam a diákhitelr?l, hogy átverik, lehúzzák a fiatalokat és, akinek meg nem lesz melója, annak hamar fel is mondják, meg aztán szépen tönkre megy a fiatalsága a sok felvett összeg és kamatai miatt.

Legjobb válasz: Annak szívatás a diákhitel (illetve bármilyen hitel), aki nem tanult meg %-ot számolni az általános iskolában és aki nem érti, mit jelent az a kifejezés, hogy "ÉVES KAMAT" és nem tudja, mit jelent az, hogy "TÕKETARTOZÁS". A diákhitel éves kamata jelenleg 8%. Tehát ha Te fél évre felveszel 200.000Ft-ot, akkor a tõketartozásod az év végére felmegy 204.000Ft-ra, mert a fél év kamatát is hozzáteszik az eredetileg felvett összeghez. Amikor elkezdesz törleszteni, akkor indulóban szintén felszámítja a bank a kamatot a teljes tõketartozásra, tehát ha Te havonta csak pl 5000Ft-ot fog törleszteni, akkor ebbõl elmegy kamatra kb 1300Ft havonta, a többi résszel pedig fogyasztod az össz tartozásodat. A következõ év elején már csak kb 160.000Ft-tal tartozol, a bank már csak erre fogja felszámítani a kamatokat, tehát már jobban fog fogyni a tõketartozás, ha ugyanúgy 5000Ft-ot fizetsz havonta. Baj akkor szokott lenni, amikor valaki a vállalható minimumot fizeti havi részletként, de pl 1 milliós tartozása van. Ekkor a "részlet" még a kamatokra sem elég, hiszen csak a kamat 80.000Ft egy évre. Ilyenkor azt tapasztalja, hogy hiába fizet, a tartozása évrõl évre nõ. A legjobban akkor jársz, ha a számodra vállalható legnagyobb ütemben kezded el visszafizetni a tartozást és nem arra törekedsz, hogy elhúzd a visszafizetést sok-sok évre. A diákhitel nem átverés, csak azt kell megérteni, hogy a minimum részlet vállalása a visszafizetésre rossz döntés akkor, ha sok a hitel. (Azért, mert ezt megengedi a hitelkonstrukció, még nem jelenti azt, hogy ezt érdemes választani, sõt! Minél nagyobb havi részletet vállalsz, annál kevesebb lesz a plusz költséged.)

Annak szívatás a diákhitel (illetve bármilyen hitel), aki nem tanult meg %-ot számolni az általános iskolában és aki nem érti, mit jelent az a kifejezés, hogy "ÉVES KAMAT" és nem tudja, mit jelent az, hogy "TÕKETARTOZÁS". A diákhitel éves kamata jelenleg 8%. Tehát ha Te fél évre felveszel 200.000Ft-ot, akkor a tõketartozásod az év végére felmegy 204.000Ft-ra, mert a fél év kamatát is hozzáteszik az eredetileg felvett összeghez. Amikor elkezdesz törleszteni, akkor indulóban szintén felszámítja a bank a kamatot a teljes tõketartozásra, tehát ha Te havonta csak pl 5000Ft-ot fog törleszteni, akkor ebbõl elmegy kamatra kb 1300Ft havonta, a többi résszel pedig fogyasztod az össz tartozásodat. A következõ év elején már csak kb 160.000Ft-tal tartozol, a bank már csak erre fogja felszámítani a kamatokat, tehát már jobban fog fogyni a tõketartozás, ha ugyanúgy 5000Ft-ot fizetsz havonta. Baj akkor szokott lenni, amikor valaki a vállalható minimumot fizeti havi részletként, de pl 1 milliós tartozása van. Ekkor a "részlet" még a kamatokra sem elég, hiszen csak a kamat 80.000Ft egy évre. Ilyenkor azt tapasztalja, hogy hiába fizet, a tartozása évrõl évre nõ. A legjobban akkor jársz, ha a számodra vállalható legnagyobb ütemben kezded el visszafizetni a tartozást és nem arra törekedsz, hogy elhúzd a visszafizetést sok-sok évre. A diákhitel nem átverés, csak azt kell megérteni, hogy a minimum részlet vállalása a visszafizetésre rossz döntés akkor, ha sok a hitel. (Azért, mert ezt megengedi a hitelkonstrukció, még nem jelenti azt, hogy ezt érdemes választani, sõt! Minél nagyobb havi részletet vállalsz, annál kevesebb lesz a plusz költséged.)
Senkit nem vernek át, csak sokan nem tudják értelmezni a feltételeket! Ha többet törlesztesz, mint az elõírt minimum, akkor gyorsan vissza tudod fizetni. Ha viszont évekig csak a minimumot fizeted vissza, akkor az a kamatokra sem lesz elég, így a törlesztés ellenére nõ a tartozásod. Én 1, 5 milliót vettem fel, és 1 év 10 hónap alatt vissza is fizettem.

