Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy körül s (6 db)

Igaz, hogy 30 körül s afelett csökken a férfiak szexuális étvágya?

Én 25 vagyok, a párom 31, csak 1,5 éve vagyunk együtt, de heti 2-nél többet nem szoktuk:( S nem miattam:(

Legjobb válasz: Ez azért összetett dolog, hiszen az egyéntõli is függ, a munkájától, mennyire stesszes. De szerintem még egy 30 éves féfinek aktívnak kellene lennie nagyon is.

Ez azért összetett dolog, hiszen az egyéntõli is függ, a munkájától, mennyire stesszes. De szerintem még egy 30 éves féfinek aktívnak kellene lennie nagyon is.
Figyelj én 21 vagyok a férjem 34 éves. Volt olyan idõszakunk nekünk is hogy nem volt szex csak havi 5 alkalommal. Ha volt annyi talán. De rájöttem a taktikára. VÁLTOZTATÁS!Most napi egyszer biztos, de volt olyan amikor többször is. De tudom hogy nem csalt meg. Még ha mások ezt is fogják írni. Sok sikert!!! :)
Én apám lassan 60 éves és havonta váltogatja a nõit... Ez egyén függõ, én pl nyáron naponta, ha csak lehet, de vizsgaidõszakban, vagy egyéb problémás idõszakokban, igazábol nincs rá nagyon kedvem, csak annak örülök, hogy a barátnõmnek jó, meg persze nekem is, csak nem érzem azt, amit máskor elõtte szoktam, hogy húúúú, dugnidugnidugni.
az én párom 32, ha fáradt vagy sok dolog kavarog a fejében õt sem lehet heti 2nél többször elkapni, amúgy oké. de sok minden miatt lehet.. pl. egészségügyi okok miatt abba kellett hagynom a tabit, most jobb híján a természet segítségével, s amikor szükséges gumival védekezünk... Na pl abban a gumis 6 napban... szinte semmi... kérdezz rá, ha elég õszinték vagytok egymással kiderül mi a baj :o) HAJRÁ!
hát én voltam már több 30on felülivel és még jobban bírták mint néhány fiatalabb, ugyhogy sztem beszélj vele, lehet újdonságra vágyik. Csempéssz az életetekbe vmi kis izgalmat ;)
Na ez nem igaz. Most kéne a legaktívabbnak lenni. Derítsd ki mi az oka, mert nem ez a normális.
Én 22, párom 31 és mi is 2 hetente egyszer vagyunk együtt. Bnõmnek a párja 30 éves és õk sem többször. Hát nem tudom...
Na most õ is csak heti kétszef dug? Biztos? Vagy csak veled kétszer...
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, fõleg a 3. válaszadónak. Kicsit megnyugodtam:)
A kérdező hozzászólása: Biztos, hogy csak velem kétszer. Hiába kételkedsz, tudom, de nem tartozik ide, honnan tudhatom ilyen biztosra.
A kérdező hozzászólása: Neked külön köszi:)
Teljesen érthetõ hogy csak heti kétszer vagytok együtt. Kétszer veled, kétszer a szeretõjével. De lehet, hogy a szeretõvel többször. :)
Egyébként milyen kapcsolatotok? Tudtok beszélgetni, van sok közös témátok? Tudtok szépen szólni a másikhoz? Imádjátok még egymst, úgy, mint az elején? Én 31 vagyok, és nem csökkent a váyam. Volt, mikor 26 voltam, és a kapcsolatom hamar kifulladt, akkor a havi egy is sok volt. Sokan küzdenek szexuális problémákkal, pedig sokszor alapvetõ párkapcsolati problémáról van szó.

Hogyan mûködik az elsõ OKJ-s ingyenes szakma? Igaz h 23éves korig az elsõ ingyenes?

21éves vagyok és érdekelne hogyan mûködik ez hogy ingyenes az elsõ szakma, Valaki tudna errõl többet mondani?

