Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy korán (246 db)

[link]
Igaz. Nekem mûtét után 3 héttel fogant a drágaság.:) És teljesen egészséges lett.:)

Mik a hátrányai a hajfestésnek? Az tényleg igaz hogy aki festeti az huszonéves korában már elkezd őszülni?

Legjobb válasz: Persze, édesanyám 30 éves kora óta festi, 50 évesen õszül is...:D Amúgy nem igaz, én 16 éves korom óta festem, és a húgom is, és egyáltalán nem õszülünk (21 és 22 évesek vagyunk). Lehet, hogy vannak olyan emberek is, de az olyanok szerintem alapjáraton korán kezdenek õszülni.

Persze, édesanyám 30 éves kora óta festi, 50 évesen õszül is...:D Amúgy nem igaz, én 16 éves korom óta festem, és a húgom is, és egyáltalán nem õszülünk (21 és 22 évesek vagyunk). Lehet, hogy vannak olyan emberek is, de az olyanok szerintem alapjáraton korán kezdenek õszülni.
nem valószínû, hogy õszülni fogsz tõle. viszont sok káros anyagot tartalmaz, amit mind a fejbõrödre kensz. ha pl. feketére fested, akkor hullhat is a hajad, mert a fekete festékben lévõ hangyasav, egy nagyon agresszív anyag.
A kérdező hozzászólása: énsem tapasztaltam még ilyesmit, bár én nem régóta, csak 3 hónapja festetem. csak kíváncsi vagyok hogy hosszú távon mennyire roncsol
Gondolom a töredezés ellen lehet tenni ( vágatni kell belõle ) Szárazzá teszi- hajpakolások. Persze az semmiképp sem tesz jót, ha valaki hónaponta festi. Én olyanra fogom, ami kevésbé tér el az eredeti hajszínemtõl. Így szerintem nem fogja túlságosan roncsolni. Persze a hajfestéket is jól megkell választani, mert az sem mindegy. Az õsz hajak huszonéves korban pedig nem hiszem, hogy a hajfestéstõl van. Sokkal inkább a stresszes életmód okozza.
Az õszülés nem attól van. De tönkreteszi a hajat, kiszárítja nagyon és töredezik tõle.
A hajhullás, szárazság, töredezés is emberfüggõ! A környezetemben egy ember sem panaszkodott még ilyesmire. Elsõ vagyok, és nekem kifejezetten könnyen zsírosodó hajam van sajnos, egyáltalán nem száraz. Hullani nem hullik, rengeteg van belõle. Nem is töredezik jobban, mint elõtte, viszont mióta hajpakolást használok rá, alig törik szinte:) Az sem mind1 egyébként milyen festéket használ az ember...gagyit vagy jót.

Akik huszonéves korukban találtak rá az igazira: hogyan történt? Hány évesen és hol ismerkedtetek meg?

F?leg olyanok sztorijára vagyok kíváncsi, akiknek el?tte max. 1-2 barátjuk/barátn?jük volt, vagy volt több is, de nem feküdtek le egyikkel sem.

