Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy korán van (45 db)

Legalább õ nem azt írja, mint a többség: "nem volt gumink, de idõben kihúztam, lehet terhes?" :D
Aki ennyire parázik, annak nem való a szex. Ne haragudj, fontos a védekezés, de így, hogy még az mellett is rettegsz, hogy lehet élvezni? 19F
Igen, gyakorlatilag esélytelen.
Ha volt gumi + még ki is húztad, akkor már csoda kell, hogy gyerek legyen.
A kérdező hozzászólása: Lehet élvezni :) Köszönöm a válaszokat. Megnyugodtam.
akkor a parázós fórumba írj leközelebb, itt már 657256234 ilyen kérdés van. tudod, a keresés csodákra képes. különben is, kit érdekel h mit csinálsz a pároddal? parázz máshol legközelebb

Ha 27-28 hetesen megszületne egy baba . Mekkora esélye van az életben maradásra? Van aki ilyen korán szült? Igaz, hogy a kisfiúknak kevesebb az esélyük?

Legjobb válasz: Igen a kisfiuk gyengébbek és több betegségre hajlamsoabbak. Hát ilyen pici korban születik , nem feltétlenül hal meg, de szerintem nem 100% hogy egészséges lesz. Szívbetegségtõl kezdve bármi.

Igen a kisfiuk gyengébbek és több betegségre hajlamsoabbak. Hát ilyen pici korban születik , nem feltétlenül hal meg, de szerintem nem 100% hogy egészséges lesz. Szívbetegségtõl kezdve bármi.
Mindkét öcsém koraszülött lett, a nagyobb 25. hétre, a kisebb 29. hétre született. A kisebb makk egészséges (laktózérzékeny, de az egész család az, szóval nem a koraszülöttség miatt), a nagyobb viszont epilepsziás (túl sokat apnoezott), de ez gyógyszerekkel jól karbantartható. Ma már nagyon jó esélyei vannak egy koraszülöttnek, és érdemes rögtön olyan kórházba menni szülni, ahol van PIC, mert nem mindegy, hogy még fél órát zötykölõdik a mentõben, vagy rögtön megkapja a megfelelõ ellátást.
tesóm fia 26 hétre született vannak maradandó károsodásai
Szia. Anyukámat a 26. héten császározták meg. 630 grammal. Kisfiú, most 5 éves és egészséges. Csak úgymond az értelmi fejlõdésbe van lemaradva ( de ezt mondták is hogy valószínüleg így lesz) Mikor megszületett az orvosok nem sok jót jósoltak neki, habár anyukámnak nem ezt mondták hanem hogy minden rendben lesz.
Két unokaöcsém is van aki koraszülött. Mindkettõ 90 dekával született, az egyik 27 hetesen, a másikat nem tudom pontosan, de az is kb. ennyi idõs lehetett. Akit pontosan tudok, h 27 hetesen született, annak egybõl megmondták, h nincs semmi gond, életben marad. Ma már egészséges 8 éves kisfiú, csak szemüveges lett, valszínû ezért. A másik ma már 11 éves, egészséges, hiperaktív ami vszínû ezmiatt van, de szerintem kinövik, sõt már jobb mint régen. Jó darabig vissza kellett járniuk kontrollra, hogy nincs e valami károsodása, de mindig minden rendbe volt. Hála a jó égnek, pedig utóbbinak nem sok esélyt adtak mikor megszületett. Van a párom családjába is 2 koraszülött, de õket csak hónapra tudom, hogy mikor születtek, de ugye a hónapokat mindenki máshogy számolja, meg fentáll, hogy kerekítenek. Az egyik 1250g-al született 7 hónapra, makk egészséges 12éves kisfiú. A másik 5és fél hónaposan született, de szegényke megvakult az inkubátor miatt az orvosok nem figyeltek oda, ma már 20 éves lány. Mért kérdezed kedves kérdezõ? Megmondom õszintén bennem is van egy kis félsz és minden egyes eltelt hétnek tök örülök és már azt várom, h legalább legyek 34 hetes. Nekem megrövidült méhnyakkal sokat kell pihennem, de betartok mindent. 30+3hetes kismami
Elsõ fiam 19 éves lesz februárba 29 hétre született 1400g most 180cm 80kg férfi csak szemüveges amúgy semmi maradandó károsodása nincs.Szerencsére.

Igaz, hogy akinek korán van nagy pocakja, annál nagyobb az esély a korai spontán vetélésre?

