Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy málnalevél tea (2 db)

Igaz, hogy a málnalevél tea lecsökkenti a tágulási időt és pár nappal előbb jöhet tőle a baba?

Mindenki mondja,hogy lecsökkenti a ta´gulási idöt,és estleg pár nappal elöbb jöhet a baba.

Legjobb válasz: A málnalevél teától nem jön hamarabb a baba. A tea rendszeres fogyasztása a 35-dik héttõl abban segít hogy könnyebben tágulj, és a szülés ideje rövidül le a könnyebb tágulási szakasz miatt, nem pedig korábban indul meg a szülés.

A málnalevél teától nem jön hamarabb a baba. A tea rendszeres fogyasztása a 35-dik héttõl abban segít hogy könnyebben tágulj, és a szülés ideje rövidül le a könnyebb tágulási szakasz miatt, nem pedig korábban indul meg a szülés.

Aki itta a málnalevél teát, hanyadik héten szült? Igaz az, hogy akik ezt isszák, túlhordhatják a babót?

Legjobb válasz: én betöltött 36.tól ittam napi fél litert és pikkpakk tágultam 4.5 ujjnyira úgy, h a doik nem hitték el hogy szülni fogok, míg meg nem vizsgáltak (nem voltak fájdalmaim) majd' 24 órát vajúdtam, de könnyebben viseltem, mint egy fogtömést. én naggggyon hittem a málnalevélben és lehet, h ezért hatott :-DDD ja, a kiírt napon, 40+0-ra született minden fájdalomcsillapítás és külsõ beavatkozás nélkül (még orvos sem volt.... csak varrni jött be)

én betöltött 36.tól ittam napi fél litert és pikkpakk tágultam 4.5 ujjnyira úgy, h a doik nem hitték el hogy szülni fogok, míg meg nem vizsgáltak (nem voltak fájdalmaim) majd' 24 órát vajúdtam, de könnyebben viseltem, mint egy fogtömést. én naggggyon hittem a málnalevélben és lehet, h ezért hatott :-DDD ja, a kiírt napon, 40+0-ra született minden fájdalomcsillapítás és külsõ beavatkozás nélkül (még orvos sem volt.... csak varrni jött be)
40, 6 napra szültem, 36.-héttõl ittam azt a [email protected] és 12 órát vajúdtam.
Én is kérdeztem hasonlót, mert én 5 napot túlhordtam, és a doki nekem azt mondta, hogy a teától. Viszont 3 ujjnyira ki voltam tágulva fájások nélkül. De a szülés csak oxitocinnal indult be. Ezek után teljesen tanácstalan vagyok, hogy a 2.-nál igyam-e.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors válaszokat! Én mivel veszélyeztetett terhes vagyok, a 36. héttõl már csak napokat számoltunk a dokimmal, de amióta a teát iszom szóta jóslóim sincsenek, és nem is reméltük volna, hogy tovább bent maradhat!
Szió.Azt nem tudom, hogy igaz-e mindenkire, de nálam így történt.Én ittam a 36.héttõl és kisfiam 40+4napra született, ja és a tágulásnál semmit nem segített, császár lett a vége:(
elsõnél nem ittam, 6 nappal hamarbb jött, másodiknál ittam, holnapra vagyok kiírva, és még mindig egyben, tuti túlhordom pár nappal. Bánom hogy ittam 35-38 hétig napi 2-3 pohárral.
Én ittam, tul hordtam!
Nekem 10 nappal elõbb jött a gyerek, 36. héttõl ittam. Összesen 6 órát vajúdtam.
Betöltött 36. héttõl ittam a málnalevél teát, és 37. héttõl szedtem a homeos bogyókat. Én is nagyon hittem benne. Kisfiam császárral született 2 hét túlhordás után, oxitocin infúzióval is csak 3111-ra "tágultam".
40+3-ra szültem. A 36. héttõl ittam de nem segített. Több mint 20 órát vajúdtam és császár lett a vége.
Én 38. héttõl ittam, a lánykámat 6 nappal túlhordtam. 13 órát vajúdtam, majd természete úton született meg.
En a 36. héttöl ittam 38 hetre szulte. Konnyu, gyors szülès volt. 3 orat vajudtam. 2 hetes kislany anyuja :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!