Legjobb válasz: Ez a kérdés nekem szól. :D A mi esetünk szinte tündérmesés (csak amolyan modern formában...). Én 21 éves vagyok, a párom 26. Eddig egy barátom volt, ha azt a 3 napos kapcsolatot annak nevezném. egy vadbarom volt, aki csak ki akart használni, de nem jött össze neki, mikor ez történt, akkor is már 18 éves elmúltam. A párom elõttem 3 lánnyal járt, egyikkel sem komolyan (enyhébb csóknál több nem történt, és egyikkel sem járt tovább 2-3 hétnél); csalódott a lányokban, elég sokszor. nekem is elutasításban volt részem mindig. Épp egy srác miatt voltam ideges, akit a munkahelyemen ismertem meg, mikor otthon, mérgemben beregeltem az iwiw lovehunter alkalmazásában. Hülyeségnek tartottam, nem hittem benne. megismertem pár érdektelen emberkét, tudtam, hogy nem érdekelnének komolyan. aztán jött õ. elõször ott leveleztünk pár napig, utána msn. Kb. 2 hét múlva személyes tali. addigra már tudtuk, hogy egymásnak lettünk kitalálva. két huszonéves, szûz, aki már csalódott a világban, bulizni, eljárni nem szeret, esélye nem sok volt, h megtalálja az Igazit, aki szeretheti. Én dundibb lány vagyok, amit elég nagy hátráltató tényezõnek tartottam az ismerkedésben. Féltem a találkozástól, bár már elõre mondtam az alkatom (86 kg vok), és képet is látott. az elsõ randi már felejthetetlen volt, az események pedig felgyorsultak. az elsõ héten bemutatott a szüleinek. az elsõ perctõl tervezzük a közös életet, amint összegyûjtöttünk egy kis kezdõtõkét, összeköltözünk. addig pedig amikor csak tudunk, egymásnál alszunk. Álmaimban sem reméltem már, h találok egy korban hozzám illõ srácot, akivel együtt tapasztalunk ki mindent. boldog vagyok, h neki tartogattam magam és annak is örülök, h Neki is én vagyok az elsõ lány és az utolsó az életében. Bocsi, hosszúra nyúlt. :) azért írom le, h a huszon felüli szüzek se adják fel a reményt. ;) 21L

Ez a kérdés nekem szól. :D A mi esetünk szinte tündérmesés (csak amolyan modern formában...). Én 21 éves vagyok, a párom 26. Eddig egy barátom volt, ha azt a 3 napos kapcsolatot annak nevezném. egy vadbarom volt, aki csak ki akart használni, de nem jött össze neki, mikor ez történt, akkor is már 18 éves elmúltam. A párom elõttem 3 lánnyal járt, egyikkel sem komolyan (enyhébb csóknál több nem történt, és egyikkel sem járt tovább 2-3 hétnél); csalódott a lányokban, elég sokszor. nekem is elutasításban volt részem mindig. Épp egy srác miatt voltam ideges, akit a munkahelyemen ismertem meg, mikor otthon, mérgemben beregeltem az iwiw lovehunter alkalmazásában. Hülyeségnek tartottam, nem hittem benne. megismertem pár érdektelen emberkét, tudtam, hogy nem érdekelnének komolyan. aztán jött õ. elõször ott leveleztünk pár napig, utána msn. Kb. 2 hét múlva személyes tali. addigra már tudtuk, hogy egymásnak lettünk kitalálva. két huszonéves, szûz, aki már csalódott a világban, bulizni, eljárni nem szeret, esélye nem sok volt, h megtalálja az Igazit, aki szeretheti. Én dundibb lány vagyok, amit elég nagy hátráltató tényezõnek tartottam az ismerkedésben. Féltem a találkozástól, bár már elõre mondtam az alkatom (86 kg vok), és képet is látott. az elsõ randi már felejthetetlen volt, az események pedig felgyorsultak. az elsõ héten bemutatott a szüleinek. az elsõ perctõl tervezzük a közös életet, amint összegyûjtöttünk egy kis kezdõtõkét, összeköltözünk. addig pedig amikor csak tudunk, egymásnál alszunk. Álmaimban sem reméltem már, h találok egy korban hozzám illõ srácot, akivel együtt tapasztalunk ki mindent. boldog vagyok, h neki tartogattam magam és annak is örülök, h Neki is én vagyok az elsõ lány és az utolsó az életében. Bocsi, hosszúra nyúlt. :) azért írom le, h a huszon felüli szüzek se adják fel a reményt. ;) 21L
Nekem nincs barátnõm, de amúgy beletartozom a fenti kategóriába. Én sem találok normális nõt.
Kedves utolsó. aztán ha végigpróbálnék még további 20-25 srácot, akkor mi van? ha rájönnék, h elb*sztam, mert az elsõ volt az igazi lelki és testi téren (valamiért a lelki dolgokról nem írsz, mondjuk nem lep meg... ha azt hiszed, a testiség összetart egy kapcsolatot, tévedsz...), akkor visszatérek oda? vagy keresek egy olyan kategóriásat? kinek a pap, kinek a papné. nekem egy férfi lesz az életemben, és nem vágyom másra. a párom sem.
27 évesen az akkori párommal, bnõmmel egy nagyon kedves másik bnõmet kísértük fel Esztergomba. Õ ott várt ránk, kedves bnõmnek udvarolt épp. Neten kezdtünk beszélgetni, nekik nem jött össze, mi 1 év múlva összejöttünk. Nagyon romantikus volt. Kedves barátnémmal a viszonyunk jó, sokszor talizunk is vele és párjával, minden rendben.
Én azt mondom hogy nem érdemes huszon évesen lekötni magunkat. Én 28 vagyok és volt már sok barátnõm (kb. 25-el feküdtem le eddig) és én azt mondom hogy most éljem ki magam mint majd a család mellett. Meg tanultam a lányoktól hogy milyen a jó pasi az ágyban, milyen jellemû nõhöz hogy kell alkalmazkodni és én nem is bántam meg semmit. Nem hiszem el hogy akinek csak 1 pasi volt eddig az életében az nem vágyik arra hogy vajon milyen lehet mással. Lehet hogy sokkal jobb és legtöbbször be is igazolódik.
Uccsónak írom. Nem ismersz akkor miért ítélkezel felettem? Lelkiséget meg hagyjuk mert arról nem volt szó és te sem írtál semmi ilyesmit, de választ sem csak [email protected] tudsz. Maradj is meg annál az egy pasinál, mert másik látom szóba sem állna veled......
"Uccsónak írom. Nem ismersz akkor miért ítélkezel felettem? Lelkiséget meg hagyjuk mert arról nem volt szó és te sem írtál semmi ilyesmit, de választ sem csak [email protected] tudsz. Maradj is meg annál az egy pasinál, mert másik látom szóba sem állna veled......" aki már 25 nõvel volt, az sokat elárul az illetõrõl... fõként azt, h nem éppen a lelki dolgok befolyásolják, mikor kapcsolatba kezd. bár gondolom, ez a 25 nem is volt mind párkapcsolat, sõt talán csak a töredéke. Te írtad, h több embert kell kipróbálni... mintha képtelenség lenne, h valaki az elsõben találja meg azt a lelki társat, akivel le akarja élni az életét, és a testi vágyaknál erõsebbek az érzelmei. képzeld, nem a párom az egyetlen férfi a közelemben, világ életemben férfiak között voltam, õket választottam barátaimnak, de õk értékes emberek, normális gondolkodásmóddal. akik megismertek engem, mindig jó véleménnyel voltak rólam, és ragaszkodnak a társaságomhoz. már azért is, ahogy az élethez és az emberi kapcsolatokhoz állok. és ehhez nem kellett félszáz férfival ágyba bújnom...