Ezt egy könyvben olvastam.Ott azt írták, hogy az els? három hónapban nem is látszik.Én most 8 hetes és 2 napos vagyok, de mindenki többnek néz.3,2 kg-t híztam, pedig nem eszek többet mint eddig.Vagy lehet attól, hogy össze-vissza van a ciklusom és nem tudták emiatt megállapítani a pontos korát.Legalábis a véd?n? azt mondta, hogy a kiírt ápr. 29.-e helyett szülhetek két héttel korábban is emiatt.Akkor viszont most 10 hetes körül lehetek.El?re is köszi a sok választ:)

Legjobb válasz: Szia! Semmi köze nincs hozzá hogy kinek mekkora a hasa! Én 14 hetes vagyok de nekem is már szépen látszodik a pocim és látszodott is! Na meg persze ez attól is függ hogy hány kg vagy! mert ha több mint kellene akkor azért is látszodhat jobban a pocid:) Ne izgulj nincs semmi baj! Minden jót: Egy 14 hetes kismama:)

Szia! Semmi köze nincs hozzá hogy kinek mekkora a hasa! Én 14 hetes vagyok de nekem is már szépen látszodik a pocim és látszodott is! Na meg persze ez attól is függ hogy hány kg vagy! mert ha több mint kellene akkor azért is látszodhat jobban a pocid:) Ne izgulj nincs semmi baj! Minden jót: Egy 14 hetes kismama:)
Szia! Én egy hónaposan úgy néztem ki, mint egy 3. Most 20 hetes vagyok, de kb 6 hónaposnak látszom. 158/55 kilóval indultam. Üdv, vigyáz magadr
szia!Ne aggódj, én 23hetes vagyok és már sokan azt hiszik, hogy a végét járom!Egyébként 12hetesen derült ki, hogy 2 babám lesz!Nem véletlenül van volt nagy pocim!


Ha most lejárt a gyed-em gyesen vagyok még két hóig utána elvileg megyek vissza, kirúghatnak? és ha igaz hogy három éves korig nem akkor mi van ha terhes leszek újra? Akkor igen?

a tb-nél azt mondták hogy ha visszamegyek és utána terhesen tp-re megyek simán kirúghatnak

Legjobb válasz: Rendes felmondással a gyerek 3 éves koráig nem mondhatnak fel. Közös megegyezés esetén igen, mert ez azt jelenti, hogy te ebbe beleegyezel. Rendkívüli felmondással akármikor élhetnek, akár az elsõ munkanapodon is. Bár azt indokolnia kell és ha bíróságra kerül az ügy, mert jogtalannak tartod, akkor bizonyítania is.

Rendes felmondással a gyerek 3 éves koráig nem mondhatnak fel. Közös megegyezés esetén igen, mert ez azt jelenti, hogy te ebbe beleegyezel. Rendkívüli felmondással akármikor élhetnek, akár az elsõ munkanapodon is. Bár azt indokolnia kell és ha bíróságra kerül az ügy, mert jogtalannak tartod, akkor bizonyítania is.
Szia! A gyerek 3 éves koráig nem rúghatnak ki. Én úgy tudom, ha közben terhes leszel, akkor szintén nem!
A TB-nél hazudtak neked, ha tényleg ezt mondták. A gyerek 3 éves koráig védett vagy. Másrészt, amint teherbe esel, ismét védett vagy, immár az új gyerek okán. Úgyhogy ennyi.
A védettség CSAK rendes felmondás esetén áll fenn. Ha közös megegyezéses papírt tesznek eléd és aláírod-így jártál. Ha kitalálnak valmi okot a rendkívüli felmondásra-ugyancsak nem él a védelem.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen
Közös megegyezést természetesen ne irj alá. Ha ezalatt az idõ alatt rendkivüli felmondással kirúgnak, akkor a munkaügyi biróságra kell menni, mert erõs lesz a gy anú, hogy jogtalan a kirúgás (hacsak nem csinálsz valami OLTÁRI hibát), a biróság sanda szemmel nézi, ha kismamát BÁRMILYEN indokkal ki akarnak rúgni.

Lenne egy kérdésem az USA-ban élőkhöz, vagy már hazaérkezett magyarokhoz! Hogyan lehet kijutnia legkönnyebben? Állást melyik oldalon lehet keresni? És igaz, hogy egy havi lakásbér 1500$ körül van? Nehéz kint megélni? Valaki segítene?

