Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy lép, vagy (5 db)

Valamit nagyon félre érthettél!Ilyen törvény nincs, és szerintem nem is terveznek.
Nem hallottam róla. 3 gyermeket nevelek egyedül, rendszeresen képben vagyok a hírekkel kapcsolatban, de errõl még említést sem hallottam.

Igaz az, hogy a legtöbb férfi csak azért lép fére, mert változatosságokra vágyik? Holott otthon mindent megkap!

Legjobb válasz: Lehet, hogy arányaiban sok férfi ilyen, de a nõk is. Nem szabad általánosítani. Ha egy ilyen önzõ seegfejjel van dolgod, akkor el kell hagynod és kész. Mellesleg egy igazi férfi sosem csalná mega szerelmét, hisz az becsületsértéts mindkét részrõl. Azt, hogy a mezei surmók, vagy a pasik, vagy a fiúk mit csinálnanak, az az õ dolguk. Engem csak a férfiak érdekelnek.

Lehet, hogy arányaiban sok férfi ilyen, de a nõk is. Nem szabad általánosítani. Ha egy ilyen önzõ seegfejjel van dolgod, akkor el kell hagynod és kész. Mellesleg egy igazi férfi sosem csalná mega szerelmét, hisz az becsületsértéts mindkét részrõl. Azt, hogy a mezei surmók, vagy a pasik, vagy a fiúk mit csinálnanak, az az õ dolguk. Engem csak a férfiak érdekelnek.
A változatosságot mindenki kívánja, nem csak a férfiak. A nõk is. Ha elég intelligensek vagytok, akkor meg tudjátok beszélni. Egy idõ után eljuttok arra a szintre, amikor már nem azon görcsöltök, hogy otthagy-e a másik, hanem azon, hogy találtok-e neki megfelelõen szép férfit/nõt, akit érdekesnek, szexinek talál. És hármasban szeretkezni sokkal jobb, mint ketten :)
Szerintem van benne igazsag de nem minden esetben..van mikor csak a kivancsisag keszteti arra h felrelepjen es nem gondolkodik h avval valakit megbant talan..s van mikor azert mert nem kap meg mindent otthon:de az biztos h nem ez a helyes dontes abban az esetben ha nem kap meg otthon mindent es megy mashol keresni..
A kérdező hozzászólása: Igen csak tudod van valami amit egy hosszú kapcsoltaban nem tudsz ugymond megcsinálni!Az az újdonság varázsa!És a legtöbb férfi ilyen!
Bízom benne, hogy nem.Én is mindig azt hiszem, hogy a pasik csak ilyen szemetek.De ugye ahhoz nõ is kell, hogy félre tudjanak lépni...
A legtöbb férfi azért lép félre, mert úgy érzi, már nem fontos a feleségének/barátnõjének, nem törõdik vele, folyton csak a háztartással, a munkával, a gondokkal foglalkozik. A férfi meg csak dolgozzon, és adja oda a pénzt. Kell valaki, aki férfiként bánik vele, ezért lép félre.