Terhesen lehet (zselés) műkörmöt csináltatni? Tényleg igaz hogy szülésnél nem jó, mert a köröm színének elváltozásából következtethetnek leghamarabba a problémákra?

Legjobb válasz: Így igaz. Az altatóorvos (ha esetleg szükség lesz altatásra) a köröm színébõl mindennél hamarabb tud következtetni.

Így igaz. Az altatóorvos (ha esetleg szükség lesz altatásra) a köröm színébõl mindennél hamarabb tud következtetni.
Lehet, persze, nekem is van. A porcelánt nem javaslom, nagyon büdi, mikor csinálják, de a zselé nem. És igen, én is úgy tudtam, hogy leveszik a mûkörmöt, de sokan itt azt írták, hogy nem szóltak érte. De az is megoldás, ha egyik mutatóujjadról leveszed, és máris megvan a vérkeringésed ellenõrzésére a felület.-)
Nekem egy altatásban végzett nõgyógyászati mûtétnél kérték, hogy még a halvány lakkot is mossam le, saját körömrõl. Az a biztos. Nagyon szép a hosszú köröm én is szeretem, (bár nekem saját), de már levágtam õket, mert a pici baba mellet elég "veszélyes", Õt is megsértheted vele könnyen.Szerintem közel a szülés elõtt már nem érdemes megcsináltatni. Boldog bababvárást!!! 35 hetes kismami
Nem kell levenni a mükörmöt, ha átlátszora csináltatod. Mert akkor látják ha van valami.
Helloka!Szombaton leszek 39 hetes terhes és nekem is van zselés körmöm a doki szerint nem gond mert átlátszó és picike.Jó babavárást

Ha valakinek 80 éves kora körül meghal fiatalon a gyermeke, pl 50 éves kor körül súlyos balesetben, akkor az igaz, hogy a szülők is hamarosan mennek utána?