Egy 18 éves lány vagyok,sajnos németből van csak nyelvvizsgám,de szeretnék angolból is.Ki szeretnék menni minél hamarabb.Most érettségizem,de nem szeretnék itt továbbtanulni.

Legjobb válasz: Nem menj ki, csak, ha vannak kinn rokonaid, és náluk élsz. A lakbér 1500 is lehet, de van olcsóbb is. Ennyiért pl. egy komplett házat bérelhetsz. Nyelvtudás nélkül, és kapcsolatok (védelem) nélkül elveszel.

Nem menj ki, csak, ha vannak kinn rokonaid, és náluk élsz. A lakbér 1500 is lehet, de van olcsóbb is. Ennyiért pl. egy komplett házat bérelhetsz. Nyelvtudás nélkül, és kapcsolatok (védelem) nélkül elveszel.
Bakker, kimaradt a link: http://la.craigslist.org/hhh/
Lakásokat itt tudsz nézni, nem tudom, hogy milyenek érdekelnek, van shared room-tól, egészen extrém hollywood-i házig minden. Ugyancsak a craigslist oldalon lehet találni álláshirdetéseket is, de annak az esélye, hogy találsz szponzort a munkavállalási vízum intézéséhez kb. nulla. Felmerül a kérdés, mihez értesz?
A kérdező hozzászólása: Mindenképpen L.A. körül akarok élni!
Friszkóban egy nyomi egyszobás alagsori szrt lehet ennyiért bérelni. De ott a legmagasabbak az ingatlan és bérletárak az egész USAban.
1500 NY max egy lakasber, miamiban kb 550-1000kozott mozog egy egyszobas. kapcsolatod legyen mindenkepp kint mert tenyleg elveszel, ha miamiba mesz jobb ha beszelsz nemi alap spanyolt is miutan a lakossag 99%-a latinamerikai :) rengeteg penzt kell gyujtened gyurjal ra meg par evig.nem egyszeru..kaja szallas, taxi busz nemsok van (miamiban) itt kocsi kell. nameg a tobbi plusz kiadas amire nem is gondolnal ott majd itt hirtelen arconvag.
Szia! Hülyeség, hogy 1500$ a lakás, bár ez területenként változó! 550$-találhatsz már Miami környékén is egy szobás kis lyukat, de én a családommal kezdtem ott.800$-ért rezsivel, nettel együtt családi házat bérelhetsz Tennesseeben.NY, LA Miami a legdrágább helyek, de munkát is itt találsz könnyebben.Egyedül nem könnyû.kell az angol nyelvtudás.Boldogulsz? Ha valami érdekel, írj, kinn élek, szívesen segítek!
A kérdező hozzászólása: De mindenképpen ki szeretnék menni!Itt nem maradok!
ne menj ki , a magyar vagy magyar foldon elsz es magyar foldon (nagy magyarorszag teruleten) is halj meg !!!
[email protected] !!!!!! ezert fogy az orszag lakossaga, [email protected]!!! 64 varmegye 4ever!!
Mármint miben?
Gondolom az apudat az háboritotta fel, hogy 10 évvel idõsebb pasival jött össze.Ha látja, hogy boldogok és valóban nem használja ki a tesódat, egy nap meg fog békülni a helyzettel.Most persze, hogy mérges, hiszen meglepte a hir!
Váratlan, derült égbõl villámcsapás, Eh, annak van igaza, hogy csak egy hímnemû nem APA!
Lehet azért akad ki mert titkolta a lány. Mondjuk szerintem is sok még 18 évesen egy 28 évessel járni. Nõvéred még jobb esetben bõven tanul, a férfi meg már simán vágyhat családra is.
Képzelem, milyen mérges lesz az apuka, ha megkérik a növéred kezét!!! (Szerintem a növéred fiujànak az életkora nem tartozik az édesapàdra. Abszolut nem. Csak a növéredre és a fiujàra.) Az apukàtok szemmel làthatolag nem vette észre, hogy felnött nö lett a gyermek kislànybol.
Te véletlenül nem az apa vagy? Már csak a pontozásod miatt!