Elsõ, nem haverja a lány, hanem a szerelme.
Ha nagyban gondolkodsz, vegyél inkább házat, de egy gyémánt nyakék is kreatív, vagy a luxusutazás :) Most komolyan, ez egy komoly kérdés, hogy örülne-e valaki ha az ölébe hullana egy kocsi a pasasától? :) Aki olyan típusú nõ, biztos igen.
Te tudod, én ezt túlzásnak tartom. Inkább valami kevésbé drága, de személyes ajándékot vennék neki: ékszer pl.
Szerintem inkább vegyél neki a Swarovskiból egy fülbevalót és karláncot, vagy állíts össze a Pandoránál egy másikat, esetleg Thomas Sabonál is vehetsz egy gyönyörû órát. Ugyan ezek nem milliós, de százezres tételek, talán ezeknek is örülni fog és jövõ Karácsonykor ezt még túl licitálhatod az autóval s nem fogod alul öltözöttnek érezni magad. Boldog Karácsonyt!
Ez most dicsekvés akar lenni? :) Én inkább a személyesebb ajándék híve vagyok. Ha a férfi túlontúl drága dolgokat vesz, az nekem túlzás, mint meg akarná venni a nõt a pénzén. Ne pénzzel kábíts, hanem ötletességgel. Egy érett nõnél többre mész vele.
Hogy érted, hogy kocsi? Játék, vagy igazi? Ha igazi, akkor ennyire jóban vagytok? Van jogsija? És úgy is értelmezheti, hogy meg akarod venni a barátságotokat. Ha viszont játék, azt általában fiúknak szokták venni 2-9 évesen.
Nem akarod hogy én legyek a barátnõd legalább az ünnepekre? :D viccet félre téve, az exem mindig drága ajándékokat vett nekem igaz nem autót de amikor szakítottunk mindet vissza kérte......
A kérdező hozzászólása: nem tervezem hogy szakítunk :) de ha így lenne valamikor is, eszembe sem lenne vissza kérni. neki vette vagyis az ÖVÉ :-)
Az én exem is pont így mondta hogy õ soha nem tenne ilyet
Hát ha mindenképp ragaszkodsz az autóhoz, akkor szerintem is kérdezd meg, h milyet szeretne. Ezt úgy is megcsinálhatod, hogy írsz vmi jó kis szöveget, h egy autót kap karácsonyra, de neki kell választania, és mondjuk x napon ekkor+ekkor kell menni kiválasztani, és ezt kinyomtatod/megírod, és becsomagolod (már mint ezt a papírt) és ezt adod neki, mert szerintem ha felteszel neki ilyen kérdéseket ezzel kapcsolatban, akkor tuti rájön, és az úgy nem olyan. Így meg a kisajándékból egy-két nap alatt nagyajándék lesz.
ha már megcsináltad a belevalót ☺ akkor még szép hogy a kocsit is megveszed neki. hadd tologassa.
A kérdező hozzászólása: az autót mér megvettem, viszont kicsit félek hogy mit fog hozzá szólni. Szerintetek???
Nem tudom, de majd azt is írd le.
Szerintem vegyél neki valamilyen ékszert :) egy szép fülbevalónak például minden nõ örül és rengeteg közül tudsz választani :D
Egy kicsit szerintem drága ajándék, de te ismered jobban. Én ékszerre, órára szavazok... vegyél neki gyûrûórát! Az most nagyon divat a csajoknál, nekem is van. A kocsi szerintem még várhat... De ha te úgy ismered, hogy a kocsinak örülne jobban és nem egy kisebb ajándéknak, akkor vedd meg neki nyugodtan, de elsõnek kérdezd meg tõle, hogy milyen színût szeretne és úgy alapból milyet... Persze ezt csak úgy "épp ezen gondolkoztál" formában". :D
Ha nem örülne neki, küld el nekem, ígérem én örülni fogok :)
Én a helyedben megkérdezném tõle, milyet szeretne. :)
szerintem semmi baj nincs vele, nem is hiszem, hogy dicsekvés lenne. ha szeretne saját autót vegyél neki :D de! színben mindenképp olyan legyen amit szeret. :) biztos örülni fog neki. :) az ékszer is jó ötlet, de gondolom abból van már neki rengeteg.
A kocsi is bõven elég lenne(ennyi idõ után sok is), de egy egyedi rendszám is vagy félmillió forint.
A kérdező hozzászólása: persze hogy beérné, de gondolom egy kocsinak még is csaj jobban örülne. http://www.google.hu/imgres?q=n%C5%91i+aut%C3%B3k&um=1&hl=hu.. ilyesmire gondoltam!!
nem tom hogy miért akarsz neki venni egy kocsit amikor egy ékszerrel is beérné :D
A kérdező hozzászólása: a szerelmemrõl van szó igen. nem akarom megvenni meg semmi ilyesmi, és nem is dicsekvés akart lenni. és ha csináltatok hozzá valami személyes rendszámot??
A kérdező hozzászólása: Megtörtént az ajándékozás!! A leányzó még sírt is hogy kapott egy saját autót. Szóval teljes siker volt :-) Szóval ha ajándékot akarsz venni a barátnõdnek akkor ajánlom az autót :-) Köszi a válaszokat mindenkinek!!

20. hétbe lépek át és 7kg-t híztam eddig. Szedek napi 1-2szem magne b6-ot, úgy halottam, hogy az hizlal, igaz? Vagy inkább a több édességtől hízok ennyire?

Az első trimeszterbe sokat ettem de mert éhes voltam, az utóbbi pár napban már kevesebbet, de nagyon kívánom az édességet a joghurtot és nem is vetem meg magam tőle,egészen idáig. Volt aki terhesség alatt magne b6ot szedett és nem hízott sokat,normális volt a testsúlya?És volt aki magne b6tól hízott inkább? Természetesen az édességeket 99%ban elhagyom.Mi lehet a következménye ha sokat hízok,befektethetnek kórházba? Vékonyan kezdtem a terhességet nem volt feleslegem de hízékony vagyok!Azt mondják nem igazán látszik rajtam a plusz kiló,talán picit.Ebből a 7 kg pluszból mennyi lehet az ami nem súlyfeleslege hanem a megnövekedett vérmennyiség,lepény,baba,magzatvíz,mellek stb..? Lehetséges hogy 8-9 hónapig már nem fogok rohamosan hízni?