Két emelt szintű érettségi 80 plusz pont. Igaz az, hogy ha van nyelvvizsgám, amiért plusz pont jár, akkor a második emelt szintűért már nem számítanak plusz pontokat?

Legjobb válasz: igaz, mert plussz pontokból max 80 pontot tudsz összeszedni. Ha pl. teszel egy emeltet, akkor az 40 pont és van egy középfokú nyelvvizsgád, akkor az összesen 75 pont. A te döntésed, hogy a maradék 5 pontért treszel-e még 1 emeltet vagy még 1 nyelvvizsgát.

igaz, mert plussz pontokból max 80 pontot tudsz összeszedni. Ha pl. teszel egy emeltet, akkor az 40 pont és van egy középfokú nyelvvizsgád, akkor az összesen 75 pont. A te döntésed, hogy a maradék 5 pontért treszel-e még 1 emeltet vagy még 1 nyelvvizsgát.
Nem 75, hanem már sajnos csak 68, mert csak 28 pont jár egy középfokú nyelvvizsgáért. :/
Számítanak érte pluszpontokat, csak 80 fölé nem mehetsz. Ha van egy emelted, meg egy középszintûd, az 68 pont. Ha teszel még egy emeltet, akkor fogsz érte pontot kapni, de mivel már meghaladná a 80 max pontot, így olyan, mintha csak 12 pontot kapnál érte.
12 pontért legtöbbször nem érdemes kockáztatni a msáodikat is emelten.

Igaz az, hogy ha van már egy felsőfokú OKJ papírom, a diplomámért már fizetnem kell?

Egyetem közben csináltam meg egy 1 éves, OKJ vizsgával végz?d? tanfolyamot ingyen, mivel nem voltam még 21 és az els? OKJ szakma ingyenes. De azt nem mondták, hogy ez bárhogyan is befolyásolhatja a diplomámat (államilag finanszírozott, els? diplomás nappali képzés, ingyenes, még a régi rendszerben kezdtem). Most viszont azt hallottam, hogy van egy jegyzék, amiben benne van, ha valaki szerez fels?fokú OKJ vagy más oklevelet, és a diploma átadása el?tt ezt megnézik...és visszamen?leg kifizettetik az egészet, mivel az OKJ-t ingyen vettem igénybe...

Legjobb válasz: Nem igaz. Tévhit.

Nem igaz. Tévhit.
Mindekinek az elsõ diploma ingyenes, ha finanszirozottra veszik fel! Az okj nem számit diplomának.
Nem kell fizetned, VISZONT ha AIFSZ az okj-s papírod, akkor figyelj oda, hogy az állam csak annyi kreditet fizet ki neked, amennyi az adott diploma elvégzéséhez szükséges.

Én egy 19 éves lány vagyok és van egy nagy problémám. Még szűz vagyok. Igaz hogy voltam már pasival de úgy még nem szeretkeztem senkivel se csak megujjazott. Egy nős pasi a szerelmem. Megtegyem vele?

Hanem egy n?s pasiba aki jelenleg 34 éves. Viszont vele már egyszer készültünk megtenni a dolgot csak akkor nem történt meg mert nem adódott rá alkalmunk. Pedig mindketten nagyon kívánjuk egymást. Viszont van pár ember aki szerint nem ajánlatos n?s és tapasztalt pasival kezdeni mert fájdalmat fog okozni és maradandó bajaim származhatnak bel?le. Pedig vele akarok els?ként lefeküdni mert szeretem ?t. Másnál nem tudok rendesen izgalomba jönni! Ugye helyes ha ezzel a n?s pasival teszem meg el?ször?

Legjobb válasz: Most ezt te tényleg komolyan kérdezed h helyes-e? Nem is az a gond h 34 éves, hanem most arra gondolok h egy nõs férfival. Az én erkölcsi értékrendembe ez nem fér bele a "helyes" kategóriába. Nem is gondolsz a feleségére? Még ha szereted is, akkor is, gondolj bele, mi lehet ebbõl az egészbõl? Lefekszel vele, õ meg valszeg többet nem akar tõled, hisz van 1 felesége. Neked hogy esne ha a helyébe lennél? Szerintem inkább keress egy tisztességes, normális pasit, aki megbecsül téged! Amugy én 18 vok,és nem konzervatív. Abban igazuk van akik mondták neked, h a végén neked fog fájni,na meg persze a feleségnek,akit csúnyán becsap az õ férje. Én egy ilyen pasival elvbõl nem állnák le. De ez az én véleményem.