Legjobb válasz: Hát mivel 80 éves, nagy a valószínûsége, hogy nem fogja 30 évvel túlélni a gyereke halálát.

Hát mivel 80 éves, nagy a valószínûsége, hogy nem fogja 30 évvel túlélni a gyereke halálát.
Nem törvényszerû, de elõfordulhat
Nem feltétlenül. Nagymamám 13 éves koromban halt meg, a dédim (az anyukája) meg csak amikor 22 voltam. Bár ha 9 év hamarosannak számít...
Az öcsém barátnõjét 16 évesen elütötték, néhány nap múlva, a születésnapján a szülei levetették a lélegeztetõgéprõl. Mindketten belerokkantak, és rövid idõ múlva, 50 éves koruk elõtt meghaltak :( 80 évesen azért már elég nehéz azt mondani, hogy a bánat miatt történt, a nagyanyám 60 évvel élte túl a fia halálát (3 évesen kanyaróban), a lányáét meg tízzel (29 évesen daganatban).
80 év után már minden benne van a pakliban. Lehet van benne valami, amíg a papám él a mamámnak az ég világon semmi baja nem volt majd meghalt a papa és a mama is rá pár évre meghalt.
gyakran elõfordul. az édesapám autóbalesete után 5 hónappal meghalt az édesanyja is. egyikük sem volt idõs...
Az én apai nagyszüleim még mind a ketten élnek. Mama 87, papa 84éves. Három fiúk volt, mindhármat túlélték! A középsõ 1985-ben 29évesen halt meg, apukám(legidõsebb)2004-ben 52évesen, a harmadik 2009-ben 49évesen. Szóval ez nem igaz! Azt a szenvedést senkinek nem kívánom amit átéltek. Mikor nagymamám zokogva kérte számon az istent hogy miért nem õt vitte már el!:( Az utolsó fia elvesztésekor napokig õriztük nehogy valamit csináljon magával!

Igaz hogy a hím hörcsögnek majd nagyobb korába "lógni" és nagyon látszódni fognak a heréi?

Legjobb válasz: Ha nem haragszol: "hogy" elõtt vesszõ van, továbbá nem "korába", hanem "korában".

Ha nem haragszol: "hogy" elõtt vesszõ van, továbbá nem "korába", hanem "korában".
Azt nem tudom mennyire, de biztos látszani fognak neki, szerintem csak annyira, mint a házi egereknek.
Miért, mi a problémád vele? Ha hörcsögöt akarsz és annak lóg és ez nem tetszik (bár nemtudom mi a bajod vele)vegyél kanári madarat
egyszer voltam egy állatkereskedésben, és ott negyedakkorák voltak majdnem , mint maga az állat, és nagyon visszataszító volt
Van, amikor eltûnik, úgymond "visszahúzódik", és van amikor meg teljes terjedelmében dagad. Hát nem egy guszta látvány, de nem az az általános. :)

Igaz, hogy a vigantolt (D-vit) 1 éves kor után csak minden másnap kell beadni?

Legjobb válasz: Nekem azt mondta az orvosunk,hogy 1 éves korig naponta,majd 1-3 éves koráig szeptembertõl -áprilisig.

Nekem azt mondta az orvosunk, hogy 1 éves korig naponta, majd 1-3 éves koráig szeptembertõl -áprilisig.
Nem hallottam errol meg. Ahogy vege a nyarnak, naponta 1 cseppet kap, nemsokara 2 eves lesz.
Nálunk is azt mondta a doki, amit az elsõ válaszolónak.
nekem azt mondta naponta 1csepp 1éves kor után is.Születése óta kapja naponta, most 15hónapos.
Nekünk is minden másnap kell adni, de hallottam már olyat is, hogy 1 éves kor után naponta több csepp kell. Hát, nem tudom.