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy a magne b6-tól van. Én napi 6 szemet szedtem kb. a 20. hétig és addig nem híztam 1 kilót sem. A végére 13 kiló jött fel összesen.

Nem hiszem, hogy a magne b6-tól van. Én napi 6 szemet szedtem kb. a 20. hétig és addig nem híztam 1 kilót sem. A végére 13 kiló jött fel összesen.
Én nem értem. Nagyon sok ilyen hízós kérdés van. Szerintem mindenkinek alkati kérdés, hogy terhesség alatt hány hg-t szed fel. Én nem foglalkozom vele amég az eredményeim jók, hiszen a babának sok energiára van szüksége amit az ételbõl nyer. Aki meg nem szed vasat mert "hizlal" annak nem való gyerek mert a babának nagy szüksége van a vasra. 30 hetes vagyok +15 kg-val. Szerintem legalább +20-al megyek majd szülni. Jól érzem magam a bõrömben. Ráérek akkor lefogyni ha itt lesz a baba. Ráadásul a pátomnak is jobban tetszek mióta van rajtam mit fogni... :)
A tej nem a feherje, hanem a zsir miatt hizlal. Erdemes a sovany tejtermekekre koncentralni. Esetleg, ha a kalciumot kulon potlod, lehet, hogy kevesbe kivanod majd a tejet! A feherje nem hizlal! A zsir es a gyorsan felszivodo szenhidrat hizlal.
Én is 20 hetes vagyok 8 kilo plusznál járok, én is gyakran ettem édességet, de már visszább vettem. Én is hízony vagyok, én semmilyen vitamint nem szedek. Én rengeteg tejterméket eszek mert csak azt kívánom tejbegríz, tejberizs, joghurt, puding a fõzött a bolti, müzli, és a multkor hallottam a tv-be hogy jót tesz a tej, de a túl sok hízlal mert sok a fehérje benne. Aggódom én is mi lesz késõbb, de majd leadom :-)
A gyógyszer önmagában nem hizlal! Vannak olyanok mint pl a b6, növelik az étvágyat, többet eszel azért hízol! Nyilván a sok édesség, fehér lisztbõl készült pékárú, krumpli, rizs ami növeli a kilókat.. A java még csak ezután jön, úgyhogy nem árt már most odafigyelni az ételre. Ebben az állapotban sokkal könnyebben ragadnak meg a kilók, hála a lelassult anyagcserének!
Szerintem, ez alkat kérdése, nem vitaminé. Én a 21. hétben járok, és eddig picivel több, mint 3 kg-t. És én is napi 4-5 szem magnéziumot szedek, plusz vasat, calciumot, és c-vitamint. Alkalmanként még terhesvitamint is. A hízás üteme pedig mindenkinél eltérõ, és teljesen egyedi, terhességgel számolva is egyéni. Elõfordulhat, hogy végig ilyen ütemben hízol, de van, akinél belassul a hízás és a vége felé csak a baba súlyával gyarapszik. Ezt tényleg csak utólag lehet megmondani, és a következõ babánál nem biztos, hogy ugyanígy fog történni.
A b-vitaminról azt olvastam, hogy fokozza az étvágyat, de önmagában nem hizlal.
A kérdező hozzászólása: vasat is kell szednem minden másnap.Azt tudom, hogy a magnézium nem hizlal, de ebbe ugye b6 is van és valahol azt olvastam, hogy az ami hizlal.
A magnézium nem hizlal. Valaki már a vasat sem meri szedni, nehogy elhízzon.
A fehérjétõl lehet utoljára elhízni úgyhogy azt bátran egyétek. A ch és a zsír arra kell jobban odafigyelni. Egyébként a b vitamin étvágyat csinál valóban én is mikor szedtem (hányingerre!) nagyon megnõtt az étvágyam tõle sokat is híztam egyszerûen éjjel nem bírtam visszaaludni az éhségtõl meg ilyenek... Úgyhogy mikor vége lett ennek a hányós idõszaknak akkor abba is hagytam sürgõsen. Nem szedtem semmi vitamin úgy értem ilyen terhes vitamint, c vitamint meg kalciumot d3 mal igen meg magnéziumot KÜLÖN de semmiféle b vitamint azt gondolom a b vitamin féléket a legkönnyebb természetes táplálkozással bevinni (hús gabona félék stb.)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!