Most ezt te tényleg komolyan kérdezed h helyes-e? Nem is az a gond h 34 éves, hanem most arra gondolok h egy nõs férfival. Az én erkölcsi értékrendembe ez nem fér bele a "helyes" kategóriába. Nem is gondolsz a feleségére? Még ha szereted is, akkor is, gondolj bele, mi lehet ebbõl az egészbõl? Lefekszel vele, õ meg valszeg többet nem akar tõled, hisz van 1 felesége. Neked hogy esne ha a helyébe lennél? Szerintem inkább keress egy tisztességes, normális pasit, aki megbecsül téged! Amugy én 18 vok, és nem konzervatív. Abban igazuk van akik mondták neked, h a végén neked fog fájni, na meg persze a feleségnek, akit csúnyán becsap az õ férje. Én egy ilyen pasival elvbõl nem állnák le. De ez az én véleményem.
Én is szörnyûnek tartom, de valószínûleg nem csak az ágyban vagy tapasztalatlan, hanem az életben is ha ezt megtennéd...
szerintem ha belegondolsz, hogy a feleségének ezzel valószínûleg mekkora fájdalmat okoz (már azzal, hogy veled van azzal is megcsalta) és valóban átérzed, akkor már is el kéne mennie a kedvednek az egésztõl... én a helyedben addig nem találkoznék vele, ameddig nem rendezi a dolgot a feleségével (márpedig ha komolyan gondolja veled, akkor megteszi)! gondolj már bele, hogy milyen szörnyû lehet megcsaltnak lenni! és te éppen erre készülsz egy nõs férfival! sztem itt ezen az oldalon is találsz olyan kérdéseket-válaszkat, amikbõl kiderül, hogy milyen érzés... egyébként meg ettõl az embertõl, aki a feleségét megcsalná, ne számíts te se sokkal többre... egyébként a 10 parancsolatban is benne van, úgyhogy nem csupán NEM helyes, hanem egyenesen bûn... Remélem megtalálod a helyes utat... ((most jut eszembe: ugye legalább nincsenek gyerekei???))
A 30-50es nõs férfiak többsége azért keres nállanál sokkal fiatalabb egyedülállo lányt mert némi szintem nincsenek megelégedvel a párjuk kapacitásával, de az helyett hogy a feleségével mindezt tisztázná, és kiprobálnának sok uj dolgot inkább ilyenkor fordulnak a hozzád hasonló fiatal, tapasztalatlan, és naiv lányokhoz, Mert a régi mondás is azt tartja h: "a friss hus mindig ropogosabb"(vagy valami iesmi:D) S fõként gondolom, h elmondtad neki h te még szüz vagy, és ez megjobban imponál neki. Ugyh szerintem egyáltalán nem erdemes az elso alkalmat egy ijjen házasságszegõre fecsérelni. És gondold magad a felesége helyébe...szegényke...s gondolom majd neked sem lenne valami jo erzes mikor majd a férjed is a 30-as éveiben felszarvazna téged
Hogy egy tapasztalt pasi fájdalmat okoz, maradandó károsodást? Ezt te sem gondohatod komolyan!!! Akkor mit tesz egy tapasztalatalatlan? Megöl? Azt el tudom képzelni, hogy lelkileg tönkretesz, de fizikálisan tuti nem. Hogy nõs vagy nem nõs, ez a te értékrended, ebbe nem szólhtunk bele. De a szüzességed talán jobb lenne egy jó kapcsolatban elveszteni, nem egy félredugással.
1. Az, hogy 19 évesen szûz vagy, nem probléma! 2. Ne tedd meg vele. Képzeld magad a feleség helyébe. Az, hogy a painak nincs lelkiismerete, meg bûntudata, az legyen az õ gondja. Legalább te gondolkozz józanul. 19 éves vagy. vagyis már felnõtt. Akkor gondolkozz is úgy+ 3. Képzeld el, milyen, ha Neked van egy 34 éves férjed, aki lesi, hogy mikor csengetnek már ki végre, vagyis hogy a nála 15 évvel fiatalabb csajokat hajkurássza. Ha ez kiderül, akkor annak a nõnek tönkremegy az élete, 0 lesz az önbecsülése, mí a pasi húzhat egy újabb strigulát a noteszébe! Ezt egy olyan srác írta, akinek a jelenlegi barátnõjének 2 éveig volt nõs pasija, csak nagyobb korkülömbséggel. Sokmindent mesélt (mondjuk képzelheted ez nekem is hogy esett megtudni, hogy egy eszköz volt, akit egy vén kéjenc arra használt, hogy olyat kapjon egy fiatal, gyönyörû lánytól, amit a felesége nem tudott megadni neki), és gondolhatod, nem leányálomba illõ dolgokat. Úgyhogy szerintem NE! További kérdésekért írj e-mailt nyugodtan. De még egyszer azt mondom, NE TEDD MEG!!! Üdv.: Z