Igaz, hogy a tip-zselé mukormot csak a korom kozepetol ragasztjak es aztan egybereszelik a tobbi korommel?

Nekem ez eleg furcsanak tunik.Nem az egesz koromre kene ragasztani?

Legjobb válasz: Szia! A tippnek van egy illesztõ vonala ami a saját körmöd végénél van igy kb a tipp a köröm közepéig és utána összereszelik és ugy épitik rá a zselét.

Szia! A tippnek van egy illesztõ vonala ami a saját körmöd végénél van igy kb a tipp a köröm közepéig és utána összereszelik és ugy épitik rá a zselét.

Igaz hogy a huskyknak három hónapos korában kötelező valami imun erősítő injekciót adni? Vagy valami hasonlót hallottam. Igaz ez?

Legjobb válasz: Esetleg azt hallottad, hogy ilyenkor alakul ki az immunitás, ha idõben volt oltva... vagy az oltások mellé lehet immunerõsítõt adni, de csak indokolt esetben..más nem hiszem, hogy lenne.

Esetleg azt hallottad, hogy ilyenkor alakul ki az immunitás, ha idõben volt oltva... vagy az oltások mellé lehet immunerõsítõt adni, de csak indokolt esetben..más nem hiszem, hogy lenne.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! jelen esetben akkor nem hiszem hogy kellene bármi imun erõsítõ, mert nagyon jó egészségben van. 5 hetes korában megkapta az oltásokat már.
Na na na...5 hetesen az elsõt kapta meg CSAK. két hét múlva jön a következõ, majd a harmadik... ha nem kapta meg a másodikat, és eltelt 2 hét, akkor irány a doki..
az oltási program ahogy írták nem egyszeri oltásbeadás, ismétlõ otlás is kell.

Az tényleg igaz, hogy 15-17 éves kor körül az ember "meghusisodik", de később visszaáll normálra?

Én is tapasztaltam magamon, hogy amikor már nem n?ttem tovább 16 éves korom után, "kipárnázódtam". :D

Legjobb válasz: Nem mondom, hogy mindenkinél ez van, de elég gyakori, hogy tinikorban meghízik egy kicsit az ember, aztán szépen le is adja a felesleget.

Nem mondom, hogy mindenkinél ez van, de elég gyakori, hogy tinikorban meghízik egy kicsit az ember, aztán szépen le is adja a felesleget.
A kérdező hozzászólása: És ez mitõl van?
Én pont az ellenkezõjét tapasztaltam (nem csak magamnál, a környezetemben is). Minden ismerõsöm 20 után kezdett kikerekedni. Még inkább 25 fölött. 18 alatt sokkal több energiát éget el az emberi szervezet (a fejlõdés/növekedés miatt nagyobb az kalóriaszükséglet). Ahogy az ember öregszik, lassul az anyagcsere. Ugyanakkora mennyiségû tápanyagtól, amitõl korábban nem hízott, idõsebb korban hízik az ember. Anyukád vagy szerencsés, vagy többet is mozog, mint fiatalabb korában.
Nem.
Ez mindenkinél másképp mûködik, van, aki meghízik, van, aki lefogy. Ezt a szervezetben végbemenõ hormonális változások okozzák, amik 20 éves korig is eltartanak.
általánosságban inkább az jellemzõ, hogy lassul az anyagcsere, 25-30 éves kor körül legalábbis már mindenképpen. én pl. évekig zabáltam össze mindent, egy dekát nem híztam, de 18 éves koromtól kezdve másfél év alatt jó 15 kg feljött rám egybõl. azóta leadtam, és beláttam, hogy most már mindig oda kell figyelnem mit eszem. 20l
Én 15 éves koromban kezdtem el fogyni majdnem 20 kiló lement pedig nem volt eszemben hogy fogyókúrázzak mert azelõtt sose sikerült
ilyesmi akkor történik ha a szülõ összekeveri a gyerekét egy hízómalaccal. normális esetben nincs ilyen, mert a szülõ odafigyel a gyerek étkezésére és sportoltatja is kiskorától.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!