Legjobb válasz: 21 éves korig ingyenes az elsõ szakma. Ha van valami papírod hogy stiklis vagy (diszgráfia, diszlexia stb...) akkor 23.

21 éves korig ingyenes az elsõ szakma. Ha van valami papírod hogy stiklis vagy (diszgráfia, diszlexia stb...) akkor 23.
Ha iskolarendszerû képzésre jársz és nappali tagozatra. Tehát ebbe a felnõttképzés már nem esik bele. 23 éves korig én úgy tudom. Egyébként ezt a kérdést, már tegnap is boncolgattuk itt.
Még beleférsz -
na erre én is szeretném tudni a választ mert ugyanígy vagyok teljesen...
Hány éves vagy? Nem tom mennyi az átlag, én 16 éves koromban voltam kb. ennyi (170 cm és 48 kg). Azt mondták sovány vagyok, de aztán elkezdtem kicsit többet "gyúrni" (40 felülés és 40 fekvõtámasz) és láss csodát azontúl h kockás lett a hasam, 56 kiló lettem kb. 1-2 hónap alatt. Amúgy elõször én se bírtam a sok fekvõt, de lassacskán fokoztam a mennyiséget így nem volt annyira para.
Elõször is az étrendeden kell változtatni!RENGETEGET ESZEk- nos ha te rengeteg ételt ennél akkor nem lennél sovány!A sok szemetet felejtsd el, rendes ételeket kell enned (rizs, burgonya, csirkehús, marhahús, mindenféle húskészítmény, )Már a kellõ táplálékbeviteltõl megerõsödhetsz!Emellé nem árt súlyzózni kicsit hisz ha nem bírsz megcsinálni egy pár fekvõt sem harmatgyenge karod lehet, nem beszélve a többi izomcsoportról!Ajánlott vitaminok szedése, béres csepp, és 3óránkénti minõségi étkezés(beleértve nem fehér kenyér, parizer meg társai)Rendes Étkezéssel és intenzív edzéssel komolyabb kinézetet lehet létrehozni!Ajánlom ezt az oldalt...www.body.builder.hu itt mindent megtalálsz , kezdd az alapoknál!Én már 6éve komolyan edzem, szóval nem lehetetlen!

Régebben azt olvastam, hogy kb. 18 éves korunkig alakul ki a szexualitásunk, s amíg keressük, a fiatalok 90%-a kipróbálta a saját nemével. Ez nagyon durván hangzott. Ugye, hogy nem igaz?

Nyugtassatok meg. Egyáltalán bárki próbálta közületek?

Legjobb válasz: sztem ez marhaság, az a 90% rohadt sok! am én nem próbáltam és nem is fogom az tuti...