Na hát azért ne tegyünk úgy, mintha normális lenne. Egyáltalán nincsenek egy szinten, egy 28 éves férfi pár éven belül már jó esetben családot akar alapítani, dolgozik. Míg egy 18 éves még csak most kezd el igazán élni, tovább tanul és még folytathatnám. Akkor eltudnám fogadni ezt az egész helyzetet, ha látom, hogy valóban szereti a lányomat, és nem csak kihasználja, ami azért sok esetben jellemzõ a 30-as pasikra.
Na megyek, a kamu nem érdekel!!!
A kérdező hozzászólása: Nem, nem az apa vagyok és nem pontoztam le senkit. Még a primitív kötekedõket sem. A többieknek köszönöm a választ!
Még hogy egy szinten egy 28 éves felnõtt férfi és egy 18 éves tini! Maximum ha az a 28 éves még mindig az iskolapadot koptatja és otthon él az anyukája szoknyája mellett, a munkát pedig még hírbõl sem ismeri. Egy normális 28 évesnek viszont már rég szakmája (vagy diplomája van), évek óta dolgozik, önálló és önellátó, lassan családra vágyik vagy már van is neki. Hogy lenne már azonos érzelmi és értelmi szinten egy 18 éves csitrivel, akinek még ott a tojáshéj a fenekén és még igazán semmit se tapasztalt az életbõl?
Csak azért nem törõdik már a lányával, mert 18 éves létére egy 28 éves fiúval van? Hát ez abszurd. Egy az, hogy egy 18 éves lány és 28 éves fiú egy érzelmi, értelmi szinten van. Másik, hogy a lánya lényegében már felnõtt, el kéne fogadja a döntéseit. Kiborulni 10 év korkülönbségen? 18-20 év felett ez már nem számít soknak.
Értelmezési problémátok van, vagy direkt kötözködtök??? Kérdezõ: nem, nincsen igaza.Mitõl borult ki, hogy 28 éves? Szerintem teljesen ideális, semmi baj vele.Amúgy ha a pasi rendben van, elég buta dolog emiatt haragudni.
A kérdező hozzászólása: Hogyhogy miben? Egyáltalán nem érdekli a lánya.
Nem nincs igaza! Tényleg, miben is?
A kérdező hozzászólása: Miben nem érdekli? Hát semmiben!
Akkor nem apa, csak csinált egy gyereket. Nagy különbség!
Azt kérdezed, hogy igaza van-e abban, hogy nem érdekli a lánya? Már megbocsáss de erre a kérdésre nem lehet válaszolni.
Fogalmazd meg másképp, ha kérhetem.
nem érdekli tehát elfogadta nem?
A kérdező hozzászólása: Nem érdekli = lesz*rja. Csak mellette él, de már nem érdekli, hogy mi van vele és talán már nem is szereti. Megbocsáss, de azt hittem, kedves válaszoló, hogy erre magadtól is rájössz.
Mondom, nem apa csak egy hím nemû ember.
Ismerek olyat, ahol egy 18 éves egy 47 évessel van együtt. Na, az az igazi agybaj!
A kérdező hozzászólása: minketto malacka lany.
A kérdező hozzászólása: es egy tenyesztotol hoztuk oket ahol tobben voltak
Hogy lehet 1 hónappal "kisebb" testvére??? Legfeljebb féltestvére, nem? Az apjuk közös...Ha valóban tenyésztõtõl és nem valami buta szaporitótól hoztad, akkor nem lehet vemhes egyik sem. Egyébként milyen fajtájúak? Mennyi idõsek? Származási lapuk is van? A tenyésztõ azt is ad, tudod?
Számít az egy hónap, de ha testvérek, akkor nem lehet, hogy csak egy hónap a különbség köztük, ugyanis a vemhességi idõ annál sokkal több a tengeri malacnál
A kérdező hozzászólása: Nem tudok semmit roluk itt ahol en élek vagyis egy kis varos egy kisallat uzlet van komolyabb és a malackak attol a tenyesztotol vannak aki viszi oda is. Feltesok, egyiknek szore sima masiknak sok forgos mint mikor valakinek hajat felzselezik sokfele. Nagyon aranyosak mostmar biztosra tudom h igen terhes.mit kell csinalni mikor szul mik a tunetei?visit?mikor megszulte kolykokkel kell csinalni valamit?

Tényleg igaz hogy ha valakinek a szája körül vannak pattanások az hormonális zavarra utal?