Az elsõ válaszadókkal teljesen egyetértek. Gondolj bele!! Nem fog melletted kitartani! Fel sem vállal!! ÉS az hogy szereted...majd elmúlik! Keress valakit akivel akár az egész életed leélheted! Sokkal jobban jársz! Gondolj be...honnan tudod, hogy melletted, a feleségén kívül nincs-e harmadik, negyedik..vagy ki tudja hány szeretõje?! Szerintem ezzel a nõi önbecsülésed elötte, de a többség elött valahol a nulla alatt van!
Ha lefekszel vele, borítékolom a folytatást (tapasztalatból): Egy pár alkalomra még kellesz, addig hiteget, hogy téged szeret és a feleségét már nem. Aztán úgy dönt (esetleg egy mesével, ami arról szól, hogy milyen súlyos okok miatt "kénytelen" így dönteni), hogy nem rúgja fel a házasságát. Ezek után mi lehet? Egyedül maradsz és szenvedsz, vagy hosszú távra "mellékutca" leszel és szenvedsz. Inkább ne juss idáig! Keress valakit, akinek csak te vagy és tervezhetsz vele közös jövõt!
Hmm..ismerek egy 34 éves angoltanárt, aki kikezd jónéhány diákjával, mellette 7 v. 8 éve van barátnõe.Miután eleget játszott velük, lefektette õket 1-2szer kidobja, mondván, h a tanári erkölcsei...Persze minden egyes buta kislány bedõl neki, mert jól néz ki.Nem tartom magam konzervatívnak.Amúgy ha nem veled megcsalja az asszonyt mással.Véleményem szerint nem kell a feleséggel foglalkozni, ebbõl én nem csinálnék lelki problémát.(Amit feljebb írtam abból viszont igen...) Mindig is úgy tartottam, h akinek amilye van azzal foglalkozzon õ maga.Megcsalni megcsalhat egy 21 éves fiú is, meg egy 34 éve férfi. Amúgy azért ízgat fel ennyire, mert tapasztalt és tudja, h nyúljon egy lányhoz.(Én is egy ilyen férfi mellett tanultam meg a szex rejtelmeit, csak õ 22 éves volt akkor.)Fájni pedig szinte mindenkinél fog az elején...sõt, késõbb is lesz olyan.Csak a filmeken láthatsz olyat, h két vadidegen összefut, és az elsõ alaklommal együtt mennek el.(kb 5 perc ismeretség után)...a való világ nem mindig ilyen..sõt..inkább nem ilyen.Illetve, ha egy tapasztalt pasi fájdalmat okoz, akkor mit csinál egy olyan, aki még azt sem tudja, h hogyan nyúljon hozzád, és baromira izgul? Más nem tud felizgatni?Ez azért van mert a nõi agy kicsit fura, és ah érzem te is lelkizõs vagy.Nálunk az agy úgy mûködik, h elõször szerelem, aztán beszélhetsz a szexrõl is, de mivel most a pasit szereted, így kötve hiszem, h más is fel tudna izgatni.(Majd kinövöd..) Én azt mondom, h akarod tedd meg!Ha nem akarod, akkro ne azért feküdj le vele, mert ez elvárás.A feleséget meg felejtsd el, miért nem foglalkozott vele õ.De azért mérlegelj, ha van gyereke...ha el tudsz számolni a lelkiismereteddel.....
Az hogy 19 évesen még szûz vagy nem probléma, már bocsi! Az a probléma ahogyan az életet szemléled. Ilyen korban már lehetnél ezekben a kérdésekben érettebb!
Ha ezt megteszed, egy családot választasz szét.És szerintem a késõbbiekben, akármi történik is, bûntudatod lesz...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!