sztem ez marhaság, az a 90% rohadt sok! am én nem próbáltam és nem is fogom az tuti...
A melegek aránya 1% körüli, de azért tûnik többnek, mert a médiában szinte mindenki az, nagyon erõs a meleg lobbi. Egyébként így lehet megállapítani , hogy valaki meleg-e, ha nagy %-ot mond akkor meleg, csak saját maga elõtt is szégyelli és úgy próbálja elkenni, hogy mindenki az.
Fiúk 20%-a próbálja ki, nõk közül szinte mind, legalább egy csók, vagy valami.
Hát persze, apád is leszopta a szomszéd fiút, anyád is kinyalta a takarítónõt, öcsédat meg apostás kúrta meg.
Igaz, az emberek 90% meleg, 95% szadó-mazó, 98% kaki szex kedvelõ, 99% állatszexet kipróbált, 99, 999% 230V-al izgatja magát. Normáls szex kedevelõ nem kimutatható.
A 90% nagoyn sok. Én sosem próbáltam ki, még nem is "segítettünk" egymásnak, bár ez nem tudom mit jelent... Egymás farkát húzogatni vagy mi? Na mindegy de az viszont tény hogy a lányoknál a homoszexualitás gyakoribb, mivel több bennük a férfi hormon, mint bennünk a nõi. Így náluk elfogadottabb a dolog. Általában ezért is toleránsabbak a nõk a homoszexuálisokkal, mivel nekik nem olyan borzalmas, mint nekünk férfiaknak.
hát nemtudom... ahogy #1-ben is írtam nem próbálnám ki... viszont beszélgettem bnõmmel...és õ kipróbálta... am sztem ez a nõknél gyakoribb (lehet) bandee voltam ^^
szerintem rosszul olvastad. A 90% nem a kipróbálásra vonatkozik, hanem arra, hogy támadt ilyen jellegû vágya. A szexualitás fejlõdés elején teljesen természetes a saját nemhez való vonzódás. Végülis azt ismeri, pontosabban kezdi önmagán keresztül megismerni. Ezért nincs semmi meglepõ abban (sõt, logikus), ha másik ember, az elsõ elképzelt szexulis partner azonos nemû. Ez az idõszak egyébként jellemzõen nagyon rövid, és nem is teljesen tudatos. én egyébként kipróbáltam. Nem azt mondom, hogy rossz volt, de ennyi úgy nagyjából elég is volt belõle. Mondjuk van akit nem rugnék le az ágyamról, de nem jellemzõ a dolog... :)
Szerintem is túlzó ez az arány! Ez így nem igaz, meg amúgy is tudja már egy 15-16 éves, hogy mégis melyik nemhez vonzódik.
Talán sok a 90% de az biztos hogy sokan próbálják ki a saját nemükkel még ha egyáltalán nem is melegek. És a kipróbálás nem csak a szexre vonatkozik, hanem petting, egymás "segítése" amin a fiú barátaim nagy része már túlesett a saját nemével, bár volt aki tagadta de késõbb bevallotta hogy volt ilyen. Én lány vagyok, kipróbáltam már lánnyal mert szerintem semmi rossz nincs benne.
A szexuális irányultság 13-14 éves korban alakul ki, de a melegek gyakran elfojtják, és csak sok év után vállalják fel maguk elõtt, a külsõ nyomás miatt. Ez alatt az idõ alatt elég sok komplexus kialakulhat bennük, szóval az elfojtás nem a legjobb ötlet. A 90% az sok.
Ja, amúgy a 90% az nagyon sok, szerintem nem létezik, hogy ennyi!
én kipróbáltam a saját nememmel! Amúgy lány vagyok! De nem azért, mert kerestem önmagam, meg a hova tartozásomat, hanem mert így alakult! Nem bántam meg!
Persze, mert a sok idióta csaj mind kipróbálja, milyen csókolózni a legjobb barátnõjével, mert az annyira buli. "én kipróbáltam a saját nememmel! Amúgy lány vagyok! De nem azért, mert kerestem önmagam, meg a hova tartozásomat, hanem mert így alakult! Nem bántam meg! " K*rva büszke lehetsz magadra.
1. nem 2. megkérdezitek a tanárt, akinek állítólag az óráján volt, illetve a gyerekeket
A kérdező hozzászólása: A szülõ nem ült bent órán, de a többi szülõnek ezt mondja.
milyen beteg emberek vannak...megmondod, hogy ez nem igaz, kérdezzék meg a többi gyereket, de szerintem ezt rágalmazásnak hívják

Elvégeztem egy felsőfokú Okj-s képzést és most szeretnék még egy középfokút is elvégezni mellé, mivel úgy tudom, hogy az még ingyenes lenne. Igaz-e? Illetve 23 éves korig ingyenes?

Legjobb válasz: Milyen FSZ.-t végeztél? :) Szerintem csak az elsõ szakképesítés ingyenes, a második után tandíjköteles vagy sajnos. :(

Milyen FSZ.-t végeztél? :) Szerintem csak az elsõ szakképesítés ingyenes, a második után tandíjköteles vagy sajnos. :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!