Legjobb válasz: akkor is ott vannak, ha a gyomrával van baj

akkor is ott vannak, ha a gyomrával van baj
Mmint az ajkak vonalán? Ne idegesítsetek már:O
A kérdező hozzászólása: nem az ajkaimnál, csak vhol olvastam hogy ha vkinek a szája körül van például az orra alatt vagy az állán, akkor az hormonális zavar miatt lehet
elsõ vagyok itt a cikkben van egy felsorolás errõl: http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:pfSoRax..

Barátom körül van metélve, és itt olvastam, hogy emiatt van ami fájhat neki, vagy hogy pl az orált nem is érzi, ez igaz? És tényleg nehezen megy majd el?

Még nem voltunk együtt, majd megkérdezem t?le is ezt, csak nem akarom ilyen hamar, mert az célzásnak min?sülne.

Legjobb válasz: ezt MINDENKÉPPEN vele beszéld meg ha eljön az alkalom, õ fogja tudni, mi neki a jó/nemjó.

ezt MINDENKÉPPEN vele beszéld meg ha eljön az alkalom, õ fogja tudni, mi neki a jó/nemjó.
Ezeket nemtom honnan vetted, de saját tapasztalatok alapján hülyeség
A kérdező hozzászólása: elsõnek igen majd megkérdezem, csak mint írtam nem akarom elsietni második...ha végig olvasod rájössz hogy honnan vettem, am köszi hogy leírtad a véleményed. ha valakinek van ilyen TAPASZTALATA ossza már meg velem.
Az orál az tényleg nem nagy szám. Semmilyen "mûvelet" sem fáj! Viszont nem megy el nehezen egyáltalán, kivéve ha gumival nyomjátok. Remélem segítettem!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy válaszoltál.
Mennyi idõs az nj?
Az a véleményem hogy a kutya karakterétõl és nevelésétõl függ hogy õrzi-e a házat és mennyire nem a nemétõl. A kan kutya is kiszökhet tüzeléskor, szenvedhet miatt, vagy rákot kaphat, szóval semmivel sem egyszerûbb tartani. Amúgy ha a német juhász jó helyrõl van akkor nem hinném hogy olyan nagy esélyjel lesz beteg. Az összeszoktatás úgy a legegyszerûbb hogy még azelõtt megneveled az elsõ kutyát mielõtt a második jön. Aztán pedig figyeled ki áll feljebb a rangsorban és aszerint foglalkozol velük.
A kérdező hozzászólása: A németjuhász még csak terv, de mindenképpen 8-10 hetes kölyök lesz, csak kérdeztem az epilepsziáról mert itt olvastam hogy idõs korára azzá válhat.Az õrzés és keménység miatt kant szeretnék csak féltem a boxert, bár jellemébõl adódóan be fog hódolni.-szerintem- Más kutyákkal nem harcol, játszik mindennel mindenkivel- Azt nem értem hogyan oldjam meg hogy addig foglalkozzak vele amíg meg nem érkezik a németjuhász? Jelenleg semmi gond nincs vele, hallgat szóra, engedelmes. Sokan írják hogy állandó harcok várhatóak 2 kan kutya esetén, ezt szeretném megelõzni, no és az ivartalanítást is szeretném elkerülni ha a Nj. szuka lenne. Köszönöm a segítséget, tapasztalatokat elõre is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigieket. Ivartalanítás? a gondom a sajnálat a kutya iránt, illetve nem szeretném ha emiatt a fajta tulajdonságainak, felhasználhatóságának jellemzõkbõl vesztene. A szomszédban kan kutya van (keverék nagyobb testû puli forma) így mindenképpen a szukát kellene ivartalanítanom, ha amellett döntök. A döntés azonban még nem született meg, mert a dominanciája miatt a kan NJ. mellett állunk, de a boxert is féltjük. Nagy dilemma, attól függetlenül hogy régóta kutyázunk, régebben kiállítás, tenyésztés szintjén is de csak egyes kutyánk volt. NJ. is volt a családban még a boxerezés elõtt, de õ is egyedül volt tartva, viszont jelenleg a házõrzés funkciót a boxi nem látja el, neki sem ártana egy társ aki "buzdítja-tanítja" Ezért a dilemma, kan-kan vagy kan-szuka, de a fegyelmezettség és a határozottság is kritérium lenne, és mivel szuka NJ. nem volt sohasem, nem tudom milyen vérmérsékletû illetve mennyire simulékonyabb mind a családdal, mind az idegenekkel. Természetesen kutyasuli lesz-neki mindenképp! Köszönöm természetesen minden hozzáértõ, és minden tapasztalattal rendelkezõ véleményét.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!